Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5783-5784

2011. szeptember 15. 13:00 - dj Zax

A tegnapi ketrecharc, szűzoltás és buzulás után ma nagyon keményen ütjük fel a lapokat: Zsuzsa lúdlábat burkol a Rózsában, gyökér kölke Bandita pedig fejtegeti a süti nevét. Mert hogy a lúd lába sárga, tehát ez nem lehet az. Na húzzá' bőrt a fogaidra kis tulok! Zsuzsa majmolja a lúdlábat mert nincs jó kedve, így kiteregeti a szennyest. Se munka, se pénz, András is utálja, mint egy zsák napon hagyott kecskeszart. Ha tetszik ha nem Juli a kvín, Zsuzsa meg mehet csöcslógatni a búsba. Menyegző után Juli lesz Bandita gonosz mostohája, de azért Zsuzsa marad az igazi anyja. Hát a kis csávó IQ szintjét nézve ezt azért nem ártott kiemelni. Mindegy is, Gyökérkénk lenyúlja a lúdlábat. Sárga, mi? Közben Juliskánk tátott szájjal bambán bámul maga elé, majd könnyezik egy kicsit. Innen nézve a fingott egyet és csípi a szemét, de a tegnap történt dolgok ismeretében inkább csak a saját nyomorát siratja. Lehet hogy nem is felel meg Andrásnak, veti fel mindentudó Klaudiának, aki el kezd gyanakodni: makulátlan-e a pinád Juli? Orcáján látszik, hogy most fogott valamit és addig el nem ereszti amíg meg nem tudja mi az. Kár hogy nem egy 220V-ra kötött blankolt rézkábel.

Balázs érkezik Hannához. Jó hogy jössz faszikám, éppen van limonádé – mert az mindenhol van baszki - kérsz? Persze, hogy kér, témára ugranak, Linda utálja Hannát a Peti féle szűzoltó projekt miatt, amit ráadásul ifjú hadirokkantunk árult el, hogy ezzel is fényezze Peti dákóját. Neeee, mondja Balázs, kinek érzelmi intelligenciáját egy zöld szemes ostoros is megirigyelné, nem sejtette, hogy Linda (aki egy nő jegyzem meg) máshogy fogja fel azt, amit egy férfi számára is nehéz máshogy felfogni. Szóval előlépett a Mátyás tér hülyéjévé, de majd kitalál valamit, hogy Linda megbékéljen. Vazzeg' szerintem hamarabb béke lesz ha már nem találsz ki semmit! Végszóra nyomnak egy uncsi nyelvest. Ha a szex is ilyen szar lesz, akkor inkább Magdi anyus szellemképes topless műsorára lennék kíváncsi.

Bartáék bevonulnak a bécsi szállásra, ami a lányoknak bejön, de Zsolt nem érzi az áhítatot. Linda végre kinyögi, hogy mérges Hannára. Hogy erre miért kellett ennyit várni, nem lehetett volna Budapest és Bécs között megbeszélni az M1-esen? Zsolt oldja a feszültséget, gyerünk a szitibe, süt a nap, nyaljunk egy gombócot lányok – és nem mellékesen hozzuk el az aranyat a trezorból – mondom én. Bandita mondja be az élest András irodájában, beszélni kell valami súlyos dologról. Szerintem rex asztalt akar venni otthonra, de nem nyertem bicajt, csak a muterját marketingeli. „Anyu nagyon szomorú” – kezdi, viszont mellben egyáltalán nem homorú – a rend kedvéért jegyzem meg. Gyökérkénk kíváncsi miért éppen az ő anyjával kiabált Juli, aki mellesleg fáradt, izgul, meg ilyenek, különben is ő volt kéznél. Úgyhogy kisfiam ezentúl segíts be az itthoni munkába, mosogass, porszívózz, pakolj el és akkor Juli nem fog Zsuzsával ordítani. Na így kell valakit nagyon kulturáltan rávenni a házimunkára, mert összefüggés az nem sok van. Attól hogy Bandita takarít otthon, Zsuzsa még simán odaszarik a kanapéra. De azért béke lesz itt, csak győzzük kivárni.

Bécsben parkolunk, Zsófi, Linda és Zsolt pattannak ki a verdából, Linda a Práterre számított, van helyette fasza almás pite. Linda köszöni nem kéri, inkább elhúz várost nézni. Egy országgal arrébb Klaudia arra kéri Atikámat, hogy kímélje Julit. Atikám nem érti a kérést, napok óta nem látta Julit az irodában, de itt csak munka van meg fizetség, a munkahelyi szex szót minden értelmezőből törölték. Pedig a vén szimat szatyor nagyon keményen szagot fogott. Visszakapcsolunk Bécsbe, ahol főhőseink lemaradtak a napi adag almás pitéről, mert megették a turisták. Viszont Zsolt tolt egy snapszot, így át kell engedje a slussz-ot. Pedig a slussz poén csak most jön: „Te nézd csak, itt ez a bank” vágja oda Zsolt akkora lelkesedéssel, mintha legalább is a Titanic-ot, a Kukulkán piramist vagy a London Eye-t pillantották volna meg a bécsi belvárosban. Zsófi gyanút fog, Zsolt pedig kezdi a süketelést egy ismeretlen ismerősről, akinek ebben a bankban van csomagja, amit el kellene hozni és persze tök véletlenül parkolnak a bank előtt az autóval. Ja és nem utolsó sorban tök véletlenül jöttek Bécsbe és nem a tapolcai tavas barlangba. Zsófi vágja, hogy a szopóálarcot most ő hordja, pláne amikor kiderül, hogy neki kéne menteni a kincset a trezorból – mivel Zsolti mégis csak az a snapsz hatása alatt áll.

Petiéknél spontán gyülekezés és vidám vasárnap, érkezik Hanna és Balázs, van egy jó és egy rossz hírük, melyikkel kezdjék. Hát a rosszal. Balázs elmondta Lindának a szűzoltó tervet. Peti szemeivel pulcsit lehetne kötni olyan szúrósak, lekúrja Balázst, ezzel akartál segíteni te szar? De hát itt a jó hír. Linda szeret, ha itt lenne meg is csinálhatnád. Peti már pályázna is a kijárat felé, de szobafogság van itt kiskomám, Linda meg Bécsben fagyizik, úgyhogy nyugodjál. Az elkúrt bécsi városnézésen Zsolt tálal Zsófinak, övé a cucc, kifizetik a kígyót, csak Zsófi menjen be érte, mert Zsoltnak sütő jár, ha bukta van. Utoljára kér ilyet. Milyen kedves. Ismét Hungary: „Beszéltél anyádnak kettőnkről?” teszi fel a nagy kérdést Atikám Julcsinak. Nem beszélt. Pedig sejt valami a vén szipirtyó, hogy szülne sünt, fejtegeti Atikám. Julcsi hitetlenkedik, de a röpke smárokat meg borítsa jótékony homály. Nehogy András megtudja, mert lesz itten ne mulass. Jobb embert nem is találhatott volna, mondja, de ő sem hiszi. Szerintem Atikámra gondol. Atikám szerint is.

Zsófi fejt a bankban, záporoznak a dankék, és egyéb dajcse közhelyek, felveszi a szajrét, ami egy fadobozban van. Nehéz mint az állat, Zsófi majdnem le is ejti. Bűvöli a dobozt, kinyitni nem meri. Pedig alig várjuk hogy kiugorjon a rugós bohóc MEGLEPETÉS felirattal, de nem fog. Közben Peti kajtatja Lindát az udvaron, Gizike mondja, Bécsben van arany apám, lepattintottak a smár partnereid kisköcsög? De Peti szerelmetes és ő ma beszél Lindával, csak azok a szemét Andrásék, elkobozták a mobilt. És a vonalast is letiltották a lakásban öcsibogyó? Megvan a tipp, Gizi telefonja einstand. Az majd jó lesz. Linda Bécsben ül egy padon, fogadja a hívást. Szia anya! Ja te vagy az kisköcsög? Mit akarsz, hogy miattad kell a hot-dogommal összemustározni a Bécs térképen a Stefans Dómot? Szeretlek, mondja Péter, akit ezennel kinevezünk az egyszeri őszinteség királyának. De Lindának már kivan a mindzsója, hogy Peti miatt minden barátnőjét lapátra teszi. Szóval fogja fel vége és kész. Peti veszi az adást, leadja a telefont, ingyér volt. Gizi néz utána réveteg. Ez a pöcs tényleg szerelmes a lányomba. Mik vannak bazmeg...

Zsófi indul a csomaggal a bankból. A biztonsági őr állítja meg egy szóra. Kapkod a levegő után, ijedtében beszippantja a tangát. Pedig csak aláírni kell egyet. Megkönnyebbül, kifingja a tangát, oszt tovább áll. A Rózsában Peti rexel önmagával, érkezik a szűz és a hadirokkant. Kíváncsiskodás üti fel a fejét, de nincs miért, Linda elküldte a retekbe Pétert, aki önsorsrontó rex partyba kezdett. Lehet még a gombát is megeszi. De nem! Húz haza a szobafogságba. Mi ez a fegyelem emberek? Hol a kulcs, a lakat és az ajtó? Andrást lepi meg Juli az irodában, családi ebéd lesz otthon, úgyhogy András szedje magát, mert éhen döglik. Folyik az enyelgés, nálam meg az émelygés. Zsófi közben kijön a bankból, forgatja a szemét, tekeri a fejét, siet mint az űzött vad, mégiscsak befingott a trezorba. Vajon észrevették? Zsolt meglátja, örül, mint a majom a farkának, elindul felé. Zsófi bevágja a csomagot az autóba, indít, nagy gáz, füstölő kerekek és úgy hagyja ott Zsoltot, mint a kutya a szarát. Az embernek majdnem kezében marad a kilincs. Csak örülhet, hogy nem a bilincs.

Címkék: barátok közt
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JanCsi 2011.09.15. 15:53:22

Az a helyzet, hogy ez eddig a legjobb posztod. Qrrvva jó lett. Vagy csak én vagyok ma jókedvemben!? Másnak is bejött? Potyogtak a könnyeim és inkább letettem a mosolygós nyár almát, mert kellek még a kölköknek. :D

bbbarniii 2011.09.15. 19:28:01

Ez valami hatalmas, ember. :-D

Steve Bácsi 2011.09.15. 19:41:28

ezentúl már nem is nézem......
így sokkal élvezetesebb

JanCsi 2011.09.15. 19:47:25

@Barnileonidasz: tényleg rettentő jó. miért csak ilyen kevesen kommentelik!!?!?!? nincs még DJZ fan klub?

Babyfóka 2011.09.15. 22:35:51

A main én is többször hangosan felnevettem, néztek is a kollégáim ... :-)

JanCsi 2011.09.16. 07:49:02

Értem már aa Pumuklit. Valahogy számomra a Pumukliság kimerül abban ,h vki vörös.

Akármi Áron 2011.09.20. 13:09:44

Hajni! A legjobb posztod - írta JanCsi, hát várjon még, hogy fogja tetézni nap, mint nap, bele fog gebbedni:DDDD
Szokásos remekmű, ráadásul szintidőben, jó lesz ez, érlelődik az ágyas is:DDD

Hódos Hajnalka 2011.09.20. 13:13:40

@Akármi Áron: hát a poszt tényleg jó, kis szépséghiba, hogy nem én írtam. vagy én vagyok a posztíró és oly mértékű skizofréniában szenvedek, hogy még én sem tudok róla.

Akármi Áron 2011.09.20. 14:04:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nagyon jó:))) Ennyire kimértem az ebédidőt, lám, egyiket olvastam, a másikra írtam.
(Aha benne van a kollegám keze, ő meg Barátok közt rajongó,itt olvasta nálam.... a fenébe, megölöm:)))
süti beállítások módosítása