Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5757-5758.

2011. augusztus 29. 11:00 - Stella_zs

Balázs és Hanna rexezni hívja bambafejű Petit, de a srác éppen szobafogságban van a titkos buli miatt, így helyette a legalább két korosztállyal alacsonyabb szinten leledző Bandika csatlakozik a már nem baseball-sapkás Hannáékhoz. Kingát bűntudat gyötri amiatt, hogy emlékei szerint megcsalta Gézát Szabival. Szegény lánynak elég nagy hézagok vannak az emlékeiben, kicsit összekuszálódtak a szerelmi szálak a fejében, ami nem is csoda, valljuk be. Hanna nagyon romantikusan eteti Balázst valamiféle sütivel a Rózsában, Bandika pedig Lindánál próbálkozik be. Elég vicces jelenet, ahogy a nemrég még totyogó Bandika már csajozni próbál.

Klaudia a Rózsában kombinál a táskás szemeivel, Hannát és Balázst hozza össze gondolatban. Fizetésnél csődöt mond a bankkártyája, és utána jól lecseszi a könyvelőjét, hogy miért nem csoportosította át a lekötött pénzeit. Hja kérem, akinek még lekötött lóvéja is van.

Zsolt az irodájában kifizeti az Uzsorást, ekkor némileg megkönnyebbül, de nem sokkal később Klaudia már Zsófitól kérdezi, hogy Zsolt mikor fogja megadni neki a több tízmilliós (wtf?) tartozását. Persze Klaudia nagyon türelmes, de Zsolt agya eléggé eldurran, amikor még a vacsoránál is Klaudia beképzelt fejét kell néznie. Megjegyezném, hogy Zsolt nyakában rettentően szexisnek tartott medál fityeg, talán ezt még az Aloe Verás biznisz idején vette??

Géza meglátogatja Zsófit és kéri, hogy ne stresszeljék Kinga emlékezetét feleslegesen. Itt jegyezném meg, hogy Géza szemei is elég táskásak, szóval tutira együtt dorbézoltak suttyomban Klaudiával. Végülis ebben a sorozatban szinte mindenki volt már mindenkivel, tehát miért is ne jöhetne be egy újabb szerelmi szál Géza és Klaudia közé? Persze ez csak az én agyamban született meg, az írókéban még nem.

Szabi hazamegy a saját albérletébe, de Kinga kidobja őt a lelkiismeret furdalása miatt. Szabi kikészül, de bízik benne, hogy Kinga amnéziája hamarosan elmúlik, és minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba. Linda meglátogatja Petit és az ajtóban állva jól kiosztja, mert őt okolja a Miklóssal és Balázzsal történt balesetért. Klaudia bemegy Miklóshoz a kórházba, és jó szokásához híven kicsit kár-örömködik Miklós balesetén. Miklós felkapja a vizet és mérgében egy mandarint dob a távozó Klaudia után.

Miklóshoz bemegy az orvos és közli vele, hogy a lábai lebénultak, de még nem tud neki biztosat mondani a lehetséges gyógyulásával kapcsolatban. Balázs meglátogatja Miklóst, és nagyon állat Vanilla Ice-os sérója van, wow! Balázsról még annyit tudhatunk meg, hogy totál belezúgott Hannába és ezt azzal demonstrálja, hogy megsimogatja a lány által a gipszére pingált idióta köszönetnyilvánítást. Zsolt számon kéri Lacitól az ellopott pénzt, és megfenyegeti. Laci bevallja Gabinak, hogy tényleg ő lopta el a pénzt. Kinga és Géza egymásnak esnek, és Anyám szavaival élve: Géza lecsupaszítja a lányt.

Címkék: barátok közt
13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2011.08.29. 11:10:47

Elsőre, ilyen alapanyagból egész jó lett. Viszont hiányolom az előző 5756 rész legalább kivonatos összefoglalóját..:)
Na jó, csak előző 10-20 részét, hogy BK szüzek is bekapcsolódhassanak a hogyvoltokba.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.08.29. 12:07:44

Ja hogy ez a történelmi esemény? BK a hogyvolton? Jaj :D

rexter 2011.08.29. 13:21:19

jaj jaj micsoda hianypotlo munka :)
ki az a Gabi? Milyen ellopott penz?

bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.08.29. 14:00:41

Ez a szappanopera szimplán gyűlöletes. Mikor fejezik már be?

sakraf8 2011.08.29. 14:19:30

Kicsit olyan lett mint a sorozat, a 80%-ban neveket sorolnak:), de azért maxirespect!

HúszTíz 2011.08.29. 14:54:02

Minden elismerésem, aki nem elég hogy nézi, még írni is tud róla :-P

Amúgy én már azt hittem, hogy legalább a 10.000-ik résznél tartanak. Ennek is akkor lesz vége, mint a Szabó családnak anno?

mrs wilkinson 2011.08.29. 15:37:41

Géza táskás szeme még hagyján, de mióta szedi a szemöldökét?? Szent Kleofás...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.08.29. 15:38:19

"Miklós felkapja a vizet és mérgében egy mandarint dob a távozó Klaudia után."

No, ebből még baj lehet. Olvastam én már itt HV-ot, amikor dobálták egymást. Akkor most Miklós is ki lesz zárva?

smartdrive 2011.08.29. 16:37:13

ez csak valami vicc lehet

Drout 2011.08.29. 17:37:28

@mrs wilkinson: szerintem Kristófból előbb utóbb Krisztina lesz...

rmr 2011.09.05. 14:49:56

Németh Kristóf tényleg így néz ki, vagy csak ilyennek maszkírozták?
süti beállítások módosítása