Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 3x05 - Régi szép idők (Slow Happy Boys)

2011. június 28. 14:00 - Gabba

A LAX-on nyitunk, úgyis mint Los Angeles International Airport, apa és lánya búcsúzkodik: Becca a hétvégét New Yorkban tölti anyjánál, de egyáltalán nem lelkes ettől. Abban a korszakában van, amikor a szülők bármilyen programjavaslata csak szar lehet, ráadásul Chelsea szerzett neki is jegyet a Lakers meccsére, Becca inkább oda menne. De hát nem is szereted a kosárlabdát, értetlenkedik Hank, miért lenne az jobb, mint édesanyáddal találkozni, akinek a csodás nuniján át a világra jöttél? (Én nem biztos, hogy ilyen érvvel győzködném a lányomat, de nem is vagyok jól fizetett amerikai sorozatfőszereplő.) Különben is, ősz New Yorkban, ez olyan, mintha belépnél egy régi Woody Allen filmbe, mint a Manhattan vagy az Annie Hall. De hiába dumál, Becca durcásan indul becsekkolni, de az utolsó pillanatban azért még visszanéz apjára, aki ezt mégis a szeretet megnyilvánulásának értelmezi, és nagyon belelkesül tőle. Főcím.

 

Miközben átmegy az érkezési oldalra, Hank felhívja Karent, felraktam a lányunkat a gépre, de vigyázz, egy rettenetes kamasz fog leszállni róla. Karen nem aggódik, ugyan már, van egy csomó programötletem, jót fogunk bulizni kettesben, no problemo. Alighogy Hank lerakja, borostás fickó támadja le hátulról, de nem egy mindenre elszánt homokos, hanem régi osztálytársa és legjobb barátja, Zloz, becsületes nevén Mike Zlosowski. (Csak én érzek utalást a Szörny Rt Mike Wazowskijára? Bár ennek a Zloznak alapból két szeme van.) A haver egy csajozós lazulásra ruccant át N.Y-ból, és első állomásként Britney Spears nuniját szeretné megtekinteni. Nem tudom, ma megmutatja-e, fejti ki kétségeit Hank, de először is irány a kocsma, a többit majd meglátjuk.

Zloz marhára pörög, a kocsmában először a pultoslánnyal próbálkozik, de az nem vevő a szexista dumájára. Majd egy csinos barnát néz ki magának, bárcsak az arcomra ülne, mondja merengve Hanknek. És Kim hogy van?, rántja vissza barátját Moody a valóságba. Szakítottunk, mondja Zloz, ezért is döntöttem úgy, hogy nálad fogok pár hétig dekkolni. Dehogy fogsz, tiltakozik Hank, a kamasz lányomat nevelem egyedül. Oké, de akkor gyerünk valami buliba, ahol nagymellű szőkék várnak rám, az ügynököd biztos tud ilyen helyet, hívd fel, így a haver. Hank máris tárcsázza Charlie-t.

A golyófejű ügynök megígéri, hogy utánanéz, milyen lehetőségek vannak. Éppen lerakja, amikor belép Daisy. Ebben az évadban még nem is láttuk, időközben megnagyobbíttatta a mellét, meg is engedi Charlie-nak, hogy érzékszervi vizsgálatnak vegye alá, elvégre az ő pénzéből telt erre a beavatkozásra. Charlie-nak tetszik a méret, de határozottan kijelenti, hogy nem lehet köztük semmi, mert ő végleg Marcy mellett döntött. Rendben, nem is ezért jöttem, közli Daisy, hanem most körbejárom a korábbi partnereimet, hogy figyelmeztessem őket, menjenek el dokihoz, mert a pornózás közben összeszedtem néhány enyhébb fokozatú nemi betegséget. Egyik sem súlyos, gyógyszerrel kikúrálható, de most úgy nézek ki ott alul, mint Bagdad belvárosa. Charlie alaposan leizzad, bazmeg Daisy, mindjárt kidobom a taccsot.

Hank és Zloz érkeznek a buliba, ami nem meglepő módon Sue Collini házában zajlik. Hank bemutatja barátját a szintén jelenlévő Runkle-éknak, bár azt nem egészen vágom, Marcy a múltkori rajtakapás után miért megy el bulizni Sue-hoz, ennek megértéséhez nyilván többet kellene forgolódnom a los angelesi highlife-ban. Sue jön köszönteni a vendégeket, mellette tolókocsis fazon, Riccardo Collini, a férj. Nevezzetek csak Dickie-nek, mondja vigyorogva. Sue mindenkit megnyugtat, hogy ők nyitott házasságban élnek, és ugyan a férje dugni nem képes, de az orális örömszerzésben nagyon ott van. Próbáld ki egyszer te is, Marcy, mondja biztatólag. Marcy nem hisz a fülének, inkább eltűnne innen, el is mondja magában háromszor, mint Dorothy az Ózban: hipp-hopp, legyek otthon, de nála nem jön be a varázsige.

Zloz persze beveti magát a forgatagba, nőt akar mindenáron, de úgy látszik, itt sem vevő senki a szexista dumákra. Végül úgy tűnik, egy barna csajjal sikerül összejönnie, el is tűnnek szem elől. A levegőben tapintható erotikától később aztán Marcy is beindul, és egy dildókkal és egyéb szexuális segédeszközökkel zsúfolt oldalszobába rángatja Charlie-t egy gyors dugásra. Kopasz barátunk azonban húzódozik: valamit el kell mondanom, Marcy baba. Volt nálam Daisy, és elmondta, hogy összeszedett néhány furcsa nevű betegséget, lehet, hogy én is kaptam tőle egy enyhébb trippert vagy más egyebet. Marcy leizzad, bazmeg Runkle, mindjárt kidobom a taccsot. Érdekes, én is pont ezt mondtam Daisynek, vigasztalja Charlie.

Moody barátunkat békés biliárdozás közben a dühösen előkerülő Zloz zavarja meg: Hank, ennek a csajnak pöcse van! - És te erre mit csináltál? - Pofán vágtam! - Hogy tehettél ilyet, tiszteld benne is az embert, próbálkozik jó tanáccsal Hank, de Zloz a nagy felindultságában őt is pofán vágja. Kis bunyózásba kezdenek a biliárdasztalon, aminek az érkező Sue vet véget: ez itt a szerelem háza, mindenfajta szexuális irányultságnak helye van itt, de a bunkóságnak nincs. Ez nagyon szép mondat, és Sue még meg is fejeli egy javaslattal: inkább vonuljatok félre velem egy hármas akcióra. A fiúk azonban úgy döntenek, hogy inkább elmennek a Faster Pussycatbe Charlie-val.

A sztripbárban Hank Jackie-vel dumálgat, miközben Charlie és Zloz az öltánc örömeit élvezik hozzáértő hölgytársaságban. Charlie ezúttal visszafogja magát, nem lő a gatyájába, Zloz viszont alig bír magával. Először kézrátétellel meggyőződik róla, hogy partnere alul is igazi nő-e, majd a megnyugtató bizonyíték után a csaj felső régióit kezdi tapogatni. Apám, Pamela Anderson szorozva Samantha Fox-szal, áradozik a pultot támasztó Hanknek, majd szó szerint rácuppan a formás cicikre. Ez azonban már nincs benne az árban, érkezik is egy nagydarab hústorony, hogy leállítsa a begerjedt vendéget. Elcsattan pár pofon, de még mielőtt tömegverekedés törne ki, barátaink jobbnak látják lelépni.

Másnap reggel másnapos ébredés a Moody házban: elsőnek a házigazda tápászkodik fel Jackie mellől, és a másnaposság ellen napszemüveget tesz fel, így járja körbe a házat. Az egyik szobából szétkent sminkű törpenő kerül elő, aki a konyhában hagyott egyik felbontott sörösüveget meghúzva barátságos büfivel köszönti Moodyt. Az egyik vendégszobai ágyban Charlie alszik két csinos lány négy formás lába közé gabalyodva, a másik vendégszobában meg Zloz egyedül, egy mikrofon drótjába gabalyodva; úgy látszik, neki végül mégsem jutott nő. Hank felébreszti Jackie-t és megkéri egy szívességre: heveredjen Zloz mellé, hogy barátja ébredés után azt higgye, a lánnyal töltötte az éjszakát. Mit meg nem tesz egy jó barát, ugye? A csel beválik, Jackie lelkesen bizonygatja, hogy ilyen jó még senkivel nem volt a szex, Zloz ugyancsak elégedett magával.

Később Zloz és Hank az óceán partján dumálnak a régi időkről, Hank bevallja, hogy nagyon irigyelte barátját azért, hogy ő vette el Kimet, az osztály legjobb nőjét, akibe az összes fiú szerelmes volt. Hidd el, vele jártál a legjobban, ne hajtsd a műmellű macákat, menj vissza Kimhez és a három gyerekhez, javasolja. Zloz erre bevallja, hogy nemrégiben valami betegséget fedeztek fel nála, a doki elküldte egy csomó vizsgálatra, de ő nem akart menni, mindig csak halogatta és e miatt vesztek össze Kimmel. Hank erősködik: ugyan már, nem fogsz meghalni, menj el a vizsgálatokra, békülj ki a feleségeddel, te voltál mindig is a legjobb barátom, és most nem sírok, csak a szél belefújta a homokot a szemembe.

Ismét a reptéren vagyunk, elrepült a hétvége, Zloz is repül hamarosan, a gépe nemsoká indul. Búcsúzkodnak, jó volt találkozni, legközelebb te gyere át hozzánk Long Islandbe, megismerkedhetnél a családommal. Akkor kibékültök Kimmel, kérdi Hank. Persze, ő nem is tudja, hogy nálad voltam, mert mérgében a barátnőjével az egész hétvégét Atlantic Cityben töltötte. Lehet, hogy ő is összejött valami transzvesztitával, röhög Zloz, és indul becsekkolni. A kijáratban nem sokkal ezután feltűnik Becca, apuka nagy örömmel köszönti, de a kisasszony egy szót se szól, csak beül a Porsche hátsó ülésére. Miért nem ülsz előre, próbálkozik Hank, de nem kap választ. Legalábbis Beccától nem, Karentól viszont igen, merthogy váratlanul ő is felbukkan a kijáratban. Hank boldog csókkal köszönti, közben Becca az ülésen morog: boldog tetves karácsonyt. Pofa be!, reagál egyszerre a két szülő, akik közt ezek szerint egyből helyreállt a sikeres gyerekneveléshez szükséges összhang.

Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása