Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5785-5786

2011. szeptember 16. 13:30 - cybergreg

Tegnap Zsolti Bécs utcáin maradt lógva, de még kapaszkodnia kell egy kicsit, mert közben a Mátyás téren ketten is pályáznak az Égigérő Paszuly-díjra: Lucus és Timike is a földbeültetésnél tart a bab-projektben. Ám míg Timinek gondos cégvezető édesanyja szatyorban vásárolt virágföldet, addig Aliz a parkba küldi le palántáját, hogy egy vakondtúrásból kérjen kölcsön egy kis anyagot. Ez komoly? Mert viccnek durva. Egy biztos, Luca komolyan veszi és örömmel invitálja Szabit is egy vakondtúrára.

Nyugaton a helyzet fokozódik: a hotelszobába Zsófi egy kincsesládával, Linda egy összemustározott térképpel tér vissza, és mindketten utálják a rohadék hazug pasikat, miközben a tévében saját magukat nézik osztrákul. Zsófi ezután a Panda-sztorit segít összerakni, ám a kíváncsi útitárs csak az alkalomra vár, hogy pótanyukája ne nézzen oda, és az első adandó alkalommal kipattintja a rejtelmes dobozka fedelét. Egy kisebbfajta Fort Knox tárul a két lepadlózott szállóvendég szeme elé, mire Zsófi csak még zabosabb lesz, és dühében kimegy kezet mosni. Linda nem esett messze a fájától: amíg Zsófi a fürdőben mossa magát tisztára, apja lánya egy aranyrudat csempész saját ridiküljébe für alle Fälle. Zsolti az utcán magyarul próbál taxit keresni a járókelőktől: nem érted? Taxit keresek! (Lásd még: ás-vány-víz!) Aztán valahogy ő is visszatalál, gyorsan sátrat bontanak és irány haza.

Hülye ruha, szar meló, köcsög virágok! – készülődés közben Aliz a nemsokára kezdődő esti virágárus műszak tárgyi kellékeit illeti változatos szitokszavakkal. A férfinépségből meg amúgy is kiveszett a romantika, már nem vesz senki virágot! Ádám erre rácáfolandó vásárol tőle egy szálat az esti randijára. A két ketrecharcos között András eközben nem különbséget tesz, hanem rendet. Juli vonakodik megbocsátani az irodában kísértő excsaj szellemének, amiért az nektárt csepegtetett menyasszonyi ruhájára, de Bandita szánalomkeltő sztorija eszébe juttatja a boldognak nem nevezhető időszakot Alex dobbantása után.

Jól kezdődik a rózsaáruslány esti hadművelete a Rózsában: egy vendég bár drágának találja virágot, egy roséra azért meghívja a kedves virágszálat. Rosé, rózsa, majdnem ugyanaz. De ez csak az előjáték volt a ma esti színpadi jelenthez, ugyanis egy idősebb konkurencia állít be, ráadásul rögtön kiosztja Alizt, amiért meló közben piát fogad el, amit tilt a virágárus kódex. A rövid csetepaté azzal zárul, hogy Alizt telefonon pont nem tudja kirúgni a főnöke, mert inkább ő mond fel. A virágokat meg tőle akár mindenki egyenként… megveheti.

A nagy összeborulások pedig menthetetlenül elkezdődnek! Először Juli állít be a duzzogó Zsuzsához, és előadja a Magyar Népmesék ma esti részét a metróról és a lakáskulcsról. A nagymonológ után pedig magához öleli Zsuzsát, aki akkor se lett volna jobban meglepve, ha reggel az arcát a padlóhoz szögezve találja. Az arca mindenesetre priceless.

Eközben Aliz és Ádám is hazaért a tervezettnél mindkettejüknek gázabbra sikerült esti programról. Ádám sajnálja, hogy Aliz kilépett, mert a virágárus-ruhája nagyon bejövős volt. Több se kell Aliznak, és még a pizsirakéta előtt benyit Ádám szobájába, hogy ugyan segítse már kicipzárazni hátul a ruhát. Az ezután kibontakozó ágyjelenetet látva nem is merek belegondolni, hogy eddig ki segített neki levetkőzni a többi lakó közül. Egy szerkesztői bravúrral hirtelen Zsófit és Zsoltot látjuk ugyancsak vízszintes helyzetben kibékülni a kanapén, de az öröm nem tart soká, mert Linda állít be Gizivel, és közli, hogy azonnali hatállyal anyjáékhoz költözik. Aranyos gyerek, szó szerint.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gulyaszoli · http://tapirwar.tumblr.com 2011.09.16. 14:59:06

Alízék ágyjelenetében mutatták esetleg Alízt fehérneműben? Ha igen, akkor miért nem az a kép van bevágva? hm? hm? hm?

Greenapple 2011.09.16. 18:33:15

Nem is az Alíz küldte le vakondtúrásért a Lucát, hanem az Ádám :)

cybergreg · http://www.cybergreg.hu 2011.09.17. 01:46:27

@Greenapple: Igen, jogos, közben az asszony is helyretett :)
süti beállítások módosítása