Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x10

2011. szeptember 07. 06:31 - sixx

A tegnapi adás legnagyobb rejtélye az volt, hogy vajh hová tűnt BeckyStevens vibrátorkirálynő, illetve az, milyen maszatolás folyt a takaró alatt Korvettádám és Csonti között, aminek meredt péló és sajgó here lett az eredménye. 95D és Csonti kezdi a műszakot reggel, szemben a teraszon Levi nyújtózkodik a cigarettázó Korvettádám mellett, utóbbit Csonti körülbelül leszarja, mondja keserű hangon a pultban, ó jaj. Megutáltam, mondja, a magyarázat is jön, ne tessék félni. Odafent Korvettádám a csordának mesél, gumit kerestem álló fasszal, mert adta volna, odalent Csonti 95D-nek mondja, hogy laza szaxit akart a faszi. Laza szaxit a faszomat, szopást, azt, legutoljára a szaxi szót a Rákóczi téri kurvákról szóló dokumentumfilmben hallottam, az meg nem ma volt, tán Csonti a kólát is csatos bambinak hívja?

A történet Csonti előadásában plasztikus, kézzel-szájjal is játszik hozzá, a kétkedő, de nyálát a pultra csorgató 95D-t megnyugtatja, hogy áll a pénisz rendesen, nem azzal volt a baj. Ő viszont semmit nem, még csak hozzá sem nyúlt, érthető, a csipkés kesztyűjét kölcsönadta a másik legendásan igényes némbernek, Nikinek. Alfa vélhetően az érem másik oldalát hallotta, mert a kamerába azt mondja, minek sír Csonti, ha lerántotta Korvettádámot, hát lerántotta, nincs abban semmi. Levi összegzi a hallottakat, Csonti egy ún. szűzkurva. Alfa kicsit megvédi Csontit, volt egy kis pipuka, szaxiügy (eszem megáll), szóval nem teljesen szűzkurva, helló. Korvettádám is elmeséli a történetet, egy párna helyettesíti Ada lófejét, így szopta a faszomat, mutatja, bár a feje kisebb, mint a párna. Csonti mindent tagad, 95D szerint lehet füllent, bár neki őszintén elmondott mindent, és nem veszi észre, hogy ez akkora ellentmondás, mint az őszödi beszédet emlegetni fideszes miniszterelnökként.

 

Mivel 95D viszont mélytorokra venné Korvettádámot, menten aknamunkába kezd az amúgy is idegbeteg Csontinál, egy strigula vagy neki, semmi más, tudtad milyen, mit csodálkozol. Leviék persze pontosan tudják, hogy lent ez megy éppen, Korvettádám esélyei a piercingelt pina pátyolgatására rohamosan csökkennek. Pitta erőtlenül védi 95D-t, mire Levi javasolja neki, hogy a ház érdekében kapja el egy körre a bögyöst, de Pitta csak a fejét rázza, nemnem. Alfa nem érti, hiszen lyuk van rajta is, pont olyan, mint a többin, nem tudod elképzelni, ahogy garatra veszi a cuccot? Nemnem, tartja magát Pitta, karakán szabolcsi gyerek ez, elvei vannak. Csonti összefoglalja a dolgot, Korvettádám csak megdugott volna, aztán meg csak akkor kucorodott volna rám, ha be van nyomva, én nem leszek ez a lány. Nagyjából így látjuk mi is.

Nincs pénz a házban, pedig még csak tegnap kaptak 60 rugót, ez tarthatatlan. Levi int a többieknek, öltözzünk, irány az utca, adjuk elő a rapnótát, a járókelők meg majd fizetnek. Ez papíron jól hangzik. Niki a kamerába körberöhögi az ötletet, jólvan, menjetek csak rappelni, mi meg BeckyStevensszel elmegyünk táncolni és majd kiderül, mi ér többet, a nagy száj vagy a nagy csöcs. Levinek ugye van egy élő fogadása a továbbra is láthatatlan BeckyStevensszel, aki kevesebb lóvét hoz be, az a másiknak lesz a szolgája egy napon át. Van egy tippem, ki fog szívni. Az előadás alapján Leviék simán beférnének az X-faktor szánalombrigádjába, se hang, se ritmusérzék, se semmi, Korvettádám két fedőt csapkod össze kétségbeesetten, mint az a felhúzhatós majomjáték az amerikai filmekben, Alfa meg úgy lóg ki a dolgot rettenetesen élvező Levi-Pitta duó mellől, mint Stohl Buci börtöntársadalomból. Nem tudom ki fizet ezért az előadásért, ráadásul nappal, amikor nem nagyon vannak az utcán emberek - 95D rá is mutat, jobb lett volna ezt este lenyomni. A rappelés a végén koldulásba fullad, erre mertem volna fogadni.

Na, a saját anyjánál tíz évvel öregebb fejű BeckyStevenst úgy látszik, kiengedték a nemibeteg gondozóból, és máris cinkeli a visszatérő Levit, hatszor annyit keresek majd, mint te, úgy beszívatlak, hogy beszarsz, a papucsomat hozod majd utánam szájjal, ugye, milyen elmés vagyok? 95D-t és Csontit Levi és Korvettádám váltja a pultban, Csonti még csak köszönni sem hajlandó a szexpartnernek, kicsinyesség, lófejű lány a neved. Levi éhes, te tudsz szendvicset csinálni, kérdi Korvettádámtól, az meg bólogat, ja, én tudok. Ebből baj lesz. A nappaliban a horoszkóp a téma, Jézusom, azt hittem, ez a legvégső stádium, mármint az, amikor egy társaságban feljön a "neked mi az aszcendensed" téma. Alfának születésnapja lesz, aha, már értem, kellett a felvezetés a Nagy Esemény elé. Korvettádám szendvicset csinál odalent, magabiztos mozdulatokkal kezdi, aztán elbizonytalanodik, bazdmeg Levi, valahogy így kell, edd meg, jó lesz. A szendvics mellesleg egy tortillába töltött zöldséges-húsos keverék, Forrest Gump is meg tudná tekerni.

Niki a szerkesztőktől kapott utasításnak megfelelően előadja, hogy akkor mostan meglepetésbulit kell szervezni Alfának, aki pont ebben a pillanatban nincs a szobában. Még nem tudni hol lesz, csak azt, hogy mindenki hívja az ismerőseit és barátait, legalábbis Pitta ezt vizionálja. Csontinak ki a tököm mondta, hogy jól áll neki, ha térdzokniban van? Kint mórikálja magát a teraszon, kicsit pucsít is Korvettádám felé, mintegy azt üzenve, hogy ez a segg, amit nem kapsz meg. Levi kedvesen azt kérdezi Korvettádámtól, hogy jól szopik-e Csonti, biztos jó lesz az információ szűkebb napokra, de a másik felháborodik, nem beszélek így róla. Jól van, geci, látom, megzuhantál érez együtt Levi, ez az igazi férfibarátság. Jól csókol, nem sminkeli magát és hogy néz már ki, mondja Korvettádám, a mellével meg nincs gáz, mert azt meg lehet csináltatni. Ez mekkora gyökér, eszem megáll. 95D a teraszon leszakítja a kisgatyát Csontiról, Korvettádám nyakán kidagadnak az erek. Ribanc, mondja Levi, csak nehogy az legyen, hogy húzza az agyadat. Korvettádám nem bízik a lányokban, mert egyszer nagyon megszopatták.

Este Niki és BeckyStevens percei jönnek, hiszen mennek táncolni, és pénzt keresni, ami Pitta szerint totál szívás nekik, mert a rapeléssel 3000 forintot szedtek össze, az meg lófasz. A két nő nekilát, hogy embert faragjon magából, nehéz feladatnak tűnik, bele is buknak, habár ha az volt a cél, hogy útszéli ribancnak sminkeljék magukat, akkor visszavonom, mert sikerült, BeckyStevens még a pornós topánkáját is felhúzza a biztonság kedvéért. Csonti és 95D is kicsípi magát, mint szaros Pista Krisztus nevenapján, kíváncsi vagyok, hányan vergődnek majd egy rúdon a pénzért. Megérkeznek abba a csehóba, ahol tegnap ledumálták a melót, egy óráért 1500 forint jár, ez annyira nem sok, de a jatt az övék. BeckyStevens felpattan a dobogóra és beindítja a kigyótestű asszonyt, Niki meg egy kalappal tarhál lóvét. Keresnek vagy tízezret, örülnek, nagyon jól táncoltál, mondja Niki BeckyStevensnek, már látom, hol fog lakni, ha Pókmajom kibassza a cuccait.

Hazaérnek, Levi szopóágon, ahogy azt sejtettük. Levi azt szeretné, ha közte és BeckyStevens között nem lenne semmi több annál, ami van (azaz dugni akarnak egymással), és BeckyStevens is így van ezzel, mert Alfának mondja, hogy elköltözne Levi szobájából. Alfa fején látszik, hogy végül is bevállalná, ha úgy hozza a sors, volt már rosszabb is a praxisban. Levi attól tart, BeckyStevens ki fogja csinálni a szolgasággal, joggal. A teraszon BeckyStevens éppen e lelkét önti ki Alfának, aki buta arccal csókolgatja a vállát, és már forognak is a kis kerekek a pontagyában, pina, pina, pina, csikorogja a vas egyre. Niki azt kérdezi Korvettádámtól, hogy ha nem volt semmi Csontival, akkor minek kellett a takaró. Ezek szerint Niki agyában a takaró = dugás, más funkciója nem ismert. Csonti piros miniruhában int Korvettádámnak, gyerecsak, mit beszélsz te itten összevissza? Megbeszélik a dolgot, Korvettádám szerint az ő farkát valaki nyalogatta, Csonti esküszik, hogy ő nem, az éj leple alatt tán 95D csusszant be a takaró alá? A dráma csúcspontján Csonti kiveszi a fülbevalót, sírunk.

Csonti és 95D puccban-parádéban fekszik az ágyban, minek ehhez így kiöltözni, én sem a kimenő halálfejes pólómban megyek lefeküdni, bár lehet velem van a baj. BeckyStevens nem tudom mivel kente be magát estére, Alfa után Pitta is be akar jutni a bőrgatyába, gruppen lesz ebből a nyár végére, én mondom. Korvettádám próbálja egyengetni a BeckyStevens-Levi ellentétet, ami ezek szerint él és virul, csak azt nem értem, mitől jött pont most elő. Odabent Levi és Csonti is erről beszél, nem egyszerű ez, mert itten érzelmek vannak, kérem szépen, BeckyStevens még sír is egy kicsit, Alfa készségesen vigasztalja, igazi barát, na. Mindenki tutira veszi, hogy Levi és BeckyStevens dugni fog, ők viszont inkább megbeszélik a dolgot a szobában.

És ha már megbeszélés, Csonti elpofázza Pittának, hogy tud a kis szövetségről, amit 95D-vel kötött, mire Pitta közli, hogy az csak kamu volt, ő nyulat akart kiugratni (télleg, hol van Pörkölt?), és sikerült. Megszívtad, 95D, mondja Pitta, egy csíra vagy. Mert nem tartod a szádat. Mert gyökér vagy. Te nekem ne mondjad, hogy csíra, mert lerúglak a gecibe, mondja 95D erre, kétlem, hogy fel tudja emelni a lábát olyan magasra. Pittának igaza van, de 95D nem ismeri be, inkább támad, Pitta ezen meg kiakad, az nem kóser, hogy gyere itt van a bimbóm, kapd be, aztán meg a hátam mögött mindenféle szarnak lehord. BeckyStevens és Levi beszélgetése bensőséges, ölelkezésbe, de nem dugásba fajuló, bár az alábbi képet Levi órákig magyarázhatja Szarának, akkor sem jön ki jól belőle. Pitta Alfának és Nikinek is elmondja 95D árulását, aki a kamerába azt mondja, nem hitte, hogy az adott szó az azt jelenti, nem mondjuk el senkinek. 95D kiront, Éden Pista ki vagy te? És te, vág vissza Pitta, Miss Parizer? Mindenkinek mutogatod a csecsedet, oszt hánynak tőled? Epic.

Címkék: aranypart
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazseydoktor 2011.09.07. 07:21:22

Nagyon kiraly volt ez igy reggel. Meg most is szakadok. Koszi!

sunblind 2011.09.07. 07:54:45

nem láttam most, de a poszt elégjó! min is röhögtem mocskosnagyot várjá ... jah! mint a felhúzós majomjáték az amerikai filmekben bazz :D

instant_kutyaszar 2011.09.07. 08:10:15

Hello Sixxx!
Elolvastam a HV-t,mert küldtek linket,pár HV elolvasása után gondoltam megnézek 1 részt a TV-ben is.
Azt nem értem kedves Sixx,hogy honnan jön belőled ez az eredendő gyűlölet a bulizó fiatalok iránt?
Talán savanyú a szőlő...? XDD

Te látom fiatal korodban nem ilyen voltál,de ilyen akartál lenni...Na meg most már gondolom elszaladt az idő,jön az őszi alkony,ősz hajszálak meg ilyenek...

instant_kutyaszar 2011.09.07. 08:12:20

amúgy gratulálok,mert jól csinálod a HV-t,mert a sok proli beáll a sorba,és tapsikolva fikáz ő is

HEHE,hajrá

sixx · http://comment.blog.hu 2011.09.07. 08:13:08

@instant_kutyaszar: te is be vagy oltva a gúny ellen, barátom, de nem baj.

Gradoran 2011.09.07. 08:17:10

Ez megint feldobta a reggelem! :D

Gradoran 2011.09.07. 08:18:18

@sixx: Ne törődj vele,csak trollkodik.

instant_kutyaszar 2011.09.07. 08:20:23

@sixx: az nálam -ne haragudj ezért-, de nem tartozik a gúny kategóriájába hogy !lekurvázok! embereket ismeretlenül.Már bocs,de ez gyomorforgató,pedig EGGYÁLTALÁN! nem vagyok egy ilyen pesti úrigyerek ezt elhiheted,

Nevem Earl 2011.09.07. 08:21:31

@sunblind: Én azoktól kifejezetten félek Stephen King "A majom' című novellája óta. :D

Giedi 2011.09.07. 08:27:25

@instant_kutyaszar: A bulizás ellen senkinek semmi baja. Ez a jellemformáló médiagyöngyszem és az egész tendencia veri ki a biztosítékot. Friedrich von IQBetyár egy Einstein ezekhez képest. Rothad a médiaceleb-világ Magyarországon (is) :)

fogash 2011.09.07. 08:35:12

ezt olvasni sokkal jobb, mint nézni! (sose néztem...)

zoll78 2011.09.07. 08:39:35

Ostoba az összes egy kicsit is normális ember 10 perc után menekülne tőlük . Ez nem bulizás hanem idioták gyülekezete

Miigeii 2011.09.07. 08:39:46

Sixx, én egyenesen rád gondoltam, amikor Levi barátunk "szűzkurv@nak" aposztrofálta Adát. Gondoltam, is, ez a te napod. :)

nickita 2011.09.07. 08:40:08

@instant_kutyaszar:
"Elolvastam a HV-t,mert küldtek linket"

No comment, szánalmas.

zaphodbeeb 2011.09.07. 08:40:41

Én még mindig Pittán csodálkozok. Egy ilyen gyökér hogyan tud bármilyen társaságban a legnormálisabb lenni. Azt se értem (bár szerencsére nem vagyunk egyformák), hogy mér nem jó neki a 95D. Pedig hálás darab volna az ha jól lekezelik :) Na mindegy.

ElPadre 2011.09.07. 08:46:18

@sixx: látom, a "barátom" használata itt is követi azt a bizonyos klasszikus trendet. :) csak így tovább, komolyan, én is úgy vagyok vele, hogy megnéztem egy adást, és úgy döntöttem, inkább a HV-kat olvasom. :)

zaphodbeeb 2011.09.07. 08:47:08

Amúgy én is sajnállak Sixx, mert ez az összevágott anyag olyan szánalmas mennyiségű és minőségű, hogy szinte a szarból font ostorral kell pattogtatnod. Ez a hulladék társulat sokkal nagyobb szociológiai elmélyülést érdemelne, jobban kifejeződnének a karakterek és események minőségi jellemzői, ha a szerkesztők a webre (akár csak a webre) kidobnának egy hosszabb vagy máshogy vágott anyagot.

ElPadre 2011.09.07. 08:49:47

a bulizás az, amikor barátokkal jól érezzük magunkat, megy a zene, jó a hely, és mindenki a becsípett-szalonspicces tengely mentén mozog (bár ez nem feltétlenül szükséges). ja, és jól érzi magát mindenki.

ezek szenvednek, taktikáznak, fúrnak, meg annyit vannak seggrészegen, amennyit nem szégyellnek. ez nem buli, ez erőlködés és leépülés. node legyünk őszinték, az "aranyparton" mást nem is nagyon lehet csinálni. :)

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.09.07. 08:56:08

@sixx: így születtél, vagy tanultad? :D
Végülis mindegy, a műsor (IMHO) nézhetetlen, de ahogy írsz róla ... megérte felkelni, köszi :D

kénköves pokol 2011.09.07. 08:57:39

Nektek találták ki a kollektív öngyilkosságot!
Mi hasznot hajtotok a világ számára?
:DDD

Wakka 2011.09.07. 09:09:10

Ezt a sajátos pénzkereseti módszert látva az arra járó turisták arcán sem a féktelen jókedv látszott,hanem inkább az értetlenség.A posztba illesztett egyik képen is jól látható mindez.

@boy 2011.09.07. 09:19:48

sixx,köszi a mai beszámolót is:-DDD
Imádom a BeckyStevens megjegyzéseidet,én egyszerűen NEM BÍROM ELVISELNI ezt a luvnyát!!!
Szerintem Csonti azért viselt térdzoknit mert az ESTE után mégsem sikerült megborotválkoznia és így akarta palástolni?!

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.09.07. 09:21:53

@kénköves pokol: ők egy igen nyomós érv a fogamzásgátlás/abortusz mellett. Azért ez is valami nem? :)

instant_kutyaszar 2011.09.07. 09:25:04

@nickita: Mondták hogy olvasd el ,mert milyen jó,én elolvastam.
EBBE MI A SZÁNALMAS???

Lepo75 2011.09.07. 09:27:23

@instant_kutyaszar: Figyu már! Ma este hétkor táncolj tüllbe, békauszonyban és búvárálarcban a Hőök terén, mert az nagyon jó!
Többiek:este hétkor sör mellett röhögés a Hősökön :)

Lepo75 2011.09.07. 09:28:12

Egyébként, a post zseniális :)

f.fredericks 2011.09.07. 09:28:42

Tegnap a műsor feléig kajak azon pörögtem, hogy hol lehet BeckyStevens. De választ nem kaptunk, még egy morzsányi utalást se. A műsor annyiból építő jellegű volt, hogy megtudhattam belőle, hogy mennyit keres az a csaj a Flört standja előtt a sétányon. Szegény csaj még augusztusban is ott nyomta az ipart, nem fogta ki az aranyhalat.

Blogerovac 2011.09.07. 09:29:25

Az írás stílusának egyszerűsége gondolom a z eredetihez van hangolva, mert fogalmazásnak eléggé híján van. Gagyi

Fredo78 2011.09.07. 09:30:57

Jól hallottam, hogy Beki amikor Gáborral lelkizett félig sírva azt mondta (nem szó szerint): Ha ez így megy tovább a pszichológiára fog kerülni?

walter77 2011.09.07. 09:33:10

@instant_kutyaszar:
Álljunk meg egy pillanatra. Szóval ha jól értem, kifogásolod Sixx stílusát, mert "ismeretlenül lekurváz embereket", miközben a becses műsort csak úgy aposztrofálod, hogy "bulizó fiatalok"?! Nos, ha magadtól nem érzed az ellentmondást, akkor segítek: Ők maguk kurvázzák le magukat, szóval és tettel egyaránt, aki meg ezt leírja, az objektív tényeket közöl. Ha ezt nem látod, akkor a hiba a Te készülékedben van.

@sixx:
Jó írás. Grat.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.09.07. 09:33:18

@Blogerovac: mondja nekem az, aki ilyen szösszenetekkel gazdagít minket: "vannak divatos szavak / kifejezések, amik a marketing-gépezetek fegyvertárát erősítik. Az egyik ilyen a "bio". A minap vásárolt banánon szerepelt, hogy "bio". Na mondom, ez már valami, nyilván elefántok az orrmányukkal locsoltál a bio-tóból származó bio-vízzel :) Még a végén azt is megérjük, hogy ki lesz írva a piacon a kilóra mért almára, hogy "minimum 50% gyümölcstartalom" :)"

nickita 2011.09.07. 09:33:31

@instant_kutyaszar:
"EBBE MI A SZÁNALMAS???"

Ebbe' a helyesírásod :)

f.fredericks 2011.09.07. 09:37:08

@Fredo78: jaja ezt mondta, mire ennek vége lesz, a pszichiátrián fog kikötni. Erre mondom magamba vagy a balesetin. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.09.07. 09:37:37

@sixx: szerintem ez így sokkal szórakoztatóbb hogy felveszed a kesztyűt és nem rúgsz ki minden kretént azonnal :D

vernal 2011.09.07. 09:40:06

Na itt egy meglepi nektek: Becky Stevens igaz, hogy visszavonult a pornótól, viszont jó szokás szerint következett életében a nyilvános vetkőzéses-kurvulás.
Egy 11 perces videó őnagyságáról, amely idén készült egy grazi erotika-"meeting"-en. Nem ismerem a szakmai szlenget, de 6:30-tól egy kb 7 méteres "(nyak)láncot" varázsol ki leghasználtabb szervéből.

Link után: Click to play. Felugró szarokért sorry, de innen valószínűleg nem törlik.: www.putlocker.com/file/83DBF49B50AB8A81

Lovelyblue 2011.09.07. 09:53:57

@nickita: 10 pont :))) Ez a mai nap hozzászólása számomra! :)

zaphodbeeb 2011.09.07. 10:02:30

@vernal: szegény lány csak meg akar élni. Ha másból kellene, éhen halna. Tepernie kell, mert pár év múlva már azoknak se kell akiknek esetleg most.

Kávé és cigaretta 2011.09.07. 10:05:34

@Fredo78: "Jól hallottam, hogy Beki amikor Gáborral lelkizett félig sírva azt mondta (nem szó szerint): Ha ez így megy tovább a pszichológiára fog kerülni?" jól hallottad, én is jót kacagtam rajta

instant_kutyaszar 2011.09.07. 10:07:24

@nickita: az a szánalmas hogy nem tudok helyesen írni? HAHA na ne röhögtess

Fredo78 2011.09.07. 10:09:54

@f.fredericks: én a pszihológia és a pszichiátria közötti különbségre gondoltam :)

Eruka 2011.09.07. 10:10:14

@fogash: akkor hogy tudod ezt kijelenteni? :DDD

nickita 2011.09.07. 10:12:57

@instant_kutyaszar:
Ezt a szöveget a frappáns visszavágások mesterétől tanultad? :)

Büszke_troll 2011.09.07. 10:13:39

Az írás remek a műsorban szereplők szánalmas ribancok és alkoholista köcsögök, sixx meg egy túlérzékeny mimóza lelkű blogger.

Másik Nick 2011.09.07. 10:16:25

sixx, köszi, you made my day!:-))))))))

viszont a kérdés, rendszeres nézőkhöz. Faxé beszélnek arról, hogy nincs kajájuk, ha dobozból burkolnak főtt ételt, ergo van vmi menza vagy mianyám?

f.fredericks 2011.09.07. 10:17:34

@Fredo78: én már fél tíztől-tízig ráálltam az aranyparti nívóra. Magamban dekódolom, hogy mit akarhatnak mondani. :)

walter77 2011.09.07. 10:19:51

@Fredo78:
...szerintem a szóbanforgó észlény -mármint ez a beki vagy mi - merőben értetlenül állna, ha szembesítenéd ezzel a ténnyel.

A magányos hülyeségben az szép, hogy jól elvan benne az egyed, és nem zavarja saját hülyesége. A társasban meg az, hogy egymásnak állítanak mércét így igencsak magabizosak lehetnek abban, hogy menniyre pengék.
...mondjuk épp ez az egészben a szomorú is...

sixx · http://comment.blog.hu 2011.09.07. 10:21:02

@Büszke_troll: mimóza a faszom, de ne egy írástudatlan gyökér ugasson nekem, már ha.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.09.07. 10:26:50

@instant_kutyaszar: hát öreg ez bizony valóban szánalmas, ezen inkább sírni kéne

sélli_ 2011.09.07. 10:38:54

Beckyt nem értem (mást, sem, de őt főleg) kb 1 hete ismeri Levit, és annak ellenére, hogy konkrétan nem történt Levi és közte semmi egyfolytában s1rógörcsöket kap és pszichiátriai kezeléssel fenyegetőzik... Ezt most akkor mégis hogy?

Melli meg magára vethet, tényleg hogy lehet ilyen hülye, hogy fél napig nem tudja tartani a száját. Az egyetlen ember aki foglalkozott vele az Pitta - de mostantól már Ő sem fog, sőt... Mostantól Ada kivételével mindenki szopóágra fogja őt helyezni. Ada meg csak azért van vele jóban szerintem, hogy legyen kivel megbeszéni a Korvettádám sagát. Szánalmas.

Eruka 2011.09.07. 10:42:47

@instant_kutyaszar: egyébként ezt én sem értettem.
minap anyámnak javasoltam, hogy olvasson hogyvoltot, hátha tetszik neki is. és tetszett, és már olvassa... nem látom, hol a kivetnivaló ebben.

de egyébként ahogy egyébként nyilatkoztál sixxről és az írásairól...nnna az már minimum megmosolyogni való ...

sertra linne 2011.09.07. 10:46:54

@sélli_: "Beckyt nem értem (mást, sem, de őt főleg) kb 1 hete ismeri Levit, és annak ellenére, hogy konkrétan nem történt Levi és közte semmi egyfolytában s1rógörcsöket kap és pszichiátriai kezeléssel fenyegetőzik... Ezt most akkor mégis hogy?"

Kameratudatos ösztönlények.

Liszi 2011.09.07. 10:47:45

@Giedi: Friedrich von IQBetyár. Áááá!

Könnyeket csalsz a szemembe :)

@f.fredericks: "jaja ezt mondta, mire ennek vége lesz, a pszichiátrián fog kikötni." Nem, nem. Határozottan pszichológiát mondott.
De ne csináljunk ebből plexiskérdést :D

ginny03 2011.09.07. 10:47:56

@instant_kutyaszar: Ha azért olvastad el a blogot, hogy megnézd a többiek min derülnek ilyen jókat akkor miért fikázod? sixx a legjobb és az ő elmondása alapján milliószor élvezhetőbb a műsor te szánalmas kis kretén...és örülj annak, hogy még nem dobta ki a szaros valagadat innen. ha véded ezeket az IQ betyárokat akkor TE sem vagy különb náluk. és igen is SZÁNALMAS VAGY!!!!!!!

_most_ 2011.09.07. 10:48:40

Nem láttam a tegnapi részt és még nincs fent a viasat oldalán, le tudná valaki írni mi volt benne?

nasie 2011.09.07. 10:52:14

@Fredo78: nekem ez volt az egyik kedvenc mondatom tegnap!!! illetve valamelyik liba közölte, h elélvezett a söre...

ginny03 2011.09.07. 10:56:16

@Princessbora: lájkolom a bejegyzésedet XD

f.fredericks 2011.09.07. 11:03:44

@nasie: az is Breki volt. :) Tegnap bepótolta az előző napot is. :)

playoff szakáll 2011.09.07. 11:08:46

Ahogy Melli és Pitta balhéztak, hiába tök igaza volt a srácnak, minden következő mondaton ütemeket gondolkodott, na az milyen árulkodó! XD

csudri82 2011.09.07. 11:15:29

@prezent fail: Miért az milyen, hogy a mai beharangozóban végig úgy szívta Csonti és Korvett egymás agyát, hogy végig ott van a mosoly a szájuk szélén? :)

méregzsák 2011.09.07. 11:44:50

sixx: ismét nagyot alkottál. Köszönet érte!

mocskosmacska 2011.09.07. 12:26:56

csontit miért szűzkurvázzák? Mi a fenéért kellet volna neki lefeküdnie kovrettádámmal?

méregzsák 2011.09.07. 12:29:56

@mocskosmacska: tudtommal nem azt nevezik szűzkurvának, aki nem fekszik le valakivel, hanem azt, aki felállítja annak a valakinek, AZUTÁN nem fekszik le vele.
De sixx vagy más majd kijavít, ha rosszul ismerem a szó értelmét.

Eruka 2011.09.07. 12:31:14

@csudri82: mondjuk ez nem bizonyítaná azt, hogy megrendezett, hiszen évődnek... nem haragszanak ezek egymásra...
Már ha abból indulunk ki, hogy nem rendezett az egész. :)) persze ez illuzórikus.
Mindenesetre nem EZ bizonyítja sztem.

@prezent fail: Ahogy az sem, hogy Pitta gondolkodott a gyalázkodás közben. én pl soha nem tudok élőben ilyen frappáns lenni, mint ő volt :))) szal én még többet gondolkodnék, pedig nagyon picit több eszem van (de mondjuk csak épphogy ;-))))

szepi79 2011.09.07. 12:33:33

@mocskosmacska: azért szűzkurvázzák, mert már az első részben is belenyilatkozta a kamerába, hogy ő szeret flörtölni meg játszani a fiúkkal, de "csak egy bizonyos pontig".

instant_kutyaszar 2011.09.07. 12:35:16

@ginny03: még ne vagy elég mélyen,áss csak tovább te tökéletes
xD

méregzsák 2011.09.07. 12:38:55

@szepi79, első ezen a néven: csomószor láttam már a kommentjeidet, főleg a Trónok harca hogyvoltoknál, de csak most kapcsolok, hogy az "első ezen a néven" honnan jön... most vagy öregszem, és azér', vagy genetikusan és azér', vagy nem tudom, miér', de ezek szerint hülyülök.

fraulein praxa 2011.09.07. 12:43:03

csonti észjátszása már kissé gáz, ez a lány komolyan ennyire idióta?.. mit várt mégis, majd a herceg kopogtat be érte az ablakon és ellovagolnak a naplementében? :D utálom az ilyen picsákat, nála még a niki is jobb egy fokkal, mert ő legalább bevállalja a numerát, ha már kellette magát valamelyik hímnek, nem próbálja meg előadni az angolkisasszonyt.:-D

whiteline 2011.09.07. 12:45:42

@Másik Nick: Ezen már én is gondolkodtam, és szerintem van egy alap ellátásuk amit kapnak. Mondjuk ebéd meg vacsi vagy valami ilyesmi. A többit meg nekik kell előteremteni, cigire piára stb. De ha esetleg elbasszák a lóvét és nem jut piára akkor azért kapnak pluszban, mint a múltkor amikor megtalálták a Levi ágya mögött az üveg whiskey-t. Azt tutira a szerkesztők rakták oda, mert pia nélkül megdöglene a műsor.

instant_kutyaszar 2011.09.07. 12:46:45

@Eruka: nem nyilatkoztam én semmit se,csak a düh eredetére voltam kiváncsi ami sugárzik pár részeg fruska,meg 5 taknyos gyerek irányába

JA,de megkaptam a választ,azt,hogy "be vagyok oltva gúny ellen" haha

Erre meg egy proli észrevette hogy azt írtam hogy "ebbe" az "ebbeN" helyett.

Tipikus magyarok vagytok...

na jó,további jó fröcsögést,fikázzatok mindent,az a lényeg a ti otthonaitokban biztos patyolat tisztaság van,a gyereketet meg még 100 hogy nem viselkedett így...HEHE

LEHET SAVAZNI,PANASZKODNI,FIKÁZNI.ledöbbenNi hogy "jézusom ,ezek ami fiatalok milyen részegek,trehányak,UNDORÍTÓÓÓÓÓ"

Írásom lényegét kb az ide írók 5% százaléka fogja érteni,a többiek fikázni fognak,Nekik üzenem:HAJRÁÁÁÁ

na jóvan,NO COMMENT,csááááááááááááá

méregzsák 2011.09.07. 12:50:30

@instant_kutyaszar: nincs itt düh, csak undor. Ami nem lenne, ha csak pár részeg fruskáról meg 5 taknyos gyerekről lenne szó. De a fiatalság nem ment fel az IQ hiány alól...

felszopó 2011.09.07. 12:50:35

becky másik filmet forgatott tegnap.

instant_kutyaszar 2011.09.07. 12:51:11

@Benyeszke: hogy ráharapott a paraszt az álkommentemre,

ELGÉPELEK EGY BETŰT=NEM TUDOK ÍRNI-->Rögtön lehet fikázni,kreténezni,IQ 0-zni,szánalmasozni,RÖGTÖNNNN,csak valamit lehessen,igazam van?

GET A REAL LIFE!!!!

hahahahaha,röhögni tudok csak rajtatok

szepi79 2011.09.07. 12:58:40

@méregzsák: ne emésszed magad, akkoriban még "harciteknős idomár" néven kommenteltem, kb 2 hete váltottam a mostanira.

pollika 2011.09.07. 13:05:53

@instant_kutyaszar: Nem egy betűt gépeltél el.

ezt írtad: "Már bocs,de ez gyomorforgató,pedig EGGYÁLTALÁN! nem vagyok egy ilyen pesti úrigyerek ezt elhiheted, "

Hogyan is kell helyesen írni EGYÁLTALÁN????????

méregzsák 2011.09.07. 13:09:47

@szepi79, első ezen a néven: megnyugtattál. :-) (mondjuk ettől még nem kizárt, hogy hülyülök...)

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.09.07. 13:15:36

Mi a baj? szerintem a dolgokat külön kell kezelni. Ez egy trash reality. Ez a műfaja. Nagy baj lenne ha okos és érzelem-dús embereket mutatnának benne, akik, egy jó könyvvel lefeküdnének a parton, vagy esténként titokban egymásra kacsintanának egy deci veresbor mögött. Ez nem erről szól. A saját műfajában, szinte zseniális, egyszerűen működik. Az a lányege, hogy pukkasszon, hogy kikészítsen. Működik.
A HV posztok pedig szórakoztatóak, de függetlenek szerintem attól hogy az alapmű milyen minőségű. Egyszerűen ez egy plusz réteg, amit érteni és élvezni akkor lehet ha az ember az eredetit is ismeri.
Ezektől a műsoroktól nem szabad, és nem is ildomos azt várni hogy példát mutassanak. Szerintem az a felháborító hogy a távirányítók világában valaki ezen akar felháborodni!
Plusz adalék hogy ezekkel az emberekkel valószínűleg sohasem barátkoznék, de rendkívül érdekes, szórakoztató és remek kikapcsolódás nézni egyszerű kis életük működését, még ha kilóg az előre megírt forgatókönyv, akkor is.
Ahogyan sixx csomó posztjával nem értek egyet a cc-n, attól még ezeket az írásokat szórakoztatónak tartom.

Eruka 2011.09.07. 13:21:59

@instant_kutyaszar: te rászolgáltál a nickedre, az tuti! :DDD

méregzsák 2011.09.07. 13:26:47

@Legelő Őse: egyetértek, nem is azzal van a gond, hogy egyszerűek és közönségesek és szánalmasak. A műfaj ezt kívánja, ám legyen. És ami a távirányítót illeti, abban is egyetértünk. Csak kicsit zavaró, hogy vannak ilyen mélyenszántó alakok - de ez szubjektív, nincs velük kapcsolódási pontom, a hogyvoltok pedig zseniálisak, ezek nélkül az alakok nélkül ez sem lenne. Az pedig sztem nem nehezményezhető, hogy a hogyvoltok ürügyén néhányan elmerengenek azon, kikkel is élünk egy idősíkban - és térben...

Mikro_cica 2011.09.07. 13:38:09

@instant_kutyaszar:
Remélem, tényleg csak az emberek 5% akkora sutyerák mint te, és tartja ezt az IQ és EQ szintet teljesen helyénvalónak.

Amúgy az Aranypart HV részek: EXTRÁK! Ha belenézek egybe, már azon mosolygok, hogy holnap vajon milyen szöveggel kerül majd fel ide! GRAT!

Ló szerafin 2011.09.07. 13:46:09

"...legutoljára a szaxi szót a Rákóczi téri kurvákról szóló dokumentumfilmben hallottam..."
Sixx! Nekem volt szerencsem nem oly regen hallani a kifejezest. Mikor is egy nem iden barnult, testebol elo (bar nem tudom hogyan) molylepke odareppent hozzam es azt "bugva sugta" csak egy gyors szaxi 5 rugoert?! Nem banod meg..."
Mindez hol esett meg? Hat persze, hogy a siofoki Petofi setanyon.
Ugy latszik a Rakoczi ter utan Siofokra koltoztek a mult eme nemes arnyai.

Ló szerafin 2011.09.07. 14:08:19

@méregzsák: Zsak a foltjat megtalalja... :)
Megis szerinted mit valaszoltam volna... elzavatam a fenebe.
Bar aznap este nagy pangas lehetett ipari fronton, de legalabb 3 alkalommal visszajott.

ginny03 2011.09.07. 14:10:44

@instant_kutyaszar: látom írni se nagyon tudsz és még te kritizálsz másokat :P nem kötelező ám olvasni ez a blogot, senki nem kérte...és igen hozzád képest én tökéletes vagyok, én legalább írni is tudok XD

Frucsasz 2011.09.07. 14:19:03

@instant_kutyaszar: megpróbálok érdemi választ adni. Az általad "fruskának" tituláltak egyike pornós, a másik meg már egy éve minden nap mással smárol a képernyőn, és akire tud, rámászik. A harmadiknak van évek óta pasija, de itt 10 napot sikerült kibírnai hűségesen, és ez a 10 nap se rajta múlt... Szerintem az első kimeríti a k.rva, a másik a meg a r..banc fogalmát. Megjegyzem, előbbit a saját apja is kurvácskámnak szólitja, és bár ez viccesnek van szánva, de tudjuk, hogy minden viccnek igaz a fele.

Az általad taknyos gyerekeknek aposztrofált fiúk viselkedése az Éden hotel óta nyomonkövethető, Levi pl minden nap más házrészt okádik össze, de mindennapos dolog az ételdobálás is.

Nem tudom, te milyen gyerekeket nevelsz, vagy milyet szeretnél, és hogy mit gondolsz a fiatalság normális viselkedési formájának, de hidd el, ezeknek a fiataloknak a viselkedése igen távol áll a normálistól. Vagy te normálisnak gondolnád, ha a lányod pornózna meg asztaltáncolna? Mert akkor lehet, hogy nem vagyunk azonos erkölcsi szinten...
Remélem, ezzel a válasszal beéred, mert ennél több trollkaját én nem adok.

ginny03 2011.09.07. 14:24:49

@Frucsasz: osztom a véleményed, igazad van :) de ezt se tudja szerintem felfogni a kis IQ szintjével ami van neki, ha van egyáltalán XD

Frucsasz 2011.09.07. 14:35:45

@ginny03: én is így sejtem, de muszáj volt megpróbálnom... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.09.07. 14:36:29

@instant_kutyaszar: lássuk jól értem-e: te óbégatsz itt mint egy csecsemő akit szelek gyötörnek és nekem van bajom?
Szedjél magnéziumot öreg

biohazard 2011.09.07. 15:05:17

sixx, az kimaradt, hogy kosok nem jönnek ki egymással, ezért 95D olyanokat szokott verekedni az öccsével, hogy "ököllel verik egymás fejét a falba".

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2011.09.07. 15:23:57

Hallod, sixx, te mekkora köcsög vagy, mi az, hogy bulizó fiatalokat fikázol meg határozott nőket(akik könnyen elgyengülnek...) kurvázol le? Milyen szaréletű lehettél te fiatalkorodban, jjáááájjjj... És még a fogalmazási képességeid is, hát valami eszméletlenül nagy dilettáns gyökér vagy. Ja, nem szoktam tévét nézni, kivittem a kertbe a személyi kölcsönre vett 32 colos ledes Samsungot, azóta a vakondok nézik meg én a vidámvasárnapot.

"95D szerint lehet füllent, bár neki őszintén elmondott mindent, és nem veszi észre, hogy ez akkora ellentmondás, mint az őszödi beszédet emlegetni fideszes miniszterelnökként."
Ennél hangosan felröhögtem:D:D:D

rokafogtacsuka 2011.09.07. 15:33:06

@sixx: Hűha, ezzel vajon mit akarsz mondani? (mmint a mimózás állítással)

mocskosmacska 2011.09.07. 15:45:35

@méregzsák: Ha egy csaj smárol valakivel, akkor utána miért lenne kötelessége lefeküdni vele? Bocsi az offért.

szepi79 2011.09.07. 15:55:40

@mocskosmacska: a dubaj-i 2001-es §197/2-es egyezmény miatt.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2011.09.07. 16:01:50

@biohazard: én se jövök ki a kosokkal, mert jellemzően, céljuk elérése érdekében bármin, bárkin képesek átgázolni. Majd ha ez megvót zseniálisan képesek életük azon szakaszát soha meg nem történtnek tekinteni. Nem akarok általánosítani. Én csak egy ilyet ismerek, nem hatot :)
a horoszkópos rész a tudáléKOSság miatt ütött:) rakat molylepke mereng a jövőn :)

Baromméter 2011.09.07. 16:29:23

"Rákóczi téri kurvákról szóló dokumentumfilmben"

Az nem a K1, K2 stb volt? Istenem, fateromék elmentek megnézni, akkor maradtam otthon egyedül először. Gyönyörű élmény.

Zsu* 2011.09.07. 16:34:54

Kepzeljetek mit lattam!! Adamka 'penzeskigyurtketajtosszekreny' papaja kivel alkot egy part?!
Pokmajommal!! :) Vagyis Adamka potanyukaja a Pokmajom! Ez mekkora mar...:)

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2011.09.07. 16:49:16

@Zsu*: Igen, már legalább 2 hete lehozták mindenhol:D Na jó, nem bunkóskodok, namá'.

Zsu* 2011.09.07. 16:59:18

En spec. sehol nem hallottam vagy olvastam es nagyon meglepodtem mikor meglattam oket...

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2011.09.07. 17:09:48

@Zsu*: pölö Velveten volt, ha nem csal a memóriám.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2011.09.07. 17:15:13

@Zsu*: még le sem ment az első adás a tv-ben, már jóval azelőtt bréking nyúz volt.
Az egyik online lap már aug. 20-án lehozta és ez csak egy példa.

kolbász józsi 2011.09.07. 18:07:23

Csodálkoztam, hogy a PSZICHOLÓGIÁS beszólásra nem ugrott rá a hatt úr. Én éppen fürödni voltam (merthogy szoktam...néha) de az asszony mondta, hogy mekkora elméset böffentett az egyik lakos. Mondtam is neki, hogy ez tuti benne lesz a hogyvótban! ...de aztán nem

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2011.09.07. 19:29:01

@NewBornLOver: Egy ilyen kost vagy összesen egy kost?:D Én is kos vagyok, nem ismertem magamra, csak kérdem. EZOTV VÉGE, vagymiaz.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2011.09.07. 19:40:36

@Twix: :) itt csak egyről van szó, nagyon megbántott.
Mint mondtam, lehet, hogy csak a kivétel volt mely csak erősítette a szabályt. Miszerint imádom a kosokat:) de ez már tényleg ezotv-re hajaz.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.07. 21:13:03

Gyerekek! Most jöttem rá, hogy Becky rendesen úgy néz ki, mint egy volt ismerősöm. Bár, mivel csak állóképen látom itt a csajt, nemtom, hogy berúgva rikácsolás közben is annyira hasonlítanak-e.

májgeriberi 2011.09.07. 21:57:51

hogy lehet 25 perc semmiről ennyit írni?

az összes elismerésem a tiéd sixx, remélem hamar vége lesz :)

mocskosmacska 2011.09.07. 21:58:08

@szepi79, első ezen a néven: Oké, de a vatikáni 2002. évi &325/12 egyezmény miatt ha egy férfi lefekszik egy nővel, utána kötelező elvennie.

méregzsák 2011.09.07. 22:24:45

@mocskosmacska: rosszul tudod. A 12.§ (1) bek. szerint ha le akar feküdni egy nővel, előtte el kell vennie.
(tudod, ahogy az Üllői úti fuck énekelte:
"Csokor a kézbe'.. öltöny a testre,
Igen a szájba, fátyol a fejre.
Ráfeszült végre a gyűrű az ujjra,
Sose volt még ennyire durva." stb., stb... örökbecsű darab...)

BlueDog 2011.09.07. 22:56:41

Fentebb egy kollega linkelte a részt, hát megnéztem számomra az első (és utolsó) részt.
Mell a legrosszabb színész mind közül.
Breki broáf, Niki meglepően kellemes jelenség az eddig olvasottakhoz képest, bár üres a tekintete és most alig kapott szerepet.
Korvettádámra nincsenek szavak, ahogy előadta h őt megbántották ezért nem lesz szerelmes, csak dugni akar:D
Ada rendkívül doable, és úgy tűnik neki nincs gondja a magyar nyelvvel, ellentétben a többi Kazinczyval. Bár ő sem egy szerethető karakter, és mivel 25 percig kb semmi nem történt ez inkább egy zs (vagy inkább xxx) kategóriás szappanopera szar színészekkel. Miért nézi ezt vki? Engem nem kötött le viszont a hv-kat eddig is nagyon élveztem. A rész megnézése után mégnagyobb respect sixx-nek!

A rész csúcspontja mikor Pitta elmeséli h csak tesztelte Mellet:
"és most jön a csattanó" és összecsapja a tenyerét:D

tena_lady 2011.09.08. 00:10:30

Nem fűznek gyengéd érzelmek Melittához, de ezt azért nem érdemelte meg. Főleg azért nem, mert 1-2 adással ezelőtt Ádám is megemlítette, hogy Istvántól tud az egyezségről.
Meli és Ada helyében fognám magam és elmennék felszedni valaki mást. az megoldana néhány problémát.

derelyegrádi szellem 2011.09.08. 17:22:33

@méregzsák:

A kurva az, aki másokkal lefekszik, de velem nem.

A szűzkurva az, aki másokkal se.

:-)

Mr.Brown 2011.09.09. 09:32:05

SIXX isteniek a cikkek, csak ezért OLVASOM az aranypartot és néha áttekerem a mozit is, de eléggé nézhetetlen : )
KÖSZI KÖSZI !

Ajánlatom : helyszínelőket is elemezhetnél :)

ZBR 2011.09.09. 23:40:02

Namost ugye csak a hv miatt nézem ezt a temérdek fost. És fel szeretném a főszerkesztő úr figyelmét arra, hogy kimaradt a mai posztból:
- az alliteráció
- és BeckyStevens fikázása, amikor a sör a kezében elélvez.
Ez utóbbi jelenet megtekintésekor már röhögtem, egyrészt szántam az művészhölgyet, másrészt már előre gyúrtam, hogy milyen barokk körmondattal lesz körbeírva, hogy egy szerencsétlen ostoba droid ez.

Ennek ellenére a beszámolót most is élveztem, jöjjön hát, aminek jönnie kell - a következő epizód.

Köszöntem.
süti beállítások módosítása