Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X02

2011. szeptember 14. 12:25 - Hódos Hajnalka

Nem is tudom, mit mondhatnék. Mindenekelőtt a női nem nevében bocsánatot szeretnék kérni a T. olvasóktól a tegnap este látottak és hallottak miatt. Mert persze, van, amikor azon kapjuk magunkat és lemegyünk kutyába – gondolok itt elsősorban a hajnalban, takonyrészegen, az izzadtságtól homlokunkra tapadt hajjal, sírástól feldagadt szemekkel megírt „mércinálode ztvelem szrtlek hgy thetted e zt” majd fél óra múlva a „bocsásmeg krlek” e-mailekre, rosszabb esetben a dögöjj meg te szemét tárgyúakra, hogy másnap reggel egy hatalmas óbazmeggel és hasogató fejfájással ébredjünk – de hogy a beszavazón csini(?) lányok önmagukból kifordulva ekkora kofalármát adjanak elő, nos, a Gigi-Éva párbaj ehhez képest a Kossuth utcai óvoda Maci csoportjának évzáró bankettje volt. Tán a pink bőröndök tehetnek róla. Meg a folyamatos hajvasalás, amiről brit tudósok ki fogják deríteni, hogy hat az agyműködésre is. Úgy értem, gátolja. Nézzük hát a Szenvedélyes Nőket.

Lilu érkezik a stúdióba, kicsit soknak találom az ovációt, és meglepetten veszem tudomásul, a tavalyi sztájliszttal szerződést hosszabbítottak, holott tavaly már a Velvet is megírta, hogy három hétig rohasztottak a lábán egyetlen pár csizmát (sziasztok, csajok!) és ahogy azokat a combokat nézem abban a borzalmas szabású farmerban, felhorgad bennem a kérdés, a faszér kínozom magam ezzel a kurva bécsi diétával már második hete?! Szerencsére nincs időm sokáig gondolkodni ezen, különben eljutnék a hűtőig, de az, hogy Lilu kedves kollégámnak szólítja Balázst, önmagában az ágyhoz szegez, és ha ez nem lenne elég, megmutatják mit láthattunk előző este, a meglepően macsó Beló és a hátborzongatóan férfias Gergő szófordulatoktól habot vet a szám és nyöszörgök.

Félelmetes iramban pörögnek az események, a megszállottan maximalista Szilvi már jön is lefelé a lépcsőn (tényleg abbahagyom a diétát), na mit mondtam tegnap? Sehere már a lépcső tetején pucsít, mondjuk a ruhája kéne, a harcosan öntudatos Bea meg olyan kis veréb, aki kurvára pávának akarja magát eladni. A Szenvedélyes Nők cukipuni pózban elhelyezkednek és máris kapnak egy kérdést, kinek mit jelentene, ha?

Seherének mindent. MINDENT! Már három hónapja erre készül! Lelkiekben meg ruhatárilag. Igazi buli lesz! Igazi buli lesz! Ez minden álma, hogy a nagymama fentről büszke legyen rá. Hánemtom, az enyém leverné a vesémet a moslékkeverővel, ha, de hát. Szilvinek ez egy ugródeszka, mert senkije nincs, csak magára számíthat és szeretne bekerülni a médiába. Hofi jut eszembe, dógozni ki fog? Bea most nem fog taktikázni, azt majd a Villában lesz, most a személyiségével akarja megfogni a nézőket. A fogaival meg kiharapja a pókot a sarokból. Juj, itt vannak a nyeremények a lányok lelkendeznek, megint elhangzik a más ezért egész életében küszködik szófordulat és az is, hogy ez egy fantasztikus nyeremény. Azhá. A lányokra tegnap este óta lehet szavazni, úgyhogy megmutatják az állást, Szilvi 5, Sehere 54, Bea 41%-os, nem, ez nem az agyműködést méri, hanem a szavazatok arányát. És most, ismerkedjünk meg közelebbről a lányokkal.

Sigismundus kommentárja a fenti fényképhez: ölég félreérthető a mozdulat...

Szilvivel kezdünk, éppen leugat valaki a telefonba, mert ő őszinte és durván nyilvánít véleményt. Ehhez jár még egy félmosoly és egy vállrándítás a kamerába, ilyen vagyok. A nagynénje fodrászolja, de ez jól is van így, mert ő elviselhetetlen. Ezt demonstrálandó, beleugat a hajvasalásba is. Egyébként neki nagy az önbizalomhiánya, ezért ellenséges. Hetente három-négy alkalommal látogatja meg az edzőtermet, mert szereti, ha minden topon van. Anyukáját elvesztette tizenöt éves korában, de mindig vele van. Azért jelentkezett, mert szeretne változtatni az életén, ha bekerül a Villába, ott kő kövön nem marad. Lilu kíváncsian érdeklődik, ez mit jelent? Hát ő erős jellem, kimondja amit kell, nem futamodik, meg. Szilvi boldog párkapcsolatban él. Három hónapja. Annyira szeretik egymást és olyan stabil ez a kapcsolat, hogymég. Visszafojtva röhögök, tudom, görény vagyok.

Sehere bemutatkozása zsinórtangával kezdődik, akkor viszem a második szett hangszórót is, köszi, neki nagyon fontos a külső, hogy szép legyen a sminkje és a haja, de ez nem jelenti azt, hogy egész nap a tükör előtt billeg meg hogy ő okos. Claudióval él Rómában, aki egy olasz pasi. Hát nem tudom, esküdni mertem volna, hogy svéd. Fontosak a barátnők, ezért visítva shoppingolós jelenet következik, igen, Sehere imád pózolni és ruhákat próbálgatni. Rögtön ezután odabasz a dráma, a mama nevelte fel, az űr, amit hagyott maga után, pótolhatatlan. Szomi zene, fehér virágcsokor a sírra, jobb profil előnyösebb, ezért arra fordítjuk a tekintetünket a lemenő nap sugárában és megigazítjuk a napszit. A stúdióban sírunk picit a kamerába, mondom, hogy a jobb profil az előnyösebb. A kisfilm olyan megható egyébként, hogy még a beszavazón is meghatódik rajta, és ő nem is akarta, hogy ez a jelenet szerepeljen, mert most egy egész ország látja. Ezért jelentkezett egy valóságsóba, ahol, ha minden jól megy, a nőgyógyászati rákszűrését is látni fogjuk premier plán, ugye, de a cicitpuncit biztos. Az nem olyan nagy baj és a mama se fog fentről a fejére koppintani. Dehogy falta Claudio előtt a pasikat! Igen, a mai világban ez a normális, de neki Claudio az első és utolsó pasi az életében. Ezek szerint kényszerbetegsége lehet és csak Claudio nevű pasikkal jön össze. Sehere által új kifejezéssel ismerkedhetünk meg: hosszabb távú periódus, remélem, mindenki felírta.

És akkor itt van Bea, aki tanul és modellkedik. Hát így első blikkre valamelyik felnőttkori fogszabályozással is foglalkozó fogászati klinikára gondolok, na jó, befogom, nekem is kócos, de éppen nincs másfélmillióm, ja és Bea azért jelentkezett, mert ez egy show és ő egy showgirl. Megmerevedek. Imádja magát nézegetni. Igen, felhorgad bennem a kérdés, oszt ugyan mér, lányom? Mivel imádja magát nézegetni és utolsó nap is éppen az egyik albumot nézegette magáról, kitalálta, hogy az utolsó napját a pasija fényképezze végig. Jön is Norbi, mivel vonyít neki, hogy Norbi, Norbiiiiii, Norbi kattogtat, ne úgy, így, most ez a póz jó, ne úgy csináld, ne oda állj, gyere, menj vissza, figyelj Norbi, most csináljunk egy olyat is, hogy veszem ki az uborkát! Végül Bea a kamerába fordul és határozottan azt mondja: mellém egy ilyen ember kell, és nem egy papucs! Őrjöngve felvisítok, kutatok az emlékeimben, engem minden egyes esetben a második Norbiiiii után basztak volna ki úgy, mint a macskát szarni, de hát. Beának egy kávéházban rendeztek a barátai búcsúbulit, Norbi természetesen azt is végigfotózta, Bea biztosítja a barátait arról, hogy pofán vágja őket, ha nem viselkednek jól, amíg ő távol lesz, nincs ezzel semmi baj, én is fordultam már szembe a harminc fős társasággal és mondtam, hogy na akkor ismertetném a szabályokat, senki nem ugat bele, hogy főzök, más szabály nincs. Bea kászánök mindent felkiáltással balra el, majd pózol egy motron, mert az tökjó és kitalálta, hogy egy motron elszáguld a Villába. (Kösz, Let's, hogy felhívtad a figyelmem rá, az Istenért nem hagytam volna ki, oszt mégis... ) Lilu szerint nagyon cuki volt a kisfilm, de Sehere miért kapott röhögőgörcsöt a közepén? Hát mert ez olyan jó volt, végig az járt a fejében, miért nem neki jutott ez eszébe.

Nahh, elszabadul a pokol, Bea rikácsolni kezd, majd jövőre Sehikém, de most nekem van itt a helyem. A Szenvedélyes Nőkből, akik eddig is az Affekta Picsa karaktert tolták előbújik az ördög, vagy magukat adják, a fene se tudja, egyik pillanatról a másikra Közönségesen Ordenáré Luvnyák lesznek, egymás szavába vágva, fejhangon visítanak, Szilvi feláll, na majd ő igazságot tesz a két szőke ribanc között és ő megy be, Lilu lefagyva áll, én röhögök, édes istenem, de jó, hogy nem vagyok leszbikus! Lilu úgy érzi, hazaérkezett és szíve szerint mindhárom csajt beköltöztetné a Villába. És issza a szavaikat. Én azon gondolkodom, mi lesz, ha fiam lesz és egy ilyennel állít haza. A kocsmahangulat tovább fokozódik a kortesbeszédekkel, Szilvi károg a kamerának, ide nem szőke cicababák kellenek, hanem egy bonyolult, szexi vadmacska, azaz ő. Meg ő bonyolult. Sehere a következő, visít és gesztikulál, nem kell ide sorozatsztár, nem kell ide nyuszinő, szavazzatok rám! Bea kortesbeszédéből egy szóra nem emlékszem és nem is vagyok hajlandó újra megnézni, gyakorlatilag azóta poszttraumatikus sokkal küzdök, ugrál, visít, hörög (mindezt üveghangon) és ahogy drága és igen rosszmájú kommentelőink már a műsor első perceiben szóvá tették, megfejthetetlen kézjeleket mutogat, amiről nem lehet eldönteni, ördögvilla, viktória, vagy azt jelenti, telefonáljatok, hogy rohadjatok meg egytől egyig, ha nem! Lilu elképesztőzik, aztán észbe kap és azt hajtogatja, lenyűgözőek és fantasztikusak a lányok, szerintem közönségesek és taszítóak, kérjük a táblát, lássuk az arcokat.

Sehere 50%-kal áll az élen, visítás, odarohanás a többi cicamacához, Lilu nagy nehezen elvonszolja, ízlelgessük, VVSehere, jaj, fogalma sincs, mibe lesz szombaton a beköltözéskor, majd a sztájliszt segít, óbazmeg, olaszul rikoltozik, gondolom, Claudiónak, jaj és Öcsi, aki Paszkál (aztakurva) nem tud itt lenni, úgyhogy neki is. Bea eltorzult arcára többször ráközelít a kamera, jobban megijedek, mint mikor a Kék fény riporterének azt nyilatkozta a balástyai rém, ha kijövök, olyat teszek, amit még nem látott ez az ország, pedig az se volt kutyafasza, ma jönnek a Dumagépek és attól tartok, az jóistenke sem ment meg minket Máriótól.

Címkék: vv5
489 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BarBwire 2011.09.14. 23:04:46

"Keresem a szavakat, de egyelóre nem találom" Én se

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 23:05:07

Ricsi kortesbeszéde meggyőző volt, mint egy darab kutyaszarar a pékség kirakatában. Márióé tulajdonképp nem is tudom mi volt. Fecó kokainmámorban össze is fosta magát szerintem. :)

Pacman 2011.09.14. 23:05:11

baaaaaaaazdmeg!!! ez hülye!

Szerénke. 2011.09.14. 23:05:16

Aztak........... Hajni! Őszinte részvétem. Ez az gázabbnál is gázabb.:D De megint igazam lett, nem győzőm hangoztatni, Fecó megy be. Eddig 3-ből 3-at eltaláltam. Kíváncsi vagyok, hogy menni fog megjósolni a többit is.:D

Spéter46 2011.09.14. 23:05:25

Fecó tuti, hogy megkésel valakit:(

sogeking 2011.09.14. 23:05:31

minden jó, ha a vége Márió

basaja 2011.09.14. 23:05:47

naponta úgy süllyed a szint, mint a Titanic...

Dr_utcai_arcos 2011.09.14. 23:06:00

A napi nyertes az épülő KÖKI terminál jóvoltából 2 mázsa cementet nyerhet!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.14. 23:06:03

Megafitness KÖKI? SMS-küldővel építtetik majd a metróállomást?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 23:06:34

Na megy vissza maltert keverni a Ricsigyerek romániába! :D

Szerénke. 2011.09.14. 23:07:03

Úúúúgy izgulok...:)

Spéter46 2011.09.14. 23:07:13

Fecótól vegyék el a kést!!!!!

Dr_utcai_arcos 2011.09.14. 23:07:14

@basaja: nagyapám is megmondta, a szar mindig feljön a tetejére fiam!

Szerénke. 2011.09.14. 23:07:48

Jaj, hát nem a Ricsigyerek!:) Nagyszerű. Amúgy valaki tudja, hogy hogy hol vannak a párok, nem úgy volt, hogy párok is lesznek?

basaja 2011.09.14. 23:07:52

kész az agyhalál...

MissX 2011.09.14. 23:07:59

mario a teljes 9%aval...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 23:08:12

@Spéter46:

Már az első héten fura mód nem lesz meg a színesfém a villában! :)

will 2011.09.14. 23:08:12

Márió arcán őszinte a standby.

loverain 2011.09.14. 23:08:14

én ezt nem hiszem el

Dr_utcai_arcos 2011.09.14. 23:08:36

a két már bejutott most ugrott le a csomózott kötéllel a hokedliről.

will 2011.09.14. 23:09:21

Kinga az Seherezádé huga?

MissX 2011.09.14. 23:09:37

a torteto viki olyan tordas fele utanerzes, nem?

Szerénke. 2011.09.14. 23:09:45

Na, szerintem innen a Kingácska fog beköltözni, bár ebben nem vagyok biztos. Egy szőke már van, lehet, hogy emiatt a fekete lesz. Kell a 'változatosság', ha már másban nem tudnak villantani.:)

Talpig Jimmy 2011.09.14. 23:10:14

duplázhatják a fertőtlenítő készletet a villában

jog-ász 2011.09.14. 23:10:36

mi ez a cinikus stilus a hogyvolt-on?:) tessék komolyan venni a VV-t és igazi rajongóként irni az esti élményekről:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.14. 23:11:03

@utcai_arcos: Ugyanmár! Sehere mellé szerintem illik.
Mondjuk nem értem, hogy akarnak szellemi vetélkedőt rendezni az Arénában ebből az alapanyagból, dehát lelkük rajta.

B.Andita 2011.09.14. 23:11:40

Hát ez volt életem első beszavazója, amit néztem. Azt hiszem az utolsó is.
Legyen inkább meglepi,amikor beköltöznek.

Spéter46 2011.09.14. 23:12:35

Hát ez a Fecó majd ad Seherének!
Én még ilyen csapatot nem láttam.

mézescsók 2011.09.14. 23:14:06

@sogeking: A dumagépek. Saját meghatározásuk szerint vicces fijjug.
("Humor Heroldok vagyunk" - copyright by Ricsi éppen most!)
@gernika: Elég is, ha olvasod. Jobban jársz.
@nosce: Tudná tölteni bármelyiket is?

Vagy edződök vagy a tegnapi csajokhoz képest tényleg szinte kis csöndeskék és visszafogottak voltak. Lilut tegnap simán amortizálták, Balázsnak sima galopp jutott.

Spéter46 2011.09.14. 23:14:13

Nyugodt éjszakát mindenkinek!!!

basaja 2011.09.14. 23:14:18

máris visszasírom Alekinnyót...

B.Andita 2011.09.14. 23:15:03

@BarBwire: Na de majd szombaton!!! :-)
Most komolyan mondom, elpirultam, olyan kinos-kellemetlen volt.

MissX 2011.09.14. 23:15:46

a mai beszavazo utan mar csak remenykedhetem, hogy nem lesz remalmom. jo ejt mindenkinek :)

B.Andita 2011.09.14. 23:15:57

@basaja: Meg Éva hempergését.

foxglove (törölt) 2011.09.14. 23:16:23

Hát nem tudom.... Először is, gondolom tudták, hogy Fecó ilyen, a casting alatt biztosan kiderült. Nem értem az elképzelést, hogy engedhettek egy ilyen figurát be, az én véleményem az, hogy ez a faszi bármilyen távon nézhetetlen lesz. Szerintem most bukott meg a VV5.

Viszont ha azt feltételezem, hogy a szavazás manipulált volt, és az rtl szándékosan juttatta be, van egy tippem, hogy milyen céllal. Majd holnap kiderül, ha a fekete hajú csaj kerül be, akkor megtervezett lépés volt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.14. 23:16:49

@mézescsók: Balázsnak már spéci eszköztára van az ilyen figurák kezelésére.

basaja 2011.09.14. 23:17:11

jó éjszakát.
Hajni várjuk a posztot,már készítem a zsepit holnapra;-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.14. 23:18:52

Következők a Cselszövők - legalább az első izgalmas mezőny!

basaja 2011.09.14. 23:19:22

@B.Andita: jaja,az fényévekkel jobb volt...hogyvolt?xD

Dr_utcai_arcos 2011.09.14. 23:19:32

@basaja: már a 2. napért lebaszták mint a pengős malacot, mi lesz majd a maiért :DDD?!

B.Andita 2011.09.14. 23:19:56

Jó pihit mindenkinek.

basaja 2011.09.14. 23:22:02

@utcai_arcos: se rá fütty...mi lesz a végére?!

BarBwire 2011.09.14. 23:23:14

Mindenki aludjon erre egyet. Holnap HV.

Hódos Hajnalka 2011.09.14. 23:29:14

jó éjt mindenkinek. még nem tértem magamhoz...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 23:40:03

Jóccakát, alig várom a holnapi hv-ot erről az epizódról! :)

vault_dweller 2011.09.14. 23:42:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: rájöttem, hiányoztak ezek a hogyvoltok, jó éjt :)

dr. gernika 2011.09.14. 23:43:26

@mézescsók: Épp békésen bealudni terveztem a tv előtt, mikor erre a kanvisításra ébredtem. Hát mivel érdemeltem én ezt?

chipshop (törölt) 2011.09.15. 00:01:59

Kesszzzz ezen a cikken hangosan rohogtem,foleg az utolso par mondata valtotta ki belolem a foldon fetrengve visitok kenyszert:-))Nem nezem,mert sosem neztem,itt ugye nincs rtl de ha lenne se birnam idegekkel viszont mindig olvasom es total kikapcsol-)Hajni,neked kell egy jo szerkeszto,egy jo tema amirol akar egy konyvet is lehet irni,es egy kiado aki kiad.That's it.

Albino Vernyul 2011.09.15. 00:05:48

@gernika: Tok jo ez a figura.. Teljesen elmebeteg..

dr.pupak30 2011.09.15. 01:10:43

ezek azok a tipikus nők akiknek jól meg kell markolni a haját, alaposan megdugni, majd kilökni az ajtón, rágyújtani egy cigire, majd másnap azonnal lecserélni a sim kártyát.

Kaviárevő felsőezer 2011.09.15. 01:16:33

dicső Hannibal üzenetét hoztam , aki sajnos nem tud kommentelni ide. szóval a következőt szeretné ideírni a mai a mai beszavazóshow kapcsán khhhmmkhhmmm (torokköszörülés)
"nem hiszem el még most sem,hogy ez a valami a villában lesz. A VILLÁBAN,ahol olyan karakterek voltak,mint Oivér vagy Éva,de sorolhatnám még:)"

Kaviárevő felsőezer 2011.09.15. 01:19:52

@Kaviárevő felsőezer: azt meg képzeljétek hozzá, hogy tudok írni, nem ismétlek, és a szóközök, vesszők is a helyükön vannak :)

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 01:21:16

@Kaviárevő felsőezer: köszönjük a hírhozó fáradtságos munkáját, egyúttal üzenném dicső H-nak, hogy a szájába lett rágva, mit köll tenni.
igaz, közvetve, de elég pépesre rágtam. ;)

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 01:21:47

mínusz té, az insomnia mellékhatása, ugye..

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 01:23:04

@Kaviárevő felsőezer: mondom én, hogy az insomnia az oka :D

Kaviárevő felsőezer 2011.09.15. 01:25:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nehéz is volt cipelni ezeket a sorokat ám :)
értettem, az üzenetet engedelmével nem adom át, szerintem olvasni fogja

johanna-ne 2011.09.15. 06:11:45

@csárli hárper: Szerintem a Seherezádé nevet a háromhónapos felkészülés alatt vette fel. Megy most az egyik ker.Tv-én a Seherezádé cimű sorozat, amit egy szép nő játszik, szerintem innen az ötlet.Mo.-on nem volt eddig használatos ez a név./ Sorozat filmek neveit az ujszűlötteknek adják /Dzsennifer, meg Rozalindák stb./

csicserierika 2011.09.15. 06:14:30

Jó reggelt ! :)
Végigolvastam reakciótokat, és minden egyes szavával egyetértek mindenkivel .
Lehet, hogy kitört a világbéke ?
Ezúttal felkérek mindenkit, hogy egy könnycseppet morzsoljon el a szépemlékű VV 4-re gondolva, mert ez katasztrófa :)

Müszélia 2011.09.15. 06:24:09

zoknit vasalni, ez priceless.
ezt még alekosz se...

MissX 2011.09.15. 07:07:49

jo reggelt! ma sajnos nem tudok itt lenni, raadasul este olyannal a leszek, akinek TENYLEG NINCSEN TV-je (csodalkozo, tatottszaju szmajli), ugyhogy penteken potolom az elmaradottakat.

a tippem azert megteszem a mai befutora: kinga, vagy reni, de semmi esetre sem a harmadik.

jo hv-zest mara! :)

elizon pucsnik 2011.09.15. 07:16:12

sehere....szakadok a röhögéstől.a sittes dugai-jógyerek..phö. hozéármándó...a f@szára is vasaltan húzza biztos.mi jön még?kéne egy rasszista Ádi,fehérmáj Fanni,doktor Csöcsi (hogy írástudó is legyen),valami homlesst is betenni,jó büdöset,áááááááááááá meddig van még lejjebb?

kitiltott kennimekkormikk 2011.09.15. 08:06:38

És ezeknek szavazati joguk van bazmeg, és szaporodhatnak is. EZ a katasztrófa, nem a vörösiszap...

backtoblack 2011.09.15. 08:34:53

@Nard: nekem is volt ilyen érzésem, hogy Fecó felrántott két három utcát a "show" előtt! :D

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2011.09.15. 08:46:56

Tudjátok van egy alternatív valóságsó. A HV a villa, ti vagytok a bentlakók és Hajni játssza Lilu szerepét.
A színvonal ugyanaz.
Édesanyám meg nézi és röhög, akit innen is csókoltatok. :)

Musti 2011.09.15. 09:27:12

hát én a "dumagépek" beszavazóját tegnap este egyszerűen képtelen voltam feldolgozni, sebaj ma reggel hajszárítás közben újra nekifutottam... Fecó még a hajszárítón át is borzasztó hangos volt, egyszerűen nem értem mit akartak ezzel a 3 "emberrel" a szerkesztők! Kár, hogy nincs olyan opció a szavazásnál, hogy senki :) HozéFecóArmandó maga a tragédia, az én nógrádi kisfalumban is van zseléshajú cigánygyerek bőven...

csicserierika 2011.09.15. 09:28:01

@Mao elvtárs: üdvözlünk új villalakó.
Kitalálom mindjárt a kategóriádat.
Édesanyáddal együtt mi is röhögünk, csak mi sírni is szoktunk .

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 09:37:20

@Mao elvtárs: Jó, akkor elmondom még egyszer. Nem olvasod, nem kommentelsz, nem kúrogatsz itt senkit. Ezen a színvonalon engem se.

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 09:59:42

@Caprica99: szia, köszi! :)

@tüzitündérNo1: puszi! :)

@málnalekvár: elég hát! :))

@golyo1974: igyekszem hozni a színvonalat! ;)

@jog-ász: hogyne! :))

@vault_dweller: helyes! :))

@chipshop: úgy legyen! :)

peti papagáj 2011.09.15. 10:20:13

Hajnalka, legyen kedves ezentúl képaláírásokat mellékelni, hogy melyik fej melyik szereplő. Köszönöm!

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 10:24:55

@diarrhoea: a "mindent az olvasóért/kommentelőkért" elv jegyében természetesen. :)

Albino Vernyul 2011.09.15. 10:24:55

Lelkes demonvadaszok eletuk kockaztatasaval levidejoztak a baltas demonok egyiket... Szoval csak vigyazni a gazdival, ha jot akarunk..:):

www.keptelenseg.hu/keptelenseg/egy-lelkes-amatornek-sikerult-videora-rogziteni-egy-verszomjas-baltas-demont-18920

Hódos Hajnalka 2011.09.15. 10:28:32

@Albino Vernyul: :D (utálom, ha gazdinak hívtok)

Hurri Kán 2011.09.15. 10:35:19

@Albino Vernyul:
Ez... ennek a fele se tréfa... :DDD

fran7 2011.09.15. 11:17:12

Kikapcsoltam a gépem, hogy véletlenül se tudjam kommentálni a beszavazót. Milyen jól tettem.
Az a kép van előttem, ahogy Fecó felkeresi a papot, hogy áldja meg az ingét. Milyen arcot vághatott szerencsétlen. Hiába nem könnyű a papok élete se.
Másrészt, ami döbbenetes volt, ahogy a nagy dumájú csávók is lefagytak Fecótól. Szegény Ricsi a végén már csak azt figyelte, hogy a haveroknak miképp tudja elmesélni a történetet, hogy ne tűnjön túl nagy lúzernek.

csak magamat képviselem 2011.09.15. 15:00:28

Vault Dweller: I am the Chosen One, the descendant of the original Vault Dweller. From now we are related like father and son.

csak magamat képviselem 2011.09.15. 15:14:53

de jó lenne, ha a diplomás kategória nem a 4es válogatót idézné, ahol erőszaki végzettség volt a nyerő. Mondjuk ő volt a leguncsibb.
esne is rögtön 75%-ot a nézettség, megszűnne a műsor, egyben sajnos a hogyvolt alapanyaga is. úgyhogy mégis jó lesz ez! nézettségre fel!

csak magamat képviselem 2011.09.15. 15:18:19

@fran7: eleve kéne lelkész kategória, halálos -szó szerint- lenne egy rabbi-imám-ortodox párbaj.

csak magamat képviselem 2011.09.15. 16:25:07

szameg ez már lejárt, szerintem a paposat bemásolom :)

Emanuelle 2011.09.17. 00:13:26

Hajnikám, az a százhalombattai gyilkos volt, nem a balástyai. Csak a pontosság kedvéért.

A beszavazóról csak annyit, hogy én még embert ennyit hazudni nem láttam, mint Seherezádét. (már ez is, röhej)
De ez olyan hülye, hogy még fingja sincs, hogy a kövi hetekben minden szennyet (nem lesz nehéz) össze fognak róla gyűjteni a bulvárlapok?

Zelefánt 2011.09.17. 15:11:52

@csak magamat képviselem:
A DIPLOMÁS KATEGÓRIA végre képviselje magát, mert hát KIVÁLASZTOTT.
Én mezei zombi vagyok, ám mégis kiállnék érted...
Ajánlott hallgatmány:
www.youtube.com/watch?v=6dywBa-rlqw

csak magamat képviselem 2011.09.17. 16:10:11

@Zelefánt: Képviselni valakit nem ugyanaz, mint kiállni érte. Én a mégse helyett az és tartanám megfelelőnek, de nem is sorollak a mantrázó mezei zombi kategóriába oda a fanatikus, személyiségüket feladó emberek tartoznak, legyen szó hatalom nélküliekről, vagy hatalmasakról. Sajnos fingom sincs, mire választottak ki, azt tudom, hogy Isten, az meg lehet, hogy a környezetem lenézésére. Ennek mondjuk nem örülnék.
Ha félreértettelek, akkor elnézést. Ha keverem a cinizmust az iróniával, az lehet. Viszont kétlem. A cinizmus lenézőnek tartom.
A témában ezt szeretem. De most megyek hogyvoltozni a zaktuálisba. A téma ettől még érdekes.
www.youtube.com/watch?v=s_Yayz5o-l0&feature=related

Zelefánt 2011.09.17. 17:00:49

@csak magamat képviselem:
A Floyd-ért minden félreértés félreérthetetlenné vált.
BÚÉK.

Zelefánt 2011.09.17. 17:19:38

Az előbb...télleg az ürességemet képviseltem...
Hm.

csak magamat képviselem 2011.09.18. 00:31:38

@Zelefánt: nem hinném, remélem irónia. :) Én főleg azokat kedvelem, akikkel lehet jót vitázni. bár amúgy konfliktuskerülő vagyok, csak név nélkül bátor. egyébként asszem bejelöllek fészen, ha jól sejtem, amit sejtek. :) mi már folytattunk itt kifejezetten pozitív eszmecserét, meg amúgy is a vita is jó, mert azért azt én nagyon vágom, hogy félreértek nem egy-két dolgot. :)

Nyanyóka 2011.09.18. 08:20:22

Hajni!
Szöveg továbbra is CSÚCS (cukipuni pózban) a HV többet ér, mint a VV5!!!!!

arkangyal44 2011.09.18. 23:25:18

szép estét mindenkinek,ujra együtt a régi csapat,pusz Hajnika,csók kicsi csicsergő Erikám.üdv az újaknak is
süti beállítások módosítása