Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x17 – 22:00-23:00

2011. június 07. 14:40 - Milo Rambaldi

22 óra van. Túl vagyunk a történet kétharmadán, a 16. epizód végre megmentette a haza becsületét, felpörögtek végre az események. Gredenkó hiába akarta két felén vajazni a kenyeret, szívott egy alaposat, mert levágott karral az óceánban végezte, konyec filma. Abu Fayedet legalább elkapta Jack egy kocsmai verekedés után. A CTU egyre inkább a bivalybasznádi tanács rosszabb napjaira emlékeztet, a Fehér Házban pedig Trágyapofa alelnök saját hülyesége áldozatául esett, de szerintem látjuk még. Kismedve tehát újra elnök, és nagy meglepetésként kilőtte azt a bombát Jasszer hazájára, amit Karen és Tom le akart vele állíttatni. Hosszú idő után az első igazán király rész következik.

Rakéta a levegőben, teljes a káosz, Tom próbál az elnökre hatni, de hát Fuckisztán nem is tehet az egészről, Karen Billt hívja, mi van Fayeddel, Abu nincsen beszédes kedvében, 4 perc a becsapódásig. Nagykövet telefonál, miért lőttök ránk ti szemetek, hiszen segítünk. Kismedve szerint nem, és neki van igaza, 2 perccel a becsapódás előtt kiderül, hogy Habib tábornok segített Abu Fayednek, és a tetű fuckisztániak már több órája kihallgatás alatt tartják. Vagy ezt hazudják. Rakéta leállít, majd kiderül, blöff volt az egész, nem is volt atom a rakétán, Trágyapofa pedig nem is annyira hülye, a különbség csak annyi, hogy Kismedve nem akarta leatomozni Fuckisztánt, csak az információ kellett neki.

Kapcsoljuk a Fayed-Bauer meccset, Doyle a bíró, de aktív szerepet szeretne vállalni a játékban. Élvezed Jack, ahogy ütöd a fejemet? Kinyírsz majd engem is, mint a kistestvéremet? A kistestvéred és te ezreket ölt meg, te szemét. Ezért most jól gyomorszájon verlek. HOL A BOMBA? És igen, Jack ordít megint, minden a régi! Bill telefonál, hozzátok be Fayedet. Közben Doyle is beindítja a szopornyicáját, tényleg azt hiszed, hős vagy? Nem, mert jön a helyettesed, aki majd több embert robbant fel. Fayedet ez sem hatja meg, én isten küldötte vagyok. Jack szerint majd a CTU-ban beadagolt gyógyszerekkel kiderítik, kinek is a küldötte. A móka indul... Tikktakkktikktakktikktakk...

Habib tábornok aktája eléggé sovánka, de első blikkre megteszi. Tom és Kismedve kölcsönösen egymást farkát szopkodja, bocs, hogy kételkedtem benned, tudom, hogy jó ember vagy. De Tom, miért is vonta vissza Trágyapofa a kérését? Tom nem árulja el a titkát. Kismedve keze ellenben remeg, nem kicsit. Sok volt az adrenalin, kis bogár, nem kávé az, hogy óránként kettőt benyomjunk belőle. Jack és Doyle Fayedet szállítják, veszekednek a kihallgatás módszerein, egyszer csak érkezik egy kisbusz, frontál csók, lövöldözés, lelövik Jacket és Doyle-t is!!! Abu Fayeddel pedig elhajt a kisbusz. WTF???

Nem kell megijedni, az egész csak félrevezetés volt, Jack és Doyle gumilövedéket kapott, a CTU rendezte a jelenetet. Boldog „arab terrroristák” üdvözlik Fayedet a kisbuszban, aki fegyvert kér, és kap is. Majd kérdez, honnan jöttetek? Habib tábornok küldött minket. Remek, akkor beszélni akarok vele. Azt nem lehet, majd ő hív, de hová akarsz menni, kicsi csillag, elviszünk! Nem, nem, a tábornokkal akarok beszélni. Hát ez eddig szopás, Abu Fayed nem hülye. Valahogy meg kell rendezni a Habib tábornokos beszélgetést, ehhez viszont a Fehér Ház engedélye kell. Tikktakktikktakktikktakk...

Kismedve-nagykövet meccs, Karen és Tom segédletével. Nagykövet nem túl segítőkész, úgy is fogalmazhatnék, kötekedő. Kismedve ötlete, fenyegessétek meg Habib tábornokot, hogy kinyírjátok a családját (melyik évadban is volt, amikor megrendezték a terrorista kisfiának a halálát... én úgy emlékszem, hogy a negyedikben, de nem vennék rá mérget...). Micsoda barbár állatok, mondja a nagykövet, de a megvető pillantások láttán inkább befogja a száját, és tárcsázza a hazát. CTU. Arabicsa fogja fordítani a beszélgetést, már ha lesz. Kéri is Milot, hogy kösse be a kettesre a tábornokot, de Milo ki van akadva, hogy is van az, hogy pár órája Doyle fojtogatott, te sziszegtél, most meg együtt szotyoláztok? A csávó egy pszichotikus genya. A veszekedés rángatásba fajul, Morris közbelép.

Fayed a meseautóval behúzódik egy parkolóba, közben Abu gecibe vált, de mire a dolgok rosszra fordulhatnának, sikerül a tábornokot bekapcsolni Fuckisztánból. Az USA „barbár” ötlete működik, Habib dumál, Abu fiam, csalódtam benned, csak ennyi hulla van, na húzzál vissza a kis barátaidhoz, hol is vannak, azt robbantsatok mindent és mindenkit, aki a közelben van. Uff. Bunker. Nagykövet örül, Karen és Tom örül, Kismedve szarul néz ki. Nagykövetet elküldi Karennel, pedig eredetileg maradnia kellett volna, majd összeesik, de előtte arra kéri Tomot, hogy csukja be az ajtót, senki nem tudhat erről. Nem következik néma tikktakk (ez jelzi általában a főszereplők halálát), úgyhogy jó eséllyel nem murdált meg. Tikktakktikktakktikktakk...

Mivel ez a 24, a dolgok nem mennek egyszerűen, Arabicsa szerint Habib egy olyan fószerről dumált a telefonon, aki 2 éve halott, és ez lehet, hogy valami kód. Az hát, Fayed egy alagútba érve legyakja a meseautó legénységét, és elmenekül. Na milyen autót szervál a jó Abu? Persze, hogy szippantós kocsit! Mondom én, hogy pöcemániás. Jacket viszont ennyivel nem lehet lerázni, a teherautó aljára csimpaszkodva követi Fayedet. Közel a szopás, Abu. Tikktakktikktakktikktakk...

Kismedve feltámad, újabb adag adrenalint kér, a doktor hőzöng, lemondással fenyegetőzik, de hiába. Közben Abu érkezik misztikus arab zenére a lerobbant gyártelepre a szippantóssal, mondja is, megyünk robbantani, Los Angeles belvárosát. Na persze nem, mert Jack közbelép, egyedül legyakja az összes arabot, neki pisztolya van, amazoknak meg gépfegyverük, de ez kit érdekel. Jack Bauerrel szemben ezek mind hatástalanok. Jön a nagy leszámolás Fayeddel, vascső, harapás, rúgás, köpés, földön fetrengés, minden játszik, de végül egy láncot teker Jack Abu nyakára, félig megfojtja, üdvözlöm a kistesódat, mondja neki, majd jön a szállj fel magasra, és a 24 történetének legtöbb részt megért gecije az örök vadászmezőkre költözik.

Doyle érkezik, a bombák megvannak, mindenki boldog, de mégis miről fog szólni a következő 7 rész? Ezt azonnal meg is tudjuk, Doyle telefonján keresi valaki Jacket. ÉS A VONAL VÉGÉN AUDREY RAINES VAN, AKI NEM HALT MEG MÉGSEM!!! AZTAKURVAAAAA!!! Audrey a kínaiak fogságába került, és Cheng Zhi, a ferdeszeműek titkos fegyvere, ismét akcióba lendül, ha Jack azt akarja, Audrey életben maradjon, akkor 10 perc múlva telefonáljon. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

PS: A baseli reptéren lőttem az alábbi képet (a minősége szar, bocs), sajnos rohantam, mint egy állat, ezért nem volt időm játszani vele, volt már valakinek szerencséje a 24 flipperhez?

 

Címkék: 24
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T. Norbert 2011.06.08. 11:14:52

A család megölésével fenyegetés a második évadban volt.
Avval azért erősen vitába szállnék, hogy Fayed a 24 legszívósabb gonosza, hiszen Marwan a negyedik évadban még tovább élt. Meg ha azt vesszük, hogy egyes genyák megélnek több évadot is, akkor már eleve mások a jelöltek erre a posztra.

Gabba 2011.06.08. 23:30:09

Végre újból egy pörgős rész, ezen most nem lehetett bealudni.

"Jack közbelép, egyedül legyakja az összes arabot, neki pisztolya van, amazoknak meg gépfegyverük"
Még jó, Jack egy közönséges húsklopfolóval is elintézné Fuckisztán teljes haderejét...
süti beállítások módosítása