Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 3x08 - A kéró (The Apartment)

2011. július 14. 14:30 - Gabba

A címben jelzett kéró a Moody-lak, itt nyitunk és maradunk is végig az egész epizód alatt. Esti skype-olás Hank és Karen között, írónk a webkamerán át egy kis cicivillantásra szeretné rávenné Karent, cserébe ő is elővenné a dákóját, de Karen tart attól, hogy közben esetleg belép Becca a szobába. Ugyan már, nincs itthon, Koonséknál dekkol, ők viszik holnap reggel suliba, nyugtatja Hank. Karen ennek egyáltalán nem örül, mint tudjuk, rossz véleménnyel van az egész famíliáról. Hank próbálkozik: jaj, ne már, mit aggódsz annyira, a dékánék nem valami földönkívüliek. Honnan tudod, kérdez vissza Karen, van rá bizonyítékod? Erre természetesen Hank nem tud mit mondani, ezért inkább tovább erőltetné a villantást. Úgy tűnik, végül Karen hajlandó is erre, lassan kezdi kigombolni a blúzát, igen, igen, tovább bébi, biztatja Hank, de Karen sejtelmes mosollyal váratlanul kijelentkezik. A rohadt életbe, skypus interruptus, dühöng Moody, majd vigasztalásképpen gitározni kezd. Váratlanul csengetnek, az ajtóban négyen állnak: Jackie két stripper kolléganőjével, és egy Jack Daniels-szel. Bulizunk?, kérdi a szőke bombázó sokat sejtető mosollyal. Főcím.

Másnap reggel, kedvenc írónk egyedül ébred Becca szobájában. Átbotorkál a hálószobába, ahol a franciaágyon a három stripper alszik pucéran és kimerülten, vajon a Lux Video kiadja-e az éjszakai eseményeket dvd-n? Hank felébreszti Jackie-t, és a beszélgetésükből kiderül, hogy az éjjel limitált volt az eksön. Hank nem dugott Jackie-vel, mert ugye a múltkori részben már megbeszélték, hogy köztük nincs több szex, a másik két lány, Betty és Veronica meg csak egymást kényeztette. Hank tartja magát jófiú fogadalmához, nem kefél félre, mert készül vissza Karenhez, Jackie-től pedig megtudjuk, hogy otthagyta a stripbárt, mert úgy döntött, mégis inkább az írásból próbál megélni. Végre nem kell többet középkorú farkakhoz dörgölnöm magam, kivéve persze a tiédet, mosolyog Hankre. Ki itt a középkorú?, kérdez vissza írónk viccesen, de csörög a telefon. Karen érdeklődik, hogy minden rendben van-e Beccával, persze, persze, már bent van a suliban, hazudja Hank, majd gyorsan leteszi, mert Jackie és Betty fut be a nappaliba azzal, hogy Veronica úgy tűnik, túl sokféle szert tolt az este, mert most bekómálva fekszik, és nem ébred fel. Hank rohan a hálószobába, ám ekkor csöngetnek.

Bazmeg, ki ez ilyenkor, kérdi Hank, a kukucskálón kilesve látja, hogy Charlie és Rick Springfield áll az ajtó előtt. Rick a Porschét jött megnézni, amit esetleg megvenne, persze Hank ezzel most nem akar foglalkozni. Bocs fiúk, de most nem jó az időpont, egy bekómált stripper fekszik az ágyamban. Rick átmegy vérbunkóba: majd magához tér, mit aggódsz egy narkós ribiért? Hank visszaszól, de Rick csak mondja a magáét, a végén már bunyóra hívná ki Hanket. Ugyan fiúk, ne csináljátok már, lép közbe Charlie békítőleg, vigyük be a csajt a sürgősségire. Charlie és Rick elindulnak kifelé a lánnyal, de közben beütik a fejét az asztal lábába. Springfield ezen jót röhög, Hank már újra beszólna neki, ám ekkor csöngetnek. Bazmeg, ki ez már megint, dühöng Hank, gyorsan mindenkit visszaterel a hálószobába és megy ajtót nyitni.

Jill az, aki sugárzó mosollyal lép be és közli, hogy csak egy gyors reggeli szexre ugrott be Hankhez. Bébi, a múltkor már megbeszéltük, hogy ezt mostanában hanyagoljuk, emlékszel?, inti Hank, nem kérsz inkább egy kávét vagy teát? Ám Jill nem hagyja magát leállítani: gondolkoztam a kettőnk dolgán, mi összeillünk, elfogadlak úgy, ahogy vagy, és nem érdekel, ha nem lehet gyerekünk. Egy mozdulattal ledobja a ruháját, ami alatt nincs rajta semmi, hősünk meglepetésében még a teáscsészét is leejti. Mielőtt azonban tovább folytathatnák, újból csöngetnek. Bazmeg, ki ez már megint, dühöng Hank, Jillt gyorsan betereli Becca szobájába és indul ajtót nyitni.

A küszöbön Felicia áll, aki szintén sugárzó mosollyal lép be és ugrik egyből Hank nyakába. Csodálatos és intenzív volt a szeretkezésünk a múltkor, mondja kedvenc MILF-ünk, de Hank érthetően most nem vevő a bókra. Kínjában inkább kötözködni kezd: utálom ezt a szót, hogy szeretkezés, giccses, nyálas, de Feliciát ez nem érdekli. Képzeld, elmondtam Stacey-nek, és azt is közöltem, hogy elhagyom érted, mert veled úgy érzem magam, mint akinek pillangók röpködnek a hasában. Hank hiába próbál érvelni azzal, hogy Chelsea-nek teljes családra van szüksége, mert lám, Becca is mennyit szenved az össze-vissza élő szüleitől, Feliciát ez nem érdekli, harapdálni kezdi a fülét és azonnali dugásra szólítja fel Hanket.

Az intim pillanatot Charlie megjelenése szakítja félbe, aki egy szál alsógatyában lép ki a hálószobából és indul a hűtőhöz, ahonnan egy darab vajat vesz ki. Hank bemutatja őket egymásnak, á, kegyed a dékán neje, igazán nagyon örülök, mosolyog holdvilág Charlie, majd a vajjal a kezében indul vissza a hálóba. Hank agyán átfut valami gyanú, mivel ő is látta az Utolsó tangó Párizsbant, ezért magára hagyja Feliciát és Charlie után siet. A hálószobába lépve gyanúja beigazolódni látszik: a stripper Bettyt látja Rick és Charlie között négykézláb, akit a kopasz ügynök elölről, a popsztár hátulról dug intenzíven. Gyere Hank, van még szabad lyuk, invitálja Rick a házigazdát, de ő inkább Jackie keresésére indul. (Veronica, a harmadik stripper lány még mindig nem tért magához, de úgy látszik, ez Hanken kívül senkit nem izgat.)

Jackie lenge öltözékben a dolgozószobában ücsörög, és Mia (Hanktől lenyúlt) könyvét olvasgatja. A több száz könyv közül pont ezt találtad meg, kérdi Hank. Igen, kíváncsi voltam rá, de tényleg jól ír a csaj, mondja Jackie. Hát akkor csak olvass, indul ki Hank a konyhába, ahol legnagyobb meglepetésére Staceyt pillantja meg. Bocs, de nyitva volt az ajtó, mondja a dékán úr, majd verbálisan nekiugrik Hanknek. Megdugtad a nejemet, mondd, hogy csinálod, hogy minden nő alád fekszik, mi a titkod, tisztára olyan vagy, mint egy nősuttogó. Hank erre csak hümmög, mire Koons tovább folytatja: oké, tényleg én csaltam meg először Feliciát, de hát az a diákom egy igazi bombázó volt, pörgött mint a motolla, Felicia meg mindig olyan visszafogott, hiába, igazi angol, ráadásul orális téren nem is túl adakozó.

Mi lett volna, ha esetleg fürödtél volna néhanap, kerül ekkor elő a konyhaasztal alá bújt Felicia dühös arccal. Stacey meglepődik, hát te mit keresel itt, a szabadkártyád csak egy megcsalási menetre szólt?! Volt az három menet is, vág vissza Felicia; igen de mind a három csak egy éjszaka alatt, veti közbe Hank mentegetőzve. És vedd tudomásul, nem megyek veled párterápiára, csak majd a válóperes tárgyalásra, mert másba vagyok szerelmes!, vágja ki a tromfot Felicia. És te is szereted őt, Hank?, kérdezi Stacey. Felicia diadalmas mosollyal várja az általa biztosnak tartott igenlő választ, de az egyre késik. Hank csak pislog, így a várakozó mosoly lassacskán lehervad a szépséges MILF arcáról.

Ekkor érkezik Becca és Chelsea, mi van, lógósok, miért nem vagytok suliban, kitört a síszünet?, lendülne támadásba Hank. Nem, csak itthon hagytam az egyik könyvemet, közli hűvösen Becca, és miközben a felnőttek egymás szavába vágva vitatkoznak tovább, bemegy a szobájába. (Ugye emlékszünk még, hogy ki van ott elbújtatva?) Becca visszajön a könyvvel a kezében és megkérdezi: fater, miért van egy pucér nő a szobámban? És mögüle előlép Jill, aki közben azért felöltözött. A társaság egy pillanatra elnémul, aztán annál nagyobb hangerővel csapnak fel az indulatok. Hank, te lefektettél, és közben végig a tanársegéddel kavartál?, dühöng Felicia. Hallod, Becca, az apád az anyámat dugja, kiabál Chelsea. Majd megbeszéljük ezt családi körben, Arany Jánost olvasgatva, vág közbe Stacey.

Ebben a pillanatban a hálószobából furcsa zajok hallatszanak, a barom Rick véletlenül felgyújtotta az ágyat. Charlie, Rick és Betty kimenekül a többiek közé a konyhába, a másik irányból viszont a lengén öltözött Jackie közeledik. Csak nem dugod őt is, Hank?, visítja Jill. Válasz helyett Hank felkapja a házi poroltót, és a döbbenten egymásra nézőket hátrahagyva a hálóba rohan tüzet oltani. A sikeres oltás után a még mindig eszméletlenül heverő Veronica mellé guggol, és megnyugodva észleli, hogy az végre kezd magához térni. Írónk az eltelt pörgős húsz perc után végre leülhet pihenni a hálószoba romjai között.

Miután mindenki elhúz, apa és lánya komoly beszélgetésbe kezd a nappaliban. Basszus, miért csinálsz ilyeneket, kérdi Becca, miért kell minden nőt megdugnod, aki szembe jön, hát nem veszed észre, hogy ezzel mennyi felfordulást és fájdalmat okozol, többek közt nekem is? Hank mindenben egyetért, hülye vagyok, nincs mentségem, ne haragudj rám. Biztos csak azt akarom, hogy elismerjenek, ráadásul anyáddal is olyan hülye a kapcsolatunk. A gyónást telefoncsörgés szakítja félbe, az emlegetett Karen az. Igen, persze, minden rendben Beccával, a suliban van, majd délután elmegyünk kettesben fagyizni. Igen, én is szeretlek, majd este hívunk skype-on, puszi. Visszaül Becca mellé, ám ekkor előbotorkál pucéran a magához tért Veronica, a ruháját keresgélve. A gondos apa mit tehet mást, szó nélkül eltakarja lánya szemét, hogy megvédje az erkölcstelen látványtól...

Címkék: kaliforgia
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2013.03.03. 21:04:47

Nem mostanában néztem a sorozatot, és csak utólag pótolom be a hv-k olvasását, amik önmagukban is nagyszerűek, az ilyen kis megjegyzések, mint például ez: "Majd megbeszéljük ezt családi körben, Arany Jánost olvasgatva, vág közbe Stacey" meg külön feldobják :)

Gabba 2013.03.03. 22:13:42

@nughop: egyik kedvenc sorozatom (még jó, különben miért írnék róla?), és a 3. évad meg különösen jól sikerült, úgyhogy jó alapanyagból lehetett dolgozni.

de nagyon köszönöm az elismerő szavakat:)

W.Jack. 2013.03.03. 22:20:35

@Gabba: Ugyan már, ha egyszer valami jó, akkor ott nincs mese :) És Te jól írsz :)
Az Onedin családnál felmerült utalás óta "de mondjuk a Kaliforgia 3. és 4. évadában eléggé kipajkoskodtam magam :) " készülök elolvasni ezeket a hv-kat, de ugye közbejöttek azóta mindenféle Csukás könyvek, amik szintén arra vártak, hogy elolvasódjanak, de csak eljutottam idáig is :) Pontosabban már a negyedik évad második hv-ját olvasom éppen :)
süti beállítások módosítása