Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X04

2011. szeptember 16. 12:45 - Hódos Hajnalka

Az előző beszavazókhoz képest a tegnap esti ölég lájtos volt, és legnagyobb sajnálatomra, akárhogy próbáltam, nem tudtam ide beszuszakolni az „annyi légy volt, hogy a tanyán a disznóól augusztusban gyenge bemutatóterem” kiváló hasonlat analóg változatát. Még a vonyításos ingerküszöböt sem érte el a három Cselszövő leányzó, akarom mondani nő nagy ennel összecsapása, vagy én vagyok máris immunis a szerencsétlen nyomorultakra, azért remélem, azt mindenki felvéste, hogy aki azt mondja, nem fontos az anyagi jólét, az vagy csóró, vagy hazudik. Balázs outfitjét ma békibe hagyom, de viszont (ezt azért írtam így, mert ez a negyedik poszt és kén-e egy nick még nem jelent meg, hogy elmondja, milyen szarul írok és a helyesírási hibákat sem javította még ki egyszer sem, ez úgymond hívószó, illetve felhívás keringőre) amellett nem megyek el szó nélkül, hogy azt mondta, az eddig felhalmozódott VillaLakók szombaton költöznek be a Villába. Meg azt is, a lányok tudják, hogy kell cselszőni. Ha még nem tudtuk volna, a VV5 a taktikáról, az ármányról és a szerelemről fog szólni, és ezeket a Cselszövő lányok felső szinten művelik.

Nézzük is őket szép sorban, jöjjön a Mosolygós Gyilkos, Kinga. Kinga pink ribancruhában érkezik, bóti cicikkel, tizenkét centis tűsarkokon, hát szerencséje, hogy Solskjaer sokkal korábban kopirájtolta magának a Babaarcú Gyilkos becenevet, mert igencsak nagy röhögés lett volna a stúdióban, fent említett focistát szeretjük, akármennyira a MU-ban játszott, igen, a bajoroknak rúgott góljáért, innen is üdvözöljük, J. barátomnak meg üzenem, felesleges a poszt elolvasása után hőzöngve felhívni, örüljön, hogy bajordrukkerként még mindig beengedem a lakásba. Szóval itt van Kinga, hát én se vagyok egy matyóbaba, de én, ha összerakom magam, legalább nőnek nézek ki, nem nőimitátornak.

Jön a Bosszúálló Reni, fekete haj, fekete miniribancruha, és a Száguldva Törtető Viki, az a fekete keretes hemüge sok, aranyom, hiába dob ötöt az íkún. Kapnak egy kérdést, Kinga, mit nyer az, aki rád szavaz? Ő a cselszövők cselszövője lesz. Renitől a pasiknak félni kell, mert nekiindul ám, Vikit Balázs ne baszogassa, ő nem titkárnő külsejű és nem is szolid, a másik két csaj esélytelen, nem kell gogós és szőke cica se a Villába, ő kell oda. Kis rikácsolás után Balázs véget vet a kezdődő összeugatásnak, nézzük meg, mit nyerhetnek, akik szavaznak, aztán nézzük meg, hogy állnak a leányzók. Kinga 50%-kal az élen, legyintek, ha ez kell, legyen, nekem oly mindegy. Jön a kedvenc részem, a bemutatkozó kisfilmek, Kingával kezdünk. Kinga egy Barbie, Paris Hilton és Királylány egy személyben, aztakurva, eeeeez igen, akarom mondani eeeegggen. Nem hiszek a fülemnek, 22 éves, bazmeg, negyvennek saccoltam.

Kinga, a barbipáriszhiltonéskirálylány

Gyerekkorában nagyon el volt kényeztetve és ezt nem is adja alább. A titkokat sajnos nem tudja megőrizni, ezt illusztrálják is egy körtelefonnal, valami hekker barátnőről van szó, aki feltörte a pasija e-mail címét és kiderült, hogy vagy húsz csajjal félrekúrt. Kinga véleménye minden egyes telcsizéskor más, hol megérti a félrekúró pasit, mert mindegyik csaj szebb, mint a barátnője, hol egy utolsó senkiházi trógernek tartja, ésigen, kimondja, hogy a férfiakban nem lehet megbízni örök igazságot is, (ez a minden nő kurva női változata) azt nem, hogy minden férfi disznó. Jelenleg nincs párkapcsolata, volt, de az ő pasija is félrekúrt, ezért szörnyű bosszút állt. A szörnyű bosszú nem más, mint ánégyes lapokra nyomtatott „X. Petivel vigyázzatok, fűvel-fával félrelép” plakátok kiragasztása 10 méteres körzetben Peti lakóhelyétől. A bosszú olyan kegyetlen, hogy Peti, miután lekecmereg a nyolcadikról, ott helyben térdre esik, majd miért tetted ezt velem kiáltással odarohan az első bokorhoz, letör egy ágat és harakirit követ el, aztán, utolsó erejével, saját vérével a kutyapisás járdára írja, Kinga mindörökké és belehal a szégyenbe. Kinga nemcsak barbipáriszhiltonéskirálylány, hanem nyertes típus, kedves, bájos, cuki és nagyon szép. A Villában az emberek úgy fognak viselkedni, ahogy ő szeretné, az idegesíteni fogja, ha olyan típusú lány jön, mint ő, Sehere meg álszent. Miért, te nem vagy az? Nem Renikém, én cselszövő vagyok, hülye ribanc drágám. Viki elbődül, bezzeg ő nem a melleivel fog bekerülni a műsorba. Nem, te sehogybazmeg.

Reni, a szegedi boszorkány

Reni bemutatkozó kisfilmje is ott van, pultozok és go-go táncos vagyok. Tánc közben szexisnek, elérhetetlennek és jó nőnek érzi magát, fasza, hogy a pasik csorgatják a nyálukat érte, de nem kaphatják meg. Szeret játszani a férfiakkal, de nem adja magát könnyen, gondolom, ez hatszámjegyű összeget is jelenthet. Szereti azt is, ha a pasik szenvednek. Neki sincs párkapcsolata, volt, egy szerelmi háromszögbe csöppent, mint szerető, de megunta, hogy ő a második, ezért felhívta a pasija csaját és lebuktatta. Jóhogy, nem szereti, ha hülyének nézik, Balázs arca meg sem rezdül, mikor a stúdióban Reni kimondja az átbasznak szót. Az enyém se. Reni egyébként kitűnően hozza a felvartthajsimogatás mozdulatot és valahányszor megszólal, rángani kezd valamelyik testrésze, nekem egy idő után a fejem a látványtól. A véleménye a kihívókról az, hogy Viki és Kinga visszahúzódó, ő sokkal erőteljesebb karakter, és bezzeg neki igazi cicije van. Hát igen, ez a XXI. században kuriózum, bólogat Balázs, le merem fogadni, hogy senki nem érti, mit jelent a szó, haladjunk, a harmadik Cselszövő következik, Viki.

Viki, akinek kell a zsé

Viki 19 éves, egy benzinkúton dolgozik és szenvedélye az autó. Hiszi, hogy az autónak lelke van. Hát akkor az az a Volvo nagymértékű lelki sérülésektől szenvedhet, mert rohad is, meg ráférne egy fényezés is. Vezetés közben agresszív és türelmetlen, szeret uralkodni az utakon. Ezt be is mutatják, nyitott ablaknál átugat egy másik úrvezetőnek, majd padlógáz, na te jól ott maradtál bazmeg, hülye liba, neked meg elment erre a gázfröccsre másfél liter üzemanyagod. A következő kép a kisfilmben sajnos nem az, hogy négy sarokkal arrébb, a pirosnál a leugatott úrvezető kiszáll a kocsiból és kinek pofázol, ribanc szavak kíséretében kétszer belevágja a fejét a kormányba, kitépi a slusszkulcsot és eldobja, hanem Alex. Hogy nincs egy kurva Józsi ebben a vévéötben, hihetetlen, de ez legalább nem Paszkál. Alexszal négy éve vannak együtt, rettenetesen féltékeny rá, volt már rá példa, hogy követte. A féltékenység nem alaptalan, mert már kölcsönösen félrekúrtak, úgyhogy a bizalom elveszett. Nem baj az, végül is, egy kapcsolatnak az egyik alapja szok az lenni, de én vén hülye vagyok, nem kell rám hallgatni, meg Volvóm sincs, amitől menő lennék. Kell a zsé, úgyhogy be kell kerülni, nagypofájú vagyok és gerjesztő. Nem én, Viki. Én bülbülszavú vagyok, mint az köztudott.

Nyughass, ribanc, mert megcsupállak!

Viki kisfilmje után újabb látványos összetűzésre kerül sor a luvnyák között, igen, sor kerül az én hajam hosszabb érvelésre is, Kinga menjen a barbiházba, megint előkerülnek a mellek, ezt felírom, viták során jó lesz valamire, csak az a baj, hogy nincs bóti mellű ismerősöm. Mire költenéd a pénzt, Viki? Család megsegítése, és állatmenhelyen szeretne segíteni. Hát nemtom, mi összefüggés van a nyeremény és a ganézás meg a szerencsétlen kóbor kutyák ápolása között, de én egyszerű lélek vagyok, még platinaszőke póthajam sincs. Végre elérkezünk a kortesbeszédekhez, Kinga bögyöket igazgat előtte, Balázs szóvá is teszi, őt nagyon lehet majd szeretni és nagyon lehet majd utálni, akárhogy is, rá csak figyelni lehet. Ő egy atombomba lesz, akit nem lehet csak úgy eltaposni. Az a taposóakna, te szerencsétlen kretén. Reni gyerekkorától kezdve mindenért megküzdött és ő egy igazi szegedi boszorkány, a többire el nem ítélhető módon nem figyeltem. Viki ugyanazt az egy mondatot ismétli, amit már legalább háromszor elmondott, szőke cica van, táncos nem kell, én kellek ide.

Barbiintegetés

A nők nagy ennel mindegyike úgy gondolja, ő vitte a műsort és ő volt a legjobb. A nézők úgy gondolják, Kinga kell a Villába, 48%-kal végez az első helyen, a lépcsőről visszafordulva az a barbiintegetés jobban odabasz, mint Éva hempergése, én meg csak ismételni tudom, amit Prof. P. Piton kommentelőnknek mondtam: csak azért nem növesztek farkat, mert akkor ilyeneket kéne dugnom, mint ezek. Ma Összeférhetetlenek, Kukker fog bejutni, fogadjunk.

Címkék: vv5
534 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mu Deng 2011.09.16. 12:59:30

beszavazhatnának pár Tömeggyilkosok kategóriásat is, meg pár Fegyverbuzit

kozi001 2011.09.16. 13:02:21

Grats!
Kukker első blikkre mintha Alekosz és Pongó hibrid lenne! :)

mocskosmacska 2011.09.16. 13:05:06

Kinga tényleg sokkal idősebbnek néz ki 22 évesnél. Kíváncsi vagyok, hogy bent mi lesz vele apuci pénze nélkül.

MissX 2011.09.16. 13:05:15

vikiről ez a kép, óóóóóóóóótejóééééééég :)

bknn 2011.09.16. 13:07:16

Ez a Kinga nagy Cshelszövő lehet, egy mondatot nem képes normálisan összerakni.

backtoblack 2011.09.16. 13:08:43

Jó volt, mint mindig :D Köszi!

MissX 2011.09.16. 13:09:43

ha ez a kinga akkora nagy plasztikafüggő, az orrát miért nem csináltatta meg? vagy ez már meg van csináltatva?

Valerijov 2011.09.16. 13:10:54

azt azért nem tartom túl életszerűnek, hogy egy ilyen kinga kaliberű luxusribanc egy panelprolival keféltesse magát (aki Feri, Peti helyett)erre a részre már leülhetett a brainstorming lendülete, nem mintha a korábbi önellentmondások nem lettek volna megmosolyogtatóak, pl. fecó, akinek mindene a női nem, de azért megy be, hogy a csaját, akihez többes számban szólt, szóval valószínű, van egy pulya is, visszaszerezze, de azért a benti csajoknak csak nekitérdelne, ha úgy alakul, meg sehere, aki egyszer önbizalomhiányos, másszor majd mindenkit jól leugat.

E28 524TD 2011.09.16. 13:10:57

@VV Mu Deng: az én szavazatom a Anders Behring Breivik-é lenne.

Mazlee 2011.09.16. 13:12:00

Hát nem lemaradtam róla tegnap? sebaj, itt nem lehet semmi fontosról lemaradni. :)

köszi Hajni!

lesz majd "csunyalány" is a műsorban? vagy csak ilyen plasztikbarbik?

Zsírosbödön 2011.09.16. 13:12:03

Köszi :) Pedig tiszta véletlenül jártam erre, ált. olyan 100 kommentnél. Btw, X.Peti halálánál sírtam, ez nagyon kész volt!

És (tudom, éssel nem kezdünk mondatot) üdvözlök mindenkit!!

suzy q 2011.09.16. 13:13:11

majdnem fos9es lettem, de nem, mindegy. tegnap a kocsmában nem voltak hajandóak bekapcsolni a tévét a kiszavazóshow miatt, úghyhogy mééég mindig nem láttam egy részt sem, csak a fecósat félig. úgyhogy hajni köszi, már látom a hv megint jobb lesz, mint a műsor, bár asszem ezt már mondtam párszor.

penelope garcia 2011.09.16. 13:13:15

Csupa Zatopek vagytok, vazze!

suzy q 2011.09.16. 13:14:24

BESZAVAZÓ jéézusom. látszik, hogy én már avégét vizionálom. amúgy gergő fogja megnyerni a műsort. vagy fecó, mert az ország 20 %-a r fog szavazni.

penelope garcia 2011.09.16. 13:16:42

Valaki homályosítson már fel.
Mi abban a cselszövés, ha kikapcsolt telefonba fahangon felmondom a betanult vernyákolást, s közben - nyilván szexinek hitt - merev mozdulatokkal terminátorozok fel s alá a térben?

MissX 2011.09.16. 13:17:52

Kinga, amire a legbüszkébb vagyok: csinosnak születtem.

ez elől eldugták a tükröt?

a galériában végignéztem a tükröt és mintha hasonlítanan arcilag lilura. nem lehet, hogy rokonok?

Valerijov 2011.09.16. 13:18:24

ti elolvasás után nem nézitek hozzá a hivatalos oldalon a videót? reninél az a műflörtölős operálás beszarás, word doksiba írt chat imitációval, OMG.

MissX 2011.09.16. 13:23:46

@Valerijov: én próbálnám nézni, de az istennek sem akar elindulni. lehet, hogy tud valamit a laptopom? :o

penelope garcia 2011.09.16. 13:24:48

Na, az utolsó képnél megvilágosodtam!
Rájöttem, hogy miért látszik negyvennek a baltaarcú kurva.
Hát tisztára Pajkos Póni az arcberendezése! Az is negyvennek látszott.
Valszeg ezzel a pofaformátummal már 10 évesen annyinak látszik az ember.

BarBwire 2011.09.16. 13:30:39

Jó délutánt mindenkinek. Én rosszul aludtam. Azt álmodtam, hogy Kinga-barbiparishiltonkirálylány kergetett az arénában a nagy cicijeivel.
Most már Kukkernak drukkolok, hogy ő jusson be, és szétszivasson mindenkit.

Azt kérdem én, ha mindegyik műcicababa lesz, ki fog főzni odabent?

Valerijov 2011.09.16. 13:31:51

@MissX: nagy kár, mert nem hinnél a szemednek,a feszengés nem írja le kellően azt az állapotot, mikor mozgóképesen is feldolgozott az itt leírtakat. az tökéletes hasonlat volt rá Baltástól, hogy érzem, ördögűzősen fordul egyet a fejem.

MissX 2011.09.16. 13:33:07

@Valerijov: tv-ben lemaradtam róla, itt sem látom ez nem éééééééééééééééééér hüpp hüpp hüpp

MissX 2011.09.16. 13:34:19

ó jeeeeeeee böngészőt váltottam és elindul yesyesyes :)

grabb1 2011.09.16. 13:35:01

kb olyan fos 27-es.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.16. 13:35:22

Kinga arcra Matolcsy lánya. A szemöldöke mindenképp.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.09.16. 13:36:59

4 beköltöző után a rövid véleményem: a felhozatal odabasz, ezekkel a szerencsétlenekkel hogy fognak napi 45 perc műsort összevágni ?!

Bejgli 2011.09.16. 13:38:53

Pszichobarbie baromira idegesített, naná, hogy bekerült, nem vagyok jó drukkolásban

Akármi Áron 2011.09.16. 13:52:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: super vagy, de ezt tudjuk....)) Te meg így születtél:D
Szóval az ebédidőmet átkonvertáltam 12-13 h-ig:DDD Ha tudod tartani a szintidőt 80 %-ban, mondjuk Karácsonyig, kapsz tőlem egy igazi lityi ágyaspálinkát (nem az átmenetileg szünetelő üzletünkből lopott:)))
Bár az evészet (ivászat pláne) már nem fér ennyi időbe bele, csak jelzem:)))
Valaki csak megért:D

garnéla mák 2011.09.16. 13:53:23

kinga büszke arra, hogy szépnek született. bár erről igazán nem ő tehet.
meg érdekelne, hogy akkor minek csináltatta meg a mellét meg a haját, ha az is szépnek született. de a legvalószínűbb, hogy úgy értette, egy nőimitátorok lakta világban valóban szépnek született volna.

gastro, missing in action 2011.09.16. 13:56:00

@zero: ahogy az előző bandáról:) - valljuk be, azok sem voltak jobbak (vagy rosszabbak)...

gastro, missing in action 2011.09.16. 13:57:53

szerintem Kinga helyes, olyan felfújható gumimatrac feje van, kedvem lenne ráfeküdni:)

Valerijov 2011.09.16. 13:58:01

@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: ha a hajátol elvonatkoztatok, nagyon hasonlít az arca a Fantasztikus Négyesből a kőfickóéra, Lény néven fut talán.

beacska 2011.09.16. 13:58:54

én tegnap sírva könyörögtem egy értelmes nő után, legalább egy Anikó után, de az öcsém megnyugtatott, hogy itt biztosan nem lesznek olyanok...

...gyorsan felsoroltuk a hátralévő női kategóriákat...háááát, tényleg nem...:(((

Abban reménykedem, hogy a zuhanyzós-jelenetekhez rögtön az elején berakják a csajokat, később meg jöhetnek a "csúnyák" ;D

nathalie 2011.09.16. 14:00:29

Ez a barbiintegetős úgy néz ki az alsó képen mintha a pajkos póninak lenne a 2 évvel fiatalabb testvére.

beacska 2011.09.16. 14:01:54

@nathalie: ez az integetés tényleg rémes.Olyan, mintha a barbibaba kezén lehetne a kézfejet forgatni....brrr...

Giedi 2011.09.16. 14:03:15

Jó, hogy van az Érzékeny lelkűek (omg) kategória, így legalább nem csupa szőke bula lesz a vellában ... :)

Valerijov 2011.09.16. 14:03:28

na, végignéztem, hát egy csuda volt. annyiban egyetértek a végeredménnyel, ha ezzel a csapattal zuhannék le az Andokban, a Kingát enném meg először

nathalie 2011.09.16. 14:06:29

@Valerijov:
én azt szeretném ha egymást zabálnák fel a villába...

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 14:11:15

@backtoblack: cupp! :)

@Mazlee: szivi! :)

@grabb1: de legalább látom, hogy még élsz...

@Akármi Áron: kösz, aranyos vagy! :)

bulifúró 2011.09.16. 14:11:18

Köszi Hajni!

Már vártam a beszámolódat, nem csalódtam! :)

Egyébként mostmár beküldeném Jason Vorheest vagy Michael Myerst, mondjuk a "Nevelők" kategóriában.

nathalie 2011.09.16. 14:14:18

Közben megnéztem az összeférhetetlen kategóriát, hát valóban elég valószínű, hogy Kukker fog bekerülni.
Ahogy nézem a szőke picsa csordának gergőért kell majd a cicaharcot lefolytatni, mert más faszi, aki kicsit is hasonlít a kinti érdeklődésük tárgyára, nem nagyon lesz bent. Esetleg egy ha beszavaznak valami jól karbantartott ötveneset egy jól karbantartott bankszámlával.

reKorrekt 2011.09.16. 14:27:29

@nathalie: Mondjuk Kocsist, úgyis kinéz neki lassan valami bezártságosdi :P

Let's 2011.09.16. 14:35:03

@Giedi: jah, igazán besegíthetett volna a "számláló bizottság" a barnának, már van bent egy majdnem ugyanilyen.
Ráadásul ennek az újgazdag ribancnak a kisfilmje után egyértelműen az fogalmazódott meg bennem, hogy ezt még a mentőben is ütni kéne.
Harmadik prosztónak se örültem volna, azt a szemöldököt képtelenség egy beszavazó show-nyi időnél tovább nézni. Pfejj

nathalie 2011.09.16. 14:36:04

@reKorrekt:
Lehet a lányok egy Vajnának jobban örülnének :) Azért ő mégiscsak hálivúdi császár:):)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.16. 14:39:56

"Akinek nem fontos az anyagi jólét az csóró vagy hazudik"

Én az élhetetlen szót szoktam használni. No urak, nem kell valakinek egy élhetetlen, természetes mellű, barna, gondoskodó, korának megfelelően és nem széteső negyvenesnek kinéző késő 20as nőszemély komoly kapcsolatra? Házasság, gyerekvállalás sem kizárt.

Strangerina 2011.09.16. 14:41:37

Úristen,remélem ezt a szerencsétlen ostoba luvnyát agyonveri valaki az első héten...

Hajni minden tisztelem a tiéd hogy nap mint nap végig bírod nézni eme roppant színvonalas műsort.
"csak azért nem növesztek farkat, mert akkor ilyeneket kéne dugnom, mint ezek." epic :D

Hurri Kán 2011.09.16. 14:45:50

@neccharisnyás útonálló:
Nekem egy szőke, nem bolti mellű kell, mer azok őszinték és hűségesek, mer kb. 3 hetente megtalálják a zigazit. :D

fofofo 2011.09.16. 14:50:58

Újabb zseniális írás, szerintem elolvasom még egyszer, annyi a poén, néhány biztosan kimaradt. Hála nektek (VV + Aranypart, korábban Éden) kezdek másként nézni a trash reality műfajára. Már 3 percet is végig tudok nézni egyben!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.16. 14:51:48

@gyvy:
Hm... parókát még tudok intézni, node ez a 3 hetes turnus..... ha beállítasz egy csörgőórát, tán menni fog. :D

GGG77 2011.09.16. 14:53:30

@penelope garcia: Pajkos Póni nálam belefért 50-nek is.

Amúgy a legnagyobb bűnt azok a férfiak követik el, akik az ilyet 1-nél többször megdugják.

mjordan 2011.09.16. 14:56:03

Az a balf.sz rohadóvolvos lány tényleg komolyan gondolta???:D

Hurri Kán 2011.09.16. 14:56:17

@neccharisnyás útonálló:
Jó, hát van, akinél két hét, van akinél négy, nincsen kőbe vésve. :D

GGG77 2011.09.16. 14:56:31

"Szeret játszani a férfiakkal, de nem adja magát könnyen, gondolom, ez hatszámjegyű összeget is jelenthet."

Nem hinném. 200, max 300 euróért bárkié lehet, akinek van gusztusa ehhez.

GGG77 2011.09.16. 14:57:49

@mjordan: Szerintem komolyan. Pedig egy Volvoban (ami főkönyvelő autó) különösen ciki a nagy pofa, pláne egy ilyenben. :)

MegLepke 2011.09.16. 14:57:50

Megint átaludtam, úgy látom, nekem elég lesz itt HV Hajnit olvasni, jobban is szórakoztat.:)

Ja, és Pajkos Pónit várom már, neki fogok szurkolni, hátha. Ha bekerül, aztán lesz ott vigyázzbaállás a többieknek!

mjordan 2011.09.16. 15:10:42

@GGG77: szerencsétlenen úgy látszott,h próbál mocskos vagánynak tűnni...nem sikerült.

Némber Ván 2011.09.16. 15:25:04

A barbie integetés II. Böske találmánya,mert ugye egy decens úrinőnek nem lifeg integetés közben a felkarja alján csüngő hájhurka....és így már meg van a barbi-párizsi-királylányból a királylány is.

Matrix_ 2011.09.16. 15:30:54

Ezek tényleg ilyen kegyetlenül agysorvasztott népek akik majd játszanak ebben a játékműsorban vagy Hajnalka Úrhölgy költői túlzásokkal próbálja élvezhető szintre emelni az élvezhetetlentet? csak kérdem mert még nem sikerült megnéznem egyet sem...

Talpig Jimmy 2011.09.16. 16:03:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
"Hogy nincs egy kurva Józsi ebben a vévéötben, hihetetlen, de ez legalább nem Paszkál."
Viszont van Feri!!! :D

Felfelé sikítok a hullámvasúton 2011.09.16. 16:08:04

Üdv a Klubban!

Azt hiszem a VV5 ismét megdönti az 1 m2-re eső plasztiknémberek (1 se QRVA, mind "királylány") Guiness-rekordját.
Ez valami förtelem...egy szóval "MINDIG VAN LEJEBB"

Hajni neked meg gratula! Még mindig sírva röhögök az eddigi öf-jeiden... (persze azért kommentelőtársaim se kutyák :-)
Csak így tovább gyerekek!

nosce 2011.09.16. 16:32:42

@sihaya:
mondta is Sehere h eddig csak egy férfi volt az életében, a többi biztos csak fasz volt :)

nosce 2011.09.16. 16:33:31

@sihaya:
mondta is Sehere h eddig csak egy férfi volt az életében, a többi biztos csak fasz volt :)

mézescsók 2011.09.16. 16:33:53

@penelope garcia: Ezek nem cselszövők voltak, hanem önismerethiányos luvnyák.
@MissX: Ha csinos lenne, sem büszkének kellene rá lenni, mert köze nincs hozzá. De sajnos még csak nem is az.
@Giedi: De. Egy érzékeny szőke liba.
@nathalie: tudva, hogy milyen kategóriák jönnek még, szinte kezdem szánni ezt a Gergő nevű fazont. Igaz, annak idején Béci is megmondta: B... meg, nem adják ingyen azt a k...va főnyereményt.
@GGG77: Lol erre is, az előzőre (férfiak, akik egynél többször dugják meg őket) is.
@MegLepke: Én abszolút nem. Alekosz műsorában i szánalmasak és nagyon egyszerű lelkek voltak. Többször nem szívesen látnám őket, de sajnos valamelyik jön.
@Matrix_: Jobb is, ha csak a hv-t olvasod. Nem pusztulnak az agysejtjeid és még röhöghetsz is.

Matrix_ 2011.09.16. 16:36:00

@mézescsók: Már az előzőt is itt követtem inább, de azért annál (nem anál) mazóbb vagyok, hogy ne nézek bele. Még ha utána nyáladzó zombivá változom is... :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.09.16. 16:40:06

Hát ez a három rib...nő. A szőéről sugárzott, hogy van neki lóvéja, szóval bizonyára azért megy be, hogy később el tudjon menni Dubaiba:D:D Egyébként olyan vékony karjai voltak, hogy húúú és a szemüvegesnek is, legalább a középső még nézett ki valahogy.
Na mindegy, ezt a szőkét tuti leépítik, ha bemegy. :)

Müszélia 2011.09.16. 16:44:04

eegeen, ingácska tisztára pajkos póni, értelmileg az alekosz feleségkeresős műsorból a tesvíreket súrolja. alulról.

Felfelé sikítok a hullámvasúton 2011.09.16. 16:49:56

"Na mindegy, ezt a szőkét tuti leépítik, ha bemegy. :)...
...No majd szombattól mindenre fény derül, csak a villalakókra nem :)
Az viszont borítékolható, hogy ennél a két fröccsöntött, műanyag, szőke csillámpóni, agysejtzombi Sehere vs. Baltamosolyú Kingánál 1 hét után csak úgy repkedni fognak a műhajak. Többre nem is méltatnám őket...
A visszaszámlálás elindult :)

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 16:57:56

Húbazmeg, megnéztem a videjót jajjjjj

aardwark 2011.09.16. 17:02:03

Üdv mindenkinek :)
Thx a Baltás gyilkosnak-útonállónak-démonnak-vámpírnak :D a beszámolót, nem tudtam nézni de ez jobb is talán, így maradt még pár szabadon felhasználható agysejtem. Hajni, gratula és csak agy tovább, beszállok a későbbi orvosi kezelésbe a műsor végén, mert hogy szenvedsz sérülést az biztos :D

aardwark 2011.09.16. 17:05:16

sorry, kissé fáradt vagyok, szóval:agy=így , bocs

Felfelé sikítok a hullámvasúton 2011.09.16. 17:21:25

Egyeseknek, de számomra is felfoghatatlan, mit keresett itt ez a "rohadóvolvos" fullprimkó nőnemű(?) - ja persze ez a ValóVilág, itt semmin nem kell csodálkozni :) - Na, erre is kb. 1 lityó benzint + 1 gyufát pazarolnék, aztán "gyorsulhacc" ám kifelé az élők sorából kisanyám... :)

Zabkása 2011.09.16. 17:22:15

jelentem megjöttem, SZIA HAJNI! :)

A post megint fergeteges, bár Vikinél több savazást vártam, mert az a bemutató videó valami borzalom volt :D

Ma nem tudok objektív lenni, mert Kingát ismerem, és .... na mindegy nem szépítem, volt ami nekem is meglepő volt tegnap :D

nosce 2011.09.16. 17:25:20

@mézescsók:
"annak idején Béci is megmondta: B... meg, nem adják ingyen azt a k...va főnyereményt."

neki sehogyse adták :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.16. 17:26:47

Kár, hogy nem a Viki jutott be. Ő a kategória legjobb nője, természetes szépség és izgalmasabb játékos lett volna!!

Hajrá Kukker! Ő legalább egy kissé benkődánieles! Fecó - Kukker = Győzike - Benkő Dániel újratöltve lenne!

Az alekoszosokból azért bejuthatna Andrea!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.16. 17:29:06

@Zabkása: Kinga még nagyobb katasztrófa, mint aminek előadta magát a beszavazóban?

Zabkása 2011.09.16. 17:30:57

@MegLepke: @Peter_Cs: nem, igazából tényleg egy kedves lány! most nem reklámozni akarom meg semmi, én kedvelem, mert tudom mi van a barbiintegetés mellett :) de ha én is csak tegnap láttam volna először akkor sok mindennel egyetértenék

mézescsók 2011.09.16. 17:40:51

@Matrix_: Vagyunk ezzel gy néhányan.
@nosce: Persze, de ezt akkor még nem tudta. Viszont rátapintott a lényegre.

aardwark 2011.09.16. 17:55:31

@Peter_Cs: hmmm, már bocs Te mit nézel? cseh 2-t? volt egy jó nő is a kategóriában? :)mert ha igen akkor vagy Te vagy én vagyok tévedésben a "jó Nő" fogalommal... :)

MissX 2011.09.16. 18:01:44

@Peter_Cs: nemááááááááá

amúgy nem is értem, hogy hogy tették a vikit a másik két liba mellé. annyira más kategória. szinte borítékolható volt, hogy ő nem kerül be. most nem azt mondom, hogy azért más, mert ő okos vagy ilyesmi, hanem mert nézzünk rá. annyit bizonyított "csak" be, hogy nem csak a barbielányok lehetnek ostobenkók..

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 18:07:08

Viki természetes szépség. Hő?

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 18:08:11

@MissX: valóban, csúnyácska volt, de legalább ostoba.

nosce 2011.09.16. 18:12:08

@penelope garcia:
sőt, eleve 40 évesnek születik :)

MissX 2011.09.16. 18:13:09

@nosce: a kérdés, hogy utána javuló tendenciát mutat-e. 50évesen is 40-nek fog kinézni? mert ha igen, akkor csak az első 40-et kell kibírnia.

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 18:16:25

Vissza fogjuk sírni Évát :DDDDDDDDDD

aardwark 2011.09.16. 18:16:39

@MissX: nem fog :) nem is ismeri a szót: tendencia ... :) ennyi

nathalie 2011.09.16. 18:19:42

@Szaffimacska:
lehet Éva fog bemenni és tanácsokat adni, hogy hogyan viselkedik egy igazi nő :):)

MissX 2011.09.16. 18:19:57

@Szaffimacska: mondok durvábbat, vissza fogjuk sírni zsófikát a habüstjével és a csámcsogásával

nathalie 2011.09.16. 18:20:48

@mézescsók:
hát bécinek ingyen adták volna. Lássuk be, testvére izzadt meg azért a nyereményért :):)

prof. Perselus Piton 2011.09.16. 18:21:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mennyit fizetek a reklámért? :-)))

@Szaffimacska: hallodhülyevagy, tényleg megnéted a videot?

nathalie 2011.09.16. 18:21:50

@MissX:
Ha viszont Laci után fogok sírni, hogy miért nincs bent egy igazi férfi, akkor fejbe lövöm magam :)

MissX 2011.09.16. 18:22:47

@nathalie: ne tegyél felelőtlen igéreteket! :)))))

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 18:26:21

@prof. Perselus Piton: Hallodhülyevagyok, de kiváncsi voltam a Barbiperiszhilton integetésére :DD

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 18:28:20

@nathalie: Abszolút el tudom képzelni. De komolyan Éva egész nap basztatta a haját meg sminkelt (zacskóból) de ezek a "nőőők" bazmeg, műcsöcs, műarc, műviselkedés, készen vagyok teljesen....

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 18:28:57

@prof. Perselus Piton: El. Előtte el kellett törnöm a csuklómat :P :D

nathalie 2011.09.16. 18:30:46

Az a kérdésem, hogy az esti belevalóról vagy nem tudom mi a címe, is lesz hogyvolt?
Tehát valami hasonló, hogy "béci és anikó öt percig keresték a szavakat, hogy be tudjanak köszönni kezdésképpen. Olviér eközben ivott, majd beleböfögve a kamerába szóba hozta Enikőt és most kiadott mesterművét, vagyis a könyvét. A műsor csúcspontaként két pronós kurva, akik barátnői xy-nak a villából, egymás vaginájába helyeztek fel különböző méretű műfaszokat, mely alapján egy jósnő megállapította, hogy a nyertes Gergő lesz."

Eddig is félelmetes volt annak a műsornak is a színvonala, de ha a három volt vv-s fogja vezetni, sztem szárnyalni fog :):):)

nathalie 2011.09.16. 18:32:00

@Szaffimacska:
remélem legalább egy szilikon kidurran és egy felvart póthaj beótvarosodik a villabeli igénytelenkedés következtében :)

kitikati 2011.09.16. 18:33:18

@nathalie: biztos fáradt vagyok, de nem értem ,amit írsz. Megtennéd, hogy kifejted egy picit?

kitikati 2011.09.16. 18:34:22

@nathalie: A gigis bécis megjegyzésre gondoltam

nathalie 2011.09.16. 18:36:43

@buppi:
aha. nos csak arra céloztam, hogy bár béci azt mondta, hogy nem adják a nyereményt ingyen (mézescsók írta fent), ő semmit nem csinált, azon kívül, hogy néha veszekedett egy kicsi alekosszal. Gigi azért tudta, hogy mikor kell szerelembe esni. Bár sajnos végül ezt nem értékelték a nyereménnyel.

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 18:40:04

@nathalie: Ha annyit fürdenek mint Évike megvan rá az esély. :DDD

Tordas megint bemegy utólag?

Birsalmamag (törölt) 2011.09.16. 18:43:23

@buppi: Ők vezetnek majd valami műsorokat, a neked meg belevalót állítólag

nathalie 2011.09.16. 18:58:03

@Szaffimacska:
Tulajdonképpen az lenne igazán nemes gesztus az rtl-től, ha az utolsó két hétben küldenének be valakit (mondjuk a Tordast), majd megnyeretnék vele a nyereményt :)

kitikati 2011.09.16. 19:01:37

nathalie 2011.09.16. 18:30:46
Az a kérdésem, hogy az esti belevalóról vagy nem tudom mi a címe, is lesz hogyvolt?
Tehát valami hasonló, hogy "béci és anikó öt percig keresték a szavakat, hogy be tudjanak köszönni kezdésképpen. Olviér eközben ivott, majd beleböfögve a kamerába szóba hozta Enikőt és most kiadott mesterművét, vagyis a könyvét. A műsor csúcspontaként két pronós kurva, akik barátnői xy-nak a villából, egymás vaginájába helyeztek fel különböző méretű műfaszokat, mely alapján egy jósnő megállapította, hogy a nyertes Gergő lesz."

Ha már a színvonalat hoztad szóba úgy vélem a fentiek alapján az öfiket továbbra is inkább Hajni írja!

nathalie 2011.09.16. 19:07:23

@buppi:
ebben hol volt gigi? Te vagy gigi?

Nem áll szándékomban egyébként Hajni babérjaira törni, csak kb a műsor színvonalát szerettem volna bemutatni, Nem viccnem szántam. Ez szokott bent lenni: pina, jósnő, beszédhibásak. Nyugodtan lehetne róla hogyvolt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.16. 19:16:27

@aardwark: @Szaffimacska: Viki és Annamária, akik a mezőnyből szerintem a legszebbek.

kitikati 2011.09.16. 19:21:50

@nathalie: Oké értem. Én még nem láttam ilyet bár a kezdési időpontból, meg a kábelcsatornából levágós, hogy nem egy Kölyökklub, ami ott megy.
A kis leírásodat éreztem egy kicsit erősnek, bocs, lehet, hogy túl korán van még.

Zabkása 2011.09.16. 19:21:56

@Peter_Cs: Viki? még ha -játszunk el a gondolattal- jól is néz ki, azután a videó után végszükség esetén SE törném be..... Annamária? :D te vagy egy troll vagy, vagy valami komolyabb ízlésficammal rendelkezel már neharagudj..... ennél még egy pasi is jobb csaj tud lenni egy farsangon :D

aardwark 2011.09.16. 19:31:46

@Zabkása: ott a pont :) @Peter_Cs: szvsz inkább menj ki az utszára (ahol nincs kegyelem :D ) és nézz körül, millió jó nő ( na ez kicsit túlzás, de csak ma 3 óra alatt láttam 6 jó - igazi "dugnálak" - nőt ) tehát szem kinyit és nem csak néz hanem lát is ...

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 19:37:06

@nathalie: írj sixxnek, aztán majd ő dönt.

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 19:38:33

@hullámpapír: pontosan ez jutott eszembe nekem is tegnap, a műsor alatt :))

foxglove (törölt) 2011.09.16. 19:45:00

@aardwark: @Zabkása: Peter_Cs-nek meg ők tetszenek, és kész. Az ő ízlése, szíve joga.

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 19:45:04

@Zabkása: Mire Vikihez értem, elfáradtam :D

@aardwark: majd vigyázok magamra, sok Dosztojevszkijt olvasok és kortárs albán költők verseit. és természetesen továbbra is nézem az atv betelefonálós műsorát. :D

@Felfelé sikítok a hullámvasúton: köszi, állat a nicked. :)

@fofofo: köszi, az aranypart/éden nevében is. :)

MissX 2011.09.16. 19:49:18

@Peter_Cs: annamáriát meg kellett néznem, mert nem tudtam ki is ő, most már tudom: fura. mármint a kategória. amiben indul.

végülis, a csúnyalányok is tetszenek valakinek. ha másnak nem, hát neked :) fura egy ízlésed van :)

grabb1 2011.09.16. 19:49:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
igen, vegre leettek rolam a lepenyhalat. igy mar tudok mozogni.

nosce 2011.09.16. 20:18:21

@MissX:
persze folyamatosan javuló tendenciát mutat, és elél addig mint egy teknősbéka :)

JOKKA21 2011.09.16. 20:23:54

Ilyen buta nőket hol szednek össze?Amelyik szűz srác bejut, remélem Kingát vagy Seherét meghúzza.:D Szüzet szüntess lesz a villában.:)

lac64 2011.09.16. 20:42:32

@nathalie: Az esti a Nekedvaló (ez ment délutánonként a VV4-ben), a Belevaló éjszakai műsor. A Belevalót vezetik a volt VV-sek. A műsorvezetőkről: Bécinek szerintem ez nagy falat lehet, de Olivér és Anikó szerintem meg tudják oldani. Olivérnek van műsorvezetői tapasztalata, Anikó meg volt az Alekosznak valóban, és nulla rutinnal nem is volt rossz (az elején lámpalázas volt, de ez oldódott, s bakizni sem bakizott sokat). Azt se feledjük, hogy az előzőt Valkó Eszter és Győzike vezette, tehát nincs túl magasan a mérce.

lac64 2011.09.16. 20:54:10

@lac64: Bocs, a Nekedvaló maradt délután csak átköltözött a Coolra

backtoblack 2011.09.16. 21:05:31

@nathalie: óóó ez már nekem is eszembe jutott. Első tematikus hét: VV Éva "Önmagam adom" mesterkurzusa a villalakó hölgyeknek! Aki győz, elmehet Alekosszal a Maldív szigetekre! :D

backtoblack 2011.09.16. 21:12:27

@avanivi: ANYÁMADDELAHÁZAT!!! Nem aprózza el a fiú, felkészülten indul a csatába!

sogeking 2011.09.16. 21:19:25

@avanivi: te csináltad?

amúgy gratula a blog.hu-nak, a 3 nappal ezelőtti válaszról szóló értesítés pont most jött meg.

kemény keleti kommentelő 2011.09.16. 21:21:55

Egy fogadási ajánlatra illik reagálni. Állom Kukkert és a tavaszról megmaradt 40 dellámat felteszem a katonára.

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 21:22:03

@lac64: az esti a BeleValóVilág, amit VV Olivér, VV Anikó és VV Béci vezet a Valkó-Győzi páros helyett. (Cool)

A délutáni NekedValó c. műsort Istentelen Bence és VV Gigi vezeti.

pussz :)

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 21:24:14

@avanivi: hát hálás köszönet. izé, mik/kik azok a mokaficekok???

@sogeking: b+ soge, te rosszabb vagy, mint egy fürdős kurva, mindig van valami bajod :D

@Binbir gece: hm. :))

sogeking 2011.09.16. 21:31:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: neked kiemeli a blog.hu, ha valaki válaszol?

csak magamat képviselem 2011.09.16. 21:44:00

@Szaffimacska: :))
Ja. A válogatási stratégia alapján Éva szókimondását most a szüzektől várják, a mostani többiektől el sem akarom képzelni, mi a faszt várnak. Legalább öngyilkosnak kell lennie valakinek, hogy jövőre is beszéljenek még az esetről a blikkben, velveten.

csak magamat képviselem 2011.09.16. 21:45:49

Groteszk hónapoknak nézünk elébe, a 4 csupán műsorajánlóként felvezette ezt.

nosce 2011.09.16. 21:47:26

én azt várnám h nem indul be a cirkusz vagy leereszt, és idő előtt elzavarják őket a faszba...

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 21:52:23

@sogeking: nem, nekem sem sárgállik, de a blog.hu-nál fejlesztések vannak, az utóbbi hetekben többször előfordult, hogy éjszakai leállás is volt emiatt, egyáltalán nem lehetett kommentelni. Lájkold a blog.hu-t, a fácsén tájékoztatják a népeket, éppen mit bütykölnek és miért.

BarBwire 2011.09.16. 21:52:37

@nosce: Van olyan, hogy ha alacsony a nézettség, akkor mindenkit szélnek eresztenek?

BarBwire 2011.09.16. 22:15:01

Már megijedtem, hogy időben kezdik.

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 22:31:56

a teknóguru úgy néz ki mint egy törpe terminátor!!van vagy 45-ös karja, jujj.legalábbis a videón.

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 22:33:03

a szerencsétlen Volvósnál én is padlóztam a 19 évnél.30-ra saccoltam a képek alapján!

will 2011.09.16. 22:37:49

első csávót a Scherer Péter szinkronizálta?

Mme Chauchat 2011.09.16. 22:40:30

negyvenegy éves vagyok és katona

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 22:40:49

nabassza meg, ezt biztos ismeri a tesóm, ezeket a missziókat ő is végigtolta.

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 22:41:38

mondjuk ő nem elmebeteg.

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 22:42:12

és a nőjének is több foga van...

Pacman 2011.09.16. 22:42:15

Kell nekünk még egy vv laci?

loverain 2011.09.16. 22:42:48

ilyen csavo mar volt bent, tuti nem jut be

will 2011.09.16. 22:42:49

@Pacman: :) sikertóbiás ez is.

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 22:43:43

@Mme Chauchat: ugyanezt írtam fel én is váháhá

Zelefánt 2011.09.16. 22:44:56

@Mme Chauchat:
...vadakat terelő juhász.
A Lethal Weapon számomra esti mese,
Aludj, amíg jóra vágysz.

will 2011.09.16. 22:45:29

szánalmas ez az új trashtalk módi, mikor egymásnak mennek a versenyzők szövegileg.

sihaya 2011.09.16. 22:46:55

off, de imádom ezt a magne b6 "mert egy hülye fasz vagy azért" reklámot :D annyira igaz...

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 22:47:43

@sihaya: én a fénymásolós jelenetnél ismerek magamra.

Mme Chauchat 2011.09.16. 22:48:23

@Zelefánt: Ahány igazság, annyi szeretet.

nathalie 2011.09.16. 22:48:48

@buppi:
semmi gond.
Én ott valóban láttam egyszer egy tárogató hölgyet, ahogy a másik simogatta, illetve jósnő is volt, aki megjósolta, hogy Anikó nyer. Ő többször is volt.
Más dolgok is voltak ott amitől a hajam égnek állt, de gondolom valamivel ki kellett tölteni a műsoridőt, amikor semmi nem történt aznap a villában :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.16. 22:49:18

Már biztos, hogy Attila jut be, egy nagy manipulátor lesz bent a jelekből ítélve.

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 22:49:37

ez a szarrá ázok pözsós reklámot viszont megfejthetné helyettem valaki

nathalie 2011.09.16. 22:51:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
mivel az írásaidon nagyon jókat nevetek, ezért jutott eszembe, hogy a belevaló is elég szürreális szokott lenni, biztos hasonlót tudnál arról is írni :) de munkát adni azért nem akarok senkinek :)

BarBwire 2011.09.16. 22:52:22

Volt már az "önmagamat adom"?

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 22:52:39

hiba került a mátrixba!értelmes ember??

nathalie 2011.09.16. 22:53:05

Ezt az Attilát miér nem a cselszövőkbe vagy az intrikusokba vagy nem tudom hol indították. Miért az összeférhetlenben? Bár ahogy elnézem, az összes jelentkező beférne az összeférhetetlen kategóriába is...

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 22:55:04

polgárpukkasztó Boris Vian volt, ez simán egy idióta.

loverain 2011.09.16. 22:55:10

ez mind gyoker ma
egyik se jusson be

Pacman 2011.09.16. 22:55:53

ez meg alekosz bazdmeg

loverain 2011.09.16. 22:56:25

na jo, ez a bicaj allat

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 22:56:26

és még szaporodik is :(.

Mme Chauchat 2011.09.16. 22:58:25

@utcai_arcos: csodálkozol? 7-8 éve egyedül él

BarBwire 2011.09.16. 23:00:19

Erről Hofi jut az eszembe: Én meg belepisilek a medencébe.
De hát mindenki belepisil.
Na jó, de én a rajtkőről.

loverain 2011.09.16. 23:00:46

ezek a nagy manipulatorok...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.16. 23:02:06

Jó estét!
Attól tartok, hogy Hajni miatt kénytelen leszek megint követni ezt a soron következő VV tébolyt (mételyt?) is. Pedig csak az ujjaim mögül olvastam eddig az új összefoglalóit, nehogy rászokjak.

Elképesztőek az eddig beválogatottak, iszonyat mi lesz a "villában".

Ez a szemüveges ürge ott középen, meg valóban erősen alekoszi utánérzést kelt bennem is. Talán ezért (is) borsózik tőle a hátam. Simán el tudom képzelni róla, hogy nőket sorozatgyilkol. Sajnos be fog kerülni.

Tibor egy lepkefing, erős szereptévesztésben.

Kukker meg Mókamiki.

basaja 2011.09.16. 23:02:30

lila hangja elment?végre...

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 23:02:33

Rendszeres szavazóink között Csernus dr. 6 hónapos :"Van élet a VV után" terápiáját sorsoljuk ki!

sihaya 2011.09.16. 23:03:11

Sajnálom azokat a gyerekeket akiknek, ilyen apjuk van mint Kőfejű Tibor meg ez a Kukker...

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 23:04:16

@pushpang: ne már, idétlen ideje megél a saját internetes vállalkozásaiból, nem egy Balekosz szint azért.

foxglove (törölt) 2011.09.16. 23:04:20

neeeeeeee.... még egy Alekosz.... ezt nem hiszem el.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.16. 23:04:21

Nanáhogy Attila.
Fog még vér folyni a villában. Én szóltam.

loverain 2011.09.16. 23:04:34

mind balfasz volt ma, de ez a leggyokerebb

BarBwire 2011.09.16. 23:04:40

Jól hallottam amikor Attila azt mondta, hogy a mosógépet is kössétek ki.

nathalie 2011.09.16. 23:04:58

Mosógépet kössétek ki??? Ezt mondta?
Most meg sírva fakad. Már most...

basaja 2011.09.16. 23:05:38

atilla egy hidegvérű tömeggyilkos arckifejezésével kötteti ki a mosógépet...
Hajni:nem nyert kukker:-)

foxglove (törölt) 2011.09.16. 23:05:42

@pushpang: teljesen egyetértek veled, de bízzunk benne, hogy tévedünk vele kapcsolatban...

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 23:06:10

Menjetek már, ez egy intelligens ürge. A többiek összesen nem mondtak ennyi értelmes összefüggő mondatot mint ő egyedül.

loverain 2011.09.16. 23:06:42

@nathalie: Ja, mert rajott hogyhogy csak 1 ember kiserte el
biztos senki mas nem all szoba vele

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.16. 23:06:52

@utcai_arcos: nem igazán a foglalkozásukra gondoltam, mint közös elem.
Inkább a nyilvánvalóan alekoszi manírjaira, meg a gesztusaira.

Pacman 2011.09.16. 23:07:13

még jó, hogy nem tettem meg tippmixen

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 23:07:42

@utcai_arcos: a pszichopaták rendkívül intellingensek tudnak lenni.
manipulálni jött. már el is kezdte. nem kell neki bedőlni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.16. 23:07:47

@utcai_arcos: "Menjetek már, ez egy intelligens ürge."
Ó igen, ezt mondták Alekoszról is. :D

Mme Chauchat 2011.09.16. 23:08:13

megnyugodtam, nem leszek munka nélkül

nathalie 2011.09.16. 23:08:20

@utcai_arcos:
meg fog bent törni.
minden normális ember egy hét után ámokfutásban kezdene ezek mellett az idióták mellett vagy magzati pózban zokogna a sarokba.

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 23:09:37

@pushpang: róla csak saját maga mondta, de az első mondatai után -plusz az előélete ismeretében- elég gyorsan leomlott ez a kép.

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 23:11:06

@nathalie: mondjuk a netről el/levágva,elképzelhető, hogy besokall.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.16. 23:11:47

Lilu lábáról végre sikerült a csizmát lerobbantani, így most nagyon jól nézett ki.

nathalie 2011.09.16. 23:12:10

@loverain:
remélem nem számít szerencsétlen arra, hogy ezen műsor segítségével barátokat szerez...

foxglove (törölt) 2011.09.16. 23:13:39

én azt nem tudom eldönteni, hogy ezek a gondolatok magától jöttek-e ("én a villába hazamegyek" stb.) magától jöttek-e neki, vagy betanulta, hogy ha egyszer már bejött, megint bejöhet alapon

basaja 2011.09.16. 23:14:07

@Peter_Cs: csak a fejszerkezet és a kongás odabent,csak az ne lenne...

Dr_utcai_arcos 2011.09.16. 23:15:17

@basaja: ne izélj, jogász.azt nem adják ingyen!

basaja 2011.09.16. 23:17:31

@utcai_arcos: az tuti!biztos kisebesedett a térde...;-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.16. 23:22:57

@utcai_arcos: néhányunkban fel sem épült az a kép, Alekosz intelligenciájáról...
De tudod te pl. itt is micsoda rajongótábora volt neki? Bár itt csak 1-2 hős maradt a végéig, a többiek nem bírták az itteni Alekosz-ellenes hangulatot. De a vele kapcsolatos cikkek mellett azért döbbenetes volt olvasni a kommenteket, hogy micsoda elme és hogy milyen fenemód okos és intelligens. Persze, ahogy Hajni is írta, a pszichopatáknak azért még lehet jó a marketingjük.

Tulképp az zavar ebben az Attilában, hogy talán tényleg nem síkhülye, kiokoskodta, hogy ami bejött Alekosznak, az neki is bejöhet, legalábbis bekerülhet vele.
De annyira talán mégsem okos, hogy felismerje, erre már nem lesznek vevők ismét az emberek.

Mindenesetre őt már nem kedvelem. Már csak egy új Baukó Éva kéne, és megvan az idei kitrühellek.
(bocsi Peticsé:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.16. 23:25:00

@foxglove: ma valahogy nagyon egy rugóra jár az agyunk. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.16. 23:25:28

Az alekoszosok közül meg Andrea menjen be!

csak magamat képviselem 2011.09.16. 23:25:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez itt a lényeg Hajni, tömören és velősen. bemutatkoz: szia mindenki, én is csak magamat képviselem, de azt keményen, mint Tarzan sarka.
amúgy Isten ostora lennék, csak én nem alapítok Rómát kétszer szarrá verő, de alkalmas utód nélkül összeomló birodalmat. Vagy ha igen, tudni fogjátok.
szóval, ebben még az amúgy sokszor pontatlan amcsi krimik is hitelesek, hogy a szocio- és pszichopaták rendkívül ügyesen alkalmazkodnak a mainstream igényeihez, és az ún. felettes énjük lediktálja, mikor mit kell a népnek mutatni, a tudattalannak nevezett én (a pszichopata mély személyisége) meg azt tudja mindeközben, hogy mi a CÉL. Van közös halmaz, de hülye azért nem vagyok, mondhatná. Csak látszom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.09.16. 23:27:10

@utcai_arcos: mega Zimány Linda is jogásznak tanul. Szép szakma ez.

csak magamat képviselem 2011.09.16. 23:27:58

@pushpang: remélem így lesz. Egy Éva mind felett, egy Éva kegyetlen, Egy a sötétbe zár, mert bilincs az Egyetlen!

csak magamat képviselem 2011.09.16. 23:31:40

mára sziasztok kismalacok, legyetek rosszak, ha tudtok! Ööö, inkább mégis jók. Álmában pl. a legtöbb ember jó, használjátok ki! :)

kitikati 2011.09.16. 23:33:18

Még mindíg fáj annak a két gyereknek az arca, ahogy utánanéztek az apjuknak. Mit kell azoknak kiállni a suliban a haverjaik előtt. Az apjukról mindenki tudja a városban, hogy dilis. Most már az egész országban is. Vajon mit dolgozhat? Ti emlékeztek?
A kukker nevűről beszélek

Zelefánt 2011.09.16. 23:33:41

@csak magamat képviselem:
Képet viselni oly nehéz.
Lehet?
Lehet.

mézescsók 2011.09.17. 00:09:53

Nincs valami lelki izéje annak, aki állandóan másnak adja ki magát?
Vagy ez humor?
Esetleg ez a taktika?

Zelefánt 2011.09.17. 01:03:31

@mézescsók:
Tajgetosznak hívják.
Nyakán volt a pályaválasztás...

Zelefánt 2011.09.17. 03:07:09

Na,
habcsók.
Megacsáp.

avanivi 2011.09.17. 06:20:55

@backtoblack: ekkora előnye senkinek nincs :)
@sogeking: nem én csináltam , a megyei lapban bukkantam rá !@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szerintem mókaficekok a / talán mókafickók ??/ mokaficekok csak SP-re sikerült :)

Hódos Hajnalka 2011.09.17. 09:16:34

Halljátok, tesók, ma du. lesz poszt, időpontot nem merek ígérni, de csapatom a fankit.

aardwark 2011.09.17. 09:30:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jó reggelt démon :) várjuk a posztot (én legalábbis nagyon) jaj ez magyaros volt? :) és vigyázz Magadra :) sok Dosztojetcki meg urdu nyelven eredetiben írt őstörténet meg stb... :D

MissX 2011.09.17. 09:31:39

jó reggelt! beszavazóról lemaradtam, de ahogy látom a kéthetente egyszer, azaz heti 0,5ször szeretkező attila lett a befutó.

mi lett kukkerrel? nekem ő volt a tippem.

aardwark 2011.09.17. 09:35:20

@MissX: én is lemaradtam :( heti 0,5 ször lehet szeretkezni? az hogy? :)
kukker elveszett az éterben ezek szerint...

MissX 2011.09.17. 09:36:26

@aardwark: az a kérdés, hogy hetente hányszor, ő meg válaszolt, hogy kéthetente egyszer. én csak kiszámoltam, hogy akkor végülis mennyi is az annyi :)))

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 09:36:31

@pushpang: jaja,szép nagy segg kell hozzá :),egyébként minden jogászt dícsérő szavam vitriollal átitatott (bár ne tagadjuk, az egyetemen is közöttük voltak a legjobb bulák!);)!@MissX: ha láttad volna nem kérdeznéd :), az is egy elmebeteg volt.

MissX 2011.09.17. 09:38:21

@utcai_arcos: most már kiváncsi vagyok rá, úgyhogy mindjárt visszanézem :)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 09:40:06

Sziasztok többnyire új arcok! (Csak úgy halkan, mellékesen, dupla zárójelben kérdezem remegő hangon (=ujjakkal írva): a régi tyúkólból nem kapirgál itt senki már? Mi van, megint kihaltunk??)

Hajni drágám, a poszt most is ütős lett, hozod az előző széria szintjét ismét, csak szólok, hogy a műsort nem nézem, mert 1. hülyére idegesít a sok kretén agyhalott 2. ÖsszeEsküvő lettem ellenetek, ugyanis tegnap belenéztem és vinnyogva röhögtem végig a konkurens csatorna konkurens műsorát "hallodtesólelkitársakvagyunk" témakörben. Mondanám, hogy nézd te is ezt, de akkor ki írná a VV-hogyvoltot?! Na ugye.
:-*

MissX 2011.09.17. 09:40:39

aztarohadtéletbe... mi ez a ruci kukkeren???? jesszusom. keresem a szavakat

jog-ász 2011.09.17. 09:40:46

amilyen gyenge volt a műsor annyira jó lett a bejegyzés:), fogadjunk komolyan kezdesz rajongani a vv5ért!:)

amugy ha összekapom magam, férfiként még én is jobb nő leszek mint a barbibaba:)

MissX 2011.09.17. 09:42:10

már magát a kategóriát sem értem. mi az, hogy összeférhetetlenek? szerintem szimplán csak nem normálisak.

aardwark 2011.09.17. 09:47:32

@MissX: ott a pont. kíváncsi leszek arra amikor berakják ezeket a házba

aardwark 2011.09.17. 09:50:38

@Gem121: én származom a régi ólból, de csak inkább olvastam meg jókat röhögtem a kommenteken, viszont ritkán írtam, most váltáska van :D

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 10:07:28

@aardwark: sztem emlékszem rád, de még nem vagyok biztos benne. :D Egyrészt mert már akkoriban sem volt meg az összes agysejtem, másrészt, mert a helyzet azóta csak romlott. Váltáska jó(homártatyóóóóóóó :D:D:D), majd igyekszem benézni sűrűn, mert a hajnalig tartó, sírva röhögős "dzsakuzásokat" ha akarnám sem tudnám törölni a memóriámból. :D

@utcai_arcos: Rád vagy nem emlékszem, vagy nem ismerlek, esetleg mindkettő, vagy egyik sem. De ha lelkitárs lesz itt megint mindenki és nem bújunk a szekrénybe, akkor még ihatunk egy irsait is együtt. :D :D :D

Birsalmamag (törölt) 2011.09.17. 10:12:05

Ez az Attila nem szimpi. Se a másik kettő. Se a maradék, akik még beszavazhatók.

Birsalmamag (törölt) 2011.09.17. 10:14:22

@aardwark: Fekete FILA táska lálálálááááá :-D

Birsalmamag (törölt) 2011.09.17. 10:15:46

@Gem121: A régiek közül sokan új nickkel nyomják, elfelejtettem hogy miért :D

MegLepke 2011.09.17. 10:19:06

@Gem121: dedebizony, vannak régiek:) szevatesó, bébimanógem:)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 10:19:23

@Szaffimacska: Te is titkosmacskanő lettél? :D Régebben tyúk voltál? Vagy legalább tyúkláb? Ismertelek? :D

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 10:21:03

@MegLepke: Tündérmackómókus Lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Szijatesóóóóóóóóóóóó!!!! :D

Már azt hittem, másik mezőre repkedtél, ezer meg egy éve nem hallottam rólad. Jössz a dzsakuba, béjbi? Elkezdtem nézni ezt az új műsort, de még nincs beépítve az idegrendszerem rá. Túlélted a nyarat?

MegLepke 2011.09.17. 10:25:37

@Gem121: minden oké. én is csak két adást láttam tán eddig elejétől a végéig. a tegnapi bekerült pasitól pl. félek. Mélcímed a régi? Elég sok minden történt ám...:) Meg hát hogy veled mik vannak, érdekelne.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 10:28:10

@MegLepke: A mélcím a régi, ugyazaz az msn is, ha akarsz ott is elérsz. Lenne nekem is mesélnivalóm... :)

MegLepke 2011.09.17. 10:33:57

@Gem121: msn-em nincs, írtam mélen.:)

Mme Chauchat 2011.09.17. 10:52:50

@Gem121: emlékezet-frissítő terápiát?

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 11:03:00

@Mme Chauchat: Már elfelejtettem, hogy az milyen. ;)

Tom és Jerry fan · http://www.tomesjerryfan.hu 2011.09.17. 11:25:30

A csaj remekül leírta az ideálját :D Tipikus... Kopasz, tetovált, gazdag koxi-maxi :D Csak gratulálni tudok.

indapass90210 2011.09.17. 11:26:33

"csak azért nem növesztek farkat, mert akkor ilyeneket kéne dugnom, mint ezek"

Hálistennek' nem kell, de ettől függetlenül "kéne egy nick" kollégának akkor nem csak szerintem lenne egy akár ilyenre is szüksége.

Mrwolf 2011.09.17. 11:32:42

Hajni, basszus menj el egy masszázsra, aztán back to the character, please!

Birsalmamag (törölt) 2011.09.17. 11:33:45

Hétfőn nem is lesz besavazó? ??

aardwark 2011.09.17. 11:35:04

@Gem121: akkor jó, emlékezet frissítőül dzsakuzzunk együtt (tettünk ilyet valaha is? :D ) :) ja és sírvaröhögve :D

@Szaffimacska: :D :D :D

aardwark 2011.09.17. 11:44:26

@Szaffimacska: "netíccski nem leszek rossz :))" de, az leszel :D :D

aardwark 2011.09.17. 11:48:10

off: csinálok egy laza milánóit ebédre
on: ez a "műsor" csak Hajnival élvezhető, no meg a kommentelők hozzászólásaival :)

Riz Ottó 2011.09.17. 11:49:54

Érdekes, hogy a Big Brother első részében (talán még a másodikban is) jóval hétköznapibb embereket zártak be (pl. Zsanett a szörpgyárból). A VV már akkor is jobban ráment erre a típusra.

Most meg már csak ilyenek kerülnek be. Sehol egy hétköznapi, átlagos karakter, csak ezek a plasztik gog-táncosok, pornósok, vagy börtöntöltelékek.

Nekem ez fura, de ha ez a Való Világ...

Riz Ottó 2011.09.17. 11:50:50

@aardwark: úgy van. De ez áll a többire is :D

Birsalmamag (törölt) 2011.09.17. 11:52:46

@Riz Ottó: Kameráztassuk be a Stólbucit az lehet hogy érdekesebb lenne :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 11:52:58

@Riz Ottó: A BB2 is civil társaság volt, nem celebek gyülekezete, közülük van személyes ismerősöm.

Birsalmamag (törölt) 2011.09.17. 11:55:33

@Riz Ottó: A Big Brother első része volt a legjobb az összes magyar reality közül. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 11:58:54

@Szaffimacska: Celebek és wannabecelebek helyett akkor a következőbe (BB, VV, stb.) valóban civilek jussanak be!

Birsalmamag (törölt) 2011.09.17. 11:59:38

@atila68: Engem is ez aggaszt legjobban. Vajon mennyi járkál köztünk????

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 12:00:35

@Riz Ottó: Persze, hogy nem ez a Való Világ, de mégis azt mondják az okosok, hogy emelkedik (csökken!!) a tévénéző ingerküszöbe és ami egész nap az arcában van, azt nem biztos, hogy még este is nézné. És mivel a mindennapok önkritikájára alapból képtelen a népesség 110%-a (természetesen engem kivéve :D), ezért inkább adnak neki csontot estére, amit szopogathat, és csámcsoghat rajta, hadd érezze magát überkirály normális fazonnak. Vagy fazoninának. Közbe' meg.... :D

aardwark 2011.09.17. 12:05:03

@Szaffimacska: Buci érdekes lenne, de kijelentették az ügyvédjével, hogy vele nem lesz show :) (na persze..). Én a bár 1.0-t mondanám annak, anno nagy volt és úttörő, vagy út törő :D . Sok járkál ilyen köztünk, javaslom a látogatást minden reggel a Moszkva téren (most Szél Kálmán vagy mi...) :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.17. 12:06:29

Kolosiék tényleg gyilkolást akarnak a villába? Alekoszhoz jósoltam, de lehet most fog beérni, ezzel a fickóval?
BTW az én szótáramban a skizofrénia az, mikor emberünk olyan dolgokat lát/hall, amik valójában nincsenek a környezetében. Ami mondjuk simán lehet egy kóros üldözési mánia vége.

De ez a pasas min. szociopata. Tökjó, hogy ilyeneket mutogatnak a tévében, tényleg. Inkább nézek Criminal Minds-t, mert abban is ilyenek vannak, csak azokat legalább elkapják, és leszedálva bezárják egy eldugott kalickába, majd eldobják a kulcsot.

kitiltott bögre 2011.09.17. 12:07:07

lassacskán csak elfogynak a ribancok ebből az országból.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 12:07:34

@Szaffimacska: @Gem121: @aardwark: A végén meg Jerry Springer Show lesz ezekből!

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 12:08:19

@neccharisnyás útonálló: Criminal Minds forevör. A tegnapi agykasztráltnak még kalitka sem kellett, költségkímélő megoldást talált rá Ellie. ;)

aardwark 2011.09.17. 12:09:44

na megyek csinálni a milánóimat :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 12:10:59

@neccharisnyás útonálló: Ha így halad ez, akkor több évfolyamnyi elmegyógyászjelöltnek adhat témát ez a show diplomamunkájukhoz!

Riz Ottó 2011.09.17. 12:11:36

@Peter_Cs: :) Én is úgy emlékeztem, azért írtam, hogy "talán a másodikban is", mert abból csak egy-két részt láttam, azt sem végig. Az elsőre jobban emlékeztem. Nem azért írtam, hogy kétségbe vonjam a második rész szereplőinek normálisságát :D

aardwark 2011.09.17. 12:12:11

@neccharisnyás útonálló: skizó nem az aki sosincs egyedül?

@kitiltott bögre: nem fognak sosem, újra termelődés van :)

@Peter_Cs: az milyen lenne :D

Riz Ottó 2011.09.17. 12:15:34

@Gem121: ja, ebben lehet valami :D Bár én a hogyvolton követem ezeket :D

A Criminal Minds tényleg a legjobb :) Bár a Dr. Csont is jó. Újabban nézem a Döglött aktákat is, bár ott általában rájövök nagyon korán, ki a gyilkos és úgy már nem érdekes annyira.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 12:20:37

@Riz Ottó: Dr.Csont tényleg jó, a Döglött Atkák nekem túl későn vannak, olyankor már hajcsi van. :D

Riz Ottó 2011.09.17. 12:25:23

@Gem121: én is atkának hívom :)
Én is igyekszem időben lefeküdni, de ezek miatt nem megy. Tegnap azért virrasztottam, hogy megnézzem a CM ismétlését.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.17. 12:34:59

@aardwark:
Asszem tán emberkéket meg kerítésen ücsörgő bugyikék nyulakat is látnak.

De van a tudathasadás, amikor meg több emberke személyisége van a fejében.

Namost, a hangok az asszem skizo, ha viszont tényleg bizonyítható (haha!), hogy az elméjének egy másik darabja, az eredetitől konzekvensen eltérő személyiség jóvoltából tette azt amit, akkor az már tán hasadt.

És akkor mi van azok problematikájával, akiket a nyomorult gyerekkoruk predesztinált valamire, de észbe kaptak (ők vagy a környezetük) és adott keretek között, de mentálisan egészséges embert neveltek belőlük. Ami, hála ennek az idegbeteg bolond társadalmi környezetnek, időnként leblokkol, és előjönnek a régi rutinok, pánikrohamok, stb.

Á, beteg dolog ez a picológia.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.17. 12:36:52

@Riz Ottó:
Belém még az X-aTkák idején ivódott ez a "rovarmánia". :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.17. 12:40:41

@Peter_Cs: Hidd el, sokkal jobban örülnék, ha egyáltalán NEM IS LÉTEZNÉNEK ilyen emberek. Vagy tartanák őket szigorú megfigyelés alatt,kómásra gyógyszerezve. Tekintve, hogy ők is kint mászkálnak az utcán, csakúgy, mint te vagy én vagy az egyszer majd megszülető utódom....

csak magamat képviselem 2011.09.17. 12:40:59

@Zelefánt: a szerepelmélet jegyében lehet. az objektív (ez a szó emberek közt köztünk szólva képtelen ötlet) maszk viselése nemcsak, hogy könnyű, de méltóságot, magabiztosságot és "ez biztos művelt" sugároz. Ezzel csomó embert meg tudok vezetni, pedig tök átlag bölcsész vagyok, bár sok emberrel együtt úgy vélem, megvan az önbizalmam, hogy pápai tévedhetetlenséget érezzek és éreztessek magam iránt. Ezért ez a kedvenc képem, amit viselek.
De itt mindenki a szerepelmélet tétele szerint múkodik. Vagy kopizza a mantrát, amit kapott, vagy kitalál egy ügyes sajátot.
8)

Riz Ottó 2011.09.17. 12:43:28

@neccharisnyás útonálló: ja, igen, de azon a filmen én néha féltem :D

csak magamat képviselem 2011.09.17. 12:43:29

@pushpang: olyasmi :) aztán hú nóvsz. de ez a predikcióm. a bűnösök bűnhődjenek, VV54prez!

csak magamat képviselem 2011.09.17. 12:49:37

A bigbrádörös Zsanettra emlékeztek? gyak. a leghülyepicsább volt. szegény Évát leszámítva, akivel találkoztam a János neurója mellett. Én kéz-és lábügyben sertepertéltem ott, ő meg leszedálva mosolyogva sétált 2 ápoló karjai közt. És nem a neurón volt, hanem egyel arrébb.

Szóval: Zsanett is jogász lett, de ő tényleg. Volt vele egy aktívos interjú, nem győztem csodálkozni a pálforduláson. Megtanult beszélni!!!

Birsalmamag (törölt) 2011.09.17. 13:02:27

@csak magamat képviselem: Kedvencem volt! SZABIIIIIIII! :DDDD

Jogász ÚristN, a Zimilindi meg a CsisztuZsuzsika is azok jujj! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.17. 13:06:19

@Szaffimacska:
Nem, nem. A rózsaszín nyuszis baxópapucs a zsírkirály! :)))

Birsalmamag (törölt) 2011.09.17. 13:09:09

@csak magamat képviselem: Most komolyan egy pillanatra a Baukóra gondoltam, az is simán lehetne néha a neuron. :(

igazságos 2011.09.17. 13:30:24

Minden tiszteletem azoké, akiknek hivatalból kell néznie a műsort, nem egyszer, hanem háromszor-négyszer. Le a kalappal mindenki előtt, aki végignéz egy adást is.

Már csak egy stricifuttató, egy homo kan c.igga kell oda, aki jól helyreteszi a többieket, meg egy művészlélek, sértődős a lelkem fajta.

A go-go és k.urvás, hirdetős, transzvesztita lányok már megvannak, a kedvencem "A szeme se áll jól" l.uvnya.

PanDaNaci 2011.09.17. 13:34:21

@Peter_Cs: én már a múlt szériát hasznosítottam ilyen céllal, viszont a kommentelők viselt dolgairól írtam. marhára teccett :)

mézescsók 2011.09.17. 14:39:47

@nathalie: Ez azért igaz.
@Mme Chauchat: És úgy volt vele, hogy ott hagyta magára?
@utcai_arcos: Ő sem volt kisebb himpellér: www.youtube.com/watch?v=trLGhbFDIAk

mézescsók 2011.09.17. 15:04:27

@Riz Ottó: A második széria már rendesen taktikázott.
@pushpang: Az elejétől itt vagyok, ha nem is írtam mindig. Én valahogy nem emlékszem, hogy ezen a poszton Alekosznak hatalmas rajongótábora lett volna. Sőt. Az Attilával kapcsolatos véleményedet oszton.
@MissX: Akkor Attila szexuálisan frusztrált? Vagy legalábbis nélkülöz? Mert, ha nem, akkor régen rossz.
@Peter_Cs: Egyetértek, bár akkoriban még nem volt ekkora "respectje" a celeblétnek, annak is a legaljának. Ez most úgy látszik, hogy egyre többeknek életprogram. Ki lehetne vesézni, hogy miért, de ez nem az a poszt.
@Gem121: Azért egyszer ki kellene próbálni: normálisakat mutatni estelente.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.17. 15:14:16

@neccharisnyás útonálló: A misszióm..
A skizofrénia, amikor lát meg hall dolgokat, meg nem látja az összefüggéseket, szóval ilyen zakkant, és a - szerintem szerencsétlen - tudathasadás szót használják rá.
Amikor több személyiség van a buksiban, az a többszörös személyiség-szindróma.
De ezt a kettőt mindenki keveri; vagyis a pszichiáterek remélem nem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.17. 15:21:58

@Yooha:
Á, akkor ez is olyan a nép körében, mint a baleseti elsősegély. Bármi van, vagy gégemetszés vagy defibrillátor használata az EGYETLEN megoldás, mert a Vészhelyzetben úgy volt!
És akkor még ki is rakják plázákba a kütyüt a jónépnek, hogy játszhasson vele. Bár mentős ismerős megnyugtatott, hogy állítólag van rajta egy érzékelő, ami normál szívverésnél letilt. De ki az istennek van bátorsága azzal a cuccal sokkolni egy vadidegent. Meg simán gond nélkül rést vágni a légcsövére?

mézescsók 2011.09.17. 15:28:24

@csak magamat képviselem: Az eddigi hozzászólásaid alapján még nem ismerlek annyira, hogy tudjam, mennyire gondolod komolyan, de így első nekifutásra nekem betegesnek tűnik, amit leírsz.
Az hétköznapi ember a mindennapjai során sok szerepet játszik. Helyesbítek, én, nem a hétköznapi ember, mert távol áll tőlem, hogy általánosítsak. Mindenesetre tény: a férjemnek felesége, a gyerekemnek anyja, a kollégáimnak társa, beosztottja és főnöke, a bankban a kisasszonynak az ügyfele, a haragosomnak az ellensége, a barátomnak a barátja, a szeretőmnek a kedvese, a kommenttársaimnak esetleg egy nem túl érdekes társa vagyok és még folytathatnám. Ezek nem szerepek, hanem a különböző élethelyzetekhez való viszonyulások. Szerintem.
A szerepjátszás akkor kezdődik, ha bármelyik mivoltomban olyasmit adok elő - ok nélkül -, ami nem vagyok. Pl. a postásnak eljátszom, hogy ezt sem tudom, hogy mi az, hogy levél, vagy a gázóra leolvasónak, hogy egyáltalán van-e gázórám. Vagy az - és szerintem ez a súlyosabb eset -, amikor abszolút másnak adom ki magam, bár ez velem még nem fordult elő. Akivel mégis: az miért van, nem meri vállalni magát? Játék? Kivel, akit átver? Miért veri át? Célja van vele? Ha igen, akkor nem játék. Ha nincs, akkor beteges dolog. Még akkor is, ha saját magát jól elszórakoztatja.
Persze az adott elmebetegségen belül mindenki viselkedése logikus és érthető. Ha valaki azt képzeli magáról, hogy Napoleon és úgy is viselkedik, akkor ha én elfogadom ezt a dilijét, akkor minden mondata logikus lesz a saját őrültségén belül.
Bocs, hosszú voltam.

mézescsók 2011.09.17. 15:31:36

@csak magamat képviselem: Tudomásom szerint még nem végzett, de eléggé a vége felé járhat. A BB1-ből említett Zsanettről én az tudtam Tv2 Aktív riportból, hogy művelődésszervezést tanul és már olvas is. Ettől függetlenül később elvégezhette a jogot.

MissX 2011.09.17. 16:56:40

@mézescsók: lehet, hogy csak kisigényű, vagy az össz választási lehetősége jobbkéz vagy balkéz. vaaaaaaagy nem tudom :)

rexter 2011.09.17. 17:23:42

az a középső picsa, Reni asszem, jól nézett ki nagyon, ezerszer inkább őt. az eddig beszavazók viccek voltak, MINDIG az került be aki a legkevésbé volt szimpatikus. Leginkább az a szánalmas roma Fecó.... úristen.

aardwark 2011.09.17. 17:33:47

@mézescsók: grat, szép okfejtés :)

@MissX: Te meg simán csak bizonytalan vagyol, vagy mégsenemdenem? :D

MissX 2011.09.17. 17:37:14

@aardwark: jaja, én már azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány... nem hogy ettől többet :))))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 17:41:59

@rexter: Reninél is lett volna jobb választás, Viki!

Spéter46 2011.09.17. 17:42:57

@Peter_Cs: Viki teljesen olyan volt, mint Tordas.

Spéter46 2011.09.17. 17:44:56

Én már vártam, hogy mikor dob be egy balladát, már csak hogy becsüljék az értékeit és a kulturáltságát!

mézescsók 2011.09.17. 17:46:02

@MissX: A "vagy nem tudom". Talán.
@Spéter46: @aardwark: Kösz.

MissX 2011.09.17. 17:59:16

@Spéter46: á, elég lett volna, ha a kortesbeszédnél vagy minél csak annyit mond, hogy "nekem vannak értékeim". tutira megnyerte volna a show-t

Spéter46 2011.09.17. 18:02:40

Hiszen szavaló versenyeken is indult :)

Spéter46 2011.09.17. 18:27:33

@Tetű Lázár takarodj!: Eltévedtél egy kicsit, ez nem az a blog!

Szerénke. 2011.09.17. 18:37:10

Sziasztok!
Tegnap sajnos megtört a nyerő széria, bebuktam a tippelést. Ez az Attila gyerek ment be, érdekes...:D
Na, majd ma. Biztos beküldik tubi-tubit.:D
Hajni! Az nem Barbie integetés, az angol királynő szokta ilyen stílusban nyomni, biztos már kékvérűnek érzi magát.:)

foxglove (törölt) 2011.09.17. 18:42:03

Jó kis VV-cikk van a Velveten. Felhívnám a figyelemet a hölgyek házismink és házihaj fotóira, kiváló előtte-utána beállítások lesznek még ebből.

kemény keleti kommentelő 2011.09.17. 19:15:53

Hódos Hajnalka-Binbir gece 0:0
Hv pálya 27 néző
Meglepő, de igazságos döntetlen két remek jós között. A 40 della visszajár. Önbizalomvesztés miatt a mai tipp elmarad.

Az esti beköltözés izgi lesz. Még jobb lenne, ha a játékosokat régi villalakók kísérnék, mondjuk vvÁgica, Anett és Györgyusz. És ezt nem PeterCs megjelenése miatt mondom, hanem mert komolyan gondolom.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 19:22:59

@hullámpapír: Én tutira nem fogom nézni. Legalábbis most ezt állítom. :D De legutóbb is így kezdődött. Kellően előkelően és sznoboid módon viseltettem a szubkultura iránt, amíg aztán magával nem rántott a komment-áradat, meg ez a sok lökött tyúk itt. :D
De most talán nehezebben csábulok majd el, mert a VV-vel egyidőben adja a csigatévé az ÖsszeEsküvőket, amiben az alapkoncepció ugyanaz, mint a VV-ben (zárj össze egy csomó idiótát, aztán röhögj, ahogy intrikáznak és egymás alá vágnak), csak itt még meg is fejelik pár ultragáz, kritikán aluli anyósjelölttel is. :D Igazi csemegének ígérkezik. :D :D

aardwark 2011.09.17. 19:31:41

én most x faktort nézek. az perverz??????????

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 19:37:54

@Binbir gece: Györgyusz jó ötlet, legalább egy jó nőt látnánk a villában!

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 19:43:10

@aardwark: Mindenképpen, mert én is azt nézem, így normális már nem lehet. :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 19:45:52

@Peter_Cs: öö,ugye ugyanarra az öregecske csajszira gondolunk?akkor már százszor inkább Anett!!!

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 19:49:44

@utcai_arcos: IGEN! IGEN! IGEN!
Na, meglesz a 4.? :D :D

MissX 2011.09.17. 19:50:30

@Gem121: aszem én vagyok a 4.

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 19:52:46

nem tudom,el bír e ez az ország 2 Tóth Gabit :))?

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.09.17. 19:53:05

@MissX: Akkor továbbjutott az xfaktor. :D

Birsalmamag (törölt) 2011.09.17. 19:53:24

@mézescsók: Szerintem cs_m_k nem erre a beteges szerepjátékra gondolt.

MagasMacska 2011.09.17. 19:55:21

@utcai_arcos:
Nem tudom. De ez nekem jobb, mint az 1. számú.

aardwark 2011.09.17. 20:04:46

@Szaffimacska: meg lesz az is, dolgozom rajta :D
@MissX: Te is zsibbasztod az agyad cica? :D
@Szaffimacska : ofkorsz csak akkor :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 20:19:44

@Peter_Cs: uristn...már az ő VV-jében is ennyinek tűnt,az meg nem most volt.

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 20:20:22

picsának énekel Mátépétert ha nem azt szokott????

MissX 2011.09.17. 20:23:24

@utcai_arcos: az még hagyján, a picsának megy el, ha nem tud örülni annak, hogy tovább jutott?

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 20:28:41

@MissX: ezt én plusz pontnak veszem,ha van valakinek önértékelése!Tudja,hogy szar volt és csak a zsűri tolta meg kicsit.Én is az a farok voltam mindig, hogy ha kicsi akadályt ugrottam meg -szándékosan- akkor hiába hozsannáztak a többiek, tudtam, hogy szart se ér, mert annál sokkal többet tudtam. Így volt ez nyelvvizsgánál, diplománál, stb, talán egy dolog volt amikor hátradőlhettem, na jó kettő, az első maratonimnál, és a harmadik Kinizsimnél, mert akkor tényleg azt mondhattam, NA ezt odatettem.

aardwark 2011.09.17. 20:28:43

@MissX: na ja:) és mi a picsának jut tovább a karaoké huszár és ez jó a "zsűri" szerint... ehhh, basszák meg ezeket simán agyon lőném

MissX 2011.09.17. 20:32:23

@utcai_arcos: én meg nem igazán szeretem a fanyalgó embereket. igenis örüljön és mondja azt magában, hogy a következő fordulón megmutatom, hogy nekem tényleg itt a helyem.
jelentkezett x ember (ok, ennek 98%-a ótejóég kategória), ő tovább jutott. hányan lennének a helyében? szóval inkább álljon így hozzá: elcsesztem, de meglátták bennem azt a valamit. bizonyíthatok!

MissX 2011.09.17. 20:40:32

vajon fog moonwalkerezni? :o :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 20:41:27

@MissX: aláírom,van benne valami.de nem vagyunk egyformák, ezért is írtam privátban is ;)!

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 20:43:10

@MissX: Geszti hülye,ez borzalmas volt.

MissX 2011.09.17. 20:45:00

@utcai_arcos: ő a vicc kategóriában indult. :)

MagasMacska 2011.09.17. 21:05:10

Hoppá, erre későn értem vissza, most nem tudom ki!!! De nagyon tetszik!! Kocsis???

MissX 2011.09.17. 21:06:39

popcorn és málnaszörpi. vágjunk bele, kezdődik.

MissX 2011.09.17. 21:09:59

így elnézve, ez a kukker engem pongóra emlékeztet

MagasMacska 2011.09.17. 21:10:08

Alekosz exei?? Jajjj...

Sir Integra 2011.09.17. 21:10:20

Úú, még nincs új post. Hát igen, Attiláról sokat lehet elmélkedni.

Minden Apple fag egy magányos troll. Mindig is tudtam.
Pedig majdnem idolom a csávó. Mínusz iPdad, iMac, iPhone. De majdnem jó, tényleg.

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:10:59

@MissX: a málnaszőrnél erősebb kell majd szerintem, én már melegítettem a Vágta melletti Bor/Pálinkafaluban :D!

MissX 2011.09.17. 21:12:58

@Sir Integra: nemáááááááá nekem is van az összes felsorolt. azért maradhatok? majd nem trollkodom :))))

Hurri Kán 2011.09.17. 21:13:11

Költöznek befelé az odúba?

MissX 2011.09.17. 21:13:39

@utcai_arcos: elvettek tőle minden gyorsítót :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:14:43

@MissX: hej,tudtam,hogy nem lehetsz hibátalan :)!

Drogon 2011.09.17. 21:15:09

Gergő Oéivér
Fecó Béci
Sehereza Zsófika
Kinga Narancsos csaj
Szíjjártó meg Alekoszba oltott valami

sogeking 2011.09.17. 21:16:22

Póóóni! Póóóni! Póóóni!

Hódos Hajnalka 2011.09.17. 21:17:35

@Sir Integra: holnap lesz dupla. én sem számítottam rá, hogy ilyen későn érünk ide, bocs. :)

sogeking 2011.09.17. 21:18:27

@perpetum: azért Seher és Zsófika nem egy kategória

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:18:33

jajj,már gondolom vártátok :P.Na jó: rendszeres szavazóink között a KÖKI terminál jóvoltából kisorsolunk 2 perc előnyt Józsi a baltás gyilkos elől!

MissX 2011.09.17. 21:19:54

első napok eseményei: elkezdik magukat a korábbi villalakókhoz hasonlítani. végül arra a következtetésre jutnak, hogy ők sokkal jobbak, ők sokkal jobb műsort csinálnak meg amúgyis.

B.Andita 2011.09.17. 21:20:30

Gondolom ott fognak ülni a kertben hónapokig,mert nem tudják megrejteni a fejtvényt.

sogeking 2011.09.17. 21:21:17

Póni cipőjéért már megérte nézni a műsort :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:21:23

jó ez a zene!mi a címe??

B.Andita 2011.09.17. 21:23:16

szerintetek ki megy be? Veronka?

sogeking 2011.09.17. 21:24:03

hát ez nem jött be :)
de legalább nem kell sms-t küldenem

Hódos Hajnalka 2011.09.17. 21:24:09

@utcai_arcos: Adele: Rolling in the Deep, ha egyre gondolunk.

loverain 2011.09.17. 21:24:15

meg eddig ez a mai banda a legnormalisabb

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:24:59

@B.Andita: hát,ezek alapján mégiscsak fogjuk látni zuhanyozni -mondjuk ha már a 3-ból választhatunk!

lucc.gizi 2011.09.17. 21:27:05

Kingabarbi integetése még mindig odabasz:-)

Talpig Jimmy 2011.09.17. 21:27:26

a buci szijjártó fejű nem tűnik butának

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 21:28:08

@perpetum: Azért ne sértegessük már Márki Zsuzsit ezzel az agyatlan cicababával!!!

Hurri Kán 2011.09.17. 21:28:23

Ide is behívják Olgát tartalIknak? :D

pocokpocok 2011.09.17. 21:28:53

szép estét!

a mazoizmusom jegyében folytatom a vv4-es szokásom: közbe tornázom...de barbika unott fejét látva rámjött a hányinger...nem lehetne, hogy egyik se menjen be?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 21:29:50

@B.Andita: Sajnos. A harmadik egybites cicababának!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 21:31:03

@gyvy: Ide már tartalékcsapat kellene: Olga, Szilvi és Viki!

MissX 2011.09.17. 21:31:31

@B.Andita: lesz 15 hóember :D :D :D vagy ők lesznek az új laokoon csoport :D :D

B.Andita 2011.09.17. 21:32:20

Nnnna, Kingu kimondta a lényeget: Olcsó vagyok. És tényleg.

Hurri Kán 2011.09.17. 21:33:44

@Peter_Cs:
Úgy még talán volna remény? :)

B.Andita 2011.09.17. 21:34:19

VirslisVeronka kancsika egy kicsikét. Eddig észre sem vettem.Egyébként a mai felhozatalból szerintem inkább ő menjen be

foxglove (törölt) 2011.09.17. 21:35:00

ááh, hát én ezt nem fogom bírni. Kizárt.

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:35:15

fogait még mindig nem szabályozta be.

nathalie 2011.09.17. 21:35:28

én ezen a veronikán mindig röhögök, amikor megszólal. És ez a mogyis jelenet is a mai napig megnevettet.
És ahogy gügyög. ÁÁÁÁ :D Én őt akarom bent.

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:36:40

Na jó,bevallom, én is azért jöttem a Hogyvolt-ra, hogy megtaláljam az igazit.

Meridian74 2011.09.17. 21:36:53

ÚÚÚÚrrrrisssstttten.... megfeledkeztem, hogy ma lesz a beköltözés, és véletlenül az RTL-re kapcsoltam. Pár hónapja égettem szép a számítógépem CPU-ját, az nem fagyott így meg mint én most az előbb...

3 picsogó "me'le van a hotdogá'lus, annyila megéheztem egy vi'slire" like hülye picsa a másik kettő mellé... ez sock.

FGSuperman 2011.09.17. 21:37:23

@B.Andita: a kancsisàg egy dolof, de az a kacsaszàj + a toka
jézus phasza

nathalie 2011.09.17. 21:38:56

milyen életszerű volt ez a jelenet, ahogy először a tv kamerák előtt megy haza.
És hát persze hogy DAvid Hasselhoff a férfiideál számára :):):)

B.Andita 2011.09.17. 21:39:18

Szép a pónicsalád.

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:39:55

EZ egy nagyon életszerű helyzet volt,még jó, hogy nem dobott össze a .ppt-t.

2011.09.17. 21:39:56

Sziasztok! Tudja valaki Pajkos Póni hány éves?

MissX 2011.09.17. 21:40:08

pp egy negyvenes nő egy 13 éves lány agyával.

B.Andita 2011.09.17. 21:40:17

Tábla előtt a család....hát ez kész.

loverain 2011.09.17. 21:40:23

ez komoly, hogy otthon is ezt nyomja :)

Meridian74 2011.09.17. 21:40:32

Felvisítottam a röhögéstől mikor Andrea depreszió-oldó meditációs adását tolták...

sihaya 2011.09.17. 21:41:28

úááá öcsém ezek a nők :D szénné röhögöm magam :D

foxglove (törölt) 2011.09.17. 21:41:30

amikor lilu olyanokat mond, hogy "Gergő átkarolta Kingát!", meg "de Veronika, GERGŐ nem tetszik neked, érted, GERGŐ!", akkor egyszerűen felrúgnám a tévét. vagy lilut.

Meridian74 2011.09.17. 21:41:49

Úgy látom a műsorban is vísítanak... mindjárt hajra mennek...

B.Andita 2011.09.17. 21:43:02

Mért kell mutogatni, hogy Alek ajkán csüng mind...annyira ordenálé. :-))

FGSuperman 2011.09.17. 21:43:31

@sogeking: elég szarul tartja magàt
pòni és a virslis is kéne bentre, ezek nyírnàk az elejétôl egymàst

nathalie 2011.09.17. 21:43:33

Imádom ezt, hogy az rtl klub lemodellezi a korábban történteket :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:43:36

És mééég hányan szerették :P!

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:44:07

TEDD A KEZED A KÉÉPERNYŐŐŐRE!!!

2011.09.17. 21:44:17

Többnek gondoltam, agyilag meg kevesebbnek. :)
Le van már vajazva, szerintem az RTL kapásból 60%-al indítja a kiválasztottat, virsliszájú gügyögő megy be, külön feladattal, rá kell másznia Gergőre. Szegény Gergő!

Meridian74 2011.09.17. 21:45:25

Barbara: szakadt környezet, de hitelből vett projektor az van.
Meg pránaenergia, batyuszámra... ROFLMAO!

MagasMacska 2011.09.17. 21:45:45

Ajjaj, tévedtem, erre még nem vagyok felkészülve.
Ez rosszabb, mint amit vártam, pedig...

nathalie 2011.09.17. 21:45:57

Gergőt nyugodtan indíthatták volna a tenyészkan kategóriában. Mindenki rá fog mászni.
(Lassan lilu lesz a legidegesítőbb nő a műsorban)

foxglove (törölt) 2011.09.17. 21:47:56

Barbara és Gergő mint egy pár, na ez annyi szinten borzasztó, hogy megszámolni sem lehet.

mézescsók 2011.09.17. 21:47:58

@Szaffimacska: Lehet. Talán nem. Nem először tévednék.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 21:50:17

@nathalie: Ezek után ha valami gyíkom van, csak tegyek be egy Alexandra Paul filmet Andrea megoldása után szabadon?

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:56:18

A nyertes a KÖKI terminál jóvoltából, egy éven keresztül, minden nap, verést kap a töröktől* :))!(*Rejtő)

Meridian74 2011.09.17. 21:57:24

egy kedves és értelmes lány, aki viszont "osztja" a többieket...
ööö... izé, ebben van némi bicsakos ellentmondás.

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:57:36

Na EZT nem értem.Azzal hogy valaki bekerül lesz valaki VALAKI??

Meridian74 2011.09.17. 21:58:43

úúúúristen... Andrea hangja... energiahiányos.

2011.09.17. 21:58:58

Kevés idegesítőbb dolog van Póni sivalkodásánál, lője le már valaki!

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2011.09.17. 21:59:21

Mássz ki a fejemből, én is fejlövésen gondolkodom. :)

FGSuperman 2011.09.17. 21:59:28

Ezt az Andreàt addig kéne ütni amíg mozog

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 21:59:41

@nathalie: ciki lesz,ha bent kiderül,hogy "bent" esetleg párszor kikormolták a púzóját :D!

MagasMacska 2011.09.17. 21:59:54

Ez már egy denevértől is magas...

sogeking 2011.09.17. 22:00:12

egy Veronika Seher zuhanypárost azért megnéznék

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 22:00:37

UGYE MONDTAM HOGY ÁTOPERÁLTÁK!!!

MissX 2011.09.17. 22:01:08

kinga és pp tényleg mint két tojás :o

Meridian74 2011.09.17. 22:02:46

Az észlény megállapítások így a végére, nem is vártam mást.

MissX 2011.09.17. 22:04:33

vajon miért nem lepődtem meg?

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2011.09.17. 22:05:30

Balázs formában van as usual :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 22:06:28

na ezt a kutyás is egy állatkertből szalajtott lesz :(

foxglove (törölt) 2011.09.17. 22:07:14

hát azt hiszem, hogy számomra ez itt a vég, mert virslit és fecót tényleg nem fogom tudni együtt elviselni. Ide azért majd még bekukkantok.

B.Andita 2011.09.17. 22:07:18

A holnapi három nagggyon kemény.

Hurri Kán 2011.09.17. 22:07:51

BNM-et is beviszik az odúba?

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2011.09.17. 22:08:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a mai show-ból igen kemény HV fog születni, le lehet ezt írni egyáltalán?

nathalie 2011.09.17. 22:10:06

@utcai_arcos:
ja, lehet. Bár sztem az rtl klubban pezsgőt bontatnának, ha a csajok a gergőt zaklatnák, miközben a gyerek a titokszobában a fecó után sír, mert hogy szerelmes lett belé (megszokta a hasonlókat a böriben) :)

nathalie 2011.09.17. 22:10:52

bejutottak már a szobákba? a veronikának lesz annyi esze, hogy elmondja hogy van valami, amit meg kell fejteni?

Hódos Hajnalka 2011.09.17. 22:10:57

@berger90: ha olvastad volna az Alekosz posztokat, tudnád, hogy már ott haza akartam hozni Veronikát, sőt, örökbefogadáson is gondolkodtam. :))

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2011.09.17. 22:12:18

A kutyád visítva menekülne. :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 22:12:19

csak hogy lássátok az eredetit, New Radicals on the air! www.youtube.com/watch?v=DL7-CKirWZE&ob=av2n

Meridian74 2011.09.17. 22:13:20

Ez a sherezádé amúgy össze tudja zárni a combjait? Szemre szét van kurva ez a luvnya...

Meridian74 2011.09.17. 22:14:03

@berger90: hé hé, az állatkínzást büntetik... :)

Talpig Jimmy 2011.09.17. 22:15:10

Veronikának tolmács kell majd az Attilához

sihaya 2011.09.17. 22:15:47

Dukai Reginának milyen szar reklám lesz már a tesója, pláne hogy a 4 év börivel indít... VV6-ban már lehet gyilkosság miatt 15 évet ült csávókát tolnak be, csak mert helyes?

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 22:16:24

@nathalie: hívtak már perverznek te perverz :DD?

MissX 2011.09.17. 22:17:41

mivel nem segített rajtam a bomba-redbull kombó, így én most eltolom a biciklit.

további jó kommentelést mindenkinek :) jó éjt

Dr_utcai_arcos 2011.09.17. 22:21:02

@MissX: jó lét szép kommentina ;)!

B.Andita 2011.09.17. 22:30:19

Jó pihit. A most indulóknak meg jó mulatást.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.17. 23:13:51

Ha ütős lánycsapatot akart volna a csatorna, akkor a 3 fura, 3 amazon + Viki + Szilvi női szakasz ment volna be. Ez lett volna a legjobb.

csak magamat képviselem 2011.09.18. 00:21:58

@mézescsók: nem beteges vagyok (remélem).
Nekem az fura, ahogy te írsz a szerepekről.
Gyakorlatilag felsoroltad az összes helyes értelmezését a szerepelméletnek. nem én találtam ki, Goffman, érdemes olvasni tőle. Pontosan ugyanezt írta, vett kb. 10 példát, kínai tekintélyes városvezetőtől a viháncolva lovagló úrilányokig.
Az jött ki, amit leírtál.
A lányok otthon magabiztosak, a megszokott kényelem és kiszolgálás várja őket, az ottani szerepük a gazdag család bájos kislánya.
Lovagolva estek-keltek, na ezt hívják szereptávolításnak. Nem ment jól nekik a helyzet irányítása, így zavarba jöttek és egymást cukkolták a bénázásaik miatt.
Te pontosan ezt írtad le. Én pontosan ugyanezt gondolom. Rám hatott ennek a szociológusnak a szerepelmélete, légyszi ne vádolj itt mindenféle félremagyarázással (biztos úgy látod, egy sumák beteges vagyok, ám legyen), nem igazán értem, miért engem pécéztél ki ezzel a kritikával. Így ismeretlenül se. Az utolsó bekezdésedben a szerepjátszás olyan, mint Raszkolnyikov beteges vágya, hogy vannak felsőbbrendű emberek, akik gyilkolhatnak is (ő is Napóleont ajnározza). Vannak alsóbbrendűek, akik szaporodnak, ennyi a dolguk. Így van, ahogy mondod, a saját kis dimenziójában mindez racionális. Amíg a regény harmada felé rá nem jön, mekkora baromság volt így viselkednie.
Miben is van köztünk véleménykülönbség? Ezt fejtsd már ki, hogy miért is vagyok beteges?
"Mindenesetre tény: a férjemnek felesége, a gyerekemnek anyja, a kollégáimnak társa, beosztottja és főnöke, a bankban a kisasszonynak az ügyfele, a haragosomnak az ellensége, a barátomnak a barátja, a szeretőmnek a kedvese, a kommenttársaimnak esetleg egy nem túl érdekes társa vagyok és még folytathatnám. Ezek nem szerepek, hanem a különböző élethelyzetekhez való viszonyulások. Szerintem.
A szerepjátszás akkor kezdődik, ha..."
Már bocs, de csont ugyanarról beszélünk, ugyanazt gondoljuk.
Kérlek ne bántódj meg, esküszöm nincs ilyen szándékom, azért hívom szerepelméletnek, mert ez a neve. Ha beteg vagyok, akkor te is. Sajnálom, lehet, hogy totál tévedek. Tényleg csak azt nem látom, hogy miután a véleményünk 100%-ban egyezik, miért kellett félreértened, amit írtam? Én egy nyavalyás általánosan elfogadott szociológiai elméletben hiszek, te pedig teljesen magadtól, logikusan levezetve tömören kifejtetted. Most miért kell egymásra fújni?

csak magamat képviselem 2011.09.18. 00:22:59

írás közben nem tűnt ennyinek. Csak minden 3. mondatot kellett volna leírnom.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.09.18. 00:31:14

Még értelmes mondat, vagy igazi humor nem hangzott el. Csak röhögnek minden semmiségen. Hát ez így nagyon gagyi. Már ami a képernyőn látható a folyamatos adáson.Veronika nagyon gáz, az a nyávogás amit beszéd helyett használ!!!! Szörnyű

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 00:43:36

@csak magamat képviselem: @mézescsók: Bedobom magam közétek!ÉN is szerepet játszok és teljesen tiszta érdeki megfontolásokból. Akkor én is beteg vagyok, meg még vagy 5 milliárdan a Földön.EZT hívják együttélésnek. Durván néznénk ki, ha mindenki azt adná, amit valóban szeretne, amilyennek valóban tűnni szeretne. Én pl. tudom miért húzok magam köré falakat, és azt miért tapétázom tele kifelé különféle képekkel. De gondolom mindenkinek megvan a saját meséje. Értelmes embereknek tűntök, nehogy már ezen összekapjatok.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 00:44:38

@Ari11: Nyugi, 6-tól 10-ig hónap alatt majd csak összehoznak valamit :)!Vagy nem.

csak magamat képviselem 2011.09.18. 00:44:44

én csak belenéztem. ez a Veronika -nem meglepően- borzalmas. én nem gondoltam, hogy ezt leírom, de nem kicsit sajnálom Veronika legutóbbi "férjét".

csak magamat képviselem 2011.09.18. 00:49:38

@utcai_arcos: igaz. ez nekem egy jó és tömör konszenzus.
még e4gy mondat, lécciléccilécci.
Színház az egész világ és színész benne minden férfi és nő.
Részemről nincs több kisregény. Amúgy mézescsókhoz képest- ha jól látom, én bocs, mert a tied még emberes hosszú volt, az enyém már Istenes. télleg nem 1 mondat lett, tudtam is. bocs.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.09.18. 01:03:07

@utcai_arcos: Jaaaaaaaaaaj te mér a barátom vagy, mert szerinten is legalább 6 hónao kell, mire egy igazi beszélgetés, vagy azon röhögök ami humoros, de nem mindenen. Volt egy ilyen ismerősöm, borzalmas volt.Talám te is láttad Benkő Dániel egyik párkereső műsorában válogatott a férfiak közül, és ott volt egy srác az röhögőt mindig, mindenen, sosem volt normális, mi jobban ismertük, és tényleg ilyen volt.Ez a roma gyerek ezt hozza, most már 2-órája röhög a semmin, vagy jobb esetben saját szövegén. Én nem látok ezek közt egyéniséget, vessetek meg, de nagyon gyenge széria ígérkezik.

györfi andrás (törölt) · http://www.gawebmediagroup.blog.hu 2011.09.18. 01:20:30

Mindkettő vállalható.

Spéter46 2011.09.18. 04:31:56

@Meridian74: Miért zárná össze? Így praktikus és így is szokta meg!

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 08:11:11

"VV Kinga elmondta, legalább 120.000 Ft-ot költ magára havonta, kozmetikusra, manikűrösre, szoláriumra és fodrászra.". De kérdem én,ha most ő is szingli mi a kócos f-ból???Életében egy percet nem dolgozott :S.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 08:13:06

Kinga + Attila?Huhú, na az lesz a nagy páros!

Zelefánt 2011.09.18. 08:16:51

@utcai_arcos:
Honnan indulhat reggelente...ha ennyi lóvé kell ahhoz, hogy kiálljon az emberek elé...

Zelefánt 2011.09.18. 08:18:29

Most...én is elszörnyedtem a tükör előtt...de négy rugó azért nem szükségeltetik...a változtatáshoz...
(már lebontva)...

jog-ász 2011.09.18. 08:45:24

@Peter_Cs: ok, de akkor ki fog nyávogni?:)meg visitani??főleg akkor ha egay honap után lenő a haja, elfogy a sminkkészlete stb..remélem elveszik tőlük.

Birsalmamag (törölt) 2011.09.18. 09:19:35

Eddig:
DubajGergő
SzocioAttila
BaltaarcúKinga
VirsliVeronika
GyőziFecó
és Sehereribizli

BarBwire 2011.09.18. 09:25:43

Pálinkás jó reggelt a vasárnapra ébredőknek. A tegnapi napot kihagyta (bár ne tettem volna) Látom izgi volt.

BarBwire 2011.09.18. 09:27:30

@jog-ász: Az előző szériában is volt saját sminkesük, fodrászuk. Azért nem néztek ki olyan rémesen. Kapnak ők minden szépet jót odabent. Azért én is kiváncsi lennék rájuk, milyenek a póthaj-smink-stb nélkül. Talán rájönnék, hogy ők se szebbek nálam.

Anselmo 2011.09.18. 09:36:01

Az viszont érdekel, Reni hol gogótáncol, mert raknék pénzt a bugyijába.

MissX 2011.09.18. 09:53:24

@BarBwire: amúgy nem is értem miért kapnak sminket, frizurát, műkörmöt. úgy lenne az igazi, ha mindenki a maga szépségében tündökölne. :)

és jóóóóóóóóóóóóóóóreggelt! :)

PanDaNaci 2011.09.18. 10:36:58

@Zelefánt: a kevesebb néha több.

Mi a búsnak akarnak a nők mind egyformák lenni?

Birsalmamag (törölt) 2011.09.18. 10:56:05

@csak magamat képviselem: "Kedvenc" tantrágyám, a kommunikációelmélet is ugyanezeket a szerepeket írja le szép sorban. Fasza is lenne ha feleségként reggel felkelnék, felvenném a kosztümömet és tanárnénisen beszélnék, vagy szakadt tréningruhában bemennék a munkahelyre, és letegeznék meg megpuszilgatnék mindenkit, stb. Ezek is szerepek, nincs ebben semmi beteges.

saturnalia 2011.09.18. 11:15:58

Sziasztok!

Bár Balázsék nem nagyon reklámozták, de elindult az online közvetítés is, továbbra is este 10 és hajnali 5 között lehet "kukkolni". Én kb éjfél és 4 között néztem/hallgattam - nem, nem lesz belőle rendszer, de most kellett először egyedül aludnom az új albérletben:D -, és gyanítom, hogy az élő adás érdekesebb lesz, mint a műsor.

A szerkesztők nagyon erőltették, hogy legyen a mai összefoglalóba használható anyag, ezért két játékot is kellett játszaniuk a lakóknak, biztos benne lesz a mai adásban, nem részletezem, a lényeg, hogy mindkettőnek az volt a célja, hogy a szereplők minél többet áruljanak el magukról. Leírok pár dolgot, mert tuti, hogy egyes részek nem kerülnek adásba.

Gergő: Elég semmilyen figura volt, a fiúkkal haverkodik, Fecót egyenesen a testvérének nevezi, a lányokkal az óvodás kommunikációt választja, inkább beszólogat nekik. Az RTL klub által nyomatható szerelmi szálak közül az egyik a Gergő-Veronika lesz.

Seherezádé: A legnagyobb poén, hogy még ő maga sem szokta meg a nevét, amikor a nagymamájáról mesélt, hogy miket mondott neki, mindig bakizott ("Drága Vivikém... ööö, Seherezádém"). Veronikával ők ketten cigiznek, egész éjjel cigiért rinyáltak, mert csak egy dobozt kaptak az éjszakára, a többit reggelre ígérték nekik. Néha egy fokkal értelmesebbnek tűnt, mint a beszavazón, de az érvelésében nagy szerepet kapnak a káromkodások...

Fecó: Állítása szerint még nem érte hátrányos megkülönböztetés a roma származása miatt, őt mindenhol tisztelik, az éjszakában is. Van egy 5 éves és egy 3 éves gyereke, az élettársát azért csalta meg, mert rátört a kapuzárási pánik, de amikor a szexre került a sor, nem nagyon tudott teljesíteni, mert a párja járt a fejében... Amúgy nem tévedtünk, ő az Alekosz klón. Amíg a többiek a nappaliban voltak, ő bevonult a hálóba, fel-alá mászkált, mindent megnézegetett, közben magában beszélt - persze értelmetlen, felesleges dolgokat.

Kinga: Teljesen máshogy viselkedik, mindenkivel kedves, visszahúzódó, de Veronika beszámolt a többieknek (Seherezádénak és Fecónak) a bemutatkozó filmjéről, mindhárman megállapították, hogy egyelőre pozitívan csalódtak benne, de tartanak tőle, hogy csak megjátssza magát.

Attila: róla nem derült ki sok minden, az látszik, hogy bejön neki a Kinga, és van egy kis esze. Az első, kérdezős játékban Seherezádé megkérdezte, hogy ki tetszik neki a lányok közül a legjobban, ő pedig Veronikát mondta, ezután Kinga persze rögtön megtett mindent, hogy felhívja magára a figyelmét.

Veronika: Én mondjuk elfogult vagyok, az előző műsorban is úgy gondoltam, hogy ő a maga módján egy szerethető karakter, aki messze nem olyan buta, mint amilyennek mutatja magát. Nem azt mondom, hogy kiemelkedően okos, de pl a kérdezős játéknál Attila mellett ő volt az, aki a játék, a taktikázás szempontjából releváns kérdéseket tudott feltenni a többieknek.

Nah, kb ennyi, nem véletlen, hogy a V-S-F trióról tudtam többet írni, a második játékban két csapatra osztották őket, ők voltak az egyik csapat, és az élő adásban csak az ő beszélgetésüket mutatták.

Jah, még egy-két érdekesség. Veronika és Seherezádé már korábban találkozott, van egy közös barátnőjük is. A lakók közül többen még állandóan a kamerákat figyelik (asszem Kinga tette fel a kedvenc kérdésem Attilának: Szerinted a kamerák maguktól mozognak?), ha bármi, kicsit is érdekes dolog történik, akkor rögtön azt emlegetik, hogy holnap ez megy a címlapokra.

PanDaNaci 2011.09.18. 11:17:17

@Szaffimacska: igaz is, ne általánosítsak, ezekre a barbisparishiltonoscelebtyúkokra gondoltam. :)
Tucatárú, giccs milliókért. Áh...

Hurri Kán 2011.09.18. 11:21:44

@saturnalia:
Na ja... Mivel Veronika híres lett, neki minimum egy celeb jár... :DDD

PanDaNaci 2011.09.18. 11:23:52

@saturnalia: Érdekes...Találkoztál valamelyikükkel a castingon?

saturnalia 2011.09.18. 12:04:42

@gyvy: passz, én azt vártam, hogy határozottabb/nagyképűbb lesz, kihasználja, hogy ő már lakott a villában, de egyelőre úgy tűnik, inkább zavarja, ha a többiek ezt felhozzák.

@PanDam Aci: hát, a nagy többséggel nem, de olyan sok ember volt, hogy simán ott lehettek még páran. Aki rémlik, az az érzékenylelkűek közül a Juditka, a skalpvadászok közül pedig a Márkó nevű. Az Attila is ismerős amúgy, de annyira "hétköznapi" feje van, hogy simán lehet, hogy csak hasonlított rá valaki.

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2011.09.18. 12:13:29

Nem olvastam végig minden kommentet, de az volt már, hogy aszongya a szépésokos a videóban a párkapcsolatról, hogy most ugyan nincs, de ha úgy alakul, akkor ő nem lesz "semmi rossznak elrontója"?????
Vagy csak félrehallottam? Nincs az az isten, hogy még egyszer megnézzem....valaki feláldozza magát? :)

Zelefánt 2011.09.18. 12:32:03

@kuanyin:
Matematikus elme lehet...a lelkem...
Mínusszor mínusz ott plusz...

csak magamat képviselem 2011.09.18. 14:20:28

@Szaffimacska: :)
a fantáziának semmi sem szab gátat. felkeltenéd a környezet figyelmét, az biztos. csak egy kis reggeli önmegvalósítás. express yourself!

MissX 2011.09.18. 19:50:36

nincs új poszt? :(

Norka.Borka 2011.09.19. 17:48:53

Mikkkor jön már az új post???? Dél óta tűkön ülök!

Úviusz 2011.11.25. 04:17:48

rikácsolás volt bőven
süti beállítások módosítása