Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban-Rosszban 8x1564-8x1565

2011. szeptember 15. 16:30 - Mária

Emil a Románc újságot falja a tojtoj vécében, a dáridós rocker meg a két smasszer közben laposra tapossa Bandi arcát. Emil végez, a szerelmes regény lapjai reméljük, a helyükön maradtak, kilép a vécéből és máris a balhé közepében találja magát. Átesik egy kukán, pont úgy gurul, mint ahogy az ugrás erejét szokta kivenni a főhős a nagymenő gengszterfilmekben, majd ráfogja a szoftporn újságot és egy vízipisztolyt Bandi támadóira. Lebuknak, még mielőtt megléphetnének, mert Emil meg is húzza a ravaszt a pisztolyon, ami ráadásul töltve volt. Vera a Fecó nevű ügynöknek örül, Viktornak és Józsinak ettől felfordul a gyomra, kérünk két hányózsákot, a verés ebben a jelenetben elmarad, a fiúk tekintettel vannak a rezidenslányra. Ha tudnátok, mennyi arrogáns dokival futok össze nap, mint nap, rángatja tovább Fecó gyerek az alvást színlelő oroszlán bajuszát.

Ennél ütősebb piákhoz vagyunk szokva, szól be Emilnek az egyik motoros, mire Bandi bocsánatot kér, LOL. Itt jön egy komolyabb adag EDDA-promó, van benne minden, ami nem ide való, és bár én nem mostam '81-ben két hónapig autót, hogy megvegyem a bakancsos lemezt, úgy, mint Bandi, nem ezért fordul fel a kéretlen reklámtól a gyomrom. Majd kilép a bokrok közül, mint Vénusz a habokból, Ropi, a span a tavalyi banzájról, és megmenti Bandiék seggét a szétrúgástól. Kapnak két VIP jegyet az egykori sztártól, aki mára oda jutott, hogy szappanoperákba kell bekéredzkednie egy kis reklámért, sőt Emil még autogramot is kap, egyenesen a Románc füzet első fejezetének első oldalára.

Tamás atya Olivérhez megy látogatóba, kezében sakktábla. Ezeknek a fiatal papoknak tényleg nincs más dolguk, mint hogy szőke picsákat hajtsanak, meg drogos arcokkal sakkozzanak? Komolyan érdekelne, miből is áll valójában egy vidéki plébános munkanapja. Olivér meglátja az atyában a kifinomult lelkű intellektuális ostobát, és hozzáfog, hogy úgy istenigazából jól átbassza, azzal a trükkel, hogy saját magát a ténylegesnél ostobábbnak és kiszolgáltatottabbnak láttatja, hizlalva ezzel az ellenfél egóját és elaltatva a gyanakvását. Régi trükk, sokan használják. Vera ezalatt a büfében kávéztatja Hérics Fecót (muhhaha...), Viktor és Józsi kelletlenül asszisztálnak hozzá. Józsin látszik, hogy egy szavát se hiszi a dílernek, és minden agysejtjével azon dolgozik, hogy fogást találjon rajta.

Bandi és Emil visszaülnek az asztalhoz, ahhoz, amelyikbe nem sokkal korábban még Bandi fejét passzírozták, talán még a vérnyomok is rajta vannak, és homoszexuális párnak nézetik magukat, amiért is a forgatókönyvírónak tartozunk örök hálával. Nem derül ki ugyan, hogy miért kellett Emilnél nagyhirtelen "melcsire" venni a figurát, aki "homokvárat" épít Bandival, a másik nagyonmacsóval, de hát úgy tűnik, ő ebben a történetfolyamban a jolly joker, a 2010-es választások előtt is az ő karját rakták tele rovásírás tetkóval, meg mondogatták hozzá, hogy mekkora börtönviselt múltja van, hadd lássák a derék választópolgárok, mekkora sötét barom az, aki "ezekre" szavaz. Ehhez képest élesnek tűnik a váltás, ki látott már olyat, hogy egy tetovált, izzadt karbantartó szoftpornó románcújságot olvasó édibédi cukifiúvá változzon néhány hónap alatt?

Hérics Fecó egész pályás letámadást indít Vera ellen, fene tudja, mit akar tőle valójában. Elfoglalt ember, kevés ideje van, jön a világszám, a marketinges call to action, itt a nagy lehetőség, kedves Vera, ugorj be az ágyamba (itt a legjobb alkalom, pöröghetsz a...), az akciós ajánlat ellenben csak a mai napra érvényes, mert minden más alkalommal rendkívül elfoglalt vagyok! Rühellem a haverodat, mondja Viktor később Verának, ó, pedig pont most hívtam meg a rezisztens-dementor vacsorára, feleli Vera. Ez a fickó nem normális, tönkre fogja tenni az estét, kiabál Viktor, és ez pont úgy hangzik, mint egy teljes hangerőre állított dodonai jóslat, mert tényleg tönkre is fogja. Nem tehetek róla, hogy te mindig rossz emberekben bízol meg, folytatja Viktor. Neked meg mi bajod van vele, próbálkozik Vera később Józsinál is, kicsit rámenős a fickó, feleli Józsi, úgy tapad, mint a tépőzár. Engem régen mindig megnevettetett, próbálkozik tovább Vera, ja, a kéjgáz is megnevettet, kiscsillag, mégse szívom, ha nem muszáj, durvul be Józsi.

Olivér meghallgatja Tamás atya aznapra rendelt prédikációját, beadja neki, hogy ajándékot akar venni Verának, és már megy is, hogy megfosassa Gyöngyit a kávéjába csempészett hashajtóval, hogy nyugodtan telefonálhasson a dílerének, akitől akkor akarja átvenni a heroint, amikor Tamás atya kiviszi őt a kórházból. Kicsit rámenős fickó, ez tény, mondja Józsi Viktornak, rámenős, kérdez vissza Viktor, azt a pasast le se lehet vakarni, magyarázza felháborodottan. Vera állandóan kifogja az ilyen sutyerákokat, ismétli korábbi önmagát Viktor, aki nem szerelmes Verába, pedig Józsi ezt gondolja. Nem akarom, hogy egy ilyen selyemöltönyös szemétláda behálózza, folytatja, az ki van zárva, hogy én még egyszer három méternél közelebb menjek ehhez a fickóhoz, zárja le a vitát, de azért mégis elmegy majd az esti rezidens-mentor vacsorára.

Olivér ráveszi Tamás atyát, hogy rontson be a kórház igazgatósági ülésére csak azért, hogy kimenőt kérjen neki, a manipulatív drogosnak. Áron az esti vacsorát intézi a Macsekban, a párbeszédet közte és Kristóf között tanítani kellene minden rendezvényszervező iskolában. A rezidensek is megérkeznek a Macsekba, Fecó ügyesen manipulálja Verát a kamaszkori emlékek felidézésével, majd döntenek, ki mit rendeljen. Én közel állok ahhoz, hogy rendeljek magamnak egy üveg viszkit, közli Viktor sötét arccal, de megpróbálok uralkodni magamon. Fecón még mindig az az ing van, amiben átizzadta az egész napot, Vera fején pedig a kamaszkori szerelem megkoronázásaként maradt a jól bevált hajpánt. Mit eszel ezen az öntelt majmon, kérdezi Viktor Verától, amikor Fecó kimegy, hogy fogadjon egy fontos hívást, amiről csak az epizód végén tudjuk meg, mi is volt valójában.

Nem tudom, jókor jövök-e, tör rá Tamás atya a kórház igazgatósági ülésén ülő tulajdonosokra. Hát persze, már éppen küldeni akartak valakit utánad. Bettinek a szokásosnál több esze van, egyedül ő látja át, hogy nagy hiba lenne rábízni egy heroinfüggő felügyeletét egy mezei plébánosra. Ám az igazgatósági ülésen a tulajdonosi kör kettő az egy ellenében megszavazza (!) a drogos kimenőjét. Nem szeretnék leszokófélben lévő heroinfüggő lenni egy olyan kórházban, ahol egy szívsebész és egy könyvelő dönt a marketinges csaj ellenében a kezelőorvosom helyett a terápiámról. Ha nem veszed észre, hogy egy drogos dróton rángat, akkor minek dolgozol még itt, kérdezi Betti az atyát. A kérdés teljes mértékben jogos, a baj csak az vele, hogy Betti szájából teljesen úgy hangzik, mint ha be akarna tartani az atyának.

Várja otthon egy takaros kis menyecske? - kérdezi lényegre törően Józsi Fecótól, nem, sajnos elváltam, kapja meg a választ. Az meg hogy lehet, azt hittem, hogy magának minden sikerül, maga egy szupermen, egy igazi főnyeremény, hogy ment tönkre a házassága? - csapja le a magas labdát vigyorogva Viktor. A kérdéssel végre eléri, hogy a gyógyszerügynök távozzon. A folyosón azért még elpanaszolja Verának, hogy azért ment tönkre a házassága, mert nem akart gyereket az asszony. Áron és Margit megérkeznek a Macsek galériájába, ami a nagy eseményre terítve leginkább úgy néz ki, mint egy ravatalozó. Olivér lekíséri az atyát a nővérpulthoz, de nem udvariasságból, hanem azért, hogy elintézzen egy újabb telefont a most már biztos kimenő és a hozzá rendelt heroinadag miatt. A telefon csörög, behoznak egy 22 éves nőt, koraszüléssel. Vera és Fecó az orvosi szobában vannak, majdnem csók lesz a beszélgetésből, a csókból pedig minden más is lehetne akár, amikor a nővér rájuk nyit és elrángatja Verát a szüléshez. Ki lepődik meg azon, hogy a 22 éves nő nem más, mint Fecó felesége, ebből következően pedig a gyógyszerügynök a boldog apa. Fecókám, miért kapcsoltad ki a telefonod, kérdezi szerelmes hangon a nő, egyet találgathatunk.

Címkék: jóban rosszban
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok_3 2011.09.15. 20:07:27

a "melcsis" jelenetnél sírtam kínomban, de az igazán kínos az irritáló Fecó volt, és még mindig nem értem, hogy az Áron-Margit kombó merre tart, hogy lesz ebből Margit távozása. És várom Ullmann Mónikát, mit fog alakítani. Remélem, nem ő alakítja át a Macsekot, hamár. (Abból a sorozatból kifutott a deco-n?)

Mária 2011.09.16. 01:42:28

@vagyok_3:

Margitnak szomorú véget írtak a forgik, autoimmun betegséget, aminek a tényét nem bírja feldolgozni, nekem ez jött le az esti ajánlóból, bár csak félig láttam.

vagyok_3 2011.09.16. 05:50:13

koszi, közben láttam még az este asszem az origon, hogy nemsokára ő lesz az öngyilkosság elrettentő példája, aki nem tudja feldolgozni,h nem lehet gyereke. Merthogy idő előtt klimaxol. Ahhoz képest, hogy az egész nyár arról szólt, hogy milyen fantasztikus és nagy lehetőség volt a végjátékra - mondta el mindenhol Brozik Klára, ez azért nekem elég vérszegény ötlet. Mondjuk szó szerint, de akkor is.

Mária 2011.09.16. 07:37:54

@vagyok_3:

Meglátjuk, hogy mit látunk ma este :)

És ha tényleg nincs semmi a beígért nagyjelenet mögött, majd a hogyvolt kritikusa jól lehúzza :)
süti beállítások módosítása