Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X09

2011. szeptember 21. 13:15 - Hódos Hajnalka

Hát kérem szépen, súlyos esténk volt, a műsor után rögtön meg is beszéltem a nőkkel, ép elmém megőrzésének érdekében ma menjünk a Szépasszony Völgyébe, ne holnap, pedig akkor még nem is szembesültem azzal, hogy a PlázaLuvnyák összecsapását az RTL Cicaháborúnak nevezi a honlapon. Cicaháborúbazmeg. Még mindig nem tudtam eldönteni, Lilut tegnap a női Pampalininek vagy DzsíÁjDzsénnek öltöztették-e, azok a borzalmas hosszúszárú cipők meg olyanok, mint Pál apostol Korinthusiakhoz írt második levelében a szeretet: soha el nem fogynak. A Halállal kezdjük az öfit, picit rosszul esett neki, hogy a többiek nem verték a seggüket örömükben a műfűhöz, hogy ő jutott be, jó, akkor basszon mindenki egyedül, nem azért jött, hogy barátkozzon, hanem játszani és nyerni.

Akármennyire nem tetszik Gergőnek, mikor laposan néz, ő itt alszik. Na told ide a lapos segged. Amíg a Halál fogat mos, Gergő biztosítja a többieket, egy biztos, kísértés nem lesz, nem is fog a másik oldalára fordulni, aztán reggel jókat röhög, höhö, jó volt az ébresztő zene, úgyis Mrs. Manson mellett ébredt. Anomália ébredés után meg is kapja a fürdőt, nem, Attila, nem ott fog lakni, takarítani fogja. Kinga emberfeletti bátorságról tesz tanúbizonyságot, mikor bevállalja, hogy elmegy a Halállal fürdeni, apropó, este Kingus beszélgetett Attilával, ki nem hagynám, már csak azért sem, mert Lilu ezt közeledésnek titulálta. A Nagy Manipulátornak olyan kurvajó itt lenni, hogy még a legkellemetlenebb pillanatok is kurvajók. És mi volt eddig a legkellemetlenebb? A vécé. Nem, Attila még nem gondolkodott azon, hogyan fogja kiverni, és Kinga? Kinga sem gondolkodott még a masztizáson, na nem baj, majd barátilag megoldják, ahhoz nem kell szerelmesnek lenni. Hogy miért aludt BTA Gergő mellett? A megszoksz vagy megszöksz elv miatt. Attila kerek-perec kijenti, a faszomat fog itt aludni ma, egyébként is, ez a csaj beletolakszik az ő privát szférájába. Mi is, Atti, azért szar neked a vécén.

Kedves Sehi büntit kap, mert nem viselte a beszavazón a mikroportot, két óriásfület kell viselni, jön a menetrendszerű nyivákolás, én ezt nem vállalom be, én ezt nem veszem fel. És juj. A kérdezős feladatról jut eszembe, nincs Igazmondó Hinta, pedig úgy hiányzik, mint tanyára a villany. Szóval a kérdezős feladat abból áll, hogy a lányok kérdezhetnek a fiúktól, akinek a válaszai nem tetszenek, kipukkaszthatják a lufiját. Ilyeneket kérdeznek, hogy mennyi a legtöbb idő, amit udvarlással töltenek, mi a véleményük a félrekúrásról, meg hova viszik a nőt az első randin? Fecó egy romantikus favágásra, Veronika meg jézusmária, mindjárt sírva fakad, mert Attila még sosem kapott nőtől ajándékot. A Nagy Manipulátor és Taktikus a riportszobában bevallja, hogy szándékosan nem adott őszinte válaszokat ám, ez az a pillanat, mikor Alekosz manipulációs technikáját értékelni kezdem. Attila mehet randizni, most ő kérdezhet a csajoktól, Kinga a szerencsés, de neki nem tetszik. De menni kell. De neki nem tetszik. És ha most kinyalja magát, akkor meg Attila asziszi. Attila cihelődik piszkosul, csillogós üng, Veronika szagolja már meg. Juj, Attila ne szagolja meg Veronikát, mert kóbászszaga van. Hogy végül kinyalta-e magát Kinga, nem mutatták, a randin piros-fehér csíkos felsőben és farmerben jelenik meg, busszal jött és vihog, mikor Attila előrántja a háta mögött rejtegetett piros rózsákat, hát korai még, hogy piros, de azért.

Kinga furcsán érzi magát, Attila szerint nem is viselkedik úgy, mintha randin lenne, nem, mert nem tartja randinak a randit. Kinga azt hitte, hogy tök sötét lesz, lesz két gyertya meg franciaágy. Attila két kistörölközőt hiányol, azzal kellene letörölni az izzadtságot. Én ugyan ki nem nézném Attilából, hogy tisztességesen megizzasztana valakit, ő magából igen, Kinga higgye el, hogy lájkolta volna a dugást. Egyébként hangos az ágyban? Nem, Kinga nem az. Kár, pedig a Manipulátor azt szereti, sőt. Azt még jobban, ha a csajnak minél mocskosabb a szája, gondolom, itt nem az „ennyi volt, bazmeg, ezért kár volt levetkőznire” gondol. Kinga egyébként is becsülje meg magát, mert ha még egyszer randiznának, ő lenne a csúcstartó. Sőt, már most is az. Na jó, menjünk haza. Jó, Attila hazaviszi Kingát, nem kocsival, gyalogolni fognak, mert Attila itt lakik a közelben. Hihihi, hozzám megyünk, igen, jézusfasza, tényleg ezt kellett nézni tíz percig?

Az Első Igazi Villabuli se jobb, ami a kollégiumi éveket idézte. Lilu szerint. A lányok picsaki nadrágban, a fiúk bézbólsapkában és pulcsiban vannak, Attila ivópartnert keres. Szoktál bebaszni? Anomália ritkán szokott és akkor egyébként egyfolytában vihog, na már csak ezért érdemes lenne leitatni. Kingától még az is jó Attilának, ha megdobja, mert az is tőle van, Veronika nem táncol, mert csak egyszer fordult elő, hogy gogós volt és nem én hagytam le az ipszilonokat. Sehi már be van baszva, mert kásásan előadja, hálistennek, hogy ő nem szingli, különben ez a madár rá is rárepülne, szerintem csak arról van szó, nem bírja elviselni, hogy a kutya nem foglalkozik vele, ezért lett volna jó, ha Edi és Rudi bekerült volna, hogy a riportszobában mi hangzik el, örök rejtély marad. A buli lagymatag és unott üvegezésbe megy át, mindenki zabál, kistányér, szalvéta óne, a fasznak az a nagy pompa, Sehi valamiért alattomos ribanc, nem hallottam miért, Kinga inkább mer, na akkor sztrippeljen melltartóig, mert az neki is, meg a fiúknak is jó lesz, Anomáliának a Godzilla tetszik a fiúk közül a legjobban, Gergő egyből rájön, hogy az ő.

A rém kínos összefoglaló végén Lilu beviszi az utolsó gyomrost, aszongya, csoportdinamika, hallodhülyevagy, nem kéne feszíteni a húrt, most jönnek a PlázaCicák, ja és már most mondom, a mai naptól, ha megszólítotok, a következőképpen kérném: Hayny, Hajny, esetleg Haynyka, köszönöm. Erős késztetést éreztem, hogy a Haynybabykét is bevegyem a sorba, de mindennek van határa, ugye. Hát legyen, nézzük a PlázaMacskákat. Az első az Észbontóan Szemrevaló Dya, hogy ki adja ezeket a neveket, fogalmam sincs, de elbeszélgetnék vele négyszemközt, itt a Légies Földiutas Kísérő Niki vagy Niky vagy ki tudja, és a Romlatlanul Lelkes Sysi (Sziszy? Szyszy? Számít?!) Niky rózsaszínű szőrökkel díszített rózsaszínű kávgörlkalapban, jézusfasza. Hogy kavarnátok fel a Villa életét? Dya növelné a nézettséget. Dehogybazmeg, kérdi nem ennyire nyíltan Lilu, jahhát mindenre és mindenkire nyitott. Niki partiképes és szingli. Sisy meggyalázza a nevemet, aszongya hogy ő egy fekete démon. Megmutatják az állást, a furcsa fejű Dya vezet 53%-kal, Niky a cipőjével telefonál, Szisy visít, ezt a hangot utoljára a Gyűrűk Urában hallottam, mikor jöttek a repülő nazgulok.

HahóVillaLakók, furcsa a hangulat, mi van? Semmi. Azaz mégis, Veronika beverte magát a szekrénybe. Ismerkedjünk meg közelebbről Dyával. (Nemakarom!) Dya 25 éves és úgy érzi, bejön a pasiknak. Élvezi, mikor fotózzák és mindent szeret. Gondolom, a vastagbéltükrözést azért nem, de azon kívül mindent, és ezt fel is sorolta. Mióta az eszét tudja, párkapcsolatban él, de most nem. Pár hete. Panka a mindene, ő jelenti a legtöbbet. Igen, Panka egy kutya, kezdem azt hinni, ebben a kurvaországban nekem van egyedül normális kapcsolatom a kutyámmal. Panka kis hülyegyerek, nem tud felnőni, ugyanúgy, mint Dya. Anyuval pakolt, hát ha anyu nem lett volna, bepakolt volna vagy ötven pár cipőt, és minek vigyen melltartót? Jaj, anya, tudod, hogy nekem nem kell! Dya magát fogja adni! És az összes palinak megadja a lehetőséget. A pasik egyébként kezelhetetlenek, mióta szingli, kapja az sms-eket meg a faszkönyvre az üziket, juj. Nem, nincs riválisa a Villában, de csak azért, mert nem ismeri a szó jelentését. Niky egyből fel is háborodik, van elég műcici a Villában, nem kell több! A fekete tömött galamb egyfolytában az sipítja, természetes fekete szépség kell oda, igen, magára gondol, én meg arra, hogy végtelenítve fogom Lendvai Ildikó egyik napirend előtti felszólalását hallgatni, hogy visszanőjön a dobhártyám.

Niky azért jelentkezett, mert érdekli a nyeremény és a hírnév. Szeret adni a külsejére, a 180 centijét megdobja még tizenkettővel, ezért elég feltűnő jelenség. Felénk az ilyet tyúklétrának híjják. Csajosnak tartja magát, mégsem tipikus cicababa, ugyanis bolondul a motorozásért. Balerinában, térd- és gerincvédő nélkül. Ja és titokban csinálta, mert ők idilli család és mindenki félti. Apu megpróbálja egy másik hobbi felé sodorni, mert a bólingozás kevésbé veszélyes. Ő egy normális családból származó lány, meg akarja mutatni, így is be lehet kerülni, nem kell ahhoz idegbetegnek meg nem mondja minek lenni. Niky meghatódik a saját kisfilmjétől meg a családja iránt érzett szeretettől, egyébként ő többoldalú és attól függ, mit fog virítani, hogy mit hoznak ki belőle. Nem húznak, hoznak, jaj de rosszak vagytok! A visítós fekete csaj megint rákezd az egy kis fekete démon hiányzik oda mantrára, még egyszer meggyalázod a nevemet, benyúlok érted a tévébe! Ő egyébként Szisy (sysy, sziszi), a transzparenseket látva a saját rajongói sem tudják eldönteni, hogy írják a nevét, Szilviabazmeg.

Élete legnagyobb tragédiája, hogy tavaly nem sikerült a férjével bejutni a Villába. Ezen elgondolkodom, aztán úgy döntök, mégsem. Sziszi megvilágosodott és rádöbbent, az volt a legnagyobb hiba, hogy a férjével jelentkezett, nem egyedül. Sziszi férje egyébként egy nyálas ficsúr, utolsó meglepetés sétarepülést szervezett neki, a meglepetés az lett volna, hogy észre kellett volna venni egy, a fűbe rágott/pisált kedves kis szöveget, na ez pont nem jött össze, de a pinkszalagos, vörösrúzsás, kehelymarkolászós romantikus vacsi igen, hát ez nem is az ő férje lett volna, ha nem. A férje egyébként az első és egyetlen férfi az életében és Sziszi szeretné, ha ez így is maradna. Roberto nélkül még három napot nem töltött külön, ahogy a százalékokat nézem, Roberto már most megnyugodhat, hol az anyámba lehet ilyen pink bőröndöket venni, vagy ezt bizonyos ikú alatt osztják ingyé? Sziszy egy éve készül a bekerülésre, mindenáron be akar jutni. A VV élete legnagyobb álma! Egy feleség is lehet dögös és szexi.

Otthon, az ágyban, hangzik a másik két luvnya ítélete, Sziszy megint visít, hálistennek kortesbeszédek, mert hallom, ahogy az agysejtjeim jajveszékelve agonizálnak. Dya illegeti magát, ha egy igazán szemrevaló lányt szeretnénk látni, szavazzunk rá, majd ő megmutatja, hogyan kell az összes pasit az ujjai köré csavarni! Niki kajabál, ott a kutya, ott a férj, ő szingli. Niky ezzel ki is merítette az érdekességet, mint rá jellemző jelzőt, Sziszy következik, vattát dugok a fülembe, újat nem mond, ő a Fekete Démon. A HelóVillaLakók közül Anomália, ha már muszáj, akkor Szyszit várja, inkább jöjjön egy ló, mint egy szamár, de a nézők Dyát küldik, Dya imádja azokat, akik rá szavaztak, aztán megpróbálja betörni az ajtót, kilincsbazmeg, van kilincs! Juj, nem örültök nekem? Dehogynembaszki, én pláne.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
829 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.21. 13:23:53

Harukának üzenem, h csak azért, mert első lehettem, itt meg megtiszteltetés ez:P

Amúgy ez a műsor még gázabb, mint az előző...De két "ismerősöm" is próbálkozik bejutni, tehát hajrá!!!

bukott madonna két nagy didivel 2011.09.21. 13:27:02

Hali!

Én még nem :))), de majd mingggyyááá. :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.09.21. 13:33:03

"Veronika nem táncol, mert csak egyszer fordult elő, hogy gogós volt és nem én hagytam le az ipszilonokat." :)))

kész.

A Halál az ki? neki hogyhívják a nevét? :)

bocsi, még nem sikerült felzárkózni, de igyekszem! :)

.lll. 2011.09.21. 13:34:19

köszcsy Haynycy!

ki a tököm az a BTA?

Magóg 2011.09.21. 13:37:58

A tegnap hajnali hsz-eket olvasva azért az éjszakai buliból a szerkesztők kihagyták a javát.
+ miért nem mutatnak BTA vs. Kinga véleményeket/párbeszédeket? (kimaradt a nyugiszobás kötelező ismerkedésnél is és a pontszámos értékelésnél is)

Nekem az első adás óta Kinga a favoritom, mert helyes szövegkörnyezetben használt vmilyen idegen kifejezést (talán a kontextust, de ebben már nem vagyok biztos).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.21. 13:39:57

@bukott madonna két nagy didivel: Annamária
@lófő: Annamária?:)

@Magóg: Csak ezért?:) Nekem nincs bent szerethető figura bent, eddig:(

Magóg 2011.09.21. 13:42:14

@ladyandhenk: a "szerethető" kifejezés még nálam sem állja meg a helyét, de mintha az értelem pislákolna e lányban (csak el ne kiabáljam), titkon ebben reménykedek BTA-nál is.

Let's 2011.09.21. 13:44:15

@Magóg: kontextus volt az, én is emlékszem rá, meg is lepődtem!

Hasonlóktól nyílik egyébként a bicska a zsebemben, örökzöld ez is, hogy "Roberto nélkül még 3 napot sem töltöttem külön" Jézus!

Lemaradtam a tegnapi beszavazó nagy részéről, szegény Dyiacycát alig várták ezek szerint.

Amúgy akkor Niki az MÁV-os? :D:D Fejtse már ki valaki mi az a földi utaskísérő, ehhez alulfrekventált vagyok! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.21. 13:49:11

@Magóg: valami olyasmi:) Hasonlóan érzek!

Egyébiránt nekem is normális a kapcsolatom a kutyáimmal Hajny, csak mondom!:P

Boldogok is, mert kutyául érzik magukat, nem pedig emberül:)

bukott madonna két nagy didivel 2011.09.21. 13:49:34

@Magóg:
köszi! :)
@ladyandhenk: köszi! :)

lehet, hogy az én nevemet meg kéne változtatni és bmkn lennék dydyvel? :)))

prof. Perselus Piton 2011.09.21. 13:49:53

H A Y N I B A B Y K E :-))) ez ütött...

bukott madonna két nagy didivel 2011.09.21. 13:50:31

Hajni neked honnan jött a baltás démon? kit írtottál le? :)))

Let's 2011.09.21. 13:51:59

@van-e szándék: köszi :D Ez olyasmi lehet, mint a takarítók esetében a tisztasági menedzser kifejezés :D

ancsipessa 2011.09.21. 13:53:23

Haynyka,
ismét hatalmasat alkottál!!! Az a nazgulos hasonlat nagyon nagy!! lol :D

nasie 2011.09.21. 13:57:46

Hayny, ma megint a szívemből szóltál!!!!

mocskosmacska 2011.09.21. 14:07:59

Attila a beszavazóján még szimpi is volt, de egyre lejjebb megy. Ha alekosznak hozzáadunk az iq-jához gyök2-öt, akkor megkapjuk attilát.

van-e szándék 2011.09.21. 14:09:50

@Let's: csak tipp volt, de nekem tetszik :D

ritus_ 2011.09.21. 14:10:12

Sziasztok!

Sysiysssisysi a filmjében nem véletlenül Robertát mondott Robertó helyett? Mer' én úgy hallottam.

suzy q 2011.09.21. 14:15:58

meglátjátok még, attila lesz az új alekosz.

Let's 2011.09.21. 14:17:07

@mocskosmacska: engem is irritál az az alak. Fitogtatja ITTEN a felsőbbrendű énjét, meg sugározza a magabiztosságot, le merném fogadni, hogy 2-nél nem volt több barátnője, abból is 3 netes :D

dr. gernika 2011.09.21. 14:22:47

"Azt még jobban, ha a csajnak minél mocskosabb a szája, gondolom, itt nem az „ennyi volt, bazmeg, ezért kár volt levetkőznire” gondol" :DDD
Köszi Hayny, valahol Sysy kisfilmje alatt bealudtam, de ezek szerint már nem sokról maradtam le.

Tüzitündér 2011.09.21. 14:24:30

HalYnYii! "benyúlok érted a tévébe" Ha nem lennék nő és öreg,azonnal megkérném a kacsódat! :):)

suzy q 2011.09.21. 14:29:38

és az hogy van, hogy kinga jobban néz ki smink NÉLKÜL? tuti, hogy attila jövőhéten már másik csajra repül rá. amúgy sehe arca, amikor veroniuka táncolt, megfizethetetlen. azt a féltékenységet, mert nem vele foglalkoznak... be is ment rögtön segget rázni, meg műleszbizni veronikával. de egyébként ez a sok féltékeny picsa egy helyen össszezárva ezért kár volt vv-t rendezni, bárki bemegy egy női többségű irodába, és ugyanezt látja...

suzy q 2011.09.21. 14:31:49

@tüzitündérNo1: nem, mer én már megkértem hajnyt, szóval erről tegyél le, még ha öreg és nő is vagy.

mkc · http://www.vvilag.info/ 2011.09.21. 14:45:02

Ennyi műcsöcs egy helyen... bár az utóbbit nem bánom. Hátha kihoznak belőlük valamit.

Nyanyóka 2011.09.21. 14:48:51

"...úgy hiányzik, mint tanyára a villany."
Hajni, a szófordulataid olyanok, hogy...
visítva kell röhögni és IMÁDNI Téged!!!!

dr. gernika 2011.09.21. 14:50:36

@ancsipessa: A nazgult már a vv4 alatt is ellőtte, már akkor is vonyítottam. :D

Tüzitündér 2011.09.21. 14:58:35

@suzy q: várjuk meg az Ő döntését is. Te amúgy is négyen vagy, ha jól sejtem! :)Most elmegyek egy kicsit romantikázni a Dunau-ra! Este leszek. Kíváncsian várom HalYnYiii döntését.... Pussz

traff 2011.09.21. 15:02:54

Picsaki nadrág, HALYNY, nem vagy nooormális.:)))))))))))))))

Sziszi a végső buzdításnál miért tekergette magát?
Niky meg tuti férfi.

traff 2011.09.21. 15:04:09

@gernika: a jézusfasza meg a faszkönyv újítmány.Meg a picsaki nadrág, bazmege, fergeteges.Picsaki.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.09.21. 15:04:45

bazd ez semmi, az összeesküvőkben az egyik vénasszony már a csúnyájában turkált az este.
Kycsy Halyny fogadok Veled, hogy a vége előtt 3 hónappal öngyi leszel!

Magóg 2011.09.21. 15:07:22

Ti miért néztek beszavazót? Én azokat mindig kihagyom (még a Hogyvoltban sem olvasom el, de Baltásy-nak meg ne mondjátok!)

BarBwire 2011.09.21. 15:07:26

Adjisten, Hajni megent szépet produkált. :-)))

Kövezzetek meg de a Pecó-tesó egyre jobban szimpatikus. Kinga smink nélkük jobban fest, és Seherének jól állnak a fülek. Attila meg az idegesítő fasz-típus.

Wakka 2011.09.21. 15:12:31

Az volt már,hogy Kinga egyre jobban néz ki smink nélkül?

Hurri Kán 2011.09.21. 15:12:40

Kilincs B+..:DDD
Röhögök. :DDD

Akármi Áron 2011.09.21. 15:15:33

A kérés parancs, ha idejében szólnak, Hajny DDDDD "gogós volt és nem én hagytam le az ipszilonokat" :)))
Olvasom, motyogok...mi??? vissza kellett nyúlni érte, hú de megérte!
(És most jó helyen is van a kurzor is:)))

audia6v6 2011.09.21. 15:18:44

Este dolgoztam a gép előtt, amikor ment a buli (az üvegezés fél 3-kor kezdődött!!!! Na azt már nem láttam). Szóval dolgoztam, közben hallgattam őket. Hát A Kinga úgy bebaszott, annyira vállalhatatlan volt, hogy elképesztő. Ha a barátnőm így viselkedne, beszélne, akkor azonnal hazarángatnám a buliból... Ebből az összefoglalóba persze semmi nem került. :) Meg az sem, hogy a műsor készítői baszatták be őket direkt. Muszáj volt inniuk. De annyi piát, hogy attól kikészültek mind egy szálig.

Magóg 2011.09.21. 15:21:09

@Akármi Áron: Csodálatos gyöngyszem, én simán átsiklottam rajta, de így belegondolva egyszerűen zsenYálYs ez a Hajny!

audia6v6 2011.09.21. 15:23:29

Ja, van bennem némi antiszemitizmus asszem, de ez a Fecó nagy forma. Az összefoglalóból nem nagyon derült ki, de az élő közvetítésben igen. Akkora dumája van, hogy sírva röhögök rajta.

suzy q 2011.09.21. 15:25:26

@tüzitündérNo1: mi? nem vagyok négyen, és azt így hogy?:)) jó megvárhatjuk hajny döntését, de hát úgyis tudjuk mind a ketten, hogy engem választ, mert nekem van y a nevemben. és manapság ezek a befutók.

dr. gernika 2011.09.21. 15:31:12

@suzy q: "és az hogy van, hogy kinga jobban néz ki smink NÉLKÜL?"
Nem tudom, de tény. Mondjuk a saját sminkje nélkül Sehere is jobban néz ki.

BarBwire 2011.09.21. 15:41:32

@traff: Most min csodálkoztok, ha a pornóvillában vannak?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.21. 15:46:32

@audia6v6:

Fecó nem szemita hanem cigó. :) A szó amit kerestél az a rasszista :)

Haynycycababababycyca. Ha régebben chaten látom a nicket, előrejegyzem neki a 100kg-t és a 60-as IQ-t. A név mesterkélt cukysága és a testsúly egyenesen, az IQ-val fordítottan arányos. Minél cukibb és giccsesebb a név (a +y-ok számát is belevéve) annál nagyobb a testsúly (és annál rondább a csaj) és nagyon ostoba. :) Sokéves chates pályafutásom alatt dolgoztam ki ezt a módszert.

BarBwire 2011.09.21. 15:49:53

@Nard: érdekes, amit mondasz. A vv-ben azért nem olyan rondák a lányok (de nem is oly szépek, és az IQ is csekély)

BarBwire 2011.09.21. 15:51:00

@Let's: esetleg, de nagy a titok, hogy ki volt. Szerintem inkább reklám a műsornak. Hogy többen nézzék.

audia6v6 2011.09.21. 15:59:48

@Nard: Bocsánat, én is rájöttem, de nem tudtam törölni. Ha szépíteni akarnék, azt mondanám, hogy "etnikai alapú antiszemita". :) De ez már nagyon OFF. Bocsi! :)

suzy q 2011.09.21. 16:01:16

jó tudom miért négyen, de ezt még gyorsan leírtam, mielőtt még azonosítanak a többi y nevűvel.

dr. gernika 2011.09.21. 16:02:50

@suzy q: Jah, előző melóhelyen is a legcsinibb csaj utált engem a legjobban.

foxglove (törölt) 2011.09.21. 16:04:18

tegnap néztem az onlinet, hát csudálatos, hogy az összes nő ennyire rá van pusztulva gergőre.

pp's wifey 2011.09.21. 16:07:05

sziasztok! long time lurker vagyok, már az előző vv-t is végigkövettem. köszönöm hajni!!! illetve hayny. a reggelim, illetve az ebédem nem egyszer landolt a monitoron a röhögéstől :D

nem tudom, ti hogy bírjátok ezeket a beszavazókat, szerintem rohadt idegesítőek. ez a tegnapi sysy pedig szerintem imádja kiszel tüncit ... vagy csak nekem tűnt úgy? a fejét is úgy tartotta, meg az az idióta hanglejtés brrrrr és mikor még el is kezdte csavargatni magát, mint aki kurva szexis ... broáf

na így elsőre ennyi :)

Akármi Áron 2011.09.21. 16:08:42

@Magóg: hát én is gyorsolvasok, de közben motyogok és ott éreztem rá, hogy itt van valami, helyesebben itt is, meg mindenhol:)))) Örök darab:D
Tudom a tanács csak a megtörtént dolgokra nem jó, de muszáj "cizelláltan" olvasni:)))

traff 2011.09.21. 16:11:48

"és mikor még el is kezdte csavargatni magát, mint aki kurva szexis ... broáf"

www.valovilag.hu/video/141403

1.12-től:DDD

suzy q 2011.09.21. 16:15:09

@pp's wifey: jaja pont olyan volt, mint a szextelefonos csajok, de még úgyis nézett ki. ilynen lerobbant ndk-s szextelefon csajnak. valaki írta itt a hozzászólások között, és tök igaza van, hogy sysy műsora még gigiét is überelte. monjduk én a mávos csajt szerettem volna, nem csak azért, mert motorozik, hanem mert a cipőjével telefonált, és az vicces volt. meg szép. a többi lány meg nem az.

indapass90210 2011.09.21. 16:32:07

Nem azért mondom, de ezt a Nikit nagyon tudnám szúrni! Komolyan megmozgatott bennem, illetve inkább rajtam valamit...

pp's wifey 2011.09.21. 17:05:03

@traff: kösz, jót hánytam megint

pp's wifey 2011.09.21. 17:11:23

@suzy q: nekem is niki volt a legszimpibb. azt hiszem a blikkben volt ma egy video dyáról, ahol smink nélkül huh

ja és kinga tényleg sokkal normálisabban néz ki smink nélkül. a beszavazón egyébként ő volt a legvisszataszítóbb, főleg a szépségkirálynős integetésével, az kiverte a biztosítékot. de ott benn az elmegyógyintézetben egész normálisnak tűnik... vagy csak a többi sokkal idiótább? :)

busifa helyett pedig azért lett volna jó, hogy pajkos kerül be, mert kíváncsi lettem volna, hogy annamarival mikor ugranak egymás nyakának

suzy q 2011.09.21. 17:12:16

@Nard: hát nekem azért niki kéne otthonra. ja nem is otthonra, hanem villogni vele. mind a 180 centijével.

pp's wifey 2011.09.21. 17:14:21

a mai beszavazás is kínszenvedés lesz szvsz. az első fiúcska tiszta ken, a másik kettő még a futottak még kategória sem. gondolom megy majd a gizdázás ezerrel

suzy q 2011.09.21. 17:16:27

@pp's wifey: áháháá anomália-pajkospóni fájtot én is megnéznék. télleg kár amúgy, hogy nem jutott be, mert a látványos idegösszueroppanás az első nap garantált lett volna, közvetlenül azután, hogy részegen rámászik godzillára.

suzy q 2011.09.21. 17:17:56

@pp's wifey: én nem tudom komolyan, hogy ki gondolja, hogy ezek a fiúk jól néznek ki, náluk még a jersey shore-os guidocsávók is ezerszer jobbak, pedig hát....

foxglove (törölt) 2011.09.21. 17:18:39

@gernika: katasztrófa, ahogy Annamari és Sehere sminkel, mintha soha nem csináltak volna ilyesmit ezelőtt

Éder mester 2011.09.21. 17:26:19

Én mostanáig azt hittem (bocs, abban reménykedtem), hogy a zárlatos érdi görög cylonnál nincs lejjebb, de az Attila és Annamária páros...

Brr. Ezekből kinézem, hogy hirtelen felindulásból torkonszúrnak valakit egy életlen fülpiszkálóval.

Sziszi "Természetesséééééééég" vonyításától éjjel párszor felsírtam.

Dia: "Amióta az eszemet tudom, párkapcsolatban élek. Most nem" - win.

+"Tök jó szinglinek lenni, azt csinálok amit akarok" (ja amúgy nem?)

Szóval önfeledt játszadozás a kutyával amíg a szilvalé kihajtja a dögből a sok mogyoróvajat.

2011.09.21. 17:46:49

@pp's wifey: "mikor még el is kezdte csavargatni magát" - nekem innen munka ürügyén laptopba bújva félszemmel felsandítva úgy tűnt, mintha sürgős pisi/kaki probléma állt volna fenn a fekete y-os hölgynél. Ezt volt a szeeeeeexis?????? :DDDDD

pp's wifey 2011.09.21. 17:49:54

@foxglove: annamari szerintem csak simán két napja nem mosta le magáról a sminket a beszavazás óta és azért olyan elkenődött paca, nem? legalábbis nekem úgy tűnt, hogy a szemcerka kissé le van folyva a helyéről

pp's wifey 2011.09.21. 17:53:07

@beebeer: nem tudom, sikerül-e linkelnem (ha mégsem, akkor traff linkje volt úgy 1,5 órája)

www.valovilag.hu/video/141403

ez egy förmedvény!!!! szegény papucs férje biztos nem mondhat otthon mást, csak hogy igen anyukám, te vagy a legszexisebb nő az elég világon és a legtermészetesebb!!!

Valerijov 2011.09.21. 18:01:27

javasolnék egy párhuzamos valóságsót, ahol attila és dya kutyája kerül összezárásra, esetleg a rudi vigaszágon. kerüljön be melléjük a mindenre elszánt és gátlástalan tanyasi házőrző, a kültelki viadalbajnok, a jólelkű mentőkutya, az alaposan kiképzett rendőrkopó, kelleni fog egy rózsadombi kékvérű arisztokrata, meg egy hányattatott sorsú menhelyi korcs is, meg még várok ötleteket. jobban belegondolva, milyen pofonegyszerű ez a műfaj.

2011.09.21. 18:02:28

@pp's wifey: ja, arról szóltál aki rájött, hogy azért nem került be a villába, mert a férjével indult? Na az ő filmjén én szétröhögtem magam, annyira béna hogy már-már zseniális. Ahogy rájött mi volt a bibi tavaly, hát persze, hogy a férje! Szerintem jövőre el is válik, hátha szingliként hódít majd a természetesség. :))))
Én a bekerült műcsöcsűre céloztam, folyamatosan úgy tekergette magát a széken, mintha pisilni kellene neki, de sürgősen! :))))

Tüzitündér 2011.09.21. 18:43:17

@suzy q: Kedves! Csak télleg annyira öregecske vagyok, hogy kitaláltam a suzy q-ra.... anno volt egy csajszi suzi (y) nélkül és még quatro is volt.... ezért gondoltam, hogy Te 4-en vagy mert tudjuk a quatro ezt jelentheti.. M(H)ódosítani fogom a nevem Tüzytündérre és akkor én fogom a Mi Haynolkánk kezeit elnyerni! :):)

MissX 2011.09.21. 18:44:59

@BarBwire: minden mondatoddal egyetértek :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 18:47:47

Bazki Hayny!Biztos ugyan azt a műsort néztük? Beragadt a levegő az oldalamba. GOGÓ b+ GOGÓ :DDDD

Tüzitündér 2011.09.21. 18:49:11

@suzy q: És látod remélem nekem már kettő y van!!! :):)

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 18:50:44

@Magóg: ..."mert helyes szövegkörnyezetben használt vmilyen idegen kifejezést (talán a kontextust, de ebben már nem vagyok biztos)...." Istenem, de magas labda :D!

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 18:52:10

@prof. Perselus Piton: NA!Nyomjál le 10-t de gyorsan!És tanulj meg betűzni!

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 18:57:05

@gernika: engem is :(.meg egy két csunyább is :S.

Talpig Jimmy 2011.09.21. 18:58:23

Haynycycus,
nem kell ugye változtatnom Talpyg Jymmyre?

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 19:03:04

De sze-ret-nék, de sze-ret-nék KUNBÉLÁVALBESZÉLNI!Orvoshoz mentem.Nyugi, házy, nem ydeg ;)!

huncut 2011.09.21. 19:03:45

Sziasztok! No, ma én is szétröhögtem az agyam. :-)
„Hogy végül kinyalta-e magát Kinga, nem mutatták, a randin piros-fehér csíkos felsőben és farmerben jelenik meg...” :DDD

Nos, egyébként sajnálom, hogy nem Niki került be, ő pl. egészen normálisnak látszott, üdítő színfolt lehetett volna bent a többiek között. Érdekes módon tegnap a villalakók közül szinte mindenki őt szerette volna bent látni (BTA kivételével, aki szerintem okozhat még meglepetést, kiderülhet róla, hogy van esze :-)), sms-ekből viszont neki jutott a legkevesebb, ha jól emlékszem. Enyhén szólva is erősen arra gyanakszom, hogy az RTL választott, és nem a nézők.

BarBwire 2011.09.21. 19:14:48

@MissX: Jaj most elpirultam, és még a tejbegrízt is leégettem.

viola narvilly 2011.09.21. 19:41:10

Hayny, Hajny, esetleg Haynyka!

Csak optikai csalódás vagyok, de hallodhülyevagy, benned baszki most sem csalódtam.
Csak ezt olvastam, a többit még nem, de ezt imádtam :D

arkangyal44 2011.09.21. 19:56:59

szép estét,létezik ,hogy fél órán át nem ír senki?? vagy a blogmotor eszi meg a kommenteket ?

JOKKA21 2011.09.21. 19:59:05

Annamária a legjobb.:) Dia nem rossz csaj(külsőleg).Annamáriának több az IQ-ja, mint a többi villalakó nőnek együtt.

JOKKA21 2011.09.21. 20:17:04

@genevieve: Miért nem kedveled Annamáriát?Mert nem műnő, mint a többi?:) Ma kaszál az RTL, a tinilányok biztos nyomják a skalpvadászokra az SMS-eket.:D

genevieve 2011.09.21. 20:20:43

@JOKKA21: nem mű nő?:-)
dehogyisnem:-)
csak nem külsőleg, hanem belsőleg....az egész nő egy felvett póz

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 20:25:05

@genevieve: sajna azt kell mondjam +1. Csoda, hogy bír saját magával egy szobában lenni.

hexensussz 2011.09.21. 20:28:43

@arkangyal44: Csak egy kísérlet a blogmotor felmentéséhez. :))

JOKKA21 2011.09.21. 20:36:03

@genevieve: Többiek inkább felvettek szerepet.Például Sehere a beszavazón olyan aranyosnak tetette magát, hogy azt hittem Teréz Anya eltitkolt rokona, bent meg már kinyílt a csipája.

foxglove (törölt) 2011.09.21. 20:43:49

@pp's wifey: nem, sminkelte már azóta magát, csak szarul, majd figyeld meg.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.21. 20:45:03

CicaHáború????? OMG!
Az cicaHARC! Ezt a sok agyatlan "píárost" egy helyen! És különben is, a tegnapinak semmi köze nem volt ahhoz. Se szemvillogás, se a másik méregetése, se a karmok mutogatása vagy épp ráutaló magatartás, hogy a 15 perccel azelőtt felvarrt póthaj az igazival együtt fél percen belül landol Lilu lábainál, úgy, hogy a bambán pislogó áldozat simán beférne egy Karl May könyvbe.
Á, néha annyira sótlannak érzem ezt a világot. Próbálják izgalmasnak, érdekesnek eladni a fene nagy szürke középszert.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.21. 20:54:02

VISSZA AZ IGAZMONDÓ HINTÁT A VILLÁBA!

dr. gernika 2011.09.21. 20:57:33

@pp's wifey: Nekem is Tünci jutott róla eszembe.

ruzs54 2011.09.21. 21:01:41

ez a sysy tavaly gina és kristóf ellen is savaztatták magukat www.valovilag.hu/vv4/video/110659

csak magamat képviselem 2011.09.21. 21:08:54

látom Fecóból kijön ma a Gombi

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 21:13:44

löttyedt a bokám ezért nem eszek SEMMIT???

ruzs54 2011.09.21. 21:14:57

mától nem eszem semmit, mert a bokám löttyedt.

csak magamat képviselem 2011.09.21. 21:17:16

na csá, erre vártam egész délután. :)

foxglove (törölt) 2011.09.21. 21:17:33

riszpekt annamarinak, hogy ennyi baszogatást ilyen nyugodtan visel el, ez azért durva

foxglove (törölt) 2011.09.21. 21:18:57

akkor kingát most rúgnám fejbe, de nagyon

csak magamat képviselem 2011.09.21. 21:20:54

tényleg ufó homloka van Attilának. Kingának vannak eredeti gondolatai.

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 21:28:03

Feloszlott az REM :(((((.

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 21:41:03

hú,popsiról mintha hiányozna egy kis izom :(.gonosz az a fürdőruha!

fran7 2011.09.21. 21:41:44

Seherezádé nem ugyanezt gondolja magáról, mint amit a Dia mondott?

csak magamat képviselem 2011.09.21. 21:43:22

a villalakók mindig azt várják be, akitől nem félnek. Újat mondtam? :)

BarBwire 2011.09.21. 21:44:19

Minek kell ez a szimpátiasavazás? Rögtön első estén?
Jól látom, hogy Pecó sokat iszik, dejavu-m van.

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 21:46:42

Tegnap az olányban volt,ugyanazok az unalmas egysíkú kérdések mentek sorban, szopni, nyalni, dugni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.21. 21:47:27

@foxglove: Csatlakozom!

Most Annamária a villa igazi királynője!

BarBwire 2011.09.21. 21:47:31

@utcai_arcos: ez a verbális szex, ha már dugni nem akarnak azonnal.

csak magamat képviselem 2011.09.21. 21:49:00

ez a Gergő olyan, mint a tesóm, muhaha... innen is pacsi bro, egy család vagyunk...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.21. 21:49:13

@BarBwire: Baromság ez a szimpátiaszavazás, csak balhéknak akarja a csatorna gyúelegynek!

Hódos Hajnalka 2011.09.21. 21:51:37

SÍR. SÍRBAZMEG.

nemtommicsinájjatok velem. csípjetek, üssetek. pofozzatok életre.
lélegeztessetek.

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 21:53:04

ja, és a nyertes a KÖKI terminál jóvoltából, 2 személyes 1 hetes all inkluzív utat nyer a Csepel szigetekre!

csak magamat képviselem 2011.09.21. 21:53:11

@utcai_arcos: ez a célközönség okozata. ők, 14-20 közt pont EZT akarják látni, éjjel is.

Hódos Hajnalka 2011.09.21. 21:53:29

miylen állat költözzön be a villába?
EGY ALFAFARKAS!!!!

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 21:54:05

@Peter_Cs: ha már trollkodunk: I agree :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.21. 21:54:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Gombár 2.0! Fog még napokig az ágyban lenni magára húzva paplant, párnát!

JOKKA21 2011.09.21. 21:58:53

Ez a Kinga nem tudom mit képzel magáról, de visszavehetne a nagy arcából.

JOKKA21 2011.09.21. 22:00:32

Nekedvalóban de leoltanám ezt a Kangát!Kicsit felidegesített..

csak magamat képviselem 2011.09.21. 22:01:20

Attila milyen izomagy az ugrálósóban... nem tetszik, mert egy térfélen játszunk, de rosszabbnak gondoltam.

fran7 2011.09.21. 22:01:50

Nézve a következő összefoglaló beharangozóját a retek megint nem talált ki normális feladatokat, amivel nézhetőbbé tehetnék a műsorukat. Nagy kár.
Fecó azért sírt, mert a cigányok nem szeretnek egyedül lenni. Ha kórházban fekszik egy roma, akkor mindig ott van legalább két ember mellette a családból. S mivel Fecó nem érzi azt a szeretetet, amit a családjában megszokott ezért tört el a mécses nála. Neki ezért lesz és Gombinak ezért volt kínszenvedés ez a műsor, mert ők nagyon nem ehhez vannak szokva, hogy folyamatosan generálják körülöttük a feszültséget..

foxglove (törölt) 2011.09.21. 22:02:03

@Peter_Cs: nem királynő, de nekem ez nagyon nem pálya, hogy agyatlan műnők és barmok kitartóan baszogatnak azért valakit, mert nem "szép". menjenek a picsába.

csak magamat képviselem 2011.09.21. 22:02:52

Kinga tényleg kibaszott ijesztő volt azzal a "mosollyal".

FGSuperman 2011.09.21. 22:03:56

Ezek a csajozòsok mekkora lòfaszjòskàk

"szavazzatok bazmeg"

JOKKA21 2011.09.21. 22:04:03

@foxglove: Jól beszélsz.Főleg Kinga ne kritizáljon mást, lehetne őt is fikázni..

csak magamat képviselem 2011.09.21. 22:04:37

Szili nem Szili Katalin unokaöccse, aki 4 ÉS FÉL évet töltött börtönben?
Ja, nem, az y.

Pacman 2011.09.21. 22:04:45

Balázs alig bírja röhögés nélkül ezt a három orangutánt...

JOKKA21 2011.09.21. 22:05:37

@FGSuperman: Ezek közül egyik sem szimpatikus, nagyképű az összes skalpoló.:D

BarBwire 2011.09.21. 22:05:38

jaj cristofeL van előnyben, bár édesmindegy, hogy ki nyeri a bejutást, mert mind egyforma!

fran7 2011.09.21. 22:06:10

Christofel, miért nem Kartofel? A csizmácskáját meg büntetném. A gyártóját, az eladóját, a viselőjét.

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:07:03

már csak ez a 3 idióta kell oda, OMG...

FGSuperman 2011.09.21. 22:07:59

Mi a tököm az a strandfiú?

JOKKA21 2011.09.21. 22:08:13

Ezeket melyik csipendél képzőben találták?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.21. 22:08:15

@Pacman: Ennyi gyíkarcút összeszedni ebbe a beszavazóba!

dr. gernika 2011.09.21. 22:08:52

@pp's wifey: Tényleg kínszenvedés, olyan volt, mintha valami majomhordákról szóló doku. filmet láttam volna az Animal Planeten.

csak magamat képviselem 2011.09.21. 22:10:07

ő fog nyerni, ettől fognak félni. ja, meg ő vezet ezért v azért

genevieve 2011.09.21. 22:10:46

hehe, még Bécire mondták, hogy nagyképű :-D

csak magamat képviselem 2011.09.21. 22:10:50

@BarBwire: legalábbis gyanús. Fecónál fog próbálkozni, nem?

prof. Perselus Piton 2011.09.21. 22:11:24

@utcai_arcos: igenis! 10 lekváros palacsinta rendel :-)))

Alkaline 2011.09.21. 22:11:39

megint egy "egzotikis" származású vezet....

JOKKA21 2011.09.21. 22:11:40

Írta valaki, hogy ez a Márkó valamelyik polgármester fia, apuka biztos nem így gyűjt szavazatot, hogy "szavazzatok gyerünk".:D Lehet nem pontosan idéztem.Műmájer selyemfiúk.:D Ilyenekre buknak a nők..:)

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:12:06

@FGSuperman: az ami filmekben ezek azok, akik általában 35-40 évesen a suli volt lúzerének az autóját mossák, esetleg a krumpliját sütik.

Éder mester 2011.09.21. 22:12:27

ha legközelebb popcornra szottyanna kedvem, elindítom Marky Márkó kisfilmjét és a monitor elé pakolok pár kukoricacsövet.

JOKKA21 2011.09.21. 22:12:43

@genevieve: Béci hozzájuk képest szerény(pedig nem bírtam).

genevieve 2011.09.21. 22:14:39

@Peter_Cs: azt hiszem nálad ez már beteges rajongás a deviáns nők irányában:-D

evangeline77 2011.09.21. 22:15:30

Ez a 3 kis ripacs, te jóságos atya úristen. Balázs rosszul mondta, nem 70 felett, 80 alatt a kor, hanem az IQ...:D Szerintem nem csak nem merte a lehetséges botrány miatt mondani..:D

FGSuperman 2011.09.21. 22:16:30

Remélhetôleg a bekerülôt Maris kibelezi:-)

JOKKA21 2011.09.21. 22:16:41

@genevieve: Inkább legyen deviáns, mint ilyen buta én vagyok a legszebb plázacica.

BarBwire 2011.09.21. 22:17:30

@csak magamat képviselem: áááá, a kamerák miatt majd minden nőre ráhajt, még Halálra is.

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:18:07

nem tudja hány centi??baszki.

genevieve 2011.09.21. 22:18:33

ezeknek a fiúknak nincs édesanyjuk akik helyre tennék picit őket?

genevieve 2011.09.21. 22:19:09

ez a pakolás ekkora kardinális kérdés????
senki nem tud egyedül bepakolni:-)

evangeline77 2011.09.21. 22:19:26

185-190 centi.. végül is, 5 centi ide vagy oda..:D:D érdekesek ezek a kiscsávók..:)

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:20:20

baszd meg, azt a havi hatezret csak fogják tudni nélkülözni, főleg hogy nem léhűtősködsz a nyakukon

evangeline77 2011.09.21. 22:20:30

SZEDÁLJA MÁR VALAKI LE ŐKEEEEEEET!!!!!!

csak magamat képviselem 2011.09.21. 22:20:33

@BarBwire: igazad van, beégni senki nem szeret.

JOKKA21 2011.09.21. 22:20:35

Ezek a "kubai macsók" nektek nőknek bejönnek?Metroszex csírák.:)

genevieve 2011.09.21. 22:21:03

azt hiszem le fogom venni a hangot:-)

Éder mester 2011.09.21. 22:21:06

Asszem az rtl egy beszavazóshowra több jersey shore-kompatibilis guidokópiát söpört össze, mint a viasat az egész Aranypartra.

-Ködvágó hipósháromnegyedes gatya.
-Bekkemfülbebasz.
-Hormonzavaros állcsúcsok.
-Az oompaloompává válás jelei.

Az életem végre értelmet nyert.

evangeline77 2011.09.21. 22:21:41

Másnak is Maunika show fílingje van??:):)

W Joe 2011.09.21. 22:23:09

Minden beszavazó shownál azt gondolom, hogy rosszabbak már nem jöhetnek. Mindig tévedek.

evangeline77 2011.09.21. 22:23:23

@JOKKA21: A magam nevében beszélek, de előbb fanyalodnék BTA-ra, mint ezek közül egyre is. Pedig hidd el, maximálisan hetero vagyok..:)

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:23:30

2 hetes barátnő?hagyjuk már.

JOKKA21 2011.09.21. 22:24:36

Leghíresebb focista akar lenni a VV-vel.:DDD Kabaré.:)))

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:25:05

azta kurva,hogy C-nek, Messinek, Ronaldinhonak nem szóltak,hogy mi a fasznak törik magukat, lehetnének ők is sokkkkkal jobbak, ha nyernének egy valóságsót.

BarBwire 2011.09.21. 22:25:17

Ez a pantomim! Csúcs! Savazzatooooooook!!!!!!

genevieve 2011.09.21. 22:25:27

@Atok: ezekhez a majmokhoz képest?:-)

szerény ministráns fiú:-)

evangeline77 2011.09.21. 22:25:55

Te jó éééég!!! Esküszöm ezentúl követelem, hogy adóm jelentős százalékát egyes emberek kasztrálására fordítsák!!!! Ilyen kis csírákat..

Éder mester 2011.09.21. 22:26:00

Na, Cristofel vajon Cortesbeszédet fog mondani?

Bocs, kellett.

genevieve 2011.09.21. 22:26:18

@BarBwire: csókolom, ez a való világ:-)

genevieve 2011.09.21. 22:26:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: épp most gondoltam arra, hogy hozzád már azóta mentőt hívtak:-)

BarBwire 2011.09.21. 22:26:56

Balázs végre beszólt!

Pacman 2011.09.21. 22:27:02

Inkább holnap menjen be kettő így látatlanba, mint ezek közül bármelyik.

genevieve 2011.09.21. 22:27:37

azért megnéztem volna ezek között alekot:-D

JOKKA21 2011.09.21. 22:27:53

Ez milyen nyelv volt?Spanyolnak tűnt...

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:28:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nyugtass meg,hogy te ezért pénzt kapsz, mert ha nem , nem vagy normális :DD!

evangeline77 2011.09.21. 22:28:56

@Pacman: Ennél betegebbek tuti nem lehetnek, szóval én is holnapi kettőre szavazok.

Ezek hol kasztingolnak?? Az Iq gyök kettő és a ripacs utca sarkán???

BarBwire 2011.09.21. 22:28:59

Lehet, hogy az RTL megbánja az egészet?

fran7 2011.09.21. 22:29:01

"Tedd fel a kérdést." A VV íróinak a Doctor Who a kedvenc sorozatuk.

BarBwire 2011.09.21. 22:29:58

@JOKKA21: Seherezádé olasza inkább tűnt olasznak, mint ez spanyolnak.

FGSuperman 2011.09.21. 22:30:02

Valszeg a két nem bejutònak romlani fog a csajozòs statisztikàja:-)

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:30:22

na,ezek szerint ők is kiszúrták a látens meleget,mint legkevésbé veszélyes :)

BarBwire 2011.09.21. 22:30:36

@fran7: Az nekem is a kedvencem.

Alkaline 2011.09.21. 22:30:47

na Fecó ma is eltalálja ki megy be, ez már lol. A többiek meg megint benézték

JOKKA21 2011.09.21. 22:31:44

Délután nekedvaló, utána összessküvők, most a vv összefoglaló és a beszavazó...Kész kivégeztek...És még lesz belevaló is..:D

evangeline77 2011.09.21. 22:32:40

"GYÁRÁ IDE! B.SZD MEG!" üvölti crisztofóró..:D mókás.

JOKKA21 2011.09.21. 22:32:44

@BarBwire: Ez valami román üzbég keverék nyelv lehetett.:)

csak magamat képviselem 2011.09.21. 22:33:24

azt elhiszem, hogy balázst is megtáncoltatná

kékdelfin 2011.09.21. 22:33:35

Balázs kész van teljesen! Műsor után szerintem mata részegre issza magát.

evangeline77 2011.09.21. 22:33:36

@JOKKA21: Arra utazol, hogy rövid úton egy növény szellemi szintjére süllyedj?! Vigyázz, veszélyes játékot űzöl..:)

BarBwire 2011.09.21. 22:33:54

Balázs: Vigyázunk mindenre :-DDDDDDDD

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:34:02

VALÉRIA????????????????????

genevieve 2011.09.21. 22:34:21

huhha, ezek az amazonok sem lesznek egyszerű esetek:-D

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:34:59

És Missy ezt hagyta ki :)??

BarBwire 2011.09.21. 22:35:10

Most már kezdek felháborodni! Egy duci-husi nő sem lesz a villába?

FGSuperman 2011.09.21. 22:35:19

Ezek a csàvòk csajozògépek?

elvesztünk

evangeline77 2011.09.21. 22:35:53

Ez a kis csíra Gombinak a kije??

foxglove (törölt) 2011.09.21. 22:35:54

húbazz. ezennel szeretném visszavonni, amikor kijelentettem, hogy látatlanban Valériának szurkolok. én kérek elnézést.

Gombi WTF!

JOKKA21 2011.09.21. 22:35:59

@stella03: :D Nem, most láttam az elrettentő példákat.

Éder mester 2011.09.21. 22:36:03

Asszem megvan Éva hígfos és tesztoszteron elegyéből fröccsöntött klónja.

Amúgy az rtl logót letakarva a show elment volna egy zárlatos májbetegeknek gyűjtő jótékonysági estnek is.

Wtf, vajon Gombi takarította Cristofóró szoliját?

BarBwire 2011.09.21. 22:36:05

Jól láttam, hogy Gombi is ott volt?

genevieve 2011.09.21. 22:36:06

milyen helyesek ezek a fiúk így egymás között:-D

beszarás, az ott gombi????:)

Alkaline 2011.09.21. 22:36:17

na a Gombi család megint beszavazott valakit :F

FGSuperman 2011.09.21. 22:36:20

Na ez Gombi haverja
Belterjes a buli

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:36:48

Attila a puszinál :PP,EPIC!!

Alkaline 2011.09.21. 22:37:01

megint kiderül majd hogy a másikra többen szavaztak, és beküldik őt is :D

kékdelfin 2011.09.21. 22:37:32

Még csak most vettétek észre Gombit? Már a nézőtéren is ott csápolt.

BarBwire 2011.09.21. 22:37:44

Másnak is feltűnt, hogy először a pasikat puszilta végig?

genevieve 2011.09.21. 22:37:59

na úgy tünik nem fogok senkivel vérre menő vitába bonyolódni kedvenc ügyben:-D

csak magamat képviselem 2011.09.21. 22:39:14

Fecót Krisztofel fogja vigasztalni, ha maga alatt lesz, és vice versa. ezek egymás vállán fognak sírni a nők miatt. a só után szabad az út.

csak magamat képviselem 2011.09.21. 22:40:03

@Kékdelfin: a nézőtéren én nem láttam, de dulvi, az biztos.

dr. gernika 2011.09.21. 22:40:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: őt most én is. :) Na, nem égett ki a retinád, menni fog az öfi?

kékdelfin 2011.09.21. 22:41:36

@csak magamat képviselem: Akkor még annyira nem figyeltem, hogy melyik mázas cserépedénynek szurkol. Hát a legmázasabbnak.

Spéter46 2011.09.21. 22:41:40

Ez Balázs nagy estje volt!

BarBwire 2011.09.21. 22:41:51

@csak magamat képviselem: Akkor Gergő most félhet a zuhany alatt...

Lasombra 2011.09.21. 22:42:25

jóestétkívánok.

kaming autolnék egyet:
bevallom, ha én villalakó lennék, akkor ennek Kriszfaszfejnek úgy 23 másodpercet adnék a vévés pályafutásából. szerintem ennyi idő alatt át tudnám törni a koponyáját a mikroportommal. utána elásnám a műfüves udvaron a tuja mellé.

másnap mindent bevallanék a rendőrségnek, és elégedetten vonulnék a kóterba, hisz nagy szívességet tettem az emberiségnek.

dyának poosyka.
(nem tudom, mikor fogunk klikkesedni a versenyzők mellett/ellen, de én nem várnám meg a többieket, már tudom, hova húz a .... a szívem. :P)

Dr_utcai_arcos 2011.09.21. 22:42:28

Hogy lenyugtassam magam,most kénytelen vagyok megnézni, valami atomkemény belezős horrort.

Spéter46 2011.09.21. 22:43:08

@genevieve: Könyörgöm mondd, hogy Balázs!

BarBwire 2011.09.21. 22:43:29

@utcai_arcos: A Viasaton az Egy igaz ügy megy.

BarBwire 2011.09.21. 22:46:11

Balázst nem bírtam, de a csípős nyelve pont ehhez a műsorhoz való! Csúcs, ahogy a jelentkezőket kezeli.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.21. 22:46:23

@Éder mester: Konkrétan a fogakon kívül Mónika show volt ez is!

FGSuperman 2011.09.21. 22:46:33

Nem ma fogok leszokni az alkoholròl:-)

Azt hiszem, felveszem a kedvenc törpés pizsimet és àlomba sírom magamat

mocskosmacska 2011.09.21. 22:49:20

Ez a cristoizé és gergő már régebb óta ismerték egymást? Nagyon úgy köszöntötték egymást.

biohazard 2011.09.21. 22:49:50

Na, Hayny, ezentúl csak az írásaidra támaszkodom, öreg vagyok én már ehhez.

evangeline77 2011.09.21. 22:51:57

@mocskosmacska: Állítólag néhányan találkoznak az orvosi vizsgálaton. Bár, kitudja. Lehet ez is mind belterjes banda.. VV4 zsuzsi is ismerte Béciéket korábbról, nem?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.21. 23:00:16

miután elolvastam visszamenőleg a HV-ket, gyanútlanul rámentem a kezdőlapomra, ahol ezt olvasom: Most érkezett!megbilincselték a villalakókat!"
Na, mondom, végre bekerült a Btk-ba az ízlésrombolás mint bűntett...de a francokat! Már azt a kis szórakozást is sajnálják az embertől, hogy végignézhettük volna, ahogy az összes elmebeteget bekasztlizzák...

kékdelfin 2011.09.21. 23:01:24

Aszondja a krisztofasz, hogy az amazonok kubában éltek, kurtak a pasikkal, aztán megölték őket.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.21. 23:01:31

@BarBwire: Balázs már rég idióták kezelésére szakosodott :D

kitikati 2011.09.21. 23:02:45

Ha fokozni akarjátok az élvezeteket, kb 4 perc múlva a Coolon a kieső delikvensekkel beszélget Béci és olivér a Belevalóban.

Jackuzee 2011.09.21. 23:11:57

Azt hiszem annyit elárulhatok, hogy Christofel beépített ember. Habár gondolom páran itt már rájöttek.

fran7 2011.09.21. 23:14:00

@Jackuzee: Oké, de milyen feladatra lehet alkalmas. Üvöltözni és még mire?

JOKKA21 2011.09.21. 23:16:17

Márkó és Szili még mindig nagyképű "sztájlban" nyomja.

Jackuzee 2011.09.21. 23:17:42

@fran7: Őszintén szólva nem szeretnék spoilerezni. Legyen annyi elég, hogy ma este Christofel megmutatta az egyik arcát. De lesz még meglepi...

fran7 2011.09.21. 23:28:07

@Jackuzee: Igazság szerint a kérdés költői volt. Akkor majd meglátjuk.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.21. 23:31:30

@buppi: félóra alatt egy 3 éves autista szintjére süllyedtem..

genevieve 2011.09.21. 23:35:25

hát én már csak a szüzek beszavazóját várom nagyon:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.21. 23:39:27

A legjobb női szakasz a Furák+Amazonok+Viki+Szilvi kombóból lett volna!

Hódos Hajnalka 2011.09.21. 23:41:01

@sogeking: te? te csináld be a saxobeat c. számot, és mondd, hogy te egy kubai hőmérsékletű szalszakirály vagy, a többi az én dolgom. majd azt fogom kiáltozni, hogy te az én alfafarkasom vagy, de ne foglalkozz vele.

kékdelfin 2011.09.21. 23:43:05

Bammeg élőben akadémiai székfoglalók vannak!

penelope garcia 2011.09.21. 23:45:32

Namármost én közben rájöttem, hogy mit játszik a halálos nézésű. Ő kérem alássan Dr Csontot, az idegesítően Asimov-féle tanuló robot jellegű (állítólag) nőivarút koppintja, csak neki nem olyan kuboid a feje.
Mostantól tehát Csontinak fogom nevezni (ha valaha is megnyilvánulnék vele kapcsolatban).

Hódos Hajnalka 2011.09.21. 23:47:24

bazz, a két hetes bécsi diéta kutyafasza volt ehhez képest, egy egri leánykával tolom a teraszon, mondjuk, nem kérdeztem tőle a testmagasságát, de jól kijövök a csajjal, eskü, úgyhogy szórjátok az igét, mindenre és mindenkire nyitott vagyok :D

kitikati 2011.09.21. 23:48:13

@Jackuzee: "Legyen annyi elég, hogy ma este Christofel megmutatta az egyik arcát"

Jó lenne édesem, ha a helyes terminus tecnicust használnád: "Előjött az egyik énje"

foxglove (törölt) 2011.09.21. 23:52:48

nézem az élőt, hát kérdezni, azt tud a csávó.

Hurri Kán 2011.09.21. 23:56:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Kora, testmagassága, kedvenc étel, kedvenc póz, ilyesmik... :DDD

kékdelfin 2011.09.21. 23:57:49

@foxglove: Olyan butákat kérdez, hogy az valami förtelem. Össze-vissza beszél. Fáj!

kitikati 2011.09.21. 23:59:56

Új nevet találtam magamnak: Az Ember, Aki Tudósít A Coolról.
Szóval az történt, hogy Baukó Évát behívták a Nekedvalóba a kissé túlsúlyos rajongójával együtt, hogy elemezgessék, hogy "mi lett volna ha" a vv4-ben... stb. Ekkor hirtelen megjelent Gigi és jópár napra átvette a műsorvezetést. Ezúton kérjük azt az ertéeles technikus kollégát, aki ki tudja csempészni Éva arcáról a felvételt, dobja fel ide. Ja és nem ártana beküldeni az ápoltaknak is, hogy lássák, nem az a lényeg, hogy hány párbajt nyernek meg ebben a játékban.

Hódos Hajnalka 2011.09.22. 00:00:10

@gyvy: alphafarkas és strandfiú vagy-e? bármelyik a kettő közül, vihetsz ágyikóba.

SzumóNé 2011.09.22. 00:01:39

Sziasztok!

Újként, de végre kommentelek is, eddig csak olvastam a HV-t. Tavaly kifejezetten élvezetes volt az öfik után elolvasni Hayny :)írását, sokkal szórakoztatóbb, mint az adás! Most külföldre megyek, így az első néhány adást nézem még tv-ben, aztán marad a HV, de nem bánom!

A VV5-ről: hát, nagyon vérszegénynek tűnik a dolog. Egy tény, a kasztingon valóban a legidiótábbakat választják ki, gondosan, előre. De ez ma már nem csoda. És mire jók a szavazások és egyebek? Semmire. Pénzt hoznak a tévének, nem is keveset és nézettséget. Persze a szavazatok száma sehol nem számít, ne ringassuk magunkat illúziókba, ellenben nagyon jó kis bevételt adnak. A szerkesztők találnak ki mindent, szitukat, feladatokat, ki essen ki, ki maradjon bent, feszíteni a húrt, amit a nézők majd horogra akadva bekapnak. Tavaly is mérgelődtem, hogy szvsz igazából akkor lenne hiteles a show, ha valóban a nézők szavaznák be a klienseket és 0-24-ben lehetne követni a történéseket, hogy minden pillanatot lássunk, hogy nem megrendezett. Addig ez csak egy vicc.

De vissza a vérszegénységhez: túlságosan sok nekem a műanyag lány. Veronika haját megint befestették feketére, amikor a Zalekosz feleségsó után (erről is tudnék mesélni...) ugye egészen középbarnára kivilágosíttatta, ami mellesleg elég rosszul állt neki, mert gyakorlatilag jellegtelen lett a feje. Olyan kakaóval leöntött vaníliapuding jelenség volt. Végtelenül buta, nyilván kapunk tőle majd 1-2 aranyköpést. :) A többi lány nekem nulla, a Totál Brutál Aranka (vagy kiez? Annamária) még egész jó karakter lehet, fő provokátor.
A ma beszavazott Nyáltengerinnyó az meg a Gombár-span - nagy csalódásomra -, gondolom ő is előre kasztingolt figura. Fecó szájából is várok 1-2 aranyat, Attila még ki fog bontakozni, a sittes Gergő az meg hát nem tudom, ha ilyen marad uncsi lesz. Sehere Sezádé pedig kifejezetten pofozkodásra, netán vascsövezésre ingerel, bár Kingával egy nívón tartom őket. Brrrhhh.... Hirtelen ennyi. :-)

Hurri Kán 2011.09.22. 00:02:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ebben a sorrendben, de engem az a zegri leányka is érdekelne. Már amennyiben nem az üvegben van. HA igen, akkor is. :DDD

foxglove (törölt) 2011.09.22. 00:04:02

@genevieve: @Kékdelfin: szerintem jól nyomja, nem a kérdései a lényeg, hanem a csajok reakciói. Szóról szóra ugyanazt válaszolják, a nagy egyéniségek, a csávó meg kibírja röhögés nélkül.

genevieve 2011.09.22. 00:08:04

@foxglove: ha én ücsörögnék ott bent, először biztosan a háttérbe vonulnék és figyelném a többieket:-)

foxglove (törölt) 2011.09.22. 00:08:14

most viszont jó éjszakát mindenkinek, ha valakinek van kedve, közvetítsen majd egy kis onlinet!

kékdelfin 2011.09.22. 00:11:00

@foxglove: Persze, hogy kibírja röhögés nélkül, mert nem a csajok reakciója érdekli, hanem, hogy dugnának-e vele egy hét után, vagy nem. Bár lehet, hogy ezeket kellett megkérdeznie. Eddig azt mondanám, hogy egyszerű a csávó, mint egy vödör sár (értsd: buta, mint a főd)

Hódos Hajnalka 2011.09.22. 00:11:02

Örvendek egyébként, hogy mindenki fegyelmezett és betartja a Hayny, Hajny, sőt, Haynycycababy neveket.
gyvy, te kabbe, itt vagyok, a bajai leányka, jó, ezt hagyjuk, szóval itt vagyok. Ájemef vagy-e? Segítek: ideális méretű fijjú, ne nézzél butatehén nézéssel, most volt a beszavazóban, b+ :DD

genevieve 2011.09.22. 00:15:27

@Kékdelfin: ill. dugnának-e vele bármikor:-)

Hurri Kán 2011.09.22. 00:15:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hűbazmeg... most már bánom, hogy nem néztem... :DDD

kékdelfin 2011.09.22. 00:16:37

hehe! van egy kis kontraszt Attila meg krisztinafel között.

sogeking 2011.09.22. 00:20:01

lehet ebben a szériában majd nem Juniort küldik be klipet forgatni, hanem Kovit

mézescsók 2011.09.22. 00:21:24

@buppi: Éva műsort vezetett a Nekedvalóban? Merthogy azt írtad, hogy hirtelen bejött Gigi és pár napra átvette a mősorvezetést. Valahol azt olvastam, hogy a Belevalót a fiúk és Anikó, a Nekedvalót Gigi vezeti. Mondjuk nem néztem volna meg a műsort, de kiváncsi vagyok rá, hogy hogyan is volt.

Hurri Kán 2011.09.22. 00:37:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ha a medence partján vonyítok, akkor gyüssz velem? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.09.22. 00:38:43

@SzumóNé: heló, pálinkát vigyél és üdv a klubbab! :D

Hódos Hajnalka 2011.09.22. 00:40:26

@buppi: helyes, kértem három önként jelentkezőt, aki éjszakás műszakban tolja. hát üdv.
a kosztot állom, a kvártélyt oldd meg. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.22. 00:41:41

@sogeking: nem rossz, most súgd a fülembe, hogy te egy kubai szalszakirály vagy.

sogeking 2011.09.22. 00:44:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: van egy kubai szivarom, a király stimmel :D

kitikati 2011.09.22. 00:46:13

@mézescsók: Éva vendégként ült ott sorban egy széken Jerzy, és a rajongója mellett, aki egyébként 3XL-es pólóján Éva fényképét viselte. Éva éppen az alekoszos Barbarával veszekedett a régi vv4-es esélyek kapcsán. Ekkor Bence bejelentett még valakit, akinek szintén van véleménye a témában "Érkezik Ildikó !" Ekkor jelent meg Gigi és arról poénkodtak Bencével, hogy holnaptól hosszú hétvégére mehet, mert ő lesz a műsorvezető. Éva arcát nem mutatták.
Valakinek van humorérzéke az RTL-ben.

Doktor Kotász 2011.09.22. 01:21:35

A mai besavazóshow az ISO-Mónika kritériumrendszernek megfelelt, ha eltekintünk a fogsorok kötelező frontális folytonossági hiányától.

Szerintem legalább egy már rutinos a képernyőn, már akinél tapasztalati pontokra váltható a VV4 délutáni műsorsávban történt szereplés, akarom mondani önmagunkból hülyét faragás. Tudjátok, ahol a Vivien meg a Bence terelgette a sok hibbantat.

Szóval adva vagyon három gizda műmájer köcsög. Kinek nem mindegy, hogy melyik gyökér jut be? Nagyon a tinikre faragták ezt a szart. Mert, hogy ez egy szar műsor lesz az biztos. Gyakorlatilag van két szőke nő, akit nem lehet megkülönböztetni egymástól, egy csalánszopó agyhalott, aki egy 10 éves kislány értelmi színvonalán vegetál, akarom mondani hangján nyafog leállíthatatlanul. Egy Exnarkós sittes celebrokon, aki beakarja bizonyítani, hogy nem szabad hinni az előítéleteknek. (Csak kérdem, hogy akkor miért az alapján osztja az unszimpátiát, hogy valakinek lapos a segge...) A romagyerek, az kiverte a biztit, amilyen hülye volt a besavazón, de azóta ő a legnormálisabb. Van még egy világfájdalmas emopunci, egy radarfülú Szíjjártópetike, na meg egy plázacica a másik három mellé.

Nem azért, de ebből a nézettségi háborúból nagyon kifognak maradni a vénasszonyok, meg a 30-as nők. Nem jöttek még rá, hogy a másik csatornán fut egy anyósos-arás-kicsifiacskámos bentlakásos elmekórtani kirakat? A tavaly még tinédzser volt kategóriás hülyepicsák és gizda köcsögök veszélyeztetni fogják a nézettséget.

Doktor Kotász 2011.09.22. 01:30:24

@SzumóNé: Igazándiból nem írnak forgatókönyvet, hanem szituációkat alakítanak ki feladatokkal, büntetésekkel, stb, és figyelik, hogy mi történik. Nekik tökmindegy, hogy ki nyeri meg ezt a szart. Legyen nézettség, jöjjenek az SMS-ek, és kész.

kitikati 2011.09.22. 01:50:53

@Doktor Kotász: "Nem azért, de ebből a nézettségi háborúból nagyon kifognak maradni a vénasszonyok, meg a 30-as nők. Nem jöttek még rá, hogy a másik csatornán fut egy anyósos-arás-kicsifiacskámos bentlakásos elmekórtani kirakat? A tavaly még tinédzser volt kategóriás hülyepicsák és gizda köcsögök veszélyeztetni fogják a nézettséget"
Ennek némiképp ellentmond, hogy az előző széria kísérőműsoraiban vastagon túltengtek a nem tinédzserek. Megdöbbentő, hogy mennyi "érett" felnőtt volt képes ordítozni egymással ennek a műsornak a kapcsán.

MissX 2011.09.22. 07:00:28

jó reggelt! végigolvasva az esti kommenteket, úgy látom jobban jártam, hogy elaludtam valamikor háromnegyedkilen körül :)

dr. gernika 2011.09.22. 08:05:24

@utcai_arcos: Nem csak hogy pénzt, de a szenvedélyes-beszavazó óta veszélyességi pótlékot is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 08:13:54

A bazári majom jelentés újabb dimenzióval gazdagodott!

aardwark 2011.09.22. 08:21:04

@MissX: jó reggelt :)
én is bealudtam, de ahogy látom nem sok lényegi dologról maradtam le, a hv pótol mindent. :) thx Haynycycababy :D

Na most egy ideig nem kommentelek, mert elhúzok a balatoni birtokra kicsit pihenni (kb. 2 hét) de megígérem hogy minden este nézem a műsz@rt pár pohár pálinka és hideg sör or bor mellett

szép napokat mindenkinek
dolgozzatok is és tessék termelni a gdp-t :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 08:44:30

A bekerült nyomoréknak annyi köze van Kubához, hogy a Havannán lakik. Renátó is annyira volt olasz, mint én zulu. :)

FGSuperman 2011.09.22. 08:52:43

Amúgy ez a marko-gyerek ott volt az aranypartos szülinapi bulin is
Gondolom véletlen lehetett
Hogy ennyire egy kupleràjbòl vàlogassàk a szereplôket

MissX 2011.09.22. 08:55:06

most nézem a kategórizáljuk a nőket márkót: 5. kategória a nők, a kerek egész (vagymiaszösz).. itt elfelejtette hozzá tenni, azok, akik nem állnak szóba vele..

MissX 2011.09.22. 09:03:37

cristofelnek (ezt tényleg így anyakönyvezték?) miért rángatózik állandóan a szeme? vagy azt hiszi ez szexis?

aardwark 2011.09.22. 09:11:03

@MissX: köszönöm szépen, neked is jó és szép meg pihenős hétvégét majd :)

Hódos Hajnalka 2011.09.22. 09:32:49

Kubai Hőmérsékletű Szalszakirályok és Myndenre és Myndenkyre nyitott Nők az ötödik kategóriából, fygyelem!

Ma csak este lesz poszt, mert mék L.

tsók, a Baltás

Jackuzee 2011.09.22. 09:44:51

@buppi: Nem azért kommentelek itt cica, hogy neked jó legyen.

Frucsasz 2011.09.22. 09:45:52

Ez a rész még kutyaf...sza volt a tegnap esti kissé homoerotikus fiúcska-összecsapáshoz képest. Nekem az agysejtjeim fele elpusztult tegnap... Biztos ezért volt, hogy a végén Chrystophal (?) bejutásakor úgy tűnt, mintha Gombi ölelgetné őt.

Frucsasz 2011.09.22. 09:48:33

Ja és örülök, hogy nem Nyky jutott be, mert utána már esélytelen lett volna, hogy megkülönböztessem Serytől.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 09:48:39

@MissX:

Szerintem idegalapon.

@Frucsasz:

Ja, nekem is gyanús volt, bár nem lődözött szívecskéket! :)

FGSuperman 2011.09.22. 10:50:59

@MissX: aki ezekkel szòba àll az nem nô
max valami kezdeti stàdiumban levô nôivarú lény

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.22. 11:16:14

@FGSuperman:

Vagy menopausaval küzdő Gerbeaud törzsvendég! :)

kitikati 2011.09.22. 11:43:27

@Jackuzee: Naaaa...!

Éva hülye dumája volt ez a különböző énekről ("én"ekről). Úgy idepasszolt. De megígérem, máskor soha...

A cicáért kösz, imádom

dr. gernika 2011.09.22. 12:00:12

@MissX: Azt, vagy tikkel. Nagyon várom, hogy Hajni megfogalmazza róla végre a saját benyomását és röhöghessek rajta, mert amikor néztem, csak szimplán ültem megkövülten, mint akit eltalált egy sóbálvány-átok.

Anselmo 2011.09.22. 12:12:35

Rég láttam három ilyen picsogó luvnyát. És most nem a plázacicákra gondolok.

backtoblack 2011.09.22. 12:21:20

@Frucsasz: Egyetértek, én tágra nyílt szemmel, rémülten meredtem a képernyőre. Ez már az a kategória volt, amikor eltakarom szemeim, és csak ujjaim között merek kikukucskálni. :D Milyen fura, hogy a gombár tesók búcsúztatták ezt az állatot :D hihetetlen...

Doktor Kotász 2011.09.22. 12:24:16

@Frucsasz: Nekem még most sem megy a két szőke megkülönböztetése. Talán ennk a benem szavazottnak még nincsenek műmellei. Az meg már milyen, hogy az egyik (Kinga vagy Sehe) azt írja az adatlapra, hogy két évig élt olaszba, és egyébként hostes. Ja, 21 éves csaj szilikon csöcsökkel két évig olaszba és hostes. Ez annyit jelent, hogy a középiskola után strichelni ment a digókhoz. Szerintem egy csomó kellemetlen affért megúszna, ha rögtön az elején elszipogná, hogy kurválkodásra vitte a kényszer... amit pár cuki ruhadarabb megszerzésének a vágya váltott ki benne.

Doktor Kotász 2011.09.22. 12:26:36

@buppi: Csakhogy a szereplők most fiatalabbak. Ezek majdnem mind tavaly érettségiztek.

kitikati 2011.09.22. 12:31:35

@Doktor Kotász: Mit csináltaaaak?

Emelt szinten?

Akármi Áron 2011.09.22. 13:02:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Jóóó, mosmán ugyis kifutottam a dély szintidőből:DDD
De három centility ágyast mánis külön öntök a félretett 1 lityiből:))))))

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.22. 13:04:34

Sziasztok, en is olvaso uzemmoddban nyomom, de most kenytelen vagyok irni, ugyanis kulfoldon elek es 3, azaz harom napja nem tudom megnezeni az RTL oldalan az ofi-ket. Mar az RTL oldala sem toltodik be. Szetb.sz az ideg, hogy ilyen szepen fejezzem ki magam.
Ki tudja, hol lehetne megnezni?

pp's wifey 2011.09.22. 13:19:03

@afromagyar: örülj neki, hogy nem látod. én a tegnapi besavazó alatt meredten bámultam a tévét és nem tudtam eldönteni, hogy ilyen most akkor tényleg létezik? két szóval összefoglalva ezt az egészet: fájdalmasan szar.

persze nézem, mert szeretem ha fáj, de ez a tegnapi este broáf

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.22. 13:28:46

@pp's wifey: pont azt szeretenem megnezni a legjobban! :) Hadd fajjon!

Valerijov 2011.09.22. 13:32:06

@pp's wifey: olyan volt, mint a south parkban, a szexuális zaklatás panda részben: "én ezt most álmodom, bazdmeg?" 3 ilyen tenyérbemászó, metroszexuális díszpintyet egy rakáson látni még a rinyás csajoknál is megrázóbb volt. a nyertes kiszopfel ökölcsókolgatása pedig az egyik legiritálóbb dolog, amit valaha hímnemű egyedtől láttam.

audia6v6 2011.09.22. 13:37:08

Na, tegnap este (hajnalban) megint előjött a "Mikor volt az I. világháború?" téma...

ChristofeL (beszarás): mittudomén, hagyjatok!
Dya (akit még csípek is): 1942!
ChristofeL: Jaja, akkor!

Anomália: Az a második volt.
Dya: Jaaa, igen! Bocs. Arra gondoltam. A II. világháború 1942-ben volt, az biztos!!!
Anomália: Hm... Biztos, hogy akkor volt? Nem vagyok benne teljesen biztos...

Na, innen nem bírtam tovább...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.22. 13:38:22

@afromagyar: @pp's wifey: @Valerijov: Remélem, a ma esti Amazonok csatája helyrebillenti a bioritmusunkat!

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.09.22. 13:44:14

@Peter_Cs: az enyemet biztosan nem, mondom, h kulfoldon vagyok es csak neten tudtam eddig nezni, de mostmar ugy sem :(.

FGSuperman 2011.09.22. 14:05:41

kep.index.hu/1/0/134/1342/13423/1342347_f8ca5f99e54ee5e810a329ed9449e706_wm.jpg

Miért nem lep meg a dolog?

BarBwire 2011.09.22. 14:14:45

Én két csoportba sorolom a pasikat:

a férfi és a nem-férfi.

pp's wifey 2011.09.22. 14:24:01

@FGSuperman: mi volt ezen a képen? nem található

rianna 2011.09.22. 14:24:53

A VV4 okozta traumán még nem léptem túl, ezért csak néhány percet láttam eddig az egészből. Tegnap este a tévé elé merészkedtem, de szabályosan megijedtem ettől a deréktájban rángatózü egyéntől:DD szóval még egy darabig maradok a hogyvoltokkal.
Amúgy nekem úgy tűnik, a casting kicsit jobban sikerült, mint a múltkor, nem annyira unalmasak a bekerülők, vagy?

HaYneebaybe3, ha krisztopélónak még nem adtál becenevet, én a valerijov által felvetett kiszopfelt támogatom :D

pp's wifey 2011.09.22. 14:27:08

@Peter_Cs: majd meglássuk, a vak is aszonta! :D

gondolom az ma is alap lesz, hogy belepofáznak egymás mondandójába, ez engem annyira irritál.

még egy pár szó erejéig visszatérve a tegnapi "szép"fiúkra: ezeknek nincsenek szüleik? én nem tudom, de ha a gyerekem így akarna majd viselkedni úgy 12-15 év múlva, szerintem kiütném a fülei közül. pedig imádom és tényleg ő a legszebb fiú :), de azé má mégis. engem az ilyen nyálgépektől mindig a hideg rázott, semmi férfias nincs bennük

pp's wifey 2011.09.22. 14:29:09

@rianna: kazal tavaly ilyenkor már túl volt egy nagy balhén ananásszal, nem? nekem ez a csapat olyan langyi kategória, vagy csak még nem nyílt ki a csipájuk

rianna 2011.09.22. 14:54:22

@pp's wifey: tavaly jó egy hónap után kezdtem el nézni, nem emlékszem kazal akciójára. Ezek is kibontakoznak nemsokára, remélem,kazal-féle hisztérika nem lesz köztük. Bár Sehében benne van a csírája...

Hurri Kán 2011.09.22. 14:57:42

@rianna:
Szerintem szigorú tekintető Annamry (?)-tól is várható hamarosan valami alakítás. :)))

Valerijov 2011.09.22. 15:16:03

@Peter_Cs: hát, valéria úgy néz ki, mint szulák andrea eltitkolt gyereke, melindának meg már csak egyszavas eposzi jelző jutott, lehet, hogy lerohadt a bullshit generátor

Valerijov 2011.09.22. 15:20:01

@rianna: ó, kedves közbenjárásodért vendégem vagy egy sörre/borra/töményre

Valerijov 2011.09.22. 15:23:40

@gyvy: látok benne potenciált, hogy a bazári majom kiszopfel kihúzza annamarinál a gyufát

Hurri Kán 2011.09.22. 15:31:04

@Valerijov:
Nem vagyok különösebben ijedős, de Annamary mellett csak úgy mernék elaludni, ha mindkét keze oda van bilincselve a radiátorcsőhöz...
Van a tekintetében valami nem túl megnyugtató...

avanivi 2011.09.22. 15:48:19

@gyvy: az őrületet látod a tekintetében.
Majd kiderülnek a titkok ,egy-két hét, és a bulvár tele lesz velük.

Valerijov 2011.09.22. 15:56:57

@gyvy: olyan pál utcai fiúsan képzeled: "Fiatal lány vagy, torkom a késeden"?

FGSuperman 2011.09.22. 16:05:19

@pp's wifey: az új bula, plàzacyca playboy címlaplàny volt
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/09/22/vv_dya_playboy-cimlapos_volt_meglepodtek/

cikkben a link, talàn onnan megy

dr. gernika 2011.09.22. 16:27:01

@FGSuperman: Iszonyat csontos a segge, a szilikonjának meg mindenféle alakja van, csak mellre nem hasonlít.

Hurri Kán 2011.09.22. 16:29:44

@avanivi:
Győzzem kyvárny :DDD

@Valerijov:
Ynkább fordyytva :)))

Hurri Kán 2011.09.22. 16:34:29

@Talpig Jimmy:
Elébe mentem a dyvatnak. Már évek óta ylyen :D

rianna 2011.09.22. 17:14:12

@gyvy: annamari annyira outsider, hogy en mar csak ezert is sziNpatizalom:)

@Valerijov: bor vagy peroni jo lesz, koszi:)

Hurri Kán 2011.09.22. 17:22:35

@rianna:
Tény, hogy kilóg a sorból. Máshogy őrült, mint a többi. Ő egy kevésbé egyszerű őrült. :)

Giedi 2011.09.22. 17:24:55

A tegnapi skalpolósokról nincs ma HV? Hiányolom ...

JOKKA21 2011.09.22. 19:20:34

Harmadik amazon kicsit nagyképű, megnevelném, ilyen dumát, hogy majd ő játszik a pasikkal..:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.22. 19:34:58

@rianna: @gyvy: Annamária egy igazi egyéniség, ezért is hat furának a tucatemberek között.

@JOKKA21: Melindát - mint ahogy más nőt se - nem kell bántani, legalább semlegesíti a maguktól elszállt (mű)macsókat és fokozza a játék izgalmát!

sogeking 2011.09.22. 19:39:15

@gyvy: a többi nem őrült csak primitív

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 19:50:29

Word:mi a szart akar kifejezni az a piros szar amit a szájába önt??Bort?Vért?Piros pisit??

FGSuperman 2011.09.22. 20:38:07

@gernika: talàn nem kellett volna kapkodnia, hanem szépen össze kellett volna stryhelny a csúcsdoky àràt
úgy làtszyk a kertvégy dél-afrykay sufnydokytòl csak ennyire futotta

a seggproblémàhoz teszem hozzà halkan, hogy miért gondolja a legtöbb ilyen puncy, hogy ha nem eszyk attòl majd jò nôcy lesz - mozgàs nélkül mindegyyk csak ilyen löttyedt bokàjú-seggû pycsa lesz

MissX 2011.09.22. 20:45:20

@FGSuperman: mert a mozgás fárasztó és még izzadással is jár és büdösen, izzadtan hogy lesz cukYszexYcYcababa?

dr. gernika 2011.09.22. 20:55:31

@FGSuperman: Ezt már igazi kihívás volt kiolvasni. :D
Nos igen, szerintem a lányok is csak azért adtak rá nagy irigykedve 10 pontot, mert a ruha takarta ezeket a sarkalatos pontokat, de egy közös zuhanyzás után megnő majd az önbizalmuk.
Azért a lábát elfogadnám.
@MissX: Most jöttem haza egy 90 perces edzésről, sexyn yzzadt vaok. :D Megyek is dobok egy zuhanyt az öfi előtt, hogy cukyszagom legyen. :)

MissX 2011.09.22. 20:59:47

@gernika: helyes helyes, csakis cukY sőőőt tzukY szagúan lehet itt kommentelni :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:05:29

@MissX: mi maradhatunk naturálak?(lok?)

JOKKA21 2011.09.22. 21:06:40

@Peter_Cs: Kingát és Seherét nehéz nem bántani.Melindát nem bántom, de egy kis szerénység nem ártana neki.

MissX 2011.09.22. 21:06:51

@utcai_arcos: hááááááááááááááát, na jó, de csak most az egyszer :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:07:19

hűű,Luliból elfet csináltak :o

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:08:23

@MissX: Istennőm!A lábaid előtt heverek hálám jeléül!

JOKKA21 2011.09.22. 21:09:26

Ez az Annamari!Kingát jól kiosztotta!:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.22. 21:09:32

@MissX: A mai beszavazó egyik résztvevője.

csak magamat képviselem 2011.09.22. 21:10:33

sziasztok.
Annamari mi a fenének szívatod a Kingát a teste miatt?
Majd nyerd meg az iq-párbajt, de ne itt és ne most.

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:11:55

hú,Pszicho járását utoljára az Endoron láttam az AT&ST-ktől!

dr. gernika 2011.09.22. 21:13:42

@utcai_arcos: Mmint zuhany előtt és után?
@MissX: Már cukyszagcsis vaok. :DD

No, a fiúk már meg is fejtették Seherét, nem tartott sokáig.

fran7 2011.09.22. 21:13:58

Van olyan típusú nő, akinek jól áll egy ilyen kék felső?

JOKKA21 2011.09.22. 21:14:22

@csak magamat képviselem: Kinga szólt be neki(háta mögött) hogy
"bűn ronda".

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.22. 21:14:25

húvazz...a férjem szerint reggel nápolyi masztiff-fejem van..de ezek a nők überelik smink nélkül:)))))))

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:14:38

most halljak meg és jussak ilyen mennyországba...

MissX 2011.09.22. 21:15:04

hát inkább maradt volna ruha annamárián

genevieve 2011.09.22. 21:15:58

de ja vu-m van, az előző széria nem pont igy kezdődött?:-)

3 fasz előtt fehérneműben a csajok...

nathalie 2011.09.22. 21:19:11

igazi kis kurvaneveldét sikerült az rtl-nek összedobni mai műsornak :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:19:19

ezek a dumák, hát beszarás :)!

genevieve 2011.09.22. 21:19:49

szegény annamari, az a cuccc

nathalie 2011.09.22. 21:20:27

hangosan röhögök!

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:20:33

és a kés megállt a levegőben...fos 29...

JOKKA21 2011.09.22. 21:20:50

Ahogy nézem Sehere gogos lehetett, biztos várt a tangájába ötszázasokat.

dr. gernika 2011.09.22. 21:20:58

Höhö csajok agya 0-val osztott, mikor meghallották, hány pontot kapott Béni. :)

BarBwire 2011.09.22. 21:22:11

@genevieve: az szórakoztató volt, ez nevetséges.

BarBwire 2011.09.22. 21:22:42

hehe, az összes többi csaj képe az erdményhirdetéskor...

JOKKA21 2011.09.22. 21:23:00

Kinga egy alpári filléres lotyó.:) Remélem szalonképes voltam.

nathalie 2011.09.22. 21:23:14

sír bazd meg :)
én sírnék ha megcsináltatom a mellem, aztán egy ilyen bénitől élveznek el a faszik :)

Petitefamme 2011.09.22. 21:23:56

Szep volt Annamari!! :DDD Grat:D

JOKKA21 2011.09.22. 21:24:05

Kinga idegesítőbb Évánál.

dr. gernika 2011.09.22. 21:24:17

Ennyit a cselszövésről. :)

evangeline77 2011.09.22. 21:24:33

De szájon vágnám ezt a Kingát. Eddig ő volt a legszimpibb! Mekkora arca volt eddig, hogy ő mekkora taktikus.. Az első kis konfliktusnál elsírta magát...:D

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:24:39

fasz tudja,ha nekem azt mondaná valaki, hogy na, Brad Pitt kettő, biz Isten fizetnék neki egy két há sört :D!

dr. gernika 2011.09.22. 21:25:05

Egyre jobban bírom Bénit.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.22. 21:25:18

@gernika: @BarBwire: Yeah! A sok műnő nem bírja elviselni saját ürességét! Annamária az igazi nő!

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:25:31

@MissX: it should be a begining ...;)!

JOKKA21 2011.09.22. 21:25:34

@nathalie: Inkább tőle, mint ilyen Kinga féle műmájer plázaszökevénytől.

MissX 2011.09.22. 21:25:47

azt hiszem ezzel engem is ki lehetne kergeni a világból. döglött csirkék ááááááá

evangeline77 2011.09.22. 21:25:54

CSIRKÉT KOPASZTANAK A RIBIK..:) csirkét se láttak még..:D

foxglove (törölt) 2011.09.22. 21:26:40

ha kinga előadja a baukó-féle önbizalomhiányos vagyok, sajnáljatok figurát, én nem nézem többet.

Petitefamme 2011.09.22. 21:26:54

Esku Annamari a legjobb fej.

mocskosmacska 2011.09.22. 21:27:44

@Peter_Cs: IGen, a csajok szembesültek azzal, hogy két szilokonmelltől még nem lesz az ember nőies.
Egyébként egy fiú ismerősöm mondta, hogy ezek a plázacicák tök szarok az ágyban, mert azt hiszik, hogy mekkora élmény velük lefeküdni és passzívak az ágyban, míg a nem annyira feltűnő külsejű nők aktívabbak és izgalmasabbak.

JOKKA21 2011.09.22. 21:28:03

@Petitefamme: Jól beszélsz.Kingának beszólnék nekedvalóban, bár ez a tyúk tuti nekem jönne.:D

genevieve 2011.09.22. 21:28:19

na, azért ez nem akkora dráma...mi lenne, ha ki kéne belezniük?:-D

mocskosmacska 2011.09.22. 21:28:47

@stella03: Beszavazóján nagyon előadta magát, hogy ő hogy fog mindenkit kikészíteni. Ehhez képest........

MissX 2011.09.22. 21:28:53

hősiesen bevallom, én ezt a feladatot nem vállalnám be. kicsikoromban még a csirkelábtól is féltem :(

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:29:05

b@sszátok meg, és a tehén SEM lila.

Petitefamme 2011.09.22. 21:29:29

AA en nem mennek ahhoz a nekedvaloba. Eleg lenne csak az utcan mekkktepni :DD

evangeline77 2011.09.22. 21:29:51

Ezek azt gondolják, hogy a csirke mell eleve úgy "terem", vagy "nő" valahol ahogy kiveszik a a bolti zacsiból? Vagy mi???? Hol éltek ezek???

dr. gernika 2011.09.22. 21:30:07

@utcai_arcos: Lássuk be, az Évi2 durva sértés, én is annak venném. De hogy elbőgni nem tudnám magam, főleg ha egy lánytól hallanám, az hótziher.

fran7 2011.09.22. 21:30:12

Azért életem egyik legtraumásabb pillanatai azok voltak, amikor meg kellett fognom a tyúk lábát, hogy apám elvághassa a torkukat. De félni egy döglött tyúktól?

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:30:17

@BarBwire: persze,meghívlak és jössz majd a lapáttal!ennél több kell :P!

mocskosmacska 2011.09.22. 21:30:19

Elég bunkók a fiúk, hogy azt akarják, hogy nem Annamari nyerjen.

csak magamat képviselem 2011.09.22. 21:30:36

Annamari belehúzott, most benne is felfedeztem egy kis Anikót. Like!
Többi lány: kibeb*szott gyáva

mocskosmacska 2011.09.22. 21:31:18

@BarBwire: Mi miatt? Ha megsértettelek valamivel, akkor bocsi, biztos máshogy értettem.

JOKKA21 2011.09.22. 21:31:21

@stella03: Sehere még szalámit sem látott.

dr. gernika 2011.09.22. 21:31:42

Csirkekopasztás még hagyján, én akkor adtam volna be a kulcsot, ha a nyakát kell elvágni.

BarBwire 2011.09.22. 21:31:59

@utcai_arcos: nem kell lapát :-DDDD Mit szeretnél drága? Csak a kedvedben akartam járni.

MissX 2011.09.22. 21:32:09

annamarit normálisan kifestenék, valami frizurát is kapna, és fejileg nem lehetne megkülönböztetni a többitől. ő direkt ronda, rájöttem

2011.09.22. 21:32:28

Én a Lost óta gyakran osztályozom az embereket úgy, hogy velük érdemes-e egy lakatlan szigetre zuhanni repülővel. Na ezeket a ribiket már zuhanás közben kellene kilökni az ajtón, csak holtsúlyok az ember nyakán egy túlélésért folytatott küzdelemben.

sogeking 2011.09.22. 21:33:09

@MissX: engem Rose-ra emlékeztet a két pasi meg egy kicsiből :D

Petitefamme 2011.09.22. 21:33:34

@Peter_Cs: nekem kezdettol szimpi volt.utalom a mumajer szilikon nyavogos pycsakat. :/
vajh ma megen gazdagabbak leszunk eggyel?

JOKKA21 2011.09.22. 21:33:39

@MissX: Szerintem nem ronda.Kinga smink nélkül inkább ronda.

evangeline77 2011.09.22. 21:33:42

@JOKKA21: Tényleg, tegnap mondta szegény pára, hogy a bőrét le kell szedni??? Ő még sose látott ilyet..:D Behalás. Ki szülte, nevelte ezeket????

Az ilyenek fizessenek dupla adót, mert a végén pszichiátriára jutok miattuk!!/ Vagy Aranypart Pornósbula szavaival élve pszichológiára..:D/

BarBwire 2011.09.22. 21:34:02

@mocskosmacska: dehogy, jól értetted, és jól tudod, de én a nem annyira feltűnő külsejű nők közé tartozom. Ezért írtam zárójelbe, hogy igen örülünk, ha egy jó pasi velünk van és nem egy műcicivel.

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:34:08

@BarBwire: na jó, a döntő után leittasodunk valahol,aki akar majd még csatlakozhat!!

nathalie 2011.09.22. 21:34:37

@JOKKA21:
igen, én is gondolom. ezen röhögtem, hogy ez bizots érvágás lehet ezeknek a műcsöcsöknek. Jó volt látni a fejüket.:)
Egyébként a fiúk korrektek voltak, hogy annak ellenére hogy utálják a bénit, mégis elismerték, hogy na ez volt az.

Petitefamme 2011.09.22. 21:35:21

@JOKKA21: lattad hogy vagta fel? durvycsek volt.

MissX 2011.09.22. 21:35:23

@foxglove: láttam, azok nekem nem tetszettek. szerintem azoktól jobb képeket is lehet róla készíteni.

@JOKKA21: rondára van sminkelve és a hajával is direkt csúnyítja magát. szerintem. lehet, hogy ez valami rendezői utasítás, aztán elviszik majd szépségszalonba őket és ő lesz a betty a csúnyalányból a szép betty :)

dr. gernika 2011.09.22. 21:36:12

@genevieve: Lehet hogy túl vidéki vagyok, de azon se akadnék fent.

JOKKA21 2011.09.22. 21:36:20

@stella03: Rózsadombon nevelkedhetett.Ahol csak kaviárt evett.:D

@Petitefamme: Sajnos és utána egy "érzékeny lelkű" plázaszépség is bemegy.

mocskosmacska 2011.09.22. 21:36:22

@BarBwire: Akkor hogy tovább örüljél egy unokatestvérem és egy haverom is mesélte, hogy volt szilikonmellű nővel és milyen rossz volt, hogy a természetes mell követi a nő mozgását, de a műmell csak állt egy helyen és azért mindketten megkérték a nőt, hogy inkább ne legyen felül.

mocskosmacska 2011.09.22. 21:38:17

@MissX: Lehet, hogy ezt is meg fogják játszani pár hónap után.

foxglove (törölt) 2011.09.22. 21:38:17

@MissX: nekem azok is tetszettek.

amit jokkának írtál, az nekem is eszembe jutott! szóról szóra! titkon azt remélem, hogy a csaj egy jó színésznő, színleli a görnyedt testtartást stb, aztán jön a szépségszalon, az utasítás, ő meg kihúzza magát, bevonul és hű. tök jó lenne:)

Petitefamme 2011.09.22. 21:38:21

Ha annyira lesz erzekeny lelku mint a Kanga cseleszovo akkor nem lesz gond.

BarBwire 2011.09.22. 21:38:44

@gernika: én egy kicsit igen, mert sosem pucoltam csirkét és sosem beleztem, és lehet hogy egy ideig nem is ennék csirkét.

JOKKA21 2011.09.22. 21:39:27

@nathalie: Igen ez korrekt volt tőlük.Sehere meg, hogy lázadt, hogy "nem pontoztak egyenlő mércével".:D

@Petitefamme: Láttam, ha kiesik majd biztos valamelyik szalámigyár ad neki szalámit.:D

mocskosmacska 2011.09.22. 21:39:30

Kingának mi miatt ilyen sértő az évaII?

nathalie 2011.09.22. 21:39:56

ez a kinga is ugyanolyan gonosz kis irigykedő műpicsa mint a sehere.

genevieve 2011.09.22. 21:39:59

egy csirkét kibelezni azért nem egy leányálom:-)

MissX 2011.09.22. 21:40:41

@foxglove: na akkor megnézném a többi pycsa arcát :) na meg a naaaaaaaaaaagy alfahymét is :)

JOKKA21 2011.09.22. 21:40:55

@MissX: Beszavazón sminkelve volt.:)

nathalie 2011.09.22. 21:41:01

@mocskosmacska:
én sem értem,vehette volna úgy is, hogy van esélye az első háromba bekerülni...:)

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:41:01

Atesz nem fogja kedvelni Kartofelt...

Petitefamme 2011.09.22. 21:41:12

@JOKKA21: v. kolbyt :) mehet olaszba szopogatni :)

MissX 2011.09.22. 21:41:59

@JOKKA21: de ott még a bénalány szerepet hozta :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:42:37

@utcai_arcos: és az a szerencsétlen fasz nem is veszi észre, hogy miért.ez a szomorú :S.

Petitefamme 2011.09.22. 21:44:01

Amugy a Gorgo mér orult annyira a Kartoffelnek vajon??? Ismik?

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:44:32

kubai?nekem más vérvonalra hajaz,de nem a Fecó féléből,annak a rosszabb változata.

sogeking 2011.09.22. 21:44:54

az a gáz, amikor két ember közül aki irritál, az egyik már szimpatikus, mert legalább bosszantja a másikat :)

nathalie 2011.09.22. 21:45:36

mondja már el vlaki, hogy a sehere miért akkora szám. A haja feje tetejéről nő,fel van püffedve az arca, és most meg még valami neo festékkel kente be a szemhéjját és a száját.

foxglove (törölt) 2011.09.22. 21:46:04

én ezen tudok röhögni. ez a szöveg basszus...:)

fran7 2011.09.22. 21:46:24

Van egy közös szavunk.:)

nathalie 2011.09.22. 21:47:16

istenem. én ezen az attilán egyre többet röhögök. Ahogy lehajtott fejjel ciccen egyet és szomorúan azt mondja, hát csak nincs közös vonal :D:D

csak magamat képviselem 2011.09.22. 21:47:24

Szegény Attila segge Krisztofel célpontja lesz.

genevieve 2011.09.22. 21:47:53

látom megint van jelmezkölcsönző szponzor:-)

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:47:55

@nathalie: passz,egyszerűen csak ránézek és tetszik.nincs magyarázat,tudod,mi pasik ilyen egyszerűen működünk ;)!

BarBwire 2011.09.22. 21:47:59

Kirsztofel úgy táncol, mintha be akarna szarni. Totyogóst jár.

JOKKA21 2011.09.22. 21:48:11

@nathalie: Dehogy nagy szám, tucatnő, Westendben jobbak jönnek szembe és értelmesebbek.

fran7 2011.09.22. 21:48:15

Ezt a Se-féle fejfedőt melyik tájegységen hordták Magyarországon?

evangeline77 2011.09.22. 21:49:32

Ez egy kis seggfej, komolyan. Csíra, nem skalpvadász. Ez ilyenektől ráz a hideg ha letévedek valahová szórakozni.. :S

W Joe 2011.09.22. 21:49:50

Te, ez a Krisztofel, ez nem a Szíjjártó szemüveg nélkül?

JOKKA21 2011.09.22. 21:50:07

@MissX: Ott igen, de bent helyre rakja, aki megérdemli.
@Petitefamme: Ne írj ilyet, mert szegényt megsérted, mint Krisztofer.:D

Petitefamme 2011.09.22. 21:50:22

@nathalie: ugyanezen gondolkodom en is. szepnek egyáltalán nem szép. egyénisége sincs.

MissX 2011.09.22. 21:50:47

szíjjártó érzi a vesztét...

evangeline77 2011.09.22. 21:51:12

@nathalie: a teste nagyon jó, de Sehere feje tényleg gáz, nem szép az arca, sőőt, lelakott, kiélt és igénytelen. Ez a neon cucc is.. :S

genevieve 2011.09.22. 21:51:19

attilának savanyú a szőlő?:-)

csak magamat képviselem 2011.09.22. 21:51:22

Kriki úgy néz ki, mint Carter a vészhelyzetből

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 21:51:46

ITT nagyon kemény üvöltözések lesznek még!

Petitefamme 2011.09.22. 21:52:06

Ez jo. Minusz elojellel. LOL ;))) Atti egesz jo fej kezd lenni.

Petitefamme 2011.09.22. 21:53:19

@JOKKA21: nem venném a lelkemre. Jaj jonnek az amazonok. Bor kiont, cigi rágyujt.

nathalie 2011.09.22. 21:53:40

Csak azért dobta be a sehere kérdést, mert meglepődtem amikor a gergő azt mondta, hogy nagyon egyben van...

A kubai tudhatja, hogy tíz pont volt a max? Vagy a suliból kiindulva úgy gondolja, hogy a legjobb jegyet kapta. Nem hiszem hogy tiszátban van olyan szavakkal mint átlag stb.

2011.09.22. 21:54:53

@stella03: egyetértek. Skalpvadász? Max. ilyen Veronika féléknél érhetett el egy-egy pontot, a srác még nem látott nőt, csak kiscsajokat.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.22. 21:55:10

@JOKKA21: Zemplén akármely településén is ez a helyzet.

MissX 2011.09.22. 21:55:21

annamária vezet :D :D :D

genevieve 2011.09.22. 21:55:33

na, ha minden sms-t szavazást annamari nyeri meg, akkor meg van a vv5 győztese:-)

dr. gernika 2011.09.22. 21:55:44

Haha Béni a netes szavazást is vitte. :D

fran7 2011.09.22. 21:55:56

@nathalie: Ha megnézte a többiek pontszámát, esetleg az eddigi összefoglalókat, akkor azért sejtenie kellene. Bár nem Sherlock a nickneve Krisztofelnek. Nem írták ezt el az okos retek castingosok?

nathalie 2011.09.22. 21:56:11

Remélem holnap az összes nő zokogni fog, ha béni nyer...:)

Petitefamme 2011.09.22. 21:56:11

@mocskosmacska: am itt ugyis mindenki belterjes.szoval barmi lehet.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.22. 21:57:39

@BarBwire: @stella03: Tipikus nullaagyú gyíkarcú seggfej ez az új csóka!

mocskosmacska 2011.09.22. 21:57:49

@gernika: Hol lehet szavazni? Lehet, hogy hülye vagyok, de nem találom.

JOKKA21 2011.09.22. 21:58:41

@Petitefamme: Tegnapit nem überelik, csak ne kiabáljam el.:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.22. 21:58:47

@utcai_arcos: Az egyik legemlékezetesebb beszavazónak ígérkezik ez!

Petitefamme 2011.09.22. 22:00:20

@JOKKA21: en mindegyik beszavazonal ezt mondom, aztan mindig rajovok h van lejjebb :))

Hurri Kán 2011.09.22. 22:00:31

Sünt nem kell pucolni? Olyan feladat nincs? :)

dr. gernika 2011.09.22. 22:00:43

@mocskosmacska: Pornófilmekben is lehet látni, hogy mennyire külön életet él a bőr alatt. A pasim a tapintásától van rosszul.

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:01:13

@Petitefamme: ezzel azért óvatosabban bánnék,mert ugye mindenki egyéniség a maga nemében.ez azért köszönhető annak,hogy minden ember más és más.persze ezt sokban befolyásolhatja a felvett pózolás, a manír, de azért mások vagyunk.igen, vannak kevésbé "színes", kevésbé "harsány" egyéniségek, ők az úgynevezett "szürke tömeg", de azokból is kiemelkedhetnek emberek.persze vagyunk néhányan, akik alapból kitűnünk a tömegből, nekem pl a hangom miatt azt hiszik nagy a pofám, de ez igaz.viszont nekem is csak egy szerep ez, amit a az átlagosnál kicsit erőteljesebb orgánumom miatt alakítottam ki (vőfélyként éjfélig mikrofon nélkül vezettem egy kb 120 fős lakodalmat pl.),csak kihasználtam,amit a genetika megadott.ezért még nem lehet azt mondani valakire 3-4-5 nap után,hogy nincs egyénisége, akárhogy is nézzük, tudat alatt ott van a "kamerák néznek" effekt, de ez majd elmúlhet.hat.nézzük meg az első /második hónap után.na,ígérem, nem írok többet ennyit ;)!

evangeline77 2011.09.22. 22:01:22

Esküszöm, Béni a legemberibb benn. Lehet vannak fura dolgai és Tordasként nem akarok itt ilyen olyan értékekkel dobálózni, de a csajok rajta kívül mind mind buták - kíváncsi leszek az idei IQ teszt eredményekre..:) - felszínesek és borzasztó beképzeltek.

JOKKA21 2011.09.22. 22:01:23

@Peter_Cs: Megkockáztatom, hogy egész magyarország területén.:)

JOKKA21 2011.09.22. 22:01:58

@Petitefamme: Tegnapit nehéz lesz überelni, ahhoz csirkebox kéne.:)

nathalie 2011.09.22. 22:02:47

@fran7:
annyira örült az öt pontnak, hogy berémlet,hogy mi van ha nem állt össze a kép :D:D

JOKKA21 2011.09.22. 22:02:49

@stella03: Csak olyanok, mint a legtöbb "modern" nő..

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:03:48

@Peter_Cs: mivan??Zemplén?Honnan?én Abaúj szlovák széle :)!

genevieve 2011.09.22. 22:04:23

@Peter_Cs: jajj, ne legyél már ilyen, még csak most jönnek az amazonok, lehet köztük lesz a rajongásod új tárgya:-)

MissX 2011.09.22. 22:04:24

az amazon az a xéna tipusú nő, ugye?

Petitefamme 2011.09.22. 22:04:36

@utcai_arcos: ne is mert borozom es mar folynak a betuk ;)
teljesen igazad van abban amit irtál. Akkor másképp fogalmazok, ráz tole a hideg, Kangaval egyutt. komolyan még Dya is szimpatikusabb.
Na akkor a Sehere témara visszatérunk 2 honap mulva :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:04:48

ja, és a győztes a meg nem épülő KÖKI terminál jóvoltából lófaszt se fog kapni!

evangeline77 2011.09.22. 22:04:56

@JOKKA21: Kérlek, ne általánosíts!!! Valószínű én is beleesek ebbe a modern nő kategóriába, de ezek benn! Életképtelenek és mind húszévesen úgy néz ki, mintha harminc felett lennének. Én 25 vagyok, de sokkal kislányosabb az arcom, mint nekik. Mondjuk nincs szilikonmellem se és nincs az a pénz, amiért oda bemennék.

nathalie 2011.09.22. 22:05:17

@JOKKA21:
esetleg egy disznóvágás. Veronika! ott a kés a sarokba. Sehere és kinga,fogjátok le a cocát. Dya,hozd a vödröt,te fogod meg a vért!
kolbásztöltéshez belet tisztára mosni!
:D

dr. gernika 2011.09.22. 22:05:56

Melinda ruhája egyszerre példázza, hogy hogyan karcsúsít a fekete, és hogy kövérít a fehér. :D

Kati mehetett volna a furia kategóriában is.

sogeking 2011.09.22. 22:06:23

mindegyik nőnek nagyon kellemes hangja van

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:07:11

@MissX: hát én láttam (ex) Xénát a Spartakuszban, hejj..Na,ő még annyi évvel később is amazon volt :).

nathalie 2011.09.22. 22:07:52

Kicsit idősebb nők kategórának adták az amazon nevet?
vagy hány évesek? Harminc felett, nem?

evangeline77 2011.09.22. 22:08:05

Menjen be a Melinda! Ő a legszimpibb!

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:08:41

@sogeking: igen és itt be is fejezhettük a pozitív tulajdonságok felsorolását :P

dr. gernika 2011.09.22. 22:08:57

@BarBwire: Én sem, de gyerekkoromban láttam, ahogy anyu csinálja, kíváncsiságból piszkáltam is a kilökött beleket. Undorító, de így már nem olyan riasztó, ahogy egy gilisztát is a kölyökkori félelem nélküli tapasztalatok után merem megfogni.

Petitefamme 2011.09.22. 22:09:23

annyira ereztem h a Mellinda....

genevieve 2011.09.22. 22:09:40

krisztofel fehér zokniban?:D

fran7 2011.09.22. 22:10:05

Miért fantomképek? Az nem azt jelenti, hogy nincsenek képek?

BarBwire 2011.09.22. 22:10:16

@gernika: kicsi koromban egyszer nyulat nyúzott anyukám és én tartottam a lábát. nem eszek nyúlhúst.

Petitefamme 2011.09.22. 22:10:30

@stella03: azert várjuk meg a kisfilmeket ;DD

dr. gernika 2011.09.22. 22:10:39

Valéria 27???????????? Azt hittem, 40.

evangeline77 2011.09.22. 22:10:48

Dr. néni munkáját megszüntették a VV miatt! Basszus, szegény..:) Nem számított rá????

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.22. 22:11:12

@utcai_arcos: Én meg a volt Zemplén vármegye megyeszékhelyéről, magyar oldal.

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:11:20

nem is értem miért nem fogadták kitörő örömmel hogy lejáratsz egy ügyvédi irodát.most komolyan.

sogeking 2011.09.22. 22:11:24

@stella03: inkább jól beperelte volna őket

genevieve 2011.09.22. 22:11:35

fuuu, ez de gáz kisfilm...

csak magamat képviselem 2011.09.22. 22:12:13

@nathalie: de. rám jött a szószátyárság.

evangeline77 2011.09.22. 22:12:31

@gernika: Ja, annyinak néz ki. De ebben a műsorban mindenki kevesebb, mint amennyinek kinéz!!

Petitefamme 2011.09.22. 22:12:37

Asszem Valika holnap reggel regelhet a jobline-ra....

BarBwire 2011.09.22. 22:14:05

AMAZON VAGYOK!!!! Bemehetek?

evangeline77 2011.09.22. 22:14:07

@sogeking: ÁÁ, a felmondólevelét úgy írták meg, bogy a legjobb sztárügyvéd se tudná megnyerni Valikának ezt a pert. Pont egy neves ügyvédi iroda hagyna magán fogást?

@Petitefamme: :D Ez jó volt!!!:)

genevieve 2011.09.22. 22:14:29

viszont élőben teljesen szimpi a csaj

Szerénke. 2011.09.22. 22:15:33

Üdv Mindenkinek!

Csak egy költői kérdés. Miért a legnormálisabb áll a legrosszabbul? Legalább lenne bent egy agy is.:D

genevieve 2011.09.22. 22:16:42

@sogeking: aham, titokban írok mobilról:-D

evangeline77 2011.09.22. 22:16:45

@genevieve: Neki legalább van némi sütnivalója és egy összetett mondatot is meg tud fogalmazni úgy, hogy az helyes is nyelvtanilag, ami kivételes képesség a VV-sek között.

MissX 2011.09.22. 22:17:40

@stella03: na de kakukktojás (annamária) már van bent. úgy gondolták egy elég.

JOKKA21 2011.09.22. 22:17:44

@stella03: Jó, Te aranyos lánynak tűnsz, főleg a bentiekhez képest(kivéve Annamari).:)
@nathalie: Jó ötlet, doktor Szöszi maradt volna inkább a paragrafusoknál.

evangeline77 2011.09.22. 22:17:50

@genevieve: Mesélj! Ilyenkor a barátok rögtön tolmácsolják az aktuális eredményt, ugye?

BarBwire 2011.09.22. 22:17:52

@genevieve: Akkor írd már meg, hogy a Lilu élőben is olyan rémes?

Alkaline 2011.09.22. 22:18:13

@Szerénke.:
attól hogy agy, még nem nevezném a 3 közül a legnormálisabbnak :D

Szerénke. 2011.09.22. 22:19:35

@Alkaline: Nekem az már bőven elég, hogy nem ordított bele a többiek mondandójába és mikor nem értette mit mond Lulu, akkor szépen kérdezett vissza, nem olyan stílusban, hogy az eddigiek.

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:19:39

@Peter_Cs: én is a magyar oldalon :),csak könnyebben tudják Kassához igazítani,de én nem árulom el,mert Saújhely kicsit nagyobb közösség mint a mi falunk :).

Petitefamme 2011.09.22. 22:20:12

@stella03: pont ezért nem fog bekerulni :)

genevieve 2011.09.22. 22:20:26

@stella03: csak vicceltem:-)

itt bambulok otthon a tévém előtt:-)

ugy értettem, hogy a kisfilmben nem volt jó, de a stúdióban (élőben) igen

evangeline77 2011.09.22. 22:20:49

@JOKKA21: Oooh, közben lehetek én baltás gyilkos is, Halynybaby után szabadon..:) Akihez hasonlóan szintén egri leányzó vagyok...:)

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:21:55

óbazdmeg még egy olasz :S

genevieve 2011.09.22. 22:22:53

na ez is a pakolással jön....

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:22:56

tényleg, HAYNY!!!ez már a holnapi??

foxglove (törölt) 2011.09.22. 22:23:29

...és véletlenül pont ott voltak a kamerák. értem.

evangeline77 2011.09.22. 22:23:32

Komolyan azt hiszik a szerkesztők, vagy bárki is, hogy a jónép beveszi ezeket a műcsomagolásokat???

nathalie 2011.09.22. 22:23:42

jaj már, el se búcsúztam tőlük... micsoda VAGÁNY ötlet. szánalom.

dr. gernika 2011.09.22. 22:23:46

@mocskosmacska: Én nem is keresem.

Bakker, ez a hibbant tyúk fog bejutni, én félek. :(

MissX 2011.09.22. 22:23:48

engem kati valkóeszterre emlékeztet

evangeline77 2011.09.22. 22:25:02

@BarBwire: Üdv néked földim!

@MissX: Abszolúte!!!!! Számból vetted ki a szót..:)

Csak ne a Kati kerüljön be, idegesítő. Nekem a Melinda és a Valéria is szimpatikus.

nathalie 2011.09.22. 22:25:50

@stella03:
én sem értem. Miért kell eljátszani ezeket a dolgokat? Vagy arra építenek, hogy annyira hülyék a nézők, hogy melinda azt mondja,hogy imádok sokáig aludni, akkor ágyban kell feküdnie és alvást színlelni, hogy a néz felfogja mit hall?

Petitefamme 2011.09.22. 22:26:13

állatszeretet plusz pont!!!

JOKKA21 2011.09.22. 22:26:23

@stella03: Egri csillag.:) Én egyiket sem látnám örömmel a villában.Talán ez a Melinda jusson be, de ez a pasis beszólás nem nyerte el a tetszésem.

nathalie 2011.09.22. 22:26:28

oké, melindának is sikerült kurvának beállítani magát. grt.

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:26:56

ő játszik a pasikkal?azért élsz egy kutyával te is cseszd meg...

Szerénke. 2011.09.22. 22:27:35

Na szóval... Ki a legnormálisabb?xD

corby 2011.09.22. 22:27:57

@Petitefamme: állatszeretet plus pont, lusta, fake hülye picsa mínusz tíz pont

JOKKA21 2011.09.22. 22:28:34

Ezt a gólörömöt felejtsék már el, nem motivál szavazásra, ha kalimpálnak a kezükkel.

genevieve 2011.09.22. 22:29:02

na, megint levettem a hangot...

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:29:19

a szemüvegesnek, ilyen alkattal ilyen ruhában BŰN nem nem melltartót venni :S

evangeline77 2011.09.22. 22:29:21

@JOKKA21: Végre egy ember, aki nem sörözött le, hanem helyette a tényleges jelentését említette. A pasis beszólás tényleg durva volt, de az állatszeretete példaértékű. De itt ugye nem ezek számítanak.

Ez a Kati illik a villába Krisztoakárki mellé ezzel a nagy mutogatással.

Szerénke. 2011.09.22. 22:29:31

@Alkaline: Hát ahogy ott ugrál közönségesen, mint a többiek. Minek még egy ilyen??

nathalie 2011.09.22. 22:29:42

ezek után, hogy bemondta attila nevét, remélem melinda megy be.
És remélem Attilának nem kell és üldözni fogja a gyereket :D

Szerénke. 2011.09.22. 22:30:10

Bazz, ez labellozott??? Azt a k...

Alkaline 2011.09.22. 22:30:14

@Szerénke.:
na jó a legnormálisabb a Valéria, de nem oda való. Olyan semmilyen

JOKKA21 2011.09.22. 22:30:26

Vali nekem dr. Szöszi leszel, ha bejutsz.:D

genevieve 2011.09.22. 22:30:27

ezeket a lábakat nem mutogatnám a helyében...

Petitefamme 2011.09.22. 22:30:31

@stella03: na az már sok lenne kriszto meg a kati ......pff

Szerénke. 2011.09.22. 22:31:11

@JOKKA21: Szerintem meg Balázs. Már eszembe jutott, hogy úgy lenne érdemes nézni az öfiket, hogy Balázs/Hajni, esetleg duóban kommentelik.:D

JOKKA21 2011.09.22. 22:31:15

Kati MILF titkárnőnek néz ki.

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:31:16

@nathalie: Atesz 20 centivel alacsonyabb.

evangeline77 2011.09.22. 22:31:28

Oké, én Valériára tenném a voksom. Az egyetlen értelmes ember, aki valaha VV-s válogatón volt. Őt h h nem szórták ki az első castingon?

Szerénke. 2011.09.22. 22:31:50

@Alkaline: De ilyen bunkó paraszt már elég van bent.:D

evangeline77 2011.09.22. 22:32:09

a Valéria nevét miért nem mondja senki???? Túl normális??

Mondtam én h Cristo Katát akarja..:)

JOKKA21 2011.09.22. 22:32:25

Puszidobálás az megy nekik.:D

JOKKA21 2011.09.22. 22:33:05

@Petitefamme: Kizárt, csak Annamari.:)

nathalie 2011.09.22. 22:33:12

@utcai_arcos:
a csaj amazon. gondolom ez nem fogja zavarni, majd az ölében hordozza körbe-körbe :D

Alkaline 2011.09.22. 22:33:28

@Szerénke.:
ez egy ilyen való világ lesz :D

foxglove (törölt) 2011.09.22. 22:33:32

hogy ül már a középső csaj?

evangeline77 2011.09.22. 22:34:29

szegény Valéria! Ezért kirúgathatta magát.. :S Sajnálom a hülyeségét.

JOKKA21 2011.09.22. 22:34:36

Melinda vajon hány pontot kap a többiektől?:)

evangeline77 2011.09.22. 22:36:29

juuj, ezt a Pétert régen hogy utáltam..:)

A Lacinak remélem bevágják a régi felvételt (hang anyagot), ahogy "megcsinálta" a most úrinősködő Debreceni Zitát..:D:D:D

Szerénke. 2011.09.22. 22:36:36

@Alkaline: De ilyet már láttunk, nem is egyet... Legalább lett volna bent valaki, aki egy normális összeszedett mondatot el tud mondani. Ha meg ennyire a nyomikat akarják beküldeni, akkor ne vegye már az RTL annyira komolyan magát és engedje szabadjára Balázst, had fikázza őket orrba-szájba. De ez, hogy 'komolyak' vagyunk ennyi retardáltal, ez így nem megy. Már az előzőben is elég gáz volt. Vagy ha tényleg komoly műsort akarnak, akkor szedjenek össze intelligenseket és akkor legalább tényleg durva taktikázásokat láthatnánk.

genevieve 2011.09.22. 22:38:29

na, ő legalább nem rángatta az ajtót:-)

Petitefamme 2011.09.22. 22:38:39

hat ez a no kinez negyvennek 30??...en vok harminc es 25-nek neznek....akkor ezek szerint kimondhatom h jol tartom magam ;DDD

Alkaline 2011.09.22. 22:38:50

@Szerénke.:
persze ebben igazad van, csak tudod az intelligensek nem csinálnának annyi marhaságot meg, mint amit ezek. Lesz így is taktika, van köztük aki csak játsza egyelőre a hülyét :D

foxglove (törölt) 2011.09.22. 22:38:52

tényleg, psota irén, ezen gondolkodtam

evangeline77 2011.09.22. 22:39:11

@Szerénke.: Egyetértek. Ha már ilyenek, Balázs hagy engedjen teret a rendkívüli és borzasztóan szórakoztató hobbijának, a magasszintű oltogatásnak.

csak magamat képviselem 2011.09.22. 22:39:16

sehe örült eddig valakinek? valahogy sosem természetes a mosolya.

Petitefamme 2011.09.22. 22:39:22

manapsag minden no fekete vagy szoke?

nathalie 2011.09.22. 22:39:40

@stella03:
jaj azt én is annyira szeretném. kicsit méltatlannak tartom, hogy zita állásai között csak a modellkedést meg a fotózást emlegetik, amikor pénzért elment egy műsorba hogy lekurassa magát egy boldog párkapcsolaban élő hapsival :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:39:45

ú,most esik le Lackó volt a bugris a Szigetből, aki első szóra dobta a menyasszonyát?

nathalie 2011.09.22. 22:40:21

@csak magamat képviselem:
majd holnap felcsillan a szeme, ha hapsi megy be...

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:40:33

@nathalie: jé,Atesz ilyen magas,vagy a csaj kisebb mint képen?

Szerénke. 2011.09.22. 22:41:27

@Alkaline: Hát nem tudom, ha olyan szintű 'taktikázás' lesz, mint az előzőben, akkor lókaki.:) Én még mindig váltig állítom, hogy Alekosz nem a nagy 'eszének' köszönhette a nyereményt, hanem az RTL hátszelének.
@stella03: Na, ugye?:D Én is így érzem. Akkor had menjen az oltás, ne is kicsit. Csináljunk hülyét a bent lakókból, ha már ennyire hülyéket kellett beszavazni.:D

fran7 2011.09.22. 22:41:32

@Szerénke.: Tudják ők, hogy mit csinálnak. Lehet sokakat érdekelne egy taktikus jó játék, komoly, nehéz feladatokkal, komoly előnyökkel és hátrányokkal. De az nem hozna elég nézőt nekik. Ellentétben Alekosszal.
Én azon gondolkodom, hogy kiben bízik a retek, hogy elviszi a showt. Mert szerintem még nincs bent vagy ha igen, akkor valamit elnéztek.

csak magamat képviselem 2011.09.22. 22:41:53

@JOKKA21: :) a +5 iq látszata tényleg érettebbének mutatja.

evangeline77 2011.09.22. 22:41:59

@nathalie: ugye hogy ugye??:):):) aztán a rózsaszín kisbuszban is megcsinálta a kigyúrt tetkós börtöntöltelék kinézetű IQ bajnok. Azóta a Kedves Ferenc féle milliárdosok mellett játssza az igényes, csak Pradat viselő úrinőt.

@utcai_arcos: Az volt bizony. zituka sóhajtozása még nőként is feledhetetlen volt..:D

csak magamat képviselem 2011.09.22. 22:43:09

@nathalie: tényleg, mára krisztofelt is megszeretgette, állítása szerint a nap végére

nathalie 2011.09.22. 22:43:15

@utcai_arcos:
atesz bajban van, hogy szívét kövesse (Kinga), vagy irány a váratlan szerencse (Melinda)
Még a végén Atesznek kiborul itt a pinakosár :D:D

foxglove (törölt) 2011.09.22. 22:44:19

@fran7: ha valakiben bíznak, az a Survivor Peti szerintem.

Szerénke. 2011.09.22. 22:44:35

@fran7: Nem tudom, én még valahogy reménykedek, hogy nem ennyi agyhalott ember van, és az is hozna elég nézőt. Nem kell mindjárt a kvantumfizikával indítani, lehetne szép fokozatosan, hogy hozzászokjon a nép.:D
Szerintem már van bent: Attila, meg a kubaiszivar is hátszeles (Gombár). Meg itt már nincs is nem beépített ember, szvsz.

evangeline77 2011.09.22. 22:45:09

@Szerénke.: @fran7: engem egy taktikus játék, ahol tényleg szétidegelik egymást az emberek sokkal jobban lekötne, mint az ilyen ribi képző, ahol a nők nyávognak és teszik veszik magukat.

Már alig várom, hogy elkezdjenek klikkesedni és "háborúzni".

Szerénke. 2011.09.22. 22:45:31

Hát nem hiszem el, hogy megint itt ez a görény. Fúúúj, azt hittem már leszálltak róla...

evangeline77 2011.09.22. 22:46:03

@nathalie: kiborul a pinakosár..:D a showért a melinda be fogja vállalni.

nathalie 2011.09.22. 22:46:08

@stella03:
azt el is felejtettem. Zitának akkor be kellene vésni az önéletrajzba az rtl hivatásos lyuka állomást is. Nem értem, hogy miért nem büszke ezekre a melókra, amikor igazán megdolgozott a sikerért :D
Most így belegondolva, mennyire balkán, hogy egy milliárdosan ilyen suttyókkal kell luksógórságban lennie :D:D

Szerénke. 2011.09.22. 22:47:00

@stella03: Én is pont ezt mondtam itthon, hogy egy ilyen kéne, ahol nagyon keményen előre gondolkodnak és annak fényében cselekszenek.
De ha már ez semmiféleképp nem megy, akkor beérném ezeknek az égetésével, de ahhoz meg sajnos az RTL túl komolyan veszi magát.:S

Petitefamme 2011.09.22. 22:47:43

vajh a besavazo utan mér nincs fél oraig online?

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:47:58

@stella03: szerencsére,csak pont azt a rövid részt láttam,ahol kiderült, és semmi sóhajtozás,meg más nem került a szemem elé.

evangeline77 2011.09.22. 22:48:53

@nathalie: HIVATÁSOS LYUKA..:):) Annyira jót nevettem..:):):) Zitukának, akivel amúgy semmi gondom sincs, elég hosszú listája van a söpredékből: Majka, Harsányi Levente..:)

nathalie 2011.09.22. 22:49:31

@stella03:
ezen gondolkoztam, hogy látott három adást, és meg van hozzá az esze, hogy rájöjjön, hogy ez az attila elég fura gyerek, hogy akár ott legyen a végén. Úgyhogy akkor megcsinálja ateszt :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 22:50:28

@nathalie: ennél csak a "makktárs" szánalmasabb szó :S

evangeline77 2011.09.22. 22:51:11

a holnapi beszavazót valszeg Balázs vezeti és a Kísértést is ő vezette anno, ahol a Laci megcuccolta a Zitukát ugye.. Tuti oltogatni fogja a Lacit érte..:)

Ti kinek szurkoltok holnap? A Péter anno jól keverte a kakit a Survivorben!!

nathalie 2011.09.22. 22:52:01

@stella03:
nekem sincs, csak mindig felkapom a fejem erre az úrinősködésre. holott nem volt még az olyan régen amikor nézettségért dugott...

foxglove (törölt) 2011.09.22. 22:52:52

@stella03: én abban bízom, hogy ha survivorös kerül be, ellenpólusa tud lenni gergőnek, mert az úgy lenne érdekes.

sogeking 2011.09.22. 22:53:16

@stella03: nekem Lackó passzol legjobban az eddigi csapatba :)

nathalie 2011.09.22. 22:54:09

@utcai_arcos:
aha, esetleg a fasztestvérek. De hát istenem, szánalmas emberekről beszélgetünk.

Alkaline 2011.09.22. 22:55:50

@stella03:
Péter tényleg jól játszott, dehát a vakbél közbe szólt ha jól emlékszem :D

nathalie 2011.09.22. 22:56:07

Itt én már nagy taktikai csatákat nem várok. Nekem megfelel ha balázs vezeti a műsort, és én meg továbbra is dumb és dumbereket nézek.Legalább akkor elröhögök. Úgyhogy ez alapján menjen be zita volt szerelme.

evangeline77 2011.09.22. 22:56:15

@nathalie: szó szerint.

@sogeking: Hm.. Ja, kell még egy kigyúrt állat be, hagy nyomuljon a csajokra!

A Péter karaktere túlságosan hasonlít Attilára szerintem.

evangeline77 2011.09.22. 22:58:50

@Alkaline: Igen, én is úgy emlékszem. Kár volt érte, mert egy igazi szemét játékos típus volt, aki fúrt mindenkit és tényleg tudta manipulálni az embereket. Szóval ha tényleg taktikai fight-ot akarunk, akkor vele jobban járnánk.

Ha szexet akarunk esetleg benn, akkor a Lackóval..:)

Hódos Hajnalka 2011.09.22. 22:59:08

nahhát bocsánatot kérek, hogy ígértem és nem teljesítettem, de ma gyakorlatilag megmásztam a fél bükköt, aztán meg - el nem ítélhető módon - szétvelnesszeztem magam. holnap duplaposzt és odarakom, jó? :)

sogeking 2011.09.22. 23:01:31

@stella03: arról már lemondtam, hogy érdekes, jópofa karakterek jussanak be, legalább lenne egy kis feszültség

van onlájn:)

Hódos Hajnalka 2011.09.22. 23:02:13

@sogeking: avatart váltottál? most ebbe hogy harapjak bele? :D

sogeking 2011.09.22. 23:03:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: képzeld azt, hogy egy finom lyukacsos sajt :D

Petitefamme 2011.09.22. 23:07:17

@sogeking: valoban :) erre a csajra ra fognak reppeni a fiuk sztem, mint az a bizonyos legy arra a bizonyosra...

sogeking 2011.09.22. 23:15:16

Fecó valami rosszat mondott, adás el.

Petitefamme 2011.09.22. 23:16:50

@sogeking: jah...a Kinga b²xta oda az ongyujtot a csajnak?

sogeking 2011.09.22. 23:18:08

@Petitefamme: nem tudom, arról lemaradtam, viszont Olivér van a coolon:)

Petitefamme 2011.09.22. 23:19:45

@sogeking: jah belevalo:) telleg :) nincs tv-m :D csak azt tudom nezni amit online adnak :)

Petitefamme 2011.09.22. 23:21:03

szal marad ez a qrva vv online :DDD 2 hete betegszabi van az osszes filmemet kivegeztem :D

nathalie 2011.09.22. 23:23:20

@Petitefamme:
állj neki sorozatoknak :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.22. 23:24:50

@stella03: Különösebben senkinek, de nagy valószínűséggel a Rettegés Foka játékosa a biztos bejutó, annak van RTL-es kötődése (azt is Lilu vezette).

Petitefamme 2011.09.22. 23:27:00

@sogeking: sok, csak parom elvitte a háttertarat :) pedig pont a Bear Grylls evadok kozepen voltam ;DDD

Petitefamme 2011.09.22. 23:27:55

@nathalie: az otlet jo lenne, csak nem mobilnettel :( igy is 3 nap mire lejon egy sima film grrrr.

nathalie 2011.09.22. 23:28:14

de igaza van ennek a nőnek a coolon:
beküldek négy klónt, meg annamaráiát. :)
Ez a kinga visszanézve mekkora egy faszfej.

Petitefamme 2011.09.22. 23:29:15

na de jo most mindenki a coolon nyomja? nem vagyok trendy. :)

Petitefamme 2011.09.22. 23:30:04

@nathalie: koszike:) mar csak tavaszig kell kibirnom akkor vegre csere:)

Petitefamme 2011.09.22. 23:31:52

@nathalie: jaj ezt holnapmegnezem :) am ez a szegeny Dyyyya meg sem szolal...akkora egy nulla csoresz...sztem azt hitte a kulsejevel MINDENT VISZ.

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:31:53

@Petitefamme: cinemastore.hu/index.php?page=movie&do=category&category_id=37 ,válogassál, nekem is mobil van, T-s, ha szeret a háló, 1,5 giga lejön 1- 1 1/2 óra alatt.(egyébként T-nél lehet upgradet kérni, 21 mbit/s-es modemre)

nathalie 2011.09.22. 23:32:06

@Petitefamme:
tavaszig?? addig évadok mennek le :D
ez a coolon való műsor milyen fosul van megszerkesztve. Egy betelenofáló kb mondhat két mondatot, minden témába csak belecsapnak, közben más sms jön, újabb telefon, videó. követhetetlen. értelmetlen.

Petitefamme 2011.09.22. 23:34:23

@utcai_arcos: Pannon vagy mi telenor ;D
nagyon koszi a linket!!!

nathalie 2011.09.22. 23:34:44

@Petitefamme:
dija nyugodtan kimehetne vásárolgatni, nem tűnne fel senkinek ha nem lenne bent, sztem a szerkesztőknek sem :D
Mondjuk én a zsófikát sem vettem észr e hetekig. addig volt jó :D

Petitefamme 2011.09.22. 23:35:38

@nathalie: am ma amikor vissza neztem pont ezen rohogtem, hogy akiket behivnak meg sem tudnak szolalni, mert vagy sms jon, vagy szkajpos, vagy telefon. Vicc.

nathalie 2011.09.22. 23:36:28

@sogeking:
ő a szenvedélyes kategoriában indult. azt se tudom ki jutott végül be abból a kategórából...

Petitefamme 2011.09.22. 23:37:24

@nathalie: a faxa csaj vagyok annak idejen a Lost elso 2 evadat kivegeztem 2 nap alatt :D hat jah nem volt jobb dolgom..;)

Petitefamme 2011.09.22. 23:38:33

@nathalie: jah kb.csak sajnos aztan eccer csak elkezdett rágozni :)

nathalie 2011.09.22. 23:39:01

na erre nem voltam felkészülve.
Olivér bemondja, hogy VILLANTÁS.
és szilikon csöcsök repülnek az arcomba. Baszki zenére összevágják ahogy zuhanyoznak a csajok, meg öltöznek. Biztos jó lehet látni a szüleiknek. ok, hogy számít rá, hogy zuhanyzásnál készülhet róla kép, de hogy ezt összevagdossa az rtl zenére faszveréshez. hát ez bámulatos.

Petitefamme 2011.09.22. 23:40:12

@nathalie: a fenebe mindig lajkolni akarom a hozzaszolasaidat aztan rajovok ez nem az a musor :))))))

nathalie 2011.09.22. 23:40:37

@Petitefamme:
hát igen, a lostnál én is tátott szájjal ültem egy napig a monitor előtt :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:41:27

@Petitefamme: nagyon szívesen, istentelen filmek vannak ott, pl a múltkor töltöttem le a Tündér Lalát (pirul...),na jó,meg a HE-Man-t is!

Petitefamme 2011.09.22. 23:42:34

@nathalie: ugye hogy az elso 2 evad q jo volt??? a harmast mar nem volt energiam...

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:42:48

@nathalie: shame on me, az 1.!!! részt láttam a Lost-ból és azóta semmit.

nathalie 2011.09.22. 23:44:35

@Petitefamme:
sehere.megnéztem.
Rtl klub szokásos elbaszásához tartozik, hogy a szenvedélyes kategóriában egy olyan nőt juttatnak be, akinek barátja van, tehát nem dughat. Ha meg mégis dug, akkor már nem szenvedélyes kategória lesz, hanem a kurva.
Tudom, tudom. A szenvedélyes nem feltétlenül a dugós kategória, de az rtl klubnál sztem igen.

Petitefamme 2011.09.22. 23:44:56

@utcai_arcos: sztem ne pirulj:) en a multkor a Kék lagunat szedtem le :DDDD

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:45:52

Kólááát?Borbaaa?-műdöbbent nézés...már rühellem ezt a műmájer ribancot.ha azt akar inni azt iszik, baszatlan picsa.(bocs, de ezek a kibaszottnagyszakértő vagyok lófaszt se tudnak emberek kiverik a biztosítékot nálam.)

nathalie 2011.09.22. 23:46:37

@Petitefamme:
Az első két évad sztem is jó volt, a harmadiknál már csak reménykedtem. A negyediknél összeszorítottam a fogam és végignéztem. Az ötödiknél feladtam. Hogy soha ne akarjam megnézni, követeltem a haveroktól, hogy mondják meg a végét :D

Petitefamme 2011.09.22. 23:46:56

@nathalie: logikailag tok igazad van. de itt sajna nincs logika. sztem ez a melinda inkabb szenvedelyes lesz mint a sehere:)))

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:49:04

bocs emberek, de ez a nő magasan a legellenszenvesebb nő most a villában.

Petitefamme 2011.09.22. 23:49:45

akarmilyen szogbe forditom a gepet ez a mellinda akkor is 40nek nez ki. szegyen a noi nemre 30 evesen igy kinezni. lesokkoltam magam.

nathalie 2011.09.22. 23:49:56

@Petitefamme:
melinda sztem inkább erőszakos lesz.
persze senki nem a saját kategóriájában indult. Kinga, a cselszövő, ahogy sírva fakad egy mondattól és azt üvölti, hogy kinyírom a karfiol seggű kurvát. Ez volt ám a cselszövés. követni nem lehetett...:D

Petitefamme 2011.09.22. 23:51:16

@utcai_arcos: nalam még nem verte ki a sehere-kinga lécet.

Petitefamme 2011.09.22. 23:52:07

@nathalie: igen, ez kb olyan mintha en indulnek pl. a bombano kategoriaban....

kékdelfin 2011.09.22. 23:52:10

@Petitefamme: És egy kezén meg tudja számolni, hogy hány pasival feküdt le. Én egy kezemen 100-ig el tudok számolni.

nathalie 2011.09.22. 23:53:54

@Petitefamme:
én a plázacicában indulnék akkor nagy sikerrel :D

Petitefamme 2011.09.22. 23:54:20

@Kékdelfin: sztem o is ugy szamolta :)))

Petitefamme 2011.09.22. 23:55:42

mér megy el 5 percenkent az adás? baromi idegesito.

Petitefamme 2011.09.22. 23:57:03

lehet be kellene tennem egy rubintrékat amig visszajon, tekintve h. tészta volt vacsira.

Dr_utcai_arcos 2011.09.22. 23:57:45

@Petitefamme: iszonyatosan modoros, minden mondata,minden gesztusa azt mutatja, hogy Ő, az ÉRETT nő, de ez mellett Ő,milyen megértő -ahogy Kartofellel is beszélt, ahogy (mű)bólogat amikor valaki beszél, hogy ja igen, mennyire érdekli és a szemén látszik, hogy szarja le.borzalom.

nathalie 2011.09.22. 23:59:19

@Petitefamme:
köszi:D
Nekem ez az online adás be se jön. Rákattintok, és semmi. sose. mi a szart csinálok rosszul? egy kis sötét négyzet, és ennyi.

_most_ 2011.09.22. 23:59:52

nézi itt valaki a valóvilágot? Milyen eddig a vv5, van olyan színvonalú, mint a vv4 volt, érdemes nézni?

csak magamat képviselem 2011.09.23. 00:00:26

nem hittem volna, hogy most nekem Annamari a legsziNpatikusabb. A legéletképesebb egyedül, tovább túlélne egy lakatlan szigeten, mint a többi. Attilával meg...
ez a mai Kingánál és Sehénél is butább, kb. DYa szintű.

Petitefamme 2011.09.23. 00:00:27

@utcai_arcos: az, az egyertelmu. na visszjott az onlány. a hangjatol meg rosszl vagyok ennek a mellindanak.

Dr_utcai_arcos 2011.09.23. 00:00:33

@Petitefamme: nagyon is idegesítő, már az alváson gondolkozok én is -bár mivel ma 10 órát voltam melóban, holnap rövidíthetnék, ha délelőtt nem cserélnék a laptopom :S.

Dr_utcai_arcos 2011.09.23. 00:01:10

@lami83: nem,csak beszélgetünk róla.

Petitefamme 2011.09.23. 00:01:36

@nathalie: sajna nem tudom. 2 evet jartam informatikai suliba de mar a binaris szamrendszernel elakadtam :)

Petitefamme 2011.09.23. 00:03:26

gyerekek ez nem igaz. szemoldokszedesrol beszelnek wazzzz...

Dr_utcai_arcos 2011.09.23. 00:03:57

@nathalie: tűzfalad nem tilt?vagy a vírusirtó valamelyik blokkolója?

Petitefamme 2011.09.23. 00:04:16

@utcai_arcos: jo ejt:) en sajnos még nem tudok.

Petitefamme 2011.09.23. 00:06:15

@utcai_arcos: v lehet estleg bongeszo is? nekem a chroome-mal pl. minden tok jol muxik...
de ha hulyeseget mondtam akkor bocsanat :)

Petitefamme 2011.09.23. 00:07:23

semmi buli nem lesz? ez a beszelgetes qrva uncsi.

nathalie 2011.09.23. 00:07:32

@Petitefamme:
el se jutottam a binaris számrendszerig :D

nathalie 2011.09.23. 00:10:36

@utcai_arcos:
de, az lesz az. nem merem megbuherálni, mert nem az enyém a gép... Szemöldökszedéses beszélgetés miatt inkább nem magyarázkodnék később, hogy mi történt a géppel.
Ha esetleg valami izgalmas történne, akkor okvetlen szóljatok! :D

Petitefamme 2011.09.23. 00:10:46

@nathalie: am en sem.telefonon sugta le egy informatikus haverom:)

Petitefamme 2011.09.23. 00:11:48

@nathalie: megjott a vodka. en meg fenn vagyok 1 ideig :D majd kommentelek :)

nathalie 2011.09.23. 00:13:05

@Petitefamme:
Ha esetleg valaki leköp valakit,vagyis elindul a buli, akkor azonnal értesíts :D

sogeking 2011.09.23. 00:15:26

ding ding dong :D
nagy buli lesz

nathalie 2011.09.23. 00:15:29

Nekem most atesz a befutó. Folyamatosan röhögök rajta, hogy ő milyen komoly fejet vágva nyög be dolgokat :D Meg AM. Remélem az összes szilikoncsöcsös önértékelési zavarokkal fog kijönni, mert AM-t szavazzák meg a nézők a legjobb nőnek.

sogeking 2011.09.23. 00:16:46

falafel veronika hátát masszíroza

Petitefamme 2011.09.23. 00:17:47

@nathalie: mar megtortent szerencsere :)
Annamari a Villa legjobb csaja!

Ma este arról kérdeztük a nézőket, hogy szerintük ki a legjobb csaj a Villában? A szavazók többsége, pontosan 53 százaléka Annamarira szavazott.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.23. 00:18:42

@Petitefamme: Melinda - hasonló hangot ad ki a kövér, bagós öreglány is a Nekedvalóban!

Petitefamme 2011.09.23. 00:20:14

@Peter_Cs: ott is leszoktam venni a hangerot , igen :)

nathalie 2011.09.23. 00:21:22

@Petitefamme:
na akkor holnap lesz ám pislogás meg tátott száj. Majd sehere elkezd üvölteni, hogy össze vissza pontoztunk! :) Szegények. Bennük van mellenként félmilla szilikon, aztán ilyen gecik vagyunk mi, nézők.

Petitefamme 2011.09.23. 00:22:53

@nathalie: jaja. én kérek elnézést. :)
am nem megy ez az online. 5 percenkent megszakad. le fogok maradni a kopesrol.

_most_ 2011.09.23. 00:27:54

látom az élő közvetítés nem sokat változott, a vv4-ben is nagy sikerű "közvetítés hamarosan folytatódik" feliratot most is előszeretettel mutogatják, mondjuk szerintem ez a felirat nem is élő, csak felvételről megy.

nathalie 2011.09.23. 00:27:57

@Petitefamme:
én már csak gergőt sajnálom. Nem fogja győzni lekurni őket, hogy visszajöjjön az önbecsélülésük. :)
Mivel felül akarják múlni a vv4-et szerintem itt több köpés lesz, úgyhogy van remény, hogy valamelyikre még odaérsz :D

kékdelfin 2011.09.23. 00:33:27

Gergő jellemzi a tagokat egyenként. Gergő, Fecó, Attila haverok. Attila kint is barátja lesz. Szerinte Melinda jóban lesz velük. (vorcsesztermártás, asztakurva)

nathalie 2011.09.23. 00:36:11

@Kékdelfin:
attila helyében letérdeltem volna és megcsókoltam volna a gyűrűjét gergőnek...

nathalie 2011.09.23. 00:40:00

@Kékdelfin:
olyan keresztapásan tolja ez a gergő gyerek néha. megmondja ki, mit, hogyan stb. Nem nézem az onlinet,csak ahogy elolvastam a beszámolódat ez jutott eszembe.ezé :)

kékdelfin 2011.09.23. 00:42:16

Nem olyan hangsúllyal mondta. De erről is kérdezte a zújlány, hogy ő a főnök? Azt mondta, hogy nem akar tudatosan az lenni, de szereti, ha rend van körülötte. (Ez biztos a börtönből maradt neki:)

nathalie 2011.09.23. 00:48:58

@Kékdelfin:
az újlány is olyan főnökösködő, csak nőben. Sztem kettőjük között nem lesz barátság. Ráadásul talán így ránézésre még nekik van meg az eszük, meg a kitartásuk, hogy taktikázgassanak stb. no majd meglássuk.
no mentem aludni. jó éjszakát mindenkinek.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.23. 10:01:56

Na, mi van hogy reggel nem is szól hozzá senki?

Magóg 2011.09.23. 10:08:49

Hahó!
Nem látta valaki Hajnit? (Mintha lenne némi elmaradás a beszámolókban, hol marad a mindennapi gumicsontom?)

FGSuperman 2011.09.23. 10:14:28

@MissX: jòmagam is izzadni voltam
a képed engem illet, küldd meg a címemre

MissX 2011.09.23. 10:17:05

@FGSuperman: keresem a fonalat, de nem találom. elvesztettem :) milyen kép? :)

MissX 2011.09.23. 11:33:55

@Magóg: ma duplaposzt lesz, duplán rághatod a gumicsontot :)

hannamontanna 2011.09.23. 13:08:01

Valaki tudja, hogy az a tikkelés amit Kinga a riportszobában művel az arcával, az vajon valami betegség-e??

FGSuperman 2011.09.23. 13:10:20

@MissX: màsik kolléganônek akartam címezzni, de küldhetsz képet te is:-)

MissX 2011.09.23. 13:18:32

@FGSuperman: á, még a végén nem aludnál éjszaka és kénytelen lennél online vv5 közvetítést nézni. :)))))

Valerijov 2011.09.23. 14:09:10

vv hv veteránok felvilágosítanának, a villalakók hozzátartozói, cimborái nem szoktak ide betalálni védeni az illető becsületét, hogy ő igazából milyen ari meg rendes, meg egyebek?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.23. 14:37:56

@Valerijov: Nem tudok róla, eddig nem volt jellemző.

Talpig Jimmy 2011.09.23. 15:18:10

@Valerijov: csak PetiCs-re gyanakszunk, hogy Éva közeli rokona :D

Valerijov 2011.09.23. 15:32:59

@Peter_Cs: @Talpig Jimmy: furcsállom, fikablogokon egyből megy a szerecsenmosdatás, ha vki. kikerül, ill. sok ilyen facebookos poszt is van rajtuk, mikor egy félmondatért máris egymásnak esik két tábor, s feltűnt, hogy itt meg semmi efféle. bár nehogy falra fessem az ördögöt.

csak magamat képviselem 2011.09.23. 15:56:36

@Petitefamme: @nathalie: A lost A SOROZAT. 8-)
Nekem is volt egy 2X12 órás kétnapos maraton.

nathalie 2011.09.23. 16:01:34

@csak magamat képviselem:
nem,nem. A Battlestar galactica, az Oz, a Rescue me stb a SOROZAT :D

csak magamat képviselem 2011.09.23. 16:08:21

na végre, 5 percig úgy voltam, hogy nem voltam. baráti ölelés a blogmotornak.

@MissX: helyes. hiányzik az odacsapás. 8-)
már jöhetne a dupla baltázás!!

Rossz fiú voltam, büntetést érdemlek, azt csipázom.

csak magamat képviselem 2011.09.23. 16:10:47

ki-be ugráltat ez a szar. lehet, hogy a hozzászólás-floodot védik le vele?
mindÉg csak egy kis időre nem látom az írási jogom. ezazez?

csak magamat képviselem 2011.09.23. 16:13:15

@nathalie: a bsg na az igen!
most jön nekem a caprica sorozat. azt nézed? ha igen, milyen? megkeresem az imdb-n.

csak magamat képviselem 2011.09.23. 16:14:37

dexterrel milyen viszonyt ápolsz?

csak magamat képviselem 2011.09.23. 16:15:52

@nathalie: na, hozzád szólt a dexteres kérdés.

Valerijov 2011.09.23. 16:18:46

kiszopfel mekkora egy mocskos szájú tirpák bunkó: valovilag.hu/cikk/384079

sogeking 2011.09.23. 16:43:49

@MissX: azt láttam, azt hittem van egy még újabb is :D

nathalie 2011.09.23. 18:29:28

@csak magamat képviselem:
nekem is most jön a caprica :) Egy részt még láttam belőle, amikor elkezdték, de aztán úgy döntöttem, hogy inkább dara lesz belőle. Hogy őszinte legyek a szereplőkért annyira nem voltam oda, de ha jól megcsinálták, akkor majd csak megkedvelem őket :)

Dexter nagy kedvenc. Bár az ötödik évadot még csak most fogom megnézni, ott is megvártam, hogy meg legyen egybe az egész. Remélem a hatodikban a vallás dolgot nem erőltetik nagyon, ahogy a promók alapján elsőre tűnik.
Egyébként a dextert könyvben is olvastam, legalábbis három regényt. Fasza úgy is.

FGSuperman 2011.09.24. 11:24:57

@MissX: à nem hiszem
nagyom kemény vagyok
néha még egy bögre kàvét is dobok lefekvés elôtt
jöhet a kép, fogok tudni csycsykàlny tôle
süti beállítások módosítása