Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart 1x19 - 1x20

2011. szeptember 23. 01:16 - sixx

Nu, újabb duplarész jön, 40 percnyi elmebaj, kell az ilyen is, bárkit is mondjanak a tévét csak a pincében, falnak fordítva tároló milliók, akik a Spektrumot is csak félve nézik, nehogy megfertőzze őket a tévévírus vagy miafasz. Korvettádám Csonti mellett ébred a tortadobálós buli után, és rutinos mozdulattal húzza be a fejét a takaró alá, az öl felé kormányozva, jöhet az az öt perc, amit még Csonti szája kibír zsibbadás nélkül. Nem lesz a dologból semmi, mert Csonti úrinő, csak néha elveszti a fejit. A szerkesztők a napot nem tartották bemutatásra érdekesnek, így ugrunk a sötétségbe, ezt lehet akár szó szerint is venni, mert 95D és PornósBula vitázik egy jót, kurvaanyádat szólol be, mondja az egyik, majd jól pofán baszlak, oszt nézel, vág vissza a másik, mindez azért, mert Alfa, Pitta és PornósBula szopatják a telefonáló 95D-t.

A telefonbeszélgetés mondjuk nem túl épületes, 95D az öccsét baszogatja, mert az az ágyában aludt, és hasonlók, ezt figurázzák ki a többiek, elég gyermeteg poénokkal, aki ezen fel tudja kapni a vizet, az idegbeteg. 95D az, így az üvöltés megy még egy ideig, csak azt nem értem, miért csodálkozik a mellben erős, de a szellemi sérültek soduku-versenyén is erős hendikeppel induló 95D, hogy majd így beilleszkedik. Alfa férfiasan bevallja, hogy ő szopatta 95D-t (szóban, nyugi), és PornósBula csak kontrázott, de 95D-t ez nem érdekli, és továbbra is a sárga bikiniben heverő nőt osztja, tán valami baja van vele? Az felpattan, és berongyol a szobába, kussoljál 95D, miért engem találtál meg? Korvettádám is érkezik, hátha csajbalhé lesz, mondja, és leül mozizni. Nem lesz, csak a szájtépés megy, az meg unalmas.

Levi és Niki is előkerül, PornósBula elmeséli nekik is a történteket, mert miért is ne, de Levit ez nem nagyon érdekli, inkább kimegy Korvettádámhoz a teraszra, mesélj, mi volt Pittával? Hát, a csudafaszával meggyógyított egy leszbikust, tíz percig ugrált a farkán, oszt elélvezett, ráadásul a PornósBula excsaja. Levi menten ésszel fél, szar helyzetben vagyunk, mert ha erről nem kussolunk, akkor Pittával baszunk ki, ha meg igen, akkor PornósBulával. Korvettádám nem érti az összetett gondolatmenetet, nem kell elmondani oszt kalap, akkor nem vagyunk gecik. Levi vesz egy nagy levegőt, ide hallgass fiam, Pállottszájú Tóbiás, ha elhallgatjuk PornósBula előtt, AZ geciség, érted? Az a konszenzus születik, hogy inkább PornósBula haragudjon, mint Pitta, így kussolnak.

Mindenki kint van már a teraszon, de ez a két észkombájn ettől még a legteljesebb lelki nyugalommal társalog tovább, Alfának is elmondják a sztorit, és csak akkor fogják be a szájukat, amikor PornósBula rápippant egy, az ő szájához mérten szokatlanul vékony cuccra, azaz cigire. Alfa nem ért az ilyen apró jelekből (Leviék kussolása mármint, nem PornósBula orális fixációja), és kijelenti, hogy Pitta a legnagyobb májer a vidéken. Ez nagyon brutál, gyerekek, teszi hozzá, mire PornósBula jelzi, már tudja miről van szó, Pitta meghúzta 95D-t a budiban. Nem, mondja Levi, Korvettádám meg hozzáteszi, hogy bárcsak, mert akkor kussban lenne végre 95D. Korvettádám büszke Pittára, aki pont végszóra jelenik meg, Levi félre is húzza, mondjad csak a hogyvótot. Húszkilós nő, tíz perc alatt elment, jó volt. Neki, teszi hozzá. Te elmentél? Lófaszt, nem tudok ennyi idő alatt, mondja Pitta keserűen.

Na, tessék megtippelni, ki mondja el PornósBulának, hogy az excsaja nem is annyira leszbikus, mint sejtette? Na, ki? Niki, az, az értelem és tapintat két lábon járó szobra. De most mi van, tárja szét a karját az egyre sötétülő arcok láttán. PornósBula kicsit megsértődik, de nem azon, hogy Mr. Nyíregyháza (második helyezett) megpocsíkolta az excsaját, hanem azon, hogy ezt neki nem mondta el senki, és egy félkegyelműtől kell megtudnia, mintegy véletlenségből. Mert az igazi barát az ilyet elmondja. PornósBula Pittának esik egy kicsit, mér nem mondtad el? Mert nem vagyok rá büszke, bebasztam, megbasztam, most lebaszol. PornósBula próbálja menteni a helyzetet, de nem megy, kilométerekről üvölt, hogy féltékeny.

A témát egy ideig jegeik, mert most Csonti és Korvettádém kapcsolata van terítéken egy kicsit, Niki kezdi, ki más, ezt a nőt kibaszottul zavarja, hogy Korvettádám csak kicsit dugta meg, Csontit meg alaposan. Ha szerelmes leszel, fölképellek, fordul Niki Korvettádámhoz, Csonti tiltakozik, legyen csak szerelmes, de belém, még jó, mondja a pierszingelt pina tulajdonosa. Te még gyerek vagy, mondja Niki, te meg méginkább, legyint Korvettádámra, nehogy kifalsulj egy nő miatt. Ez a kifalsulás szerintem olyan lehet, mint a becsicskulás. Nem fogok, mondja Korvettádám, nem fog, mondja Csonti, ez az, mondja Niki, te egy rafinált lány vagy, jól tudsz hazudni és megszédíted ezt a gyereket a dumáddal. Csonti a kamerába nyilatkozik, tudom, hogy Nikinek tetszik Korvettádám, de ki nem szarja le, és nem érdekel, hogy konkurenciát lát bennem.

Korvettádám a teraszon idegeskedik, ez a hülye Niki is csak magának akar jót azzal hogy engem összeugraszt Csontival, mert azt hiszi, majd megdugom, ha nem lesz Csonti nekem. Oszt közben megdugatja magát mindenkivel, bezzeg az én farkam fel sem állt rá. Ezt speciel megértem. Niki odabent Alfának panaszkodik, nem látja ez a gyerek, hogy Csonti a pinával tartja sakkban? A kamerába be is vallja, hogy imád utálkozni, sőt, egyre jobban, mert a házban vannak olyanok, akik kiprovokálják. Niki tetemre hív a teraszon, és lebutatöközi Korvettádámot, te, téged ez nagyon megvezet, mert több esze van nálad. Korvettádám ingatja a buta fejit, mint a bólogatós macska nagyapám kombi Trabijában, ugyan már, rafkós vagyok én. Na, tessék kitalálni, mit ért el ezzel Niki? Na? Korvettádám Csontinak hisz innentől kezdve.

Másnap, Levi nagyon nehezen ébred, pedig be sem nyomtak előző este (télleg, ki volt a pultban???). Korvettádámnak sem megy az ébredés egyből, de mennie kell melózni, így összekapja magát és lehúz a pultba Nikivel. A többiek konstatálják, hogy 120 000 forintot sikerült elverni egy nap alatt, így irány a sétány, és keresnek valami melót. Levi mondjuk inkább csak pénzt szeretne találni, de ez nem fog összejönni. Alfa a partot javasolja, az ötvenéves, alkoholtól puffadt arcú takarítónőnek öltöző PornósBula meg egyből jelzi, hogy ő fürdőruhát is vinne, bár ez senkit nem érdekel. Alfa szerint itt mindenki azt hitte, a bab is hús, és ideje ellátó üzemmódba kapcsolni.

Na, összegyűltek, mennek is lefelé, egy barackárustól meg megrettennek, mert azt hiszik, majd nekik is ezt kell csinálni, és hajnal ötkor már gyümölcsöt árulni. A gyümölcsárus elirányította őket a wakeboard pályára, ki tudja miért, ez olyan, mint egy videójátékban a bölcs öregember, akinek ha odaadjuk a sárkányfogat, cserében megmutatja, hol adják a következő küldetést. Azt csak most veszem észre, hogy 95D megint sehol, Niki meg Korvettádám melózik, hol van a bögyös? Tán alszik? Sír? A lába közét pöcköli? Mindegy is, mire erre rájönnék, a fogyatékosok megérkeznek a wakeboard pályához, ami egy stég, rajta egy emberrel, akit Csigának hívnak, és tök véletlenül pont tud alkalmazni öt embert a semmiből, ja, persze.

PornósBula a budit takarítja, Pitta a stéget, Alfa és Levi valami úszó platformot vagy miafaszt irányít jól-rosszul, Csonti, akit Csiga meg totál meg akar húzni, a hamutálakat üríti, mert van a stégen büfé is. Mindenki háborog Csontit kivéve, aki olyan hevesen flörtöl Csigával, hogy a piercing szinte átüt a bugyin, be is vallja a kamerába, hogy ja, flört van, meg provokáció, mert ő ilyen, és eleve, meg van beszélve Korvettádámmal, hogy nyitott a kapcsolat. PornósBula ettől még felkapja a vizet, faszomnak szopatja akkor Korvettádámot, morogja a bajsza alá, (mert az is van neki, tessék csak jobban megnézni) Leviék meg kontráznak, mint valami elbaszott asszonykórus.

A lényeg pedig még hátra van, mert Csonti wakeboardozni akar, persze hogy, Csiga meg viszi is azonnal, mert ő meg dugni. Namármost ezt elvileg a vízen suhanó műanyagdarabon nehéz abszolválni, de Csiga nem adja fel, és közli Csontival, hogy csak úgy lehet megtanulni wakeboardozni, ha felugrik az ölébe, hozzányomja a piercinget a farkához, és szorosan hozzásimul. Megnézném ugyanezt Alfával is. A végén Csonti még meghívja Csigát a kocsmapultba estére, ebből még baj lesz.

Visszaérnek a pulthoz, ahol a wakeboardozásról Nikinek beszámol a banda, közben Csonti meg hevesen mosakszik Korvettádámnak. Nem, nem volt semmi, csak az ölében ültem és a farkához nyomtam a pinámat, DE NEM VOLT SEMMI, ÉRTED? Korvettádám egy papírlappal a kezében magyaráz a kamerába, vajh mi van rajta? A szöveg? Niki ebben a pillanatban lép oda mögéjük, és jegyzi meg, hogy úgy hallom, este idehívtad a csávót, hogy is van ez? Niki láthatóan nagyon büszke a szarkavarásra, Csonti meg van zakkanva, Korvettádám meg leplezi, de szarul esik neki, hogy a csaj, aki a farkát nyalogatta tegnap (igaz, feleslegesen) ma már egy Csiga nevű alakkal akar randizni.

Ennek a körnek még sokáig nem lesz vége, Korvettádám megy melózni, Csonti meg vissza a kéróba a többiek társaságában. 95D fogadja őket, szarul van, mondja, ezért nem ment velük, értem. Niki odalent tovább szívja Korvettádám vérét, azaz próbál neki segíteni, hogy Csonti ne szopassa halálra, csak azt nem veszi észre, hogy Korvettádámnak nincs semmi szüksége a segítségre, majd lerendezi ő ezt a Csonti-dolgot, amiről, ha rajtam áll, soha a büdös életbe' nem írok egy sorral sem többet. Muszáj lesz, mert odafent Csonti Pittát és Alfát kergeti a falra a történettel, hiszen Korvettádám aszonta nekem, flörtöljek nyugodtan, most miafasz van? Az, világosítják fel, hogy ilyet egy húszéves ember nem mond, csak azért, mert tudja, hogy téged nem lehet kordban tartani. Édes jó istenem, leszarom én ezt, komolyan, dugja meg Csiga Csontit, vagy hajítsa le az emeletről kisgatyában, az sem érdekel.

Korvettádám is beleun a faszkodásba, és felmegy, családi tanácsot hív össze, amin kijelenti, hogy ő és Csonti az külön téma, senkinek semmi köze és innentől kuss van, azt csinálnak, amit akarnak, ő speciel ha nőzni akar, akkor nőzik, ha Csonti faszizni akar, akkor faszizik, de ha úgy alakul, akkor dugnak. Szerelemről szó sincs. De ami a wakeboardozást illeti, nem úgy kell megtanulni, ahogy Csiga veled tette, csak mondom. Levi a végén megígéri, hogy ha valaki bántja Korvettádámot, akkor kinyírja, ez kedves. Csonti odefent összegez: szóval arra kellek, hogy leszopjam, hát a nagy lófaszt. Na, csak nem olyan hülye. Off a kapcsolat, kérdezi Alfa, csak hogy tudjuk. Jó lenne tudni tényleg, mert kurvára unom már ezt.

Este Csonti és 95D megy a pultba, Korvettádám, Levi, Pitta és PornósBula megy bulizni, Niki és Alfa marad otthon és (gondolom) dugnak. PornósBula a fejibe egy pink masnit köt, ki tudja miért. Odalent megjön az estére rendelt konfliktusforrás, azaz Csiga meg egy haverja, akin olyan kalap van, aminél sokkal kevesebbért is öltek már embert a világtörténelemben. Csonti először elsápad, utána felvidul, ezek télleg eljöttek, mondja a mellét igazgató 95D-nek, aha, mondja az, és kezdi elővenni az ikreket. Csiga és Kalap úr viszkikóláznak, odafent a nép elkészül és indul bulizni, tessék kitalálni, hogy hová. Igen, a Dinerbe, aminek a neve, ha tényleg ez, akkor innen is gratula MarciGoldnak. Azt, hogy miért ma este jönnek pont ide, tessék kitalálni.

Leviék leérnek a kocsmába, és úgy tesznek,mint akik nem veszik észre a pultot támasztó Csigát, komolyan, ennél szarabbul is meg lehetett volna ezt rendezni, de csak nagy nehézségek árán. PornósBula kimegy a pultba, és megjátszott döbbenettel látja, hogy itten van két új kan, nabazdmeg, és máris viszi az infót az egyre jobban bebaszni látszó Korvettádámnak. Levi nyugtatja Korvettádámot, Pitta meg Csontit kutyázza a kamerába, ez állandóan a középpontban akar lenni, vagy olyan szoknyát vesz fel, hogy kilógjon belőle a berendezés, vagy idehívja a wakeboardosokat polgárpukkasztani.

PornósBula visszamegy puncsolni a jövevényeknek, te meg mivel foglalkozol, kérdi Csiga tőle, pinát nyalok napi nyolc órában, válaszolhatná PornósBula, de szemérmes típus, vagy csak hazudós, így azt mondja, embereket szórakoztat. Kijönnek Leviék, köszönnek Csigáéknak, és mennek mászkálni egyet. Jól indul a túra, Pitta egy csajt szedne fel, megissza a piáját, és csókot akar tőle, de nem kap, mert a csajnak nem jön be a dumája - PornbósBula meg is jegyzi, hogy Pitta szegény a józsefvárosi piacon vette a dumáját hat fillérért, és szar. Közben a pultnál Csiga szopósszájúnak hívja Csontit, aki ezt nem bánja. Az egyik kocsmából lekurvázzák Pornósbulát, mire az kiborul és menne verekedni, de nem lesz a dologból semmi sajnos, csak oda-vissza beszólások mennek, mindenesetre a társulat felpörög.

A pulthoz visszaérve Korvettádám már saturészeg, pénzt kunyerál Csontitól és egy bokszautomatán vezeti le a felgyülemlett feszkót. Erősebbet üt, mint Pitta, ezen meglepődtem egy kicsit. Elhívják Csontit és Kalap urat is ütni egy kicsit, és elkezd vibrálni a levegő, pattanásig feszül a húr, a pulthoz visszamenve jönnek a beszólongatások, kalapleverés, lökdösődés, egy ponton úgy néz ki, minden rendben lesz, de Korvettádám lepleknizi Kalap urat egy jobbcsapottal, mire az meginog, Pitta közben nekilát leszakítani Csiga arcát, rúgások, ütések pofonok, földönfetrengés, húszkilós testek egymásnak feszülése, röhögőgörcs, dráma, beavatkozás, még több plekni, ismeretlen jótevő, szétválasztás, rohanás, kurvaanyátokat, megnyugvás.

A sebek nyalogatása a szokásos menetrend szerint zajlik, ha nem szednek le róla, megölöm, mondja Korvettádám, Pitta a Csigának bevitt öklösről regél, Niki meg Csontit akarja agyonvágni, mert miatta van az egész. Ebben PornósBula is megerősíti, tudhatta volna, mondja, de hülyepicsa. Korvettádám feje mintha megsérült volna, jaj szegény. Jövő héten nem lesz Aranypart hogyvolt, mert szabin leszek, de utána pótoljuk az elmaradást, addig is fröcsögjön a kula, emberek!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: aranypart
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2011.09.23. 07:39:28

brekivel a stylist akar kiszúrni vagy a csaj ekkora hülye?
Brekink egyébként látszott, hogy kurvára zavarja, hogy egy férfi nem vele foglalkozik, azért ment oda tenni magát ehhez a csigagyerekhez. Róla meg Nikiről süt, hogy iszonyúan féltékenyek, ezért ugatnak be folyton a csonti-ádám kapcsolatba.

GRX 2011.09.23. 07:45:54

Ugye mondtam én, hogy bunyó lesz :-) Az meg milyen, hogy jövő héten nincs hogyvolt. Én úgy nem vagyok hajlandó nézni ezt a szart, inkább lemegyek a pincébe a Spektrumot.

Princessbora 2011.09.23. 08:03:56

Sixx, nem lehet bepótolni, maradandó károsodást fogok szenvedni: a részek megtekintése után csak akkor billen helyre a lelkiegyensúlyom, ha elolvasom a hogyvoltot.

Amúgy Ádám miért a nyüzüge kalpagos csávót ütötte le? Csiga túl nagyot ütött a boxgépen?

Harcospónilóó 2011.09.23. 08:14:30

hát az tutihótziher, hogy Nikinek tépném le a műcsöcseit kapásból az első beszólására, olyan szinten agyfaszt kapok tőle...
már az édenben is sokkoló volt, de amit itt művel, beszél, néz.....

sirarcheer 2011.09.23. 08:47:03

"Erősebbet üt, mint Pitta, ezen meglepődtem egy kicsit. Elhívják Csontit és Kalap urat is ütni egy kicsit, és elkezd vibrálni a levegő, pattanásig feszül a húr, "

Csiga és Kalap úr ment ütni. ;)

HMF 2011.09.23. 09:00:57

Ugyan már ki féltékeny erre a két nudli kapcsolatára? :)Két 20 éves óvodás :)
Itt arról van szó,hogy Csonti egy igazi f.szcibáló, aki hülyíti a pasikat.Az ilyet szokták jól....aztán eldugul.

Amúgy vkinek feltűnt Beki wc takarítási praktikája?Ugyanis úgy takarította,hogy bele mártogatta a szivacsot a wc-be,utána sőt még a mosdót is letakarította :)

sunblind 2011.09.23. 09:26:37

... hánemtom. .. nem kezd ennek az egésznek a rémületes tufasága mellé még bitang erőltetett hangulata is lenni? ezzel a vékbordos szarral például. .. mindegyik sötét, de ez a niki ... ez má rendesen ördög és pokol. meg a poreszbula is. meg a .. áhh.

a videojátékban bölcs öregemberes részen felkuncogtam.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.09.23. 09:30:45

Sixx.
A Diner a SunnyDiner-t takarja, ami kb. ezer éve ott van a Petőfi Sétányon.
Reklámtól függetlenül ajánlom, mert tele van tök jó 50-es évekbeli relikviával. Amolyan régi amcsi gyorskajálda feelingje van. És nem mellesleg rohadt jó rántottát kapni ott másnapos reggeleken.

A műsor meg..hagyjuk.

dhp 2011.09.23. 09:33:24

Az első részek után reménykedtem abban, hogy jó lesz ez... de csalódtam. Szóval... ekkora fost, mint az Aranypart.
Egyrészt kéretik egy dupla faszkorbács a kásztingolónak, másrészt a rendezőt is tessen valaki szívlapáttal agyonbaszni.
Emberiség elleni bűntett volt 95D-t és Niki ideengedni, a rendezés meg botrányosan szar. Kicsit olyan, mint a pankráció. Azt akarják, hogy valósághű legyen, csak épp semmi életszaga nincs az egésznek. Komoly elismerés illet Sixx-et, hogy ebből a híg fosból mit ki tud hozni. :)

Dexman 2011.09.23. 09:37:53

Tényleg Csiga ment ütni és nem Csonti :D Amúgy eléggé zavar, amikor belenézek és egymást nem így szólítják, mint itt :) De egybe nem sikerült megnéznem még, mert fájóan szar és agyhalál állapotot idézne elő :D
Amúgy az első két ütés az jól sikerült és jót csattant, csak a kamera maradt le róla. Meglepetés erejével hatott Csigáékra, mint ahogy Ortizra a 7végén Mayweather ütései
utána már szokásos részeges, koordinálatlan ütés rúgás verekedés volt.. amúgy csoportos garázdaság :P

iliaz 2011.09.23. 09:46:57

@Princessbora:

Pontosan ugyanezt érzem!!! :)
Tegnap először sikerült végignéznem... soha többet. Fizikai fájdalommal járt, mindenképp kellett a HV!

Mellékesen az eddigi bejegyzések alapján Pitta még szimpatikusnak is tűnt. Tegnap viszont iszonyat parasztnak tűnt...

Ádám egész jelenségéért pedig Budaörs nevében is elnézést kérek...

Sixx, azért egy-egy kulisszatitkot elárulhatnál a HV készítéséről... inni kell, hogy bírja az ember?!? :)

Pékszakállú Henceg 2011.09.23. 09:48:23

Tegnap este megtört az, amire nagy nehézségek árán vettem rá magam: sixx blogja kedvéért megnéztem ezt az izét. Há' gyerekek, és ezeknek egyébként szavazati jog is jár??? Ez a demokrácia halála, hogy a hülyék vannak többségben!

Egyébként ez az Ádi gyerek jó nagy csicska, haver háta mögül benyomni kettőt váratlanul annak, aki nem is tolta a bránert a fehér etiópnak? Ja, hogy ő nézett ki gyengébbnek, ez biztos olyan budaörsi faszagyerek style.
Minden esetre én a wakeboardos srácok helyében visszamennék másnap este egy kis matekre.

csilláma 2011.09.23. 09:56:44

Amennyi hellt meg viszkit ezek benyakalnak, nem is csoda hogy túlpörög az agyuk (hehe)ennyi ajzószertől.
Ez a Csiga amúgy jó erős, ütőképes fiatalember lehet, ha ebben a pozitúrában elszörföztette Csontinkat. Meg is értem, hogy mindenki ráizgult :)

Princessbora 2011.09.23. 10:18:40

@eric: maflás, pofon, öklös.

Általában arra mondják, ha valakit váratlanul jól pofán basznak.

Jozeph Pelikahn 2011.09.23. 10:19:53

A szereplőválogatás tényleg el lett rontva, nem is értem, hogy tehetek be fiatal srácok mellé két kivénhedt öreg ribit meg egy zsírdisznót.

powery strawberry 2011.09.23. 10:22:34

Én a Kalap úr megszólításon nevettem fel :)) Tényleg, de rég néztem South Park-ot.. :))

Harcospónilóó 2011.09.23. 10:23:28

@vernal: mármint popszarnak, ugye? :D

Harcospónilóó 2011.09.23. 10:26:03

Alfa meg Niki egyfolytában járatja a száját, hogy ők bezzeg 20 évesen így meg úgy, azt 24 éves kis szarjankók... Egyszerűen már nincs türelmem hallgatni se őket, ráállok a HV-re..

Burgenlandi opelos 2011.09.23. 10:42:01

Egy ilyen műsorban, ahol a kásztingolásnál egyedül a kockahas a kritérium, mit vártatok? Filozófiai docensek elmélkedéseit?

dads gonna kill me 2011.09.23. 10:59:32

Azt a rohadt büdös kurva életbe!!!
Csodálom, hogy senki nem mondja Csontinak, hogy kussoljál már/lépjél már túl Ádámon bazmeg, mert letépem a fejedet és bowlingozni fogok vele a konyhában. Kibaszott idegesítő.
Ők ketten amúgy is azok, a tököm tele vele, hogy ezt a mellékúrhatsz-nemszeretlek-deféltékenyvagyok-mértnemszeretsz kört kell nézni. (A Spektrumon épp nem volt semmi érdekes.)
Kurvára vicces volt Ádámkától azt hallani, hogy más a lekezelő és nagyképű, de a legepicebb mondata (csodálom sixx, hogy ezt szó nélkül hagytad): „én tudom honnan jöttem”. Ühüm. Ez tisztán látszik.
Bekit (meg a többit is) én is tarkón basztam volna egy szívlapáttal, ha beleugat a telefonálásomba, tökmindegy milyen épületes beszélgetést folytatok épp: azért az ő párbeszéde Józsikájával sem volt egy Veiszer Alinda féle mélyinterjú, nyitva „a szia kiskurvámmal” és a többi…
Gömböctől csodálom, hogy senki nem kérdezte meg, hogy fej vagy gyomor?, amiért eldurrantott 75 rugót csak úgy, de ezek ketten Bekivel iszonyatosan gyökerek. Nem akarom Adát védeni, véletlenül sem, de tegnap már némileg habzott a szám ettől a két ribanctól. (lehet nem fogmosás közben kellett volna nézni…) Beki álszentségét már nem is értettem a végén…

KÉRLEK Viasat3, ha jövőre is lesz AP, akkor egyforma kaliberű embereket válogassatok be!
Szívesebben nézném, hogy valaki vagy leüvölti, vagy csak egyszerűen nyugodt hangon alázza porrá Bekit és/vagy Gömböcöt, hogy ugyan már a lepcses száját arra használja, amire az kvalifikálva van (és az nem a más dolgába történő beleugatás).

sélli_ 2011.09.23. 11:07:49

A tengapi adás alatt rájöttem, hogy 95D nem is akkora szarkavaró mint Niki vagy Pornós Bula... ezek ketten amellett, hogy iszonyú féltékenyek Csontira olyan buták, hogy ennél átlátszóbban nem is csinálhatnák az ekézést. Mellesleg 95Dnek teljesen igaza volt, amikor beszólt Pornósnak, hogy miért kell beleugatni ha a családjával beszél. Ja, azon mellesleg röhögtem amikor kioktatta 95Dt, hogy nekem AnyuKÁM meg ApuKÁM van, ehhez képest úgy beszélt velük a telefonon, hogy a kapanyél kilógott a szájából mindezt sípolás hegyekkel megspékelve.. no komment.

Niki egyszerűen vállalhatatlan. Buta, féltékeny, rosszindulatú parasztp**a. És úgy néz ki mint egy 40éves kiélt gogtáncos.

TomT 2011.09.23. 11:08:06

...és még tanul is közben az ember. Én pl. nem tudtam, hogy a szellemi sérülteknek soduku-versenyt rendeznek, biztos mert a sudoku-t nehezebb lenne leírni ; )

kumm 2011.09.23. 11:08:54

Remélem ebből az Aranypartból nem lesz több széria, mint az eredetiből, mert ez már bicskanyitogatóan idegesítő. Nem kicsit tűnik megrendezettnek, hanem nagyon is. Nem nézik a többiek jó szemmel Ádika és Csontika kapcsolatát(kicsit engem emlékeztet az eredetiből Sammy és Ron kapcsolatára, valahogy azok is így voltak egymással), erre pont tök véletlenül bejön a képbe egy másik srác? Rég leült a műsor, gondolták ezzel majd felkavarják az álló vizet.

Baromméter 2011.09.23. 11:09:46

"Elhívják Csontit és Kalap urat is ütni egy kicsit"

Sixx, az a 'Csonti' nem 'Csiga' akar lenni? (No, nem mintha k*ra számítana.) Vigyázz, figyellek.

Dragonair 2011.09.23. 11:31:57

gyerekek ez ide értelemre és színvonalban passzol :P :D én könnyesre röhögtem ezen magam :D
www.youtube.com/watch?v=jNdWV8u_Crk&feature=player_embedded#

biohazard 2011.09.23. 11:38:04

Jó lett, sixx! Kedvencem, amikor Ká rogyadozó léptekkel menekül a bisztróba, utána meg előadja, hogy majdnem csúnyán elintézte Ku-t.

kepfeltoltes.hu/110923/adamka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Billy a kölyök 2011.09.23. 11:41:55

Gratula sixx-nek hogy ilyen színvonalas posztot képes írni erről a nyolc gyökérről.
A hetedik képen Niki feje kegyetlenül odabasz!

jo.e 2011.09.23. 12:00:39

Segítség! Mi lett a 75e-rel?

playoff szakáll 2011.09.23. 12:31:59

Ebben a szappanoperában - remélem, mindenki belátja - Korvettádám a protagonist.
Here's my train of thought:
Sunyin leüti Kalap Urat, miközben Csigára mérges, vagyis igazából Adára, de valójában saját magára.
Na, innen szép egy karakterfejlődés.
Amit meg a családi tanácsban elmondott, színtiszta cover version, de még azzal sincs tisztában.
Mindegy, szeretjük, és kinyírunk mindenkit akibáncsa. Éted. Télleg.

playoff szakáll 2011.09.23. 12:33:04

"Pállottszájú Tóbiás" 5* Allah hatalmas.

Princessbora 2011.09.23. 12:41:42

@jo.e: Niki vett belőle egy fehér dorkót 15ért, a többit meg valószínűleg elitták a szülinapi bulin.

jo.e 2011.09.23. 12:44:10

@Princessbora: ja, jóvan', mert valaki föntebb mintha azt írta volna, h. N. elverte az egészet. Így akkor megnyugodtam :)

Hana30 2011.09.23. 12:56:18

Ez az egész naaagyon gáz!
Niki egy rosszindulatú, buta, ribi, Beki az "úrinő", aki habzó szájjal üvöltözik az utcán, és vonaglik egy pult előtt,
Korvettádám egy öntelt, beképzelt hólyag,
Levi alkoholista,
Pitta egyszerű mint a faék
Csonti gátlástalan,
95D nem tényező, azt sem tudjuk miért van ott,
Pörkölt szerintem már jobblétre szenderült
a Viasat primitív szenny,
Sixx pedig király - bár azt hiszem ereinek felvágásán gondolkodik és ezért kell szabadságra mennie.

közalk. 2011.09.23. 12:56:27

Mihez kezdek a jövő héten sixx hogyvótya nélkül?!

Éder mester 2011.09.23. 12:57:20

Petíciót fogok benyújtani, hogy spontán élve eltemethessék a buzerátorkalapok viselőit.

Hana30 2011.09.23. 13:01:16

Egy biztos én Bekiéknél sem mernék elmenni a wc-re se.A mosdót hogy letakarította vele és mi van, ha utána azzal a szivaccsal mosogat is egyet?

Hana30 2011.09.23. 13:02:29

CSak tudnám miért van mindegyik Csontiért oda?
Szerintem elég lófeje van, bár ízlés dolgában nem lehet vitatkozni. Monjuk megértem, mert se Nikit, se Bekit nem piszkálnám egy ujjal sem, ha férfi lennék. A végén még elkapnak valamit!!!

Sis 2011.09.23. 13:02:35

Én azt imádom, hogy ezek képesek IQ-ról beszélni, és 5 percenként elmondják, hogy "Igen, Ada egy nagyon okos lány", "Szerintem Ádám hihetetlenül intelligens", mondjuk a diliházban is van mindig 1-1 kevésbé hülye, ez tény. :D

Hana30 2011.09.23. 13:08:26

EGyébként ez nem garázdaság? Nincs ennek valami jogi következménye?
Jó kis példák, hajrá Viasat, hátha le lehet még tolni a torkunkon néhány lapáttal az ilyen trágya műsorokból!
Inkább adnátok helyette a Rém rendes családot. Inkább Al Bundyt nézném meg századszorra, minthogy ezt a tudatos butítást lenyeljem.

Hana30 2011.09.23. 13:13:10

@Princessbora: Gábor bekerülése örök rejtély. Bár kítűnő fogászati tanulmány. Biztos ő is összetűzésbe került kalapúrral, így vesztette el a fogait, csak azt kivágták a műsorból.

jo.e 2011.09.23. 13:14:00

@Hana30: PornósBula
poresz = pornó

2011.09.23. 13:22:27

@Hana30: Szerintem az. Kevesebbért is indított vizsgálatot a sündőrség - emlékeztetőül: mikor Bánsági Ildikót egy "kedves néző" feljelentette, mert:

...egy közúti igazoltatás alkalmával kiderült, hogy valamelyik hivatalos okmányának lejárt az érvényesség. Ezután az intézkedő rendőr közölte vele, hogy mennyire szereti őt, és egy láda sörért cserébe szabad távozást kínált. Miután a színésznő elmondta, hogy nincs nála ital, az intézkedő közeg a sör feltételezett árát (5000Ft-ot) is elfogadta...

Remélem itt is lesz egy "kedves néző" :kisördög-ikon:

mex18 2011.09.23. 13:25:52

@Hana30: ha ember ilyen magas/megnyúlt, akkor ergo a feje is az, ez nem lófejség, hanem természetes - arányos.
Valszeg pici, tömzsi vasgyúró vagy - ami szintén - biz. kör. közt - totál természetes.

DJBZS 2011.09.23. 13:26:06

A verekedés megfejtéséhez várnék némi segítséget. Ki volt a végén az a nagydarab kék kapucnis pulóveres faszi, aki először nekirontott Pittának -állati hangon üvöltve vele- majd ő próbálta meg leállítani Csigát, arra figyelve, hogy az még egy-két ütést be tudjon vinni...
Női szemmel nézve: Levi leírta magát, igenis be kellett volna szállnia a bunyóba, akármiért is robbant ki.

Hana30 2011.09.23. 13:34:08

@mex18: Ez most pont nem így van , 170 cm magas vagyok és nem éppen vasgyúró.

Hana30 2011.09.23. 13:37:20

@DJBZS: Levi szerintem a békítő szerepét vállalta magára szereposztáskor.

Dragonair 2011.09.23. 13:37:52

Kemény részeg, nyikhajok balhéja :DD Avagy bunyó nyártól karácsonyig ;)

newsee.hu/tartalom/vereked%C3%A9s-agresszi%C3%B3-az-aranypart-ban

agatsu 2011.09.23. 13:38:16

Kalapúr! :DDDDD Ezt nagyon eltaláltad...egyébként arról a süvegről nekem is ez jutott eszembe egyből, hogy egy ilyen kiegészítővel nem lehet messzire jutni verés nélkül a nagy magyar éjszakában...:)))
A siófoki sétány meg be van kamerázva,a zsaruknak látniuk kellet volna ez a Tekken promót...viszont amikor bekiabáltak annak a feket hajú valaminek, akkor az tuti nem megbeszélt volt, mert látszott rajtuk,mennyire zavarban vannak.
(pont reklám volt a diszkáverin csak azért láttam)

Hana30 2011.09.23. 13:51:13

Ebből a "verekedésből " már csak azért sem lehetne semmi, mert a stáb biztosan előre bejelentette, hogy kérem rendőrurak ez csak forgatás, igazából nem történik erőszak! Az egész egyébként is nagyon megrendezett volt.

Princessbora 2011.09.23. 14:04:14

@DJBZS:

Szerintem Csiga egyik spanja lehetett és valószínűleg ő is pont annyira látta indokoltnak ezt a verekedést, mint Levi: semennyire. Mert azt azért lássuk be, az hogy Ádi csuma részegen neki bátorodik és sunyin leüt egy 40 dekás csávót, nem elég indok egy tömegbunyóra.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.23. 14:33:56

Affranc! Még egy Bekifájt beleférhetett volna. Ha már a Jersey-t nyúlják. :))

DJBZS 2011.09.23. 14:34:40

@Hana30: A felvételen jól látszódik, hogy Levike beszarik, hátrahúzódik, gusztustalanabb a viselkedése, mint a két öreg bulának, akik kavarják Csonti körül a sz.rt.

mex18 2011.09.23. 14:57:06

Ha hiszitek, ha nem, tényleg jobb az ilyen bunyóból kimaradni, részegen nem lehet verekedni, egyensúly érzéked nulla, szinte kínálod magad, hogy szétverjenek.
Az meg a másik, hogy az fog félni utána szórakozó helyre menni, akinek nincsenek bűnöző spanjai.
Nem egyszer kerül elő véletlenül egy kés, és nem egy ember ül már egy "kis" kocsmai verekedés miatt.
Okosabb kimaradni mindenkinek.

mex18 2011.09.23. 14:58:12

@Hana30: bocs :), csak vicc volt.

Jozeph Pelikahn 2011.09.23. 15:17:27

Azért ha Ádám ütése elől a Kalapos gyerek reflexből ellép, hős szerelmesünk bemutatott volna egy 847 pontos zakózást az Aranypart jobb sorsra érdemes kövein - tuti mentőt kellett volna hívni.

Ha tudnék videót vágni, Ádám gyík mozgása (mikor bunyóból megy be dinerezni) töltődne is fel valami vidám zenei aláfestéssel internetes mémnek.

Peetee 2011.09.23. 15:17:41

Nekem az jutott eszembe, amikor egy kamionos telepen dolgoztam; a zuhanyzóban a takarítónéni hamar rájött, hogy lehet kiegészíteni a fizetést.
Egy idő után már "gúnyneve" is volt, amit a román sofőrök tört magyarsággal úgy ejtettek ki: SZOPPOS!

Szoppos Ada. LOL :)

Eruka 2011.09.23. 16:18:19

Hiányozni fog jövő héten a Hogyvolt, de mindenképp jó pihenést sixx! rád fér, ebből a fosból várat építesz nekünk, szal jár ennyi! Mi meg összeszorított foggal kibírjuk :)))

Jossarian 2011.09.23. 23:38:33

"Jövő héten nem lesz Aranypart hogyvolt, mert szabin leszek"

Neked szabid csak az uborkaszezonban lehet! Ha mar beetetted a sok hozzam hasonlo droidot az aranypart hogyvoltokkal, hat nezzed meg honlapon streamen, es irjad a aldast azonnal :D Ha masnaposan irod, mivelhogy szabi, annal jobb :D es ha meg valami mas is becsuszna iras elott, alatt... Hat szerintem orulni fogunk, nem? :D

Jossarian 2011.09.24. 00:05:03

@Hana30: Te meg kiralyno vagy :) Nemsok lenyre mondtam ezt eddig... Ha meg serelmezed az ember megszolitas hianyat, hat azt majd a jovoben kierdemelheted :)

FGSuperman 2011.09.25. 13:41:13

@sagia77: egyetemi docens, a Tudomànyos Akadémia tagja
szerintem...

Szgez 2011.09.26. 08:59:33

A multkori osszefoglalo ket reszben, parhuzamosan letoltheto linkekkel:

www.filesonic.com/file/2177680581/Aranypart 2011.09.22.part1.rar
www.wupload.com/file/208424553

Hana30 2011.09.26. 14:19:11

@Jossarian: Nem vagyok királynő:) De nem is megyek a képernyőre ordibálni. A mondatod második fele pedig elég zavaros. Kifejtenéd, hogy ezt most mire értetted?

Julio10 2011.09.27. 16:20:11

Az egyiket azért verték meg mert volt rajta sapka (kalap), a másikat meg azért, mert nem volt rajta!

José Luis Torrente 2011.09.27. 22:35:58

Ma először belenéztem a "műsorba" és meg kell, hogy állapítsam sixx eddig nagyon kíméletesen fogalmazott a szereplőkkel kapcsolatban. Én el nem tudom képzelni, hogy honnan tudtak összeszedni ennyi mentálisan retardált, szellemileg alultáplált emberszabásút...

deltaTheEnd 2011.09.28. 02:39:11

elkövettem azt a hibát hogy a hétvégi két survivor évad (20. és 22.)után néztem meg ma ezt a szart... hát mintha az atombomba után rózsapatront robbantottak volna. se karakter, se ész, se látvány ami földobná ezt a műsort.

Princessbora 2011.09.28. 11:45:16

Új fogalom született tegnap: töltött barbi.

(Bár az "elfuserált barbi" találóbb lett volna.)

daneee 2011.09.28. 17:58:16

Sziasztok!

Igazából tudom, hogy szinte nyílrt titok, hogy mennyire megrendezett az egész, de történetesen a srác, aki ebben a részben verekedésbe keveredik ( Csiga ), az abba a suliba járt, ahova én. Lényegtelen, a lényeg, hogy egy haverom beszélt vele, aki jóba volt vele, s elmondta neki, hogy az egész egy humbukk volt. Kapta a pénzt, hogy felvegye őket, kapta a pénzt, hogy elmenjen inni, a verekedés meg csak egy nagy kamu volt. :) Egyébként a srác valóban ott dolgozik a Balatonnál.
süti beállítások módosítása