Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban-Rosszban 8x1576-8x1577

2011. szeptember 23. 18:00 - Mária

A bosszú hidegen tálalva jó, ez lehetne a tegnapi duplarész címe, ha valami Tarantino nevű noname senki le nem nyúlta volna a Parancsnok elől. Gyújtogatás, bukás, hitchcocki horror, mély dráma és fergeteges szex egyetlen dupla epizódban. A rezidensek a vizsgájukra készülnek, persze csak lélekben, bejelentkezni meg elfelejtenek, Vera azért, mert annyira retteg, Józsi meg azért, mert annyira nem. Te hogy tudsz ilyenkor enni, kérdezi Józsit a lány, éhes vagyok, mit csináljak, jön a logikus válasz. Persze, téged semmi nem izgat, kötélből vannak az idegeid, zsörtölődik Vera, a Parancsnok meg jól megszívatja majd őket, a törvényesség határait és Károly bácsi bejárati ajtaját feszegetve, ahogy szokta. Mi történt Margitkával, kérdezi Károly bácsi a vacsoraasztalnál, ilyet tenni magával, csodálkozik bele a szendvicsébe Károly bácsi, úgy találtak rá a fürdőkádban, magyarázza Józsi. Magával? Miért, ha mással tette volna, az kevésbé lenne sokkoló?

A francba, elfelejtettem bejelentkezni Konrádnál, csap a homlokára Józsi, miért, kellett volna, kérdezi Vera, na most biztos, hogy feltrancsíroz minket, mérlegeli a kevés számú lehetséges következményét a mulasztásnak a rezidenslány. Betti már Kardosnál ül, mondtam én tegnap, hogy ezek dugni akarnak, de előtte még tiszteletköröket futnak, Kardos ugyan ezt szívesen elhagyná, de hát Betti miatt meg kell adni a módját. Azt tudom, hogy ez a csodás pezsgő minden erejét elveszíti, mire eljutunk a koccintásig, mondja Kardos, ez a csodás pezsgő minden erejét elveszíti, mire eljutunk az ágyig, gondolja.

Betti már fél órája Tamás atyáról beszél, azóta, amióta Kardos elrángatta őt a pap mellől a kórházból, ám a sokat látott róka megértést színlelve, bólogatva hallgatja, türelem rózsát, ez esetben puncit terem alapon, magában persze a pokolba kívánja a papot. Fél óra múlva szerva itt, csere ott, onnantól Kardos panaszkodik. Jó érzékkel adja elő a lúzer vagyok, ments meg elnevezésű játszmát, biztosan jó sok Eric Berne könyvet olvasott. Szabi és Big ezalatt kukákat borogatnak, fel is akarnak gyújtani párat, mert Big tűzijátékot nézne estére. Szabi és Big, a két koszos kis mosómedve kihalásznak a kukából egy szilikoncsövet, ami gondosan a szemét tetejére volt készítve, hogy ne kenje össze magát nagyon a két gyerek a jelenet forgatása alatt, akció indul! A gyenge kezdés nevében Szabi nagyot kortyol az egyik autó benzintankjának a tartalmából.

Tamás atya ott terem, fene tudja, honnan, ha csak nem a műszálas pólója kuka falához dörzsölésével idézte meg őt véletlenül Szabi, ha Aladdinnak sikerült a trükk, miért ne sikerülhetne bárki másnak? Big összedob egy laza szójátékot a bab-pap kombóra, neked két spanod van, a bab, meg a pap, mondja Szabinak, szerencsére ezt a két szót még érthetően ki tudja mondani. A jó isten is annak örül, ha boldog fiatalokat láthat onnan fentről, érvel Big pár mondattal később, teológiai szempontból figyelemre méltó képzettséget tanusítva, amikor az atya a rosszul közvilágított utca közepén zendít rá a prédikációra.

Bodolaiék épp most érnek haza, Böbe büszkén kéri számon Bandin, hogy az még a vonaton a fülkében is AZT akarta, hehehe, jó poén, ilyenről csak az álmodik, aki még soha nem próbálta személyvonaton, másodosztályon. Alig érnek haza, már a konyhában nyalják-falják egymást. A viháncolásra kidugja a fejét a szobából Orsi, akinek fogalma sincs róla, hogy az öccse merre jár. Az atya hazacipeli Szabit, a gyerek nyelve nehezen forog. Szabikám, kitől tanultad ezt az alkoholizmust, he, mert a hazudozást biztosan a pap haverodtól tanultad, vonja kérdőre a gyereket Bandi és rúg bele az atyába.

Kardos már majdnem zokog, mint egy nő, Betti vigasztalja, csak nehogy túljátssza a szerepét a ments meg játszmában a derék pinabubus és hoppon maradjon, közben a józanabbik fele szorgosan töltögeti a pezsgőt Betti poharába. Én mindent elrontok, nem csoda, hogy mindenki elhagy, egyedül vagyok, mint az ujjam, fokozza a hangulatot és veti be a végső, cáfolhatatlan érvet maga ellen ravaszul Kardos, a zsákmányra vadászó róka, közben meggyőzően morzsolgatja a kezében a pezsgősdugót. Csak a szememet figyeld, mert csalok, gondolja Kardos, és mi mást tehet Betti, a jólelkű, ám buta libuska, ha nem akar kiesni a szerepéből, és megtörni a játszmát, mint azt, hogy minden erejével és legjobb tudása szerint az ellenkezőjét akarja bizonyítani, még ma este, hülye picsa :) Ideje lefeküdnünk, mondja végül Betti, persze nem ÚGY érti, pedig dehogynem, hanem úgy, hogy menne már haza, persze, csak ha senki nem marasztalja, a trükk bejön, Kardos elkezdi őt egyértelműen az ágy felé navigálni. Ki is kötnek az ágyban, de ezt majd csak a másnap reggeli képeken látjuk.

Elvira Margithoz beszél az ágyánál, a nő szeme csukva, nem válaszol, belép Pongrácz és kizavarja a nővért, nagyon szépen kérem, hogy ezentúl csak a nővéri feladatok ellátására szorítkozzon, mostantól majd a pszichiáter kolléga foglalkozik vele, mondja. Agyatlan hülye barom, szerinted a nővérnek nem feladata, hogy néha pár kedves szót szóljon, te ostoba, pláne, hogy ha évek óta ismeri az ágyban fekvő beteget, sőt, mi több, a munkatársa? Pongrácz leül az ágy mellé és puncsolni kezd Margitnak, a nő valószínűleg a picsába kívánja a főfőfőnökdoktor urat.

Konrád ezalatt beoson Károly lakásába, kár, hogy nem mutatják, bankkártyával nyitotta ki az ajtót, vagy álkulccsal, és ha igen, akkor hogy. Halálra rémíti a két rezidensét, később meg még az ebédről maradt hideg bablevest is befalja előlük az éjszakai vizsgáztatás közben, csak úgy csörömpöl a fedő az üres fazék tetején, amikor Vera kiveszi a hűtőből. Egy orvosnak minden helyzetben észnél kell lennie, magyarázza a két betojt rezidensnek, én például egyik pillanatról a másikra egy köztéren találtam magam, egy szál gatyában, és váratlanul az orrom alá dugtak egy mikrofont. Nem lehetett sokkal rosszabb, mint Vera helyzete, aki úgy néz ki a fésülködőköpenyében, mint egy adag bárányhimlős tejszínhab.

Mi az a sokk, kérdezi üvöltve a két megrettent rezidenstől, az életet veszélyeztető keringési elégedetlenség, jön a válasz Verától. Sorolja fel a sokk klinikai jellemzőit, üvölt Jözsira, aki inkább aludna, tachycardia, csökkent systolés nyomás, hiperventillátor, kapja a választ. Milyen sokktípusok vannak, támad tovább, hipovolémia, kardiogén, szkeptikus, feleli Józsi. Károly bácsi mindebből semmit nem hallott, jóféle altatót meg füldugókat kaphatott a háziorvosától. Megbuktunk, vagy mi van, kérdezi másnap reggel Józsi, semmire nem emlékszik az éjszakai vizsgából. Én nem, feleli a lány, te viszont nem üdvözölted a felkelő Napot, pedig ez minden orvosnak kötelessége, magyarázza, mármint az, hogy reggelente a napüdvözlet nevű jógagyakorlat sort végigcsinálja.

Szilvia és István a kórházba készülnek, mi fog ma történni, kérdezi Gergő, minden rendben lesz, mondja a nő. Szerintem Viktor a legjobb orvos a kórházban, mondja Magdika, biztosan meg fogja gyógyítani apukádat, ja, csak az a baj, hogy sebész, és nem onkológus, ezt már én teszem hozzá. Kardosnak az éjjel megvolt Betti, halleluja, még mielőtt elindulnának a kórházba, befut Roland és Bea. Szabi babja elpusztult.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2011.09.23. 18:33:41

Na, már azt hittem a legfontosabb, a bab kimarad! Amúgy semmi pánik, a barátokköztben most lett vége a babversenynek, átmegy a kiscsávó és elcsórja az övékét..:D
Ez a Kardos meg tényleg ritka nagy balfasz. Főleg hogy nőgyógyász.

julcsi29 2011.09.23. 19:22:02

Ismét tök jó lett,köszi Mária!:-)
Nagyon igazad van,amit ezek a kórház,orvoslás témában művelnek.....rettenetes!

Irkutszk 2011.09.23. 20:28:25

Mondtam én, hogy RIP bab(y).

vagyok_3 2011.09.23. 20:40:26

már megy a mai rész, de gyorsan írok, basszus, a feje hogy néz már ki ezzel a hajjal Elvirának és Magdikának??? borzalom, na. Egyébként hangosan sikítva röhögtünk, hogy nyitott ablak mellett tört be Konrád az ajtón:)
és Margit még mindig szenved. De rettenetesen nagyon. És jó volt a HV-d, most már nagybetűvel:)

Mária 2011.09.24. 08:15:29

@vagyok_3:

Azt én is néztem, hogy Magdikának és Elvirának ugyanaz a fodrásza, és egyforma, majmok bolygója stílusú hajat rendeltek tőle :D

Mária 2011.09.24. 08:16:41

@Irkutszk:

Van róla kép is, csak nem illett a többi közé, azért nem tettem be :)

hogyvolt.blog.hu/media/image/joban_rosszban/2011_szeptember/1576-1577/0923_bob_a_bab.jpg

Azt mondjuk nem tudom, hogy a retro telefon mit keres Bodolaiéknál a retro szerszámosláda meg a retro akkustévé között :)

Port Kennedy(Australia) 2011.09.24. 11:46:19

Én isten bizony azt hittem hogy senki nem nézi ezt a ....t, mert annyira műnek és erőltetettnek tűnik.
De már 1500 rész lement belőle... Nem semmi

Mária 2011.09.24. 11:59:29

@Port Kennedy(Australia):

Ezt láttad már?

comment.blog.hu/2011/09/19/osszeeskuvok_vs_valo_vilag5_1_0

A Jóban Rosszbant csak kicsivel nézik kevesebben, mint a Barátok közt műsort, és sokan akkor mennek át a BK végét megnézni, amikor a JR-nak vége van.

Szóval igény, az van rá :)

Port Kennedy(Australia) 2011.09.24. 12:24:25

@Mária: erre mit mondjak? Szomorú :D

Én összesen ha 10 percet láttam belőle de annyira gagyinak tűnt, hogy az valami borzalom. Komolyan mondom, hogy a 30-40 éves amcsi sorozatok sokkal profibban voltak megcsinálva. Ott még el is hittem, hogy igazi, itt meg...
Na mindegy, nézze aki akarja, egészségére :)
süti beállítások módosítása