Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x19 - A Végső Döntés

2011. május 29. 19:01 - Hódos Hajnalka

Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.

Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették Napóleonnak, sejthettem volna, na hát ez meg ki? Számomra ismeretlen együttes csapott a húrokba, "na jól van, most már kezdjünk", a refrén meg az, hogy gyere, siesd el. Ó és Lilu olyan póthajjal, ami nincs is, agyonszoláriumozva, egy meghatározhatatlan színű ruhában, egy hatalmas bongyorral a vállán. Balázs szerint túlöltözött egy kicsit. Itt van a stúdióban az összes lány, aki elkezdte a küzdelmet Alekosz szívéért.

Ne is húzzuk tovább az időt, megérkezik a szónoklat és a bor szakértője. Alekosz még mindÉg döntésképtelen, mert ezeket a dolgokat nem szabad elkapkodni. Balázs kéri, nyugtassa meg, hogy nem egy következő műsorra spekulál. Jól nézel ki, mintha most jöttél volna egy lovastanyáról. Hát Balázs engem ne dicsérjen, köszönöm. Liluval elmennek a buszba, Balázs kicsit röhög Lilu haján a háta mögött. Lehet szavazni, hogyne lehetne, de ez nem szavazás, hanem véleménynyilvánítás. Felelevenítjük a kezdeti pillanatokat. Na lássuk akkor.

VV győzelem, Olivér ölelgetése, Alekosz igene (kilencszáznegyvenhatodszor látom), pálinka lesz? lesz. Smajdamikor megemlékeznek. Nagy a füst, de Brigitta ül a legszélén. Nem, ő a Magdi. Mennyire rossz ott ülni, Brigi? Nem bírta a tűzharcot, ami benn volt és csalódott Alekoszban, úgyhogy örül, hogy kiesett. Barbara? Nem jó itt ülni. Vegyesek az érzései, csalódtak. A csalódás folyamatban van. Most komolyan, nem bizonyította eleget, hogy beleszeretett?

Kapcsoljuk a fotószobát, azért ezek jó kis beszélgetések voltak, ugye? Azhá. Alekosz a csajokról beszél, ők a két véglet, a legjobb lenne, ha ez egy nőben lenne meg. Sajnálja, hogy összetörte a kiebrudalt lányok szívét, de jól döntött.  Veronika gyermekkora hangulatát idézi, vele laza tud lenni, a humort képviseli. Kérdés, hogy meddig tart nála a lelkesedés? Olgának A NŐ. Ő a kihívás, a kíváncsiság a számára. Kicsit magát látja benne, imponál neki, hogy van önálló véleménye. Döntésképtelenség uralkodott el rajta.

Újabb dalbetét, jajnekem, jön a Happy Gang. Kérek egy kulcsot a szívedhez. Na, hozok egy sört.

Férfi olvasóimat kérdem, ez a favágó ing most a divat?

Bazmeg, ez a frufru, Pajkos meg puszikat dobál. És igen. A lányok énekelnek.

Balázs egy állat, röhögök, jaj de érkezik Olga. Heló, na hogy vagy? Most már jól érzi magát. Eddig nehéz volt a Villaban. Persze, hogy izgul és nem gondolta volna, hogy itt lesz a döntőben. Mert orosz és nem beszelek jól. Oroszul beszédes típus. Olga legjobb pillanatai.

Búrafej, lábmasszázs, sakkozás, térdelő pozíció, dzsakusimi, Demjén Jégből vagyok c. dala szól, röhögök, Olga visszatérése, kacsázás, rúdnál kapaszkodva flörtölés.

Mitől működhetne a kapcsolatuk? Szavakkal nehéz kifejezni az érzéseket. Az tetszett neki Alekoszban, hogy céltudatos, tud beszélni. Mikor látta, akkor azt is látta, hogy Alekosz érzékeny és igen, boldoggá tudná tenni. Mi az, amit jobban tud, mint Veronika? Ő majdnem ugyanolyan, mint Alekosz, csak ő nő. Ha majd együtt laknak, nem kell alkalmazkodnia. Mit vársz a mai estétől? Reméli, hogy Alekosz őt választja.

JÖn a kis trécselő Veronika talpig pinkben. Ó, milyen régen volt a Hotdogos! Megvan a Főhotdogos, Alekosz. Hogy vagy? Nagyonminden. Veronika rég nem érzett ilyet, elhiszem, hiszen 19 éves. Alekosznak hogyne lenne kisugárzása? 

Veronika legjobb pillanatai, ezt nézem, bocs, mert a kempingszékes esést látni akarom megint.

Veronika örül, mert kívülről jól néznek ki egymás mellett. A legjobb pillanat az volt, mikor együtt aludt Alekosszal. Az első éjszaka nagyon jó volt, a második még jobb, ó és Alekosz tökéletes szerető. Lilu rákérdez, milyen a szívceremónia, Veronikának nagyon rossz, Olgának az elején volt nehéz, de a végén nem gondolta, hogy megy haza. Na jó, hát jöjjön az anyósjelölt, Vája.

Vája igyekezett, azért öltözködött fel, mert ma van a nagy nap. Még Balázs is megdicséri, én még nem láttam, mert írok. Kis fekete idétlen kis izével, hónaljig érő blézerrel, amit én sosem fogok megérteni. Viselni sem. Vája kérdéseket tesz fel, hozott papírt is. Veronika, mit érzel a fiam iránt? Nagyon sokat, de ne kényszerítsék, mert nem szeret ilyen dolgokról beszélni. Veronika nem hallotta, hogy az a kérdés, hogy Alekosz-e az igazi? Végül is a kérdést senki nem érti, na mindegy, menjünk is tovább, mert lassan reklámszünet lesz. Olgát finoman partvonalra tettük? Nem, nem. Mennyire vagy házias? Hát nem nagyon. Na majd megtanítja rántást csinálni. És hogy képzeli el a kasszát, külön vagy együtt? Balázs fordít, bérbe adjuk-e az ingatlant, vagy nem.

Olga jön, Balázs elemében van, hazudj valamit, előbb elenged! Miért nem csókolózott Alekosszal? Mert az intim. Hát azé' megcsókolhatta volna! Olga szerint Alekosznak fontosabb a lelki kapcsolat. Vája többi kérdése zsákban marad, de most mondjon egy nevet. Vája Olgát választaná. Váját kirakják, megint sms-ezésre buzdítanak, és megnézzük, hogy állunk, kit preferálunk jobban. Na. 70-30 valaki bitang módon elhúzott, fokozódik a drámai feszkó. Nézzük, mi a főnyeremény.

Na a reklám alatt azért elmesélem, kicsit izgulok, mert mikor az azzurri blogon meccset közvetítettem ebben a formátumban, nem vettem észre a "sikertelen mentés" üzenetet és az 57. perctől írtam úgy, hogy az T. olvasók lófaszt sem láttak belőle, hijj, lesz vvöt, na ki fogja hogyvoltozni, na? Pillanat, beleesett a hamu a billentyűzetbe.

Mindig meg fogják kérdezni, hogy a lányok hogy vannak. Veronika nincs felkészülve, de jól van, várja Alekoszt, hogy van? Mingyájön, csak előbb megnéznek egy-két videót. Olga jól van, zavarták a kamerák és a bezártság. Veronika szerint Alekoszt meghódítani nehezebb volt, mint a többi luvnyával versenyezni.

Hogyan rivalizált egymással a két döntős? Veronikának a pillanatok kellenek, Olgának meg ugyanaz a véleménye, nem Alekosz kell neki. Olga igazából senkit nem tartott riválisnak, mert Barbara volt az egyetlen őszinte nő, de nem az a fajta, aki kell Alekosznak.

Veronika nem féltékeny, pont ez volt eddig vele a probléma, de a Házban ez adta magát, Alekosz hol ezzel smárolt, hol azzal. Kinn csak nem fog a lányokkal csókolózni?! Balázs szerint ez csak a pálinka mennyiségétől függ. Veronika, miért mondtad Olgára, hogy undorító? Mikor is mondott ilyet? Ja, hihihihi. Arra értette, hogy Olga annyira magabiztos, meg rosszul esett neki, hogy a közös reggelinél azt mondta rá, hogy olyan, mintha ő a gyerekük lenne.

Olga viszonya Alekosszal. Jézusom, már el is felejtettem, hogy Alekosz nem csak Leninre hasonlít, hanem megkérdezte Olgát, hasonlít-e I. Péter cárra!

Olga nem tudja, mi van Alekosz fejében és szívében, csak reméli, hogy tudja, milyen ő. Ő tényleg Alekosz miatt volt benn a Villában és komoly, igazi kapcsolatra van szüksége. Ő lehet az a férfi, aki mellett boldog lesz. Veronika, te ezt elhiszed? El, de csomó dolog van, amiben megváltoztatná Alekoszt. Ez így van? Nem érti, hogy Veronika mire gondol. Például Alekosz pocijára. Olga nem változtatna, hanem, ha együtt lesznek, megmondja a véleményét. Igen, még mindig a poci a téma. Veronika szereti a pociját. A támadó kobra póz márpedig Alekoszhoz tartozik.

Pöttöm Panna viszonya Alekosszal. Akarom mondani Csimpi és Tubi-Tubi viszonya. Balázs nem tudja, ki kicsoda, Balázs, ne már, Alekosz a Csimpi! Hogy jöttek a nevek, mert nem hangzik ez túl jól. Veronika azért Tubix2 mert a BNM-ról kapta a nevét. Alekosz a csimpánzról. Veronika fiatal kora ellenére készen áll egy komoly kapcsolatra. Olga jól van és élvezi.

Folytatódik az utolsó show, Alekosznak kevesebb, mint egy órája van, hogy meghozza a Végső Döntést. Jaj, bocs fasságokat beszéltem az előbb, nem sms-t kell küldeni, hanem onlájnszavazás van. 34-66-ra Veronika vezet.

Önprorthátnemtomleírni. Önportrék, Olgával kezdünk. Mikor nem kapott kulcsot, meghalt benne valami, de amikor felhívta telefonon, egy percig sem gondolkozott. A második álomrandi volt a legjobb, mert nem csak jók történtek, hanem rossz dolgok is. Magas, orosz, de úgy gondolja, Alekosz tudna vele boldog lenni. Lilu nem érti, akkor miért nem engedte a csókot? Nem hiszi, hogy ez ennyire fontos, fölösleges erről beszélni. Veronika se, ő ráugrik, nem érdekli a kamerák. Ki az, aki kibírja csók nélkül?  Veronika más nélkül se bírta, Balázs, te egy állat vagy, tényleg, imádlak!

Veronika nem gondolta volna, hogy Alekosz fel tudja kelteni az érdeklődését, mint férfi. Nagyon megijedt attól, hogy jól érezte magát, de nem akart beállni a sorba és pokolrandi lett az álomrandiból. Nagyon nehéz volt kezdeményezni a csókot, mert ő ilyet nem szokott. Hát a Balaton is álomrandi volt, és volt egy bohócuk is, Andi. Ahogy Alekosszal összenéznek, úgy érzi, ugyanarra gondolnak. Az ölelése sokkal jobb, mintha egy kigyúrt, felfújt fiú ölelgetné. Veronika nagyon sokat csalódott, sokszor pofára esett. Szereti, igen, na, hát ez van.

Balázs szeretné tudni, milyen Csimpi csókja. Finom és minden. Élénken kavar vagy lassú versenyző? Hangulatfüggő. Olga Alekoszt Alekosznak hívná. Veronika, nem tudja, hogy ha Alekosz nem lenne ismert ember, most, hogy bláá... akkor is találkozott volna vele. Attól függ, hogy mit mondott volna vele Csimpi. Lilu jól van, köszöni Balázs kérdését. Veronika az első randinál érezte, hogy ez több. Olga? Ő akkor, mikor Alekosz klimpírozott neki, akkor érezte, hogy úristen.

Olivér nyakába vette a várost és feltérképezte, ki mit gondol a csajokról. Szandika lovagol és Veronikát javasolja, mert tanítható, kezelhető. Jé, már két perc eltelt és Olivér még nem evett semmi. Zsófit egy próbafülkében találja, Veronika, mert nem figyeltem. Éva kazlát szárítják. Olga, mert titokzatos, sejtelmes, okos. Leonídasz Olgára voksol, karakteres és nem mutatott meg mindent. Gombár úr Veronikát javasolja. Béci még mindig nem tanult meg értelmesen beszélni, annyira koncentráltam, hogy lemaradtam a véleményéről, de a pirítani szó megint benne volt.

Most a lányok mondanak véleményt. Még egy nagyon rövid indoklást sem, csak a nevet. Ennyire gyorsan nem bírok írni. Veronika tényleg nézte a vv4-et, mert ugyanolyan kézből formált szíveket mutogat, mint anno Zsófi. Olga? Hát mert megmondtam, hogy én vagyok a legjobb. Veronika szerint akik benn voltak a Villában, átlátják a lényeget. Szerintem meg irigy a sok trampli Olgára, az van.

DzsoniGoldjézusfasza. Nem bánom, hogy csak lányokkal hálsz, apukám, bár jobban örülnék, ha orángutánokkal tennéd. Valamit kibaszott rosszul csinálok, az most biztos.

Balázs szerint is elértük a csúcspontot. Örülök, szerintem is. Reklám után jön a főhős. Ha nem bírjuk az izgalmakat, tegyünk be inkontinencia betétet. Kösz az ötletet, Balázs, én inkább felciccentem a második sört.

Na hát beleolvastam a kommentekbe, látom, DzsoniGold odabaszott mindenkinek rendesen. Mindenki csak a főhősre vár. Jaj, ott a kalitka meg a BNM. 52-48, és Olga nyerte a szavazást. Veronika csalódott és meg is sértődött halálosan, úgyhogy rohadjunk meg. Érkezzen maga Nagy Alekosz. Érkezik is, szép vagy, mint mindig, mondja neki Balázs. Hát lányok, nem vagytok semmik, ez igen! Nem könnyítitek meg a dolgom, az biztos! Alekosz lecsüccsen, a lányok kortesbeszédet mondanak. Olga nem érti, miért Veronika itt van. Mert ami benne megvan, az benne is. Nem érti, komolyan. A másik dolog, hogy ő úgy érzi, egy kapcsolatban nemcsak nevetni, bulizni kell, hanem együtt lakni is. Veronika biztos nem az a nő, akivel együtt tudsz lakni. Ha őt választod, akkor tényleg rosszul látta a dolgokat.

Veronika sokkal érettebbnek tartja magát a koránál. Mély érzések vannak benne irányába'. Nem akarja megváltoztatni, mint Olga. Az ő társaságában nevetni szoktak és ő nem egy zsiráf, nem veri be a fejét a plafonba.

Kezdődjön a ceremónia. Alekosz megköszöni a lányoknak, hogy itt vannak. Nem tagadja, hogy a múltban nem volt túl sikeres a nőknél. A VV megváltoztatta ezt. Sok minden történt, Barbrának csalódást okozott, de tudja, hogy jól döntött. Anitát nem szerette volna szenvedni látni, ezért elküldte. Magdit bizonytalanság övezte. Brigitta meg benne nem bízott. A Pajkossal sokszor félreértették egymást. Ti ketten maradtatok, a két véglet. A tűz és a víz. Elképesztő nyomás uralkodott el rajta. Olga egy igazi kihívást bocsát a rendelkezésére. Néha nincs szükség szavakra, és ezt Olga megadja neki. Mikor Veronikával van, újra 16 évesnek érzi magát. Ez a sarkon várakozó rendőr póz a halálom a hátratett kezekkel egyébként.

Olga tökéletesen kompatibilizál vele. Fölkelti a vágyait, különlegesebb, kifinomultabb módon, mint mások. A megjelenése, a tartása tekintélyt parancsol. A randevún se volt és most sincs miről beszélni. Eldöntötte, ki kapja a kulcsot. Hunyorítás. Ezt a kulcsot Veronikának adom. Csók. Csimpi!!!! Alekosz örül és Veronika gyönyörű. Kiengedik Tubi-Tubit, mert Veronika készen áll rá. Nincs miről beszélni. Alekosz szeretné neki megmutatni a szerelmet a legfölsőbb szinteken, Csimpi és Tubi összeborulnak, Olga arca azért nem rezzenéstelen. Menjen készülődni.

Alekosz hiszi, hogy Olga párra fog találni, mert az ellentétek vonzzák egymást, és Olgának ilyen férfire van szüksége. A randik fántásztíjcseszkíjjek voltak. Az érzéseit most a maga módján kinyilvánítja, jaj istenem, énekelni fog. Vagyis már csinálja. Ha volna két életem, sírok. Közben a kivetítőn Olga és Alekosz közös perceit láthatjuk, még mindig énekel, Olga odament a szinti elé, remélem, beletűz a billentyű közé egy kétezrest és kéri a Hej, Rigó Rigót. Nem, kap puszit, sugdosnak egymás fülébe, aztán kimegy.

Alekosz furcsán érzi magát, de tudja, hogy jól döntött. Érkezik Veronika tiarában, a mamának ugyanilyen anyagból van ágyneműje, kék rúzsákkal. És itt a hűséges Olivér. Idétlen röhögés után faterozás. Nézzük csak. Gazdag vagy, híres vagy és egy ilyen dögös csajod van. Ennél többet férfi nem kívánhat. A BNM-t nem engedik ki, mert nekiröpül a csillárnak és megdöglik. Ez az ő nászajándéka. Csókoljátok meg egymást testvér. Lekerül az utolsó lakat, Balázs szerint lekerült az utolsó madár. Hát nézzük el neki, neki is vannak érzései, sok mindent látott már, ami megható....mától Balázs feltétlen híve vagyok!

Alekosz nagyon várja már a nyaralást, hogy hajkurásszák a cápákat. Veronika nagyon boldog és neki KELL az Alekosz. Csók, aranykofetti, integetés, őrület! Elszabadulni látszik a pokol, legjobb pillanatok. És aztán még jövünk vissza, de miért is?

Jelentkezzünk a vévéötbe, vigyük anyánkat is. Balázsék búcsúznak és örül, én is, köszönöm a figyelmet, most pedig megyek tombolni a blogra, a pezsgőt készítsétek!

 

 

Címkék: alek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csicserierika 2012.12.08. 18:32:31

@SororFormoza: phd-zik celebségből, de az nem lesz plagi :)

nosce 2012.12.08. 18:32:58

@SororFormoza:
meglesz még neki bettike ? :)

nosce 2012.12.08. 18:33:38

@csicserierika:
a minősítése a "lefelsőbb szinteken" lesz :)

nosce 2012.12.08. 18:34:50

@Ormi:
még van pár napunk a világvégéig mulassunk hát

SororFormoza 2012.12.08. 18:35:49

@nosce: miért, még nem volt meg neki Bettyke? Mondjuk, nem lep meg. :D

Ormi 2012.12.08. 18:37:08

@nosce:
21-re már kibéreltünk egy kocsmát, de hamarabb is kirúghatjuk a világ oldalát...

avanivi/ 2012.12.08. 18:39:45

@Ormi: @csicserierika: amióta kivágott akinek kétX van a nevében, tudjukki, alig találok magamra. Örülök nektek:)))@SororFormoza: hiányoztatok bizony.

nosce 2012.12.08. 18:41:01

@SororFormoza:
nem, csak a pincérnek meg a fodrásznak

Ormi 2012.12.08. 18:43:15

@LOST/avanivi/:
Te mit követtél el?
Isten hozott a klubban...:)

Ormi 2012.12.08. 18:45:03

Sajnos itt Youtube-ot nem nézhetek.
Otthon majd bepótolom, ígérem.
Addig kéretik elmutogatni, vagy mint Sogeking, eltáncolni.
Köszi.

csicserierika 2012.12.08. 18:48:45

@Ormi: tiltott számolás véccsége miatt :)

avanivi/ 2012.12.08. 18:50:26

@Ormi: örültem, hogy végre egyszer első voltam,és beszámoztam magam talán tizig mert senki nem volt csak én, erre figyelmeztetés nélkük örökre kivágott,kész passz.

Ormi 2012.12.08. 18:52:47

@LOST/avanivi/:
Igen, így már RÉMlik.
Kiszámoltad magad, szívem. :)

csicserierika 2012.12.08. 18:54:25

@SororFormoza: jáj, de régen láttam :)
az a szürke pizsinadrág...:D

avanivi/ 2012.12.08. 18:56:45

index.hu/kulfold/2012/11/17/mind_meghalunk_lezartak_egy_hegyet/

"A világvége elött és után három nappal is tilos lesz felmenni".....

nosce 2012.12.08. 18:57:29

@LOST/avanivi/:
biztos szíjjelbaszta a zideg h tovább tudsz számolni mint ő :)

Ormi 2012.12.08. 18:58:02

@csicserierika:
Mert az ilyen.
Már a boxx.

avanivi/ 2012.12.08. 18:58:02

@Ormi: Azt nem tudom te mit követtél el ?

nosce 2012.12.08. 19:01:17

@SororFormoza: @csicserierika:

van már méteres hó felétek ? :)

Ormi 2012.12.08. 19:05:12

@LOST/avanivi/:
Ha most újfent leírnám, félő, hogy a második életem is odaveszne.
Egyszer priviben talán leírnám...
De tudod, ez olyan, mint a világ legjobb vicce...éppen csak továbbadod, de már véged is...

avanivi/ 2012.12.08. 19:05:13

@nosce: nem tudtam hogy allergiás a számokra , pedig utólag eszembe jutott, hogy Hajni még figyelmeztetett is minket .:)@csicserierika: kiütött rendesen :(

Ormi 2012.12.08. 19:07:03

(szóismétlés...jaj)

SororFormoza 2012.12.08. 19:17:27

@nosce: reggelre lesz, ha felmelegedik az idő legalább -10-re. :)

avanivi/ 2012.12.08. 19:17:34

@SororFormoza: holnapra nekünk is hófuvást igérnek :)örülök :(

SororFormoza 2012.12.08. 19:19:11

Ezt se hagyjuk ki. :)
Klikk - Klikkesedjél (VV4)
youtu.be/LK_MqKw-LSI

SororFormoza 2012.12.08. 19:22:30

@Ormi: a fenti linkben láthatod Anikót, ki ne hagyd majd otthon. :)

nosce 2012.12.08. 19:26:56

@SororFormoza:
akkor az orrodat se dugod ki gondolom :)

Ormi 2012.12.08. 19:28:45

@SororFormoza:
Melyik Anikót?
A feketét nem hagynám ki, a tehénszerűt inkább MELLőzném.

SororFormoza 2012.12.08. 19:29:21

@nosce: muszáj, nagy hóhányó vagyok. :)

nosce 2012.12.08. 19:30:20

@SororFormoza:
medvével azért ne bírkózzal, hagyd inkább ő hányja el a havat :)

csicserierika 2012.12.08. 19:39:56

@Ormi: jaj, de szellemes két iksszel :D

csicserierika 2012.12.08. 19:40:43

@LOST/avanivi/: a lényeg, , h felálltál számolás után :D ( nem rászámolás volt )

SororFormoza 2012.12.08. 19:41:13

@nosce: medvével SSKK nem játszom :)

Két medve megy az erdőben, az egyik barna, a másik jobbra.

csicserierika 2012.12.08. 19:41:21

@nosce: van valami, de nem vagyok hajlandó kidugni az orrom :)

csicserierika 2012.12.08. 19:44:24

@SororFormoza:
A sör nem ital, az asszony nem ember, a medve nem játék .
Nem én mondtam :)

SororFormoza 2012.12.08. 19:54:03

@csicserierika: nem csak egyszerű mondás, ez a háromparancsolat. :)

nosce 2012.12.08. 20:00:56

@SororFormoza:
két medve megy az erdőban az egyik barna a másik panda

nosce 2012.12.08. 20:01:54

@csicserierika:
várd meg míg elolvad, globális felmelegedés van vagy mi

csicserierika 2012.12.08. 20:02:45

@SororFormoza: kemény emberek :)
Meg bölcsek is :

- Idesapám! Látott már parabola antennát?
- Hogyne, még ettem is.
- De idesapám, az fémbűl van.
- Hát, akkor csak láttam.
:D

csicserierika 2012.12.08. 20:04:09

@nosce: előtte egy kis világvége, meg kis jégkorszak, de azt fel sem vesszük :)

nosce 2012.12.08. 20:10:18

@csicserierika:
azelőtt meg egy kis unga-bunga :)

csicserierika 2012.12.08. 20:14:37

@nosce: nekem ahhoz most Áronkára lenne szükségem, egy kis tudatmódosítóval :)

SororFormoza 2012.12.08. 20:14:49

@nosce: :D

@csicserierika:
- Bácsi látott már telegráfot?
- Igen, egyszer Brassóban láttam volt, de azt mondták, hogy nem az.

csicserierika 2012.12.08. 20:18:33

@SororFormoza: apukám mondta mindig , h ez a fejsze kislányom több mint száz éves.
A nyele háromszor, a feje kétszer volt cserélve :)

Ormi 2012.12.08. 20:21:59

@SororFormoza:
"Fiam, ez az állat most vagy jön valahonnan, vagy épp megy valahová..."
(Teknős)

nosce 2012.12.08. 20:38:43

Két jegesmedve sétál a sivatagban, az egyik megszólal:
- Te itt rettentően zord tél lehet!
- Miből gondolod?
- Nem látod, hogy mennyi homokot szórtak a jégre?

PanDaNaci 2012.12.08. 21:17:42

@csicserierika: :D

- A fiam belepisilte a nevét a hóba!
- És?
- De a te lányod kézírásával!

nosce 2012.12.08. 21:37:00

@PanDaNaci:
A részeg nézi-nézi a konnektort, majd csodálkozva megszólal:
- Mi van röfike, befalaztak?

Akármi Áron 2012.12.08. 21:44:49

Jó estét nyár...!:DDDD
Jöhet a rendelés.....jelzem a pinásból csak szűken van:)

És 17601

nosce 2012.12.08. 21:47:41

@Akármi Áron:
akkor előbb fogyjon a pinás :)

csicserierika 2012.12.08. 21:48:43

@PanDaNaci: ha,ha, :)
Mily parázna bugyingó .

csicserierika 2012.12.08. 21:50:14

@Akármi Áron: sziJa pirospozsga :)
De csak szűket ! :)

nosce 2012.12.08. 21:53:33

@csicserierika:
nincs szűk pina csak vastag fasz :)

Akármi Áron 2012.12.08. 22:00:44

@nosce: az ember a régi szokásait csak úgy nem hajíTTya maga mögé....hát tuTTam, kezemből kapod, küdöm-nyúkájjj:DDDD Levele!
@csicserierika: szeva föncsi:))) csakis szűkön van, mert szereTTyük, ha bŰven van má', de az tiJed, repítem.
@LOST/avanivi/: habos-babos áfonyás likőr, igaz...., de sok:)))
@Hurri kán: a pinE(?)cébe vár a rosé, fejtve vagyon:)

Akármi Áron 2012.12.08. 22:07:35

Pfejj, még tovább marad nyakatlan-hangtalan Adélka... Hát télleg szűrcsölni kell ma este:)

Akármi Áron 2012.12.08. 22:19:11

@nosce: Legyetek jók,(vagy inkább ne) tudod gömbölyödési időszak:)))

csicserierika 2012.12.08. 22:22:22

@Akármi Áron: megnevettettél, már hiányzott az ízes nyelv(járás)ed :D
Én is menek, mint tuggyuk egy időben szokunk.

csicserierika 2012.12.08. 22:23:51

Jóccakát ! Nem gondoltam volna, h ilyen éberek vagytok , de szél is besegített, összehordta mi összetartozik :)

avanivi/ 2012.12.09. 04:27:15

@Akármi Áron: Köszi, tuTTam,hogy valami finomat fogsz hozni nekem :)

Akármi Áron 2012.12.09. 09:08:08

Harmatos-havas Ébresztő!!!!!
Itten-ottan Hurri kán(szerű)hóesés van, Dél-keleti jelentés:)

@csicserierika: DDD akkor fülig (Jimmy)ért a szájad?:) Azajó egyidőben szokjuk (nyelvcsapások)

@LOST/avanivi/: ugyi, fincsa vót, neked mindenképp jut...na de éccakai műszakba robotoltál?:))))

Menjünk lapátra fel...!

csicserierika 2012.12.09. 13:19:36

@Akármi Áron: jobbat kedves fődi, ettől jobbat kívánok ! :)
Hurri-kán felénk is járt az éjjel, most nyergelhetek söprűről lapátra.

avanivi/ 2012.12.09. 14:11:15

@Akármi Áron: nem tudok aludni, úgy hogy este valami lórugásszerü ménkű eröset kérek szépen :)

Akármi Áron 2012.12.09. 15:04:44

@csicserierika: reJánk férhetne má' a jobb, mindenképp...:)
Attól tartok ma egész nap felnyergelve leszel,aztán csak légy nagyon óvatos, mer' sosenem tuGGya az ember,ugye!
(ha több kettőnél, tessék dudálni..:DDD)

@LOST/avanivi/: töröm magam érte, elnyargalok ezért egy csődörhöz, aztán meg a boszorkánykonyhámba összeduruzsolom a megfelelő mIrget:DDD
Este gyövök vele!

Külön vélemény: hogy ma minden a LÓ körül forog?...:)

csicserierika 2012.12.09. 17:41:08

@Akármi Áron: ez a közös ló a tudatalattinkban biSztos, a gazdák BEhatása lehet :)

csicserierika 2012.12.09. 17:43:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: elég unnaturális. Itt délen édes éjen, édent remélsz :)

csicserierika 2012.12.09. 17:53:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
beiglit húsvétkor is eheCC, nem kell ahhoz hó :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.12.09. 18:46:28

@csicserierika: gyere már haza, mindenkinek hiányzol :D

Hol találok én húsvétkor bejglit?:O

csicserierika 2012.12.09. 19:34:28

ó én balga, lebuktatom saját tenmagamat

Akármi Áron 2012.12.09. 20:37:55

@csicserierika: az hát, behatás, meg hogy kancák:D (szája szélét harapdálja...)

csicserierika 2012.12.09. 22:22:01

@Akármi Áron: nem is paripa :)
Tudod-e, h az mi ? én csak minap szembesültem a ténnyel( nem a ménnel )
hogy mi az :)

Akármi Áron 2012.12.10. 09:43:23

@csicserierika: hej,de feladtad a leckét, csupa izgalom vagyok, mert még mindÉg nem vagyok a sorjában...pedig rajta vagyok a problémán. Eszelek tovább.
(De tudom, hogy segítséget adsz hozzá, képes vagy rá!:DDD)

csicserierika 2012.12.10. 16:14:46

@Akármi Áron: Nem sokra mén szegény paripa a külcsínnel, mert megfosztották nemesebbik szervétől.
Most mondd, most kellett megtudnom, virágom teljében egy kvízműsorban.
:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.08.17. 15:47:09

@SororFormoza: gyáva volt mindenki idejönni, ezért jöttem erre :DDD Alekosz összest, remélem, mindennap nézed :)
süti beállítások módosítása