Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nyerj ajándékcsomagot a Discoverytől!

2011. szeptember 21. 15:04 - sixx

A Discovery Channel mindenkire gondol: a vérért, gyilokért, illetve a bérgyilkosságok mögötti történetekért rajongó nézőket sem hagyja értékes Discovery-ajándékcsomag nélkül. Megunta a férjét? Követelőzik a szeretője? Szívózik a kedves papa? Túl nagy arca van a botcsinálta gengszternek? Minderre megoldás egy megbízható, szavatartó, diszkrét bérgyilkos. Léon, a profi óta tudjuk, hogy a megbízást márpedig mindenáron végre kell hajtani.

A műsor testközelből mutatja be, hogyan mennek a dolgok a bérgyilkos-iparban. A megbízó-bérgyilkos-áldozat trió főszereplésével minden részben más-más sötét sztori elevenedik meg: családi drámák, kisiklott életek, hazugság, ármány, csalás – és egy biztos kezű hivatásos gyilkos, aki a történet végére vérrel tesz pontot. A történeteket a verőemberek és hangtompítók világában bennfentesnek tekinthető házigazdával, Steve Schirripával ismerhetjük meg az Ez csak üzlet epizódjaiban, hétfőnként 22.00 órától a Discovery Channel műsorán.

A nem túl bonyolult kérdés, amire a válaszokat várjuk:

Melyik másik sorozatból ismerhető Steve Schirippa? 

  1. Született feleségek
  2. Nikita
  3. Maffiózók

A helyesen válaszolók között 3 Discovery Channel ajándékcsomagot sorsolunk ki, a válaszokat erre az emailcímre várjuk péntek éjfélig.

Címkék: tv játék discovery
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carpeks 2011.09.21. 16:16:16

Meg lehet tudni valahogy az email címet, mert nekem nincs outlookom ami megnyitná a linket?

Prophet 2011.09.22. 03:44:46

@Carpeks: Én meg nem, de az előző elvesztett játékok esetén a gmail.com-os címre kellett elküldeni.
süti beállítások módosítása