Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x17 – 0:00-1:00

2011. augusztus 15. 11:00 - Milo Rambaldi

Elnézést kérek mindenkitől, kicsit Jack Baueres volt az elmúlt 2-3 hetem. A 24 hv folytatódik, napi darát nem ígérek, de folyamatos lesz az ellátás.

Éjfél van. Túl vagyunk a történet kétharmadán, de szokás szerint fingunk nincs róla, hogy mi is az igazi oka a nap történéseinek. Jack két résszel ezelőtt benyelte a gonosz priont, és elviekben a nap végét sem nagyon látja meg az előrejelzések szerint. Tóni a Starkwood kezére jutott, az őt megmentő belső ember pedig téglának bizonyult, így az FBI csapatok vakvágányra tévedve egy üres raktárnál vesztegeltek, miközben Ica egészen meghibbant és megtette kavarógép kislányát, KisIcát, kabinetfőnöknek.

Jónás érkezik az FBI csapatokhoz, Jónás toporzékolós hisztériát vezet elő, teljes a káosz, az FBI-nak komoly 5 perce van arra, hogy eltakarodjon és Stokes-ot visszaadja vagy egy működőképes házkutatási parancsot felmutasson. Jack és Renée a központból követi az eseményeket, Jacknek új ötlete támad. Mi lenne, ha bevonnánk Knowles pénzügyi igazgatót, mert az ürge köpött Mayer szenátornak, tehát akár még segíthet is. Gyors telefon, Knowles benne van a buliban, de Tóninak maradnia kell, segítség gyanánt. Jacknek egyébként brutálisan ráng a keze, Renée aggódik, de Jack szerint minden rendben van. Larry pofán vágja Stokes-ot a visszaszolgáltatás közben, erre őt is pofán vágják, a kalamajkában viszont Tóni elslisszan. Mert ezt csak így lehet, az senkit nem érdekel, hogy kb. 83 műhold figyeli a terepet. Tikktakktikktakktikktakk...

Jack Icát is képbe hozza, aki sikítófrászt kap, Jónás seggébe olyan rakétát akar tenni, amivel az Alpha Centaurira költözteti. Nemzetbiztonságis Tim szerint szerint a repülők még messze vannak, meg különben is kellene valami pontosabb célpont, mint egy 300 hektáros katonai telep. Jogos. KisIcának eközben csöng a mobilja, és kimegy telefonálni... Ken Dellao az, akivel közölte egy forrása, hogy tömegpusztító fegyvereket akarnak bevetni Amerika ellen. KisIca tagad, erre Ken megfenyegeti, hogy kiszivárogtatja Ethan lemondásának történetét. Na ez is egy jókora ősgeci. KisIca berezel, és találkozót javall egy hotelben, fél órán belül.

Toncsi és Knowles nyomulnak egy raktár felé, de Jack szerint nem egy másik raktárba kell menni. Mennek. Knowles kártyája nem nyitja az ajtót, na ez sem jelent sok jót az álmoskönyv szerint. Janis gyorsan nekiáll kódot törni, a fiúk rejtőzködnek, mígnem Knowles inkább előbújik, és szájkaratéba kezd az érkező őrökkel, akik szerint neki ott semmi keresnivalója nincsen, Jónás kiadta a parancsot, hogy ki hová mehet, és mikor. Knowles némi vita után balra el az őrökkel, Tóni meg bejut a raktárba, Janis ügyes volt. Renének fotó kell a prionról, de fotó helyett élő bemutatót kap annak hatásairól, Jack összeesik. Tikktakktikktakktikktakk...

Jónás is tudja már, hogy Knowles a raktárnál oldalgott, de fontosabb program van, KisIca érkezik a hotelbe, és lerázza Aaront egy fal dumával. Ken szemétkedik egy sort, mígnem KisIca kinyögi az igazságot, és Kent arra kéri, kussoljon. Na persze. Ken szerint ez nem annyira egyszerű, de ha KisIca megcsillogtatja világraszóló francia-tudását, akkor talán csendben marad. Ugrunk Jackre, akinek Sunny belök egy lónak elegendő szteroidot, és közli, hogy ha Kim adna csontvelőt, akkor talán gyógyítható lenne Jack betegsége. Renée is beszáll a kórusba, de Jack leordítja, faszt tudsz te rólam, annyit sem. Toncsi eközben belefut egy adag szekuritiba a raktárban, de egy dupla körívessel és egy nyaktöréssel legyakja őket. Tikktakktikktakktikktakk...

Tóni már Starkwood őrként parádézik a nyaktörött csávó egyenruhájában, és a liftben belefut a gyanútlan Chapmanbe (ennek nem szóltak Toncsiról???), akit Jónás baszogat már két órája, hogy csináljon valamit a prionnal, majd lemennek az alagsorba, ami nincs rajta a térképen, Jack kamillázik is rendesen. A prion megvan egyébként, Chapman feladata is kiderül az FBI számára, a kopasz állatja rakétára szereli a patronokat!!! Jónást látjuk már, érkezik Knowleshoz. Egy érdektelen, ámde egyre inkább felfokozott hangulatban zajló beszélgetést követően Jónás kajakra fejbe nyomja Knowlest egy palackkal, majd kihajítja az emeletről, Knowles kampó. Jónás véres lesz egy kicsit, közben Seaton telefonál, három prionpatron a helyén, lőhetünk, ideje Icát hívni Tikktakktikktakktikktakk...

KisIca szopása véget ér, több szempontból is. Egyrészt már öltözik, másrészt meg Ken vérszemet kapott, akkor is publikálom a sztorit, hiába a francia-lecke. Apád faszát publikálod, szól KisIca, mindent rögzítettem a már 2000-ben is idejétmúlt kamerás mobilommal, és majd jól elmondom mindenkinek, hogyan nyered az információidat, Mrs. Kennek is küldök egy extra példányt. Na erre varjál gombot, tetves paparazzo. Ken besokkol, KisIca ügyes volt. Közben anyuci telefonál, hol a faszban vagy kislányom? Pont ott, anyu, de jövök, Jónás szétlövését én is meg akarom nézni. Aaron ferdén néz.

Seaton és Jónás Chapmanhez mennek, Jónás viccelődik a véres ingére mutogatva, sajnos Knowles nem lehet velünk. Gyökér. Az F18-asok közelednek, és nem észlelnek ellenállást, na persze, hogy nem, mert Jónás telefonoz éppen, és kirángatja Icát a kabinetülésről. Drága kicsi szívem, ha nem takarítod el a rohadt gépeidet, akkor megoldom a prion lakossági bevezetését, küldök neked MMS-t is a rakétákról, látod már? Egy perced van, különben az ország átlagikúja a korábbi 62-ről 10-re csökken. Amúgy meg beszélnünk kellene. Négyszemközt. Ica az első sokkból felébredve visszarohan a kabinetülésre, és leállítja a támadást, senki nem ért semmit, ellenkeznének, de Ica visít, mint a vadmalac, majd az F18-asok visszafordítását követőleg kisétál egy szó nélkül. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2011.08.16. 05:49:57

Ebben az évadban viszonylag sokan esnek le emeleti galériákról :P

Vessetek meg, de KisIcával nagy duzzogva én is eltöltenék egy franciaórát.

Robinzon Kurzor 2011.08.26. 08:50:05

Na, most látom, hogy újraindultunk.

Fasza!

Robinzon Kurzor 2011.08.26. 08:51:49

@Robinzon Kurzor: "Vessetek meg, de KisIcával nagy duzzogva én is eltöltenék egy franciaórát."

KisIca halmazatilag tenyérbemászó, de egyetértünk.
süti beállítások módosítása