Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

House 6x15 - Magánéletek (Private Lives)

2011. augusztus 24. 12:00 - candyperfumegirl

House aktuális hetibetegének nincs sok titka. Igazi exhibicionista blogger a nő, az a fajta, aki posztol akkor, ha elszakadt a bugyigumija, akkor, ha felmentek a gázárak, akkor, ha elviselhetetlen izzadtságszag volt a négyeshatoson, akkor, ha a pasija nem akarta megdugni, szóval a világon MINDENRŐL. Gondolnánk, hogy igazi jutalomjáték ez a diagnosztikának, kórtörténetet máris kipipálhatjuk, hiszen jegyzett minden köhintést, Chase-t ráállítjuk a szakirodalomra, és kész. House persze elvből közelébe nem megy ennek a betegnek, mert aki mindent ilyen pofátlan módon kitereget, abban semmi érdekes nem lehet, különben is van neki ennél jobb dolga is.

Most éppen Jimmyt lecseszni, amiért a pótfelesége lakótársa eldugta előle a pornóDVD-it. Jimmynek erre több oka is volt, először is eleve gáznak tartja, hogy valaki még tékába jár pornót kölcsönözni, ez kb. annyira retro, mint a discman, meg különben is, mire való az internet? Egyéb okait egyelőre homály fedi, House-nak meg nem kell a süket duma, kéri a filmeket vissza, de nagy sebességgel, ellenkező esetben ülősztrájkkal, munkabeszüntetéssel és további stílustalan bútordarabok beszerzésével fenyeget. Jimmy meg alternatív programjavaslatot tesz országos cimborájának, hátha fárad már a csuklója, miért nem kíséri el pl. a rapidrandira, amire készül? Először is azért, mert erről a kifejezésről House-nak max az jut eszébe, hogy speed hatása alatt randizni, ami amúgy nem lenne ellenére, de ha Jimmy ötletének bármi köze van úgy 50 idegen nővel folytatott egyperces könnyű kis csevegéshez kedvenc színekről meg preferált szexuális pozitúrákról, akkor a maga részéről passzolná ezt a programot.

Kórházban a csapat már munkához látott, most éppen olvasás közben bírják megzavarni főnöküket a legújabb eredményekkel, ezek soha nem tanulnak semmiből. House nem kér a hetibeteg blogon felsorolt nyavalyáiból, az érdekes úgyis az, amit nem mond el („de olyan nincs!” – ellenkezik Chase), úgyhogy ő hű marad a jól bevált módszerhez, és házkutatni küldi tanult alkalmazottait. Ezúttal Taub és 13 lett a kiválasztott, mert hátha két unalmas karakter együtt elvisz a hátán egy jelenetet. Házkutatás közben a szomszéd zavarja meg őket, akit először is meg kell győzni, hogy ők orvosok, nem betörők, azért dolgoznak gumikesztyűben, és kutakodnak az ékszeres dobozban. Ha már ilyen sikeresen bizalmat ébresztettek maguk iránt, szomszéd elmondja nekik, hogy csak a baja van a szomszédasszonnyal, aki annyira zöld, hogy nem engedi irtani a házban a patkányokat sem, puszta kézzel hajította ki a kihelyezett patkánymérget. Ez még akár érdekes is lehet, már szaladnak is a mesterhez az információval.

Ezek után Jimmy nem hogy meggyőzte House-t, de még Chase-t is hozta magával a rapidrandira. Na itt álljunk meg egy pillanatra, ez kb. olyan, mint a menyasszonyt elvinni a legénybúcsúra, éppen az értelmét veszi el a dolognak, háborog is House rendesen, Jimmy mégis mit képzeltél? Ugyan, nem vagyok én olyan jó faszi, irul-pirul a wombat mint egy elsőbálozó. Ó, dehogynem, biztosítja Jimmy ÉS House, akik egy átmulatott éjszaka legemelkedettebb pillanatiban talán még ők maguk is rámozdulnának a szöszi kollegára. Hát még ha mindez a 6. évad közepe előtt játszódik, amikor még bejátszott a Haj faktor is, talán haza is mehetne itt és most mindenki. House fogadást ajánl: Chase hozza az elképzelhető legbunkóbb formáját (szerepmodellt ehhez tetszőlegesen választhat a közeli ismeretségi köréből), legyen érdektelen, halmozza a nyelvtani hibákat, és nem használhatja az akcentusát sem, próbáljon így becsajozni. Lássuk, mire megy az ausszi, ha fegyvertelenül megy csatába, miközben ő meg Jimmy legjobb formájukat hozva fogják megkörnyékezni a kiéhezett nőseregletet. Az este eredménye: Jimmy sikeresen ad lelkisegély szolgálatot annak a megközelítőleg 30 nőnek, akiknek valami közeli hozzátartozója rákban hunyt el (kellett neki igazat mondani a foglalkozásáról), House meg elhajt egy egész vállalható külsejű nőt azzal, hogy porrá alázza, mert persze leleplezi minden hazugságát, amivel kívánatossá akarta tenni magát. (a jobb kezed ezúton is üdvözöl, House) Na és Chase, bunkón, akcentus és Haj nélkül? Vagy 100 telefonszámmal távozik, House meg egy százassal a zsebében.

Hetibeteg ezalatt unalmában orvosairól posztol a blogban, véleményezzék a hozzászólók, melyik a leginkompetensebb. Csapatot határozottan kezdi idegesíteni a dolog, betegnél meg veseprobléma lép fel, hogy legyen valami tünet, amivel a változatosság kedvéért kezdeni is tudnak valamit. House meg nagyon rosszkedvű, mert Jimmy az összes pornóját elkobozta már megint, kénytelen volt helyette Jimmy családi fotóalbumát nézegetni, bár az idősebb Mrs. Wilson egész jó bőr. Ez viszont csak ideig-óráig kötötte le, úgyhogy visszament a tékába visszaszerezni a pornókat, de egy hiányzik. Jimmy egyet nem vitt vissza! Nocsak. Talált valami kedvére valót? House úgyis kideríti, úgy éljek.

Pár kör a város többi videótékájában, és meg is van egy Jimmy által még el nem kobzott kópia a kérdéses filmből. Amiben Jimmy szerepel! Szarvasjelmezben!!! Ezt adjátok össze. A dolognak köze van némi alternatív zenei aláfestéshez, meghatározhatatlan rítustánchoz, és az animálpornó egy egészen érdekes fajtájához, Jimmy, a szarvasember teszi magáévá az erdei nimfát, illetve nem is, egy snitt után már egy szobortestű profi helyettesíti kedvenc onkológusunkat a dugós jelenetekben, de ez a lényegen persze nem változtat. Jimmy. Szerepelt. Egy. PORNÓBAN! Ez egyszerűen túl szép, hogy igaz legyen. Na most jönne a „fiatal voltam, és kellett a pénz segítettem egy évfolyamtársamnak a vizsgafilmjében az egyetemen, ő meg később pornót csinált belőle” szöveg, de nincs az a duma, ami le tudná törölni a vigyort House képéről ezek után.

Chase hivatástudatból még mindig páciensük blogját bújja, és már kurvára unja a dolgot, közben meg azon mereng, hogy őt vajon csak a szépségéért szeretik az emberek? Itt és most ajánlom figyelmébe ezt a videót, és talán lépjünk is túl ezen a problémán. Inkább elmegy megvizsgálni a beteget, és feltűnik neki, hogy nem akar a hátára feküdni, és mivel a nők általában hanyattvágják magukat neki, ez mindenképpen anomália. Ausszi azt okoskodja ki, hogy ez szívbillentyű gond lehet, és még igaza is van, nem csak szép, de okos is! House nem is lehetne büszkébb.

Beteget ez a felfedezés most dilemma elé állítja, két választása van: vagy egy disznó szívbillentyűjét ültetik be, vagy egy műanyagot. Mindkettőnek van hátulütője, előbbit 10 után cserélni kell, utóbbival viszont soha nem lehet gyereke. És mit tesz most? Megvitatja a férjével ezt a fontos döntést? Francokat. Fellövi a netre, és majd a kommentelők eldöntik, mi legyen, remélem, a világháló összes trollja betalálja hasznosabbnál hasznosabb javaslatokkal, hogy mit kéne beültetni neki és hova.

Jimmy irodájának közben kicsit átalakult a berendezése, továbbra is retro mozik a fő téma, de a Hitchcock poszterek rejtélyes módon kicserélődtek szarvaspornós poszterekre Dr. James Wilsonnal a főszerepben. Csak egy megjegyzés: hogy ez létrejöhessen, valakinek olyan jó minőségű képeket kellett szereznie egy Zs-kategóriás kísérleti pornó egy mellékszereplőjéről, amik poszter méretben nyomtathatók, elkészíteni a grafikát feliratozással, ahogy kell, hogy moziplakátnak nézzen ki, kinyomtatni, bekereztetni, és észrevétlenül elhelyezni Jimmy irodájában, gondolkozzunk el ezen egy picit. A kreatív elme nem ismer határokat. És ha már itt tartunk, valami rejtélyes módon elkezdett a film terjedni a kórházi dolgozók körében, mert újabban mindenki Jimmy egyetlen mondatát („soha ne félj!”) idézi a filmből, és alkalmazzák ezt annyi beszélgetésben, amennyiben csak lehetséges.

Jimmy persze máris bosszút forral, és mivel ő már semmi olyan kompromittáló dolgot nem tud előásni House-ról, amit még ne használt volna fel ellene, Chase-t kéri meg, hogy segítsen neki. House olvas mostanában valamit, Jimmy rögtön ki is nyomozza, hogy valami pap prédikációinak gyűjteményét bújja, ez erősen WTF-fordulat, hiszen House-ról beszélünk.

Hetibeteg trolljai közben döntésre jutottak, műanyag szívbillentyű nyert 51%-49% arányban, szóval további vitának itt helye nincs, tolhatják is a műtőbe. Férj minden szál haját kitépi eközben, nem létezik, hogy ilyen agyrém módon döntsön a felesége az életéről, nem is fog a neje blogjára szavazni a Goldenblogon, az hétszentség. Ezt a kellemetlen helyzetet még tovább rontja, hogy hetibetegnek perforál a vakbele ezt azonnal műteni kell, és ha már ott vannak, szét is néznek egy kicsit a belsejében, sosem lehet tudni. Ez hasznosnak bizonyul, mert ráksejteket fedeznek fel, limfómája van. Célzott limfómavakcinát tudnak adni neki, de ez kockázatos, ha nem válik be a dolog, maximum egy évet élhet még. Akkor meg mire várunk? –kérdezi a beteg, és ez minimum furcsa, semmi blogbejegyzés, semmi közvélemény-kutatás?

Jimmy otthon szembesíti House-t legújabb kedvenc könyvével, House válogatott hazugságokat ad be neki, Oprah ajánlotta, könyvklub, csak hogy a legjobbakat említsük. Másnap már az egész team ezt a könyvet olvassa, ami furcsa, nem a Tűz és Jég Daláról van szóvégül is, ez nem kapható kereskedelmi forgalomban, valakinek (Chase-nek) egyenesen a kiadótól kellett beszereznie.

Hetibetegnek meg nagyon felmegy a láza a vakcinától, ez rossz hír, bele is halhat. Csapat most megy Cuddyhoz sírni, mert egyrészt elakadtak, másrészt nagyon kellett már egy valamire való dekoltázs ebbe az epizódba. Team megemlíti, hogy a beteg nappal alszik, és House ezen elgondolkodik, ez mindig így volt nála vajon? Posztok feltöltési időpontjából ez könnyen visszakereshető, és valóban, régen nappal posztolt, egy ideje meg éjszaka, napéjfelcserélődése van, ami egy újabb tünet. House olyan büszke magára, hogy miután a team engedelmesen magukra hagyta őket, kilátásba helyez egy smárolást Cuddynál, és Főnöknéni arckifejezéséből ítélve határozottan mérlegeli ezt a lehetőséget.

Kiokoskodták, hogy a rákos sejtek nem limfómát jelentenek, nem hat a vakcina, és gyorsabban haldoklik, csak éppen nem tudják, mitől. Sőt, májelégtelensége is van a betegnek, újabb tünet. Legokosabb, amit ki tudnak találni, hogy nem a vakcinától ment fel a láza, akkor viszont valami fertőzés lesz. Széles spektrumú antibiotikumot írnak elő neki, ez így első hallásra orvosi célú szőnyegbombázásnak tűnik, jó lenne inkább agyalni még egy kicsit. Mi lehet még, amit nem tudnak a hetibetegről?

House kénytelen vége belenézni a blogba, és most azok a „House a félig sötét irodában agyal sejtelmes zene kíséretében” képsorok következnek, amik egy pillanatra visszaidézik az első évadok hangulatát. Jimmy is érkezik, rájött, hogy House azért olvasta a prédikációs könyvet, mert a biológiai apja írta, különben miért is érdekelné őt az efféle szarság? Szarság – House-nak ez a szó üt szöget a fejébe, és igen, ebből van meg a heti epifánia.

Beállít a beteghez, és csak úgy bemutatkozás gyanánt megkérdezi, hogy mégis mikor kakilt utoljára? Érdekes módon ez volt az egyetlen téma, aminek a hölgy nem szentelt blogbejegyzéseket, pedig House számára ez lett volna informatív. Mert hiába lett vegetáriánus, a kiválasztása ehhez nem alkalmazkodott, a szervezete nem tudja felvenni a szükséges tápanyagot. Egy fertőzés okozta, és Chase és 13 már mondják is kórusban, hogy Whipple's betegség, nagyon ügyes. Ez kezelhető, persze új szívbillentyűre szüksége lesz, de most már beszélje meg a férjével, ha egy mód van rá. Most már a disznó szívbillentyűt választja, majd meg is írja a döntést a blogra, férj boldog, olvasók lájkolnak, minden szép és jó.

Chase rágódik még egy kicsit azon, hogy a házasságuk Cameronnal vajon csak a külsőségekre épült-e, csak vonzódtak egymáshoz, de nem voltak szerelmesek? Szerencsére 13 leállítja a hülyeségről, a házasságod valódi volt, hogy nem tetted még túl magad rajta, az egy dolog, de ne kérdőjelezd meg. Jimmy meg cseszteti még House-t egy kicsit a rend kedvéért. House csak tudni akarta, milyen ember a biológiai apja, ehhez egy unalmas könyvet elolvasni nem nagy áldozat, nem akkora, mint teszemazt felemelni a telefont. Jimmy csak a fejét csóválja, pedig még észre sem vette, milyen szép új dekorációt kapott közben a kórház: a halé falát hatalmas James Wilson/Szarvasember plakát borítja, ha Cuddynak van egy kis humora, minimum egy hétig úgy hagyja.

Címkék: house
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ugyandehogy (törölt) 2011.09.02. 12:04:30

kedves CPG, írjál még, hogy érdemes legyen idejárni, mert már csak a magyar fost lehet látni itt hetek óta...

candyperfumegirl 2011.09.02. 12:57:13

@Babette_: akkor remélem, nem haragszol meg, hogy az X-faktorról is írni fogok... :)

Ugyandehogy (törölt) 2011.09.02. 13:16:19

@candyperfumegirl: ha nem lenne kivétel, neked még azt megbocsátanám:)

de ígérd meg, hogy dugós valóságsókról soha de soha nem fogsz írni.

candyperfumegirl 2011.09.02. 13:29:06

@Babette_: Ááá, azt sixxnél úgysem csinálja senki jobban.
süti beállítások módosítása