Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x01 - Irány Itália

2011. szeptember 23. 12:00 - adamsék

Kiderült, ami azért eddig is sejthető volt, ezek a gyerekek szédülni fognak külföldön, többeknek még útlevele sincs, kénytelenek csináltatni. Az ügyintézés láthatóan fele olyan fájdalmas Amerikában, mint Budapesten, de lehet, hogy más van a hömpölygő jókedv hátterében. Snooki egy bőröndre állva kalapban próbál fotót készíteni az útlevélhez, időnként elfekszik a bőröndön, közben arról beszél, hogy Olaszország egy nagy ország, de nem is, mert Európa egy nagy ország, aminek három része van, Nagy-Britannia, Anglia és Olaszország. Deena egy árnyalattal jut tovább, ő a seggét rázza meg a melleit mutogatja a fotósnak, de az útlevélkép Deena násztánca ellenére elkészül, ahogy A Helyzeté is. Mike előre figyelmeztet, hogy mindenki jobban teszi, ha vigyáz a nőire, mert mindjárt odaér, de Snookiról is beszél, aki állítólag felhívta őt, hogy képzeld Mike, lefogytam. Pauly D szerint diplomáciai látogatása egy bugyik elleni támadás lesz az ősapák földjén, láthatóan még sosem próbált meg angolul megszólalni Olaszországban, mindenesetre a hajszárítót betette.

Vinny igyekszik kihasználni még az utolsó pillanatokat is, egy laptopon tanul olaszul, majd a tükör előtt állva próbálja meg eljátszani, hogyan fog csajokat fölszedni. Amíg nem figyeltünk, szerinte szakállt növesztett, mások szerint ez csak pelyhedző legénytoll, ez lesz a hódítás záloga, mondja, de nem áll meg ennyinél, tradicionális olasz nőre vágyik, bármit is jelentsen ez.

J-Woww még mindig együtt van Rogerrel, arca annyira hasonlít a két évvel ezelőttihez, hogy inkább hagyjuk. Roger megpróbálja felkészíteni az olasz férfiakra önvédelmi szempontból, Jenny gyakorlás közben könyökkel keményen torkon vág egy homokzsákot, de tudja, hogy igazából ez felesleges, mert nincsenek Firenzében egykilencvenes, tetovált gorillák, ami az esete, szóval nincs mitől félnie Rogernek. Snooki együtt jár Jionnival. A srác alig magasabb Nicole-nál (145 cm), és veszettül pakolja a lány bugyijait egy bőröndbe, miután Snooki azt mondja, hogy különben bugyi nélkül fog mászkálni Olaszországban. Jionni nem túl magas, nem túl okos, és Snooki szerint tart Vinnytől. A lány látható fejlődésen ment át, már tudja, hogy csizma alakú Olaszország, de azt még nem, hogy hol van. A biztonság kedvéért betesz egy I Love Vinny feliratú bugyit is, tehát ne lepődjön meg senki, hogyha Snooki a zebramintás ágyon tett ígérete ellenére megcsalja Jionnit.

Végre előkerül Ronnie, az orrát a kamerába nyomja és közli, hogy nem lesz senkinek a kurvája Olaszországban. Új énjéről, Szingli Ronnie-ról egyes szám harmadik személyben beszél, mint egy pszichopata, majd az egyik haverja hozzábasz egy guriga papírtörlőt, és közli, hogy nem sírhatja el magát Firenzében, ha meg bepróbálkozik Sammivel, akkor elintézi. Sammi is azzal jön, hogy ő nem lesz senkinek a kurvája, ez valami többletjelentéssel bírhat. Állítólag megerősödött a Ronnie-val való szakítás után, ha így lenne, annak az egész Giancola famíliaörülne, de nincs így.

A négy lány és a négy fiú Deena és Vinny szüleinel gyülekeznek, hogy miért nem együtt utaznak Olaszországba az rejtély. Vinnyéknél a család férfi tagjai tanítgatják a kandúrkákat, hogy kell olaszul mondani azt, hogy pólóidő, meg le akarok veled feküdni. Vinny szeretné megtudni a legális szexelés alsó korhatárát, mire Nino bácsi azt javasolja, hogy ha nem biztosak a dolgukban, emeljék föl a fiatalnak látszó lányok karját, és ha már pelyhedzik a hónaljuk, akkor már minden rendben. Deenáéknál csak az okoz kisebb felfordulást, hogy bár mindenki fejenként legalább négy bőrönddel jött, Snooki nyolccal, később ez persze eltörpül amellett, hogy Firenze helyett Milánóban száll le velük a repülőgép. Ez az apró malőr feleslegesség teszi a fiúk igyekezetét, hogy megelőzzék a lányokat a szálláson, mert ugye az fontos, hogy kié lesz a tök egyforma szobákból a jobb. Mivel a kandúrkáknak fogalmuk sincs, hogy a lányok Milánóba mentek Firenze helyett, sietnek, még a majom kis Vinny is csak egy pillanatra érinti meg az olasz anyaföldet tisztelete jeléül. Három taxival robognak a szállás felé, ebből kettő csak a cuccokat viszi.

A házban először a belmagasság lepi meg a fiatalokat, majd az, hogy nincs lift. Megindul a pakolás, a fiúk izzadnak, a nyakukban egy gyémántra hajazó nyaklánc lóg kereszttel. Ronnie a pakolás szüneteiben már arról polemizál, hogy fog összejönni Sammivel, ha egy szobában alszik A Helyzettel. Megjönnek a csajok, az ő cuccaikat egy másfél tonnás kisbusz hozza. Beindul a verkli, Sammi szerint nagyon nehéz most a helyzete, mert Ronnie kifejezetten jól néz ki. A többi csajnak is bejön a ház, meg Ronnie is. Deena úgy emlékszik, hogy régen jobban rajta volt a Ronnie típusú pasikon, de most már inkább Pauly D tetszik neki. A fiatalok welcome drink címén limoncellót isznak, elgyötört arckifejezésükből látszik, hogy egy házi pálinka mérhetetlen pusztítást végezne szervezetükben.

A lányok szürreális pillanata következik, Jenni csöcseiről van szó, hogy mekkorák, és hogy mekkorák voltak. Snooki szerint nőttek, Jenni szerint nem, csak lefogyott, ezért tűnnek nagyobbnak, a nyilvánvaló kamut Sammi egy visszafogott fintorral veszi tudomásul, amikor viszont Snooki megpróbálja rábeszélni, hogy csináltassanak közösen új melleket, gyorsan eltűnik a fürdőben. Ez nem zavarja Snookit, aki kifejti, hogy a mellei, ha hanyatt fekszik, akkor oldalra lógnak, az egyik meg nagyobb, mint a másik, szóval tök szar az egész. A Helyzet megtudja, hogy Snooki nem szingli, Deena a belső udvaron beszédes kedvében van, azt magyarázza, hogy a szinglik mekkorát fognak pörögni, de nem teszi a szingli brigádba Snookit. A Helyzet kiakad, hogy mi az, hogy szingli, nem szingli, de szingli, nem szingli, és hát tényleg nem szingli, Mike láthatóan úgy érzi, hogy csúnyán át van baszva.

Másnap Pauly D mindenkit korán felkelt, mert indul a kondi-szoli-mosoda, azaz a KSZM. Két autót kapnak, ez valami utasítás lehet, hogy a fiúknak meg a lányoknak külön járműben kell menniük a konditerembe. Nem értik a térképet, nem értenek olaszul, és csak Snooki tud a lányok közül sebváltós autót vezetni. Vinny szerint a lányok még az angol nyelvű navigációval sem találnák oda sehova, de a GPS most olasz, amiből egyenesen következik, hogy eltévednek útközben. Snooki nem ügyes, a stop táblát sem ismeri fel elsőre. A lányok, miután végleg elvesztik a fiúk autóját megállapítják, hogy ez nem olyan, mint Jersey, és inkább visszamennek a házba, hogy a belső udvaron üljenek és rettegjenek a galamboktól. Snooki szerint ezek az állatok itt Európában könyörtelenek, és leharapják az áldozataik fülét. Ezt a kreténséget valószínűleg Deenának is elmondja, aki többször majdnem feldönti az asztalt, annyira menekül a galambok elől.

Amikor a fiúk megjönnek a gyúrásból, Snooki tüntetőleg kondizni kezd, fel-le sétál a lépcsőn, felüléseket csinál, láthatóan nem erőlteti meg magát, Pauly szerint úgy mozog, mintha maszturbálna. Vinnyben is feltámad a gerjedelem, és a felülésező Snooki felett kezdi himbálni a pöcsét, Snooki tiltakozik, de azért így se rossz neki. Közben az önmagából kifordult Mike, cigarettacsikkeken taposva félrehívja Ronnie-t, hogy képzeld a Snooki nem szingli. A Helyzetnek nincs bezselézve a haja. Elmondja Ronnie-nak, hogy igaz, hogy korábban már néhányszor összefeküdt Snookival, de amikor utoljára megvolt neki, akkor a lány már Jionnival járt, és hogy ez milyen lotyóság már, meg ő át van verve. Ronnie nem túl megértő, de megállapodnak, hogy nem mondják el a dolgot senkinek, ami várhatóan nem így lesz.

Az első este nem mentek a gyerekek buliba, ezért a második este mindenki fel van pörögve. Többen is előrevetítik, hogy szétcsapják magukat a diszkóban, a helyet meg leigázzák. Vinny olaszul rendel taxit, ennyire egy útikönyvből is meg lehet tanulni olaszul két nap alatt. Snooki közli Jennivel, hogy kilátszik a vaginája a diszkósruhából, ami ebben a helyzetben azt hiszem, bóknak számít. Deena komolyan vette a Pauly D projektet, a melleit mutogatja neki, de Vinny szerint ez is kevés lesz. Megérkeznek a diszkóba, kicsit olyanok, mint akik még nem láttak ilyet, biztos kultúrsokk, hogy ebben az országban a táncosnők jobban le vannak vetkőzve, mint J-Woww. Deena szerint ez jobb, mint a kedvenc diszkója, és kifejti, ha már nem tud olaszul, akkor seggrázással, meg mutogatással fog kommunikálni a helyi kanokkal, mert valahogy be kell illeszkedni. A Helyzet kiszúr egy transzvesztitát, odahívja Vinnyt, mert fordítani kéne, mondom, el vannak fogódva, Vinny odamegy, de hát tényleg alig tud olaszul. Jenni röhög, mert átlátta, hogy a kisgyerek nem tud olaszul, és úgy van vele, még mindig jobb, ha a fiúk a házban lévő csajokkal fekszenek össze, mintha mindenféle gránátokat visznek haza, akiket kerülgetni kell másnap.

Ronnie táncol, a mozgása értelmezhetetlen, elmondja, hogy örül, hogy végre azzal táncol, akivel csak akar, ennek a hülye Vinny is örül, főleg azért, mert Ronnie végre átállt a sötét oldalról. Sammi erről az egészről csak annyit mond, hogy neki az a feladata a házban, hogy ne legyen szomorú, és ne sírjon. A Helyzet féltékeny, csókolgatni kezdi Snookit, aki egy darabig hagyja, de aztán megpróbálja leállítani, ez a többiek segítségével sikerül. Ronnie nagyon erkölcsös, talán nem kéne ezt tenni Jionnival, fejtegeti Snookinak és Mike-nak. Deena természetesen nem bírja, hogy a barátnője smárol ő meg nem, ezért kiköveteli Paulytól, hogy ők is csókolózzanak. Abszolút sokkoló, amit a nyelvükkel csinálnak, így a kutyák, vagy nem tudom, mik szoktak közeledni egymáshoz. A nyílt színi paráznaság megbotránkoztatja a többieket is, Deena egyébként azt mondja, egy terv alapján cselekszik, ennek sírás lesz a vége, ez már most látszik. (A következő rész valószínűleg azzal kezdődik, hogy mennek haza a diszkóból, senki se hagyja ki, már most látszik, hogy le fognak aljasodni.)

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása