Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 3x09 - Everything is Broken

2011. augusztus 19. 10:00 - Hoppancs

Eric enyhe pánikhangulatban közli Pammel, hogy megölte Russell kedvesét, majd –mivel a kis incidens komoly ok a bujdosásra – úgy döntenek, hogy a rég látott sikítóbajnok, azaz Ginger otthonában keresnek menedéket. Mielőtt azonban elindulhatnának, szembetalálják magukat a szigorú Miss Flanagannel és csapatával. A szőke vámpírjogi harcos nem hisz Ericnek, mikor az tőle telhető nyugalommal állítja, hogy minden rendben a körzetében, inkább megezüstözteti. A viking füstöl, Ginger kiengedi a hangját. Russell Talbot ragacsos maradványaiban turkál, és nincs valami jól. Sookie némi zuhany alatti kamatyot követően felfedezi az egyik farkas hulláját a nappaliban, amit rezignáltan vesz tudomásul, elvégre ez a jövőben már így fog menni.

A pórul járt vicsori becsomagolása közben azért csak kiböki Billnek, hogy nem örül, amiért aktát őrizget róla. A férfi elmondja, hogy azért kutakodott, mert ahhoz, hogy megvédje Sookie-t, tudnia kéne, hogy mi is ő, és miért érdeklődnek utána oly’ sokan. Ez az információ nyilván Sookie-nak is jól jönne, de sajnos lovagja egyelőre nem jutott sokra. Legalábbis azt mondja. Jesus és Lafayette remekül megvannak, elcseverésznek az ápoló jaguáros tetkójáról, aztán rosszalkodnak. Jason arra ér haza, hogy újdonsült nője az exével üvöltözik, úgyhogy elő is kapja fegyverét, meg jól ismert „zsaruvagyok” kiáltását. Felton nem érti, hogyan menekülhetett Crystal egy másik férfihoz, hiszen már négyéves korában neki ígérték, és nem csak ez a szöveg az egyetlen fura dolog, amit mond. Crystal ügyesen eltereli a figyelmét, majd leüti, arról viszont továbbra sem beszél, hogy kik ők, és miért nem érdemes megbilincselni Feltont.

Ericet kihallgatják a Tanácsos „eltűnésével” kapcsolatban, az egészet webkamerán követik a titokzatos Hatalom képviselői. Részletes beszámolójában mindent elmond, amit mi már tudunk Russellről, családmészárlásostul, világuralmi tervestül. Nan nem akarja elhinni, mivel a jó Edgington király nemrég adományozott tetemes összeget a Ligának. Amíg az ügy vizsgálat alatt áll, Ericet és Pamet bezárják. Sam éppen Tara lelkét ápolja, amikor Terry hívja, hogy Tommy szexelésétől nem bír aludni a környék, kopogásra meg nem reagál. Szegény kénytelen átmenni a balhés öcsihez, aki roppant jól érzi magát nem túl szégyellős csajával. Tommy pimaszkodik, de elvileg hajlandó levenni a hangerőt.

Jason és Crystal egy fához kötözve hagyják Feltont, hívják a zsarukat, majd elhúznak. Nekik kedvez a tény, hogy a fickónál V is van. Lafayette, – aki rengeteg rusnya fürdőköpeny boldog tulajdonosa – elbúcsúzik Jesustól, és teljesen megszelídült anyjától, aki még annak kijelentését is megkockáztatja, hogy a buzulás talán nem is olyan csúnya dolog, ha a fiát boldoggá teszi. Felton majdnem megölte a rendőrt, aki kiment hozzá Jasonék bejelentésére, a pórul járt fickó barátnője Andynek zokog. Jason riadtan néz, Crystal kevésbé van meglepve. Kedvenc álzsarunk azt javasolja Andynek, hogy ismét legyen egy rajtaütés Hotshotban, mert úgy tűnik, az ottaniak átálltak a V árusításra. A gyomorfekélyes seriff csúnya gondolatokat forgat a fejében a bizonyítékként tárolt vámpírlevet nézegetve.

Kiderül, hogy Holly vezeti a csoportterápiát, ahová Tara beiratkozott, mert évekkel ezelőtt őt is megerőszakolták. Hadley kétségbeesetten hívja Sookie-t, hogy ugorjon el a tropikáriumba megvizsgálni a fiát, Huntert, ugyanis azt gyanítja, hogy a gyerkőc is rendelkezik a különleges képességekkel. Nem győz bocsánatot kérni unokatestvérétől, amiért fecsegett Sophie-Annenek, majd kiborul, amikor látja, hogy Sookie telepatikusan társalog Hunterrel. Bömbölve rohan el a kisfiúval, továbbra is válasz nélkül hagyva rokonát, hogy miért is vannak ők olyan nagy veszélyben. Arlene szerint Tommy lopja a borravalóját, a fiú csúnyákat mond, de tagad. Arlene pityereg, Holly pedig olyan ügyesen vigasztalja, hogy őszinteségi rohamot kap, és még azt is elárulja, hogy nem Terrytől terhes, ráadásul sejtése szerint magát a megtestesült gonoszt hordozza magában. Holly megértő, még az abortuszt is szóba hozza, ami ellen Arlene tiltakozik. Az új kolléga megemlíti, hogy vannak egyéb módok is.

Bill azt álmodja (?), hogy beázik a koporsója a tündértó miatt, és hirtelen maga is a korábban látott, kínosan édeskés környezetben találja magát. Amikor Claudine meglátja, elszalad, mert azt gondolja, csak úgy juthatott el a vámpír az ő csodás világukba, hogy megölte Sookie-t. Bill utoléri, de mikor előbukkan az agyara, kap egy löketet a nő kezének villámaiból. Claudine utasítja a vérszívót, hogy szálljon le Sookie-ról, mert ők majd megvédik. Bill most már nagyon szeretné tudni, hogy kik azok az „ők”. Hát még mi!

Eric nem tud aludni, mert nagy esélyt lát rá, hogy hamarosan kivégzik. Azt javasolja Pamnek, teremtsen majd új vámpírt, ha ő meghal. Pam sírdogál. Hoyt a Summerrel, a sütis lánnyal vonul a Merlotte-ban, Jessica rosszul tűri. Summer kiselőadást tart a fiúnak, miért jó neki az, hogy vele van, de Hoyt nincs annyira meggyőzve. Nem sokkal később bevallja Jessicának, hogy rühelli a kiscsajt, csak azért kavar vele, hogy felejtsen. Jessica zokogásban tör ki. Crystal nincs elragadtatva a rajtaütés ötletétől, igyekszik is elmagyarázni a meglepett Jasonnek, hogy miért. A Talbot halálába belezakkant Russell meglátja, hogy az Amerikai Vámpír Liga őrzi a Fangtasia-t, ezért ellenük is bosszút esküszik. Flanagan közli Erickel, hogy mivel ő kavarta fel a trutyit, jobb, ha most el is takarítja, azaz szabad kezet kap Russell csendes likvidálására. A Liga azonban nem akar belekeveredni ebbe az egészbe, és segíteni sem fognak.

Sam a benne felgyülemlett feszültséget Crystal apjának pépesre verésével vezeti le, aki azért jött a Merlotte-ba, hogy hazavigye a lányát, és még sértegeti is a tulajt. A halált okozó testi sértést Jason akadályozza meg, annak viszont már nem örül, hogy a lány el akarja kísérni öregét a kórházba. Crystalnak nincs kedve vitázni, a fiút félrelökve elhúz. Jason estéje azonban mégsem végződik teljesen sikertelenül, épp jókor jár ugyanis fatöltényekkel teli puskájával arra, amerre Tarát fojtogatja Franklin, aki mégsem halt meg. Eddig.

Bill elmondja Sookie-nak, hogy ő már tudja, mi a pálya. Flanagan rácáfol korábbi állítására, miszerint ő nem iszik embervért, amikor egy csinos, ruhátlan hölgy combjának harapdálásán kapjuk. Élvezetét nagyban csökkenti, amikor meglátja, ahogy Russell élő adásban tépi ki az új vámpírjogi kiegészítésről tudósító híradós gerincét. A király hatásos kis beszédet tart az eltávolított csontdarabbal hadonászva, aminek lényege, hogy a vámpírok nem akarnak egyenlő jogokat, sokkal inkább mészárolnák le az összes embert úgy, ahogy van.

Címkék: true blood
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cherrymaja 2011.08.25. 10:26:43

"És most az időjárásról. Tiffany?"
Kééééééééééééész:D Nagyon jó rész volt!
süti beállítások módosítása