Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x14 – 21:00-22:00

2011. július 14. 18:00 - Milo Rambaldi

21 óra van. A Fehér Ház megmenekült, Bill Buchanan feláldozta magát. De mindenki szabad, de Ica és Olivia békülése Ethanre nézve még veszélyes is lehet, KisIca eléggé vehemens. Jacket bemártotta egy Quinn nevű geciember, aki megölte Ryan Burnettet, mielőtt az köphetett volna, a gonoszok ma sokkal jobbak a nem tetsző emberek kiiktatásában, mint a jók. Renéet felfüggesztette Larry, ami érdekes húzás volt a részéről, de szegénykém annyi oldalról kapja az egymásnak ellentmondó információkat, hogy totál megháborodott mostanra.

Jack szerez magának autót, laptop is van a kocsiban (Apple reklám), és a kórházból lopott lemezről begyűjti Quinn fényképét, majd Renéet hívja. Aki éppen Janistől próbálja megtudni, hogy mi a fene van, de Janis a kezdeti sakálkodás után is csak annyit árul el, hogy Burnett kampó. Renée egészen meglepődik Jack telefonján, de segít, mert hisz Jacknek. Mennyire megható már. Közben Morris is befut, és szintén Janis vérét szívja, hol van a feleségem, Szodásszifon Porgafingova? Majd Larry megmondja. Ha ideér egyszer. Janis szerintem hamarosan öngyilkos lesz.

Quinn osztja meg Jónással, hogy Jack nem kampó, de majd az lesz nem sokára, Jónás megdicséri, jól van, csak így tovább fiam. Jónás ezt követően ordítani kezd, hogy senkinek nem kellett volna meghalnia, és ő csak egy igazi patrióta. Ez rendes terrorista-szöveg, majd meglátjuk, mivel fizet szeretett hazája a nagy szeretetért. Renée közben kinyomozta, hogy Quinn a Starkwood alkalmazottja, a Starkwood katonai alvállalkozó, sötét banda. De meglepő szövetségest talált Jacknek. Mayer szenátort, aki hosszú ideje támadja őket, kevés sikerrel, de ő tud mindent. Renée lenyomozza Mayer címét, átküldi kódolt emailben Jacknek, majd jön Larry, akinek elővezeti a naivát. Larry eszi meg Renée alakítását, ráállítja Janist, majd ő elvezet minket Jackhez. Tikktaktikktakktikktakk.

Ica dührohamot kap, amikor Ethan elárulja, hogy mire adott engedélyt, és hogy a kis terve hogyan siklott félre, de majd elkapják a gyilkos Jacket, és minden rendben lesz. Meg ahogyan ezt hiszitek, hülyék. Ica egyébként ismét beszédet akar mondani (ez a mániája, úgy tűnik, egy jó beszéd sosem árthat), KisIca változtatásokat javasol, szerinte anyjának a győzelemről kell beszélnie, mert végső soron győztek. Hát... ahogy vesszük. A magyar focicsapat is mindig helytáll, oszt mégis lejjebb vagyunk a ranglistán, mint Trinidad és Tobago.

Közben Renée osonkodik kifelé, de Larry lekapcsolja ordítva, Renée persze nem beszél, mert Jack jót cselekszik, ő ezt tudja. Hallgass a szívedre, számíts Bauerre. Mayer szenátor érkezik haza, Jack várja, egy olcsó horrortrükkel előbújik a félhomályban, Mayer először legyilkosozza Jacket, aki annyit mond csak, nem én öltem meg azt a kis férget, de adj hozzáférést a Starkwood fájljaidhoz. Tikktakktikktakktikktakk.

Icát látjuk ismét, pátoszos beszédbe kezd, amit szerencsére nem kell végighallgatnunk, mert a 7x01-ből ismerős Ken Dellao riporter kerül elő, mi is van Burnett halálával, kérdezi Ethant, aki besokkol, majd közli, no comment, és félrehúzza KisIcát. Te szemét kis ribanc, mit tettél, már megint a sajtónak szivárogtatsz? Na majd jól megrángatlak, és akkor nem teszel többé ilyet. Vedd le a mocskos tappancsodat, vén szatír, és engedj el, vagy jön a Macskanő effekt. Larry eközben Morrist sokkolja a bebörtönzött Chloe képeivel, és felfesti a jövőt, ahogy a kis O'Brian csemete remegve beadja a kocsonyát teletetovált leszbikus anyjának. Morris elnöki kegyelmet kér Chloe-nak, majd feltöri Renée emailjét, mert persze tudja, hogyan kell, most már az FBI is tudja, Jack hová ment. Tikktakktikktakktikktakk.

Chloe persze ki van akadva, elárultad Jacket, szemét állat, de Morris is felfesti a kocsonyás képet, plusz leoltja nejét, nem Jack a férjed, gyereked is van már, Chloe végül befogja a csőrét. Mayer szenátor baszogatja Jacket közben a szenátusi kihallgatás kapcsán, tényleg nem bánsz semmit? Dehogynem, te vén hülye, de ne a Szenátusból nézd a valóságot, mert nem fogsz látni semmit. Aztán Jack előhalászik egy képet Mayer komputeréről, ahol Quinn rendőrnek öltöztetve pózol Mayer Starkwood-informátorának baleseténél, ami így persze nem baleset volt, hanem gyilkosság.

A beszélgetés eredményeként arra is fény derül, hogy mi a kapcsolat Sangala és a Starkwood között, a Starkwood valami új fegyvert akart tesztelni, amit Amerikában nem lehetett, ebben segített Dzsuva. Volt egy falu, ahol az emberek 80%-a meghalt a „teszteléskor", de senki nem tudott bizonyítani semmit. Az új fegyver teszteléséért cserébe felszerelték Dzsuváék hadeseregét. Mayer csak néz, majd szövetséget ajánl Jacknek, megígéri, hogy mindenben segíteni fog. Meglepő fordulat, Jack is csak néz, de Mayer komolyan gondolja. Közben dörömbölnek az ajtón, Larry rendőrségi csapatai ideértek. Mayer megy ajtót nyitni, de nem a rendőrség van ott, hanem QUINN AZ, ÉS LELÖVI A SZENÁTORT!!!!! HŰB+++++! Tikktakktikktakktikktakk.

Ethan és Ica próbálják sarokba szorítani KisIcát, ami nem megy nekik, mert úgy tűnik, tényleg nem ő szivárogtatott, Ica bocsánatot is kér. Jack menekül Quinn elől, és egy építkezésre sikerül betévednie, ahol látszólag nyoma veszik. Quinn bemegy egy konténerbe, szétlő mindent, na ekkor érkezik Jack egy markolóval, és felborítja a konténert. Quinn kimászik, verekedés, minden játszik a vascsőtől a csavarhúzószettig, persze Jack győz, mikor érkeznek a fegyverek, te szemét? Már itt vannak, mosolyog Quinn utolsó leheletével.

Larryék eközben rátalálnak Mayer holttestére, és Jackre „wanted dead or alive”elfogatóparancsot adnak ki. Jacknek egy lehetősége maradt, az pedig Tony Almeida, fel is hívja, találkozzunk Alexandriában. Miért ott? Mert Jack kiszedett egy címet Quinn telefonjából. Jack szerez magának egy autót, összedrótozza, majd elhajt a nagy éccakába egyedül, sokadszor a 24 történetében. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2011.07.14. 19:06:22

A végén a bunyó jó volt.
Mondjuk az érthetetlen, hogy Jack korábbi akciói után miért vág még bele bárki bármiféle piszkos akcióban mikor tudják, hogy ott van kint valahol.

Vince Larkin 2011.07.14. 19:48:16

én nagyot röhögtem a Morris-Larry párbeszéden is :D az mondjuk milyen, hogy egy FBI-nál nincs 6-os szintű kódfejtő vagy mi a lóhere...?! Mikor meg már kezdtem volna megkedvelni ezt a gyökér Mayert, nem kiiktatják őt is? A végén a bunyó tényleg jó volt.

Robinzon Kurzor 2011.07.15. 21:43:49

Hopp, ez majdnem kimaradt: lemaradt a "24" címke a posztról.

Amúgy ez a KisIca nekem gyanús.

Gabba 2011.07.16. 23:48:54

Utálom, hogy Jack majd' minden részben elköt egy autót csak úgy, kulcs nélkül.
Bezzeg amikor az enyémen bekattant a kormányzár, akkor persze sehol se volt, pedig a szerelő is alig tudta szétszedni a műhelyben.

A markoló új fegyver az arzenálban, olyannal még úgy emlékszem, nem "harcolt" Jack.
süti beállítások módosítása