Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x06

2011. augusztus 31. 06:32 - sixx

A tegnapi történéseket nem nehéz összefoglalni egy közepesen bővített mondatban, Levi bebaszott, Pitta bebaszott, a leginkább csontkollekcióra hasonlító Ada ruhában szolizott, Beki meg Niki dolgozni próbált, de csak a kvázi kurválkodásig jutott, a többiek meg semmi érdekeset nem csináltak. A folytatásban Levi és ősellensége, Melli bandukol a munkahely felé, Levinek orrán-száján át dől a pia, legalábbis ezt mondja, lesz nagy bódottá', ha meglátja Márton, a kappanhangú főnökember. Beki és Niki úgy várja őket, mint egyszeri celeb a dubaji valutapénztárost, vinnék már fel az előző részben felszedett bárgyú fejű kanokat kéróra. Niki valamiért nem fürödhet, ez egy kicsivel több információ, mint amire szükségünk volt, de most már mindegy (szevasz, Quentin).

Na, megjön a váltás, Levi aszongya, tartotta magát, nehogy lebukjon Marci előtt, Niki a biztonság kedvéért azért okosan azt üvölti, hogy láttam, mit műveltetek odafent, ez, meg az alkoholban úszó szemgolyó asszem elég lesz a lebukáshoz. MarciGold egy szót nem szól, megvan az átadás, Bekiék vihetik a kissé feszengő csávókat a lakásba. Melli attól fél, Levi nem fog tudni dolgozni ebben az állapotban, nem is, viszont énekelni a pulthoz tántorgó járókelőkkel kiválóan tud, közben kiderül, hogy MarciGold 790-ért méri a Coronitát. Alfahím és Korvettádám a nappaliban ülve konstatálja, hogy ma este sem ők kúrnak, Nikiék hoztak ugye vásárfiát. Korvettádám szemei kezdenek kigüvedni Alfahím szerint, nem tudom ez mit takar, remélem nem súlyos.

Beki, akit Alfa Hófehérkének nevezett el, piát keres mindenütt, inklúding szemetesvödör, de sehol semmi, ezek a gecik mindent megittak, ezen nagyon kiakad, 12 órát dolgoztam, alig vártam a vodkát, erre faszom se? Niki biztos benne, hogy van még pia, ő is keresni kezdi, ez, ha lehet tippelnem, megrendezett jelenet, bár értelme nem sok van, így könnyen lehet, természetesen jön az agyhalottakból. A két lovag közben szótlanul áll, biztos Korvettádám güvedése miatt rettentek meg, aki azt várta Nikiéktől, hogy majd hoznak neki innivalót lentről. Beki annyira ideges lesz a piahiány miatt, hogy leveszi magáról a pólót, a magasabbik újfiú máris rámozdulna az árura. Se pénz, se pia, se kaja, mondja Beki a zsúfolásig pakolt hűtő előtt, ez a güvedés ragályos lehet, és látáscsökkenéssel jár, a pulton is ott vigyorog vagy húsz kiló kenyér.

Levi odalent a sörcsapnak támad, két pohárba csapol egyszerre, mert saturészeg. Melli vízzel is itatta, hiába, Jászkarafaszajenő büszkesége nem józanodik az istennek sem. Fog inkább egy szendvicset, és elvonul vele hátra, ahol a járókelők nem, csak a kamera látja, és egy csak az ő fejében hallható vicces történeten röhögve zabál a kukán ülve. Iszonyú vicces az egész jelent, a pali teljesen készen van, a kezében levő szendvics súlya is kibillenti az egyensúlyából, le is esik a kukáról, amit rettentő csodálkozással konstatál, nemárbazdmegezmozog, látszik a fején, priceless. Odafent Niki és Beki ráveszi a két pasit, hogy hozzanak piát, amit Beki testéről le lehet nyalni. A háttérben egy pillanatra feltűnik egy kameraman, akit rohadtul nem irigylek a meló miatt. Beki nem akarja, hogy nyalogassák a testét, amikor még pornózott, nem volt ilyen finnyás, de mindegy. Bőrön át beivódó alkoholt vizionál, a két faszi inkább lelép, mielőtt többet beszélne.

Levi tovább birkózik a szendviccsel, de megjön MarciGold, így kénytelen beállni a pultba, terel, mint egy juhász, de csak az nem látja rajta, hogy merev részeg, aki vak. Odafent Alfahím agresszivitást helyez kilátásba, beléptek a területemre, ez így nem kóser, mondja. Bekiék mesélnek a ketrecharcosról, aki ugyan nem jött fel, de létezik, ja, mondja Alfa, majd bemegy a nyúl mellé és harcolnak. Levi odalent a kezdő celebstátuszt használja hódításra és minden nővel beáll egy fotóra, aki nem szédül el az alkoholszagtól. Siófokon meglepően sokan szeretnének maguknak egy "híres ember és én" típusú fényképet, így Melli tulajdonképpen egyedül viszi a műszakot, bár néha kiront a pultból, és visszarángatja a tántorgó futballkapust.

Hihetetlen, a két faszi visszamegy a kéróba és visz italt is, egy üveggel, Alfahím és Korvettádám viszont nem kér a buliból, és inkább lemennek Levihez. Beki felvett egy inget, és kezdődik a buli, ami ebben az esetben annyit tesz, hogy az egyik faszi ül az asztalnál, a másikat Beki itatja felessel, és közben a szerinte erotikusnak tartott "kígyótestű asszony jött közétek pucsítani" című számot adja elő, kevés sikerrel, mert a lovagja még akkor sem mozdul meg, amikor a farkának nyomja a seggét, amolyan kedves felhívásként. Levi a pultban azzal kábítja a nőket, hogy egy üveg vodkát ivott meg, és láthatóan büszke rá, mondjuk 21 évesen mindenki ilyen gyökér volt. Annyira viszont nem részeg, hogy ne szúrja ki a két új faszit az erkélyen, Melli viszont úgy látszik elkapta a güvedést, mert azt hiszi, mindkét új arc Gábor, egyszerre.

Korvettádámék leérnek hozzájuk, te Levi, fent van két faszi, vinnék a nőket, az egyik Bekivel zuhanyzik máris. Levi üveges tekintettel mondja, hogy na akkor most megyek, oszt rendet teszek. Fent a buli a tetőfokára hág, Niki már a körmét reszelgeti, Beki tesz még egy halvány kísérletet arra, hogy felizgassa a magasabbik idegent, de hiába, a faszit vagy a kamera frusztrálja, vagy Beki, esetleg mindkettő. Bepunnyadt a parti, a két nő meg is dumálja, hogy ideje elzavarni a csávókat, azok meg mennek is, lentről a látványt úgy értelmezi Alfahím, hogy az erkélyről máris szobára vitték Bekit, ez Levit kicst felkavarja.

A magukra maradt nők (tényleg, hol van Csonti meg Pitta?) az erkélyen egymásnak esnek, kényszeredett smár indul, Beki arcáról Niki kis híján leszívja a száját. A smaci után lezuhanyoznak, átöltöznek, és hálóruhában folytatják az előjátékot(?), de nem lesz leszbikus szex, mert megérkeznek Alfahímék lentről, térden csúszva, mert szerintük az vicces. Azt halkan megjegyzem, hogy a vastag lábú és nagy seggű Niki mozdulatait a korlátnál tanítani kellene valahol, mondjuk a "hogyan lohasszunk le kezdődő merevedést" órán, már ha van ilyen. Niki, mivel Beki száját nem tudta leszívni, rápusztul Korvettádámra, akivel ugye már maszatolt egy sort két napja, aztán Alfa arcába is belógatja a friss műcsöcst, nagyon úgy néz ki, mindegy neki, hogy ki, csak dugja már meg valaki.

Levi a pultban már nem nagyon tud mit kezdeni magával, egy esernyőt nyitogat, és artikulátlan hangon üvölt, majd kicsit megpihen egy széken. Hálistennek vége a műszaknak, felmegy a bolondokházába, menjünk bulizni, üvölti, hogy a faszomba' nem esik össze, nem értem. Levi a hűtőből előkap egy kancsó tejet, amit magára borít, majd Korvettádámot birkózza le a dzsaku mellett, nem csoda, hogy a tetovált hátú gépjárműtulajdonos példaképének tekinti. Na, csak megvan Pitta meg Csonti is, bent aludtak az egyik szobában, de Levi őrjöngése felkelti őket, pontosabban az, amikor ráugrik Pittára és szárazbaszást imitál rajta, pedig Mr. Nyíregyháza (második helyezett) éppen három-négy nőt dugott álmában. A folytatásban Levi lerángatja az ágyról, és kihúzza a nappaliba, erős ez a futballkapus, helló.

Az epizód legjobb pillanata az, amikor Levi a kamerába azt mondja hóttkomoly képpel, hogy ő a bulikban mindent megenged magának, de soha nem megy át alpáriba, ezt a készséges szerkesztő menten illusztrálja is, mármint a nem alpáriságba való átmenést, a konyhában elkezdik kajával hajigálni egymást Korvettádámmal, spagetti és popcorn borítja a padlót percek múlva. Levi majdnem megfullad a röhögéstől, de a többieknek nem tetszik a buli, Pitta és Alfa puffog egy sort a kamerába a takarításról meg a várható éhínségről, Levi meg Korvettádám közben a dzsakuban folytatja a dúlást, kész csoda, hogy nem fulladnak bele. (Tényleg, olyankor a kameramannak kötelező segíteni?) Beki a spagettit porszívózná, látszik, hogy nem sokat volt a kezében ilyen eszköz, bezzeg fasz, na mindegy. Pitta is csak csóválja a fejét, porszívóval, ezt?

Niki részegekkel nem vitatkozik, inkább kiül a teraszra valamit reszelni magán (a szájából nem ártana), Beki viszont úgy dönt, erős női hangra van szükség a házban, takarodjatok az anyátokba innen faszom, mondja egy levegővel, és kizavar mindenkit a nappaliból, amit ezek szerint fel fog takarítani, ha van isten, akkor Nikit fogja be a célra a porszívó helyett, végre lenne értelme a feltöltött csalánszájnak. Korvettádám beviszi Levit a kibaszott zuhanyzóba, majd a kurva szobába (copyright by Beki), ahol nyugovóra tér, de csak átmenetileg, mert jön az Éden hotel óta várt hányinger, és Levi olyat mutat, amilyet még nem láttam, pedig én a debreceni Videó presszóban edződtem a legendás Shliton mellett.

Levi ugyanis fogja magát, és felkel, menne hányni a budiba, de saturészegen ez nagyon nehéz (erről anyám, illetve egy beépített szekrény többet tudna mesélni), nem is forszírozza nagyon, mert minek, feltépi a bőröndje cipzárját, beleül bazdmeg, mintha csak a budin lenne, majd a lába között teleokádja. A jókedvű cimborák meg mindezt végignézik, Beki a földön fekve, ordítva röhög, valahogy megértem, mert ilyet még soha, sehol nem láttam. Niki szerint Levinek megvan az a képessége, hogy mindig meg tudja nevettetni az embert. Hát, igen, meg. Beki még a végén elmeséli, hogy a bőröndbehányás után kivitte Levit lefürdeni, és közölte vele, hogy ha nem baszott volna be ennyire, akkor most éppen kúrnának. Van még vagy húsz epizód, Beki, hajrá.

Címkék: aranypart
85 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lalanc 2011.08.31. 07:17:25

Jól indul a napom, köszi sixx :-) Ma is megvolt a felső határ!

Tökéletes rész is lehetett volna, mivel Adára egy kockát sem fecséreltek, DE Pittát nagyon hiányoltam ma. Az előzetes alapján holnap már végre hozza a kötelezőt :-D

Melli a mai műszak alatt elhasznált egy egész Jumbo papírtörlőt? Jól láttam? Micsoda pazarlás. Adjanak neki egy rongyot!!!!

HúszTíz 2011.08.31. 07:48:44

Na igen, a bőröndbehányás az valóban felülmúlhatatlan :-)

Amúgy ezt az epizódot is szegény Levi vitte el a hátán (bár nem is tudott róla), mivel nélküle alighanem dögunalomba fulladt volna az egész - eléggé valószínű, hogy a szerkesztők ezért válogatták be a stábba.

De ez a Beki... Úristen, nem is értem, hogy egyáltalán épeszű ember hogyan kívánhat meg egy ilyen valamit, mint ezt a lényt. Szegénykének eléggé kiégett, leharcolt feje van. 27 éves helyett én ráraknék simán még úgy 5/6-ot a korára.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2011.08.31. 07:55:03

Remek kis blog ez! Nem kell végig szenvedni a "műsort". Mégis minden "fontos" infót megkap az ember ráadásul az eredetinél vélhetóen szorakozttóbb formában. Ja és nincs, hang "priceless"! :D

lemonkeyface (törölt) 2011.08.31. 08:01:32

Azért én Nikitõl is várok mostmár egy hányást.. Nem tudom hogy a Bekivel valo smárolástól eleve hogy nem jött még rá az inger :D
Ez az Alfahím, meg a reptloid fejū Ada eléggé castingfail volt szvsz.
Sixx, köszi az írást! :D

Hetero Sapiens 2011.08.31. 08:01:35

Pittát hiányoltam végig, lassan rá kell döbbenjek, hogy az egyetlen félig-meddig értelmes lény a műsorban (persze Pörköltet nem számítva) Bár én már az Édenben is bírtam :)

Beki (be-ki...), meg a már-nem-szétálló-csöcsű-Niki fejenként egy-egy szívlapátra jogosult szerintem.
Levi meg komoly érv az abortusz mellett.
Legjobban azt sajnálom, hogy a fiamat is így hívják...

mocskosmacska 2011.08.31. 08:17:50

Ha beki komolyan levitte leszbikus lenne, akkor nikivel a szobában elégítették volna ki egymást orálisan, nem az erkélyen tették volna az agyukat a fiúknak. Ő csak annyira leszbikus, hogy azt hiszi ettől lesz sexis.

Kabarészínész 2011.08.31. 08:24:20

bőröndbehányás.... miközben benne ülsz.... nehéz überelni, valóban...
lám lám kislányok itt a példa, aki 14 évesen már kefélni akar az 27 évesen úgy fog kinézni mint a Beki... remélem vártok még :D

Tom és Jerry fan · http://www.tomesjerryfan.hu 2011.08.31. 08:28:15

:D Ebből klasszikus lesz már látom. Sőt, filmakadémián kötelező tananyaggá válik :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.31. 08:45:25

Nem láttam a tegnapit, de ez a hv-rész baromi jól sikerült!! :D

kumm 2011.08.31. 08:48:18

Jó hogy a Levi ott van, legalább történik valami, és tudunk min röhögni, de egy idő után már lehet unalmas lesz folyton csak ezt nézni.

Viszont holnap Niki is alkot egy kis érdekességet. :) Várjuk már :D

Bubba Rogowski 2011.08.31. 08:58:49

Na. Tegnap láttam valamennyit ebből a csodás műsorból. Pont ott kapcsoltam be, amikor Beki meg Niki az erkélyen nyalogatják egymást meg erotikusnak szánt mozdulatokkal vonaglanak, háááát.... aztán becsúszott két férfinek látszó személy térden, és akkor a két csaj megnyomta a 'turbo' gombot és még erotikusabb lett minden, és félre kellett néznem, nem tehetek róla.
Pitta még mindig király. Tetszett, amikor szívta a fogát, hogy szar lesz takarítani kajacsata után, erre Beki azonnal beajánlotta a porszívót, Pittánk meg csak nézett nagyot. Ez még neki is extrém gondolat lehetett.

Eccerűen Béla 2011.08.31. 08:59:50

Ez kurva jó... :D
Én szívem szerint bezavarnám Sixx-et a diliházba, másszon csak rá is Niki, oszt majd nem lesz ilyen jókedve..! Vagy foghatta volna Levi haját, nehogy hányásos legyen. :D

Szunya 2011.08.31. 09:00:30

Nagyon jó kis összefoglaló volt, de hiányolom belőle a nyula-Gyula-nyula részt Melitől.

Mészáros Laci 2011.08.31. 09:02:32

Bekiben felébredt az anya.

elmo27 2011.08.31. 09:04:28

Azért a szerkesztőnek is gyöngyözhetett a homloka, mire összeszedte a bő 20 perces anyagot.
Az is megérne egy külön értekezést, hogy mit esznek a nők Levin. Nála tipikusan azt érzi az ember, hogy a szülei helyette inkább mentek volna moziba.
Beki pornós kurva, nincs mit szépíteni, azért van a csapattal. Meg persze Niki is, aki lassan már önmaga paródiája. Gyakorlatilag már csak az agya természetes, de az meg elfér egy gyufásdobozban.
A leginkább a két nímandot sajnálnám, akiknek asszisztálniuk kellett a két kurvinyek mellett, és még cunához sem jutottak, de szerintem megkapták érte a lóvéjukat, aztán meg nem volt ez rosszabb alakítás, mint Kiszel Tünde bármely fellépése.

Fabius 2011.08.31. 09:05:45

Olyat már láttam, hogy valaki saturészegen eldugta a hányást az NDK levehető tetejű műanyagszékbe, másnap nem találta, és egy hét múlva lett meg, mikor a szagától lassan olvadni kezdett a műanyagszék.

De a bőröndbe hányás nekem is új :-D

@boy 2011.08.31. 09:10:31

Üdv Mindenkinek!

Eddig még nem kommentáltam az Aranypartot de ma már nem bírtam ki..:-D
Sixx ez a mai k@rva jó lett,kedvencem:"csak az ő fejében hallható vicces történeten röhögve zabál a kukán ülve."
Ja és számomra még az is nagy,hogy-hogy az istenbe bírta ki Levi míg kinyitja a bőröndöt,beleül és csak utána hány...ááá ez KÉSZ:-DD!
Ha pedig elfogy a kajájuk azt hiszem Niki sonkáiból elélnek még egy darabig....
Remélem pornós,kiélt fejű,47éves Rebinek nem sikerül behálóznia JKFJ-t!

Müszélia 2011.08.31. 09:14:45

és osztán mi lett a bőrönddel? valaki kiporszívózta azt is?

Dohányzó Zsiráf 2011.08.31. 09:17:49

Az ugye megvan mindenkinek, hogy a Viasat milyen szöveggel reklámozta ezt a műsort az utcai plakátokon?
Iszunk, hányunk, belefekszünk.
Na, a Levi most pont ezt csinálta.

sorozatwiki.hu/images/news/aranypart_plakat.jpg

teddypicker 2011.08.31. 09:18:49

@@boy: mikor már cipzárazta ki a bőröndöt, akkor már folyt belőle a hányás, csak akkor tetőzött, amikor bele is ült :)
amúgy hiányoltam az előző adásból, hogy nem lett megemlítva Ádám nagy szólása, hogy Pitta biztosan Drakula rokonnya!

mocskosmacska 2011.08.31. 09:23:29

@elmo27: Levi nagyon édes, ha egy kisállatnak fogod fel, de ha emberszámba veszed, akkor......a na ne kategória.

dhp 2011.08.31. 09:25:00

Ez a Melli mekkora fos egy színész... :|
Mindenki többé-kevésbé jól eljátssza mindig, amit kell, de ő...
Amikor riportot ad, üvölt róla, hogy olvassa, meg tegnap is, amit "munka" közben szerencsétlenkedett. Asszem' a Barátok Közt tiniszereplői is hitelesebbek nála, rossz választás volt.

mex18 2011.08.31. 09:40:41

Hát tényleg, ez a Beki & Niki inkább Lények A 8. utas a halál - ból.

garnéla mák 2011.08.31. 09:45:48

hova lett az alliteráció?

Verify 2011.08.31. 09:51:43

jó a HV:)
Melliről mikor lesz kép? ennyire jelentéktelen?

MsHamilton 2011.08.31. 09:52:53

Tegnap megnéztem a Viasaton ezt a részt és végig azon filóztam, hogy ebből hogy lesz HV, amikor kb semmi sem történt benne. Gratula, Sixx, mert a HC ezerszer jobb, mint a tényleges epizód.

Azért a szerkesztők is szenvedhettek, nem igazán produkáltak sok használható anyagot a szereplők. Jó, kivéve Levit, gyakorlatilag róla szólt az egész rész.

Ééééén is 2011.08.31. 09:56:16

Ezt a Niki-Beki akciót sajnos pont élőben láttam Siófokon. Senki más nem látszott az erkélyen, a pultban is csak Melli állt, már féltünk, hogy az összes többi embert megette a Niki, és hamar vége lesz a műsornak... :)

gastro, missing in action 2011.08.31. 10:02:56

Ez a Beki pont úgy néz ki, mint az öreg Judy Nero, még öregebben :))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.31. 10:03:39

"Beki a spagettit porszívózná, látszik, hogy nem sokat volt a kezében ilyen eszköz, bezzeg fasz, na mindegy." Ejnye sixx, de hát csak leszbipornóban szerepelt és még a műsorban se fogott a kezébe faszt te meg itten ítélkezel :D

mocskosmacska 2011.08.31. 10:11:23

@Benyeszke: Ha Levi így folytatja az italozást, akkor nem is fog.

R.M.E. 2011.08.31. 10:32:35

Na most végigröhögtem az egész szöveget, főleg hogy velem is hasonlók történtek tegnap este... :D

Nevem Earl 2011.08.31. 10:41:54

@Dohányzó Zsiráf: Én számolgattam a csillagokat a plakáton, a "belefekszünk"-höz túl kevés van. :) A másik kettő kijön. :D

Nevem Earl 2011.08.31. 10:43:03

Na, a Velvet szivárogtat, ma este megint alávágnak Porszívószájú Guminikinek.

AzHofi 2011.08.31. 10:47:34

@mocskosmacska: attól még lehet eksön. Kifekszik a férfi, a nő zongorahúrt húz a gyíkba hogy álljon valahogy, aztán gyite.

Dohányzó Zsiráf 2011.08.31. 10:57:08

@Nevem Earl: akkor "beleülünk"? :D
Végülis Levi inkább beleült.

Nevem Earl 2011.08.31. 11:08:07

@Dohányzó Zsiráf: Eeehh, valóban aktuális lenne. :D:D Na majd jól megszámolom újra a csillagokat hazafelé.

Hópehely54 2011.08.31. 11:09:49

Én nézem a műsort, és mint a kisgyerek a háziállatra, amit először lát, úgy tudok csodálkozni......
Ez mindennek a teteje, a tv műsorok között a legalpáribb, a leggusztustalanabb valami....
Néztem én az Édent is, az legalább tetszett, mert ott volt minden, ivás, bulizás, játék, egy kis észmunka is, de itt...
két kqva, a szó legszorosabb értelmében, még Kovi is pirulva nézheti ezeket a luvnyákat...
van egy fiatalember, akinek az agyát erre az időszakra elöntötte az alkohol, és mint egy ÁLLAT, úgy viselkedik. Ezt a tegnapi látványt még elrettentésként sem vetíteném le a fiatalabb korosztálynak, már a hülyeség ragadós, és pont a börőndös részt találnák meg.... és ők is ÁLLATOKKÁ válnának..... belőlük pedig elég ennyi is, amit itt most láthatunk.
Ezekhez az összeállításokhoz képest is legvadabb pornó is gyerekmese.
És elgondolkodom, hogy a mai fiatalok talán csak nem ilyenek ?
Vérlázító!!!!!!! Én már sok mindent láttam, tapasztaltam, de hogy ennyire ne legyen egy pici szégyenérzet sem egyikben sem, az már tényleg mindennek a teteje!! Ezeknek a gyerekeknek soha nem volt édesanyjuk, aki egy megfelelő makarenkói pofonnal helyretette volna az értékrendjüket ? Mert ha nem, szóljanak, én nagyon szívesen vállalom, hogy elküldöm őket DOLGOZNI!!!!

B-rocker (törölt) 2011.08.31. 11:25:23

Tök normálisan elvannak. Lassan elfogy a lóvé. Az igazi aljasság ezt felvenni sugározni, nézni és röhögni rajta.

Eruka 2011.08.31. 11:27:48

sixx, ugyan a tegnap esti hozott anyag kiváló volt, de ez az írás mindent visz :)))) vinnyogtam volna, ha nem ül itt a boss :DDD
nem is lehet ebből most kiemelni...az első betűtől az utolsóig remekmű!! THX!

kumm 2011.08.31. 11:30:46

@Eruka: Még szerencse, hogy van Ö és feldobja az unalmas reggeleket. :)

K3rnel 2011.08.31. 11:31:09

Azért még én is emlékszem azokra a részegségekre amikor még nem tanultam meg úgymond viselkedni, és nem tanultam még meg inni sem. Ilyenkor volt, hogy haver családi házának szélén a betonon aludtam nyáron, de betakartam magamat egy biciklivel nehogy megfázzak... Vagy a még bőven növésben lévő cseresznyefa esete amire felmászva rátűztem egy almát, majd kijelentettem, hogy ez mostantól egy almafa! Voltak ilyenek és lehet, hogy égni kellene tőle, ha az ember ilyen picsarészeg, de ez hozzá tartozik az élethez, a felnövéshez. Manapság a réginél jóval több piától sem vesztem el a kontrollt, ezt majd Levi is megtanulja idővel, addig meg néha lehány az erkélyről vagy telehányja a bőröndjét. Utóbbi egyébként piás fejjel még érthető is, mennyivel lokalizáltabb lett így a hányás, mintha szétcsattintotta volna a parkettán...

A két vendégkuki akiket a nők(?) felhoztak megmutatták, hogy a "szórakoztatás" amit a sok segg az aranypartban csinál nem is olyan könnyű műfaj, konkrétan olyan ok voltak, mint Meg a family guy legtöbb részében, észrevétlenek voltak, illetve az azért szar bizonyítvány, hogy egyikkel sem akarta Niki megdugatni magát, pedig nála aztán tök mindegy csak fasza legyen. Bár igaz, nem tudjuk, hogy a két díszmakinak volt-e megfelelő szerszáma Nikihez meg a másik műnőhöz... Örök rejtély. Érdekelne egy olyan műsor amiben mind a 8-10 szereplő Levi műfajú, szintű alkesz állat. Érdekelne, hogy külső segítség nélkül hányadik napon fulladnának bele egymás hányásába :) Azért mák, hogy ott vannak a töltelékek akik takarítanak és néha sírnak, hogy nemleszkajaéhenhalunk.

nasie 2011.08.31. 11:31:31

sixx, ez ma atom jó lett! másodszorra olvasva is sírva röhögtem.

Eruka 2011.08.31. 11:37:30

@Nevem Earl: szivárogtat a viasat is... az előzetesben is benne volt :) meg aztán ez nem az ÉH, nem múlik semmi azon, ki kivel, mikor, mennyit, hogyan....

én azt nem vágtam, hogy Varányusz-kisasszonyt ki csókolgatja a pultban? mert azon is munkaruha van... fej alapján az Alfa vagy MarciGold... (utóbbi lenne igazán nagy show :DD)

biohazard 2011.08.31. 11:38:47

Szerintem mutáló Levi bebaszásai kezdenek unalmasak lenni. Szerintem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.31. 11:39:10

@Hópehely54: tudod hány ember van aki pénzért BÁRMIRE hajlandó? Nyilván az ilyeneket küldik be egy ilyen műsorba. És biztos lehetsz benne, hogy semmiféle szégyenérzet nincs bennük

candyperfumegirl 2011.08.31. 11:39:48

Én még ezen szakadtam:

Levi: felmegyek, és kizavarok mindenkit! Bekit is! Mehet a teraszra aludni a nyulával!
Melli: ki az a Gyula?

Hópehely54 2011.08.31. 11:43:20

@Benyeszke: pont erről beszélek, hogy munkával, ésszel megkereseni a pénzt- az a mai világban művészet. Ezek nem emberek, mint írtam, hanem ÁLLATOK. Mert hogy az állatok csinálnak egmással ész nélkül bármit. És ha egy állat kiüti magát, annak nincs esze, megeszi a gyümölcsöt és így jár, de ha egy ember csinálja ezt a nap 24 órájában - ezt minek neveznénk ? És ami a legszörnyűbb, hogy mivel nem igazán van a késői kezdés, a gy

sixx · http://comment.blog.hu 2011.08.31. 11:47:25

@Hópehely54: elég már ebből, ez egy TÉVÉMŰSOR BASSZAMEG.

nasie 2011.08.31. 11:48:25

@Eruka: ha jól láttam akkor Korvettádám

gyilkos fűegér 2011.08.31. 11:50:59

"A debreceni Videó Presszó"

Videó Presszó... Ez gyönyörű! A kép is!
Szabadvers.

sz4sz4 2011.08.31. 11:52:46

Bazmeg sixx, eszembe nem jutna nézni ezt a fost, de ahogy leírod, atom! Kösz!:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.31. 11:55:46

@candyperfumegirl: :D Ugyanilyen volt előző este Korvettádám: Pitta Drakula rokonnya

kumm 2011.08.31. 11:56:02

@nasie: Csatlakozom, szerintem is az, mert ha jól rémlik vele lesz egy műszakban.

Vision 2011.08.31. 12:27:07

@Benyeszke: pénzért szinte mindenki hajlandó bármire, csak a tarifa kérdéses. Nekik alacsony, neked lehet, hogy jóval magasabb. Ez csak közgazdasági kérdés!

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2011.08.31. 12:32:47

Gratula, ez egy pompás összefoglaló, a TVben nem, de itt követem, csodálatos !

Liller 2011.08.31. 12:33:32

@Benyeszke: én sajnos még egy részt sem tudtam megnézni,de az tuti,h ez volt eddig a legjobb HV erről a műsorról!:)gratula,sixx!

Liller 2011.08.31. 12:44:12

amúgy fel vagyok háborodva,ebben a műsorban se csudapöcs,se egy jó segg nincsen...mit csináltak ezek a castingon?!:)

Princessbora 2011.08.31. 12:48:17

MarciGold szerepelhetne többet. Pl kívánics lennék egy önfeledt kacagásra tőle.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.31. 12:51:01

@Liller: sziiaaa Liller! :D Na igen, semmi csudapöcs, mert ugye ő legalább nem dugta be mindenhova és jól is nézett ki, itt meg csak szerencsétlen hülyék vannak, kivéve Levit mert ő csak szimplán hülye. Amúgy ne bánd hogy ne láttad a részeket, nehéz kibírni

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.31. 12:51:48

És ezúton köszönöm a Viasatnak hogy az ugató masztiff kutyát visszahozták, Bogyó macskámnak már nagyon hiányzott az ő "kis" barátja!

Liller 2011.08.31. 12:58:42

@Benyeszke: Szia,szia!:)na ja,nagyon hiányzik csudapöcs:)Levi cuki,mint mindig:)Pitta viszont szörnyen néz ki ilyen soványan...na jó,azért egyszer már megnézem,csak a rend kedvéért:)

Mme du Tancin 2011.08.31. 13:02:17

Levi: Láttam hogy nem annyira ismerősek az emberek, bár ennyi pia után nem annyira szoktak ismerősök lenni amugy sem!

:D:D:D ez kimaradt, pedig tegnap már akkor sixx-re gndoltam, amikor ezt meghallottam

Ballagator 2011.08.31. 13:21:33

Kurvajók ezek!
Én az az idegesítő típus vagyok, akinek nincs tévéje, és ha van rá alkalom, ezt büszkén ki is jelenti, így ezt a sorozatot se látom, viszont ezeket az összefoglalókat kurva jó olvasni. Valószínűleg sokkal jobb, mint ténylegesen nézni a sorozatot, mert így kimarad az agykárosodás, és csak a röhögés marad. Kemény szó a rápusztul, ezt még nem hallottam.
Csak így tovább!

Mérges 1234 2011.08.31. 13:42:17

@Ballagator:

"Én az az idegesítő típus vagyok, akinek nincs tévéje, és ha van rá alkalom, ezt büszkén ki is jelent"

Igazi barom vagy, de legalább beismered, sőt még büszkélkedsz is vele.

Nézzed nyugodtan, neked nem okozna agykárosodást.

Mérges 1234 2011.08.31. 13:49:21

Csináljatok már egy blogot azoknak akiknek nincs Tv-je, illetve van de nem ézik, vagy van de levitték a pincébe.

Faszom minden retardált köcsögbe, aki imigyen kezdei a mondanndóját:

1. Nincs Tv-m.

2. Én ugyan nem nézem ezt a szart.

3. ........

Futas'tok rendsyeresen ezt a programot az elbaszott Tv-tlen agyatokban....

if (you have a Tv == false)
{
you = "Kocsog";
}

sélli_ 2011.08.31. 13:52:19

@Doubledecker: :))) Ízirájder!
Aki nézi azért hülye, aki meg nem az meg azért :))

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2011.08.31. 13:55:00

NINCS TÉVÉM, NEM NÉZEM EZT A FOST, MINDIG MEGFEJTEM AZ ÚJSÁGBAN A KERESZTREJTVÉNYT, ILLETVE HA MÁSOKNÁL TÉVÉZEK, AKKOR IS CSAK A DUNA TÉVÉT NÉZZÜK ÉS NEGÉDES SZÉCSI SLÁGEREKRE SZOKTAM ÁLOMRA HAJTANI A FEJEM, MIKÖZBEN A KRÍMI HÁBORÚ BORZALMAI GYÖTÖRNEK, DE FOGAGGYÁTOK MÁN BE JÉZUSKRISZTUST A SZÍVÖTÖKBE A KURVAÉLETBEMÁNMÖG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sírok, Levi a legnagyobb:DDDDDDDDD István térjen vissza a trónjára, még egy kardoznám se sült el tőle... Szánalomhegy.

Mérges 1234 2011.08.31. 13:57:24

@Twix:

Ne te voltál az a gusztustalan fasz, aki tegnap a kitűnő neveléséről papolt itt????

Ha nem akkor nincs para!!!!

Ha igen, akkor @#$%^&*

Mérges 1234 2011.08.31. 13:57:27

@Twix:

Ne te voltál az a gusztustalan fasz, aki tegnap a kitűnő neveléséről papolt itt????

Ha nem akkor nincs para!!!!

Ha igen, akkor @#$%^&*

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2011.08.31. 13:58:10

@Doubledecker: Nem, az stim volt, ha jól emlékszem.

teddypicker 2011.08.31. 13:58:17

akinek nincs tévéje, nézze a műsor honlapján..E!

teddypicker 2011.08.31. 13:59:23

akinek nincsen tévéje, nézzen a műsor honlapján (remélem nem kétszer küldi el a kommentet)

Mérges 1234 2011.08.31. 14:00:58

@Twix:

Ok, akkor te valószínűleg nem vagy egy gusztustalan fasz, bár sosem tudhatjuk biztosan.

Smileykaxx 2011.08.31. 14:20:11

A bőröndös hányáshoz hasonlót még én sem láttam, tényleg ez a Levi fiú viszi a hátán a műsort, ha lehet így fogalmazni.:D
Ada, Gábor és Meli egyelőre inkább csak statiszták, de talán kellenek, mint a vígjátékokban azok, akik a vicces karaktert mindig hülyének nézik és az attól még viccesebb lesz a szemünkben. Vagy valami ilyesmi.
Csak ilyen emberből elég lenne egy-kettő is ebbe a műsorba.
Gábor azért elég szánalmas volt, amikor cikizte a két pasit, akik azért nála pár fokkal jobban néztek ki. Szerintem. És jól láttam? Tényleg csak 24 éves? Vagy itt is csak kiraknak random számokat a szereplők neve alá, mint régen a Maunika showban?

bubo cupropenis 2011.08.31. 14:25:27

Van TV-m, de tényleg csak a híradót nézem meg rajta esténként, akkor is megállapítom, hogy ezeket a híreket már olvastam nap közben a neten.
Viasat3-t sose néztem, se ezt a műsort, de itt a hogyvolton élvezet olvasni az összefoglalókat. Szerintem nem lenne ilyen jó élmény, ha nézném a TV-ben.

Mérges 1234 2011.08.31. 14:38:07

@bubo cupropenis:

+1 hülye.

Nos mi is vettünk egy 60-as plazmát, persze devizalhitelre mi másra. De nem nézzük levittük a pincébe.

De ha mégis nézzük nem sokat, csak a híradót.

Ja és mindig megállapítjuk, hogy a híreket már olvastuk a személkyi kölcsönre vásárolt laptopon napközben.

B+ szánalmas.

Miért éreznek egyesek késztetést, hogy leírják nem nézik a Tv-t????

Más:

Nem szoktam különben golfozni, de ha mégis nagyon környezet tudatosan.

Viszont a golf jó, sőt jobb olvasni róla, mint nézni. Biztos is!!!

Eruka 2011.08.31. 15:03:37

@Doubledecker: te ebben tényleg nem érezted a maxi iróniát??? :o

Mérges 1234 2011.08.31. 15:14:31

@Eruka:

Baj, hogy simán beveszem, hogy vannak ilyen retardáltak. :D

Eruka 2011.08.31. 15:26:43

@Doubledecker: jó, de azt kiabálta, hogy engedjétek közel Jézust, basszátokmeg :DDD ebből egyértelmű volt! sztem :DDD

Ballagator pedig azzal kezdte, hogy ő is az az idióta... szal neki nem kellett volna nekimenni szvsz :) jó hogy nem lett háború.

én meg vállalom, hogy van tv-m, és ha otthon vagyok szinte állandóan megy, mert enyhén szólva is sorozatfüggő vagyok. Oszt? :)) köpködhetnek a tévétlenek :-P (mellesleg nem gondolom, hogy ez jobb lenne, mint a tévétlenség, de ez van :D)

Mérges 1234 2011.08.31. 15:35:34

@Eruka:

Te a Twixnek csak viccből menten neki, rajta azért látszik, hogy nem hülye.

Ballagator, nyilván paraszt.

Persze nem tudom, mivel mindeki lehagyja a smile-kat, ahogy én is így nehéz értékelni.

Nekem hálistenek csak egy kedvenc sorozatom van, így csak keves időt rabol el. Ha több lenne vinnénk is a Tv-t a pinyóba.

Különben még csak nem is a lényeg, mennyit bámulja az ember a trubadúrládát, még csak nem is az, hogy mi szart lát benne. Hanem, hogy azokat hogyan értékeli.

pl. Még én se mondtam fel, hogy rohanjak az aranypartra inni Levivel, bár komolyan gondolkodom rajta.....

Eruka 2011.08.31. 15:54:14

@Doubledecker: ja jó, csak valóban lemaradtak a vigyorik :)))

és totál egyetértek Veled: az a lényeg, hogy a helyén kezeljük a dolgokat. Ez a fos egy fos, de nézem, mert másnap sokkal nagyobbakat kacagok sixx írásain.
De azért nekem is jönnek a(z) (ál)tudományos csatornák :DDD

zolee992 2011.09.02. 13:19:02

Hello.Nem tudja valaki mi a szám címe ami kb az 5. percnél szól,mikor Levi részegen zabál a szemetesen a munkahelyen.Már egy ideje keresem csak nem tom a címét..kÖsz

zolee992 2011.09.02. 13:22:39

videozer.com/video/CIPElp
Igy hátha ewlőbb meglesz..Ja jól emlékeztem..az 5. percnél..
süti beállítások módosítása