Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban-Rosszban 8x1540-8x1541.

2011. augusztus 30. 14:00 - Mária

Tamás atya tényleg meghalt? Ennél hosszabb haldoklós jelenetet ennél  rosszabbul öltözött milliárdoslánnyal még egy brazil szappanoperában sem láthatsz! De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük, ki hogy kezdte a napot Csillagkúton! Kardos doktor hazavitte egy jól sikerült éjszakára a szőke Katicát, ezért kijár neki az ajtócsapkodás Beától. Böbe megálmodta a brazil lottó számait, és emiatt egész nap morcos. Müller és társa előhívatták Szabi képét, de nem találnak rajta használható nyomot. Roland beszámol Konrádnak az elrablásáról, ami miatt a Bea-féle ajtócsapkodásból neki is egész napra kijut. Betti pedig az asztalnál sminkel.

Betti úgy készül a napra, mintha randevúra menne, szegény még nem tudja, ez lesz élete legszomorúbb randevúja. Nem tudni, mitől hízott meg a nyáron ennyire, de legalább rendes ruhát adhatott volna rá a stylist, olyat, ami ápol, s eltakar, nem egy olyat, amitől málnafagyiba mártott misszröfiként fog rá emlékezni a túlvilágon Tamás atya. A pap egész éjjel életveszélyben volt, folyamatosan állt le vagy a légzése, vagy a keringése.

Olivér már túl van a reggelijén, és úgy dönt, Rovaxin-lopással üti agyon azt a pár órát, ami ebédig még hátra van. Nemes doktor azonban gyanút fog és vizeletvizsgálatot ír elő a kiskutyaszemekkel esdeklő páciens számára. Olivér arcán látszik, ahogyan a fogaskerekek zakatolnak az agyában, hogy megoldja a problémát: honnan kerít a vizeletvizsgálathoz "tiszta" vizeletet ahelyett, amit maga produkálna.

Konrád nem veszi komolyan Roland beszámolóját az elrablásáról, ellenben legalább tíz percen át folyamatosan olyan poénokat mond, (Pl.: "Nem nyalok hátsókat, ezt a melót rád bízom."), amiket érdemes lenne összegyűjteni egy Jóban-Rosszban best quotes oldalon az utókor számára. Köszönet érte a forgatókönyv írójának. Roland a feleségét félti, attól tart, hogy az apja beváltja fenyegetését és Pongrácz doktor után Bea lesz a célpont, ha Richárd nem jut hozzá Kardos 10%-ához, ami kell a saját többségi tulajdonához. Olivér eközben pisivadászatra indul, mert a sajátját érthető okok miatt nem adhatja le Verának. Reszkessen minden draincső és vizeletgyűjtő tasak.

Tamás atya délelőtt felveszi az utolsó kenetet Balázs atyától, aki Bettit látva megértően bólogat az atya hányatott magánéletére gondolva. Betti bemegy szerelméhez a kórterembe, és még nem sejti, hogy mik lesznek a férfi hozzá intézett utolsó szavai.

Bodolaiék egész nap Böbe álmán rugóznak, az ország népe meg ettől egész nap azon fog agyalni, hogy mi a bánat az a brazil lottó. A rugózáshoz megérkezik Emil is, előkerül pár üveg sör és egy Sokol típusú táskarádió, ami előző este nem volt bent a hálószobában, ezért nem hallhatott Böbe félálomban Brazíliáról, hogy azután jól megálmodja a hírek által inspirált látomásában a brazil lottószámokat. Itt már mindenki kezdi érteni, hogy Böbének természetfeletti képességei vannak.

Betti végre bemehet Tamás atyához, aki bevallja, hogy gyötörte őt a bűntudat, amiért elhagyta a lányt. Azt is közli a lánnyal, hogy nem azért jött vissza, hogy közös jövőt kezdjenek, hanem azért, hogy "örökre kiirtson magából mindent, amit iránta érez". Azt hiszem, nem erre mondják azt, hogy valaki szépen és méltósággal távozott. Az elképesztően hosszúra nyújtott haldoklási jelenettel pedig a forgatókönyvírók csak tovább rontottak a dolgon.

Böbét délután Gyöngyi is megerősíti abban, hogy az asszony egy igazi látnok. Konrád és Roland még mindig Richárd következő lépésén vitatkoznak, végül Roland felhívja Vidovszkyt, aki meglehetősen gagyi kivitelben próbálja alakítani a jelenete szerint előírt maffiózót, beszélgetés közben hangosan csámcsogva és sós mogyorót meg viszkit tolva a pofájába.

A Jóban-Rosszban 1541. epizódjának a végén, mire lemegy a Nap, Tamás atya meghal. Vagy mégsem.

Címkék: jóban rosszban
22 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockjano 2011.08.30. 16:36:31

Miért van ilyen nagy ragasztás a mellkasán??? Ott jött ki az alien??? Bocs de még soha nem láttam egy részt sem...

drendy 2011.08.30. 16:47:53

Attól, hogy megosztottad velünk, hogy soha sem eddig te még soha (épp itt, a Jóban-rosszban hogyvolton) nőttél úgy mínusz 20 centit a szememben. Ügyes vagy.

különvélemény 2011.08.30. 16:50:14

Hülye kérdések órája:
Mi az a 8x1540 mínusz 8x1541? :)
-8?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.08.30. 17:15:20

Mérgesgombát meg halt
Evett tán, hogy meghalt?
Kilehelte lelkét,
Vagy telik még el két
Epizód, míg Tamás
Átlényegül a más-
-világra oszt' agyő,
S Betti bőg mint nagy Ő?
;-)

gaston 2011.08.30. 17:23:32

Jaj, de ciki, én ne fogok most fintorogni! Én inkább remélem, nem hal meg, mert a legjobb szereplő. Kicsit álszent dolognak tartom, amikor valaki beírja, hogy egy részt sem látott, de azért képes végigolvasni a cikket és még reagál is az olvasottakra....

gaston 2011.08.30. 17:24:22

Amúgy ezek az összefoglalók jók, jót röhögünk egy- egy mondaton :-)

mézescsók 2011.08.30. 17:30:45

@különvélemény: Meg a hülye válaszoké: kötőjel.

nikosz80 2011.08.30. 17:44:04

"Nem tudni, mitől hízott meg a nyáron ennyire, de legalább rendes ruhát adhatott volna rá a stylist, olyat, ami ápol, s eltakar, nem egy olyat, amitől málnafagyiba mártott misszröfiként fog rá emlékezni a túlvilágon Tamás atya"

aki ezt a 'bunkó' szöveget írta
kíváncsi lennék rá, hogy néz ki,
biztosan egy száz dioptriás 20 kg-os
'nyomika', akire még férfi nem nézett.
Igen valóban szólásszabadság van,
én is ezért írtam rá választ, mert
azt gondolom, gusztusos, szép, csinos
bájos nő a filmbeli Betti.
Szerintem szuper, aranyos, kedves,
egészséges fiatal nő és igenis emeli
a film színvonalát megjelenésével.
Tünemény, mosolygós, mindig vidám arcocskája emberi érzéseket sugall...
'nyomikának' üzenem, nézz már körül
csontkollekciókra nincs szükség.:)

larry 2011.08.30. 17:52:11

Nekem nincs tévém, az is hülye aki ezeket nézi, de ha lenne, akkor is csak iráni szociodrámákat néznék, meg tévéjátékot, ami régen volt, de ma már nincs, pedig aztán akkor még voltak igazi színészek, meg spektrumot, abból sokat lehet tanulni, mert az emberek szennyezik a környezetet és ki fognak pusztulni az állatok. Az Ibolya meg szerintem nem is halt meg, amikor a folyóba ugrott. Lesz itt még vérzivatar.

Bloodscalp 2011.08.30. 18:08:10

ezt a szart is betiltanám, ment a nagy titkolozás hogy vajon kit lőnek le promóban, holott a golyóra rá volt írva a név....kurvanagy promó

ha már rendes szappanoperát se tudunk gyártani...kész

karnak 2011.08.30. 18:54:23

@nikosz80: neked is van velemenyed megosztottad, eljen.

egy valamit azert ne felejtsunk el, a 'ne bantsuk a kovereket tulsulyosakat, stb'.. miszert a tulsuly, koverseg az emberek 90%-anal abbol fakad, hogy tobb kaloriat visz be, mint amennyit eleget, es ezert nem veletlenul kover, nem "csak ugy megtortent" h az lett, hanem nem tesz erte h ne igy legyen.

Mosómedve! 2011.08.30. 19:41:30

Én gebeként (ha nikosz80-nak jobban tetszik, csontkollekcióként :) ) azt mondom, hogy egyáltalán nincs baj Bettyvel, ha csak feleannyira jól néznék ki mint ő, akkor most valszeg nem blogokat olvasnék :D

Ja és fogadjunk hogy Tamás atya nem fog meghalni, de még vagy 2000 résznek el kell telnie, hogy végre összejöjjenek...

SarahConnor 2011.08.30. 20:21:41

@Bloodscalp: 3 név volt a golyókra írva, minden alkalommal változott, hogy Pongrácz doki, Betty vagy a pap neve van belevésve, így nem lőttek le semmilyen poént...

Emanuelle 2011.08.30. 22:00:24

Lehet, hogy Szabó Zsófi mint töltöttgalamocska sok mindenkinek bejön, de hogy átkozottul pocsék színésznő, az fix. Esetében az alma igencsak messze esett a fájától.

Külön köszönet, hogy 20 percig nézhettem Tamás atya orrszőrét, Jóbanrosszban, én így szeretlek.

Vidovszkyt meg nem savazni, ő az egyik legjobb arc, kár volt háttérbe szorítani.

Horizont 2011.08.30. 22:44:59

Szabó Zsófi mint színésznő annyira harmatgyenge. Ma a görcsös zokogást imitáló jelenteinél el kellett kapcsolnom róla, mert iszonyat volt.Szegény apja...Nem a filmbéli:)

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2011.08.31. 08:38:19

mér' van ebben a remekműben nem harmatgyenge színész is?

n0ri60 2011.08.31. 08:47:12

Volt, csak őket kiírták, valószínűleg nem tellet rájuk a büdzséből.

Emanuelle 2011.08.31. 09:52:16

@n0ri60: Nem tudom kire gondolsz?

@trollala: Nem sok, de Mihályfi Balázs szerintem jó, és nekem Seres Dániel játékával sincs sok gondom. Az viszont gáz, hogy egyetlen női szereplő sincs, akit szívem szerint ne vágnék tarkón egy szívlapáttal.

Bloodscalp 2011.08.31. 11:52:52

@Fenimore: látszik hogy hülyére nézem a tv2-t, mindig csak a tomisat láttam, sztem a rendezői változatban tomi atya pedofil volt, ezért nem kellett neki zsófika se, és egy áldozat apja puffantotta le, de ezt persze az érzékeny magyar közöségnek sok lett volna

Mária 2011.08.31. 18:59:03

@rockjano:

A ragasztás a mellkasán amiatt van, mert ahhoz, hogy a golyót megtalálják, fel kellett nyitni és meg kellett találni a golyót, ezt éles helyzetben valószínűleg néhány borda bánja, plusz körbe kellett nézni, hogy mi, hol és mennyire sérült.

A sorozatnak van orvosi szakmai tanácsadója, gondolom, az mondta, hogy ilyen esetben kevés lenne a hitelességhez egy sima Miki egeres leukoplaszt :)

@különvélemény:

A 8x1540 azt jelenti, hogy a nyolcadik évad 1540. epizódjáról van szó. Az első évad nem volt teljes évad, mert nem szeptembertől tartott a következő év júniusáig, hanem ugyanabban az évben kezdődött, mint amelyikben a nyári szünet miatt lezárták.

nikosz80 2011.11.26. 13:11:32

Kedves Kommentezők!

Szerintem Zsófi, csinos, vonzó nő,
nem kövér, ahogy egyesek írják.
Az a baj, ha valaki nem a csontsovány
modell kategóriába tartozik, már kövérnek titulálják. Sajnos, lányainknak
ezért ez a követendő példa és ezért
van annyi aneroxiás és bulémiás lány.
Én a filmből nem sokat láttam, mert
inkább internetezem, de erre felkaptam
a fejem, hogy őt minek titulálták.
Nem, valóban nincs meg az a színészi
képessége mint az édesapjának, ez
így igaz, de nem is tanult annak.
Viszont bájos és ezt senki nem
vitathatja. Szép napot mindenkinek!!!
Én inkább azt javaslom olvassatok
szépirodalmat a vita helyett, magam
is ezt csinálom sokszor :))
süti beállítások módosítása