Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x10 – 17:00-18:00

2011. július 08. 16:00 - Milo Rambaldi

17 óra van. Az előző részben megágyaztunk a most következő B kategóriás dél-amerikai akciódrámának, bíztatásképpen csak annyit tudok mondani, hogy legalább nem süllyedünk a hatodik évad hasonszőrű epizódjának színvonalára. Henry a kórházban, élet-halál között, Ica is a kórházban, sok éve nem látott lányát hívja, aki persze rohan, veszélyben a papa. Renée folyamatosan ki van akadva, mert olyan dolgokat kell tennie szükségből, amik ellen eddig küzdött, ezért Jacket baszogatja, aki semmiről nem tehet. Dubaku pedig egy autóban szerelmével, aki átállt az FBI oldalára, és Samu ezt tudja. Ja, és megvan a besúgónk is, Sean Hillinger az, ő is főszereplő lesz ma.

Persze Sean volt az, aki Jackék autójára elfogatási parancsot adott ki, Erika kérdéséből tudjuk meg ezt, tehát Erika IS tégla. Jackéket beültetik a meseautóba közben, hiába is ordítanak teli torokból. Dubakut látjuk már, aki Marikát úgy a falra keni, hogy graffitinek is jó lenne, átbasztál te büdös FBI kurva, szól Samu. Hát ezen lehetne vitatkozni Marika szerint, rohadt tömeggyilkos vagy, Samu. De ha így fenyegetsz, attól beindulok, és veled jövök. Ryan Burnett telefonál eközben, elintézted Marikát? Te csak azzal törődj, korrupt kormányzati szemét, hogy engem kijuttass az országból. Jackéket közben elengedik Larry közbenjárására, Chloe mutatja az utat, közelg a végkifejlet.

Dubakunak is feltűnik, hogy Jackék a nyomukban vannak, autós üldözés kezdődik Washington utcáin, Samu előnyre tesz szert, amikor Jack és Renée taxival ütköznek. Ekkor lép közbe Marika, és fejre állítja Samu SUV-ját, amit Jack és Renée észlelnek is, rohannak az autó felé, kiszáll a sofőr, dobd el a fegyvert, nem dobja, Jack le is lövi, majd kiszedi Dubakut a kocsiból. Renée a beszorult Marikával vesződik, de a kocsi ég. Jack el akarja rángatni Renéet, aki fegyvert fog rá, segíts vagy pusztulj! Jack végül segít, Marikát kiszedik, de már késő. A kocsi is felrobban, de Dubaku megvan. Tikktakktikktakktikktakk...

Ica Billtől tudja meg a jó hírt, Bill szerint ideje visszamenni a Fehér Házba. Ica szerint most majd előbújnak a besúgók, és lesz kurva nagy haddelhadd, de Bill szerint Fehér Ház biztonságosabb, mint a kórház. Jack eközben Dubakuval beszélget, tudom, hogy nem fogsz beszélni, de megtalálom a családodat, és megetetem a lányoddal a fiad szívét, utána pedig a nejedet úgy felvágom, hogy a seggén fog levegőt venni. Dubaku éppen beszélne, mikor is bekómál.

A mentősök defibrilllálják Samut, nem megy, interferencia van. Némi ordibálás után Jack felvágja Samut, és egy pendrive figyel a bőre alatt. Nem hazudott tehát, amikor azt mondta, mindenről van adata. Viszont Jack még életében nem látott ilyet, úgyhogy a mentőhelikopterest kéri meg, hogy vigye el Chloe-nak a cuccost. Mindezt Sean is végighallgatta, rohan is a női klotyóba, nem, nem lett tranvesztita, csak Erika parázott be egészen, hogy most akkor ők le is bukhatnak, vagy mi? Tervet szőnek a fiatalok, Erika majd jól letöröl minden szervert, amikor Chloe a pendrive-ot bizergálja. Csókkal pecsételik meg tégla-házasságukat a tetvek. Tikktakktikktakktikktakk...

Renéenek adják oda Marika papírjait, Renée ki van bukva, Jack mondja neki, csak azt tetted, amit kellett. Chloet kapcsoljuk, Dubaku cucca úgy van megszerkesztve, hogy csak egyszer lehet róla másolni, aztán helló. Sean Burnettet hívja, gondoskodj Dubakuról, én gondoskodom az adattörlésről, és minden fasza lesz. Erika ezt nem tudja, a szerverszobában parázik. Aztán csak belekezd a törlésbe, de ez Chloe-nak is feltűnik, Larryt küldi akcióba. Sean sem hülye egészen, magához öleli Erikát, MAJD LELÖVI B+!!! Utána magába is golyót ereszt, így amikor Larry befut, közli vele, hogy Erika volt a besúgó. A szervert ettől függetlenül sikerült letörölni a néhai Erikának, kis lövés ez Seannak, nagy obi az FBI-nak. Tikktakktikktakktikktakk...

Larry és Sean drámáját látjuk, bízhattál volna bennem, Larry. Nem tudtam, kiben bízzak, de most már elárulhatom, hogy titkos akció van, remélem, nem fáj már a karod annyira. Chloe telefonál, egy tükörszerverről visszavadászta Samu fájljait, a nevekkel, adatokkal, egyebekkel. Ezt Sean is hallja, rohan a kabátjáért, és távozóra fogja. Rózsika és Renée drámája a soros, azt mondtad, vigyázol Marikára, hazug kémribanc. Jack érkezik, erre Renée brutál drámába kezd, te nem törődsz senki életével, Jack, nem érdekel, hogy mi szükséges, mi nem, szegény Marika kampó, ez a tolószékes bányarém meg engem baszogat, akkor is ezt mondtad, hogy szükséges amikor Nina lepuffantotta az asszonyt?

Jack néz, mi a faszt akarsz, vörös hisztérika, erre Renée lekever két frászt, ezt érzed, baszki? A harmadik már nem talál célba, mert Jack megfogja, Renée után Jack nyakába borul. Jack nyugtatja, majd idővel megszokod a sok hullát. Renée eltaszítja magát, nem akarom megszokni. Akkor lépj ki, jön a válasz. És ha még egyszer fegyvert fogsz rám, használd is. Akartam, szól az én szívem szerelme, na erre nagyot néz Jack, és elsétál. Tikktakktikktakktikktakk...

Olivia és Ica drámája következik, Olivia ellöki anyját, magyarázatot követelek. Kap is, erre sakálkodni kezd, ez kellett, hogy beszéljünk egymással? Ica ordít, majd Olvia házi őrizetbe kerül a Fehér Házban. Bill érkezik, Jackért kampányol, szerinte az első epizódban látott Mayer szenátor ki akarja nyírni Jacket, jó lenne, ha Ica kivonná a forgalomból. Majd meggondolom, mondja Ica. Jacket látjuk, a Szenátus lépcsőjén szomorkodik, erre Tóni érkezik! Dráma megint, miért nem adtad fel magad? Mert még nincs vége, szól Toncsi. Dzsuva újabb támadásra készül, jó lesz, ha kibékülsz Renéevel.

Az újabb támadásban Toncsi szerint Mayer szenátor titkára is aktív résztvevő. Aki nem más, mint Ryan Burnett!!! Na lassan kezd összeállni a kép. Jack átmegy vádlóba, ezt te honnan tudod, mégis terrorista vagy, de Tóni csak annyit szól, ha velem vagy, akkor találkozunk a szembe sarkon, majd Jack vállára teszi a kezét, kell a segítséged, Jack. Milyen megható. Az már kevésbé, hogy Mayer szenátor Burnettel a Fehér Házba készül, Ica beindult Jack ügyében mégis. Ryan barátunk mondja, mindjárt jövök, csak elolvasom ezt az SMS-t, főnök. Azt nem tudjuk, kitől jött, de a szövege érdekes:: az egységek a helyükön vannak, nincs késedelem a bevetésben. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2011.07.09. 16:34:34

Ebben az évadban elég nagy mennyiségben hullanak a jónők, nekem Samantha is bejött meg Erika is, de mostanra már mindkettő kampó.
Szerencsére Renée azért megmaradt nekünk.

Kivétel 2011.07.09. 21:40:27

Én is úgy vagyok, nem merek megszokni egy szereplőt se, mert aztán hirtelen csak meghal....
Még jó hogy Jack húzza legalább...

T. Norbert 2011.07.10. 11:09:23

Chip a bőr alatt. 2.évad önismétlés. Még szerencse, hogy ezt nem sütötték el olyan rendszeresen, mint a CTU-támadást meg a téglázgatást.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.07.10. 12:16:57

Na ja, szereplőket megszokni ebben a sorozatban nem szabad, mert egészen meglepő halálmódok vannak, hogy messzebb ne menjek: Chapelle, Curtis és Milo halála. Senkinek nincs életbiztosítása, csak Jacknek.

Robinzon Kurzor 2011.07.15. 20:56:00

Ezt a Toni gyereket nem tudom hová tenni.

Megint egy klassz hogyvolt egy szar részről.
süti beállítások módosítása