Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 3x04 - Jelek (Zoso)

2011. június 23. 14:00 - Gabba

Szundikáló Hankkel nyitunk, tanári szobájának kanapéján fekszik, ám megérdemelt pihenését megzavarja Felicia. Beszélnünk kell, kezdi a dekoratív MILF, ez az a fél mondat, amiről minden férfiember tudja, legtöbbször vagy az követi, hogy szakítsunk, vagy az, hogy terhes vagyok. Hank is ez utóbbitól tart (bár még csak egyszer csókolóztak, dugás nem volt), de úgy tűnik, Felicia üdítő kivétel. Ő azt hozza Hank tudomására, hogy bár Stacey már megcsalta őt korábban, de ő még ezidáig nem lépett félre. És minden valószínűség szerint Hank barátunk lesz az a szerencsés, aki révén Felicia visszavág. Gyorsan le is smárolja, de megint megzavarják őket, ezúttal Jill, Felicia gyorsan le is lép. A csinos asszisztens bejelenti: beszélnünk kell (lásd pár sorral feljebb), majd tettetett szemrehányással közli Moodyval, hogy a múltkori közös ülésük ugyan rendkívül kielégítő volt számára, de ha nem lesz rendszeres folytatása, akkor inkább most hagyják abba az egészet. Nekem ettől a fenyegetéstől felállt, közli Hank, mire Jill is bevallja: hát, nekem is eléggé bizsereg. Ez remek kombináció, örül meg főhősünk a hírnek, és immár ketten heverednek le a kanapéra egy gyors numerára. Főcím.

 

Váltunk az ügynökségre, ahol Sue, Charlie és Hank folytat komoly megbeszélést. Sue a maga közvetlen modorában közli, tudok egy jó megoldást számodra, Hank. Hollywoodban sok a befolyásos öreglány, akiknek löttyedt férjura már nem műveli a kertjét. Mielőtt azonban meglepődnénk azon, milyen választékos lett hirtelen Sue stílusa, szerencsére visszavált: neked ezeket a dugatlan rondaságokat kellene sorra végigjárnod és rendesen elintézned, majd a sztorit eladjuk, mint egy modern amerikai gigoló történetét, tuti siker. Hank azonban nem nagyon lelkesedik azért, hogy íróember helyett hímkurvaként szerepeljen. Szerencsére Sue-t ügyfélhez hívják, így nem fejtegeti tovább ezt az elképzelését, de búcsúzóul még meghívja Hanket és Charlie-t estére a házába, ahol nagy bulit szervez. Ugorjatok be egy steakre és egy szaxira, búcsúzik. Ám Hank más programot ajánl barátjának: befizetlek egy sztripbárba, ahol az egyik tanítványom is fellép, képzeld, leadta az órámat, utána kell járnom, miért. Charlie inkább ezt a meghívást fogadja el.

Az esti szórakozás előtt Hanktől Becca még bevasalja egy korábbi könnyelmű ígéretét: shoppingolni kell menni a tinivel. Meglepő módon Becca nem fekete metálpólókat válogat össze, hanem csupa nőies cuccot, többek közt egy átlátszó selyemtopot térdnél lyukas farmerral. Hank nem is akar hinni a szemének, na meg a 200 dolcsis árcédulának, és az eladó is hiába próbálja rábeszélni a kitűnő vételre, Hank inkább egy hotdogra hívná meg a lányát. Utállak!, érkezik a már ismert reakció Beccától.

Ezek után már otthon próbálja kiengesztelni a szobájába zárkózott kiscsajt: na, gyere már ki, megnézünk egy Tankcsapda koncertvideót, ne csináld már. Becca végül előkerül korábbi kedvenc Slipknot pólójában, most örülsz, fater? A feszült hangulatot váratlan kopogás oldja, vársz valakire, kérdi Hank. Godot-ra, jön a válasz, ennek a csajnak mégis van humorérzéke? Chelsea és Felicia érkezik, erre jártunk, csak beugrottunk, hogy vagytok? Apám tök hülye, közli Becca, már dolgozunk a modorán, vigasztalja Felicia. A csajok elvonulnak Becca szobájába kitárgyalni az agyalágyult apák dolgait, Felicia pedig megpróbálja oldani a helyzetet. Majd én elviszem bevásárolni, te csak mondd meg, mennyit szánsz rá. Különben meg ne legyél már ilyen pokróc a lányoddal, hiányzik neki az anyja, azért ilyen érzékeny. Jóvanna, majd igyekszem, mondja Hank, amúgy meg inkább én is elmennék veletek vásárolni. Na persze, mert arra számítasz, hogy berántalak egy sötét zugba, kacérkodik Felicia. Te romlott úrilány, te, vigyorog Hank. Nem tehetek róla, ezt hozod ki belőlem, vág vissza a nő, és további duma helyett inkább csókolózni kezdenek. Persze ismét megzavarják őket (két rész alatt háromszor, ez kicsit már kezd unalmas lenni), a lányok jönnek vissza, na akkor induljunk plázázni, adja ki az ukázt Felicia.

Szerencsére a vásárlástól a forgatókönyvíró megkímél minket, és inkább ugrunk előre az estébe és a Faster Pussycat nevű jónevű intézménybe. Hank érkezik Charlie-val, keresik Jackie-t, akiről kiderül, hogy Ashley Madison művésznéven lép fel a világot jelentő krómrudak között. Mivel dolgozó lány, neki is drága az ideje, így Hank befizeti magát egy öltáncra, hogy közben tudjanak beszélgetni, és egyúttal Charlie-nak is rendel egy hölgyet. Munka közben Jackie elmondja indokait, miért adta le Hank óráját. Rájöttem, hogy az írás nem nekem való, különben is csak választott tárgy volt, nem kötelező, amúgy meg közgazdaságtanból fogok diplomázni. Eközben mellettük a gyorslövetű Charlie nem bírja tovább az erogén stimulálást és a nadrágjába durrant, amitől Jackie kolléganője kiakad és undorodva elrohan. (Hiába, minden szakmának megvannak a maga veszélyei.) Pont ekkor telefonál Marcy, siess haza Charlie, mindjárt jönnek valami komoly vevők megnézni a házat.

Hank jobban bírja a terhelést, bár ehhez hozzájárul, hogy a műsornál tényleg az érdekli jobban, miért hagyta ott Jackie az irodalomórát. Közszolgáltatást végzek, mert itt érzem, hogy fontos vagyok, mondja a lány. Hagyd már ezt a Drogerie Marktos dumát, te jól írsz, tehetséges vagy, gyere vissza az osztályba, biztatja Hank. Csak te mondod, hogy tehetséges vagyok, az írásból amúgy el sem tudnám tartani az anyámat, pedig már viszonozni akarom azt a sok áldozatot, amit értem hozott. Apám korán lelépett, nem is ismertem, ő meg egész életében takarított szegény, nem akarom, hogy tovább dolgozzon, azért csinálom ezt. De Hank nem tágít: gyere vissza a tanszékre, kielemezzük a sztoridat, jó lesz. Majd gáláns borravalót ad Jackie-nek és lelép.

Charlie hazaérkezik foltos gatyájában, hogy nézel ki Runkle, hol jártál már megint, kiabál Marcy, de mindegy, inkább nem is akarom tudni, mindjárt itt lesznek a vevők, és még ezt a rohadt tampont is kell cserélnem. Berohan a fürdőszobába, és alighogy végez a művelettel, már érkezik is a potenciális vásárló fiatal pár az ingatlanügynök kíséretében. Miközben a hálószobát veszik szemügyre, Charlie tájékoztatja őket, hogy ez a széles ágy sokféle akciót látott, de most már válófélben vannak, merthogy előbb-utóbb majdnem minden fiatal párra ez vár. Mennek tovább a fürdőszobába, ahol viszont a korábbi nagy kapkodás miatt Marcy elfelejtette lehúzni a kicserélt tampont, ami sajnos nem túl gusztusosan mutat a vécécsészében. Hát igen, a nehéz napok, ugye lányok?, mentegetőzik Marcy, mire Charlie pumpát ragad, hogy mielőbb eltávolítsa a „bűnjelet”. Sajnos a lelkes pumpálás közben alaposan beteríti magát és a fiatal párt is a csésze tartalmával, nem csoda hát, ha a vevők ezek után inkább a gyors távozás mellett döntenek.

Vissza Hankhez, aki mégsem ment haza, hanem a sztripbár parkolójában várja, hogy Jackie végezzen az aznapi műszakkal. Mikor a csaj kilép az ajtón, motoros és gyalogos „rajongók” kezdenek füttyögetni neki, röpködnek a sikamlós megjegyzések is. Moody lovag úgy dönt, hogy közbelép, még mielőtt a hangulat meghágná a tetőfokot, a rajongók meg Jackie-t. Macsós fellépésén a fiatal srácok jót röhögnek, de mivel Hank nem tágít és tovább veri a mellét, pár gyors ütéssel lerendezik és lelökik az aszfaltla dulván. Megőrültél, mit csináltál, fut oda hozzá Jackie. Csak meg akartalak menteni a csoportos erőszaktól, szóra sem érdemes, feleli Hank. Ugyan már, miről beszélsz, ők a törzsvendégeim, rendszeresen jattolnak, jó fejek. És ezt csak most mondod, kérdi elgyötörten kedvenc írónk.

Vezetni nem nagyon tud, így hát Jackie ül a Porsche kormánya mögé és viszi haza magához Hanket, hogy leápolja a sebeit. (A kötelező elsősegélydobozban nincs egy nyomorult leukoplaszt, meg Betadin, vagy valami?) A lakásba érve Moodyt leülteti a kanapéra, és persze nem kötszert vesz elő, jobb gyógymódot talál ki: Hank ölébe fészkeli magát és lesmárolja. Ne csináld már, a diákom vagy, próbálkozik Hank; már nem, úgyhogy ne aggódj, nyugtatja Jackie. Különben is, 23 éves vagyok, ha dugni akarok veled, akkor ne parázz már az erkölcsrendészettől. Tényleg szép a cicid, adja meg magát erre Hank, és hozzálátnak, hogy egy alapos belső masszázzsal zárják az estét.

Ugrunk Charlie-ékra, Marcy azon kesereg, hogy elcseszték a házeladást, pedig ő már mindenáron tovább akar lépni. Nem is voltunk egymáshoz valók, vágja ki a tromfot, de Charlie ellenkezik: dehogynem, tök jó páros vagyunk még mindig, én szúrtam el az egészet, és bármit megtennék, hogy újra boldog legyél. Bármilyen hihetetlen, ez a sablonszöveg a nők többségénél beválik, Marcy sem kivétel. Bár a csókkal próbálkozó Charlie-t először jól pofon vágja, a második próbálkozásra már nem ellenkezik, és a széles ágy újra tanúja lehet egy kiadós házastársi akciónak.

Hank hazaérkezik, benéz az alvó Beccához, a padlóról felveszi a leesett plüssmackót és visszateszi a lány mellé az ágyba, és mivel aludni nem tud, skype-on felhívja Karent. Túl széles az ágy nélküled, panaszolja Hank; sosem volt gond társat szerezned bele, csipkelődik Karen. Lírai a beszélgetés, nem is idézem tovább, legfeljebb a végét. Még mindig szeretsz?, kérdi reménykedőn Hank; örökké, épp ez a baj, jön a válasz. (Igen, tényleg vannak ilyen párbeszédek ebben a sorozatban, ilyenkor én is elmorzsolok fél liter könnycseppet és gyorsan keresek valami töményet.)

Szerencsére jön a másnap reggel, az egyetemi előadóteremben Moody professzor várja a tanítványokat. Érkeznek is sorra, ám köztük van néhány meglepetés ember is. Az első Jill, aki kacér suttogással közli Hankkel: sajnos nem lehetünk többé barátok, mert a szoknya alatt most nincs rajtam bugyi. Majd beül az első sorba, és buja mosollyal felteszi széttárt lábát a padra. Hank szava elakad és úgy is marad, mert érkezik Felicia: megengedi a tanár úr, hogy részt vehessek az óráján, szeretnék tanulni pár dolgot életről, szerelemről, boldogságkeresésről. Végül befut Jackie: elnézést kérek a késésért, de múlt éjjel jól sikerült randim volt, és utána rájöttem, milyen jó is ez az óra. A három jónő várakozón tekint Hankre, a szavak emberét azonban továbbra is elhagyják a szavak, egy darabig csak néz, majd felírja a táblára a legismertebb négybetűs angol szót...

Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása