Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x07

2011. szeptember 01. 07:03 - sixx

A tegnapi nap elég lassú volt, a két díszribanc kvázi kurválkodása mellett Levi bőröndös mutatványa volt az egyetlen kiemelhető esemény, még Pörkölt is visszafogta magát, pedig Alfahímet igazán megharaphatná. A folytatás esőben ázó, szomorú Petőfi-sétánnyal indul, a pult a Bekiéknek megoldhatatlan feladatot jelentő zöd ponyva mögött, én, ha MarciGold lennék, nem nyitnám ki. Csonti felébred és beletapos pár deka perecet a szőnyegpadlóba, láttátok mi van kint, kérdi a Bekivel szimbiózisban élő Nikit, aki a csalánszáj segítségével tapad a kolláganőre ugye. Láttuk, de ez már a takarítás utáni állapot, kézzel szedtük fel a spagettit a földről. Seprűvel-lapáttal is ment volna, de mit értek én a lovakhoz.

Miközben Niki a nappaliban szörnyülködik olyan hangon, amiért jobb helyeken megölik az embert, Csonti Korvettádámot ébresztgeti, ma ők vannak soron Marci aranybányájában. Beki Levit szedi össze, és elmeséli neki a bőröndös sztorit, az meg csak néz bután, dehogy, én hazajöttem melóból és lefeküdtem aludni. Hát nem teljesen, előtte lebontottátok a házat, mondja Gábor, mire a futballkapus Bekihez fordul, békülőszex? Faszt, még belehánynál a számba. Epic, mehet pólóra ez is. Levi poénra veszi a bőröndbe hányást és azt ígéri, legközelebb nem fogja vissza magát, és leküzdi a gátlásait. A zenei szerkesztő előtt megemelem a kalapomat, egy számomra ismeretlen zeneszám megy épen ekkor, when the levee breaks, énekli a csávó (nem a Led Zep, nyugi), állat.

Alfa, a ház önjelölt vezénylő tábornoka tetemre hívja a közösséget, eddig tartott a jó világ, se pénz, se kaja, se alkohol. Levi a bűnbak, megivott mindent a házban, majd nekiesett MarciGold készletének is, amit meg a közös lóvéból kell kifizetni. Ez kísértetiesen hasonlít arra, amit a közpénzen működtetett Magyar Televízió csinál, csak Philip nem hányt még bele a bőröndbe. Levi a kolumbiai rutint követve kijelenti, hogy nem iszik többet, mire Beki szokatlan éleslátással rámutat, hogy attól még nem lesz pénzük. Melli Levit küldené autogramot osztogatni hányásos kézzel, Jászkarafaszajenő leghíresebb lakosa viszont inkább rappelne a sarkon, Beki meg vonaglana mellette díszítőelemként, mert neki elég egy rúd, meg egy asztal. Pitta szerint ez jó ötlet.

Csonti és Korvettádám lemegy melózni, utóbbi sörrel nyit, bravó, öt perce volt szó arról, hogy ne generáljanak több hiányt. Levi odafent sapkában zuhanyzik, de nem is ez az érdekes, hanem a Csonti-Korvettádám beszélgetés a pultban (vendég egy szál sem, ki a faszom fagyizna esőben???), van barátod, Csonti? Van. Oszt mi lesz, ha együtt alszunk? Nem fogunk. Csonti három éve van a párjával, kicsit még szerelmes is, és nem lehet csak úgy elcsábítani, mondja. Odafent készül a rapnóta, az első sor: adjatok pénzt / bőröndre / nem tudok hazamenni / Szegedre. Pitta ír, a többiek döglenek, kucsszavak vannak, hányás, Niki, buli, Aranypart, mosógép. Naccerű. Levi Pittát stuffolja, gyere velem rappelni, Mr. Nyíregyháza (második helyezett) viszont beteg, fáj a torka, és ettől morcos, a baszlatást meg nehezen viseli, egy ponton felpattan, két kézzel rábasz egyet a pultra, faszombamár, nem érted, hogy beteg vagyok, a kurva életbe. Megírtam a kibaszott szöveget, énekeld el, NEMÉRTED? Levi szerint Pittánál könnyen szakad a húr, és nem tudja modorálni magát, bravó. Alfa röhög, feloszlottunk, mint a Hip Hop Boyz.

Csonti olent a pulton hányavetinek tűnő, de kibaszott kényelmetlen pózban menőző autótulajdonossal flörtöl. Korvettádám továbbra is az igazit keresi, akivel le tudja élni az életét jóban-rosszban. Ezért baszott meg mindenkit, ugyebár. Fent Levi Nikivel évődik egy sort, ráfekszik, és nyomorgatja kicsinyég, amikor is Csalánszáj elfingja magát, de nem aranyosan, kis pukival mondjuk, hanem egy isteneset reccsent, amitől Levi szinte tökéletes robinzonáddal vetődik át a szobán. Niki le akarta fingani Levi fejét, mondja, anatómiából gyúrni kellene még a dologra. Odalent Korvettádám ajakfényt akar magára kenetni, de csak úgy, ha Csonti a szájával adja neki, nem adom úgy, nem csókollak meg, mondja a csaj, aztán azzal a levegővel folytatja, najó, de, és bekeni a saját száját, azzal meg Korvettádámét is. Erős, határozott nő ez.

Várom az estét, hogy velem aludhass, folytatja Csonti, azt várom, hogy jöjjön a közös zuhany, mondja Korvettádám erre, emelve a tétet. Arról nem volt szó, (mű)háborodik fel Csonti, úrinő vagyok, baszod, nem megyek bele. Na jó, mehetünk együtt is, tudod mit, megyünk is. Korvettádám nem hisz a fülének, ennél azért még a francia hadsereg is nagyobb ellenállást fejtett ki a II. világháborúban, de ha már így alakult, akkor tovább nyomul, utána meg mehet a szunya, mondja évődő hangsúllyal, igen, felel Csonti, aztán alszunk, de tudod mit, én nem akarok aludni. Nabazdmeg, ha így folytatja, a fagyispulton fognak dugni két perc múlva, ami igencsak jót tenne MarciGold üzletének. A jelenetet lezáró Csonti-monológ priceless: én egy okos, határozott nőnek tartom magam, aki hamar el tud gyengülni.

Alfa népe a dzsaku körül álldogál, a főnök benne ül, Beki meg úgy néz ki a kapucnis felsőben, mint aki a Piroska és a farok című pornó castingjára indult, csak eltévedt. Senki nem akar lemenni táncolni és Levivel rappelni, akkor viszont nem lesz se pénz, se pia, ejnye, így senki nem fog beleszarni a virágcserépbe (a bőröndbehányás már túl snassz mostantól). Beki felajánlja, hogy adjanak neki egy pultot este, ő táncol rajta, ebben maradnak. Csonti odalent Korvettádámot masszírozza, erősen szeretem, mondja a határozott nő, durván. Beki Levivel köt fogadást, hogy Nikivel kettesben több pénzt keres, mint a fiúk, ez így nem fair, ki fizetne Pittának azért, hogy leszopja? Aki veszít, a másik rabszolgája lesz egy napig.

Este van, mennének bulizni, de nincs pia, józanul pedig nincs az az isten, hogy lemerészkedjenek a sétányra, amit meg is értek. Keressünk italt, adja ki az ukázt a szerkesztő, mire nekiesnek a kérónak, Melli az ágyban, Niki a mosogatógépben, Levi a mélyhűtőben, Pitta pedig első körben a beépített szekrényben kutat, de Mr. Nyíregyháza (második helyezett) észbe kap, és Levi szobájában is körülnéz, hátha. Ördöge van, az ágy mögött ott figyel egy üveg Jim Beam, ennek úgy megörülnek, mint egyszeri köztársasági elnök a születésnapjára kapott helyesírási szótárnak. Isznak testületileg, majd rettentő diszkózene hangjaira hangolva hánynak hakniszerű hacukákat habtestükre hanyagul, hányavetin, hogy háborodott hacacárét hajhászhassanak hajnalig.

MarciGold érkezik a jó hírrel, eső van, nem lesz meló, így mi lesz a fogadással? Megjön Csonti és Korvettádám is, Pitta meg arról beszél a kamerába, hogy amint meghallják azt a szót, hogy kúlenddögeng, akkor mindenki repül, mert szalad a ház, vagy fordítva, nem is tudom, melyik hangzik idétlenebbül. Beki a nappaliban Pitta derekára ugrik lendületből, láb rutinosan átkulcsol, és máris beindul a kígyótest. A bulikülönítmény Levi, Beki és Pitta, Alfát darázs csípte meg, Csonti takarítana, Niki fingik, Korvettádám a zuhanykabinban várja Csontit, Melli meg nem érdekel senkit. Beki a világ legrosszabb szabású farmerját vette magára, előről pont olyan, mint hátulról, Pitta meg egy rettentő kék napszemüveggel rontja el a gondosan felépített fehér inges macsó imidzsét, ejnye. Vége lesz mindennek és mindenkinek, mondja Beki, na majd látjuk.

Alfa, Alfa, te ki hamis, kiderül, hogy kettesben akart maradni Nikivel, mert a Csalánszájúról már kiderült, hogy könnyebben dobja sarokba a bugyit, mint oktatásügyi államtitkár az angol nyelvet. Miközben Póthaj rettentő pink melegítőben porszívózik, Alfa csorgó nyállal hesszeli a kuffert, egy pillanatig attól tartottam, előkapja a bohócot, és lerántja a sapkát, de hálistennek ettől megkíméltek a szerkesztők. Árad belőle (mármint Nikiből) egy olyanfajta szexualitás, ami minden férfi számára élvezhető lenne, mondja a kamerába, és mennyire igaza van, Korvettádám már egy kicsit élvezte is Niki szexualitását.

Csalánszájnak nem jön be Alfa, sőt, de az állandóan beszól neki, és ez úgy tűnik elég szokott lenni, hirtelen felsejlik előttem egy kép, amint Niki egy pláza építkezése mellett halad el miniben és beszólnak neki a melósok, sorban mind. Alfa gyertyát gyújt (és megégeti magát természetesen), majd beviszi a szobába, ne vidd má' be, félek tőle, hogy meggyullad, meg eleve, nincs itt az ideje a romantikázásnak, mondja Niki, mert attól tart, szerelmes lesz bele, és annak nincs még itt az ideje. A partikommandó közben megérkezik a célhoz, ahol Beki menten bekereste a főnököt, ő mondta nem én, basszameg, mi az, hogy bekeresni, te szerencsétlen? Mindegy, betárgyalta, hogy Nikivel nyomnak egy-két kört, ami jelen esetben táncot jelent, (legalábbis azt hiszem) és nem strichelést. Beki szerint ha ő betáncol valahol, akkor bealkalmazzák azonnal. Levinek Beki bemozgatja a fantáziáját.

Niki és Alfa egyelőre külön ágyban, villanyfényben, te csak ugatsz, nem harapsz, mondja Niki fazékhangon, csak mondasz dolgokat, hogy mekkora, meg izé, faszom. Ezt idéztem, komolyan, ez az az epizód amiben az agysejtek szabadságra mentek mindegyik zombinál. Kell pukiznom, teszi hozzá sietve, és nem hazudik, telefingja ezt a szobát is, mert a cigimegvonás nála ezt váltja ki. Nincs cigijük? Egy órája még ott szívták kint a blájzt, nem értem. Niki kimegy hugyozni (fingani?), Alfa meg Pörkölttel beszélgetne, de nincsenek egy szellemi szinten, és ezzel nem a nyulat minősítem, még mielőtt.

Csonti arra készült, hogy közös zuhany után ágyba bújik Korvettádámmal, aki viszont köddé vált, azaz lement bulizni a partikommandóhoz. A pultossal bebeszélik, hogy számlára beisznak, amit majd berendeznek holnap. Beki szerint egy igaz nő, bármennyit is beiszik, mindig is tudja betartani magát - ezt illusztrálandó a szerkesztők bevágják, ahogy Pitta és Korvettádám a kocsmapultra felfektetett Beki hasáról nyalogatja a tequilát vagy kokaint, fasz se tudja már. A bulinak vége, Beki becsodálkozik azon, hogy ruhában ment haza, én azon, hogy megtalálta a házat. A többiek zabálnak (mit? miből? honnan a kaja?), Beki elkezdi kajával hajigálni őket, közben Alfa és Niki kisunnyog a szobából.

Niki az ágyban fekszik máris, Alfa odakucorodik mellé, mire Csalán, mintha csak egy rossz ősemberes filmben lennénk, rosszalló morgással jelzi, hogy ez most nem pálya. Alfát ez nem nagyon hatja meg, elkezdi csókolgatni, aztán már hányja is le magáról a cuccot. Niki nem így akarja, mint mondja, nem itt. Faszomat se érdekli, feleli kedvesen Alfa, és rámászik, Niki varázsütésre leszakítja magáról a zsinórtangát, és miközben azt hallgatjuk, hogy Alfa nem a zsánere, a hátán keresztalakú tetoválást villantó Alfa úgy megdugja, majd leszakad az ágy. A dugásnál a takaró nagyon hasznos személyiség, mondja Alfa, mert nem lát át rajta a kamera. Pólóra vele! Niki szerint amíg itt vannak, ők ketten dugni fognak, erre nem vennék mérget, van még két farok a villában.

Korvettádám Csonti mellé héderezik be éjjelre, ami természetesen nem tetszik Mellinek (aki szerelmes a nyikhajba) és Csontinak sem, mert Korvettádámnak mocskos piaszaga van, de ez csak a látszat, mert rámászna izomból, ha Melli hagyná, de a házban eleve szarba-húgyba nem nézett csaj hisztirohamot kap, mire Korvettádám kimegy a nappaliba aludni, Csonti meg megy utána, bebújik a takaró alá, egy laza smaci, majd Csonti feláll, és bemegy a szobába. Szűzkurva, mondom én.

Címkék: aranypart
124 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bubba Rogowski 2011.09.01. 08:57:32

Gyerekek Levi a 3. képen tiszta Rékasi Károly, ugyanaz a ráncolódó, sokat látott pofa! csak ezek a kis tésztán hizlalt izmok hamar feláznak ám az alkoholban!
Azt mondjátok meg, hogy az ország-világ előtt rettentően fingás csak nekem médiatörténeti esemény? Már volt ilyen valamelyik valóságsóban, hogy senki még csak a szemöldökét sem húzza fel? Szóval simán ér hatalmasakat fingani, minden szégyenérzet nélkül, aztán meg szexelni a takaró alatt? Őregem ez tényleg olyan, mint egy rossz ősemberes film! (ezen a hasonlaton nagyon sokat röhögtem, és az alliteráció is gyönyörű, mint mindig.)

Alfa szexre éhes feje egyenesen ijesztő, a bohócot meg a sapkáját elképzelni se vagyok hajlandó.

Mérges 1234 2011.09.01. 08:58:38

@thinker_:

Remélem élvezel ilyenkor?????

Különben mi értelme lenne.

Felsőbrendű vagy-e???????

Amúgy ha belenéznél (tudom fegyverrel sem lehetne kényszeríteni), rájönnél, hogy ez tényleg jó. Ezekből aztán senkinek nem lesz példakép, sőt......

Mérges 1234 2011.09.01. 09:00:46

@Bubba Rogowski:

"Alfa szexre éhes feje egyenesen ijesztő"

Ja az tényleg ijesztő volt, de a fokusza is abban a rózsaszín melegítőben.

@Benyeszke:

Nem értem az összefűgést, a hülye kurvák és a lelkisérült egyéb csajok között?????

Kifejtenéd???

Mitya Ivanov 2011.09.01. 09:03:31

a fingós csajnak miért van olyan repedtfazék hangja?
leszívta Torok Gyulát?

aardwark 2011.09.01. 09:04:02

@kitiltott kennimekkormikk: 5.Törésteszt bábúnak
Sixx, ez megint király volt :)

Allin(HUN)Gary 2011.09.01. 09:04:10

Komolyan mondom, én a hogyvolt miatt nézem a műsort.. :)

Sikamlós Jim DiGriz 2011.09.01. 09:04:48

@thinker_: höhö, én pl. csak olvasom a mocskot, most akkor ez ilyen kognitív disszonanciakén rezonál benned, vagy mifaszom?

Sikamlós Jim DiGriz 2011.09.01. 09:05:37

egyébként kösz, sixx, próbálok kőmerev arccal röhögni az asztalomnál, a siker hol több, hol kevesebb

Smileykaxx 2011.09.01. 09:11:02

Azért az a beszólás sem volt semmi Beki részéről, hogy ha őt meglátják valahol táncolni, akkor félő, hogy azonnal leszerződtetik.:D

Ez a lelkierő és magabiztosság, ami ezekben a nőkben(?) van, engem is megrendített.
Ada: Nem a számmal kenem be a szád...vagyis azzal is bekenhetem. Nem zuhanyzunk le együtt...vagyis zuhanyozzunk.
Meg persze Niki, aki szétterpesztett lábbal, miközben Alfa már félig benne van, mondja gépiesen, hogy nem akar szexet.
Meliről meg állandóan a Family Guyos Meg jut eszembe.:D

aardwark 2011.09.01. 09:11:06

@Jim "Marlboro" DiGriz: inkább az utóbbi :D
"A redukáló tachiméter olyan teodolit, amelyben a keresőképbe vetített függvény segítségével a távolság bizonyos pontossággal a mérőlécen közvetlenül leolvasható."
Ezt így azért bármelyik szereplőnek beolvasnám, hogy elemezze ....

speirs 2011.09.01. 09:12:00

És még mennyien fikázták Ádámot az Éden Hotelben, h biztos buzi, hogy nem nyúl ehhez a nőhöz. Hát én se nyúlnék, bottal sem...

aardwark 2011.09.01. 09:12:22

@aardwark: és attól félek, meg is próbálná....

aardwark 2011.09.01. 09:14:15

és attól félek, meg is tenné...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.09.01. 09:15:37

@fogash: haza, "inkább baszni megyek" felkiáltással.

Dubajban meg csak beszélgetőpartnernek kellett, offkorsz.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.09.01. 09:23:35

@aardwark: elemezze? elég az is ha megpróbálják felolvasni, az se menne egyiknek se

aardwark 2011.09.01. 09:38:53

@Benyeszke: :D ez egy jó ötlet :) el is küldöm a viasatnak, hogy tegyék bele, mint feladat
Szerintem a nyúlnak menne ...

kolbász józsi 2011.09.01. 09:42:15

Én nem nézem ezt a szart, csak a hogyvoltot olvasom, különben sincs tv-m, mert kivittem a kecskéknek a pajtába, úgyis csak olyan műsorokat nyomnak, ami az ő szellemi szintjüknek megfelelő.
Eddig a kötelező rész.

A tegnapi adáson egy csomót röhögtem (lehet hogy ez engem minősít, de leszarom) Levente a gimnazista időket idézte vissza. Pont ilyen gyökerek voltunk akkor, de jó is volt! Ja, és most kövezzetek meg, de szerintem Bekinek vannak erotikus megnyilvánulásai, pl amikor még régebben rábukott a 3 szívószálra, nem volt nehéz elképzelni ugyanezt ugyanennyi fasszal!

M. Bertalan 2011.09.01. 09:46:55

Nincs tévém, csak a szomszéd ablaka előtt ágaskodva nézem néha, de csak ha NatGeo megy.

Mérges 1234 2011.09.01. 09:47:32

@Smileykaxx:

Hát B+, ezért érdemes kis hazánkban élni.

Én még nem láttam olyat, aki egy utcai autóba (a verseny az más), kikpja a dugót, aztán fúr bele 3 lyukat.

Mert attól jobb lesz.

Ó bazdmeg. Ó bazdmeg. Ó bazdmeg.

Nyilván ha így szétkapokk egy motort, akkor már inkább full felújítom minőségi alkatrészel, aztán csak nem eszi az olajat.

REméljük hamar szétrepülnek ezek a dugók..... :D

Mérges 1234 2011.09.01. 09:48:37

Ó bazdmeg én hülye vagyok, ez a komment a Totalcara ment volna.

Na de ne törödjetek vele, próbáljátok ebben a környezetben értelmezni.....

Sikerülni fog. :D

aardwark 2011.09.01. 09:55:33

van tévém
nézem
és a többi szart is
és jókat röhögök
és jókat röhögök a komment huszárokon, akik - nem nézek tv-t, nincs tv-m, stb... -
kötelezővé tenném a média értelmezés oktatását ált iskolában, kb 2. osztálytól

(bocs, ez nagyon off volt, sorry Sixx)

GRX 2011.09.01. 09:57:08

Velvet csigolyatöréses cikk kapcsán Beki nyilatkozott:
"hiszek a pozitív gondolatok erejében és az agykontrollban."
Pardon, miben? :-)))

Mérges 1234 2011.09.01. 10:03:18

@speirs:

"És még mennyien fikázták Ádámot az Éden Hotelben, h biztos buzi, hogy nem nyúl ehhez a nőhöz."

Miből gondolod, hogy nem buzi????

Simán lehet még mindig.

Lasombra 2011.09.01. 10:05:54

@Mityu "aljanép" MG: én is azon gondolkodtam - merthogy az ilyen műsorokat szigorúan egészséges szkepticizmussal és tudományos igényességgel nézem - hogy ha Alfa a így két mondat között, mindenféle erekció nélkül ráfordul a még egészen biztosan nem nedves Póthajra, akkor azokból a vehemens csípőmozdulatokból max egy vízszintes lambadázás jön össze, de szex nem.
bár attól függ, hogy számítjuk. az én koromban már pl minden megkezdett egy befejezettnek számít, ahogy mondani szokás.

de levettük, hogy abban a pár másodpercben a szkript szerint szex volt. a filmekhez is kell az ún. suspension of disbelief.

amúgy szívesen olvasnék egy hsz-t Ada hároméves kapcsolatától is, ha van olyan. :)

Dohányzó Zsiráf 2011.09.01. 10:12:25

"Beki meg úgy néz ki a kapucnis felsőben, mint aki a Piroska és a farok című pornó castingjára indult, csak eltévedt."

Ezen konkrétan beszartam :-DDDDDD

biohazard 2011.09.01. 10:14:40

Inkább Gyilkos elmék, a műsor már egyáltalán nem vicces, sixx meg zseni.

esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.01. 10:21:39

tegnap belenéztem ebbe a rettenetbe. ultragáz, a hogyvolt sokkal jobb... :D

Is 2011.09.01. 10:23:38

@Doubledecker: Amíg nem láttam a ezt a hozzászólást, komolyan próbáltam értelmezni az előzőt...
És majdnem sikerült, pedig én csak sixx HV-it követem. :D

sélli_ 2011.09.01. 10:25:34

Puki Niki tegnap mindent vitt... hihetetlen a nő komolyan mondom. És mindehhez még az a repedtfazék hang, komolyan le kellett halkítanom a tévét annyira rémes volt.
Ada következetessége megér egy misét vagy kettőt... de hármat csak akkor, ha négyet is :) Ilyet még nem láttam, nem hallottam. Fél óra leforgása alatt megtudtuk hogy 3 éve kapcsolatban él, viszont hűséges, de akár lehet bármi is, viszont mégsem, de mégis, de mégsem, de mégis :) Asszem erre mondják, hogy skizofrén - vagy mi :)))

Cpt. Flint 2011.09.01. 10:28:23

@sélli_: "Doktor úr, olyan határozatlan vagyok... vagy mégsem?"

Cpt. Flint 2011.09.01. 10:30:04

Amúgy nagyon furcsán nézett a kollégám, mikor könnyezve prüszköltem itt mellette össze-vissza, ahogy megpróbáltam visszafojtani az üvöltő röhögést.

Mérges 1234 2011.09.01. 10:31:49

@sélli_:

"Ada következetessége megér egy misét vagy kettőt"

Eze mi is sírva röhögtünk tegnap. Ilyen egy igazi gerinces ember. Tántoríthatatlan, kiáll az elvei mellett.

De összeségében, ez vicces volt tőle.

Bubba Rogowski 2011.09.01. 10:38:28

Hú most néztem az index-címlapot, hogy aszongya: "A villa Alfahímje ősemberes mozdulatokkal döngöli az ágykeretbe a fingorászó szőkenőt." Akkor ez most egy kamionos reszelés volt, vagy szex? Azonnal ráfordult és már adta is neki? Vagy mi?

~XYZ~ 2011.09.01. 10:45:00

@kitiltott kennimekkormikk:

Ezeket szimplán le kellene darálni. Teljesen feleslegesen pusztítják az oxigént ezen a földtekén.
Persze Benkőt is beküldhetik hozzájuk lantozgatni...akkor kerülne sor a csoportos szepukura! :D

M. Bertalan 2011.09.01. 10:49:54

Nézem Beki balesetét, basszus, mentem már le ezen a bobpályán, gyakorlatilag lehetetlenség ütközni, vagy valami elképesztő, mindent felulmúló idiótának kell lenni.

K3rnel 2011.09.01. 10:51:39

Mia helyzet sixx, bal lábbal keltél fel ? Azért ennyi politikai szurkálás nem szokott lenni az írásodban. Vagy az index kérte, hogy legyen benne több ? (("megannyi kérdés..."))

Mérges 1234 2011.09.01. 10:56:07

@M. Bertalan:

" vagy valami elképesztő, mindent felulmúló idiótának kell lenni."

Akkor most mit nem értesz?????

sixx · http://comment.blog.hu 2011.09.01. 11:06:27

@K3rnel: adta magát. ez nem az index blogja, nem kell ennyire paranoiásnak lenni.

sélli_ 2011.09.01. 11:41:24

Sixx, most hogy Aranypart naponta, Borgiák hogyvót nem is lesz egy ideig?

sélli_ 2011.09.01. 11:42:08

@sélli_: eh, hülye vagyok, ott van az évadzáró... Bocs!

Liller 2011.09.01. 11:42:47

nahát,Sixx,én is besírtam,úgy beröhögtem:)
@Benyeszke: amúgy én az olyan férfiaktól lettem lelkisérült,akik úgy dugnak,mint Alfahím,nem az olyan nőktől,mint Niki...:)

Liller 2011.09.01. 11:46:59

amúgy ilyen pink melegítője nem a Jennynek volt az Édenben?ezen gondolkoztam tegnap egész este:)

ezabloghunickmarfoglalt 2011.09.01. 11:47:25

en utalom a sok seggnyalot aki mindennap gratulal Sixx-nek, de a mai alliteracio elott en is megemelem a kalapom

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.09.01. 11:49:01

@Liller: a kettő összefügg egymással, én már rászoktam arra hogy a nőket okoljam :)

Egyébként nagyon remélem, hogy tényleg megrendezett "szex"-ről van szó, mert egyébként ez a legalja mindennek

Bubba Rogowski 2011.09.01. 11:50:37

@Liller: "ezen gondolkoztam tegnap egész este:)"

Ehehe, új hobbi kéne, nem? ;) Mondjuk párnahuzatra hímezni egy-két magvas gondolatot, ami a műsorban elhangzik? Mert amit Sixx ír, a "pólóra vele", az már olyan snassz... :D

Liller 2011.09.01. 11:53:11

@Benyeszke: persze,nyilván,nincs meg az egyik a másik nélkül,de én épp férfi-gyűlölő korszakomat élem,úgyh most Alfahímet okolom:)
hát amennyire eddig megismertem Nikit,sztem neki tényleg ez a szex a zsánere...bár ez a minden előzmény és előjáték nélküli szex tényleg gyanús...de Nikiből ezt is kinézem:)

Liller 2011.09.01. 11:56:46

@Bubba Rogowski: :))))jól van,néha kellenek ilyen üresfejű esték:)de a kérdésemet persze nem válaszoltad meg:)
kár,h nem tudok hímezni...:)de Sixx engedélyével tuti kiadok vmi könyvet ezekből...és ezentúl a "én egy okos, határozott nőnek tartom magam, aki hamar el tud gyengülni." lesz a mantrám:)

gyilkos fűegér 2011.09.01. 12:05:04

@M. Bertalan: "Nincs tévém, csak a szomszéd ablaka előtt ágaskodva nézem néha, de csak ha NatGeo megy. "

A szembeszomszédom egy akkora faltól-falig tévét vett, hogy időnként kimegy az erkélyre, és onnan nézi, hogy be tudja fogni az egész képet. Remélem, devizahitelből vette.

peace_n_love 2011.09.01. 12:14:38

...hangjaira hangolva hánynak hakniszerű hacukákat habtestükre hanyagul, hányavetin, hogy háborodott hacacárét hajhászhassanak hajnalig.

én is akarok olyat szívni!

Bubba Rogowski 2011.09.01. 12:16:58

@Liller: nem tudom megválaszolni, mert akkor még nem néztem, csak olvastam, amikor Jenny még játékban volt.

Én is az általad idézett szentenciát álmodtam díszpárnahuzatra, majd meglátom, mit tehetek az ügy érdekében...:D

Eruka 2011.09.01. 12:21:00

@Bubba Rogowski: én hangosan szörnyűlködtem a tv előtt.... az elsőnél még azt hittem, Levi csinálta a szájával a méretes combokon... de a másodikat már nem lehetett kimagyarázni. Ahogy úrinőhöz méltón még a kis lábacskáját is felemelte, nehogy bent maradjon valami.
Nem hiába hagyta el sixx "tollát" már az Édenben, hogy "úrinőnek születni kell bazmeg"
nem hittem el, hogy ilyen van. azt meg végképp nem, hogy 5 perc múlva ezek után van ember, aki meghúzza... :o

Liller 2011.09.01. 12:21:03

@Bubba Rogowski: ah,jó lenne,ha lenen ilyen díszpárna,aludnák rajta szívesen:))

elégedetlenkedő 2011.09.01. 12:23:14

"Felettünk a béka"!!!! Ha valaki azt gondolta, hogy nincs lejjebb, az nagyon csalódik!
Azért remélem, hogy nem ez a jellemző ránk magyarokra! Vagy talán igen????

HMF 2011.09.01. 12:27:05

Hát én se nézem pfújjjj, gusztustalan műsor. Inkább áldozom az időmet hülye asztrológiás, gyógyítós műsorokra, és délutáni szappanoperákra , mivel sokkal színvonalasabb, főleg a statisztás riportműsorokat szeretem vasárnaponként.Gondolom, egyesek NatGeo és társait preferálja, de hát nem mindig adhatnak olyat amit mki szeret, és érdekli.  Amúgy meg sok mostanában ott is a reklám, éccaka elalszol, hogy csak na….Na szóval nem nézem az Aranypartot, de a véleményem…. 

1.Most már legalább tudatosult mkiben, hogy a lányok is tudnak fingani evvan 
2. Csalánszáju tényleg megfugázta Nikit, nem hinném, hogy lenne értelme eljátszani, ha mki úgy “tudja” volt valami
3. Ada nagyon kemény 3 év az aztán tényleg embert próbáló két ember között hajjaj , de hát mint tudjuk, CorvettÁdám megnyerte, talán vesz neki melleket is. Főleg akkor milyen sikere lehetne, ha nem öltözne olyan b.zisnak.
4.Pitta teljesen lenyűgöz, hát vagy visszavett magából, vagy félreismertem….Már nem fugázik….
5.Levi az Levi
6.Beki nagyon jó nő, csak éppen zsák kéne a bucijára, meg nagyképű
7.Melli meg jól elvan, látszólag nem tudja bevenni CorvettÁdámot.
8.Pörkölt a f.szagyerek 

Én bírom a műsort, de az Éden 2-t várom.Kell egy kis álnokoskodás,meg sz.rkeverés…..

RobinWarez 2011.09.01. 12:27:54

Pitta megtalálja Levi párnája alatt az üveg viszkit'(whisky vagy whiskey? :) )

Mr.Nyíregyháza No2:"Mit gondoltál bammaeg' a Fogtündér hoz helyette hármat?"

Priceless

B-rocker (törölt) 2011.09.01. 12:30:01

Azért jót tenne a műsornak, ha pókmajmot is megtömnék benne mindennap.

HMF 2011.09.01. 12:36:04

Szerintem simán kinézhető Nikiből, hogy könnyen kapható.Arcra szintén le van robbanva,mint Beki...Sz.x és a pia, meg a cigi között meg kéne találni az egyensúlyt :)

Amúgy ennek ellenére bírom.

HMF 2011.09.01. 12:38:20

@B-rocker: Pókmajom nélkül tényleg laposabb :)Pedig Bekivel biztos kitépték volna egymás máját,már az elején szurkoltam,hogy megtépik majd egyszer egymást,de nem.

Pókmajmot ki d.gta volna meg? :)

iiwerin 2011.09.01. 12:42:18

@Liller: de lehet, csak vagy 6 számmal kisebb...

@RobinWarez: Britanniában és Kanadában whisky, Írországban és Amerikában whiskey.

B-rocker (törölt) 2011.09.01. 12:44:10

Lehet Corleone Ádám buzi volt, de ez nő egy aljas ribanc.

Liszi 2011.09.01. 12:46:50

"A zenei szerkesztő előtt megemelem a kalapomat, egy számomra ismeretlen zeneszám megy épen ekkor, when the levee breaks, énekli a csávó (nem a Led Zep, nyugi), állat."

Zseniálisan finom poén volt tényleg. Egészen annyira, hogy elgondolkodtam, hogy valójában kiknek szól ez a műsor, mert pl. egy átlag magyar tévénézőnek nem esett (volna) le, az biztos.

Az tény, hogy az Éden Hotelben és az Aranypartban is nagyon ülnek a cselekményhez illő vagy éppen azt ironizáló zenék.

sélli_ 2011.09.01. 12:48:06

@HMF: Öööö, Csalánszáj = Niki, nem...? Vagy már elvesztettem a fonalat Aliasok terén :)

Eruka 2011.09.01. 12:49:51

@Benyeszke: és erre mondja Csalán azt, hogy nagyon jó volt Alfával a szex....
ezt még senki nem rakta meg tisztességesen???? egy ilyen nyúl-szex jó???? vagy én élek tévedésben? :o

MitVanMitTenni!? 2011.09.01. 12:50:24

@B-rocker: Jót tenne a műsornak????
Melyiknek???Miért???Hogyan???
Vagy Te amolyan libatömés szerűre gondoltál?
Arról nem is beszélve, hogy a második részben haza ment!

M. Bertalan 2011.09.01. 12:51:22

A képek és az origo beszámolója alapján rekonstruáltam a balesetet. A bobon ugye van egy kar, azt előrenyomva indul, hátrahúzva fékez. Na, most a velvetes képeken a harmadikon látszik, hogy a hátul ülő - kezeléssel megbízott - Ada LÁBA rajta van a karon, a keze fasz tudja hol. Gondolom amikor előtte megállt a másik bob, még bele is taposott. Hadd gratuláljak innen is, meg egy regionális Darwin-díjat is kioszthatnánk.

Eruka 2011.09.01. 12:54:55

@sélli_: nekem is ez tűnt fel HMF hsz-ában :)

@HMF: illetve: kimaradt a teleshop/topshop/whatever... nekem pl az a kedvencen. Host Fuchs for prezident :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.09.01. 12:56:49

@B-rocker: nem aljas, ahhoz túlságosan ostoba, a ribanc rendben van

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2011.09.01. 13:03:16

Szeretném sixxnek megköszönni, hogy a hogyvoltért saját szellemi képességeit kockáztatja és összegzi a műsort!

Riszpekt! Amúgy az állatvédők nem tiltakoznak még valahol? Maximálisan egyetértek, hogy nincsenek egy szellemi szinten :)

Alter_EGO 2011.09.01. 13:05:11

@kitiltott kennimekkormikk:
6. Zsákba velük és árvíz esetén töltések, gátak erősítésére.

Eruka 2011.09.01. 13:05:40

@Liszi: a zenei szerkesztőnek ÉS a vágónak is csillagos 5-t!
ahogy sixx is megemlékezett róla Brekinek az "én tudom, hol a határ, tudok viselkedni.." BEszólásra rávágja a pulton hanyatt fekvő csajt, akit 5en nyalogatnak...

Illetve a kis pornócsillag tényleg elhiszi, hogy ha valaki meglátja vonaglani, akkor leszerződteti? (mondjuk ha igen, akkor azért, hogy bezárja a pincébe, nehogy az után a csehó előtt jöjjön rá a spontán-vonaglás, és azzal ijeszti az összes vendéget... :D

Eruka 2011.09.01. 13:06:38

@Alter_EGO: nem jó :) mocorognak, és feltörnek mellettük a buzgárok :D

Liller 2011.09.01. 13:12:22

@iiwerin: na ja:)én nem tudom,h hogy hízott meg ennyire ez a csaj...mintha mindig hozzá hízna az új melleihez...ha még nagyobb melleket csináltat,akkor még többet hízik majd?!
@Eruka: hát van,h az ember annyira ki van égve,h azt hiszi,ez a jó szex...2 percig,aztán rájön,h ez undorító.de Nikinek nincs mivel rájönnie erre:)

iiwerin 2011.09.01. 13:17:05

@Liller: ha még nagyobbakat csináltat, előbb-utóbb orra esik... és félő, hogy akkor még többen botlanak bele csak úgy, minden előzmény nélkül... :)

MitVanMitTenni!? 2011.09.01. 13:31:57

Tényleg, a nyúl szempontjából nyomja a Viasat a műsort felvételről.
Ha ez az "állatkert" élőben menne, az állatvédők már biztonságba helyezték volna Pörkölt nyulat, a többi barmot meg már elaltatták volna, "ne szenvedjenek szerencsétlenek, agyhalott létükre!!!" felkiáltással!!

B-rocker (törölt) 2011.09.01. 13:35:04

Nem úgy értetem, hogy aljas, hanem úgy hogy ez már tényleg a legalja.

kumm 2011.09.01. 13:35:39

@Eruka: Csalánszájnak úgy látszik ennyi is elég volt. Biztos már rég fanyalodott rá valaki. :D

kumm 2011.09.01. 13:37:34

@Liller: VAgy még az is lehet, hogy még nem kapták el olyan istenesen, és nincs összehasonlítási alapja :D

MitVanMitTenni!? 2011.09.01. 13:57:15

És mi a célja a játéknak?
Semmi?
Vagy van valami tárgy nyeremény?
Mondjuk egy A2-es Levi poszter?

Liller 2011.09.01. 14:08:30

@kumm: hát asszem ez tutira így van...tapasztalataim szerint az "istenem elkapáshoz" szenvedély kell,a szenvedélyhez pedig érzelmek és abban szegény lánynak nem sok része lehetett eddig...
amúgy meg annyira utálom az ilyen férfiakat,akik így dugnak,mint a nyulak és közben azt képzelik magukról,h jók az ágyban...és az a legviccesebb,h ezt maga Niki is tudja (amelyik kutya ugat,ugye)

Liller 2011.09.01. 14:10:19

@Liller: akarom mondani istenes elkapás,nem istenem:))freud,már megint:)

fraulein praxa 2011.09.01. 14:28:23

@Liller:

a kéz és a csók mindent elárul.;-)
true: aki sokat dumál a teljesítményéről meg a szerszámról, az gyanús. a fele sem igaz általában..:D

kumm 2011.09.01. 14:29:56

@Liller: Csudálatos Pöcs kellett volna ide. Ott folytathatták volna az ÉH-ban abbahagyták :D

Liller 2011.09.01. 14:30:26

@fraulein praxa: mármint hogy a férfiról és a teljesítményéről árul el mindent a kéz és a csók?:)a csók tutira,a kezet nem vágom:)

kumm 2011.09.01. 14:30:45

@kumm: mármint ott folytathatták volna, ahol az ÉH-ban abbahagyták.

Se a beszéd, se az írás nem megy ma :D

fraulein praxa 2011.09.01. 14:32:15

@Liller:
igen. a csók tutira, de a kéz is árulkodó nagyon...

Liller 2011.09.01. 14:32:23

@kumm: naná,ő mindenképpen kellett volna ide,már csak a csudálatos feneke miatt is:)és ő tutira jobb az ágyban,mint ez a nyúl:)akkor megtudta volna végre a Niki,h milyen a magyarok istene:)

andibambi 2011.09.01. 15:09:42

sixx, rég nevettem ennyit, nagyon-nagyon köszönöm!

Jerky_Master 2011.09.01. 15:58:32

ha ilyen az aranypart, milyen az ezüst?
van ennél lejjebb?

sulcus (törölt) 2011.09.01. 16:35:14

Ne bántsátok már szegény kislányt,dugás közben nem is fingott!
Legalább is nem hangosan,mert közben nem érnek össze a farpofák.

Kreta 2011.09.01. 17:40:24

Rosszak vagytok, Ada azért mert nem egy szilikonnal töltött galamb, máris csonti? Egy 20 körüli lánynál ez a normális alkat, nem a Niki féle plöttyedt malac.

A nyúl tényleg komoly IQ növelő tényező a házban.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.09.01. 18:40:03

@Kreta: normális az alkata csak valahogy baromi csontos. Róla mindig az jut eszembe hogy nagyanyám tuti leültetné az asztalhoz egy adag csülökkel :D

mex18 2011.09.01. 18:44:38

@sélli_: "Ada következetessége" :)
@ezabloghunickmarfoglalt: én is utálom már ezt a sok seggnyalást, de attól még lehet jó a blog.

mex18 2011.09.01. 18:54:46

Új közmondás: Következetes mint Aranypart Ada :).

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.09.01. 20:28:33

Igeeeen, könyörgöm, még több Csontit az öfikbe, ez a csaj annyira, de annyira...öö...következetes :D Annyi kérdés merül itt fel: mi történt három éve? Feltalálná-e magát Korvettádám virslijével? Vagy telefonál titokzatos párja, akibe kicsit még szerelmes is?

A csaj egyébként annyira határozott, h az első részben Levivel már szárazbaszást imitált az erkélyen és ki tudja, mi lett volna a vége, ha nem jelenik meg a szigorútekintetű Beki. Csonti-Korvettádám duettjének hála, az eddigi legjobb részt láthattam-olvashattam, sixx, köszi!
süti beállítások módosítása