Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban-Rosszban 8x1572-8x1573

2011. szeptember 21. 17:00 - Mária

Dögölj meg, Margit! Már mindenki tökre unja, hogy kábé a negyedik epizódot drámázod végig anélkül, hogy meghalnál, ráadásul a ma esti rész beharangozójában mutatták, hogy még ma este se kusnyadsz meg, hanem a helyedre felvett pszichiátert osztod. Ha segíteni akar, csináljon nekem gyereket, rikácsolod, de erről bővebben majd a holnapi posztban. Éjjel azt álmodtam, hogy a biztonságiak tuszkolnak kifelé a díszletből, te meg csak kapaszkodsz az ajtófélfába és azt rikácsolod elborult aggyal, hogy gyereket akarok, gyereket akarok... Meglehet, hogy inkább a három sztorigyárost kellene kipicsázni az állásából, nagyon úgy fest, hogy kifogytak az ötletekből. Ne mondja senki, hogy a te maratoni haldoklásod az, amire jobb helyeken azt szokták mondani, hogy fordulatokban gazdag, a nézőket a képernyő elé szögező scenario. Ha már egyszer felmondtál, húzzál végre innen a halál faszára!

Huhhh... Ha pasi lennék, azt mondanám, hogy a faszom kivan mostanra Margittal, meg az agóniájával, ahogy tegnap ígértem, a mai összefoglalóban a margitos részeket kihagyom, nem történt ott semmi, abban a nagyjából összesen saccperkábé tizenöt percben, vagyis a teljes duplarész egyharmadában, amit tegnap arra szántak, hogy azt mutassák, ahogy a csaj a földön fekve, majd a hordágyon fekve, később pedig a kórházi ágyon fekve agonizál. Közben már ezer éve nem hallottunk Bettiről, Beáról meg pláne, semmi hír Várnagyról, Halászéknál megállt az idő, a Parancsnok arcára már nem is emlékszünk, Károly és Rózsika már rég nem esett diszkréten egymásnak, Bodolaiék egy hete nem dugtak, és az se nagyon akar összejönni, hogy az új évad durvább legyen, mint valaha, pedig ezt ígérik június óta. És akkor még a nettó időkitöltési céllal bevagdosott régebbi jeleneteket nem is említettem, amikből a tegnapi duplarészbe is jól belefért három, sem azt, hogy az epizódok is rövidülnek, a szokásos 45 perces dupla rész helyett ma már csak 31:33-nál tartunk, plusz áfa. Közben a mentősök mentik Margitot.

Szilvia és István megjöttek a Balatonról, István csúnyábban köhög, mint valaha. Az alatt a pár nap alatt, amíg távol voltak, István állapota látványosan romlott, ezért is jöttek haza, ezúton is gratuláljunk a sebész Alexának, aki azt sulykolta pár epizóddal korábban a kedves nézők fejébe, hogy rákos betegeknél a kemó előtt két hét se ide, se oda. Így kell a celeb véleményvezérek szájába hülyeségeket adni, hagy adják tovább a jónépnek utána. Szerelemterápia, anyád! Tamás atya telefont programoz egy flúgos mamikának, szegény kapott egy mobilt a családtól, mielőtt befeküdt a kórházba, de a család sajnos nem hallott még a senior korosztálynak való nagygombos kétbites telókról, a mami meg nem tudja használni a modern technikát. Közben a mentősök mentik Margitot.

A mami a telefonjával halál idegesítő, a 70+ korosztály durva és bántó karikatúrája, azoké az embereké, akik innen nézve már kellően belassultak ahhoz, hogy ne értsenek semmit a mai világból, onnan nézve viszont halálra vannak rémülve attól, hogy mennyire begyorsult a világ ahhoz képest, amihez ők szoktak fiatalkorukban. Olyan kis gombokat raktak rá, mint egy légypiszok, hát ki tudja ezt elolvasni, panaszkodik a mama, aki korábban jócsaj lehetett, mert a bal fülében két piercing is van, a jobb cimpáját nem látjuk, a mellbimbóját és a köldökét meg szerencsére nem mutatják. Pedig lehet, hogy onnan is előkerült volna pár aranykarika meg néhány színes, lepkés-virágos tetkó. Közben a mentősök mentik Margitot.

Olivér ezalatt a lopott tablettákkal dicsekszik a dealerjének egy platánfa alatt, és valami Dorináról faggatja, milyen szép is lenne, ha Dorina is befeküdne a klinikára és lenne egy kis catfight Verával Olivér miatt. István próbálja felvenni a ritmust a Macsekban, nem meglepő, hogy nem sikerül neki, néha annyira köhög, hogy azt hiszem, megfullad, mondja Szilvia, holnap beviszem a kórházba, minek várunk holnapig, beviszem most, válaszolja Kristóf. Attila meséli Halászéknak, hogy ugrott a szállodás meló, a nő erra akkora szemeket mereszt, nem egyszer, hanem ütemre, hogy inkább gondolunk valami ideges tick-re, mint csodálkozásra, persze az is lehet, hogy szó sincs idegbajról, simán csak irritálja a kötőhártyáját a szempilláira felkent kétmázsányi műanyag. Közben a mentősök mentik Margitot.

Olivér visszajött a parkból, Verát kávéztatja, igen, azt a Verát, akiről fél perccel azelőtt mondta a parkban a Kavicsnak, hogy akkor se kellene neki, ha utána dobálnák. Vera lelkes, naugye, megmondtam, gondolja. Ilyenkor azért jó csajnak lenni, mi, kérdezi Józsi a lánytól, hát persze, nincs annál jobb, mint hülye szerelmesregényeken felnőni, ennek mellékhatásaként józan paraszti eszet és a logikus gondolkodás képességét félretenni, majd bedőlni minden baromarcú idióta kamu dumájának. Valahonnan előkerül Konrád és jól leidiótázza Józsit és Verát. Közben a mentősök mentik Margitot.

A mami bekeveredik Olivér szobájába, kis húsvéti nyuszi egy pitbullfarmon, Olivér persze lecsap a mami mobiljára, adja már ide, mit bénázik, üvölt rá az asszonyra, felhívja a dealerét, majd kilökdösi az ajtón a felháborodott öregasszonyt. Közben folyamatosan vakarózik, mint a rühös kutya, kint a parkban Kavics, a dealer ugyanezt csinálta. Az egyik nyilván a herointól, a másik meg az elvonási tünetek miatt szaggatja a bőrt magáról, hurrá, legalább egy elem van, ami hitelesnek tűnik a komédiában. Kristóf bejelenti a lopást Müllernél, mekkora lehet már ez a Csillagkút, hogy összesen egy darab nyomozójuk van, Müller, mint hatóság kiszáll a Macsekba, főként azért, hogy éreztesse Szilviával, hogy mennyire utálja, meg hogy tudassa vele, hogy Jenő is utálja őt, de nagyon. Szilviának most nemtökjó, a férje haldoklik, a pasija meg látni se akarja. Müller gondolom azonnali leltárt, standolást és kasszazárást akar, mert pontosan tudni akarja, mennyi pénz hiányzik Kristóf tárcájából. A leltárt, standolást és kasszazárást persze nem kéri, mert a forgatókönyvírók nem tudják, hogy ez hogy megy ilyenkor, kérdés, hogy így miből akarja megtudni a forintra pontos hiányt. Közben a mentősök beértek Margittal a kórházba.

A mai nap kérdése, hogy Gyöngyi hány napig hord egy pólót, meg az, hogy hol lehet kapni a mostanában divatos 48 órás hatású dezodorokhoz hasonló elven működő, 48 órán át tisztán maradó ruhadarabokat. Esetleg az, hogy minek adnak a szereplőkre feltűnő színű, mintájú, szabású ruházatot, ha utána meg nem cserélik rajtuk. Gyöngyi előtt egy zöld színű, kínai eredetű, egy tál rizsért robotoló gyermekmunkások által üvegből öntött fake kristálygömb látható, mindez egy magánklinika recepcióján. István visszaért a Macsekba, mit mondtak az orvosok, kérdezi Szilvia, azt, hogy mutassam a vénámat, feleli István, még szerencse, hogy nem valami mást. Szilvia kiküldi Attilát, hogy tegyen rendet a raktárban, ő maga a saját fejében akar rendet rakni, mondja. Tíz pontot ér a helyes válasz arra a kérdésre, hogy melyikben van több pókháló és nagyobb kupleráj. Közben a mentősök beértek Margittal a kórházba.

A fenti képen megcsodálhatjuk Margit kifogástalanul manikűrözött és csak kicsit retkes körmeit, kérdés, hogy lehet ekkora körmökkel MŰTENI, ha csak nem a manilai csodadoktornál tanult, aki vágás és vér nélkül szedte ki a páciensekből a húsdarabokat egykor, és szedi még ma is, ha azóta le nem csukták. Olivér közben Gyöngyit eteti azzal, hogy megírja a szakdolgozatát, mert biokémikus akar lenni, hogy elvehesse Verát. Gyöngyi erre felajánlja, hogy szinasztriát csinál Olivérnek. Nem, a szinasztria nem azt jelenti, hogy szopás, akarom mondani, ez nem az orális szex tudományos elnevezése, bár tény, hogy Olivérnek ez igen nagy szopás lenne, Gyöngyi azt ajánlotta fel, hogy elkészíti a két érdekelt fél horoszkópjának az összehasonlítását. Na erre kíváncsi leszek :)

Halj már meg, Margit, oszt lapozzunk!

Címkék: jóban rosszban
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok_3 2011.09.21. 18:36:21

ez igen, ez már egy igazi hv volt!! gratulálok!

Mosómedve! 2011.09.22. 11:12:59

Én azért meg tudom érteni Margit érzéseit, nem tudom én hogy reagálnék ha velem közölnék ilyen fiatalon, hogy bocsi, soha az életben nem fogsz tudni szülni, pláne úgy hogy szegény nő odáig meg vissza volt a boldogságtól hogy terhes.
Ezért, ha nem haragszol meg Mária, de kissé ízléstelennek tartom, hogy Margit halálát kívánod, függetlenül attól, hogy jó szokás szerint ezt a jelenetet is jó sokáig elhúzták.
süti beállítások módosítása