Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5793-5794

2011. szeptember 22. 10:58 - dj Zax

Nagyon kemény felütése a mai résznek az előző epizód, melyben Ádám kikúr egy jó állást Aliznak, Miklós cár újra jár, bár szerintem inkább csak billeg, mint paraszt gyerek az MBT cipőben és a mi kis külön bejáratú Hanna Montanánk továbbra is lakat alatt őrzi szüzességét. Balázs cimboránknak szűzoltásból pedig megajánlunk egy egyest. De térjünk át a mai részre, csak semmi felesleges kattintás vagy kettyintés, máris kezdünk.
„Szóval egy állás” – jön zavarba ezen szavakkal Aliz, mikor Non-Stop dugó Ádám hogylétéről érdeklődik. Látszik rajta, hogy irtózik a munkától, mit ördög a tömjén füsttől, de hát nem akar már virágokkal foglalkozni, mert egy nap alatt kiégett a szakmában Így jó lesz az asszisztensi állás Edinánál, akivel Ádám nem szakított, jeles bizonyítéka szanaszét kúrt lepedő. Cseng is a telefon valami elképesztő Bikini-style szintetizátor hangon, Ádám a telefonba enyelegve balra el, Alizka sóvárog mint eunuch a here után.

Zsófi Lindát vallatja a Vili-Gizi rezidencia egy pizsama mintás tapétától mentes szobájában. Valld be, hogy elvitted az aranyrudat, szólítja fel Zsófi Lindát, akinek fogalma sincs hogy miről beszél. Persze bukó a projekt, Linda vall, persze véletlenül csórta el, de most már fosik a fatertől, hogy szétrúgja a tangával kettészelt ülőideg gumóit, de Zsoltot Zsófi intézi, nyugi, leveszi a füstöt, nem lesz itt feszkó. Az aranyrúd előkerül a takaró alól, Linda olyan képet vág hozzá, mint akitől betakarították a kedvenc 5 gangos Hello Kitty-s vibrátorát. Miért is loptad el azt a rudat te kis puttó? - kérdi Zsófi, mire jön itt a családi helyzettel, meg szociális háttérrel, hogy fatert a rendőrök viszik, anyu iszik, há mi lesz így belőlem? Statisztikai alapon betörő vagy kurva, csak mondom. Zsófi lájkolja az önszorgalmat, Linda kéne visszaadja az aranyrudat, mert hogy más fából faragták, mint Zsoltot. Mondjuk így is lehet mondani, hogy Zsolt egy óriási tuskó, de a kis spiné sem jobb egy Lopótöknél.

Hanna Montana és a vén szipirtyó reggeliznek, Balázs dobbantott 11-kor, hazudja Hanna. Klaudia rohan is mert gond van a Juliék lagzijára szervezett galambokkal. Szerintem B tervként bevethetné Timike és Luca babcsíráztató projektjének a végén termékként megjelenő babot is a galamb eregetéshez, de ez nem az én dolgom. Kígyó el, jöhet Balázs az emeletről, mert hogy az el se ment. Sajnos így se, meg úgy se. Tömd a fejed, mer sietek, sürget Hanna, míg Balázs a villában alvás nagydobra verését sürgeti. A kis racka szerint ezt a kígyónk nem lájkolná, különben is, amíg tekergő anakonda helyett tipi-tapi dinó az esti műsor, addig inkább csak nevetség tárgya ez a szerelem.

Luca, akinek a két lófarkát még Overdose is megirigyelhetné, méricskéli Jázmin és Flóra nevű babhajtásait, Szabinak újságolja, akit ez kurvára érdekel. Persze Szabi nevű bab nincs, mert a fiúk nyomik, ezzel le is zárhatjuk ezt a kínosan szar beszélgetést. Jön Alíz, indul a munkába, előtte eligazítja a két lófarkat, bár szerintem jobban örülne, ha Ádám lófarkát kellene eligazítani, de ez most esélytelen. Közben Szabi kérdi hová mész te kis nyulacska, az meg ingyom-bingyom táliber húz dolgozni Edinához, akinek Ádám keni a V8-asát. Adott állást a főnökasszony, asszisztálni köll a szépségiparban. Kutyából nem lesz szalonna – gondolja Szabi, osztat el ne kúrd az első napon – vágja oda, de nem talál értő fülekre. Ádám méri fel Alízt, csinos vagy bébi, csak fejben vagy gyenge, na húzzá dolgozni, amíg szépen mondom.

Vili bácsi indul teljes harci díszben takarítani, Gizi meg Linda kettesben maradnak. Lindának baja van, faterral kellene beszélnie, de nem akarja, hogy az mérgében a feldugja a seggébe az aranyrudat, mert akkor lesz Aranyeső a Yuccában. Gizi szerint nem köll elsietni, oké. Az udvaron zajlanak az események, Hanna és Balázs csókolóznak a kukatároló mellett, igazán idillikus környezet. Szabi meg hálás Ádámnak – remélem ez fizikálisan nem fog kiteljesedni – hogy szerzett Aliznak egy állást, amit valszeg nem fog első nap otthagyni, mégiscsak Ádám szerezte, de én ebben nem vagyok annyira biztos. Eközben Alíz érkezik az új munkahelyére. Persze öt percet késett, szopóágon van, pedig csak a busz miatt volt. Nem baj korábban kell elindulni – javasolja Edina, akit ma még fel fognak húzni az első felmosófára, az tuti. Nóra öntözi Timike babültetvényét, érkezik Atikám, aki a számlatömbjét keresi. Hát hol lenne máshol mint a konyhában bazmeg, ahol a Mikinek nagy gonddal becsomagolt ebéd van. Persze Atikám a kis balfasz assziszi, hogy az övé, pedig ez még Assisi Szent Ferencé se, hanem magáé Miklós cáré, Atikám szontyolodik, ő biz még nem kapott Nórától kaját kis lezárt dobozkában. És ha fosató por van benne akkor is sajnálod Atikám?

Hadirokkantaknál Miklós cár Pravdát olvas, Gabi pakol, Balázs meg megjött a futásból. Ja a tegnapi farmerben, kockás ingben. Gabi mingyár vágja, hogy kilóg a lóláb, újságolja is Mikinek, hogy barátocskám, a te fiad kurelja a Hannát derékul. Miki mindjárt lájkolja, az ő fia, az ő fia, a Hannánál aludt. Becsajozott. Büszke rá, mint kis vakond a mélygarázsra. Zsozsoéknál csengetnek, Linda jött vallani. Ő vitte el az aranyat, pedig előtte rendszeresen egy hipermarket tetején aludt (ti: ki Corán kel aranyat lel), de nem lelt aranyat, így elvette apuét. Ugye nem baj? Zsófi egy remek limonádéval simítaná ki a ráncokat, de inkább megy, beszéljék meg egymás között. Nyugi Linda, nem fog lenyelni! Te meg Zsolt ne nyeld le, mert legközelebb én sem nyelem le. Ezt legalább meg lehet érteni. De egy a lényeg, Lindának biztonság kell, nem verőlegények, mert rendőrök, uzsorások és uzsonnások, fater meg úgy se változik, úgyhogy csao.Arany és Zsolt koppan, Lopótök meg fényt kap.

Aliz mos fel a szépség szalonban, érkezik Edina a hajcsár. Baszogatja Alizt, aki jobban bírná, ha ezt Ádám tenné. Mindenesetre ez nem lajhárképző, tudjuk meg. Megnyugodtam, én mondom.Folytatás a budiban WC takarítás, hoppácsak. Nem asszisztensi állásról volt szó ittenék? De, itt így hívják a mindenest, aki tisztára nyalja a budit azzal a kurva nagy fogkefével. Cigizni is csak szőr mentén lehet távol a nyílásoktól, szauna ajtó meg beszart, ki köll írni, hogy szorul. A hadirokkant szálláson Miki végez rehabilitációs tornát, láb körzést ad elő, nagy boldogan. Csengetnek, Nóra az, hozta az ebédet, rakott bab. Nóra, nyugtass meg, hogy nem Timike bab ültetvényét főzted el! A bablobbi egyre keményebben teszi oda magát. Nórának baja van Atikámmal, sejti meg Miklós cár, meg is invitálja az ügyvédasszonyt egy jó rakott bab ebédre, utána pedig önfeledten pukkantgatnak majd a TV nézők, Gabi,Laci és Timike legnagyobb örömére. Legalább Klaudiának sem lesz gondja galambokra Juli és András esküvőjén.

Ádám szívtortát csomagol a Rózsában, amikor érkezik Kinga, „Aliz mindent elárult” – nyit be a szöveggel. Persze Ádám szerint nincs mit eláruljon, osztán leesik a húszas, ez az Aliz aszitte járunk. Na hiszen, Ádám mókusa Edina odújában lakik, úgyhogy nem juthat Aliznak mogyoró. Közben a szépségszalonban továbbra is szorul a szauna ajtó. Edina kiosztja az asszisztenseket, majd telefonon újságolja Ádám szexuális hőstetteit. Persze Alíz buta arccal kagylózik és kurvára diszlájkolja. Klaudiát Gabi szólítja meg az udvaron az „azt hiszem nem rám tartozik...” kezdetű mantrával. Jól gondoltad Gabi. Nem rád tartozik. Azért Balázs Hannánál aludt, tudtad-e te vén szipirtyó. Rá van írva. Nem tudta. Tovább fejlődik a feszültség a szépségszalonban. Alizka elfelejtette kiírni, hogy szorul a szauna ajtó, ráadásul a törcsiket is bevitte. Edina lecsigázza, majd beveti magát a szaunába. Aliz egy isteni gondolattól vezérelve úgy bassza rá a szauna ajtót, hogy a szauna fetisiszták remegve szorítják össze záróizmukat. Szorul Aliz, ugye tudod? Nem is nyílik. Próbálgatják, nem sikerül, bent meg nagy a meleg. Hogy is volt ez Szabikám? Nem bassza el első nap? A faszt nem. Edina egyenlőre nem szabadul, nem ő ragadt be, hanem az ajtó.

Vili bácsi lábasból eszi a – várjunk csak, kitalálom mit! – babgulyást, még a bajszára is jut néhány heveny falat. Érkezik Tuskó, Lopótökhöz jött látogatóba, aki éppen a számítógép előtt ül. Mondjuk jó oldalon ül, de segített neki, hogy be van kapcsolva a monitor. Tuskó közli, eladja a lopott rudat és az árát beteszi Lindának egy számlára. Milyen kedves. Nóra és Miki éppen letudták a rakott babot, lesz hajtógáz estére. Nóra ideje lejárt, Miklós cár lehel egy kézcsókot, majd helycserés támadás során érkezik Klaudia Nóra helyére. Fel is pezsdül az élet, Miklós cár felajánl egy kört a kerekesben, de Klaudia nem él vele, most jött a dodzsemből. Annál inkább pipa Balázsra, aki összefekszik Hannával, az meg terhes lesz, ha így mennek ittenék a dolgok. Meg ha nem használnak gumit, jegyzem meg Miklós büszkén újságolja, hogy Halló Klaudia! Ez itt a 21 század! Ember a holdon, csak mondom. Nem mondod Klausz! Hiányzik a szex? Klaudia egy laza patkányozással kúrja fel Miklós cár agyát, aki felpattan a kerekes székből, azaz csak majdnem. De annyira azért mégis, hogy lebukjon. Márpedig lebukott. Klaudia nézi. Ez mozog bazmeg...

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.09.22. 12:31:32

Ez nagyon jó volt.... Amúgy érdekes felfedezést tettem: ha nézem, kínlódva feszengek, ha ugyanazt a történetet olvasom a hv-n, a könnyem folyik a röhögéstől...:-)))) Köszi!

cillancs 2011.09.22. 13:02:18

Most mindenhol babot csíráztatnak? A másik remek sorozatban (Jóban-rosszban) is cserepes babokkal futkosnak, igaz, ott középiskolások. Hol az a nagy tétel babcsíra? Ide nekem is egyet-kettőt!

Drogon 2011.09.22. 13:11:27

Na, ezt is jobb lesz olvasni, mint nézni.

Nagyon kiri hv!

beric 2011.09.22. 13:35:38

Könyörgök soha ne adjátok másnak a BéKát!!! dj zax a legkirályabb ebben, sírva, vinnyogva röhögünk rajta. IMÁDOM!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.09.22. 13:56:04

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ..én még ott tartok, hogy Géza és Kinga esküvőt tervez, Claudia morcos Zsoltra, mert Zsófival él, Miki meg szenved, attól hogy Nóra kirúgta, Orsiéknál minden rendben, csak Laci hízik.
András udvarolgat Claudia lányának. Vili bácsi és felesége takarítgat és szart kever. Most a kérdésem a következő???? Hány büdös évet aludtam végig, hogy azt sem tudom, hoyg ki kicsoda????????? Kik ezek az emberek akikről most írtál?????

pizzaboy 2011.09.22. 14:11:28

Mindenki függ valamitől

Borcsika 2011.09.22. 15:06:18

"Aliz egy isteni gondolattól vezérelve úgy bassza rá a szauna ajtót, hogy a szauna fetisiszták remegve szorítják össze záróizmukat. " Ez óriási duma

ezekallatok 2011.09.22. 15:12:31

ismét nagyon jó lett!
dj zax írj a legjobb "BéKás" posztokat :)

Garison 2011.09.22. 15:33:27

@batgirl: Én még kb. a Misike rájön, hogy meleg korszakban néztem:) Amúgy vicces éveket kihagyni, pl. valamikor Zsolt ugye intézgette Klaudiát, most meg ez fel sem tűnik, amikor találkoznak. De az is érdekes volt, hogy Zsolt szólt Vili bának tegnap. Beugrott, hogy Vili bácsi lánya milyen szerelmes volt Zsoltba. Emlékszik még ezekre valaki?:))

majkanni 2011.09.22. 15:53:50

nem is volt ennyi minden a tegnapi részben

házisárkány 2011.09.22. 16:12:12

Ma este nem tudom nézni az adást, úgyhogy aki a mai részeket írja majd, szedje össze magát, röhögni akarok! :-)

dj Zax 2011.09.22. 16:14:57

@házisárkány: Terv szerint én írom a mait is. Majd összeszedem magam. :-)

2011.09.22. 16:15:26

Én már régen láttam ezt a sorozatot, Magdi anyusnak tetszett, ahogy kifestették a lakást Vili bá'ék ?

traff 2011.09.22. 16:17:28

pár hétig nem néztem a BK-t, valaki mondja már meg nekem, a Zsolt lányának az anyja miért a Vili bácsi nője?
Ők ketten izé khm?Zsóti meg a nő?
És ne bazz, Klaudia meg Zsóti szintén?
süti beállítások módosítása