Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban - 8x1550-8x1551

2011. szeptember 06. 14:00 - King of the walruses

Pornójelenettel indítunk, két lecsúszott paraszt fenyeget egy összekötözött csajt, Kardos pedig szarrá aggódja magát Bea miatt. Calaudia és Don a maffiaügyleteket vitatják meg a konyhában, a Donnak csípi a szemét, hogy egy másik sötét alak megpróbálja kitúrni a vezetésből. A vitát Betti szakítja meg, mikor éppen dugni készülnek az aznap este felszedett csávóval. A srác a seftes félcigány izomagy sztereotípiának felel meg. Persze a Don közbelép, de most nem olyan kemény csávó, mint Nándival volt. A sorozat alsóbb néposztályokat megjelenítő párosa, Böbe és András még mindig azokon a kurva számokon pörög, de a parókás sarlatán csak vetít nekik.

Hülyekardos közben a nyomozókhoz fordul, hopp, de már ugrunk is a későesti családi drámához, ahol a Donnak sikerül kitessékelnie a kurvásodás lejtőjén megállíthatatlanul száguldó Betti aznap esti pasiját. András végül megunja a sarlatán szövegét – hogy Böbe Kleopátra volt és a többi fasság – és kidobja a lakásból. Böbe végre azt csinálja, amire való: vasalással vezeti le a feszültséget. Bea és Jenő közben suttogásnak álcázott ordibálással beszélik meg s zökési tervet, ami abból áll, hogy Bea kimegy pisilni, Jenő meg lekardozza a bent maradó embert. Majdnem így is lesz, mert mikor Beát eloldozzák, amazonként rúgja tökön és bassza fejbe az egyik strómant. Sajnos túl hangosan ordibál a telefonba, mert a másik meghallja a szomszéd szobából, és jól átjön. A béna zsaruk pedig nem tudják bemérni a hívás alapján. Az emberrablóknak egyébként mindig terepszínű gatáyja és fekete atlétája van.

Na, Bettit bebasszák az ágyba, és a Don nem érti, hogy mi történt Bettivel. Claudia, a női lelkek ismerője nyugtatgatja, hogy csak poszttraumatikus szindróma. Barbi sem sokat segít a helyzet tisztázásában. Elmondja, hogy nincs aki dugja, és Betti egyébként is csak berúgott. Claudia szeme villog, hazudsz, ribanc. Böbéék közben már a lélekvándorlásnál tartanak és a vulgárbuddhizmus rejtelmeibe mélyednek, és megtudjuk, hogy a csórók koszos falú helyeken laknak és piros lábasból eszik a tegnapi maradékot. Érezzünk együtt velük, hiszen Magyarországon tömegek élnek a szegénységi küszöb alatt! András is visszatér közben, Böbe pedig megmondja, hogy márpedig megszerzi azokat a számokat, akármilyen morcosan nézel is, a kurvaanyád.

A leütött emberrablót a társa úgy ébresztgeti, hogy lehúgyozza, de nem is, csak a lába közül fröcsköl rá vizet egy palackból. Ezután jól összevesznek, és elköpik, hogy bizony Ricsi a megbízó. Bea egy olyan lábast kap pisiléshez, mint amilyen Böbééknek is van. A Donék fullra kivilágított lakásában közben reggel lett, és a picsamásnapos Betti próbálja összeszedni a tegnap este emlékmorzsáit. Nem sokáig, mert a Donnak is van egy-két szava hozzá. Ne igyál annyit, bocs apa, üres volt a gyomrom, de mégis miért, Betti, semmi hagyjál. Az emberrablóknál is felvirradt a nap, Jenőnek már valószínűleg nagyon kell hugyoznia.

Claudia Szilvivel beszélget Istvánról, Szilvi parázik, hogy ezen múlik majd, Claudia megnyugtatja, hogy nem, két hét nem számít, ha valakinek már csak hetei vannak hátra. Jenőék közben elkezdik a másik terv megvalósítását. Az egyik gyökér elment ugyanis cigiért, és ezalatt beparáztatják a másikat, hogy nem fog visszajönni, oszt mehetsz a sittre. Jenő kicsit kutyázza, oltogatja, majd jól lefejeli a parasztot, ennyi, mehettek szabadon.

Betti és a Don reggeli közben beszélgetnek, Betti végül kitálal, a Dont viszont nem igazán érdekli ez, tudtam, geci, tudtam. Lelép, Claudia váltja, vele már nem ilyen őszinte. Végül szépen összevesznek, mert Claudia lebassza, hogy nem vesz részt a kórház ügyeiben. Barbi békítéssel bolondít, de Betti csak kimondja Claudiának: ribanc vagy! Kurvajólvagyok István kaját csinál, családi reggelit tervez, kicsit rosszul lesz, Apa jól vagy? Rajtam ne anyáskodjatok, ugrunk, a lefejelt verőember szétvert szemöldökkel szépen szundikál, de Jenőnek még a hisztis Beával is meg kell küzdenie, de vissza, együtt a család, zabigyerek, félrekúró nő, beteg apa, mehet a nagy kajálás! Gergő viszont elrontja az egészet, kell a kemó, Apa! Utólag persze neki lesz igaza, mikor István jól rosszul lesz a nyaralás közben.

Jenő felhívja Nyápicot egy loptt telóval, és csak a legfontosbb információkat adja meg, ahogy jó rendőrhöz illik. A vitorlázó reptérhez hívja, ahol végre összeborul a szép pár. Betti bejelenti a faternak, hogy kilépek apa, nem akarlak hátráltatni benneteket, felmondok, szevasz. Bea végül elrepül a kis géppel, te barom, Nyápic.

Címkék: jóban rosszban
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2011.09.06. 21:39:19

Jóban Rosszban-ról hogyvoltot írni? Reszpekt a türelemhez! :)
süti beállítások módosítása