Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 2x08 - Jal

2011. június 17. 13:00 - Hankasid

Jal nagy problémával néz szembe: terhes, de fél elmondani Chrisnek, arról az apró problémáról nem is beszélve, hogy döntenie kellene: megtartsa vagy elvetesse a babát. Magában őrlődik a problémán, mert nemcsak Chrisnek, de senkinek, még az apjának sem szólt róla, csak a doktor néni tudja a titkát. Michellenek el akarta mondani, de aztán meg sem volt alkalmas a szitu. Az iskolában rossz hírt kapnak, a gyenge eredményeik miatt a tanulmányi szünet elmarad, tanulni fognak orrvérzésig.


A szerelmes Chris ünnepi vacsorát készít kettőjüknek. Itt a nagyszerű alkalom, hogy elmondja neki a hírt, a pillanat azonban elszáll, amikor Chris megkéri, hogy költözzön hozzá. Valami azonban megváltozott közöttük, már a szex sem a régi és Chris nem érti, hogy miért. Jal otthon az apjától megkapja, hogy Chris egy lúzer, drogos, semmirekellő. Ez nem a legalkalmasabb pillanat arra, hogy apuci megtudja, hogy nagypapi lett. Chris kicsit el van keseredve Jal furcsa viselkedése miatt, ezért a már jól bevált módszerhez folyamodik: bevesz pár pirulát.

Cassie még mindig együtt lakik Chrissel, így az éjszaka megérkező Jalnak van kivel beszélgetnie, de sajnos Jalnak ebben az állapotában nem éppen ennek a kelekótya lányra van szüksége. Így Jal nem túl kommunikatív vele. Cassy a tanulásba temetkező, titkolózó Jalről improvizál egy jelenetet, majd megmondja, hogy rájött, hogy Jal terhes.

Közeledik a vizsga, de hőseink nem nagyon küzdenek a tanulással. Max bemutatja az osztálynak új barátját Jamest. Jal megpróbál Michaellevel beszélni az őt feszítő problémákról, de neki csak a közelgő spanyol vizsga jár az eszében, de aztán mégis elmondja neki spanyolul. Michelle azonban  nem tudja, hogy az embarazadas az spanyolul terheset jelent, és a kritikus pillanatban feltűnő Tony megakadályozza a helyzet tisztázását. Nincs mese, Chrissel kell megbeszélnie a dolgot, addig is egy kis lazulás Cassy-vel a játékteremben.

Jal otthon családja körében tölt pár vidám percet, idióta testvérei, Donalddal kiegészülve, éppen most mutatják be legújabb ötletüket, amivel terveik szerint hatalmas üzleti birodalmat fognak építeni. A család felszabadultan nevet, a jó ritmusérzékkel rendelkező lány ezt a pillanatot találja legalkalmasabbnak arra, hogy bejelentse terhességét. A költővel szólva " Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik". A móka gyorsan abba marad. Később apuci kettesben próbál beszélni a kislányával, de ez a próbálkozás a várakozásoknak megfelelően veszekedésbe fullad, csak a két lökött testvére fogadja pozitívan a hírt.

Reggel Chris a ház előtt várja és kéri, hogy költözzön hozzá minél előbb, mert kifutnak az időből és nem menjen el a meghallgatásra a "zeneiskolába", mivel biztosan felvennék, ott biztosan összeismerkedik egy másik zenésszel, róla el is feledkezne és akár meg is halhatna (!) úgy, hogy Jal nem is tudna róla. Jal azonban elmegy a meghallgatásra, ahol, a kezdetben igen ellenszenvesen viselkedő zsűrit, elvarázsolja játékával, majd szó nélkül távozik.

Michelle elmegy Cassiehez, kissé feszült a viszony közöttük Michelle Siddel történt románca miatt. Cassie közli, hogy Chris újra rosszul van. Jal a meghallgatásról hazaérkezve otthon a konyhában sürgölődve találja rég nem látott anyját. Jal azonban nem tudja megbocsátani neki, hogy lelépett, ezért nem nagyon hatja meg anyja kedvessége és elküldi. Jal a spanyol vizsgán, a jövőjéről kell hogy meséljen. Hát van mit, tökéletes spanyolsággal felvázolja az egyre jobban elkerekedő szemmel hallgató tanárnak az eltitkolt terhességével kapcsolatos problémáit, végül megjegyzi, hogy ez miatt nem tud teljesen a spanyol vizsgájára koncentrálni.

Hazaér, de rossz hír várja: Chris rosszul lett, elvitte a mentő. A kórházi váróban Cessy nem akarja elmondani az igazságot Jalnek. Chris a kórteremben öntudatlan állapotban elárulja, hogy ő kérte Cassyt arra, hogy Jal előtt hallgasson a betegségéről, mert félt, hogy ha megtudja akkor nem fog hozzáköltözni. Az ápolónőtől itt tudja meg Jal, hogy Christ örökletes agyi probléma miatt meg kell műteni. Ez miatt halt meg az öccse is. Christ hordányon a műtő felé tolják. Jal nem tud mást tenni, minthogy azt a szerencsepénzt, amit délután a játékteremben nyert, a fiú markába teszi.
 

Címkék: skins
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása