Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x14

2011. szeptember 14. 06:27 - sixx

A mi kedvünkért a Balaton partján berendezett bolondokházában tegnap nem nagyon történt semmi, Niki sem dugott senkivel véletlenségből, Csonti határozott személyisége sem jött elő a fontos döntéseknél mert nem nagyon voltak olyanok. 95D-nek rettentő hasi fájdalmai vannak, orvos nem kell neki, porszívó sem. Pitta ideges. Na, ennek a napnak az estéjét kapjuk meg, ha minden igaz, 95D a lépcső tetején sírdogál, mert Pitta betegen is dolgoztatná. A kamerába panaszkodik, elkönyveltek olyannak, amilyennek, és most ez így nem jó.

A nappaliban megy a punnyadás, Csonti megemlíti, mintegy mellékesen, hogy ma van a névnapja a faszijának, akivel ma lennének három évesek, ez ugyanaz a pali, akiről mint létező kapcsolatról hazudott Korvettádámnak? És tovább folytatja az eszement monológot, talán hívjam fel? Névnapja miatt? Korvettádám csak néz Pittára, mint kezdő troll a blogketrecre, és kínjában röhög, ez a nő síkhülye, olvasható le az arcáról. Nyitottan hagytuk a kapcsolatot, mondja Csonti, lesz, ahogy lesz. Hát, úgy nézem, nem Korvettádámmal, aki a sok sületlenséget egy húbazdmeggel nyugtázza, feláll, és inkább elmegy a csaj közeléből, mielőtt esetleg letépné a fejét és belehányna a tüdejébe (az ún. Jimmy-tviszt).

Korvettádám már nem akar Csontival lenni, sőt, távolodna tőle gyors ütemben. A végtelenül lehajtott indián javasasszonyokat is megszégyenítő arcberendezéssel bíró BekyStevens szerint Korvettádám megőrült, mert otthagyta Csontit a monológ kellős közepén, Csonti szerint csak nem őszinte. Pitta mentené a menthetőt, Korvettádám hallotta a sztorit a barátodról, kezdi mondókáját, mire Csonti felcsattan, DE HÁT NINCS IS BARÁTOM, BASSZAMEG. Ez a nő tényleg teljesen hülyének néz itt mindenkit, egy hete még volt neki, tán elhagyta azóta? És erről a barátot is értesítette? Vagy csak majd most tudta meg, velünk együtt? Pitta szeretné megértetni az ostoba ribanccal, hogy Korvettádámnak a tegnapi buliban elkövetett heveny smárolással van baja, különösen a hároméves kapcsolat illetve a kicsit nyalogatott pénisz vonatkozásában, de Csontival nem lehet beszélni.

Felcsattan és üvölt, mindenki jobban tudja, én mit csináltam tegnap, ez jó vicc, nem nyitok vitát. Levi is beleszól, a tegnapi bulizást én is láttam, Alfa is, ki volt a csávó? Erre Csonti feláll, na szevasztok, és kimegy a nappaliból. A szobában puffog, csókolóztam, mi? BekyStevens szerint nem tudhatják, mi történt, szóval inkább dohányozni kellene. Levi azért megjegyzi, hogy ha neki tiszta a lelkiismerete, akkor nem rohan ki a szobából, teszem azt egy olyan kérdésre, hogy aszongya, belehánytál a keletnémet turistanő gagyi Luis Vutton-táskájába? Bele hát, mondaná, és nem rohanna ki. BekyStevens szerint ez faszság, ő is kirohanna, ha alaptalanul vádolnák, izgalmas ez, két kirohanás-iskola képviselői csapnak éppen össze, az emberiség jövőbeli sértődéseinek sorsa forog kockán éppen. A csudamelltartó nélkül teljesen normális méretű csöcsökkel bíró BekyStevens és Pitta tovább rágja a dolgot, kezdem unni egy kicsit, gyújtsunk rá.

Csonti odabent Korvettádámnak mosakszik, egy viszkikólát kaptam a faszitól, azért meg nem adok nyelvest, szopáshoz is legalább három kell, szóval nem volt semmi. Korvettádám karakán gyerek, és kijelenti, hogy azt sem hiszi el, amit kérdez és inkább aludna, mert fáradt. Csonti kiakad, akkor aluggyá' és majd holnap meséljed a hülyeségeket a kis barátaidnak, jóccakát. Bepucsít a kamerába indulás előtt, nincs is ennek jó segge, nem tudom, mit vannak odáig érte a házban. Közben odakint Pitta és Levi azt vitatja meg, Hegel hogyan mutatja be a szellem filozófiájában, hogy a véges emberi szellem az abszolútummal azonosul, illetve azt, hogy az abszolútum hogyan jut egyre teljesebb öntudatra a szubjektív és az objektív szellem közvetítésével. Az asztalon heverő könyvre nincs magyarázat, valamelyik trehány stábtagé lehet.

A lassan tíz perce folyó beszélgetésnek még nincs vége, a csajos szobában 95D és BekyStevens tovább hallgatja Csonti kesergését arról, hogyan bizonyítsa be, hogy NEM szopta le Korvettádámot és NEM smárolt az első jöttmenttel, aki viszkikólát vett neki. Fogós kérdés, nem tudom, hogyan lehetne ezt bizonyítani, talán a Helyszínelők ondódetektorával? A következő képben továbbra is este van, a haját egy perce még varkocsban hordó BekyStevens a dzsaku tetején ül kiengedett hajjal, Levi frizurája vasalás előtti állapotot mutat, zavart érzek az időben. Lefekvés van, hajrá. Levi és BekyStevens elalvás előtt egy sort beszélgetnek a helyzetről, nem vagy nekem közömbös, Beky, de nem csaltam meg egy barátnőmet sem eddig, és nem is fogom, legalábbis nem veled.Nem érzel semmit irántam, ugrasztja ki a bokorból a szerelmes futballkapust a pornós, de, van valami kettőnk közt, mondja Levi, és nem akarok semmit. Te nem, mondja BekyStevens, ez nagyon fenyegetően hangzott.

Pitta közben a másik hálószoba ajtaját kicsit kinyitva hagyja, és egy műanyag edényben vizet tesz fel a tetejére, aki itt benyit, elázik, és ez vicces, legalábbis Nyíregyházán. Az áldozat Levi lesz, Pitta a földön fetrengve, üvöltve röhög, Levi is, BekyStevens is, this is the beginning of a beautiful friendship. Pitta elmeséli a szívatást Nikinek is, aki azóta előkerült, Levi meg visszarohan a szobába és ugyanazt a szívatást készíti elő Pittának, aki a kamerába meglepő őszinteséggel mesél sanyarú gyermekkoráról, ami nem engedte ilyen léha szopatásokat, mert ügyelni kellett a ruhára. És bemegy a szobába, és megszívja. Mindenki röhög tovább.

Reggel Csontit még a tegnap esti lendület hajtja, kiront a szobából abban a rettenetes szakadt farmerben, és feltépi a hűtő ajtaját, látványos mozdulatokkal jelzi, hogy ő most nagyon dühös, nem szól egy szót sem, nem takarít, hanem megy ki. Idegbeteg egy picsa ez, a kamerába először azt mondja utálja Korvettádámot, de ugyanabban a mondatban hozzáteszi, hogy nem is. Korvettádám sem túl vidám, kínjában Levinek, a párkapcsolatok Yodájának önti ki a szívét, ezt én így nem bírom idegekkel. Szard le, mondja a bölcs futballkapus, ha meg akarod baszni, akkor baszd meg, ha meg nem, akkor szard le. Korvettádám befejezte, házinyúlra többet nem lő, de Siófokon mindenkit megdug, aki nem szalad elég gyorsan.

BekyStevens és Csonti műszakban, a Siófoki Rettenet adja ki az ukázt (MarciGold vélhetően elment valami szanatóriumba), ki kell takarítani a pult mögötti részt, de napszemüvegben nem lehet dolgozni, ez BekyStevensnek szól. Ezt mondjuk nem értem, a porcicákkal kell tán szemezni, vagy mi? Egy pincércsaj hoz nekik takarítószereket, csak néznek, mint Index tulajdonos a lapjáról szóló Kreatív cikkre, ezmegmiafasz, BekyStevens szerintem még soha nem látott ilyen eszközöket, de Csontinak is gyanús némelyik. Odafent Alfa születésnapját beszéli a nép, miközben a ház önjelölt ura a dzsakuban sörözik. Telefonszámok kellenek, túrjuk fel a cuccát, találja ki Levi, jó ötlet. A vízvezetékszerelő-dekoltázst villantó Nikinek jut a kutató szerepe. Odalent BekyStevens egy bogarat vadászik le, azzal ijesztgeti Csontit, aki fél az ilyesmitől.

Niki és Pitta Alfa cuccát túrja fel, amiben van egy alsógatya, egy póló, egy notesz telefonszámokkal és hatvanötezer óvszer. Niki azzal az indokkal csábítja be Alfát a dzsakuból, hogy a hátát le kell gyúrni, ami alapesetben nála az előjáték ugye, a bugyit kérés nélkül hajigálja le magáról ilyenkor, de Alfa átlát a szitán, és érzi, hogy valami nem stimmel. A kamerába azt mondja, hogy ő szeret irányítani, rá is veszi Nikit arra, hogy őt gyúrja le - közben Pitta felhívja Alfa egyik haverját, és elárulja neki, hogy meglepetéspartit szerveznek, és jó lenne, ha lejönnének csapatosul. Tényleg, milyen fasza lenne. Levi a telefonálás közben végig pofázik Pittának, lesznek táncoslányok, gyertek sokan! Alfánál majdnem lebuknak, de mégsem.

Alfa visszamászik a dzsakuba, 95D-vel (!), akitől laza szopást kér a víz alatt, nem kap. Korvettádám odabent rájön, hogy ő vasárnap, amikor a meglepetésbuli lenne, éppen melózna, így kitalálják, hogy irány MarciGold (aki ezek szerint csak szimplán nem akar velük beszélni, és a kocsmájában bújkál), elkérezkedni. Ehhez kell Niki, meg a két csöcse, mert azokkal lehet hatni a férfiakra. Leviék mennek le, Alfa és 95D marad a meleg vízben, de Alfa már sejti, hogy valami történik a háta mögött. Odalent előrángatják a kedvetlen MarciGoldot, Niki kidülleszti a műcsöcst, és előadja, hogy majd ledolgozzák, vagy lerövidítik, de oldjuk mááááááár meeeeeg naaaaa. A dzsakuban 95D Alfa hátára mászik, izé, ezt szerintem nem jól csináljátok. A holnapi epizódban Csonti összepakol! Alfa felrúg egy széket! Dráma!

Címkék: aranypart
54 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolbász józsi 2011.09.14. 07:02:51

Azt a könyvet én sem értettem. Mi a vihar volt ráírva? Üdülési terv?

MissX 2011.09.14. 07:10:08

nem lehet hogy valami kepeskonyv?

Picurigor 2011.09.14. 07:14:06

Agysebész-konferencia Siófokon, mi?:D
Esküszöm, az agyrák éhen halna abban a házban...:)

Let's 2011.09.14. 08:05:23

Ez a rész valahogy nem volt kellőképpen szégyenteljes! Remélhetőleg ma több cirkuszt adnak a népnek, akár egy vekni kenyér is berepülhetne az ablakon! :D

Eccerűen Béla 2011.09.14. 08:20:37

:D Már megint egy pólóra való epic:
"csak néznek, mint Index tulajdonos a lapjáról szóló Kreatív cikkre, ezmegmiafasz"... anyám... :D

candyperfumegirl 2011.09.14. 08:23:38

"Közben odakint Pitta és Levi azt vitatja meg, Hegel hogyan mutatja be a szellem filozófiájában, hogy a véges emberi szellem az abszolútummal azonosul, illetve azt, hogy az abszolútum hogyan jut egyre teljesebb öntudatra a szubjektív és az objektív szellem közvetítésével."

Na ettől indul jól a reggel :D

8778965 2011.09.14. 08:25:47

"csak néznek, mint Index tulajdonos a lapjáról szóló Kreatív cikkre" gyönyörűűűűűűű :D :D

xstranger 2011.09.14. 08:28:55

Kene egy tablo a hazi keszitesu becenevekrol, mert elvesztettem a fonalat. Vagy kepalairasok.

"Nez mint kezdo troll a blogketrecre..." epic

Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit! 2011.09.14. 08:45:30

en meg sosem lattam ezt a valamit, de ezen nagyon jol szotakoztam :)

indapass90210 2011.09.14. 08:47:25

Az index tulajdonos lapjáról szóló kreatív cikk a kevésbé informáltaknak:

www.kreativ.hu/media/cikk/mi_folyik_az_indexnel

méregzsák 2011.09.14. 09:10:14

Nézzétek meg a comment.com-on az aranypartos videókat. Sixx tegnap tette fel. Érdemes...

Sokorai_Atala 2011.09.14. 09:34:51

Tényleg nem kell nézni, hogy szórakozzak. Sőt, így jobb, pedig nem vittem le a TV-t a pincébe:)

ElPadre 2011.09.14. 09:54:34

köszönet az index-kreatív cikk behozásáért, az volt ma a felröhögős pillanatom. :) hát, gyerekek, élvezzük, amíg lehet, nem tartom kizártnak, hogy a következő távozó ezután sixx kollega lesz. :(

jo.e 2011.09.14. 09:56:14

A párkapcsolatok Yodája nagyon ott van!

sixx: kérlek válaszolj, mert egész nap gyötörni fog a kérdés, és nem tudok majd dolgozni, ami ugye nemzetgazdaság, meg minden...
Szóval: a Hegeles rész fejből jött v. a google-ból?

Kreta 2011.09.14. 09:59:14

Bazeg milyen kép anyag ez? Se a pucsítás, se a dekoltázs?!
%-ot kapsz a Viasattól, hogy az ilyenek miatt hátha megnézik? :)

NoTrack 2011.09.14. 10:07:09

Pitta for president! :D

walter77 2011.09.14. 10:11:40

Csak a szolíd faszarágískodás kedvéért official Hegel a Szellem fenomenológiájában murtatja be, de ez jelen történetben marginális.

Amúgy a könyv: Brian Tracy: repülési terv.

Amolyan valosítsd meg magad faszság.
Ehuna:
bookline.hu/product/home.action?_v=Tracy_Brian_Repulesi_terv_A_siker_tervezett_munka_eredmenye&id=83316&type=22

Pierre Ironman 2011.09.14. 10:16:13

Kár hogy nem élőben megy a műsor. Bebasznék hozzájuk egy kézigránátot.

playoff szakáll 2011.09.14. 10:18:44

@NoTrack: tényleg, tiszta szavakat mondott röhögéskor, "HáháráháháháráHHáhhá", és ezt 7-szer. Mint valami őrült egy kezelést megelőzően.

elizon pucsnik 2011.09.14. 10:19:20

több káromkodást,szexet,hányást,rejszolást,stb.így túl intellektuális az adás.
amúgy ennyi randa embert hogy szedtek össze?még jó,hogy műveltek.. :D

playoff szakáll 2011.09.14. 10:22:44

@xstranger: István - Pitta vagy Mr. Nyíregyháza 2. helyezett
Ádám - Korvettádám
Levi - Levi vagy Jászkarafaszajenő legjobb férfi teste
Gábor - Alfa
Melitta - 95D (formerly known as Melli)
Beki - BekyStevens
Niki - Niki vagy Műhaj
Ada - Csonti vagy Lófej

lucc.gizi 2011.09.14. 10:23:13

jézus, ez a beki simán rávarrhat az eredeti korára + 20 évet, annyira közönséges, kiélt picsa feje van (talán azért, mert egy közönséges, kiélt picsa....)

vault_dweller 2011.09.14. 10:31:48

@Dövan: köszi, a gondolatom is kitalálod

Kabarészínész 2011.09.14. 10:44:50

sztem marci gold inkább indulna be pittától vagy levitől, mint niki csöcseitől. igen. arra gondolok, hogy langyi.

playoff szakáll 2011.09.14. 10:45:07

Alfa: Niki, te rafinálkodsz.

mocskosmacska 2011.09.14. 10:51:36

Akkor a házban van egy kurva, egy szűszkurva, egy kurva hülye, meg egy, akinek kurva szar szerepet írtak a forgik.

GG81 2011.09.14. 10:59:36

"Az asztalon heverő könyvre nincs magyarázat, valamelyik trehány stábtagé lehet."
:-D
szerintem ilyen közel (főleg nyitott) könyvhöz nem kerültek soha ezek. :-)

jo.e 2011.09.14. 11:10:12

@sixx: köszi. Mindjárt könnyebb így :)

Kullancs1983 2011.09.14. 11:16:40

Én ugyan nem nézem a műsort (nincs viasat) de az a nyarvogó szűzkurva még így is idegesít! El nem tudom képzelni milyen ember lehet akinek ez tetszik... Valami tudatalattti pedofil, biztosan.

mocskosmacska 2011.09.14. 11:27:57

@GG81: BeckyStevens, amikor a forgatókönyvet olvasta.

Bubba Rogowski 2011.09.14. 11:35:45

A notesz telefonszámokkal nagyon életszerű, majdnem elhittem.
Ja bocs, nem.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.09.14. 11:40:37

@Bubba Rogowski: ezen én is morfondíroztam, de mivel nem vihettek magukkal mobilt, telefon viszont van, így érthető minek van Alfánál egy notesz, ki a pöcsöm tud megjegyezni annyi számot?

Bubba Rogowski 2011.09.14. 11:44:01

@sixx: oké, akkor elhittem.
Én meg tanakodtam magamban, hogy morfondírozik-e még valaki manapság, de erre is megvan a válasz...:)

kolbász józsi 2011.09.14. 12:09:50

Amúgy alfalfának tegnap volt egy jó beszólása: "ne terelj, nem vagy te juhászkutya" :)
Nekem mindenesetre új volt, még nem hallottam.

2011.09.14. 12:59:46

Világosítságok fel tudaltan fejemet lsz, mi az a vízvezetékszerelő-dekoltázs?

tena_lady 2011.09.14. 13:02:34

Amikor Ada arról beszélt, hogy a pasija névnapja van meg évfordulójuk, akkor azt is mondta, hogy Meli azt tanácsolta, hogy hívja fel. Na, erre Ádám és István összenéztek - megint Meli kavarja a szart. Ja, amúgy biztos, mert az sokkal normálisabb gondolkodásra vallott volna, ha azt mondja, hogy szarja le és dugjon Ádámmal. Komolyan idegesítő, hogy Melit csak azért basztatják, hogy valakit lehessen basztatni a házban. Kifejezetten szemét húzása, amiért mindent megérdemelne még nem volt. Meg az a szar, hogy Meli a leginkább mélyenművelt, ezért megvédeni se tudja magát. Nekem baromi unalmas ez így. Miért jó azt bántani, akit könnyű? Most ettől ez a Pista lett a faszagyerek? Hát ha más nem is, de ő biztos annak érzi magát.

Chiacig (törölt) 2011.09.14. 13:22:42

@tena_lady: van benne valami, tényleg nagyon unalmas már, ahogy csesztetik szerencsétlent.

Eruka 2011.09.14. 13:39:11

@tena_lady: az az igazság, hogy Melli valóban elég idiótán viselkedett eddig. Már az elején, mikor bekavart Levi Szarával... aztán csak tetézett :)
viszont tegnap már nagyon sajnáltam szegény kislányt.
Idióta szerepet osztottak rá - ezt Pókmajom nagyon tudta volna hozni, mert ő egy nagypofájú kisgeci, viszont ez a szerencsétlen kislány se nem nagypofájú, se nem kisgeci... így csak vergődik. és én tökre elhittem neki, hogy őszintén sírdogált. annyira szívszaggatóan zokogott este, hogy én megvettem... utálom a többieket, amiért bántják (pedig ha igazán belegondolok, totál magának köszönheti....vagyis a forgatókönyvíróknak)

Bubba Rogowski 2011.09.14. 13:42:47

@Dogla: kőműves dekoltázs , gugli/képek, találd fel magad.

playoff szakáll 2011.09.14. 13:56:17

95D-nek csak annyi mentsége lehet, hogy még 20 éves. Ennyi tapasztalatlan megmozdulás után nem csoda, hogy nem tud nevetni magán, azt még meg kell tanulnia.
Bekavarás Levinek, majd szögnek zsákból az kibújása után rá se mer nézni.
Engemgyújtottakmárföl után mindenki röhög, erre bedurcul ahelyett, hogy ő is röhögve elküldeni őket a csába.
Valaki fröcsköli a sört, erre rászól, hogy hülyevagy, oan pofffont kaaapszogyafffalaggyaaa máásssikattt.

Viszont annyira animébe illő buta karakter tekintete van néha, hogy ezért mindenképp egy jó pont jár, remélem, rájön egyszer.

fraulein praxa 2011.09.14. 14:11:54

gyerekek, korvettádám itt, személyesen.:-))

fraulein praxa 2011.09.14. 16:02:32

@Cpt. Flint:
áhháháháhááááááááá ;-) :-DD (ez egy sátáni kacaj volt..:D )

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.14. 16:25:03

Egyre biztosabb vagyok, hogy Beki néven a volt ismerettségem jelentkezett a műsorra. Még egy ilyen fejjel bíró egyed ezen a világon NEM létezhet.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.09.14. 19:08:06

Nem néztem már meg az utolsó részt, a HV-t olvasom, persze, de ezt a mai...huh...Csonti..elképesztő..megnéztem.
Létezik ilyen nő??? Hátán viszi a műsort, én még életemben nem találkoztam ennyire irdatlanul ostoba és ellenszenves karakterrel. Neem, ilyen nincs, tuti megírják neki, mit mondjon..

Ács Ferenc 2011.09.14. 20:14:16

A kedvenc zabpelyhemnek több IQ-ja van, mint ennek a társaságnak együttvéve. A screenshotok óriásiak, gratulálok. Én még mindig nem tudom, hogy mi a műsorfolyam célja? Kiszavazás, beszavazás nincs, akkor mi? Ez lesz végig?

DJBZS 2011.09.15. 08:24:27

Jó reggelt! Kezdek aggódni, függőségem kielégítése érdekében tisztelettel kérdezem, mikor kapom meg a tegnapi rész zanzásítását? Így a reggel olyan, mintha koffeinmentes kávét innék...

kolbász józsi 2011.09.15. 08:34:37

Már nekem is elvonási tüneteim vannak. Reméljük nem beteg sixx. Esetleg másnapos... :O
süti beállítások módosítása