Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x16

2011. szeptember 16. 07:03 - sixx

Drámai fordulattal fejeztük be az előző adást, Csonti besokallt azon, hogy Korvettádámot ledrágámozta, az meg nem kicsimezte vissza cserébe, sőt, még beszélni sem volt hajlandó vele tegnap este, így fogta magát, és a többiek hevesnek nem mondható tiltakozása ellenére bepakolt a bőröndbe, és egy szál bugyiban (vagy a világ legrövidebb kisgatyájában), kilógó picsával és csattogó vietnami papucsban indult el a siófoki állomás felé. A dzsakuban Pitta, aki az elmúlt napokban az Aranypart Yodája lett és Levi, a Nők Nagy Ismerője ad tanácsokat Korvettádámnak, menj utána, mert ezt ilyenkor így kell, elszaladnak, te meg utánuk mégy, mindegy, mit gondolsz, nem kell igazat mondani, játszd meg magad. Muszáj utána menni, mondják, hívd vissza, aztán ha megnyugszik, majd kirúgod. Korvettádám eddig egyszer futott nő után, de biztos felserkent a talpa a tarlón tőle, mert hatalmas traumaként élte meg a dolgot.

Csonti határozott, de kameraképes léptekkel halad a bakterház irányába, ehhez képest Kortvettádám a ház sarkánél éri utol, lehet, elsőre ellenkező irányba indult. Gyerevissza. Nemmegyek. Gyerevissza. Haggyálfaszomba. Korvettádám kezdi unni a dolgot, mezítláb van, és eleve, ő nem fog szaladgálni egy ilyen nő után, jössz, vagy maradsz, döntsed el, de hirtelen. Csonti szerint semmi értelme az egésznek, mert Korvettádám nem mondta meg neki, hogy nem lesz semmi abból, ami el sem kezdődött. Értem. Jó, akkor gyere vissza, mert ott a cuccod, oszt majd beszélünk. És ez hat rá, baszod, megindul. A dzsakuban Pitta meg Levi tovább elemzi a problémát, nőből van, az a baja, ez Pitta álláspontja, nem lehet vitatkozni a kijelentés első részével. Levi azt nehezményezi, hogy ha Csontinak Korvettádám farka kell, akkor miért a sarki diszkóban adja a viszkikóláért orálozó ribancot.

Útközben Korvettádám, a világ barma, nem bírja befogni a hülye száját, és megkérdi Csontitól az egyébként mindenkit érdeklő, húszforintos kérdést: minek a hiszti, meg a műhazaköltözés? Csonti úgy áll a földbe a kérdés hallatán, mint Kósa Lajos a hiteltörlesztéstől, és fordul is papucsos sarkon, hozzák le a ruhámat, veti oda Korvettádámnak, és kezdődik a cirkusz előröl. Faszkivan, fogalmazza meg a műsort néző nyolc százaléknyi felnőtt lakosság gondolatát Korvettádám, nem megyek utánad még egyszer, de persze megy, mert erre az eshetőségre nem készítették fel a dzsaku pszichológusai. Gyerevissza. Nemmegyek. Viszem a bőröndöt. NEM VISZED A BŐRÖNDÖT, LEHOZOD A RUHÁIMAT! Jól van akkor, eriggy, mondja Korvettádám és visszafordul, elege van már ebből a kutyakomédiából.

Pornósbula is csatlakozott Pittáékhoz, sajnálja Korvettádámot, akinek a büszkesége odalett ezzel a kis manőverrel, legalábbis Pitta így látja a dolgot. Megjön a tetkós, elszaladtam a Petőfi-sétány végégig, mondja, barokkos túlzás ez persze, de hagyjuk rá. Oszt, kérdezi Levi, hol van Csonti? Rettentő ribanc, rabszolgaruhát rittyentene rám rafináltan. Eszedbe ne jusson behódolni, jön a konszenzus a mocskos vízből, nem te húztad végig a bőröndöt az utcán. Majd én leviszem a cuccát, mondja Levi, aki szeretné, ha Csonti elhúzna a vérbe. Korvettádámból nem fognak hülyét csinálni, mondja, és igaza van, mert Csonti a következő képsoron már jön is vissza, határozott nőtípus, az. A kamerába aszongya, ő ilyen, de hát felbaszták az agyát.

Pitta szerint normális, megbízható lány után érdemes szaladni, de egy párkapcsolatban a bizalom a legfontosabb, és ha nincs bizalom, nincs megnyugvás. Nem tudom, ki írja ezeket a monológokat, de zseni. Csonti most 95D-t terheli a problémáival, ruhában fekszik az ágyban és sír, 95D meg a csöcseit mutogatja neki, így vigasztalja. A teraszon közben Csontit kutyázzák, van egy jó segge, oszt ettől van elszállva? (Levi) Önimádó! (Korvettádám) Csonti Playboy-karrierről álmodozik a a terasz népe szerint, ez elég érdekes másodlagos nemi jellegei méretének ismeretében, de sebaj, majd az Aranyparton szerzett hírnevét forintosítja és csöcsre váltja, ezt az utat járta be Pókmajom is az Éden hotellel. Pornósbula a teraszról úgy tesz, mint aki látja Csontit, ez meg a bugyijában ment világgá, kérdi, közben Csonti már régen visszajött ugye, és nagyon sír. Kezdem ezt már kibaszottul unni.

Pornósbula bemegy Csontihoz, te meg? Hát, visszajöttem. Na, akkor eriggyé' megbeszélni a dolgokat Korvettádámmal. Az nem megy, mert azt mondta, kamuból indultam haza, de nem is, hiszen láthatjátok, itt ülök. A terasz népe szerint Csontinak nincs mire nagyképűnek lennie, nem is olyan jónő, meg eleve, mindig magáról beszél, egoista, önző picsa, aki nem tudja túltenni magát azon, hogy nincs melle. Egyre szebb ez így, még egy fél óra, és Csonti egy Imelda Marccosba oltott Lendvai Ildikó lesz, kisebbségi komplexusokkal, ezzel a számmal Pittáék akár fel is léphetnek valami fonóban. Pornósbulának nem tetszik, hogy Korvettádám és Csonti egymásba kavarodott, és reméli, soha a büdös életbe' nem kell ezt a szerelmi drámát nézni. Mi is. A teraszon mindenesetre megalakul a Három Kicsi Legó szakkör, fő tevékenységi kör a nőzés, na hajrá, de ne csak a szátok járjon akkor.

Pornósbula hozza a hírt a teraszra, visszajött Csonti. Korvettádám máris indul befelé, na akkor beszéljünk. Ha van isten, egy mondattal letudják a dolgot. Csonti bánja, hogy rohamot kapott, de meg kellett volna beszélni a dolgokat. Niki odalent, a pultban azt mondja Alfának, hogy Csonti nem Korvettádámhoz való, nem tesz jót a kapcsolat a srácnak, meg eleve, sokkal jobb női voltak, mert azt mondta. Nikit sem nehéz meggyőzni valamiről az tuti. Korvettádám kijelenti odafent, hogy ő befejezné a dolgot, ami kezdett kialakulni (a semmit, kérdez vissza Csonti), mert ez így nem jó. Oszt szevasz. Szomorú muzsikát játszik a hegedűs a háttérben, könyörgöm, LEGYEN MÁR VÉGE ENNEK A FASZSÁGNAK. Pornósbula szerint nem 95D miatt hülye Csonti, hanem gyárilag, és 95D egy angyal, aki meghallgatja, a házban valószínűleg egyedüliként. Levi 95D-t bolondnak tartja és passz. Csonti meg egy hülye hisztis picsa.

Később Pitta talál egy molylepkét, Pornósbula meg kitalálja (spontán), hogy basszanak ki Levivel, és egy biztosítótűvel a fotballkapus alsógatyájába applikálja szerencsétlent, tiszta Éden hotel fíling, ahol ugye Kristófék tettek rovarokat és lepkéket Pókmajom negyedmilliós sminkkészletébe. Punnyadás van, mondja Pitta, menjünk valahová. Mondjuk biciklit kölcsönözni, kérdez vissza Levi, igen, oda. Pornósbula nem tud biciklizni, ezen jót röhögnek, tényleg szánalmas mondjuk. Pornósbula már gyerekként is inkább kavart, nem bicajozott, itt az ideje megtanulni. Elmennek, kölcsönznek, megtanítják. A szegmens alatt természetesen a Queen szól, mi más. Pornósbula csak egyszer esik el, akkor is álló helyzetben.

Este főzőcske folyik a konyhában, Csonti és Korvettádám továbbra is marja egymást, nem megy ez a barátkozás dolog. Kimennek a teraszra, Niki lentről jól láthatóan integet Korvettádámnak, hogy menjen befelé, és hagyja ott Csontit, Alfa meg pont azt, hogy ölelje meg - pont úgy évődnek egymással, mint egy húsz éve együtt nyomuló házaspár. Niki csalánszája szerint Korvettádámnak egy harmincas nő kell, aki majd megtanítja dugni, ebben lehet valami, mert elsőre Nikit csak egy kicsit csinálta meg. Csonti odafent a lábára szalagokat applikál valami általam ismeretlen oknál fogva, és arról beszél 95D-nek, hogy nem fogja tönkretenni magát Korvettádám miatt. Nagyon helyes, mondja az eddig alvást színlelő Korvettádám, éljed csak a kis életedet, nem zavar. Ennek a szerelmi drámának 95D örülhet a legjobban, mert így talán rákucorodik majd Korvettádám. A hét utolsó jelenetében egy limuzin látható, valaki nagyon menőzve érkezik a házba, vajon Pókmajom lesz az?

Az előzetesből ez nem derül ki, de az igen, hogy Csonti a nagy megbeszélés és nemleszekádámésosenemezés után azért csak leszopja a tetkós hátút, de úgy, hogy a saját szája is belefájdul. Jövő héttől az Aranypart hetente két alkalommal, kedden és csütörtökön jelentkezik duplarészekkel, hogyvolt tehát szerdán és pénteken lesz belőle.

Címkék: aranypart
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyűrűsfarkú maki 2011.09.16. 07:15:45

Ezt az Adát addig ütném, míg mozog. Kíváncsi lennék hány pasija végezte a pszihiátrián (pszihológián by Breki).
Egyébként az tényleg bugyi volt rajta.

playoff szakáll 2011.09.16. 07:37:12

A Kósa-hasonlat eszetlennagy. XD
Csontiból pedig pólót! Felirat: NO-SZAXI

mandruc 2011.09.16. 07:38:28

Korvettnek meg folyamatosan olyan gyürött feje, mintha éppen most kelt volna fel 15 óra alvás után.

Bubba Rogowski 2011.09.16. 07:41:12

Ha utolsó képen sapkában a szélén az István az Bart Simpsonnak öltözve, akkor tévedtem eddig, Pitta For VICE-President.

mocskosmacska 2011.09.16. 07:43:06

Már régen motoszkál a fejemben a gondolat, hogy Levin azért égő az a rózsaszín sapka.

mocskosmacska 2011.09.16. 07:46:32

Rájöttem, hogy breki "fiús vagyok" dolga, nem arról szól, hogy ő fiús és azért szeret a fiúkkal lenni, hanem mert ő az alfanőstény típus. Az, aki az összes területén lévő hím példányt magának akarja, ezért ellenségének tekinti az összes többi nőstényt. Egyszerűen a legjobb nő címére pályázik, ezért ekézi folyton a többi csajt.
Nem tudom ki mondta, hogy két nő barátsága szövetség a többi ellen, de Nikiről és brekiről (aki amikor adáról nyilatkozott, a szokotabbnál is lelakottabb volt.) ez jut az eszembe.

Caprica99 2011.09.16. 07:51:11

A leghülyébb beszólás az egybites Levié volt.
Komoly arccal kinyilatkoztatta, miszerint ha az ő barátnője flörtölne valakivel, azt nem tűrné, azonnal kirúgná. :-o
Hát ő meg mijafaszt művel a pornóskurvával?

Csak remélni tudom, hogy ezek után Szara úgy rúgja picsán ezt a szerencsétlen tököt, hogy a lába sem éri a földet.

playoff szakáll 2011.09.16. 07:51:28

A limóval a haverok jönnek Alfához, erős a gyanú. Jól fizet a fürdőgatyaipar.

playoff szakáll 2011.09.16. 07:53:45

@Caprica99: Jár a pont! Ráadásul az epizódvégi előzetesben még a buliból is elviharzik, mert alfanőstény pasizott. Hogy teheti ezt vele.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2011.09.16. 08:14:49

Puncinaci laza dzsekivel, ahogy kell! Ezeket hol tenyésztik? Ami még fontosabb mire?

mocskosmacska 2011.09.16. 08:16:15

@prezent fail: Már régóta rágják ezt a gábor bulit, ideje volt, hogy mutassák is.

mocskosmacska 2011.09.16. 08:17:54

Rájöttem, hogy Gábor a faék egyszerűségével a legnormálisabb közülük. Senkit sem utál, senkit sem fúr, senkit sem szid a háta mögött, nem kavar, senkit sem szivat, senki kapcsolatába nem akar belefolyni, mindenkivel elvan. Ő inni, bulizni meg kúrni jött le, nem másokat cseszegetni.

Britte 2011.09.16. 08:19:33

@Caprica99: Tudod az úgy működik, hogy a pasi kefélhet fűvel-fával, de a nő nem. :)
Az én agyamat eléggé felbassza ez a hozzáállás... :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.09.16. 08:21:43

Komolyan kíváncsi lennék a Baltás Démon értékelésére, hogyan látja Csontit, aki, kéremszépen, ezzel a drámával komolyan dolgozik azon, hogy vki orbitálisan megkúrja. Rég láttam ennél szánalmasabb ribancot.

Britte 2011.09.16. 08:27:14

@Vision: Lehet kimentették az állatvédők! :)))

Giedi 2011.09.16. 08:33:23

@Caprica99: Ez egy nyári cucc, viszont épp tegnap vagy az előtt írta valaki, hogy látta Levit és Szarát andalogni valahol. Szóval, még szóba állnak egymással ...

mocskosmacska 2011.09.16. 08:35:17

@Giedi: Valszeg Levi mielőtt elvállalta a showt szarával együtt olvasta át a forgatókönyvet.

Giedi 2011.09.16. 08:35:19

@Britte: Erre van a lakat-hasonlat. Ha egy lakatot minden kulcs kinyit, az egy nagyon rossz lakat, viszont ha egy kulcs minden lakatot kinyit, az egy szuper jó kulcs ... :D

Giedi 2011.09.16. 08:38:59

@mocskosmacska: szerintem sem volt semmi a véletlenre bízva ... :)

Csillámdementorné 2011.09.16. 08:42:58

A negyedik képen csak nem Fila táskát vélek felfedezni?

Giedi 2011.09.16. 08:45:09

@Csillámdementorné: de ez akkor még nem volt ciki, még csak az elején tartott az akció. (nekem is van egy sporttáska, de az 2 éves és egy MOL akció eredménye, de már nem merek vele kimenni az utcára :D:D )

Vision 2011.09.16. 08:45:34

@Giedi: Nyulat csak a Tescobol, mirelitet! :))

@Csillámdementorné: A Fila táskák hatalomra törnek!

Giedi 2011.09.16. 08:47:34

@Vision: illetve őstermelőktől vagy az Aldiból :D

M. Bertalan 2011.09.16. 08:50:50

Ez a segges poén élőben kurva jó volt, csak már nem emlékszem rá. valami olyan volt, hogy "Jó a segge, és azt hiszi, hogy ettől szép."

Csontinak üzenem, hogy ha vékonyak vagyunk, akkor minél rövidebb a nadrágunk, annál szarabb a lábunk.

Jumbóka · http://lepcsohazonkivul.blog.hu/ 2011.09.16. 08:51:38

@Vision: A sorozat arról szól, hogy modellezze az egyed-, illetve a törzsfejlődést. Ez tehát egy olyan egy olyan állatkertet, ahol az egyetlen ember a nyúl. Magyarul, az ö kevesebb szerepeltetésével eltűnik az ember jelentősége, végül maga az ember is…

Vision 2011.09.16. 08:51:53

@Giedi: Számomra ezek túl elit helyek, én panelproliban nyomom! :D

mandruc 2011.09.16. 09:08:24

Egy fontos kérdés, ami régóta kínoz: vajon Levi ide is magával hozta a Bibliát?

walter77 2011.09.16. 09:09:37

@mocskosmacska:

Hát az sanszos, hogy Levinek segítségre volt szüksége a forgatókönyv elolvasásához...

...bár azért az is sokat elárul egy csajról, hogy Levi a választottja...

vernal 2011.09.16. 09:14:17

@prezent fail: Nem kell, hogy annyira jól menjen. Egy Hummer H2-t megkapnak kb 100 e Ft + 300Ft /km-ért. Ha vannak rá 15-en, akkor 10-12e fejenként. Jó dolog abban inni, főleg, ha bömböl a zene és van néhány hölgy is. Bár azon sem lepődnék meg, ha egy a limo oldalán feltűnne egy hatalmas reklám és még a cég fizetett volna a VS3-nak, hogy jöhessenek.

Cro166 2011.09.16. 09:19:00

"Pornósbula csak egyszer esik el, akkor is álló helyzetben"
Látszólag...de ha megnézitek 18:59-nél amikor egyedül teker,háttal a kamerának, azon a heppehupás talajon,bekacsázik,miután valaki átmegy előtte, és jobbra borul, tutira esett egy qvanagyot:)nem is értem,miért vágták ki:)

Müszélia 2011.09.16. 09:22:36

meg vagyok hatódva eme szépséges szerelmi románcról. lesz mit mesélni az onokáknak.

kumm 2011.09.16. 09:24:57

Azért Ádámnak csak bejön a leszarom Adát nagy ívben dolog, mert végül csak megkapja a várt szaxiját (by Ada), és nem is akárhogy. Bár azért kíváncsi leszek, hogy végig csinálja-e, mert hiszti azért lesz közben is.

tuono 2011.09.16. 09:36:13

@Giedi: :D:D úgy-úgy

Ám Csonti futtában elfelejtette felvenni a hazamenéshez azt a rettenetes térdzokniját a bugyi mellé. Úgy lett volna teljes...

lady with an attitude 2011.09.16. 10:23:07

Tudom, hogy forgatókönyv, de a hajamat téptem ettől a Csonti műdrámától, jöjjenek inkább Alfa haverjai és vetítsenek hüyle képeket a szülinapi bulin, vagy bármi, mert ez így lassan nézhetetlen.
A ház népe amúgy tökéletesen összefoglalta: Csonti egy önimádó énközpontú szánalmas hülyepicsa, és nem bírja elviselni, ha csak egy pillanatra is nem rá irányul a figyelem. Csak azt nem tudom, miért nem az volt a megoldás erre, hogy szarjunk rá nagy ívben, ha páros hábbal ugrál a hátunkon, hogy "figyeljetek mááááár!", akkor is.

playoff szakáll 2011.09.16. 10:28:12

@vernal: A okfejtés második felével egyetértek, mármint sponzor fizetett, hogy legyen a adásba benne ilyennel.
Az első fele nálam ott bukik, hogy Varacskos Alfa Disznó 24 éves, és akkor a haverjai is kb. annyik, akik mondjuk legyenek csak 10-en, az meg úgy drágább + csajok + költőpénz.
A keddi öfoglalóban kiderül.

Jozeph Pelikahn 2011.09.16. 10:38:10

Tapasztalt fejjel már tudom, hogy Ádámnak meg kellett volna csókolnia a lecövekelő Adát, amíg nem bizsereg a nunikája, aztán felvinni és egy haragos-békülős pár órás menetben adni neki. Aztán strigula behúzva, másnaptól indulhat a csajozós buli.

A benti nők Ádámot akarják, tiszta sor, hogy ezért fúrják az alakuló kapcsolatot. A fiúk szintén Ádámot akarják, bulizni, ezért ők is fúrják - a két szerencsétlen meg nem tudja, hogy ilyen helyzetben lehetetlen lenne bármi tartósabbat összehozni.

galamb01 2011.09.16. 10:44:39

@lady with an attitude: "Tudom, hogy forgatókönyv, de a hajamat téptem ettől a Csonti műdrámától,"

hehe, ebből látszik, hogy a készítők milyen frankón át tudják verni a naiv nézőket:)) emberek, nem tanultok semmit? ebben semmi forgatókönyv nem volt. teljesen magától lépett le.

mekkora baromság azt hinni, hogy kell valami könyv ahhoz, hogy pár hülye hülyüljön. ami megtervezett, mint a szülnapi buli, azt tudatják a nézővel.

kolbász józsi 2011.09.16. 11:00:37

A tegnapi bicycle résznél azon beröhögtem, amikor áttolták egy (akkor még fél literes AMI AZÓTA MÁR CSAK 450 ML - HOL ÉLÜNK MÁR??!!!4 baze)Mizos kakaósdobozon és pornósribanc úgy megijedt, hogy majdnem elpusztult. Jó fejek ezek a srácok, bírom őket.
Nekem pont alfa szúrja a szememet, lehet hogy nem mutatják (nem úgy vágják össze) de én egyedül belőle nézem ki, hogy hátbaszúrós legyen. A többiek is egyszerűek, de legalább kedvesen :)

Ada határozottsága megint priceless volt: NEMMEGYEK, NEMMEGYEK, HAGGYÁMÁ, NEMMEGYEK és megfordul, ÓRIÁSI!

Nyilas Misi 2011.09.16. 11:00:39

Nekem még soha, de soha nem volt rózsaszín pólóm....:(

Bubba Rogowski 2011.09.16. 11:05:03

@Nyilas Misi: rendezhetünk gyűjtést, ha gondolod, talán még egy színben passzoló sapka is összejön mellé...

mocskosmacska 2011.09.16. 11:06:27

@kolbász józsi: Azért Niki meg breki fújkál a többi csajra rendesen.

méregzsák 2011.09.16. 11:16:14

Én még mindig nem értem a Csonti-Korvettádám konflikt lényegét. Most akarja, vagy nam akarja? És melyik mit? És miért nem, ha igen? Vagy miért igen, ha nem?
Azért jó, hogy Csontiból nem lesz mondjuk agysebész. Vágjam vagy ne, és ha igen, akkor hol nem...

kolbász józsi 2011.09.16. 11:24:38

@mocskosmacska: A srácokra gondoltam: Levi meg Pitta esetleg Ádám.

Nyilas Misi 2011.09.16. 11:35:56

@Bubba Rogowski: Á, hagyjátok, ne fáradjatok.

Fredo78 2011.09.16. 11:40:47

@méregzsák: Hát igen ez a kapcsolat kábé óvodai szinten van és nem Ádám miatt... Szegény már rég érzi hogy óriási bajt vett a nyakába, ilyen hisztérikát akkor is el kéne hosszutávon kerulni ha pamela anderson kinézete lenne. így meg ahogy kinéz azt szokták mondani hogy:
- Nem rossz, de a jó nem ilyen...
Remélem ha megnézi így utólag talán tanul belőle hogy hogy kéne egy nőnek viselkedni

mocskosmacska 2011.09.16. 11:44:02

@kolbász józsi: Ők tényleg jámbor fajták. Szerintem alfa is. Néha vannak székfeldöntései, de azzal csak a dominanciáját próbálja jelezni.

mocskosmacska 2011.09.16. 11:46:07

@méregzsák: Hát, hogy volt a semmi, de annak is vége lett, mert ada puccsított valami vhiskys srác előtt.
Egyébként ada tényleg rettenetesen sík, ádám hozzá képest egy agysebész, pedig az is nagyon ék.

Bajusz. 2011.09.16. 12:14:58

Párbeszéd az előzetesből:

Ádám: - csak még öt percig...
Ada: - de már fáj a szám, hallod!

Priceless!!! :):):):):):):)

FPéter 2011.09.16. 12:17:18

mi a fene 18-as ebben a postban?

bonobonohu · http://bono.hu 2011.09.16. 12:30:45

@mocskosmacska: az Levi?... nem lehet, hogy inkább Livi, vagy Lili?

méregzsák 2011.09.16. 12:31:38

@mocskosmacska: ja hogy úgy! Már értem (?)
@Fredo78: hát ha nő lenne, talán tudna viselkedni... asszem, rettenetesen régimódi vagyok én ehhez. Persze, ez csak egy reality (bár ha ez reális, akkor télleg beteg a világ, ahogy a quimby állítja), de azt, hogy mennyire nincs tartása, méltósága sem a hím-, sem a nőnemű egyedeknek, az nem forgatóköny, az a véres valóság.

agatsu 2011.09.16. 12:49:26

Azért Ádám megfejtése se volt semmi, miszerint csak most utólag esik le neki,hogy akárhányszor beszélgettek Ada magáról kezdett el beszélni, és csak azért nem tűnt fel neki ez az önzőség, mert mindíg be volt rúgva...:D

sélli_ 2011.09.16. 13:00:39

@Bajusz.: :))) Ezen én is fél órát röhögtem! (csak ki ne derüljön, hogy Pitta van a takaró alatt :))

Asszem jó kis hét-nyitó epizódunk (jaink) lesznek!

sixx · http://comment.blog.hu 2011.09.16. 13:20:18

@FPéter: káromkodás miatt is kell a korhatárjelzés.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.16. 14:47:58

Csonti felzárkózott 95D mellé a Public Enemy Nr. 1 címért, hogy ne legyen szegény lány egyedül?

sfok 2011.09.16. 16:26:35

Siófoki lakosként jegyezném meg, hogy a házhoz képest az állomás PONT az ellenkező irányban van, mint amerre Csonti elindult. Vagy csak addig sétált fel-alá, amíg végre utánament valaki, hogy visszahívja? :-)

Müszélia 2011.09.16. 17:59:51

@sixx: már a 3 évesek is folyékonyan káromkodnak. széllel szemben nem lehet...

bocika2007 2011.09.16. 19:21:37

azért ez elkeserítő, hogy két reggel is kimarad majd a sixx féle ébredési motiváció. a duplázás ezt nem pótolja. a viasatnak gondolnia kellene a járulékos károkra...

méregzsák 2011.09.16. 19:52:34

@sfok: vagy éppen hogy annnnnnnnyira komolyan gondolta, hogy akár gyalog is hazament volna. Vagy Záhony érintésével. Fakultatíve Hegyeshalom.
(ez a poszt alapján nem úgy látszik, de Siófok alapvetően jó hely :-)

JOKKA21 2011.09.16. 20:25:05

Jó ez a blog és az írások, Niki jó bula szerintem.:) Én bevállalnám Nikit és meg talán csöcsit is.

Summerwine 2011.09.16. 23:50:12

Kedves Pasik!
Ada miatt elnézésetek kérem a női nem nevében!

meszi 2011.09.19. 11:32:28

@Britte: ismered a lakatos sztorit? ha nem, szólj, szívesen elmesélem

Szűtté mamá? Szűjjé! 2011.09.20. 08:25:13

Ritka ellenszenves egy társaság ez.

Még az Édenben valamennyire szimpi Levi is megfurcsásodott, egyedül Melli szimpatikus, nyilván tudjátok, hogy mi(k) miatt. :-)

Egyébként voltak nekem is anno olyasmi csajaim, mint ez az Ada. Így utólag az biztos, hogy összejönni ezzel a vonallal nem a győztesek sportja.Neurotikusak is, ami átragad az emberre, meg rohadt sokba kerülnek. Ha meg szerelmesek, az is végletes, mert neurotikusak. Csak stresszelik az embert.

Ejoy 2011.09.20. 14:23:20

Már várom Sixx elemzését csonti szájszerkezetéről!

mex18 2011.09.20. 14:59:24

sikerült a Viasat nak lepisilni ezt kis izzó parazsat is :)
süti beállítások módosítása