Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5759-5760

2011. augusztus 30. 11:00 - dj Zax

"Na szóval látod ide, ide volt eldugva Géza pénze" - nyitja egy felütéssel a mai epizódot Novák Laci a született pancser, aki szerint nála nagyobb biztonságban van a talált pénz, mint az automata fosztogató Gézánál. Én Géza helyében azért izgulnék egy kicsit... Gabi rátapint a lényegre. Itt bizony a kecske magára bízta a káposztát... Laci megbánó üzemmódban, Gabi azért lájkolja... Szabi is megérkezik a Kinga-Géza-Szabi osztatlan közös rezidenciára. A ledobott textilek és Kinga hangeffektjei alapján éppen valaki stoppolja a szöszi amnéziást, ami nem baj, de Szabinak erről más a véleménye. Nagy jóstehetség nem kell hozzá, hogy kitaláljuk kié a stoppolófa: Géza tette oda magát az első adandó alkalommal. Szabi vizuál egy rózsaszín melltartót, majd balra el, otthon Aliz várja piros miniben. Timike itt alszik, ma esti feladat, felvigyázni a csitrikre. Szabinak kedve van, nem kevés.

Andráséknál családi kör készülődik, a kölkék az egy seggre jutó kanapészeleten veszekednek, András szerint valami "jónak ígérkező film kezdődik a tévében", zenéje alapján a Sógunra tippelnék. Balázs megjön a kórházból, ha szerencséje van még nem hűlt ki a rakott karfiol, bár ez inkább nézőpont kérdése. Nem is jön be neki a mai menü, egy hadvezér komolyságával jelenti be a drámai hírt: faterhoz költözik, szükség van. Közben Nóra sasszézik a lakásában két pezsgőspohárral, denszingindörén van Atikám, az meg is jelenik hátul egy pezsgősüveggel. Indul a tánc, folyik a nedű, az ügyvédnő valami sosem hallott melankolikus szerzeményt dudorászik, erre indul be Attila, de a csók az tiltott gyümölcs, csak a gerinchajlító mutatványokra van itten energia. Nyakszívás indul, de hoppácsak! Csengetnek, Zsuzsa az, cekkerrel. Jó hogy jössz, már vártunk. Ez a buli is megdöglött. Pláne, hogy beköltözik éjszakára.

Zsoltéknál meghitt családi vacsi, Zsófi és Klaudia vitatják meg a protokollnak megfelelően a "sültnek" a receptjét. Klaudiának fellőtték a pizsamát, húz haza, de egy jó kis hallgatózás még befér a vén kígyónak. Van is mit kagylózzon, mert Zsolt szerint nem kell elesni, annyira nem volt jó a buli, pláne, hogy Klaudia fizette ki az uzsorást. Összevonja szemöldökét, mint Rózsa Sándor, indul is az adok-kapok. Zsófi meg már megy is. Viszlát. Az ő arcát nem köll nézni többet. Pár lakással arrébb Zsuzsa egy pohár víz mellett önti ki a szívét Nórának. Otthagyta Jánost. Szóval semmi érdekes. Bár most, hogy Attila jól demonstráltan elment zuhanyozni éppen elővehetnék a hüvelygomba kérdést is, de ez most úgy látom nem aktuális. Mindenesetre a szex határozatlan időre elnapolva.

Kinga és Géza előbújnak a hálóból, arcukon elégedett mosoly. Folyadék pótlás megy, meg félrebeszélés. Géza el akarja mondani, hogy érdemtelenül tárazott ki, de az "én is szeretlek, te is szeretsz" közös mottó a feledés homályába meríti a cseppet sem elhanyagolható mondanivalót. Másnap ébredés, üres a konyha, Géza portyára indul, míg az amnéziás szöszi megtömi a sporttáskát - kirándulás lesz itten, nem is akármilyen. Rózsában két full extrás szendvics rendel Szabitól, aki válaszul akkora sajtost mér Géza fejére, hogy az néz a fejéből, mint a bögöly. Kocsmai verekedés előkészülete és szájkarate zajlik. Innen nézve Szabinak van igaza, mégis csak egy amnéziás csajt csinált meg Géza, de meglepve azért nem vagyunk. Vili bácsi végszavazza le a botrányt: szégyenli, hogy Géza a fia. Hahó Vili bácsi! Magdi anyus vagy negyven évig volt a felesége... azt én jobban szégyellném.

Zsófiéknál reggeli. Zsolt második dolga a reggeli bohócigazítás után, hogy benézzen a hűtőbe ott van-e a nagys' asszony. Az asztalnál ülők is nagyon viccesnek tartják, én meg pláne. Zsolt osztja Zsófit, Linda pedig - aki szintén nagyon okos - védi. A vége az, hogy kocsmáros Zsolti mehet a Rózsába reggelizni. Nem is baj, hiszen ott fogadja az ügyvédét, pénz átvételi projekt okán. Jó hírek vannak: el kell menni érte külföldre. Nóráéknál is felüti fejét a spontán reggeli. Tolják az arcba a pirítóst. Nóra aggódik Miki miatt, akire kerekesszék vár, Zsuzsa tudja milyen ez, mert András is volt már benzin mérgezés miatt kórházban. Epic! Ez tényleg pont ugyanolyan!

Kinga tömi a sporttáskát, eközben véletlenül lever egy képet. Nocsak, nocsak! A képen Kinga és Szabi van, össze vannak borulva, mint a kocsma előtt a biciklik. Géza hazaér, de minek, elméletben már kitett kutya és gyakorlatban is kísértetiesen hasonló a forgatókönyv. Ki is van rúgva, ráadták a szopóálarcot... Na ezzel a lendülettel, meg valami fehér kóróval ki is ballag a temetőbe Magdi anyus sírjához. Ott elmantrázgat Kinga soha be nem teljesedő szerelmén, meg Magdi anyus hiányán, de hál' Istennek utóbbi csak Gézának hiányzik.

Az irodában Miki balesete a téma és Balázs hazaköltözése, ami jót tenne neki.Ezzel mindenki egyet ért, csak Juli nem, de ő nincs is ott. Nóra szól Andrásnak, hogy Zsuzsa elköltözött Jánostól... és éppen náluk húzta meg magát. Ez rossz hír Attilának, polírozhatja kézzel a bohócot. András át is ugrik Nórához Zsuzsát vigasztalni, szerintem Attilát kéne, de mindegy is. Elhagyott János a téma, de egyszer csak csengetnek. Én Nóráék helyében leszerelném ezt a csengőt mert kurvára idegesítő. Juli az, mappáért jött, egy rögtönzött kínos-hármast adnak elő. Majd András dobbant, Juli meg kesztyűt dob Zsuzsának, kard ki kard, de András Julié. Remek, lányok. Mehettek zuhanyozni.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabi9 2011.08.30. 12:44:20

Jó lett, bár tényleg sok a név. Mondjuk arra tippem sincs, hogy lehetne ezen javítani. Talán ha lennének az itteni a szereplőknek gúnyneveik, akkor élveznék a nembékánézők is. De ez csak egy tipp. Nekem, mint békánéző, élvezetes írás volt.

_izée 2011.08.30. 13:23:05

Laci fiam, süt a pék!

Flankerr 2011.08.30. 13:35:32

"Hahó Vili bácsi! Magdi anyus vagy negyven évig volt a felesége... azt én jobban szégyellném."
alakul ez..:)

JanCsi 2011.08.30. 14:05:32

ez ma naon jó volt!

Tüzitündér 2011.08.30. 14:51:09

Sokkal jobb volt, mint a tegnapi..... vigyorogtam ezerrel. Gratula!

Johnny336 2011.08.30. 17:00:12

A kihűlt rakott karfiolos szövegen sírva fakadtam :)

Várjuk a holnapit is!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.08.30. 19:29:33

Ideje lenne hogy Zsuzsan athajtson egy kombajn, nagyon idegesito.

Emanuelle 2011.08.30. 20:02:29

Most akkor ki írja a hv-t? Ez minden esetre sokkal jobban tetszett mint a tegnapi.

dj Zax 2011.08.30. 20:13:49

@Emanuelle:

4 író van, felváltva dolgozzuk fel a naponta ránk szakadó anyagot. Stella-t már tegnap megismerhettétek, ma én fejtettem egyet, a további két író valszeg jövő héten jelentkezik. Jó szórakozást mindenkinek... :-)

ui: Ja és kombájn ügyben majd intézünk valamit...

Emanuelle 2011.08.30. 22:06:43

@dj zax: Köszi az infót, kiváncsian várom a folytatást, vajh mit hoznak ki ebből a csodasoriból a többiek. A kombájnnal egyetértek, sőt, ennél tovább is hajlandó lennék elmenni, bár a halállistámon nem csak Zsuzsa szerepel.
süti beállítások módosítása