Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 3x07 - Szóval az van, hogy... (So Here's the Thing)

2011. július 12. 13:00 - Gabba

A címből sejthetően ma valami lepattintós téma lesz terítéken, vágjunk is bele. Hank és Charlie kocognak a tengerparti sétányon leírhatatlan fejfedőkben, és épp megállnak egy kis pihenőre, merthogy mindketten alaposan elszoktak már az ilyenfajta testmozgástól. Hank egyből rá is gyújt, ahogy kell (minek éljünk egészségesen, ha egészségtelenül is lehet, ugye), közben felidézik ifjúkorukat, amikor egy hosszabb sprint meg sem kottyant. Megtudjuk, hogy Karen visszatért New Yorkba és készíti elő a közös fészket, Hank éppen ezért elhatározza, hogy lelkileg és szellemileg egyaránt felkészíti magát új közös jövőjükre. Talán akkor nem kéne sorra dugni az egyetemi polgárokat és tanerőket, veti közbe Charlie vigyorogva. Nem is, de ennek vége, feleli Hank, egy nap alatt lezárom a dolgokat Jackie-vel, Jill-lel és Feliciával, bízd csak ide. Na, erre befizetek; főcím.

 

 

Váltunk Moody prof egyetemi szobájára, ahová az első alany, Jackie érkezik. Látni kívánt, tanár úr, itt vagyok, ragyogok, lép be a szőke bombázó, és tényleg állat jól néz ki, bár a smink kicsit erősnek tűnik. Jó is, hogy hívtál, mert beszélni akartam veled, folytatja Jackie. Nagyon klassz a szex, tényleg élvezem, de kicsit újítani kéne, mert kezdem unni, hogy mindig én vagyok felül. Hoppá, nem biztos, hogy írónk ilyen felütésre várt, mindenesetre megpróbálja magához ragadni a kezdeményezést. Szóval az van, hogy..., kezdené, de a rutinos Jackie egyből leállítja. Na ne már, te szakítani akarsz, látja át egyből a helyzetet, a régi nőd miatt ugye, aki a múltkor bent volt az órán? Igen, ő a gyerekem anyja, próbálkozik Hank, de Jackie egyre jobban belelovallja magát. Persze, velem ezt meg lehet csinálni, mert én csak egy szexmunkás vagyok, annak meg ugye nincsenek érzései. Hát akkor gyerünk, hadd csináljam azt, amihez egy szexmunkás a legjobban ért, mondja dühösen és nekiáll kigombolni Hank sliccét.

 

De Hank tényleg kényelmetlenül érzi magát, ne már Jackie, erre semmi szükség, próbálja leállítani a lányt, természetesen ebben a pillanatban lép be Koons dékán. Bazmeg, mindig is tudtam, hogy egy perverz állat vagy, mondja Hanknek, remélem, Jackie majd jól feljelent szexuális zaklatásért és akkor legalább én is kikészíthetlek végre. A csaj azonban kijelenti, hogy csak tanácsot kért a professzor úrtól, hogyan kellene befejeznie az egyik elbeszélését. A tanácsot megkaptam, de tudom, hogy a sztorinak ezzel még nincs vége, inkább csak most kezdődik, jelenti ki. Miközben az ajtó felé indul, még bókol egyet Koonsnak: milyen szép dús a dékán úr szemöldöke (mi tagadás, tényleg erősen idézi Leonyid Brezsnyev elvtársét), majd kilibeg a szobából. Na, kedves dékánom, valld be, hogy ettől neked is felállt, vigyorog Hank. Az első alannyal való szakítás tehát nem sikerült igazán, csajok – Moody 1:0.

Charlie Runkle érkezik az ügynökségre, és miközben Sue szobája előtt halad el, dühös kiabálást hall, majd egy feldúlt ázsiai fickó rohan ki a szobából. Nyomában Collini, aki zilált hajjal panaszkodik Charlie-nak, hogy ez a kis sárga csak begyújtotta a tüzet, de eloltani már nem akarta. Már éppen bevonszolná magához Runkle-t, hogy ő fejezze be, amit a kínai elkezdett, de Charlie-t ettől szerencsére megmenti egy telefonhívás. Valami Rendkívül Fontos Ügyfél keresi Sue-t, aki tényleg fontos lehet, ha a szexőrült ügynöknő úgy dönt, nem kefél, hanem inkább vele beszél. A hívás után csak annyit mond a folyosón ácsorgó Charlie-nak: kellesz! (Atyavilág, mire?)

Újabb helyszínünk az Ago étterem (felkapott olasz kajálda, Robert de Niro, Tony & Ridley Scott és más hírességek pénzéből alapították), itt találkozik ebédidőben Hank Jill-lel. A csinos asszisztens odáig van, hűha, mit akarsz nekem mondani, miért hívtál erre a klassz helyre? Szóval az van, hogy..., kezdené Hank, de ennél tovább megint nem jut. Jill ugyanis közbevág, magából kikelve mutat egy közeli asztalnál kajáló párosra. Nézd csak, ott az a szemét Jack, akivel öt évig jártam, hiába várva, hogy megkérje a kezem, erre most itt ül ezzel a tehénnel, és gyűrű van az ujján?! Na bízd csak ide, áll fel Hank, majd buzisra véve a figurát odalép a pár asztalához. Ne haragudj Jackie fiú, és bocsi, hogy tőlem kell megtudnod, de csak azóta van herpeszem, amióta leszoptál, és ugye szólsz a többi partnerednek is? A menyasszony felpattan, és egy szó nélkül dühös arccal lelép, Jack megkövülten néz. Jill vihog és a visszatérő Hanknek túláradó érzelemmel hálálkodik, amiért ilyen jól megoldotta a helyzetet. Háláját egy alapos dugással is ki szeretné fejezni, lépjünk le innen, súgja Hanknek; úgy tűnik tehát, a második alannyal való szakítás sem sikerült, csajok – Moody 2:0.

Váltunk az ügynök párosra, Sue és Charlie egy tengerparton álló lakókocsi őszes hajú lakóját érkezik becserkészni, ez lesz az a bizonyos Rendkívül Fontos Ügyfél, akit mindenáron meg kell tartani. Charlie barátságos köszönésére Peter Fonda lép elő (Szelíd motorosok, róla többet nem is kell mondani), Sue remegő szájszéllel kezdené győzködni, hogy ne váltson ügynökséget. Fonda első reakciója elutasító, végeztem Hollywooddal, jelenti ki, megkeresett egy UTK nevű cég, az ő reklámarcuk leszek a salátaönteten, és az árbevétel jótékonysági célra megy. Charlie tiltakozik: ne higgyen nekik, ez csak átverés, minden 50 év feletti hírességet ezzel a dumával csalogatnak. Fonda második reakciója már kevésbé elutasító, de a végső döntést némileg szokatlan módon kívánja meghozni. Kihívja bunyózni Charlie-t azzal, hogy ha Charlie nyer, akkor marad náluk, de ha nem, akkor átmegy az UTK-hoz. Runkle meglepődik, de Sue már húzza is le róla a zakóját. A küzdelem rövid, ám egyáltalán nem heves; a győzelmet végül az időskori lumbágó aratja, ami egy rossz mozdulat után két vállra fekteti Fondát. A „bunyó” után Fonda bevallja Sue-nak, hogy igazából nem is állt szándékában otthagyni őt és az ügynökséget.

Leszállt az este, a Koons-lakhoz ekkor érkezik Hank. Úriemberhez illőn egy szál kék írisszel a kezében csenget be, amit előzőleg a ház előtti virágládából tört le. Ó, nem kellett volna, nyit ajtót Felicia, és behívja Moodyt. Sajnos nincs sok időm, mert megbeszélésem lesz nemsokára, mentegetőzik a jónő MILF, egyébként is tudom, hogy mit akarsz mondani: visszamégy New Yorkba Kelly után. Karennek hívják, javítja ki Hank, az mindegy, majd találunk helyetted valaki mást óraadásra. Felicián látszik, hogy dühös, ki is jelenti, hogy komplett idiótát csinált magából, amikor felajánlkozott, de Hank visszautasította. Írónk próbálja győzködni, hogy egy futó testi kapcsolat nem jelentett volna megoldást a Felicia és férje közti házastársi problémákra, majd igyekszik rátérni jövetele céljára: szóval az van, hogy... kezdené, de ennél tovább megint nem jut, mert csöngetnek.

Egy David Wider nevű kedves antipatikus fiatalember érkezik, szintén író, és szintén tanít, Felicia őt várta a megbeszélésre. Természetesen ismeri Moody könyveit, ő maga is sokat publikál, és pár szóval bemutatja saját alkotó módszerét, amit „szótea” főzésnek hív. Hankben kezd valami derengeni, és hol van ma este a tisztelt dékán úr, kérdi Feliciától. A barátainál, újrajátsszák a chickamauga-i csatát, jön a válasz. (A Battle of Chickamauga az amerikai polgárháború egyik legvéresebb összecsapása volt 1863 szeptemberében.) Hanknek ekkor leesik a tantusz, a drága Felicia ma este akarja megvalósítani házasságtörési szándékát, amire pár héttel korábban már neki is utalt. Ne csináld Felicia, legyen eszed, ráadásul egy ilyen nyikhajjal, próbálkozik Hank, de Felicia kituszkolja a házból. Hank távozik, de pár perc múlva váratlanul újra felbukkan, még mielőtt Wider akcióba lendülhetett volna. Oké, megteszem! felkiáltással lesmárolja Feliciát, majd ölbe kapva felsiet vele az emeleti hálószobába. Wider, te meg főzz egy szóteát és áztasd bele a golyóidat, szól vissza a meglepett Widernak. Úgy tűnik, a harmadik alannyal való szakítás sem sikerült, csajok – Moody 3:0.

Sue és Charlie a Collini-házban ünnepli a sikeres ügyfélmegtartást kettesben, Dickie, a férj üzleti úton éppen Berlinben tartózkodik. Egy ősi egyiptomi termékenységi amulettre licitál, ami gyakorlatilag az első ismert ábrázolása egy análdugónak. Kiváló, ez igen, mondja nem túl nagy meggyőződéssel Charlie. Sue pezsgőt bont és kokóval kínálja a kopasz ügynököt. Én nem tudom felszívni, mert orrsövényferdülésem van, mondja Sue, de te tehetnél egy szívességet: told fel a cuccot a seggembe. Runkle kínjában csak röhög, de nincs visszaút: úgy látszik, Mrs. Collinivel való kapcsolatában egyre újabb mélységek tárulnak fel...

Vége a napnak, Hank is hazatér, ahol Becca gyanúsan kedvesen azzal fogadja, hogy menjenek el fagyizni. Most este?, kérdi Hank, de hát holnap suli, és ugyan jólesik neki a lánya javaslata, de azért kicsit gyanakszik. És nem is alaptalanul, mert a hálószobából egy fiatal csávó néz ki váratlanul, mögötte Chelsea kapkodja magára a ruháját. Mi ez itt?, ordít Hank, tűnjetek innen kifelé, majd Beccát veszi elő: mit csinálsz, szobáztatod a barátnődet, hát vedd tudomásul, hogy ez itt nem holmi bordélyház. De igen, az, és éppen miattad, vág vissza Becca, és valljuk be, ebben most neki van igaza. Csajok – Moody 4:0.

Címkék: kaliforgia
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbéka 2013.03.12. 08:24:26

Későn ugyan, de lelkesen pótolom az epizódokat, először is grat a hogyvoltokhoz. Egy érdekes adat, ami úgy tűnik, túl régi ahhoz, hogy bekerülhetett volna:
A csávó, aki Feliciával kavarna, nem más, mint Ken Marino. Aki emlékszik még az MTV-re akkoriból, mikor még Kurt Cobain is élt, és mentek rajta normális műsorok is, talán fel tudja idézni a The State c. sorozatot is, benne Louie-val, akinek híres mondatára reflektál Hank.
Ha nincs meg, itt egy kis ízeltíő:
www.youtube.com/watch?v=vrmZAXezkhA
Érdemes a többi részre is rákeresni, ma már nem lenne pc egy ilyen műsor:-) Különösen ajánlom a "monkey torture" hívószavakat...
süti beállítások módosítása