Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5771-5772.

2011. szeptember 07. 12:26 - cybergreg

Az orvos közli Miklóssal, hogy apadt a duzzanat a gerincvelőben, de még mindig nem tudni, talpra tud-e majd állni avagy sem. Mindenesetre a Mikit hazaszállító brigád (András és Balázs) már megérkezett, és két szanitéc segítségével hazáig tolják a gördülékenyen közlekedő lábadozót. Az udvaron aztán nagy csődület támad, Laci undorral vegyes közönnyel (majd később dumálunk jó?) iszkol a látómezőből, Nóra és Attila pedig hümmögve sajnálkoznak.

Az előző részben feltett kérdésre időközben Gabi is válaszol: neeem, bár én lennék az igazi anyukád, de még csak rokonok se vagyunk. Viszont pár hónapos korodban elraboltalak, és hát utólag is elnézést kérek ezér. Később Vilibá is elmeséli neki az egész sztorit a Barátok közt tizenegy évvel ezelőtti részeiből, vagyis Gabi elrabolta Bandikát, a szülők rendőrséggel kerestették, majd végül a balatoni nyaralóban találták meg.

Gézának bejött a hátsó szándéka a pénz felajánlásával, vagyis hogy bevágódjon Kingánál, mert a pincérnő ódákat zeng a tisztesség és a jószándék bronzszobráról a Rózsában. Gézának pedig külön öröm, hogy mindezzel Kicsi Szabit idegesíti legjobban halálra. A sértődött szabadnapos pincér pedig nem késlekedik az ellentámadással: elkezdi terjeszteni, hogy Géza megerőszakolta Kingát még az amnézia idején. A pletyka terjesztéséhez pedig a lehető legjobb módot választja: a helyi tömegmédiát, Gizit programozza be az információ nagy hatásfokú broadcastingjához.

Bandika édesanyját próbálja telefonon elérni, de a hívás hangtalanul cseng ki a Jánossal békülni próbáló Zsuzsa lenémított telefonján. Aztán amikor Zsuzsa Gabitól megtudja, kiderült a titok, rögtön visszahívja a fiát, de ő már csakazértse veszi fel. Helyette a Rózsában Lindának panaszolja el, milyen szörnyű titokra derített fényt, és hogy milyen szenya mindenki, hogy erről eddig nem szóltak. Linda pedig, hogy felvidítsa a fiút, Google-t megszégyenítő gyorsasággal egy releváns archív újságcikket nyom a kezébe, melyben az elrablásos sztorit részletezi a korabeli bulvársajtó. Bandika rögtön megörül, hogy már csecsmőkorában médiasztár volt, és boldogan szalad haza a hírrel. Otthon már mindenki aggódva várja, de ő csak hálálkodik mindenkinek a jó sztoriért, és csak azt sajnálja, hogy az akkori részeket még nem lehet letorrentezni. De az újságcikket már holnap beviszi az oskolába vagánykodás céljából.

Miklós berendezkedése nem éppen zökkenőmentes, bár ő ezt nem hajlandó tudomásul venni. Határoztottan megtiltja Andrásnak, hogy részvéthordákat küldjön a lakásba. Aztán amikor Balázs moziba megy a "Bojárékkal", Miki megpróbál egy teáscsészét levenni a felső konyhaszekrényből, és majdnem a földre zuhan a kerekesszékből. Mérgében még egy tányért is a földhöz vág.

Eközben Gizi egy táskát vesz a szakítás miatt szomorú lányának, és "futólag" megemlíti Zsoltinak, tudja ám a másik szakítás okát! Az erőszak-sztori tehát sikeresen terjed a Mátyás téren. Tudomást szerzünk még egy étterem megnyitójáról is, ahová Attila és Nóra hivatalosak valamikor a közeljövőben Attila haverja révén. Gézának pedig új asztaltársa lesz a Rózsában egy hölgy személyében, akinek nem jutott már asztal, így Géza asztalához ül le. Ő pedig rögtön elmeséli, milyen jófej volt a bajbajutott pénzszállító megsegítésével a "saját pénzéből", így új barátnéja is beáll az őt istenítők sorába. Az idillt a Zsófival kivételesen megint összevesző Zsolt töri meg, aki árnyalja a Gézáról kialakított képet a volt feleségek megerőszakolásának hobbijával. Eközben Vilibá egy mini szaxofonon játszik a másik asztalnál:

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wilhelminaplein 2011.09.07. 13:20:56

SzínesRTV style. No good!

Johnny336 2011.09.07. 14:25:53

Lófogai voltak Géza új barátnőjének, de a lábai valami világbajnokok... :)

sapka 2011.09.08. 10:17:43

az utolsó mondat és kép nagyot üt.
vilibá for president!
süti beállítások módosítása