Hogy volt?

VV5 - 1X08

2011. szeptember 20. 12:30 - Hódos Hajnalka

A tegnap esti hosszú öfit már egyedül néztem, Gyöngyi „szó se lehet róla” felkiáltással vonult ki a szobából, Idó a bármit csinálok, csak ezt ne kelljen nézni ürügyén felkapott egy könyvet, percekig röhögtem vinnyogva, mikor megnéztem, mit. Alex Haley: Gyökerek. Hát, legalább ez stimmel. Uramistn, hát Balázs kardigánnyát, ha már a kilós turkálóban akadt rá a sztájliszt, miért nem vasalták ki legalább? Az öfi unalmasan kezdődik – és úgy is folytatódik – Kinga csinálna lecsót, de egyedül nem megy. Kinga azért csinál lecsót, mert csak lecsót tud csinálni, úgyhogy most elsüti az elsőt meg az utolsót. Gergő értetlenkedik, miért báli ruhában kell lecsót csinálni, Fecó segítőkész, de a hajmát nem tudja megkülönböztetni a paradicsomtól, ja, hogy fel is kell vágni? Gergő beleugat a mutatványba, mér nem ebbe csinálod, he? Gergő ne szólogasson be, mert kezd idegesítő lenni, hogy mindenkinél jobban tud mindent, jóvanbazmeg, teszi fel az a kezét, ha itt zizegés van, akkor ő meg sem szólal.

Ez itt egy frappáns képaláírás

A nem mén a tűzhely a Villában úgy látszik Örök Probléma, Fecó mossa kezeit, ő nem ért az LCD kijelzőkhöz, Gergő elmondaná, hogy indukciós a főzőlap és az sem mindegy, hogy milyen edényt tesznek rá. A kínkeserves előkészületek közben azért arra is marad idő, hogy Attila lekacsacsőrűzze Veronikát, Gergő ebből sem marad ki, szerinte Veron szája inkább egy kettéhajtott matracra hasonlít. De jó értelemben. A jelenet végén Fecó és Kinga kezet fognak a nyers lecsó fölött, ez jó mulatság, férfimunka volt! Taktikázást, ármányt és szerelmet egyelőre nem sokat látunk, a vizes játékoknak köszönhetően cicitpopót annál többet, halálosan untam, röplabdázás vízzel töltött lufikkal, aztán a másik csapat vízzel töltött lufijainak kilyukasztása, végül az úszó szigetnek nevezett kör alakú, pálmafával díszített matracra való felmászás és visítás, illetve ki pucsít nagyobbat verseny, a játék lényegére nem jöttem rá, Sehi meg arra nem, hogy három ember az trió, nem páros. Sehere az a fajta csaj lehet, akinek, ha kinyalják a seggét, az a baja, hogy nem fénylik eléggé, eddig még csak nyavalygott és nyárászkodott, és ma még fog is.

Rövid reklám és a Plázacicák megtekintése után mindenki lehetőséget kapott, hogy elővegye. A személyes tárgyait, amit Attila persze nem hozott magával, mert neki az érzelmek meg az emlékek számítanak. Ha valaki rajtam kívül már rájött arra, hogy mi a fasz van Attila kezén és miért nájlonozza be éjszakára, köszönettel venném, ha felvilágosítana, varrásra tippelek egyébként. Sehere egy szívet hozott, a mamától kapta, aki a kórházban jutott hozzá, hálistennek azt nem fejtette ki, milyen körülmények között, nem is Seherének szánta, hanem Barbikának, de mivel a mama pár nap múlva meghalt, kiszedte Barbika szájából, gondosan letörölgette róla a kutyanyálat, két ujjal belemártotta a domestosba, nehogy a műkörmöt oldja a vegyi anyag és azóta ez fontos, mert ezt kapta utoljára. Kinga nem akar sírni, mert akkor azt mindenki látja, de mégis picsog, a legfontosabb embertől kapta és nem gondolta, hogy ennyire fog hiányozni senki. Neki mindenért meg kellett küzdeni és az ő életében semmit nem adtak ingyen. Elképzelem, ahogy Kinga bezárkózva hisztizik a szobában és éhségsztrájkkal fenyegetőzik a háromszáz köbcentis bóti cicikért meg egy újabb helókittis telefontartóért, anyuék meg könnyezve tárcsázzák a háziorvost, Kinguska ma még nem evett és dél.

Kinga a legfontosabb embertől kapta a macit, aki lány, úgyhogy ezt jól továbbgondoltuk ám

Fecó Andzselínát meg a gyerekeket mutogatja és meghatódik attól, hogy meghatódik. Jaj, de most Veronika azért sír mert a Fecó is sír, úgyhogy most fel is vesz egy bugyit. A szobában Sehere irigykedik, mert azok, akik sírtak, viszontláthatják azt, aki miatt sírtak, bezzeg ő nem és nem ugyanaz, hogy a mama fentről nézi és drukkol neki, ezért most ő is sír egy kicsikét, ha ez az előző szériában a VV Anikónak bejött, nehogymá neki ne. Bénító Tekintetű Annamária érkezése felkavarja a Villa életét, mit képzel ez a luvnya, ők már kerek 24 órája Villalakók és akkor ez az idióta picsa bevágódik ide, mint féltégla egészbe’. Sehere egyenesen sokkot kap, hát ő nem mert volna ide így bejönni és egyébként is, ez a ValóVilla, vagy a diliház? Lényegi különbség nincs, aranyom. Annamária előzőleg beharangozott meglepetése egy tálca palacsinta és az, hogy mindenkivel négyszemközti elbeszélget a nyugiban. Hálásan veszem észre a nyugágyszerű pamlagokat, úgy látszik, a Gigi-Jerzsi elvonulásokból az RTL-nek is elege volt, nemcsak nekem, bár a dugást ők sem az ágyon erőltették, gondolom, a kísértet-póz még mindenkiben élénken él.

Fecó rí, Veronika meg elmegy és húz egy bugyit, a kettő között nincs összefüggés

Gergő Annamária első páciense, hát nem sok köszönet van a beszélgetésben, Gergő szerint BTA egy gigászi idióta személyiségű csaj, hülye fejtartással és nézéssel. Attilának sem túl hízelgő a véleménye, kigondoltál magadnak egy szerepet és azt hozod, de ezt kurva nehéz lesz huzamosabb ideig csinálni. Nem is sejted, mennyire, leheli a Halál Angyala válaszul. Fecó ellentment Gergőnek, hogy ez mit jelent, még nem sikerült megfejtenem. Sehere nem ül le, Annamária bassza meg a palacsintáját is, kurvára flegma vagy, kisanyám, mi a faszt képzelsz magadról, he? Én nem vagyok a csillagod, bébi. Te óvónéninek készültél, kérdez vissza BTA, és te bazmeg, pszichiátriai esetnek? Béni az aztalnál összegzi a dolgokat, ha megengedik. Gergőtől azért nem számított ilyen érdekes reakcióra, hé, nem tanítottak meg rá, hogy kussoljál, ha más beszél? Seherével azért csak megtalálták a beszélgetés végére a hangsúlyt, Attila, rólad meg semmit nem tudtam levenni, te furcsább vagy még nálam is. Gergő szerint a Furának buta tehén nézése van, a Fura szerint Gergő egy szemtelen piaci légy, ebből vagy verekedés, vagy hatalmas dugás lesz, majd meglátjuk. BTA inkább igyon valamit, vagy lazuljon már valahogy. Akkor kér egy cigit. Hogy milyet kapott, nem derült ki.

Meghalok, hogyha rám nézel

Ha a Lakóknak nem lenne még eléggé tele a töke BTA-val, most még szimpátiaszavazást is kell róla tartani. Attilától kettest kap, mert belátott a szoknyája alá és ez neki rossz élmény volt, Fecótól nyolcast, mert van valami a körrel, de kétlem, hogy a filmre gondolt és ő szereti a kört, az egyenest meg a vonalakat is. Gergő elégedett, felőrölték a hülye picsát, Attila óvatosságra int, ne adjanak sok pontot, mert a következő lakók látják a műsort és jópofák lesznek. Az eredményhirdetést mindenképpen Gergő szerette volna levezényelni, állítása szerint azért, mert neki van fájtya a csajjal, szerintem azért, mert egy fontoskodó köcsög. Ötöst kaptál a tízes skálán baszki, viseld becsülettel és tisztességgel, szevasz Banya, Isten hozott! BTA sejtette, hogy öt pontot fog kapni és nagyon igyekszik egy nagy ívben szarok rátok nézést kicsikarni magából, én adok neki egy kilencest, ha végre leveszi azt a kurva combfixet meg a pinaszőrvillantásra alkalmas hosszúságú szoknyácskát. Ma érkezik egy Plázacica, fürdőruhában, mert megszavazta az istenadta nép, hát örülök, na.

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
449 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr_utcai_arcos 2011.09.20. 22:39:09

@sogeking: nem,jövőre apa indul és nem jut be, és elmondhatják, az ország egyetlen családja, akik SEHOGY nem jutottak be a VV-be :P

aardwark 2011.09.20. 22:39:47

@utcai_arcos: :D :D :D :D

@MissX: szvsz befagyott a segge azért trappolt annyira :D

fran7 2011.09.20. 22:40:00

A Márkó valamelyik pesti kerület volt fideszes polgármesterének a fia. Mondjuk lehet örül neki, hogy csak így kell találkoznia börtönviselt emberrel a fiának.

JOKKA21 2011.09.20. 22:40:18

@genevieve: Nem ő a legjobb nő bent, de a legértelmesebb!

BarBwire 2011.09.20. 22:44:01

Arra gondoltam, hogy akár az összes jelentkező is bemehetne, aztán az Arénában küzdhetnek életre-halálra. Bár akkor Hajnit sajnálnám.

foxglove (törölt) 2011.09.20. 22:44:49

csak azt nem értem, hogy mit vár az rtl ezektől a nőktől (a csöcsöt nem fogadom el válasznak), tőlük tutira nem lesz érdekes a műsor, de mindegy.

sogeking 2011.09.20. 22:45:03

múltkor amikor futni voltam, volt egy csaj, kis rövid gatyában, és az első körnél észrevette, hogy egyre csúszik fel..

és a többi körben úgy futott, hogy a kezével folyamatosan húzta lefelé:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.20. 22:45:03

Mellesleg végignézve a benti arcokon, a csajok valami irgalmatlanul rusnyák. Pedig istenesen kitömték őket szilikonnal.

Dr_utcai_arcos 2011.09.20. 22:46:09

@neccharisnyás útonálló: bár nem teljesen, de inkább Darwin díjas :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.20. 22:48:00

@sogeking: gondolom azóta fényképezővel jársz futni :)))?

MissX 2011.09.20. 22:48:09

hánytól van onlány közvetítés?

Dr_utcai_arcos 2011.09.20. 22:49:01

@neccharisnyás útonálló: most megvetem magam, de Sehere nem olyan rossz,mint amilyennek először gondoltam.

mocskosmacska 2011.09.20. 22:50:09

Most ez lesz az a csaj, akit azért küldtek be, hogy sexualizáljon?

Dr_utcai_arcos 2011.09.20. 22:51:34

@foxglove: na ja,én is egyből odanyomtam,de semmi :(.

JOKKA21 2011.09.20. 22:51:54

@foxglove: Azt várják, hogy sokan nézik miattuk, mert "jó" "nők".:D

sogeking 2011.09.20. 22:51:56

@utcai_arcos: persze, és a pálya mellett ingyen rövidnadrágot osztok :)

fran7 2011.09.20. 22:52:01

@foxglove: Szerintem azt, hogy a legkisebb dologra is elkezdjék egymást tépni. Seherezádéban meg van erre a hajlam. Olyan szép örök haragot fognak játszani egymással, hogy azt még az észak-koreaiak is túlzásnak éreznék.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.20. 22:53:50

@utcai_arcos: Én nemtom. Tényleg ez jött le, most amikor végigment rajtuk a kamera. Szikével vagy anélkül megcsúfíttatták az arcukat.
Hál isten, bejött a fekete is hajszínnek, így most már 2 egyendivat verzió van, de akkor is, a francnak kell ugyanolyanná formálniuk magukat.
Noindegy. Hogy egy klasszikust idézzek, "nem nekem kell dugnom őket".

genevieve 2011.09.20. 22:54:27

@Peter_Cs: ki gondolta volna, hogy neked ő fog tetszeni?:-D

fran7 2011.09.20. 22:54:36

@Peter_Cs: Értsd már meg az ilyen típusú nők nem dolgoznak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.20. 22:55:03

@JOKKA21: Pedig ezektől a cicababáktól hideglelést, agyhalált, esetleg nemibajt lehet kapni!!!

JOKKA21 2011.09.20. 22:55:52

@Peter_Cs: Így van.
Ez a Dya nem rossz csaj, de ilyen tipikus riszagép.

BarBwire 2011.09.20. 22:56:52

@neccharisnyás útonálló: Ennyi műmellet meg műhajat egy helyen sehol nem látni!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.20. 22:57:23

@Peter_Cs:
De ha eléraksz egy kétismeretlenes egyenletet (megoldó képlet nélkül) pár napig nyugtod van.

Fúúúúúúú, degonooooosz!!! :DDDDDDDDDD

Dr_utcai_arcos 2011.09.20. 22:59:07

@fran7: dehülye vagy :),elsőre le se esett :D!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.20. 22:59:35

@BarBwire: Konstans jelenet lesz az öfikben az éppen kiből szivárog a zselé, azt mondod?
Szandikának egyszer ömlött az ajkából a kollagén.

foxglove (törölt) 2011.09.20. 23:00:07

@JOKKA21: @fran7: csak produkáljanak valamit, mert a jónőség önmagában rohadt kevés lesz

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.20. 23:00:47

@BarBwire: Amúgy van egy műsor, ami felülmúlja: Hefner nyuszikái -de azokat legalább formásra töltötték!!!!

Petitefamme 2011.09.20. 23:01:17

Sziasztok!
Igen ketlem h Tekergo Dya ismerne az anomalia szo jelenteset....mellesleg amit ez itt osszepattog...gumilabda kutyafaxa...tenyleg egyre sotetebb van a villaban, nem mintha meg lennek lepve.

Petitefamme 2011.09.20. 23:02:16

P.S:remelem Annamaria ketteharapja ezt a luvnyat :) megneznem !! olyan killbillesen.

fran7 2011.09.20. 23:03:42

@neccharisnyás útonálló: Ha már ilyen szakértő vagy, akkor lesz kisebb Vera szája? S ilyenkor párolog a botox vagy mi történik?

sogeking 2011.09.20. 23:04:04

ez a nő szimpatikus

Petitefamme 2011.09.20. 23:04:33

Attila-Hazias vagy?
Dyyyya-Igen.
Attila:Fozni tucc?
Dyyyya:-Azt nem.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
megharakirizem magam.

sogeking 2011.09.20. 23:05:46

@fran7: azt kollagénnel töltik fel nem? -
egy idő után felszívódik

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.20. 23:07:15

@fran7: Szájba nyomott kollagén felszívódik a szervezetbe. Azért is vitték Szandikát időnként nagygenerálra.

@Petitefamme: Jóhát úgy értette, időnként kergeti a pókot a sarokból a partvissal.

fran7 2011.09.20. 23:07:36

@Petitefamme: Azt szeppukunak hívják, de megértem az elkeseredésedet. Milyen hét lenne az, hogy főzni tanítanák a lányokat. S mondjuk beengednék a Kovács Lázárt?

Petitefamme 2011.09.20. 23:08:55

komolyan szegeny BTA kezdem sajnalni XDD

fran7 2011.09.20. 23:09:15

@sogeking: @neccharisnyás útonálló: Köszi a válaszokat. S gonodolom az ilyen típusú lányok félnek a véradástól, ugye?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.20. 23:09:51

@sogeking:
Azért azt megnézném, idővel kilöki-e a szervezet kis gömböcökben, mint az egykori vegyipari munkásoknál azt a spéci gyantát.
-Drágám, mióta vagy ilyen rücskös. :)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.20. 23:10:00

@fran7: Ne légy már szexista! Az egész brigádot meg kellene tanítani főzni a szakácson kívül!

MissX 2011.09.20. 23:10:00

ezek nem fáznak? én már megfagytam volna egyszálbikiniben

BarBwire 2011.09.20. 23:10:25

@Petitefamme: Biztos úgy értette, hogy otthon lakik-e?

Főzni meg egy bizonyos IQ felett lehet megtanulni.

fran7 2011.09.20. 23:13:30

@Peter_Cs: Elnézést kérek ezen megjegyzésemért akkor. De szerintem a fiúk előbb fognak nekikezdeni főzni, mint azok a lányok, akik most bent vannak. De lehet tévedek és Seherezádé maga készíti el a hidegen sajtolt olivaolajat, mert az csak úgy finom.

Dr_utcai_arcos 2011.09.20. 23:14:16

hm,a fürdőruha alatt volt még egy bugyi.

sogeking 2011.09.20. 23:14:32

szilikonsarok :D:D
tényleg iszom valamit

Dr_utcai_arcos 2011.09.20. 23:15:52

@MissX: tessék,mintha hallották volna:meleg van bent :).

Petitefamme 2011.09.20. 23:16:31

@neccharisnyás útonálló: jah...en naiv.
XD de sztem partvist sem fogott meg a kezeben...csak valami vastagabbat, de azt sokat.

MissX 2011.09.20. 23:17:17

@utcai_arcos: igen, választ kaptam, hogy 25 fok van bent. mondjuk nálam az még mindig nem meleg :D

sogeking 2011.09.20. 23:18:42

@MissX: nálam is annyi van, és fázok

Petitefamme 2011.09.20. 23:18:51

@sogeking: sajnos az enyem elfogyott a besavazo alatt :(( ovatlan voltam :D

MissX 2011.09.20. 23:19:47

@sogeking: végre valaki, aki átérzi a helyzetem. mármint fázás terén :)

sogeking 2011.09.20. 23:20:06

nem csodálom, hogy Attila nem akarta levenni a fürdőköpenyt..

MissX 2011.09.20. 23:20:34

abból a tortából én is kérnék

liberaliskonzervativ 2011.09.20. 23:21:13

gergőnek azér a böris élmények miatt kurva nagy előnye van...

liberaliskonzervativ 2011.09.20. 23:22:10

attila 2. alekosz? alekosz még pszichopatább verzióban? (már ha lehet ezt fokozni)

mocskosmacska 2011.09.20. 23:22:28

@Peter_Cs: Ezek a nőkkel az a nagy baj, hogy azt a nézetet erősítik, hogy a nők sexuális tárgyak és mást nem tudnak.

MissX 2011.09.20. 23:23:08

@liberaliskonzervativ: plusz itt azért nyugodtabban hajolhat le a szappanért :D

mocskosmacska 2011.09.20. 23:24:50

Az üvegezős játékot Annamária tette fel az egyetlen értelmes kérdést, ergo Gergőtől hallottuk az egyetlen értelmes választ.

liberaliskonzervativ 2011.09.20. 23:25:10

@MissX: na várjá, még bármi lehet!

MissX 2011.09.20. 23:25:24

ez a hajbaszkurázás... áááááááááááá

mocskosmacska 2011.09.20. 23:26:00

@MissX: Pedig minden csaj rá van ráizgulva, úgyhogy félhet, hogy hátulról valamelyik ráugrik. Ez a dya néz ki eddig a levérmesebbnek. Mondjuk Kingáról is ezt hittem a beszavazó alapján, de kiderült, hogy ahhoz képest még istenes.

MissX 2011.09.20. 23:27:14

@mocskosmacska: kinga meglepően normálisnak tűnik.

mocskosmacska 2011.09.20. 23:29:39

@foxglove: Hogy az a négy és fél évet, amit ő a kábítószerárulásért kapott reálisnak tartja-e?

JOKKA21 2011.09.20. 23:30:53

@foxglove: Az igen.
Kingától megkérdezném, hogy 2deci borért mit vállal.:D

MissX 2011.09.20. 23:32:12

megkell állapítanom, hogy én ezekhez képest, mármint a kajálásukhoz képest, zabálok. éhes vagyok és lassan fél órája azt nézem ahogy a tortát eszik :(

Dr_utcai_arcos 2011.09.20. 23:40:20

@MissX: "Kis lábaskában hazahozta
kegyelmeséktől vacsoráját,
lefeküdtünk és eltünődtem,
hogy ők egész fazékkal esznek - -". Jó az új profilkép!

MissX 2011.09.20. 23:42:27

@utcai_arcos: köszi :)

igen, ők egész fazékkal esznek :))))))

suzy q 2011.09.20. 23:44:12

ahogy megláttam a skalpvadász kategóriát, akkor döntöttem el, hogy idén szerintem marad a hogyvolt, a tévét kiiktatom. nem gondoltam volna, hogy a vv4-et sírom vissza. ezeknél még szegény gombi és dzsörzikém is fényévekkel volt jobb. de még zsófika is.

és az a picsa miért fürdőruhában megy be? ennyire nyilvánvalóan kurva? (igen). jó néha belenézek az adásba,már cska azért is, mert sorozatfelvételre állítottam félévre előre, és nem tudom hogy kell visszacsinálni. de van egy olyan érzésem, hogy iszonyat unalmas lesz, az egyetlen talán aki megmegntheti az annamari és fecó. de fecó meg súlytalan.

szóval annamari legyél a normális lányok szószólója, és alázd le az összes műnőt a villában. hajninak pedig nagyon sok kitartást kívánok!

(én amúgy mehetnék a villába, mert van y a nevemben)

JOKKA21 2011.09.20. 23:46:49

@suzy q: Nézők szavazták meg, hogy bikiniben menjen be, aki bejut.

Dr_utcai_arcos 2011.09.20. 23:47:08

@suzy q: nem,tegnap ezt szavazták meg az idióta nézők.

Lasombra 2011.09.21. 09:12:07

jó reggelt,
nagyon örülök, h Dya jutott be, egyrészt mert gyarló férfi vagyok, másrészt a szőke irritált, a másik feketétől meg szó szerint féltem. itt rohadjak meg, az RTL leklónozta Kiszel Tündét csak erre a műsorra! amiket mond, és ahogy mondja! akkora kerek szemekkel, mint egy IFA fényszóró. de legalább menő pasija van. (ja nem.)

az a kérdés meg, milyen imbecilis volt a Retektől, hogy mibe menjen be egy plázacica! kábé az a szint, mintha azt kérdeznénk:
Mit tegyünk a szilvás gombócra?
a. egy döglött leguánt
b. nitroglicerint
c. fahéjas cukrot.

ennyi erővel azt is kiírhatnák, hogy "Küggyé pézt, vaze!"

Zsuzsirezádé meg hivatalosan is Guiness-rekorder lett nálam az egységnyi időn belül legtöbbször ruhaigazításban.
most má vagy tegyenek rá egy hózentrógert, vagy hagyja kibukkanni azokat a dudákat! na.

bknn 2011.09.21. 10:35:06

Hayni Beaver ismét nagyot alkotott. Thankxu

Lasombra 2011.09.21. 11:03:35

@Nard: akkor te nyomtál a bohócorra is, mi? :)

kitikati 2011.09.21. 12:07:09

Nektek is feltűnt, hogy mennyire visszhangzik a villa? úgy kong, mint egy hodály. Lehet, hogy nem trendy manapság egy nyomorult szőnyeg? Mondjuk egy "indusztriál"

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.09.21. 12:12:51

Csodálkozom, hogy ennyi embert felzaklatott BTA villantása. Nekem tetszett! :))

Valerijov 2011.09.21. 12:18:02

javasolnék egy párhuzamos valóságsót, ahol attila és dya kutyája kerül összezárásra, esetleg a rudi vigaszágon. kerüljön be melléjük a mindenre elszánt és gátlástalan tanyasi házőrző, a kültelki viadalbajnok, a jólelkű mentőkutya, az alaposan kiképzett rendőrkopó, meg még várok ötleteket. jobban belegondolva, milyen pofonegyszerű ez a műfaj.

Valerijov 2011.09.21. 12:34:09

@Valerijov: kelleni fog egy rózsadombi kékvérű arisztokrata, meg egy hányattatott sorsú menhelyi korcs is
süti beállítások módosítása