Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 3x09 - Mr. Rossz Példa (Mr. Bad Example)

2011. július 20. 12:00 - Gabba

Szelek gyötrik kedvenc írónkat, diszkrét félhangos pukikat ereget, miközben a dékán irodájában várakozik. Belép Koons, és Hank már mondja is: tessék, itt vagyok, rúgj ki nyugodtan, de a dékán sajnálkozva közli vele, hogy nem áll módjában, mert az érintett hölgyemények (Jill, Jackie és pláne Felicia) nem tettek ellene feljelentést. Stacey helyzete egyébként is szar, Felicia felszólította, hogy költözzön el a házukból. Hank sajnálkozik, úgy tűnik őszintén, de mielőtt ebbe belemehetnének, mindkettőjük telefonja egyszerre csörren meg. A Mayflower leányiskolából telefonálnak az apáknak, mert Green igazgatónő szerint lányaik „fizikai konfrontációba” kerültek egymással, magyarán jól összebunyóztak. Nocsak, catfight az országos barátnők között? Főcím.

Váltunk Green igazgatónő szobájába, aki igazi bányarém, és a jelen lévő négy szülőnek (merthogy Karen is itt van, őt is elhívták New Yorkból) hosszasan ecseteli, hogy a Mayflower iskolában zéró toleranciával viseltetnek az erőszakkal szemben. Nem is volt még ilyen eset náluk, ráadásul két, eddig jó barátságban lévő lány között. Biztos provokálták, Becca magától nem verekedős, próbálja védeni Hank a lányát. Felicia úgy érzi, pár szóval meg tudja magyarázni az okot, de a túl ködös körülírások miatt ez nem igazán sikerül neki. Stacey egyszerűbben fogalmaz, és így már Ms Greennek is világos lehet minden: a másik apuka dugja az én nejemet, én meg a tanszéki irodámban alszom. Nagy hangzavar támad, Karen csak néz, mert ő csak most szembesül ezzel a ténnyel, Hank érthető módon erről nem beszélt neki korábban.

 

Egy másik helyszínen is folyik a perpatvar: Charlie és Marcy vitatkozik Rick Springfieldről. A popsztár már napok óta nem hívta fel Marcyt, aki ettől ideges. Charlie szerint lehet, hogy az ügynökségnek sikerül visszahoznia Ricket a rivaldafénybe, de a zenész alapból bunkó a nőkkel, lenézi és csak megdugni akarja őket; Marcy saját érdekében ne kapálózzon annyira utána. De vele értem el szexuális életem csúcspontjára, vág vissza a nő, Rick most jött meg egy háromnapos koncertsorozatról, és biztos pihen, de igenis fel fog hívni, vedd tudomásul! (Ennyit az észérvekről.)

Moodyék beszélgetésére váltunk, Becca és Karen a magántanulóság lehetőségéről beszél, a háttérből Hank ismételgeti félhangosan: biztos, hogy provokáltak, te nem vagy verekedős alkat. Persze, hogy nem, de Chelsea azt mondta rád, hogy házasságtörő vagy, azért vágtam pofán. Persze igaza volt, teszi még hozzá Becca, majd bemegy a saját szobájába. Karen is nekitámad Hanknek: csak azt kértem tőled, hogy vigyázz Beccára, mi ebben olyan marha nehéz? Írónk sajátságosan védekezik: én nem akartam Feliciától semmit, ő akarta mindenáron megcsalni a férjét; és azt meg igazán nem nézhettem tétlenül, hogy kikezdett azzal a pöcsfej Widerrel. Basszus Hank, micsoda érveid vannak, kel ki magából Karen, át kell gondolnom a dolgokat, inkább hagyj egy kis időre magamra, biztos van valami dolgod, dolgozatjavítás vagy egy megdugható diáklány. Hank megfogadja a jó tanácsot, és lelép.

Az ügynökségen Sue, Charlie és Rick éppen Springfield új dalát hallgatják, valami nyálas sláger, de Sue szerint nagy siker lesz a tinilányok körében. Maga Rick is duzzad az önbizalomtól, jótékonysági fellépést is tervez, bár csak azért, mert azokra rengeteg szingli csaj szokott eljönni, akiket ő sorra felpróbálhatna. A legutóbbi háromnapos turnémon két éjszaka alatt hat csajt dugtam meg, gumi nélkül, dicsekszik. (Ennyit Marcy romantikus elképzeléseiről.) Majd vérbunkó módon kiadja az ukázt Charlie-nak, hogy este 9-ig szerezzen neki kokót valahonnan. Runkle tiltakozni próbál: én az ügynököd vagyok, nem a dílered, de Rick megfenyegeti, hogy kirúgatja, ha nem teljesíti a „kérést”. Sue sem áll ki kedvenc kopasz ügynöke mellett, bár vigasztalásul átadja neki a jutalékbevételek után járó bónuszról kiállított csekket, a rajta szereplő összeg azonban kisebb, mint a hangya pöcse.

Később mindezekről Charlie Hank egyetemi irodájában panaszkodik barátjának a kanapén fekve, mint valami pszichiátria rendelésen. Majd helyet cserélnek, és Hank kezdi el sorolni a bajait: Karen dühös rá, mert Beccát kirúgták a suliból, pedig lassan már intézni kellene az átköltözést New Yorkba. Charlie-nál a költözés szó hallatán eltörik a mécses, hangos zokogással fogadja, hogy a sok baja mellett még legjobb barátja is el fogja őt hagyni. Pont ekkor lép be Hank egyik diákja, aki egy korábban írt esszéjét szeretné elvinni, és eléggé meglepődik az egymást átkarolva zokogó páron. Hank megnyugtatja a lányt, hogy ők nem melegek, csak a barátja éppen most kapott teljes idegösszeomlást. A csaj egyből kész a terápiás javaslattal: egyik diáktársát, Dave Edelsteint ajánlja, aki olyan kitűnő minőségű kokót árul, ami gyakorlatilag minden bajra jó. Charlie könnyei erre egyből elapadnak.

És már ott is állnak Edelstein kollégiumi szobája előtt. A srác nincs otthon, de az ajtó nyitva, barátaink így megvárják, amíg a cirkáló egyetemi rendőrjárőr eltűnik a folyosó végén, és máris indulnak befelé. Charlie először az elől hagyott műpunciban kezd kotorászni, de abban nem kokószacskót talál, hanem valami másfajta zacskóból származó testváladékot... Hank végül kiszúrja a terráriumba rejtett cuccot, amit a rettenthetetlen Charlie a bent tekergő, Hank szerint ártalmatlan kígyó mellől sikeresen kiemel. Ám a sikernek nincs idejük örülni, ugyanis a nyitva hagyott ajtón belép egy nagydarab rendőrjárőr, kérve az igazolványokat. Hőseink kirohannak a szobából, Runkle-nak sikerül elmenekülnie a kokóval, de Hanket elkapja a zsaru. Vigyázzon, nekem a dékán a barátom!, fenyegetőzik Hank. Igen, na ne mondja, így a járőr. De igen, dugom a nejét, vágja ki a tromfot Hank, de csak azt éri el vele, hogy még szorosabbra húzzák a kezén a bilincset.

Váltunk anya és lánya (Karen és Becca) beszélgetésére, a kiscsaj szeretné tudni, hogy most akkor mi lesz vele, milyen suliba fog átmenni, apja velük fog-e maradni, és egyáltalán ki fog ezekben a dolgokban dönteni? Karen azonban tanácstalan, bevallja, hogy volt egy komplett terve, ami befuccsolt, viszont B-terve nincs. Mindenesetre most lépjünk le a lakásból, javasolja Karen, csináljunk kettesben valamit. Becca nem túl lelkesen beleegyezik.

Leszállt az este, Charlie kopogtat Springfield lakókocsijának ajtaján. Meglepetésére Rick elnézést kér a délutáni bunkózásért, Runkle kicsit tartózkodó vigyorral fogadja a gesztust. Ám a vigyorból vicsor lesz, amikor a lakókocsi hátsó részében meglátja Marcyt. Bébi, figyelmeztettelek, hogy ne kezdj ezzel a vérnősző barommal, ráadásul újra kábszerezni akarsz, pedig csak nemrég jöttél le a szerről?! Springfield bedühödik, na ide az anyaggal, és húzz innen a picsába, Runkle, vagy kirúgatlak Collinivel! Charlie azonban hirtelen tököt növeszt: gúnyos arccal feltépi a zacskót és tartalmát kirázza padlóra. Rick teljesen kiakad, üvöltözve igyekszik összekaparni a kokót a földről. Na, hogy tetszik a bálványod ilyen állapotban?, kérdi Charlie és ezzel talál: Marcy belekarol, és együtt távoznak a lakókocsiból, hátrahagyva az őrjöngő popsztárt.

Karen és Becca eközben megérkeznek a Koons-házba, ahol Stacey és Chelsea nagy egyetértésben éppen főzőcskéznek. Chelsea szeme alatt lilás karika, Becca tényleg jól bemoshatott neki, yeah, girlpower rules! Karenék békülni szándékoznak, úgy tűnik, a dékán hajlandó is erre, Chelsea azonban még nem igazán, inkább elvonul a szobájába. Karen és Stacey együtt győzködi Beccát, hogy menjen utána, béküljenek ki, és minden rendben lesz. Végül Becca Chelsae után indul, Stacey pedig felteszi a kérdést Karennek: ugye tudod, hogyan lehetne visszavágni párjainknak a félrelépésükért? Ha mi is lefeküdnénk egymással, mondja sokat sejtetően emelgetve sűrű szemöldökét. Ajjaj, gyere Becca, indulunk, kiált lánya után Karen, mire a dékán visszavonulót fúj. Igazad van, még túl korai lenne, ráadásul nem tudom, a „kis dékán” is benne lenne-e a dologban, vizsgálgatja elmélyülten saját farkát. Akkor legalább igyunk egy kis bort, javasolja végül, és Karen ezt már megkönnyebbülten elfogadja.

A napot Feliciával és Hankkel zárjuk, a szépséges MILF kiváltotta az egyetemi fogdából Moodyt és az épület előtt beszélgetnek. Felicia örül, hogy vége a házasságának, ami az utóbbi években csak nyűg volt számára, ezt most már világosan látja. Nem érdekli az emberek véleménye, a saját útját akarja járni. Az oké, de hol van a szerelem?, veti közbe Hank. És tényleg azt akarod mondani, hogy egyetlen szemeszter alatt megtaláltad a boldogság kulcsát? Igen, mert volt hozzá segítségem, vet egy futó csókot Hanknek Felicia. És ha mégis meggondolnád magad kettőnkkel kapcsolatban, én itt leszek, búcsúzik tőle sokatmondóan.

Címkék: kaliforgia
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szegedi Szilveszter 2011.07.20. 15:16:31

Mr Moody a legnagyobb forma :D kb 2 sorozatot nézek, ezt, meg ezt www.onlinepszichologia.hu/hirek/filmajanlo-in-treatment :D

Gabba 2011.07.21. 19:41:36

@Lakis: szeressük Moody író urat, bár az én szívem leginkább Feliciáért dobog...
süti beállítások módosítása