Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x23 – 4:00-5:00

2011. június 18. 18:20 - Milo Rambaldi

Hajnali 4 óra van, mozgalmas és király részen vagyunk túl, amely a „Bauerék különböző felállásokban” címet is kaphatná. Az elrabolt Josh Bauert visszaszerezte a CTU, ezért GeciFater elküldte a sziszegő Chenget a tetves francba. A ruszkik nem ették meg Trágyapofa trükközését, Lisa hiába kurválkodott, és tört üvegeket Mark Bishop fején, majd mikor már minden veszni látszott, GeciFater telefonált Trágyapofának, ha kell a csip, lökd ide a kölyköt, a kínaiakkal meg ne törődj. Így Josh végül mégis indult nagyfaterhoz, Jack pedig lefogva ordított.

Doyle magyarázza Joshnak, hogy miért is jó neki ez az egész, amúgy meg ne félj, kölyök, kapsz követőt a seggedbe, oszt visszaszerezlek a nagypapától. Jack tombol, Chloet hívja először, aztán Karent rángatja ki egy Suvarov elnöknek elővezetett seggnyalós telefonbeszélgetésről, tegyél valamit, mert GeciFater megtartja Josht és a csipet is, nincs más választása a vén szemétnek, különben bebukik mindent. Karen néz, majd megosztja Tommal a történteket, aki meglepő mód annyit mond, hogy ő nem tehet semmit, de falazni fog Karennek. Na néda, még a végén puszi is lesz, látom én ezt. Karen egyébként két évadon belül másodszor megy szembe az elnökkel.

Billt látjuk, ippeg az FBI forgatja fel a lakását, össze is balhézik egy tenyérbemászó pofájú kis köcsöggel, aki a családi albumot akarja lefoglalni, Karen telefonál, Bill nem akarja felvenni, de aztán győz a L-O-V-E. Mit akarsz, te szemét kurva? Hát csak azt, hogy segíts Jacknek, akadályozd meg a kölyök átadását. Arabicsára ne is gondolj, Trágyapofa rángatja dróton. Doyle érkezik a gyermekkel a tengerpartra, helikopter lerak, GeciFater telefonoz. No, kapcsoljátok csak ki a műholdakat, látom, hogy láttok. És a CTU szerint is tényleg látja, Morris nem érti, hogyan de a vén szemét bent van a rendszerben. A helikoptert is küldjétek el. Kérem a kölyköt. Bepakoltad a bőröndödet? Igen, bazmeg, C4-gyel, és téged lőlek ki vele az űrbe, szemétláda vén gazember. Egy nap majd szeretni fogsz ezért, jön a válasz, és GeciFater két samesze indul a tengerpartra. Tikktakktikktakktikktakk...

Karen telefonál Arabicsának, azonnal mondj el mindent, mi újság van, hol jártok, hol van Jack, az alelnök mindenről tudni akar. Jó duma. Közben Marilyn kap idegrohamot, fiam nélkül soha, add elő a gyerekemet, te muszlim szuka, nem megyek magánzárkába, nem, nem, áááááááááááá. Morris és Chloe veszekednek, Morris szerint jó ötlet a csere, Chloe szerint Morris egy fasz, Doyle meg majd szól, ha Morris véleményére kíváncsi, addig tartsa meg magának.

Indul a renegát ügynökösködés megint, Jacket szállítják egy autóval, és valaki szembe jön, az autó árokba borul, egyik szállító kiugrik megnézni, mi van, a másik az autóban vigyázna Jackre, de az lenyúlja a pisztolyát, a kormányhoz bilincseli, majd leüti. A másik ügynök Bill Buchanannel találjat szembe magát, néz is kurva nagyokat, Bill meg előjön egy ilyen pszichodumával, úgysem lősz le, én képeztelek ki, és hasonlók, eközben Jack kiszáll hátulról, és jól fejbe kólintja a szerencsétlent. Az ötödik évad ismétlődik, Bill és Jack törvényen kívül, Karen meg segít hátulról. Tikktakktikktakktikktakk...

Milo tesója érkezik összeszedni a bratyó cuccait, Chloe ölelgeti, Arabicsa paranoiás, Morrist küldi kémkedni, majd meg ő is beszélni a Milora még kicsit sem hasonlító tesóval. Bátyád bátor volt és önfeláldozó. Nem, csak egy szerelmes fasz volt, és miattad meghalt. Chloe telefonál bele a drámába, Jack kiszabadult,Bill is ott volt, Arabicsa nagyon néz, majd összeáll a fejében a kép, és Doyle-t hívja, aki éppen azt próbálja Joshnak beadagolni, hogy a hazáért teszed mindezt, nem gond, hogy a nagypapa egészen meg van háborodva. Karen még gyorsan felhívja Billt, szeretlek, majd elviszik a biztonságiak. Josh szeme felcsillan, amikor kiderül, hogy nem csak GeciFater, hanem Jack is érkezni fog hamarost. Tikktakktikktakktikktakk...

Trágyapofa érkezik Karenhez, szokásához hűen habzik a szája, valaki adhatna már neki egy két-három nyugtatót, egy dupla whiskyvel. Ha vér fog folyni, a te lelkeden szárad, hazaáruló kurva. Az lehet, de én legalább nem tárgyalok szociopata gyilkosokkal, na erre varrjál gombot. Tom pedig nem tud semmiről. Nem érdekel, ki tud miről, te is és a tetves férjed is lakolni fogtok a bűneitekért, én saját kezűleg fogom bekapcsolni a villamosszéket, és amikor majd nem kell a tupír a hajadba, mert áll magától is, na akkor kurvára boldog leszek.

Doyle és Josh vonulnak le a homokba GeciFater telefonja után, érkezik a két samesz. Add a kölyköt. Add a csipet. Doyle ellenőrizni akarja a csipet, de FELROBBAN A TARTÓ, ÉS A ROBBANÁS KIVONJA DOYLET A FORGALOMBÓL!!! Persze GeciFater álcsippel próbálkozott, persze Jacknek igaza volt. Hülye faszok, tanuljátok már meg, hogy Jacknek MINDIG igaza van! Érkezik is Billel, de addigra amazok már kihajóznak, és kiszedik Josh karjából a nyomkövetőt. Arabicsa próbálja visszakapcsolni a műholdakat, de az legalább 5 perc, szegény Doyle pedig úgy tűnik, megvakult. Hát ez nem Arabicsa napja, az egyik pasiját lelőtték, a másikat megvakították. Én a helyében elásnám magam, és sóval behinteném a sírhelyemet. Tikktakktikktakktikktakk...

Trágyapofa szenved nagyon, lehet, Kismedve mégsem volt akkora fasz, Karennek is igaza volt, nem akkora poén ez az elnökség, mint azt én hittem. Tom nagyon együtt érez, de azért elsüti, hogy Karent ki kellene engedni, és ezt a villamosszékesdit el kellene felejteni. Jack szerint az apja egy olajfúró tornyon figyel, mert az ő tulajdonában van egy csomó ilyen torony, ezért kellett a tengerparton találkozni, és Jacknek persze megint igaza van, GeciFater a korlátnál vár. ÉS KÖZBEN CHENGGEL BESZÉLGET, AKI SZINTÉN OTT VAN!!! Chloe próbálja az adatokat összerakni odabent, de valami nagyon nem stimmel, biluxol és ráng a szeme, Morrishoz megy segítségért, majd a „jól vagy, drágám?” után összeesik, és nem reagál semmire. Ajjaj... a CTU legoszloposabb tagja földre került. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ratman_ (törölt) 2011.06.19. 01:24:44

Ez mi??? Hallottam, hogy keresett az index bérbloggereket ebbe a blogba, de te lennél a legjobb, akit találtak? Borzalmas a stílusod. Az ippegért meg faszkorbács járna, erre már nincs mentség. Szánalmas köpet az egész.

radiris 2011.06.19. 07:23:09

Hát ez tényleg nagyon vérszegény volt, és ha nem indexes belső blog lenne, esélye sem lett volna kikerülni a főoldalra. Gáz.

Gabba 2011.06.19. 08:09:19

Rambaldi: a címlapra kerüléstől ments meg uram, minket...
amúgy gratula bérbloggerré történt előrelépésedhez!

"Karen meg segít hátulról" ez akár egy teljesen eltérő zsánerű film leírásából is származhatna ;)

n0ri60 2011.06.19. 08:39:46

Én meg nagyon élveztem. Pont ilyen erőltetett az egész VI. évad vége:((( Majdnem azt mondom, nevetséges. Remélem, a VII. jobb lesz.

genghini 2011.06.19. 08:52:13

Szerintem is "dögös":). Én szerdán m1-en láttam ezt a részt, remélem jön a pénteki is hamarosan, bár abban "harmadennyi" esemény nem történt... Viszont nem értem, a 6x4,5,6..stb részekről 2 éve írt Rambaldi, akkor nem bírta végig a 24-et??:)

Maurice74 · http://www.personaltraining.hu 2011.06.19. 09:00:39

Ennek nem a 8. évadnál volt vége tavaly?

gemini62 2011.06.19. 09:05:49

A sorozat már jó ideje teljesen irreális lett. Ugye, ez egy valós időben játszódó film. JB-t 24 órán belül tizenkétszer úgy félholtra verik,hogy utána bárkit hetekig kórházban ápolnának, ő ellenben percek alatt feltámad és kinyír 3-4 jólképzett bérgyilkost, ezen közben nem eszik nem iszik nem alszik. Egy nagyon reálisnak szánt film teljesen irreális elemeken alapul.

gemini62 2011.06.19. 09:08:45

@ratman_: meglehetősen téves önértékelés másnak a stílusát bírálni.

Robinzon Kurzor 2011.06.19. 10:49:49

Szerencsére már lekerült a címlapról ...

Király volt ez is, megyek, fogyasztom az utolsót.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.06.19. 11:01:29

Békésen iszogattam a boromat tegnap este, semmiről sem tudva, most hulla másnaposan gép bekapcs, itt meg tájkép csata után.

Önjelölt műkritikusok: remélem, a komment hatodszori átfogalmazása a posztolás előtt már meghozta azt az orgazmust, ami másképp nehezen képzelhető el, amennyiben nem, akkor ma "házhoz jön a lófasz" program keretében éjfélig várom a pályaműveket.

@Gabba: naja, címlap... mindegy, túl vagyunk rajta.

@n0ri60: ez így van, de az évad többi részéhez a vége már jó volt. A 7. évad pedig mérföldekkel jobb.

@gemini62: a totális abszurd az évadzáró volt.

ratman_ (törölt) 2011.06.19. 16:48:07

@Rambaldi: szánalmas vagy, és az még szánalmasabb, hogy valaki ezért esetleg fizet neked. Inkább magadon kellene elgondolkodni, a bebaszásod nem tartozik senkire. Egyetlen flekk kulturált filmkritikát képtelen lennél kiizadni, mert primitív vagy hozzá. Neked nem írással kell foglalkozni. Hogy mivel, azt elképzelni se tudom.

Hódos Hajnalka 2011.06.19. 18:19:59

@ratman_: bár nem szoktunk átjárni egymás posztjába rendet rakni, de most mégis megteszem.
pusztán azért, hogy megkérdezzem tőled, drága barátom, mi a retkes lófaszért nem takarodsz el innen a halál faszára? ha nem tetszik bazmeg, nem olvasod, nem kommentelsz és pláne nem kúrogatod a poszt íróját.
na hess a picsába.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.06.19. 21:05:56

@Hódos Hajnalka: Köszi a rendrakást, most szállt le a repgépem, de a trollok nem repülnek, csak kommentelnek fáradhatatlanul :-)

@ratman_: Hajni elmondta, amit én is elmondtam volna neked, választhatsz a náthás fasz és a büdös picsa közül. Ne írd meg, melyiket választottad.

Hódos Hajnalka 2011.06.19. 21:39:17

@Rambaldi: a falka összetart. és össze is fog. isten hozott :)
süti beállítások módosítása