Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban-Rosszban 8x1560-8x1561

2011. szeptember 13. 18:00 - Mária

Hány kombinációt lehetett volna összerakni a Szabi fejére írt nyolc számjegyből? Ezen és háromzer forinton bukott el a hogyan legyünk milliárdosok lottónyereményből projekt Bodolaiéknál. Böbe és Szabi berobogtak a klinikára, mert ott ingyen van a net, és meg akarják tenni a brazil lottószámokat, amik Szabi homlokára vannak felírva. Böbikém, csak nem azt akarod mondani, hogy egy piramis oldalán fel voltak pingálva hyeranimusz fákkal, kérdezi Bandi. Hülye vagy, azok hieroglifák, mondja Böbe, azt mondtam én is, hierofirkákkal, hagyja rá Bandi. Margit érkezik a Macsekba, új haja van, ebből dráma lesz, mindenki láthassa, köztudott, hogy a nők akkor csináltatnak új fejet maguknak, ha magánéleti válságban vannak. Margit új haja nagyon ronda, erős szálú szöghajba dauert rakni rossz ómen bármelyik álmoskönyv szerint, kép erről majd lentebb.

Margit béka segge alatti hangulata tovább zuhan, amikor a presszó sarkában meglátja a turbékoló gerlepárt, Kardos és Betti alakításában. Faék egyszerűségű nőről lévén szó, itt lehet megtenni szinte biztos nyerési esélyekkel a téteket arra, hogy vissza akarja-e szerezni magának a doktort? Hogy még szarabb legyen a kedve, nem eszik, nem iszik semmit, csak egy kávét kérek elvitelre, mondja, miközben a szarul kinéző haját kurkássza tiszta idegben. Attila Pongrácznál panaszkodik, hogy szarban a haza, már ami a jól kidolgozott tervüket illette a Fehér-klánnal kapcsolatban. Fehérnek volt pofája nagyot álmodni és lecserélte a haveri polgármestert a tenyérbe mászó pofázmányú, ám a klán felé jóárasított költséggel önnönmagát eladó Budai Krisztiánra.

Bodolaiék ezalatt a kórházi ingyennetes gépet amortizálják, nem indul, pedig Szabi nagyon erősen nyomogatja a billentyűket. Érdekes arcokat kezelnek a Csillagvirág klinikán, a szomszéd gépnél ülő borostás idős úr se nem lát, se nem hall, ellenben tíz ujjal vakon gépel. Megtudjuk azt is, hogy Böbe még életében nem hallott az időzónákról és a világóráról. Viktor, aki szerencsésnek mondhatja magát, mert neki Margit szüzessége, és az ezzel járó első éjszaka joga jutott egykor, ezalatt Áronba, a nő jelenlegi párjába próbál lelket önteni amiatt, hogy a nő még mindig Kardost akarja. Szép is az, ha egy nőn végigmegy a teljes kollektíva, utána meg jól együtt kell, hogy dolgozzanak. Gondolom, nem erre mondják azt, hogy valaki csapatjátékos. Áron kitalálja, hogy éjszakai fürdőzést szervez Margitnak, amiből persze semmi nem lesz, mert a csaj inkább azt a programot választja, hogy lábtörlő legyen Kardosnál, amivel ráadásul még jól fel is mosnak.

Kombinatorika következik alapfokon. Bodolaiék végre géphez jutnak és be akarják írni a számokat. A baj csak az, hogy öt szám kell, Szabi homlokán viszont nyolc számjegy van, mert Böbe lefelejtette a vesszőket az egyjegyű és kétjegyű számok közül. Mi legyen most? Tudjátok mit, tippeljük meg az összes lehetséges kombinációt, gyullad ki Szabi feje fölött a villanykörte. A számok: 1 2 8 3 5 2 2 3, ebből Szabi szerint tízféle számsort lehet kirakni úgy, hogy csak egy- és kétjegyű számok szerepelhetnek a sorban és a számjegyek eredeti sorrendje nem változhat. Ki gondolta volna, hogy logikai feladványokkal szórakoztatják a nézőket egy szappanoperában? Kardos és Margit közben összefutnak az orvosi szobában, a csajnak elmegy az étvágya, vagy Kardostól, vagy a piros szalvétán díszelgő uborkás-paradicsomos-felvágottas szendvicstől, az utóbbi látványától mondjuk az én étvágyam is elmenne. Kardos próbál udvariasan társalogni, a szavai nyomokban közeledési szándékot is tartalmaznak, ám Margit sorozatban lepattintja.

Bodolaiéknak már a fél kórház segít az online szerencsejátékban, Bodolainé bociszemekkel csodálkozik azon, hogy az online bankkártyás fizetés nem működik bankkártya, és a hozzá tartozó, némi pénzmagot is tartalmazó számla nélkül. Gyöngyinek nincs bankkártyája, nehogy tönkre tegye az auráját. Elvirának csak olyan van, amivel nem lehet neten fizetni. Én már öreg vagyok az ilyesmihez, mondja Károly bácsi. És akkor Emil megmenti a helyzetet, előhúzza a munkaruhája mellzsebéből a bankkártyáját, kérdés, hogy miért tartja éppen ott a plasztiklapot. Mindenki örül, ám ekkor kiderül, hogy Emil számláján nincs elég pénz mind a tíz kombináció megjátszásához. Ezért ki kell választaniuk az egyiket, amelyikkel játszanak, és persze, hogy nem az a kombináció lesz az. Ezért tart itt a magyar online kereskedelem, ahol, mert senkinek nincs bankkártyája, mondhatnánk, de kérdezhetnénk azt is, hogy ugyan honnan van a Szabi gyereknek ekkora gyakorlata az online fizetésben, ha a családja számára ismeretlen fogalom a bankkártya? Esetleg az is felmerülhetne kérdésként, hogy folyószámla nélkül hogy lehet Böbike kereskedő vállalkozó?

Nézzük együtt a sorsolást a Macsekban, pattan ki Böbe fejéből az isteni szikra, hát persze, nincs is annál jobb program, mint egy balszerencse-parti. Margit közben összepattan Áronnal, érdekes tanulmányt lehetne írni arról, hogy lesz valakiből baszatlan picsa, aki körül egyszerre három ex is forog, bár mondjuk, közülük egy még csak a jövendőbeli exe a nőnek. A kisboltba betoppan Hókuszpók, pont akkor, amikor Szabi, fején a számokkal, Orsinak mesél, és követeli a részét a nyereményből. Tihamér előkapja az ingáját és hipnotizálni kezdi Szabit, hogy megtudja, mikor lesz a húzás, beígérve, hogy zombit csinál a gyerekből, ha nem teszik, amit mond. Szabi eljátssza, hogy mély, hipnotikus álomba merült, majd szemberöhögi a varázslót. Még jó, hogy a pulifejű az ingáját kapta elő, és nem valami mást, hogy azzal rémisztgesse a gyerekeket.

Varázslókból sosem elég, fel is bukkan a Macsekban, még a lottószámok kihúzása előtt az előző évadból ismerős Rocksámán. Másnap indul a szezon legnagyobb motoros dzsemborijára, mondja, vinné Bodolaiékat is magával. Betoppan Tihamér, és kéri a jussát, a 35 százalékot. Ki ez a negatív csávó, kérdezi Rocksámán, csak egy piti kis csaló, feleli Bodolai. Vicces egymás mellett látni a laza vagyok, majd szét esek rocker és az alsókategóriás hipnoszolgáltató karakterét. Ide figyeljen, kis kócos, kiabál rá Bodolai, kap egy százalékot, és csendben marad. Tihamér beéri ennyivel, necces, hogy ha nem tenné, akkor valakitől verést kapna.

Margit közben Kardos lakására indul, kihasználva az alkalmat, hogy Áron műszakja még tart. Roland Pongráczék lakásában hagyta a telefonját, Barbara utánaviszi, pedig Füredi szívesen belenézegetett volna, különösen a híváslistába és a fogadott SMS-ek mappájába. Ti mióta vagytok ilyen jóban ezzel a gengszterkölyökkel, kérdezi Attila, nem látod, mi alakulgat közte és a lányod között? Mit tudna erre válaszolni a szigorú apa, akinek mindkét feleségével Vidovszky lépett le, a húgára és az egyik lányára pedig Kardos vadászgatott? Margit megérkezik Kardoshoz, akinek mindössze négy kérdése van: mit keresel itt, hogy jutottál be, mit akarsz, miről beszéljünk? Miután a feltett kérdésekre megkapta a választ, lapátra teszi Margitot.

A lottósorsolást megkezdik, a számokat jól álmodta meg Böbe, ám Bodolaiék a fogadáshoz a lehető legrosszabb tagolású számsort választották. A tíz tipp kb. háromezer forintba került volna, mondja Szabi Orsinak. Az egyetlen szám, amit eltaláltak, a 83-as volt. Bodolaiék magukba borulva ülnek a Macsekban, akárhogy csűröd-csavarod, Böbikém, akkor is te vagy a hibás, üvölti Bandi. Ma már minden rendes embernek van bankkártyája, de te mintha a középkorban élnél, vág vissza Böbe, válóper lesz ebből, akárki meglássa. Ennyiben maradnak, kérdés, mennyit fizettek ezért a jelenetért a bankok? A nap kérdése: mi volt az a tíz számsor, amit a Szabi fejére írt számokból össze lehetett rakni?

Címkék: jóban rosszban
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok_3 2011.09.13. 19:24:42

szép összefoglaló:)a bankkártya-sztori tényleg erőltetett volt, Margit haja botrányos, és kíváncsian várom, mi lesz az a nagyon izgalmas befejezés, amivel eltávozik a sorozatból.

Kullancs1983 2011.09.13. 19:28:48

"Margit új haja nagyon ronda." Nem a haja ronda, hanem az egész nő, úgy ahogy van. A rocksámán viszont jó arc, a Tűzvonalban című, (egykor reményteli) magyar sorozat legjobb karaktere volt.
süti beállítások módosítása