Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5767-5768.

2011. szeptember 05. 12:00 - Stella_zs

Az aktuális rész egy durván gányos fürdőszoba képzeletbeli képével indul, ugyanis Szabi Alíznak panaszkodik, hogy ideje lenne már kitakarítania a fürdőt, mert majdnem odaragadt a tusolóhoz! Erre Alíz felugrik a kis fodros farmer szoknyácskájában és elindul a fürdő felé, úgyis majdnem megette az unalom. Szerintem ki is köpte volna azonnal. De közbelép Non-stop Ádám és kellően artikulálva megfűzi a csajt, hogy vasalja már ki az ingét, amit minden nap teleizzad a Rózsában. Ádám rábeszéli Szabit két üveg pia társaságára, nőfeledésképpen. Biztos literes házipáleszre gondolhat, ha elég belőle két üveg a feledéshez.

Géza benyögi Zsolti bácsinak, hogy ő nyúlta le a kazettát. Zsolt összeráncolt homlokkal próbál kölcsönkérni a zsákmányból, de Géza előadja, hogy narancssárga lett a pénz, mert felrobbant a festékpatron, ezt a lúzert. Zsolt kezét csapkodva röhög miszerint Kertész Géza a Mátyás király tér sárga fantomja, jajj de vicces, én is röhögök, csak kínomban. Erre Gézuka primadonnaként nyávogja, hogy nem vagy vicces Zsolt.

Gizike vigasztalni próbálja szegény pórul járt Gyulát, és pont Gézát invitálja meg, hogy csatlakozzon az össznépi vigasztaláshoz. Meghallgathatjuk a szomorú történetet, hogy az a csúnya, rossz rabló tönkretette szegény Gyula életét, és így még jutalmat sem kap, hanem kirúgták és fizetnie is kell. Nem mer hazamenni a feleségéhez sem, így Géza kemény felajánlást tesz és meghívja az öreget ebédre. Azt a hétszázát! Hát Gézukám így már rögtön megnyugodhat a lelkiismereted is. Gizike majdnem izgalmassá teszi a helyzetet, amikor bedobja, hogy Géza ezzel vezekel, mert van néhány huncutság a rovásán, de aztán sajnos ebből sem lesz semmi poén, haladunk tovább az unalmas úton.

Laci sonkás szendvicset kap kolbászos helyett, abból is hármat. Gabi közben elújságolja neki, hogy lehet, hogy kap munkát egy otthonban. Micsoda karrier. Kinga kicsit megcseszteti Szabit az udvaron, hogy 5 percet késett melóból és nézze már meg, hogy van-e még narancslé. Közben szamócának öltözött Klaudia és Zsófi betipeg a tűsarkakon a képbe. A nagysasszony Balázs és Hanna kapcsolatán aggodalmaskodik éppen, mikor Zsolt közbelép és rettentő bölcsen bedobja, hogy hát a szerelem vak. Ördög Nórától pedig megtudhattuk az X-faktorból, hogy nemcsak vak, de süket is. Klaudia még egyet belerúg Zsoltba, élvezi, hogy az orra alá dörgölheti, hogy sok pénzzel tartozik neki és fizessen, mint a jó öreg katonatiszt.

Kinga még mindig azon a cseszett narancslén aggódik, jobbat is kitalálhatott volna Szabika szekálására. Remekül éreztetik a köztük lévő feszültséget, bár szvsz ezt máshogy is levezethetnék. Ágyban, párnák közt. Ádám közbelép, amikor Szabi már kezdené ecsetelni, hogy Kinga miért feküdt össze az ex-férjével. Jó kis belterjes kapcsolati háló leledzik itt kérem. Gyula még mindig kesereg Gizinek és Gézának, hogy még mi mindent nem tud megadni a feleségének a rablás miatt, Géza meg csak lapít, mint szar a gazban. Gizike éppen Gyula kezét szorongatja, amikor belép Vili bá a szexis kis piros felmosóvödrével. Hmm, tutira valami kéz-fétises író került be a csapatba, először a tenyércsók, most meg ez a kézkulcsolós szorongatás. Vili bá alakít, Gézát le-velejéig romlott alakozza Szatmári Gyulának, a szilva jobban hangzana.

Bandika, oldalán Dexivel a francia bulldoggal Gabitól kér segítséget, mert a szuszmákoló zsebdömper összeverekedett a parkban valami másik kutyával. Zsolt szétcsap az udvaron óvodai komolysággal veszekedő Kinga és Szabi közt. Géza pénzt számolgat két kupacba. Bandzsi dzsamping Hanna edzőcipőt és fürdőrucit is kap egyszerre Klaudiától, mert a sport az fontos, kérem szépen. Ádám Kinga kezét szorongatva belemegy, hogy műszakot cseréljenek. Na már megint a kezek. Gabi nem kapja meg az állást a régi lopási ügye miatt, pech. Géza már megint a Rózsában ül Gizikével és Szatmári szilvával, izé Gyulával, és amikor egyedül marad az asztalnál, alig feltűnően egy borítéknyi pénzt rak a pórul járt ember táskájába. Hoppá. Szabika ismételten nyávog Alíznak, még mindig a Kinga ügy a téma. És most már Ádám kézszorongatása is.

Miért hívják a mokacsínót így? Mert nagyobb móka csinálni, mint meginni, háháhá. Ádám nagyon vicces ma, Kinga cicát szeretné felvidítani. Gyula megtalálja a lóvét és majdnem infarktust kap, rögtön rohan Gizike és Géza után, hogy hát ez meg hogy és micsoda, és becsületes ember módjára vissza akarja adni a tulajnak a pénzt. Gizike jófej és rögtön bedobja, hogy Zsoltnak kéne odaadni, majd ő visszajuttatja a tulajhoz. Géza feje erre eltorzul és próbálja lebeszélni a jóembert erről. Géza már érzi, hogy itt gáz lesz, Zsolt rá fog jönni, hogy mijaszitu. Poéngyilkos Vili bá felfedi a titkot Banditának, hogy valójában Gabi az ő keresztanyja. Hogy mik vannak? Szabika ráugrik Ádámra, hogy Kingára akar nyomulni, és kiosztja a nővérét is, hogy ő meg Ádámot akarja az ágyába cipelni. Huh, öcsém.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2011.09.06. 10:31:38

Ok, szarból nehéz aranyat csinálni, de ez akkor is nagyon uncsi. Bocs.
süti beállítások módosítása