Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x11 – 18:00-19:00

2011. július 11. 12:30 - Milo Rambaldi

18 óra van. Az előző részben forrtak az indulatok, és hullottak a szereplők. Dubaku végül horogra akadt, de Marika halála árán, Rózsika kiborult, ennek örömére Renée is kiborult, Jack  végül nem, de Renée kirohanása azért meglepte. Sean lelőtte Erikát, majd megpróbált kibújni a felelősség alól, de ez nem ment, mert Chloe visszaszerezte a leformattált adatokat, Sean is ment a levesbe. A Dubaku-féle chip nyugalmat adhatna már, de nem, mert a váratlan vendégként befutó Toncsi szerint újabb támadás jön, Dzsuva tábornok vezényletével, és erről a Jacket lassú tűzön forgató Mayer szenátor titkára is értesült, aki nem más, mint... Ryan Burnett.

Dubakuval nyitunk, egy kórházi ágyon fekszik, mellette nővérek hada, ámde csöng a telefon, doki felveszi, hallózik, eközben Dzsuva egyik embere beinjekciózik valamit Samuba, amitől az tornagyakorlatokba kezd az ágyon. Az FBI-osok Renéet követelik. Dzsuva tábornokot látjuk, aki a Potomac folyó partján figyel, hűb+, ez is Washingtonban van? Dubaku fia kérdezi, apukám mikor jön? GeciDzsuva, aki éppen a gyilkossal telefonoz, mondja KisSamunak, majd érkezik apád egyszer csak, ne legyél már ennyire türelmetlen. A kórházban eközben a halál hivatalosan is beáll, Dubaku kampó.

Ica és Smith admirális Dzsuva tévéüzenetét nézik, amely szerint Szandokán ellenáll az amerikai támadásnak, Szandokán hős ország. Ez persze hazugság, és ezeknek fogalmuk sincs róla, hogy Dzsuva itt figyel két sarokkal arrébb. Jack telefonál Chloe-nak közben, töröld Ryan Burnett adatait, kicsim! Némi vita után Chloe belemegy, de érkezik Janis, szeretnék segíteni. Szeretnél, a faszt, néz Chloe, kíváncsi vagy, meg furdal a lelkiismeret azért, amit tettél, na húzz a francba gyorsan. Jack és Tóni eközben azon tanakodnak, hogyan kellene Burnettből kiszedni az igazságot, Toncsi szerint be kellene avatni Billt, Jack szerint nem.

Burnettet látjuk már, Dzsuvának telefonoz, halaszd el a támadást, drága Benji, még itt vagyok a Fehér Házban. Dzsuva nem mond semmit. Itt vége szakad a beszélgetésnek, mert jön Mayer szenátor, na beszéljünk csak Ethan-nel erről a Bauer ügyről. Jön a szokásos szopornyica a kínzásról, meg Jack bűneiről, de Ethan úgy leoltja Mayert, hogy az köpni-nyelni nem tud (ennek itt volt már az ideje – a szerk.). Ha nem engedsz, akkor elnöki kegyelemben részesül Jack. Na erre varjál gombot. Jack érkezik Billhez, és letámadja, nem kicst, hanem nagyon. Fegyvert fog rá, ordít, hol van Burnett? Bill kinyögi, majd Jack bealtatja Billt a Renéen már egyszer alkalmazott módszerrel. Tikktakktikktakktikktakk...

Renée hívja Larryt, szerintem Dubakut megölték, és ki fogom nyomozni, hogy ki tette, hiába is kaffogsz, ahogy mindig szoktál, már nem hat rám, Jackbe vagyok szerelmes. A nyomozás jól halad, nyolc helyett kilenc ember volt a kórteremben, és a kilencedik autóval távozott, gyors telefon a közlekedésieknek, kié is a kocsi, és hová tart? Janis megint érkezik Chloe-hoz, Bányarém von Kukkerfalva kiszagolta, hogy „valaki” törölt egy sort, Chloe flegmázik, Janis átvált paranoia maximába. Kapcsoljuk a Fehér Házat, Mayer szenátor tombol Burnettnek, abbahagyom Jack baszogatását, de Ica fizetni fog ezért, szemét bauerista kurva. Mayer tombolásának egy őr vet véget, elnök asszony vár téged, nyugodt szenátor. Burnett hívja Dzsuvát, tiszta a terep, én megyek is, 21:30-kor találkozunk. Telefon lerak, de Jack beront, és a Másnaposokban látott sokkolóval pofán lövi Burnettet. Indul a buli. Tikktakktikktakktikktakk...

Janis rohan Larryhez, Chloe egy mocsok csaló, törölt egy nevet, Ryan Burnett-ét méghozzá, és Jackkel beszélget, aki instruálja, kikódoltam a beszélgetést. Az eleinte szkeptikus Larry bezombul, azonnal vezessétek el Chloet. Ica eközben éppen Mayer szenátort győzködi, hogy Jack milyen rendes ember (Jack meg Ryan Burnett tökén teszteli a sokkolót), de Larry telefonja váratlanul ér mindenkit. Ica azonnal házi interkomon utasítja Jacket, hagyd abba Burnett kínzását, ez törvényellenes, de Jack szembemegy az elnöki utasítással, konkrétan belesokkolózik a telefonba, na Burnett ekkor szarik be teljesen, már éppen beszélni kezdene, amikor is az őrök berobbantják az ajtót. Ica ordít, miért nem szóltál nekem, Jack? Na mehetsz a dutyiba azonmód. Ica azért annyira nem biztos mindebben, Ethant kérdezi, szerinted mi legyen? Ethan szerint Jacknek igaza van, Ica dilemma előtt: hogyan lehetne kiszedni Burnettből, amit tud? Tikktakktikktakktikktakk...

Ica ordít Burnettel, halálbüntetéssel fenyegeti, elnöki kegyelemmel édesgeti, de Burnett az ügyvédjét akarja. Renée eközben egy lerobbant folyóparti raktárnál osonkodik, majd döbbenettel látja, hogy a raktár tele van fegyveresekkel. Hívja is Larryt, gáz van babám, majd amikor meglátja Dzsuvát, majdnem eldobja a telefont. Larry is nagyokat néz. KisSamu át akarja venni apja helyét, de Dzsuva szerint az ő feladata a seggfedezés. El is indulnak a fiúk, Renée követi őket a hajóra, amire némi hezitálás után felugrik, de közben a vízbe esik a pisztolya. Dzsuva térképekkel magyaráz, majd a fegyveresek vízbe ugranak. Renée ekkor beoson a kajütbe, majd elkezdi a térképeket vizslatni, és az álla kiüti a hajópadlót, amikor meglátja, hogy a célpont a Fehér Ház. Tikktakktikktakktikktakk...

Bill baszogatja Tónit telefonon, na ez volt a nagy tervetek, apukám? Jack le van tartóztatva, Burnett nem beszél, gyökerek. Larry Renéet hívja, de a hívás nem megy át, persze, hogy nem, mert a telefon vízet kapott. Renée meg sokkot, de ebből gyorsan felébred, amikor KisSamu lőni kezd rá. Renée azonmód beugrik a vízbe, és úszni kezd, KisSamu lődöz, és motorcsónakon követ. Renée partra ér, és sajnos sötét van, ezért nem látjuk jól, ahogy vizes ruhában futkorászik. Dzsuva és csapata is célba ér a víz alatt, és a Fehér Ház alatt fúrni kezdenek. Nekem ezzel csak egy bajom van: a Fehér Ház kurvára nem a folyóparton van, de biztosan én vagyok a hülye Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vince Larkin 2011.07.11. 12:49:53

Dubakut aktuális Főgonosz szerepben váltotta Dzsuva (a Sziklában szépen végezte a csávó..). Ezt a Mayer szenátort szívesen orrbaverném egy szívlapáttal. Ez a Janis meg mi a frászt gyökérkedik Chloe-val? Jajj, szegény Renée, ahogy lefejelte a hajót mikor ráugrott. Fájhatott. A Fehér ház alatti fúrás nekem is kissé meredek vót....

Llew 2011.07.11. 23:55:29

Nem valami csatornán úsztak be a Fehér Házhoz? Mondjuk még úgy is vagy egy km-re van a folyótól, de hát csak nem szopatták az amcsi nézőket ilyen bakival?

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.07.12. 17:02:52

@Vince Larkin: igen, ő volt a fekete tiszt a Sziklában, aki bezombult Ed Harrisre. Már ott sem szerettem...

@Llew: Amiatt fura az egész, mert Washingtonban legközelebb folyó vagy az emlékműveken túl van (és azok sincsenek közel), vagy a 25. utca tájékán (a Fehér Ház a 16. utcánál van), DC-ben 10 háztömb kb. 1 km. Csak azért akadtam fent ezen, mert éltem Washingtonban egy ideig, és ez egy kicsit meredek volt. De utána fogok nézni.

Llew 2011.07.12. 17:21:52

@Rambaldi: én az 1 km-t google maps alapján mondtam, nagyon szűken számolva kb. annyi a folyópart a kanyarban NY-ra

Gabba 2011.07.12. 23:27:53

Bányarém von Kukkerfalva! Ezen röhögök percek óta.

Dzsuváék szerintem is valami csatornán úszhattak fel a Fehér Házig.

Renée baba meg igazán indulhatna valami "wet t-shirt" versenyen.

Robinzon Kurzor 2011.07.15. 21:05:15

Renikével igazán csinálhatttak volna egy olyan vízből kimászós lassított felvételt, mint Denise Richards művésznővel a Vad vágyakban.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.07.16. 17:21:57

@Robinzon Kurzor: Nekem is ez jutott eszembe... de Denise Richards "színészi képességei" jóval nagyobbak :-))
süti beállítások módosítása