Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x06 – 13:00-14:00

2011. július 02. 12:30 - Milo Rambaldi

13 óra van. Kurva nagy cliffhangerrel zártunk, Renéet élve eltemette Jack és Tóni, nem volt más választásuk, különben lebuktak volna. Mindez a Matobo házaspár szállítása közben történt, akiket kikergettek a titokszobából. Henry Taylornak sem volt túl jó az elmúlt óra, kiderült, hogy saját testőre ölte meg a fiát, és GyilkosBrian most vele is végezni akar. Larryt az ügyészség zaklatta, de szegénykém félőrült állapotba került Renée eltűnése miatt. Ica pedig nem adta be a derekát, nincs csapatkivonás. Ez pedig csak egyet jelenthet: terrortámadást.

A tomboló Larryvel nyitunk, aki Sean beszólására, miszerint Renée jó ügynök volt, ordítani kezd, mint egy veszett sakál, ne beszélj róla múlt időben, te szemét! Eközben Renée múlt időből jelenbe kerül, Bill és Chloe Pulp Fiction-t játsazank rajta egy adrenalinos tű segítségével, Renée tehát él! Hívni is akarja Larryt, de erről végül letesz, amikor végighallgatja Bill és Chloe sztoriját. Tóni életben maradásának részleteit is megtudjuk végre: Christopher Henderson direkt nem az artériáját találta el a tűvel, mert ők már akkor tudták, hogy Toncsi kell nekik (aha, ezt higgye el az, akit seggbe szúrtak egy kis haloperidollal), ámde amikor Jack megölte Hendersont, David nem tudta, mit tegyen. Tóni könnyes szemekkel ül a minibuszban, David volt az én testvérem. Jack hitetlenkedve néz, sok a szirup.

Végre megérkeznek a fiúk Matobo átadásának helyszínére, mindenki kiszáll, de Emersonnál elmennek otthonról, és elkapja Jacket hátulról, Tóni erre gyorsan lelövi a másik őrt, majd Emersonra szegezi a pisztolyát, és köpni kezd, a többi meló rendben volt, de ártatlan embereket nem akarok megölni. Emerson néz, Jack ordít, Tóni végül lepuffantja „testvérét”. Jack hívja Billt és Chloet, gyertek ide ti is. Dubakut látjuk, Nicholst küldi Matoboékért, majd közli, hogy Tóni és csapata mehet a levesbe, túl nagy a kockázatuk, a gyémántokat meg amúgy is meg akarja tartani. Na ezzel sem üzeletelnék. Amikor Dubaku megtudja, hogy Ica nem kezdte meg a csapatkivonásokat, elkékül a feje, majd közli, a célpont Washington DC. Tikktakktikktakktikktakk...

Ica és Ethan beszélgetnek, újabb tűzfaltörés történt, Ethan szerint itt az ideje a csapatkivonásnak, MakacsIca szerint nem fogja egy terrorista irányítani az országot. Ica, Ica, ne legyél hülye. Emerson pszichoterrorizálja Tónit, nem bocsátok meg neked, rohadj meg, majd lecsukja a szemét, Tóni az őrület határán. Matoboék belemennek az akció folytatásába, Jack meggyőzi őket, ez kell a hazának, mind a ketten mennetek kell. Vissza a Fehér Házba. Dubaku telefonál, Ica, nem hallgatsz rám, rossz kislány vagy, na nézz csak ki az ablakon! BUMM! Két repülőgép ütközik ebben a pillanatban Washington felett (ez csak azért hülyeség, mert a modern gépek 99%-a fel van szerelve ütközésgátlóval – a szerk.). Icuka, ha továbbra is ilyen makrancos maradsz, még tízezer ember fog meghalni. Tikktakktikktakktikktakk...

Kabinetülés. 271 halott van a levegőben, ismeretlen mennyiség a földön, valamint egy kongresszusi tag és neje is az egyik gépen volt. A külügyminiszter szerint eljött az ideje a csapatkivonásnak, de Ica leordítja, és közli, vagy üljön le, vagy menjen ki. KIMEGY! Erre Ica rettenet pátoszos beszédbe kezd arról, hogy őt miért választották elnöknek, Amerika idealista, felnéz rá a világ, és ez nem szabad, hogy megváltozzon, NEM VONJUK KI A CSAPATOKAT! Amíg van remény, márpedig van, addig nem szabad feladni. Hát ez tényleg síkhülye, baszki. Ica távozik az ülésről, majd a falnak dől, nehéz pillanatok ezek. Tikktakktikktakktikktakk...

Bill, Chloe és Renée is megérkeznek végre, Bill beszámol a potyogó repülőkről, Jack kérdi Renéet, jól vagy, szívem? Renée totál sakál, nem bazmeg, nem vagyok jól, élve eltemettél, szerinted? Miért nem bíztál bennem, Jack? Pedig én... pedig te? Lesz itt még love story, és féltékenyen tobzódó Larry, azt hiszem. Renée egyébként nem hiszi el, hogy korrupt a kormány és az FBI is, Jack leoltja, nem az egész, kis vörös, csak egy része. A nemzetvédelmis Tim és Ethan győzködik egymást, gyerekek, ettől nem fog megjönni Ica esze, egy ember segíthet csak, őt pedig Henry Taylornak hívják. De Henry Samantha lakásában „pihen” még mindig, totál magatehetetlenül, a sorsát várva.

Samantha is érkezik haza, a kulcs a lábtörlő alatt, ahogy lennie kell, Brian pedig kapja a telefont lentről, készítsd a nagykést. Samantha bejön, majd döbbenten látja, hogy Henry ül a kanapén. Henry még mindig a bénító hatása alatt van, így a szókincse az A és Ö betűkre korlátozódik, Samantha semmit nem ért, ekkor jön SikolyBrian hátulról, és beépíti a nagykést a tüdejébe. Ethan telefonál, Brian hazudik, Henry Samanthával teázik, bocs hogy nem szóltam, eközben azért Henry ujjait a nagykést köré fonja, tökéletes gyilkosság. De Henry ujjai már mozognak egy kicsit... kezd kimenni a bénító? Tikktakktikktakktikktakk...

Tony bepakolja Matoboékat a minibuszba megint, előtte Chloe Matobo fogára érzékelőt tesz egy vicces fogorvosos jelenetben. Érkezik Nichols, akivel Tóni megosztja, hogy David már az örök vadászmezőkön szövögeti szemét terveit, ő az új főnök, Jacket is megölte, nem akar osztozkodni a gyémántokon. Tényleg: hol vannak a gyémántok? Hol vannak Matobóék? Tűzpárbaj, Jack kilövi Nichols sameszeit, majd bepaterolja Nicholst Matobóék mellé a minibuszba. Ez túl könnyen ment.

GyilkosBrian eközben már Henry „öngyilkosságát” készíti elő egy hurokkal a lakás felső szintjén, de Henrynek nem csak a hangja, hanem a mozgása is visszajön a hurok felhelyezése közben, egy kis dulakodást követően mind a ketten kiesnek az emeletről, és HENRY MEGFOJTJA BRIANT!! Nincs vége még mindig: Dubakut kapcsoljuk. Aki szerint Ica nem csak makacs, hanem komplett őrült. Egyetértek vele, de ez a klasszikus bagoly mondja verébnek szitu, lássuk be. Dubaku új célpontja egy Kidron nevű városka Ohióban. Lakosság: 30.000 Várható halálesetek száma: 18.000. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2011.07.02. 14:49:54

Höjj, Renée él, nyilván féltek az alkotók az elszánt férfinézők dühétől! És úgy néztem, ráadásul a fizurája is elég rendben volt a kiásás után :P

Chloe dumája nagyon jó volt,
Matobo: Maga is FBI-os?
Chloe: Nem, én egy kisgyerekes anyuka vagyok.

Brian meg szépen beöltözött, mint Dexter, csak nem volt olyan ügyes.

T. Norbert 2011.07.02. 15:28:08

Én sose értettem, hogy Tóni és Jack hogy a fenébe tudatták Billékkel, hogy hova ásták el Renée-t. Telepatikus úton talán?
Na, igen, persze, Henderson direkt vénát kerülve szúrta meg Tónit. Csak meg kell nézni magát a jelenetet. És a készítők még képesek azt kamulni, hogy igazából mindig is gondolkodtak Tóni visszahozásán. Ez már a "közönség hülyének nézése" kategória, már elnézést a kifejezésért.

Dr.Vker 2011.07.02. 22:33:29

Ez a rész a kedvencem!

Vince Larkin 2011.07.03. 11:39:54

na azért, Renée megúszta egy nyaki ütőértalálattal. Gabba, nemcsak a haja, a sminkje is rendben volt a kiásás után :P Chloe és Matobo párbeszéde zseniális :-) vinnyogtam a röhögéstől! A first gentleman szépen kinyírta a fia gyilkosát. Ja, azt észrevette valaki, hogy Elnök Asszony kérdésére a még levegőben lévő gépek számát (thirteen-hundred) 13 ezernek fordították..?!

Gabba 2011.07.03. 16:37:01

@Vince Larkin: azt nem tudom, én nem a tévében követem, de azt hiszem, egy-két résszel ezelőtt már csak 1000 gép volt a légtérben, és most megint 1300.

Robinzon Kurzor 2011.07.14. 23:59:05

Egész nyaralás alatt azon izgultam, hogy akkor vajon elhuny-e Renée, de szerencsére... mondjuk ellenkező esetben azonnal fűztem is volna be az A4-est és ment volna a panasz a médiahatóságnak.

Egy kis okoskodás a "szerk" okoskodásra: az utasszállítókon tényleg van "üzközésgátló" (TCAS a böcsületes neve), de most játszuk azt, hogy a gonosz terraristák azokat is blokkolták a kézi készülékkel, oké?
(Volt, amikor a TCAS sem segített: baskír Tu-154 vs DHL a Bodensee felett pár éve.)

Na, olvasom a többit is, nagyon jó volt ez is!
süti beállítások módosítása