Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x20 – 3:00-4:00

2011. szeptember 06. 16:00 - Milo Rambaldi

Éjjel 3 óra van, nemsokára mindenki megtudja, hogy Tóni egy rohadt állat, megölte Larryt, ellopta a biofegyvert, és az ellenség egyetlen reménysugara. Ezen kívül egy adag FBI ügynököt sikerült azért felrobbantani, Jónás öngyilkos lett, de senki nem jelentette még ki, hogy meghalt, Galvez elmenekült egy mentőautóval, Tóni pedig nem adott Jacknek szteroidot, így Jack a földön fetrengve végezte be az előző epizódot. Amennyire jó volt az előző rész, annyira rettenetes a most következő.

Jack próbál beszélni, de ez nem megy, csak nyög, de nagyon. Napocska doktornő szerint Jack meghibbant, mert elhagyta a szteroidot. Hülye vagy lányom, GeciTóni ellopta a készletet. No Jack csak kinyögi, hogy Tóni mit tett, Renée feje elkékül. Ezt követően rögtön zöldbe vált, amikor megtudja, hogy Tóni éppen most lőtt le két FBI ügynököt, és menekül is a rohadék. Galvezzel találkoznak egy motelben. Kiszámítható jelenet következik, Galvez pénzt akar, aztán nem adja oda a biofegyvert. Tóni előbb nagyon megveri, aztán jól ki is nyírja. Befut BrutálSzőke is, aki már vörös, és így eléggé hörcsögfeje van, szőkén mérföldekkel jobb volt. Egy gyors műbalhé után belemegy Tóni tervébe, most kell támadni, gyenge a nemzet, Jónás jól beleszart a palacsintába, legyünk hálásak, és beszéljünk a főnökséggel.

A Fehér Házban eközben kiderül, hogy Jónás él, és bár virulni nem virul, egy kórházban van. Minthogy mindenki azt hiszi, hogy halott, így akár ki is lehet belőle szedni, amit tud. Csak azzal kell megfenyegetni, hogy a déli hírekbe kerül az elbaszott öngyilkossági kísérlete, oszt a család viharos sebességgel megy a levesbe, mert HörcsögVörös ránéz az asszonyra, aki szívrohamot kap, mert ilyen randát még nem látott. A terv tehát az, hogy Jack elővezeti a vídiakemény szemetet, és Jónás pedig megy a tanúvédelembe. Tikktakktikktakktikktakk.

KisIca is megtudja a tanúvédelmes tervet, a feje egy tanulmány. Ez az állat megölte a testvéremet! Aki a te fiad! Ica is érzi tette súlyosságát, de ez semmin nem változtat, mert az anyai szívnél erősebb az elnöki ösztön. Ugrunk a motelbe, ahol Hörcsög győzködi a biokonspirátorokat, egy már 1962-ben is ciki komputeres program segítségével. A fejét senkinek nem látjuk, mert ez egy ilyen nagyon titkos társaság. Az, hogy Hörcsög honnan ismeri Wilsont, és miért ismeri, no meg hogy honnan szerkesztett iziben egy powerpoint prezit a tervezett hullák számáról, beúszó bannerekkel, nem derül ki. A terv egyébként egy Jibraan nevű ártatlan pakisztáni srác bemártása. Végül persze mindenki belemegy, persze, mert még 4 epizód van vissza. Tóni örömében megcsókolja Hörcsögöt, nocsak, ezek dugnak? Tóni, fiam, a jó ízlésed Michelle-lel együtt sírba szállt, úgy látom. Tikktakktikktakktikktakk.

Kapcsoljuk a Jack-Jónás meccset. Jónás első körben üvölt, hogy halott a család, de aztán kiderül, hogy nem. Mindez persze csak addig marad így, ameddig köp, mint a tévémaci. Jónás pszichoterrorba kezd, Jack te egy hős vagy, akit ki kellene tüntetni, és igazából én is egy hős vagyok. És nem beszélek. Jack erre telefonhívást színlel a Washington Postnak, Jónás ordít, de bazmeg nem ismerek senkit, nem érted? Csak BrutálSzőkét ismertem, de ő is Hörcsög lett azóta! Jack ebből azt a következtetést vonja le, hogy a konspirátorok valakire rá akarják majd kenni a támadást. Lehet, hogy csak én vagyok komplett hülye, de szerintem azért ez nem ennyire egyértelmű. Jack szerint csak a CTU szerverek feltámasztásával lehet információt nyerni, ezért felhívja Chloet, aki némi felesleges dráma után megy az FBI-ba. Tikktakktikktakktikktakk.

Jack lövi magát megint, majd eligazítást tart. Az van, lúzerek, hogy a ti módszereitek kurvára nem működnek, ezért jön Chloe, aki visszaállítja az összes CTU szervert, majd szétrúgja a seggeteket. Janis akadékoskodik, akkor most átmegyünk CTU lájtba, vagy miafasz? Chloe be is fut, majd kamillázik nagyokat, hogy Toncsi a tripla csavart követőleg mégis terrorista. Kapcsoljuk is Jibraanék házát, ahol Jibraan a testvérével, Hamiddal vitatja meg a napi eseményeket, meg azt, hogy nem tud aludni. Ezzel is elment vagy három perc megint, de végre befut Tóni és Hörcsög. Jibraant azért szemelték ki egyébként, mert a szüleit kilőtte az USA egy Scud rakétával, és ezért BIZTOSAN bosszút akar állni, különben is lejárt a vízuma. Érkezik még egy autónyi samesz, Toncsi és Hörcsög elindulnak a ház felé. Tikktakktikktakktikktakk...

KisIca tördeli kezét a Fehér Házban, írjam-e alá Jónás papírjait, vagy nem? Aaronnal is megosztja a problémáját, majd közli, hogy Jónást jól meg kellene ölni. Aaron néz nagyokat, majd KisIca visszavonulót fúj, de ez nem tart sokáig, mert egy Martin nevű fószert hív, aki éppen egy másik palival dug. KisIca találkozót kér, Martin ezt próbálja hárítani (én is utálom, ha szex közben munkaügyben zavarnak hajnal négykor, megértem), de sokáig nem tudja, KisIca eléggé erőszakos egy teremtés. És úgy látom, kitalált megint valami oltári baromságot.

FBI, Chloe és Janis marják egymást. Ennek épp itt volt az ideje, a munkahelyi veszekedés témakörben a hetedik évad eddig nem sokat tudott felmutatni, kivéve egy kis félredugást, mert Erika hasba lövését. Chloe konkrétan nem akar Janissel dolgozni, amit megértek, mert Janis egy utálatos kis seggdugasz. Jack is elkezd vele ordítani, mikor a CTU szerverek feltámasztásakor Janis azt találja mondani, hogy szevasz nagy tesó. A gond csak annyi, hogy Jack szerint Palmer elnök parancsát teljesítik a fiatalok, Chloe nem ért semmit.

Tóni és Hörcsög igazi horrorfilmes jelenetet rendez Jibraanéknak, kialszanak a fények, Jibraan kimegy, erre valaki elkapja Hamidot hátulról, Hamid ordítani kezd, Jibraan visszarohan, majd előugrik Hörcsög egy samesszel, Jibraan összetojja magát, amit megértek, én is beszarnék, ha egy ilyen ótvaros bányarém vegzálna a reggeli kávém előtt. Érkezik Tóni is, aki annyit mond, hogy befogod a pofádat, ha életben akarsz maradni. Milyen eredeti! Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2011.09.09. 01:56:31

A sminkestől azért megvonnám a prémiumot, ilyen csúnyára kikenni Renée-t...

Robinzon Kurzor 2011.09.09. 21:43:31

"egy Martin nevű fószert hív, aki éppen egy másik palival dug"

Ez fel sem tűnt ... már csak ezért is érdemes hogyvoltot olvasni.

És igen, sajnos felejthető rész volt ... de várjuk a folytatást!
süti beállítások módosítása