Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5765-5766

2011. szeptember 02. 12:00 - dj Zax

Az előző részben Peti belefingott a nullás lisztbe Andrást illetően. A mai beharangozók alapján viszont kőkeményen pepperónival és ventilátorral dolgozunk, jó lesz. Rögtön Juli és Attila röpke liezonjával kezdünk, repkednek az árfolyam táblázatok, első blikkre úgy tűnik, hogy itt óriási nagy dugás készül az íróasztalon. Aztán mégsem. Attila kérdi mi van? Flash-em volt, mondja Juli. Stirlitz, gondolja Attila, arcára írva világ fájdalma. Lacival folytatjuk, aki a sör-újság kombóval dolgozik a békebeli családi hangulat érdekében. Nem mellesleg olyan feje van, mint Pumuklinak, reméljük nem ragad hozzá Éder Mester enyves dobozához. Géza érkezik hetyke kakasra fazonírozott hajzselé kompozícióban, úgy látszik fodrász értekezlet volt a Mátyás téren. Csirke paprikást mindenki szereti – tudjuk meg Gabitól – kivétel a hetyke kakasunk, el is megy kapirgálni Pumukli utolsó sörével.

A villában matematikus konferencia van. Linda és Hanna fejtik az egészséges táplálkozást, előbbi éppen a cikóriát meg a fekete retket marketingeli. Lányok! A babcsíra is kurva egészséges, csak szar az íze! Mindegy is mert Hanna bejelenti, hogy rászánja magát Balázs jedi kardjára. Nocsak feleim, lesz itt dugás, csak nem onnan, ahonnan vártuk. „Gipsz nem fog zavarni?” kérdi Linda. Hát attól függ mit akar vele Balázs csinálni - gondolnám én. Hanna meg belebizsereg ha Balázs csókolja. Mi lesz ha még a gipsz is előkerül? Az ifjú padavan izgatottan jaffázik Petivel a gyermekbázison. Igazából nem akart ő dugni, csak rendet rakatni Hannával, mert keze gipszben. Persze azért rajta lenne a témán, de Bandita megint zavar, éppen éhes. Peti simán lekoptatja: Menjél borért... Már voltam! Akkor menjél még egyszer! Aztán Balázs sem akarja elkapkodni a fénykardozást, pedig Hanna be van pörgetve, mint méhek az akácra. Megvan a döntés, nincs kapkodás...Ámen.

A motoros szobában éppen Géza pakolgat, jön Pumukli. Szevasz batyám, itt a pénzed. Neee! Te loptad el? – kérdi. De nem lopta, csak találta és mentette. Géza köszöni jól van, de Pumuklinak kérdései vannak ittenék: Oszt honnan van néked ennyi pénzed Kiskakas... nehogy aszond, hogy a szemétdombon találtad, mert hozzáragadok egy enyves dobozhoz.... Biztosítótól. Kemény! Nincs az a biztosító, amelyik ennyit fizet azért a szarért. De mindegy, Laci örül, mint mindennek.A gyermekbázison Juli főz, kölkék tétlenkednek, Máté ölelkező embereket rajzol, Juli szerint András meg Ő, de szerintem inkább Attila lesz az. Persze Banditának a bagzó macskák a háztetőn jobban bejönnek. Hát ízlés dolga, de ez a csávó tényleg nagyon gyökér. András jön, hé Juli, beszéljünk, Zsuzsa le akart teperni, de visszautasítottam, persze Juli máshogy tudja. Peti fejelentése nem így szólt, ugorjunk.

Géza viszi vissza az üres üvegeket, szerintem kocsira gyűjt. Non-stop Ádám állítja meg a szóra. Milyen autód lesz Géza, használt? A használt az gagyi, újat kell venni, osztja ki a cincér fiú. Különben is az igénytelen hányós utasok helyett olyanokat kell vinni, akik francia pezsgőt locsolnak szét az autóban és többet jattolnak. Okos fiú ez az Ádám, mindjárt tudtam. Géza elméletben lájkol. András fültépést foganatosít a Peti féle pletyka miatt, persze Juli szerint félreértés. András szerette Zsuzsát, elmúlt, most már Juli golfpályáján játszik. Senkivel nem csalja meg, szereti, elveszi, tessék benne megbízni.. na. Fordítva már necces a helyzet, Juli lapít mint szar a gazban, jár a szeme mint az asztalfiók. Lagzi lesz, punktum.

Nóra szedi össze a terítéket – természetesen körömcipőben. Helló Atikám! Későn dzsesszeltél haza, hogy hűljön rád a bőr. Nóra meg Timike már kajáltak, mert Timike úgy pörgött, hogy egyik pillanatban cigánykerekezett másik pillanatban elaludt. Mondjuk én pörgés közben nem szoktam elaludni, de mindegy. De Nórának pofa be, ma este itt szex lesz, ha itt van, ha nem, a zöld salátát meg egye meg akinek két anyja van. Indul az akrobatika, átbuknak a kanapén, a többit csak sejtjük. Közben András osztja Petit, hogy mit kavar, pedig ő látta, hogy Zsuzsa meg András smárolnak. Hazudik a kis köcsög, én mondom néktek. Petivel mi lesz most, 3 opció van: felpofozzák, elveszik a tornacipőjét, befalazzák. Szerintem a harmadik jó lesz, András úgyis építész. Juli közbelép, szájba vágás esedékes. Andrásnak hisz, mindenki egyért és egy mindenkiért lesz ittenék. Pláne.

Popcornokat elő, Balázséknál indul az este, jedi mester fél kézzel hadonászik a hűtőben, persze lever valamit. Balázs! Use the force! Kényelmetlen neki ez a gipsz. Hanna reméli mindenben azért nem zavarja. Lényegre! A kis csaj miniszoknyában van piros övvel, fekete leggingel, szóval minden együtt van egy szaftos kis dugáshoz. Mit köll még segíteni? Hát az ágyat áthúzni. Hanna reméli, hogy azt már együtt fogják. Na Balázs, ha még nem döntötted el mit fogsz kezdeni a gipszeddel, akkor maradt rá 1 perced, különben a 8 hengeres V motor fog beszippantani Eccer csak csengetnek. Fordulatszám vissza, megjött a pizzafutár. Hanna szeme csillog, mintha már nem teljesen lenne száraz az a tanga. Rózsában folytatjuk, ahol Géza meg Zsolt fejtenek: Te Gézu – mondja Zsolt - mi akkora haverok vagyunk, hogy szarban hagytalak rohadjál meg. Add már kölcsön ezt a lóvét, hogy kipengessem Ká kígyónak a tartozást. Olyan nincs mondja Géza, nem vagyunk haverok, oszt pattintja Zsoltot. Vili és Gizi bejönnek a Nagykapun összefutnak Gézával, Gizi kérdi mi van te Géza? Megjött a biztosítás veszek autót. Autót? Az gagyi. Motort kell venni, mondja Gizi, jó csajokat lehet vele felszedni, kit érdekel egy lepukkant taxi? Géza ezt is lájkolja.

Dugás I. helyszínén Nóra és Attila zöld selyemágyneműben csókolóznak kielégülten. Nóra dicséri a vad Attilát, aki lehet hogy a hunok királya. Ati bocsánatot kér a gerincre vágásért. Atikám ez a természetes mondja Nóra. Fantasztikus pasi, tele meglepetésekkel. Ha a meglepetéseknek csak a felét tudná, bottal verné el Attila kígyóját. Rajonganak egymásért na. Dugás II. helyszínén finom a pizza.Hanna inna. Balázs 1 kézzel fejti a baracklevet, Hanna türelmetlen, gyere már no, majd beletúr 5 ujjal abba az izgatóan dús göndör hajába. Na Balázs, ha most nem vitt el a heregörcs, akkor már nem is fog. Azért szájon át szexuálnak egy kicsit, nyelv-to-nyelv interfész segítségével ízlelik a finom baracklevet, amíg le nem esik a pohár, mint a BUX árfolyam. Nagyon belemerültek ezek a kölykök a mámorba. Buli után takarítás, Hannának mennie kell Balázs szerint. „Mi van?” - kérdezi Hanna. Mi van? - kérdezem én is. Balázs felült a pöcsköszörűre. Ennyi.

A matematika konferencia Zsoltéknál folytatódik, Linda és Hanna egyeztetik a projekció elméletet egy nyugtató citromlekvár társaságában. Hanna meséli, hogy tennap dugás nélkül dobta ki a jedi mester. Linda vágja a lényeget: Balázs hülye. Hanna szerint lehet rosszul csókol, Linda leállítja. Egyél inkább a szponzor lekvárból. Hanna szerint a Balázs nincs rá beindulva. Egyé lekvárt érted?! Most nézem milyen bandzsi ez a Hanna. Ha leugrik az udvarra, mondhatjuk, hogy bandzsi dzsamping. Közben Géza telefonál, használt autót gründol. Jön Gizi Gyulával a biztonsági őrrel, ő őrizte a Géza és Zsolt által kirabolt kazettát. Géza orcájára kiül a heveny oxigén hiány. Attila irodájában Atis és Juli vonják le a tanulságot, hogy milyen jó hogy nem dugtunk mi együtt, mert dugtunk így külön külön. Juli szereti Andrást, Atis Nórát, hát mi itt a gond kérem szépen? Az orális szex nem megcsalás. Ez tétel.

Balázs mesél Petinek, hogy mekkora hős, be volt izgulva, mint rendesen, oszt mégis le tudta mondani a válogatottságot Hanna szexpartiján. Majdnem megvót, de hát az erő nem volt velem amikor leesett a pohár. Balázs szerint Hanna meglepődött, hogy hazaküldte, de szerinte fogta az adást. Szerintem nem, de nem nyitok vitát.. Sokáig már nem bírja, jedi kard már vörösen izzik. Jön is Hanna, helló! Hogy aludtál? Prímán, csá! Jobbra el. Ez meg mi volt? - végszavaz Balázs. Ez egy kenetlen V8-as motor volt barátom.... Zsolt kever eperkoktélt Szatmári Gyulának, az állástalan biztonsági őrnek. Ő az egyik – tudja meg Zsolt. Szerinte mindegy, nem érte jött. Gizi jön a pulthoz, hol van már az eperkoktél parasztok? Zsolt szerint furcsa aki délelőtt koktélt iszik, mondjuk én sem minősítem az este kávézókat, de mindegy. Attapaj’, hogy Gyulát kirúgták nyugdíj előtt 1 nappal mert kirabolta két ember. Hogy mik vannak! Géza hallod.... Hallja.

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bütty 2011.09.02. 12:25:04

Bandzsi dzsamping, ez mekkora, de az egész jó volt, és most jöttem rá, hogy hv olvasás közben nem szabad inni, nem sok kellett, hogy a monitor bánja megXD

Tüzitündér 2011.09.02. 14:04:10

Óriási! Zax, az első rajongód én vagyok!

Johnny336 2011.09.02. 14:16:25

Tinisrácnak felajánlkozik egy csaj, és az nem dönti meg? Ugyan már, FOTOSOP! Vagy Balázs inkább Bandikára kívánt rá :)

Drogon 2011.09.06. 13:08:46

Te vagy a Barátok Közt Hajnalkája.

dj Zax 2011.09.06. 13:37:06

@perpetum: Persze. Hívj nyugodta Lacinak. :-)

JanCsi 2011.09.16. 08:00:46

@perpetum: sztem jobb. de pssszt... meg ne hallja Hajni. :D

Dj Zax olvasás mellett se kaja, se pia. Ez tétel. Tegnap majdnem Hófehérkét játszottam a nyári almával, úh never ever újra.
süti beállítások módosítása