Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban-Rosszban 8x1568-8x1569

2011. szeptember 19. 15:00 - Mária

A rohadt életbe, mit keresel itt, muszáj neked minden humanoid hímet letesztelned, hányadik pasi ebben a hónapban, ötödik? - kérdezi felütésként Rocksámán a vörös Icukát, aki véletlenül épp a saját lánya. A sátorban volt egy szerelmes Románc, magyarázkodik Bandi Böbének a tőle megszokott bumfordisággal, amitől csak még jobban alámerül a szarban. Icuka, miért kell neked minden kétlábú pasira rárepülni, kérdezi a zord atya. Mi az, hogy kétlábú, kérdez vissza Icuka, láttam én már nagyon helyes féllábú pasit is, mondja, és biztosak lehetünk abban, hogy nem állt meg a mindent a szemnek szabályánál. Végül kiderül, hogy Icuka Ropival gabalyodott össze, a férfi egy laza hatos erejű földrengéshez hasonlítja az esti aktust, mire Rocksámán beígér neki egy laza nyolcas erejű lefejelést amiatt, hogy a motoros hagyta magát elcsábítani a lányától.

Mit vétettem, sír Margit, mi az, hogy korai klimax, mások 50 évesen szülnek, hát hogy lehet ez, kérdezi, mint például Taki bácsi unokája, az Alma a Szomszédokból, 53 évesen szült, de ezt már nem teszi hozzá. Hát basszus, ezt kérdezhetné bárki a nézők közül, és jó is lenne, ha szánnának egy mondatot a magyarázatra, ha már ezzel a gyenge ötlettel fogják kiírni a sorozatból Margitot. De az milyen hitelességrontó már, hogy egy doktornő kérdezi a kórházas sorozatban, hogy mi a fax az a korai klimax? Margit kórházi köpenye alatt csak egy lila pamutalsó van, de ezt tőle már megszoktuk.

Kardos Margitnak magyarázza, hogy a korai klimax akár az elmúlt félévben is kialakulhatott, például higany-diklorid hatására, amikor a Vidovszky-féle illegális mosóporcsomagolóban dolgozott. Kardos szerint 5% az esélye, hogy a folyamatot visszafordítsák. Tamás atya még mindig nem szakadt le Olivérről, vinné vissza a Macsekból a kórházba. Ez most heroin, vagy kokain, kérdezi az atya, hát nem tökmindegy ez neki, csak nem ki akarja próbálni? Vagy talán a drogmaffia is szponzor a sorozatban?

Böbe fokhagymás lángossal tömi a fejét, hogy még gömbölyűbb legyen, még a sajtos tejfölt is leeszi Bandi lángosáról, mert tudja, hogy Bandi annál jobban szereti majd, minél kövérebb és minél jobban visítozik, fene a gusztusát. Bandi már megbékélt az ötmilliárd elvesztése miatt. A beszélgetésük közben látunk egy laza Harley-Davidson bemutatót, egyre jobban utálom ezt a márkát, hála a rosszkor, rossz helyen szponzorációnak. A megfontolás azért érdekelne, hogy mi fantáziát lát a HD magyar képviselete abban, hogy egy nem éppen A kategóriás Esomar státuszú nézőkből álló közönség felé a luxusmotor promót tolja, szerintem a Harley rajongók és a Jóban-Rosszban közönsége alkotta két halmaz uniójának nagyjából nulla darab közös eleme van.

Olivér kiosztja a papot, az meg vissza, ha két apáca lenne, vagy egy apáca és egy kurva, beszélhetnénk catfight-ról. Tamás atyának nyugodtan ki lehetne osztani az ország legjobban manipulálható szentfazékja díjat. Olivér visszakeveredik a kórházba, lebassza Gyöngyi pultjára a somlói galuskát. WTF milyen kórház az, ahol a recepciós lány őrzi a betegek kintről behordott kajáját? Tamás atya végül becipeli Olivért Pongráczhoz, és hazudik a kórházigazgatónak a drogos kalandjáról. Hogy nem szakad rá az ég, másokat ennél kevesebbért is simán kirúgnak.

Margit hazudik Áronnak a laboreredmények dolgában, közben bőg, végigbőgi, ami az aznapi kétszer húsz percből neki jutott. Basszus, miféle orvos az ilyen, (úgy látszik, ez a poszt az én részemről ma az értetlenkedések posztja), aki nem tud mit kezdeni azzal, hogy az ember teste néha elromlik, és van úgy, hogy foltozható, de nem javítható. Végül bemegy asszisztálni Pongrácz műtétjéhez, nem kellett volna. Margit a műtét alatt is magát sajnálja, emiatt lidocaint ad egy arra érzékeny betegnek, a beteg anafilaxiás sokkot kap és majdnem meghal, Pongrácz üvöltve zavarja ki Margitot a műtőből, igaza van. Margit picsog, minek ment oda, embert ölni?

Minek neked feleség, apukám, kérdezik értetlenkedve Bandit az előző esti haverok, hogyhogy minek, hápog Bandi, nem akarja kimondani, hogy há' ARRA, meg hogy főzzön, meg hogy mosson, meg hogy takaríccson bazmeg :) Nem vagy kócsag, kérdezi az egyik rosszarcú, és itt van az a pont, amikor tele lesz a nézők töke azzal, hogy még mindig a buzik mások rovására poénkodnak. Emil Vivient fűzi, még balfékebb stílusban, mint ahogy Bandi Böbének magyarázkodott, a forgatókönyvírók még mindig nem tudtak leakadni a homo poénokról. Majdnem lesz közöttük valami, de Emil elbassza, mert nem adja oda emlékbe a lánynak a Románc újság legfrissebb számát, LOL.

Józsi bundás kenyeret eszik kovászos uborkával, nyamm, Vera nem éhes, Fecó miatt ekézi saját magát. Nem hiszem, hogy be meri tolni a képét a kórházba még egyszer, mondja Józsi, Viktor olyat ráépített a fejére, nem fog sorbaállni repetáért. Hát ebben nagyon téved. Margit még mindig picsog, nem hiába az orvosok a legrosszabb betegek, bár a csaj rosszul játszik, kábé két éve mást se csinál a sorozatban, mint pofákat vág meg a száját húzgálja, méltó befejezése ennek az, hogy zárásként eljátssza a legsötétebb doktornő szerepét. Most hallok olyat először, hogy aki klimaxol, annak beriaszt a terhességi gyorsteszt, de majd utánanézek és megírom, mit találtam.

Kardos odaadja Verának Fecó feleségét meg a gyereket felügyeletre, Vera hősiesen vállalja. Margit még mindig picsog, ripacs módon játssza túl a szerepét, pedig a finálét még nem is láttuk, de most már felpofoznám. Viktor ad neki egy levél nyugtatót, mi a francnak egy egész levéllel egy labilis nő kezébe nyomni belőle, egy is elég lett volna, gondolom, bár akkor át kellett volna írni Margit történetének a végét, az íróknak meg nem volt jobb ötletük ennél. Nem értem, miért kellett kinyírni a csajt, ráadásul ilyen méltatlan módon, miért nem küldték ki valahová egy ösztöndíjjal, oszt jónapot?

Margit Fecó feleségét nyírta ki majdnem a tévedésből beadott lidocainnal. Vera ápolja a kismama lelkét, amikor berobog Fecó. Betti elkapja az atyát egy körre a büfénél, mert véletlenül meghallotta az atya és Olivér szóváltását a folyosón. A nők többségére jellemző módon persze neki se kenyere az egyenes beszéd, ahelyett percekig pikírten célozgat, a párbeszédből, amibe később Pongrácz is bekapcsolódik, a hazudós pap jön ki jól. Margit közben ébren lát álmot a kislányáról, aki nincs, és nem is lesz, de már nagyobbacska, virágos réten futás kiskutyákkal, pergő virágszirmokkal és Bambival, az őzgidával valami lírai zenére sajnos nincs, pedig attól hánynánk csak igazán. A gyerek valójában egy másik nőé, hogy került Margit álmába tegnap?

Margit ezalatt bekapcsolja a bakelitlemez lejátszót Viktor lakásában, beveszi mind a tíz szem nyugtatót, amit Viktortól kapott, iszik rá egy üveg vörösbort, megereszti a meleg vizet a fürdőszobában és leszarja, hogy le fogja áztatni az alsó szomszédot. Fecó közben meg akarja dugni Verát az orvosi szobában. A lányt Olivér menti meg, aki azért járt arra, hátha üres a szoba és szabad a telefon, de így se jár rosszul, mert később kint a parkban megeteti a lányt a somlói galuskával, amit a Macsekban vett és Gyöngyi pultjára dobott. A galuskának köszönhetően ismét beférkőzik a lány bizalmába, a szeme úgy csillan meg, amikor félrenéz, mint Karak szeme csillant meg, amikor alvó vadkacsát vett észre a tóparti nádasban.

Címkék: jóban rosszban
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok_3 2011.09.19. 16:22:38

köszi, nem mindent láttam pénteken, teljes a kép:) és teljesen egyetértek minden értetlenkedéssel, főleg Margit-ügyben.
Sztem nagyon szánalomraméltó befejezés ez a "karakternek"... Nem akarok nagyon bántani, de ahhoz képest, hogy egész nyáron kedves színésznőnk nyilatkozatait olvastuk, én tényleg valami izgalmasabbat vártam. Ez szimplán ízléstelen. Ettől még a sírva karambolozás a fával is jobb volt.
süti beállítások módosítása