Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 3x06 - I Got a Right to Sing the Blues

2011. június 22. 14:00 - Hoppancs

Immár mindenki, aki számít, összegyűlt Russell kastélyában, Billt pedig azzal gyanúsítják, hogy Sookie-t rejtegette. Helyzetén nem javít, hogy leszúrja az őt taszigáló királyi szolgát, majd átgondolatlan kísérletet tesz Russell kivégzésére is. Utóbbi erre plafonhoz vágja, majd elvezetteti. Bill közben kéri Ericet, hogy segítsen szerelmének, de a vikingnek már tervei vannak. Sookie különlegességét fejtegeti Őfelségének, a lány meg mérgesen biztosítja arról, hogy ezt nem fogja neki megbocsátani. Talbot szóvá teszi, hogy a közös otthonban jobban kéne vigyázni a rendre – feltehetőleg tisztább padlót és kevesebb illetéktelent szeretne -, de Russell a szobájába küldi durci párját.

Billt a szolgák házába viszik, ahol Russell parancsára Lorena fogja majd likvidálni. Ha megölöd a kedvesemet, kicsinállak, sziszegi Sookie a fogai közti résen át. Lorena agyarat villant, majd visszafenyeget. Eric és Sookie civakodva elvonul. Ezalatt a Merlotte-ban Arlene összetűzésbe kerül egy hajcsavarós vendéggel, majd még meg is sérül, amitől Jessica fogai izgalomba jönnek, mert régen evett. Tán fogyózik? Arlene sikít, és kéri a kolléganőt, hogy ne ölje meg. Jason és Crystal a holdfényben „romantikázik”, Jasonnek annyira jó, hogy szinte szűznek érzi magát á la Madonna. A lány azonban rövid idő elteltével szipogni kezd, és megint rázendít, hogy neki ezt nem lenne szabad, csak ki akarta próbálni, milyen. Én majd gondoskodom rólad, mondja Jason, de Crystal mégis lelép, miután fura pillantásokat vetett az égre. Ez sem lesz egy átlagos kapcsolat.

Eric és Sookie tovább veszekszik. Előbbi nyomatékosan kéri, hogy a telepata ne próbáljon az útjába állni, mert ő most nagyon közel van valamihez, amit még emberként akart véghez vinni. Sookie utálatát fejezi ki. Russell visszatér, miután teljesítette a Talbot vigasztalásával kapcsolatos teendőit, mire Eric azonnal felölti természetellenes mosolyát. Russell most elküldi a vikinget, mert szeretné kiszedni Sookie-ból, hogy micsoda is ő, akinek keze villámokat szór. Sookie pityereg, mert ezt még maga sem tudja. Jessica segít Arlene-nak megszabadulni az irritáló vendégtől. Ez a bájolás határozottan jó valamire! A pincérnő örül a busás borravalónak, de Jessicától továbbra is tart, főleg, miután meglátja, amint a hajcsavarós nő nyakán sállal, furcsa hangulatban távozik a mosdóból.

Jesus és Lafayette a kocsiban ismerkedik, előbbi elárulja, hogy nagyon sokat utazott, és nem ismeri az apját, mert erőszakból született. Lafayette kezd ellágyulni, aminek eredményeképp abszolválják a sorozat eddigi legbénább csókját. Russell forró piszkavassal hadonászik, és továbbra is arra kíváncsi, kicsoda is a társaságába keveredett vakmerő szöszi. Sookie Hannibal és Clarice-t szeretne játszani, úgyhogy kijelenti, hogy a válaszokért cserébe neki is lennének kérdései. Russell ezen jóízűt kacag, de aztán belemegy. A lány elmondja, milyen képességei vannak –legalábbis, amikről tud – aztán könyörög, hogy Russell ne hagyja Billt meghalni. A király erre előhúzza a családfáját is tartalmazó aktát, amire Sookie nagyot néz. Russell bekeményít, így Sookie kinyög még egy-két infót, amit tud rejtélyes erejéről.

Lorena eközben kikötözte Billt, és feltehetőleg nem masszázsra készül. Ezt onnan sejthetjük, hogy előtte élesebbnél élesebb eszközök sorakoznak, amik közül ki is választ egyet, majd megkezdi Bill jóízű vagdosását. Hosszú este lesz ez. Franklin is megérkezik a maga ágyhoz kötött áldozatához, aki igyekszik extra nyájas lenni „jövendőbelijével”. Ez annyira jól megy, hogy eléri, hogy Franklin eloldozza, és indulhat a móka. Ennek keretében Tara még meg is harapja terhelt partnerét, ami elég borzasztó látvány, szájból kilógó húscafattal, meg mindennel.

Russell végzett Sookie-val – na azért még nem úgy -, most pedig Erickel akar kettesben lenni. Erre Talbot hisztizni kezd, de hiába. Sookie egyedül bőg egy takaros szobában, amikor meghallja Tara gondolatait, aki azt ígéri, kijuttatja innen. Russell Sookie-val való kapcsolatáról faggatja Ericet, aki bőszen tagadja, hogy kötődne hozzá, vagy bármely emberhez, aztán megint hülyén vigyorog. Ezután a vérfarkasok kerülnek szóba, akik Russell szerint még Ubul kutyánál is gyengébbek intellektuálisan, aztán az emberek környezetszennyezése. Russell arról álmodozik, egyszer majd leigázza őket, Eric támogatja az ötletet. Eric tekintete gondterheltté válik, amikor Russell közli, hogy nem oda tartanak, ahová ő gondolta.

Lafayette már otthon szereti Jesust, amikor homofóbok törnek rájuk, és nekiállnak szétverni Lafayette kocsiját. Egyikük a már korábban látott díler, úgyhogy a közelharc után Jesus rákérdez, hogy csak nem drogkereskedéssel foglalkozik-e újdonsült hapsija. Jesus nem szereti az ilyesmit, ezért vége a szép estének. Russell Sophie-Anne-t lepi meg, aki már majd’ belefullad a kaparós sorsjegyekbe. Ezek a fránya anyagi gondok tényleg komolyak lehetnek. Mississippi királya a lényegre tér, és újra megkéri a nő kezét. Sophie-Anne nem akar belemenni, hiába szorongatja a Tanácsos és az adóhatóság. Eric némi erőszakot alkalmazva csatlakozik a lezüllött uralkodónő meggyőzéséhez, és közli, hogy többé nem szolgálja, amiért rákente a V-ügyet. Szorul a hurok, Sophie-Anne kényszerűen igent mond a kérőnek. Eric erősen benyal Russellnek.

Lorena már felhasogatta Billt, aki még mindig moralizál. A nő véres könnyeket hullatva vonja kérdőre, hogy ő vajon nem élvezte-e annak idején az emberek brutális mészárolgatását. Bill erre Lorena teremtőjét hozza szóba, aki szerinte ugyanúgy a maga kegyetlen képére formálta a nőt, ahogy az aztán saját „gyermekét” próbálta. Mellesleg örül, hogy meghal, mert így legalább örökre megszabadulhat a ribanctól. Közben befut Cooter és Debbie, akik szeretnének egy kicsit Bill véréből. Lorena megengedi, hogy szürcsöljenek, de közben azért tovább sír.

Sam faggatja öccsét, hogy mi a gáz közte és Joe Lee közt, de Tommy még nem áll készen a kitárulkozásra. Melinda finom kaját hoz, de cserébe kettesben akar lenni a kisebbik fiával. Miután Sam távozott, lehordja Tommyt, amiért nem törődik eléggé a családjával. Közben kiderül, hogy ő és a kisfia is valami rejtélyes munkát végeznek, amihez ringbe kell szállni. Azaz a mama már nyugdíjas, így Tommy űzi az ipart. Melinda szerint Samben nem lehet bízni, ő csak lenézi a magukfajta szegény bunkókat, és ha tudná, miket művelnek, nem is törődne velük. Tara egy szerencsésen keze ügyébe akadó buzogánnyal amorfra veri Franklin fejét, és ismét szökik.

Jason virágcsokorral keresi fel Crystal lakhelyét, de a lány helyett annak rosszarcú vőlegénye nyit ajtót. Az előkerülő Crystal letagadja, hogy ismerné Jasont, és közösen elzavarják. Tara ügyesen bedumálja magát Sookie szobájába, majd a szőkével együtt leverik a bamba vérfarkas őrt. Sookie persze Billt is meg akarja keresni. Arlene panaszkodik Samnek, hogy a szülei egy ronda pitbullt tartanak, amit legutóbb egy furgonban vittek valahová, a férfi erre rosszat sejtve elviharzik Andyhez. Arra lenne kíváncsi, tartanak-e a környéken kutyaviadalokat. A kívánt infó birtokában zaklatottan elhajt.

Jason bánatában rendőri intézkedést foganatosít a kocsiban dugó Kitchen. Sookie menekülés közben kénytelen végignézni/hallgatni a V mámorban repülő Cooterék évődését, de aztán csak eltámolyognak a környékről, és tovább szaladhat Billhez. Tara összetalálkozik Alcide-dal, aki Sookie-t keresi. Utóbbi igen ramaty állapotban talál vámpírjára, akinek drámaian vall szerelmet. Sajnos Lorena is arra jár, és a lány nyakába mélyeszti fogait.

Címkék: true blood
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bromwyn 2011.07.01. 23:06:55

Jó volt a hogyvolt, köszi.
A sorozat maga viszont már halálosan fáraszt, nem is tudom, miért nézem. Minden szereplő rettenetesen idegesít.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2011.07.03. 14:48:56

@Bromwyn: Örülök, hogy tetszett, hamarosan folytatom.:)
süti beállítások módosítása