Hogy volt?

Alekosz - 1x18

2011. május 28. 16:00 - Hódos Hajnalka

Elérkeztünk hát az utolsó öfihez, őszintén bízom benne, hogy az álomrandi szót az életben nem fogom többé hallani, és azt is sajnálom, hogy nem vagyok élelmesebb, ha felajánlom egy szerénytelen összegért forgatásra a tanyát, olyan növényhatározós élményben lehetett volna része Veronikának, hogy ihaj. Olgának ágybareggeli jár, ilyet én is el tudnék képzelni, ha reggeliznék, és nem lennék reggel használhatatlan, de az vagyok, hagyni kell. Olga szarul ébredt és még mindig a tegnap estén túráztatja magát, vele így nem lehet, nem szabad. Ilyen Alekoszt még nem is látott, csúnya szavakat mondott és gonosz volt. Teljesen más ember volt. Persze, mert Alekosz ki volt bukva a hülye falevelek miatt, amik az ágyon voltak. Össze volt cseszve az egész ágy. Egyébként meg nem úgy tűnik, mintha Olgát ő érdekelné. Az elfogadás legapróbb jelét sem mutatja, nem kérdez, csak elvárásai vannak. Bocsánatot kér, sajnálja a tegnap estét. Olga elfogadja, de ha még egyszer lesz hasonló, akkor tovább nem lesz semmi, az biztos.

Olga távozik a rezidenciáról egy piros bádiban és férfiüngben, Veronika nyüszteti, jöjjön mesélni, mindent tudni akar az elejétől a végéig. Olga szűkszavú. És, volt valami? Csók sem volt? És összebújva aludtatok? Neeem? És előre vitte őket a randi? Ha Alekosz megértette, amit Olga mondott, akkor igen, majd meglátjuk. Ma Veronika napja van, ezért menyasszonyi tortának öltözött, amit a dédi csipkefüggönyéből varrtak, tizenkét centis tűsarkúban tipegve indul az álomrandira, hogy a napon hagyott kabrió bőrülésére bepattanva megégesse a kis popsikáját. Elindulnak az álomrandi helyszínére, hogy Alekosz mellényén miért van egy egérszőr kokárda, fogalmam sincs, a gombos térdnadrágra nem is mondok semmit. Az álomrandi szörnyű bakival indul, Felcsúton vagyunk, Olga! Veronika kiakad, deizévagy, Alekosz jót röhög, bevallom, én is.

Veronika nincs elájulva az álomrandi helyszínétől, templomot nézni jöttünk? Is. Inkább a növényeket nézzék, ne a pusztába ácsorogjanak. Igen, szereti a növényeket. És a csurikat? A következő percekben megtudhatjuk, hogy a liliomot, amitől én speciel három éves ásással szabadultam meg, mert egy rohadék, ha egy kis darab is a földben marad a gumójából, kihajt, szóval vigyázni kell a szagolásával, mert méhecskék rejtőzhetnek benne, ezért előbb meg kell pöckölni. És van illata? Vanhá. Alekosz a kocsiban felejtette a legfontosabbat, ezért Veronika itt várjon, és vigyázzon, mert lehet, hogy siklók vannak a növények között. Közönséges réti siklók. És most itt hagysz a siklókkal? Egy pillanatra. Mielőtt kiderülne, mi a legfontosabb, Alekosz felhívja Olgát. Még mindig lelkifurdalása van a tegnap este miatt. A legfontosabb dolgokra akkor jön rá az ember, mikor nincs vele. Olga kap egy virágcsokrot is. És egy levelet. Alekosz azért döntött a fehér rózsa mellett, mert a szirmai Oroszország hómezőit idézik. Gyönyörűek és halálosak. Olga bocsássa meg, ha néha elutasító vagy furcsa, de nehéz elfogadni, hogy Ázsia legszebb és legőrjítőbb asszonya vonzódik hozzá. Ebben a pillanatban tudom, hogy még holnap sem fogok szavakat találni erre a levélre. Így is lett. Itt már az aztakurvahétszentségit is kevés.

A legfontosabb dolog egyébként a kis növényhatározó. Alekosz ellenőrzi, nem csípte-e meg Veronika orrát egy dongó, aztán sétálnak, de Alekosz hall valamit. Egy bogár. Mondom, meghallotta. Próbálják beazonosítani, kevés sikerrel, a kínai orgonára legalább ki van írva, hogy az a kínai orgona. Hasonlít a magyarra, csak máshogy helyezkednek el a levelek. Veronikának nem túl izgalmas, mert nincs rajta virág. Alekosz leteríttetett egy pokrócot, még napernyőt is készíttetett, Veronika éhes, biztos van finomság a piknik kosárban. Van. Juj, máfin! Ilyet nem illik kérdezni, de Veronika 48 kiló. 48? Alekosznak csak az agya 48 kiló! Olga 55. Veronika kiakad, most hogy jön ide Olga, rá koncentráljon. Hogy milyen Olga? Titokzatosnak tűnik, de nem az. Nem lehet vele semmit csinálni, melankonikus és nem szexi. Ott egy sas, aztán elindulnak a randevú következő nagy állomására.

Olgához közben megérkeznek a barátnői a Villába, két jó csaj olyan testtartással, amiről szegény Barbi nem is álmodhat. Na jó, én se. A jelenet meglehetősen unalmas, a barátnők azt tanácsolják Olgának, nyissa ki a lelkét, lehet, hogy kívülről úgy tűnik, jégtábla, de belül tűz van. Olga nem tud leszakadni a más lett Alekosz témáról, már nekem kínos. Alekoszék autóznak, Veronika megcsillantja fantasztikus humorérzékét. Mit csinál az asztronauta, ha szomjas? Űrkutatás. Jézusmária. Ezt mondta Alekosz is, csak ő nevetett, én nem tudtam. Mikor elnevezik egymást Tubi-Tubinak és Csimpinek, behunyom a szemem és arra gondolok, már nincs sok hátra Hajni, kitartás. Ha Veronika még egyszer elmondja, hogy ugyanabban a pózban ébredtek fel, mint ahogy elaludtak, belevágom a kámpárisüveget a tévébemosmá. A randi sétarepüléssel folytatódik, már fenn is vagyunk, Tubi! Repülünk, mint a madár! Veronika el van ájulva, pár perc alatt bejárták így az egész mindent! És föntről kicsi volt minden. Alekosz most beköti a szemét és megmutatja, milyen a szerelem a legfölsőbb szinteken. Ne már! Nem látsz? Hát sajnos nem. Na most jól nyissa ki a szemét!.Hatalmas transzparens úszik a levegőben, LOVE VERONIKA felirattal, de ha Alekosz előbb elnevezi Tubi-Tubinak, akkor az lett volna ráírva. Nézz oda! Budapest felett van a neved! Aztán kiegyenlítenek.

Sajnos a randinak még mindig nincs vége, egy játékteremben találjuk magunkat, ahol Alekosz százezeré’ kér zsetont. Ötvenezret a feketére, ötvenezret a pirosra tesz. Ha piros lesz, Veronikával lesz igazán boldog, ha fekete, Olgával. És azért ugyanannyit tett fel, mert neki ezzel veszítenivalója nincs. Olga győzött. Te ebben hiszel? Van benne valami sorsszerűség. Veronika mindent a pirosra tesz, a kérdése, boldoggá tudja-e tenni Alekoszt? Fekete huszonkilenc, szívás. Vacsora közben beszélgetnek, kinek mi tetszett a mai napban a legjobban, elhangzik a szeretsz kérdés és a női követelőzés, mondd, mert hallani akarom. A válasz a következő, esküszöm, hogy nem én találtam ki: a kapcsolat egy folyó. Forrásként születik, ér lesz belőle, majd csermely, majd patak, majd folyó. A folyó a tengerbe ömlik, a tenger az óceánnal van összeköttetésben. Szerintem mi most a Rajna vagyunk. Tudtad, hogy ez a pezsgő orosz? Veronika kiakad, már megint az Olga. Alekosz nem fél, hogy betelik a pohár nála és besokall? Ha rá gondol, akkor legyen vele, ez neki rosszul esik. Lehet, hogy Alekosz részéről ez egy elbizonytalanodás. Amikor valami túl jó, az már furcsa. Igen, Veronika szeretné vele tölteni az éjszakát, mert még mindig jobb társaság, mint az Olga, ezen csak én röhögtem?

A rezidenciára vezető úton Veronika egy taxistól megkapja a kegyelemdöfést, átszól az autóból, Olgát válaszd, jobban jársz! A buszban Veronika ápret kér, aztán ízlésesen villózó neofények közepette lassúznak a Szabadság vándoraira. Charlie közben Veronika bevallja, ezektől az érzelmes számoktól herótja van. Menekülsz az érzelmektől? Hát pedig Alekosz ilyeneket fog hallgatni. A magányos Olga a Villában ücsörög, nem fél attól, hogy Alekosz és Veronika túl közel kerülnek, mert közte és Alekosz között sokkal erősebb valami van, mint egy testi kapcsolat, vagy valami ilyesmi. Hazaérek ma éjszaka már. Mondjuk, ha Charlie, akkor nekem a Szőkék a rossz napok ellen meg a Mindenki valakié. De most leginkább A holnap egy másik világ.

Sigiske, köszipuszi :)

Címkék: alek
936 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LillaB 2011.05.28. 16:07:02

@Hódos Hajnalka: micsoda véletlen, honnan tudtad, hogy van új poszt :D

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.05.28. 16:13:51

Átmásolom, hogy Olga biztos megkapja az üzenetem!

Drága Olga!

Itt küldöm neked ezt a verset!
Kérlek, mielőtt elhagyod a körletet, olvasd fel búcsúzóul Alekosznak!
Hálám örökké üldözni fog!
Sok szerencsét!

"Az vagy nekem, mint seggnek a tanga, combnak a borosta.”

a vers folytatása itt:
mindenamino.blog.hu/2011/05/28/az_vagy_nekem_mint_seggnek_a_tanga_toth_krisztina

fran7 2011.05.28. 16:14:30

Most komolyan Felcsútra mentek álomrandira? Akkor miért nem Vácrátótra. Oda is mehettek volna vonattal.

csicserierika 2011.05.28. 16:17:01

ötödik
köszönöm, hogy a természettudomány iránti szomjamat kielégítetted :)
A bogár az cincér volt és nem kabóca, ahogy tegnap gondoltam. Fontos.
A szőrös egérke pedig mikroport lehetett, vagy ki tudja :)

(H)angolka 2011.05.28. 16:17:08

Jééézusom! Csak nem harmadik?!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 16:25:05

@Hódos Hajnalka: szívből gratulálok, h elérted életed célját!:) Remélem, h békében fogsz elhalálozni kb 60 év múlva ennek örömére:):):)

(H)angolka 2011.05.28. 16:26:57

@csicserierika: A liliom pedig írisz , nőszirom, volt.
De miért akarták növényhatározóból meghatározni azt a szerencsétlen rovart?!

MegLepke 2011.05.28. 16:40:21

Én akarok a végére csavart!!! Olgi megtudja, hogy vót valami keksz-szerűség Virslis Verával és visszautasítja a kulcsot. Vagy ilyesmi.

Retekéknek meg üzenem, hogy a Benkő-féle nekem sokkal szórakoztatóbb volt. Pedig akkor még hogyvoltot se olvastam.

suzy q 2011.05.28. 16:41:23

kezdem azt hinni, hogy lilut nem kövérnek öltöztetik, hanem télleg az.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 16:44:52

@oázis: ez a vers odabaszós, már olvastam, nagyon tetszik. :)

@ladyandhenk: köszönöm, mindig erre vágytam és ma nekem mindent lehet :)))

@MegLepke: fú, pedig sixx hogyvoltozta, érdemes elolvasni, én mondom :D

dr. gernika 2011.05.28. 16:46:46

Jujj Olgáról ez az első kép gonosz volt, pedig tényleg jól néz ki smink nélkül is. :)

@Hódos Hajnalka: Höhö, nem bírtad kihagyni az uccsó öfinél, mi? :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.05.28. 16:48:44

@Hódos Hajnalka:

Szerinted van esélye, hogy a műsorkészítők közül valaki elolvassa itt, és Olga kezébe nyomja, hogy légyszí mikor elküld Alekosz olvasd ezt fel?

(persze Olga öntudatosabb annál, mintsem hogy ezt felolvassa, de azért mekkora műsor lenne, nem? Olga búcsúlevele Alekoszhoz....)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 16:49:35

fú, tudom, ki hiányzik. rianna! hol lehet? meg mama ottmarad. meg ancilla. meg mézescsók.

MegLepke 2011.05.28. 16:49:51

@Hódos Hajnalka: terveztem már, többen is mondták.
Baj, ha mámma meglepivel (hehe) készülök?

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 16:51:56

@oázis: itt minden megtörténhetik. :)
félretéve a viccet, nem hiszem, hogy olvasnak minket. bár, ki tudja :)

@MegLepke: ööö.. nem szeretem a meglepetéseket, de ha kellemes, jöhet :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 16:52:39

@oázis: és gratulálok az oldalhoz, rendszeres olvasó vagyok :)

MegLepke 2011.05.28. 16:55:43

@Hódos Hajnalka: nyugi, nem szerveztem le neked személyes talit Alekosszal.:D
(csak a szokásos tűllem)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.05.28. 16:56:17

@Hódos Hajnalka:

Vicces, hogy a te kezedben balta, az enyémben kapa!

rianna 2011.05.28. 16:59:43

@Hódos Hajnalka: imádlak hajni:D Épp azon gondolkodtam, hogy már épp ideje hozzászólni, 3 napja nem írtam semmit:)

LillaB 2011.05.28. 17:00:43

nem értem, a szerencsétlen Olgához miért nem ment be a VV-s banda? jó, mondjuk nem hiszem, hogy értékelte volna :D
De a pusziszájnak tegnap volt társaság, neki miért kellett egyedül szívni este?

suzy q 2011.05.28. 17:01:06

@Hódos Hajnalka: horvátéva olvassa a hogyvoltot az éden hotelről, szerintem az alekoszék is olvassák.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:02:12

@MegLepke: orális sellő? :D

@oázis: a te lábad sokkal jobb azért :)))

@rianna: így teljesüljön minden kívánságom! :)

MegLepke 2011.05.28. 17:04:11

@rianna: nekem is hiányoztál ám.:)

@Hódos Hajnalka: hát majdnem.:D mindenesetre átküldöm majd előzetes cenzúrázásra, de még odébb van, mert lemegyek cigiért, és aztán kezdek neki.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:04:19

@suzy q: erről már a múltkor beszéltünk, Olivér haverjai már rég megtaláltak volna.
Valaki akkor felajánlotta, hogy szól Bécinek, védelemért :D

Hurri Kán 2011.05.28. 17:04:34

Most, hogy így jobban megnéztem Veronikát így fél-profilból, engem határozottan egy erős izgalmi állapotban lévő tapírra emlékeztet...
Ilyenre -e:
www.ormanbows.com/tapir.jpg

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:06:42

@MegLepke: oks, csapassad és küldd ímélben :) kíváncsian várom :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 17:13:04

Szinte már hőstett ilyen szórakoztatóan vicces összefoglalót írni erről a dögunalomba tartó giccsparádéról!
Alekosz szépen amortizálja le magát emberileg (a nők egymással való szívatása, erőszakos akarnokság, parancsolgatás, stb.), akik a VV4-ben kedvelték, sokan elfordultak tőle, most nemsok támogató hozzászólást kap a különböző fórumokon és ezt csak saját magának köszönheti!

Spéter46 2011.05.28. 17:13:41

Olga Brezsnyev dédunokája, azért olyan szép :-)

Hurri Kán 2011.05.28. 17:14:53

@Spéter46:
Ahogy elnézem, a szemöldökét nem tőle örökölte :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 17:15:25

@LillaB: Hagyhatták volna bent egy éjszakára a barátnőit!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:15:31

@Peter_Cs: Peti, lenne egy kérdésem, így az utolsó öfi után, asszem vagyunk olyan nexusban.
Volt már rá példa, hogy úgy igazándiból elengedted magad? :D

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:16:18

@Spéter46: na, csak összefújja a szemetet a szél :D

Spéter46 2011.05.28. 17:16:41

...és aki szép az reggel is szép!
Istenem, ha az CCCP-ből hozott csípőfogóval kinyomhatnám orcáján a gennyes pattanások tömegét!

Spéter46 2011.05.28. 17:18:05

@Hódos Hajnalka: :-)))) Egyébként is engem méltánytalanság ért azon a bizonyos estén könyv ügyben!!!!

refakcia 2011.05.28. 17:21:13

Sziasztok, csak nem bírom ki végül hozzászólás nélkül...

Alekosz tegnap úgy volt felöltözve, mint egy 12 éves kiscsávó 1920-ból, a Csimpi pedig nagyon találó név, de talán még egy fokkal jobb lett volna a Csita.

Hajnalka, gratulálok az öfikhez, végigszórakoztam az összeset, meg a vv-t is, és engedd meg, hogy küldjek egy számot az avatarodhoz: www.youtube.com/watch?v=nnSFucI7izY

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:22:08

@Peter_Cs: akkor tölts valamit baszod, ez az utolsó előtti poszt. tombolunk. egész éjjel. :D

@Spéter46: mondd el vélt vagy valós sérelmeidet, nem maradhat senkiben tüske :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 17:23:06

@Spéter46: Szerintem csinos, szép nő a barátnőivel egyetemben!

LillaB 2011.05.28. 17:23:16

@Peter_Cs: Igen, én is erre gondoltam, az lett volna, hmm, igazságos. Erre egyedül ücsörögni bent, az nem lehetett túl hangulatos, se egy könyv, semmi.

rianna 2011.05.28. 17:23:51

@Hódos Hajnalka: @MegLepke: léKszív, csajok:)

@gyvy: állatokból jó vagy, úgy látom, de a múltkori picasso jelenet is találó volt:)

Spéter46 2011.05.28. 17:24:36

@gyvy: Nem láttad még a seggét. Ott hordja a szőrt, mint titkosrendőr a bajuszt.

Akármi Áron 2011.05.28. 17:27:03

Rakoncátlan, szeles délutánt!(Dél-alföldi jelentés:D)

Szóval Hajni égető gondomat megoldottad, a mennyasszonyi torta öltözettel, ragyogó!-))) Sok variáció beugrott Éva rántotta öltözete után, de leginkább én a tejszínhabos szalonna burkolatig jutottam, mert ott volt a ruhácska tejszínhabos, ahol éppen csak leheletnyi hab kellett volna!
Imádom a gasztronomiai öltözékeidet:D

Spéter46 2011.05.28. 17:27:32

@Peter_Cs: Barátom kezdem megérteni, hogy miért tetszett neked VVÉva is.
Nagyon gyorsan szemészhez!!!!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:27:56

@refakcia: :)) köszönöm szépen. a zenét is, tetszett, találó :)

Spéter46 2011.05.28. 17:28:32

@Hódos Hajnalka: Tüske? Egy egész csipkebokor!!!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:30:57

@Akármi Áron: :D héj, földik vagyunk?

@Spéter46: kiengesztelhetetlen vagy? tehetek valamit? :)

Spéter46 2011.05.28. 17:31:34

Az ilyet nem mutatják! Az ilyet látni kell mutogatás nélkül. :D

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:32:38

@rianna: LOVE RIANNA transzparens a leKfölsőbb szinteken :D

Spéter46 2011.05.28. 17:33:46

..Hát tehetnél valamit, de neked inkább
"ingyen" megbocsájtok.:-)
(kellett a végére az a "j" betű?)

Akármi Áron 2011.05.28. 17:34:48

@fran7: DDDD azért Felcsút, mert a kormány is támogatja mindééég a legfölsőbb szinteket, mint tudjuk:-))

Akármi Áron 2011.05.28. 17:37:02

@Hódos Hajnalka: a stílusból reméltem, de biztiiiiiiiii:-))))

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:37:11

@Spéter46: pedig még írtam is, látod? éreztem én azt a csipkebokrot. de basztál válaszolni, úgymond. :D
de látom, kegyes vagy.
megnéztem a helyesírási izét. nemkőjé, de tőled köll még az is.

Hurri Kán 2011.05.28. 17:38:12

@Hódos Hajnalka:
Te is bele szoktál esni sok Campari után? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:38:16

@Akármi Áron: jaj, az jó, csak apám ne találjon ide :DDDD

Akármi Áron 2011.05.28. 17:40:55

@(H)angolka: ezt én tegnap visszanéztem, mert azt hittem hülyülök, mivel én is növényhatározót hallottam, amibe növények neve, fotói vannak, szerintem. De így utólag oly mindegy Balfaszjankó mit hadobált:-)))

Akármi Áron 2011.05.28. 17:43:03

@Hódos Hajnalka: és még ezzel is hasonlóak vagyunk:-)))) én is reménykedem, csak abban vissza ne találjon apám ide:DDD

Zelefánt 2011.05.28. 17:44:48

Afféle ballagás-érzésem kezd kialakulni, ezzel a sok mostmégutoljára-aztánsohatöbbet-tartalmú kommenttel...
A végén, a sokadik kör pia után még Hajnalka ofőt is tegezhetjük majd...

De ne feledjük, az érettségi még hátra -- holnap -- van.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 17:50:57

@gyvy: még a tujába is :D

@Akármi Áron: :DDDD

@Zelefánt: miért van olyan érzésem, hogy nem bírod elviselni, ha jól érzem magam? :)

@oázis: én néptáncoltam. (és hogy a mondás másik részére is válaszoljak, szifiliszt még nem próbáltam :D)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 17:52:55

@Zelefánt: A kereskedelmi médiát ismerve szerintem még lesz okunk itten még összegyűlnünk záros határidőn belül Alekosz műsora után is.

Ancilla 2011.05.28. 17:57:35

@Hódos Hajnalka: Halihó! Itt vagyok ám! De csak olvasok. És nevetek. Nagyokat.

Tudod, Alekosz szerint is vannak olyan helyzetek, amikor nem kellenek a szavak... Valószínűleg ezért állt el egy ideje az én szavam is.

A műsor szerkesztőjének és Olivérnek pedig gratulálok:

- a körültekintő szereplőválogatásért (Brigitta, Beatrix, Magdi, Barbara)

- a remek ötletekért ("álomrandi" Tápióröcsögén, narancssárga madár, két másodperc múlva leleplezett "megkísértő" fiúk beküldése a villába
Olivér csámcsogása mint aláfestő zörej, stb., stb)

- a rendkívül ízléses dizájnért (pl. a kisbusz)

- a fergeteges hangulatért (6 személyes buli a volt villalakókkal)

Hajnalka! Őszintén csodállak a kitartásodért, és azért, mert olyan jó humorral, pontosan és szemléletesen megfogalmazod napról napra ennek a műsornak (is) a lényegét.

Egyébként az a véleményem, hogy Alekosz meglehetősen nagy kutyaszorítóban van. Veronikától fél a korkülönbség miatt, és amiatt, hogy őhozzá túl jó nő ez a kislány. Én nem hinném el a helyében - s valószínűleg ő sem hiszi -, hogy Veronikának éppen ő kell (és nem az innen kezdve egy jó ideig folyamatosan tartó médiaérdeklődés, bulvárszereplés)
Olga pedig túl öntudatos, túl kemény jellem Alekoszhoz, aki a mellette élő nőt a saját életszemléletéhez, életviteléhez, szokásaihoz, elvárásaihoz akarja alakítani.

Összességében pedig szomorú vagyok, hogy ma Magyarországon a fiatalok előtt az a minta van, hogy úgy lehet valaki felkapott, közkedvelt, meggazdagodó celeb, ahogyan a VV4 szereplői lettek. Szandika már egy luxuskocsira valót összetáncolt.

Egy tizennyolc évig keményen tanuló és az egyetem után még szakvizsgákat letevő, éjjel-nappal ügyelő kórházi orvos (nem nőgyógyász és nem sebész) vajon hány évig dolgozik egy luxuskocsiért?

Engem ez az értékrend roppant felháborít és elszomorít.

No, de nem akarok hangulatromboló lenni!! Kíváncsian várom a végkifejletet...

Hajnalka! Az RTL jogosan fizethetne Neked annyit ezekért az írásokért, amennyit a reklámokért ő kaszál...
Mert nagyon sokan ezek miatt a posztok miatt kezdték/kezdtük el nézni a műsoraikat.

Akármi Áron 2011.05.28. 18:00:25

@Spéter46: DDDDDDDDD könnyezem a titkos rendőr bajuszkáján, jaj!

2011.05.28. 18:02:50

@Ancilla: Ja, ja, Hajni az oka az egésznek, még életemben nem néztem VV-t, az Alekosz féle feleségkeresést is csak miatta, de meg kell mondjam, ez már nagyon nehezemre esett. Voltak pillanatok, mikor szabályosan fájt is.

varand 2011.05.28. 18:03:05

Jó vagy Hajni most is!:)
És már alig van a műsorból!

rianna 2011.05.28. 18:06:16

@Hódos Hajnalka: ó, most meKdobbantottad a szívem:D

@Zelefánt: haladok a könyvvel, alig bírom letenni:)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 18:06:52

@Ancilla: nagyon szépen köszönöm. elfáradtam ám. :) meg.... sűrű volt ez a fél év. mindenhogyan. :) nagyon fogtok hiányozni.

@beebeer: mindenért vállalom a felelősséget :)))

@varand: köszi a képeket még egyszer, meg a fáradozást. köszi.

na. tombolás van. majd holnap elérzékenyülök, faszom. :DDD

2011.05.28. 18:07:13

Megjegyzem, Olgának vétek azt a szigorú frufrut hordania, mint általában szokott, az első képen kifejezetten bájos.

suzy q 2011.05.28. 18:08:13

jajistenem mi lesz velem öfi és hajni nélkül? jó lesz még csisz, de az lófasz kevés, és annak is mindjárt vége.hajni mi lenne, ha külön nekem írnál hogyvoltokat mindegy miről?

Spéter46 2011.05.28. 18:08:58

@Ancilla: Ezt én nem mertem leírni! Köszönöm, hogy Te megtetted.
@Akármi Áron:Ne túlozz, annyira azért nem jó! :-(

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 18:10:42

@suzy q: megegyezhetünk :))

@Spéter46: ööö... hol a campari?

csicserierika 2011.05.28. 18:16:07

@Ancilla: nos, megkérdeztem a férjemet, aki hosszú évtizedeken át dolgozott az eü-ben, hogy irigyli-e Alekosztól.
A válasza nem.
Nincs luxus kocsink, csak a mi autónk, és huszad annyi pénzt nem láttunk egyben, mint amit most kaszált össze.
Attól nem lesz jobb senkinek, ha másnak sem sikerül.
Lottón sokkal többet lehet nyerni öt db iksszel.

suzy q 2011.05.28. 18:16:19

jaj ez a bújtatott sony xperia reklám rohadt kínos. már nincs kire sms-t küldeni, nem tudják egy adásban négyszer elmondani, hogy sony xperia blablabla.verinika tegnap amúgy nem olvasta el a levelet, pedig neki is írt alek ugyanazzal a betűtípussal nyomtatva. muhaha.

Akármi Áron 2011.05.28. 18:17:08

@Ancilla: tökéletes mindenben az összegzésed.
Korábban humorba csomagoltam, hogy "felmegyek a miniszterhez":DDD de minden viccnek van alapja, és pontosan azért, mert sok-sok ember napját boldoggá, megkockáztatom élhetőbbé tette Hajni hogyvolt posztja, hacsak néhány órára is, de feledtette bennünk azokat a nyomasztó gondokat, amit nap, mint nap meg kell élnünk ebben az országban. Nemtovább a felajzásommal. Nna!
Tehát,nahát lehet, hogy az RTL vezérkarát is útba kell majd ejteni egy kis lóvéért.-)

suzy q 2011.05.28. 18:17:10

@Hódos Hajnalka: kircsi. cserébe írok neked minden nap szerelmeslevelet, mert olga kell a fenének, ő nem vicces.

avanivi 2011.05.28. 18:17:15

@suzy q: Még nézném tovább Alekoszt ,pedig nagyon nehezemre esik.

suzy q 2011.05.28. 18:18:32

jaj meg azt a tegnapelőtti öfihez elfelejtettem írni, hogy mikor olivér odaadta neki a neckermann katalóust, akkor alek a rettenetes nagy görögtudásával azt bírta mondani, hogy kos szigete. s-sel.

Vamp-ír 2011.05.28. 18:21:42

Gyanús az egész... Az orosz nő ki lesz rúgva, és Felcsút lett úticél ...

Akármi Áron 2011.05.28. 18:22:56

@Spéter46: túlzásoktól mentes vagyok jelzem, de, ha valami megnevettet hosszabb időre, mint általában, akkor ezt így kinyilvánítom, mert tetszett. Nekem!!!Baj-e?:-)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 18:23:17

@suzy q: :) de írjál bele olyanokat, hogy az orosz hómezők hatalmasak és halálosak. meg valamit a tajgai tájról is.

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 18:23:58

én már csak azt nem tudom, hogy hol fogok veletek majmulni,ha ennek vége lesz:(
*zokog

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 18:24:05

@avanivi: én is. (ááááááááááá)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 18:25:26

@Vamp-ír: valaki már írta, nekem is van egy olyan megérzésem, hogy Olga visszautasítja a kulcsot, úgyhogy Alekosznak feliscsútleiscsút.

@Ayesha: holnap zokogunk, ma tombolunk. ez van. szólj öcsédnek, hogy hozzon sört :D

Spéter46 2011.05.28. 18:27:11

@Akármi Áron: Dehogy baj, sőt büszkévé teszel!

Ancilla 2011.05.28. 18:28:13

@csicserierika: Erika, nem értettél meg. Én nem irigylem. Soha semmit nem irigyeltem senkitől. Az ÉRTÉKREND miatt vagyok szomorú.

Spéter46 2011.05.28. 18:28:59

@Hódos Hajnalka: ...meg anyámnak, hogy dobjon le szotyira pénzt...

csicserierika 2011.05.28. 18:29:26

@Hódos Hajnalka: nem lehetne öt órai teát tartani ? Nem bírok sokáig fent maradni :)

fran7 2011.05.28. 18:30:47

Szerintem meg Veronika is visszautasítja a kulcsot, bár őt biztos vonzza a 300 ezres vásárlási utalvány. S ha Aleket mindaketten visszautasítják, akkor jön Edit asszony és viszi haza.

Vamp-ír 2011.05.28. 18:31:16

@Hódos Hajnalka: erre kíváncsi leszek. Nem tudom, hogy a csatorna bevállalná-e ezt, hiszen ezzel az egész bizonyos kudarcnak minősülne.
Azt gondolom, Olga most kezdi érteni, érezni Alekoszt, és biztos, hogy a kulturális különbség is közrejátszik amikor elbeszélnek egymás mellett... MIndenesetre várjuk a holnap estét!:)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 18:32:21

@Spéter46: de akkor hogy lesz mogyis a leheletem?

@csicserierika: szálas ződtejámtól Jani barátom múltkor hajnali fél ötig fenn volt. küldött is bülbülszavú sms-eket, hogy én se tudjak aludni :D jöhet?

@Ancilla: amiatt én is. de ez az egész összehozott minket, és AZ érték :)

Albino Vernyul 2011.05.28. 18:32:32

@Hódos Hajnalka: Ez a Tied...: www.youtube.com/watch?v=1aKAH_t0aXA

Kene bele egy kis szinti alap, csak a miheztartas vegett...:)

Spéter46 2011.05.28. 18:33:52

@fran7: Szerintem meg inkább a kerti bútorra fáj az a szélfújta foga.

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 18:34:51

@Hódos Hajnalka: Hajnikám, én szívesen olvasnék akár Hajnalka mindennapjai hogyvoltot is:)

Hurri Kán 2011.05.28. 18:35:19

HA minden kötél szakad, a Pinainas is megkaphatja a kulcsot, nem?

MegLepke 2011.05.28. 18:36:39

Hajni, kész! ElküTTem!

csicserierika 2011.05.28. 18:36:40

@Spéter46: azért megvagyunk, köszi :)

Albino Vernyul 2011.05.28. 18:37:21

@Ancilla: Az orvosokat legyszi ne emlegesd.. Most volt eloszor, hogy az egyik nem fogadta el a boritekot.... Es van mintam eleg..............

avanivi 2011.05.28. 18:38:25

@Hódos Hajnalka: csak miattad Hajni !
Fözelék ,pörkölt milyen volt.?

suzy q 2011.05.28. 18:38:46

@Ayesha: igen, indítsunk szavazást, hogy hajni írjon blogot.

fran7 2011.05.28. 18:38:55

@Spéter46: Képzeld, ha nem lenne e remek nyeremény, hanyadik napon örült volna ki a Villa? Kb az első vörösszőnyeges bevonulás után nem lett volna műsor.

Akármi Áron 2011.05.28. 18:39:05

@Hódos Hajnalka: lám a földi azonosság, megérzés:DDD
+ lehet, hogy az RTL erre a variációra is fel fog készülni, de hogy hogyan, na az lehet vasárnap a meglepke:DDDD Minél nagyobbat szóljon!

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 18:40:28

@suzy q: én már szavazok is.

Aki akarja, hogy Hajni blogoljon:
Ayesha
suzy q

Spéter46 2011.05.28. 18:41:16

@csicserierika: Ügye nem bántottalak meg, hiszen viccnek szántam. ( Egyszer már mondták, hogy hülye a humorom.)

MegLepke 2011.05.28. 18:41:54

@Ayesha: ééééén is!

Ayesha
suzy q
MegLepke

Albino Vernyul 2011.05.28. 18:42:07

@Ayesha: Akartam is javasolni.. Hajni mindennapjai, valosagblog.. Potyi odaszart a szonyegre.. Lehamuztam a kanapet.. Elfogyott 2 liter palinka.. A halaszle, csak teszta nelkul jo, a nagy megteres..:)

Akármi Áron 2011.05.28. 18:42:38

@gyvy: +:-))))a megszokott:-))))

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 18:43:11

@Albino Vernyul: és Engusz, jaaaaj, miért is utasítottalak vissza:D

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 18:43:51

@Albino Vernyul: :D

@Ayesha: majd kitalálunk valamit :)

@avanivi: fölső kategória :) pont, ahogy szeretem :)

@Akármi Áron: valami lesz,úgy érzem.

Soror Formoza 2011.05.28. 18:45:00

@Hódos Hajnalka:
Én nem szoktalak naponta dicsérni; úgy vagyok vele, hogy egyszer megmondtam, ha változik valami szólok.
Szeretem olvasni az írásaidat, kerestem malackarajt, azok is nagyon jók.
Van bennem egy gondolat, és nem szeretnék úgy járni, mint Alekosz, hogy bennem marad, ezért elmondom: évek óta nem olvasok (szívesen) nőktől. Lehet óbégatni, jogos, de még az is levesz egy adott könyv értékéből - szerintem - ha nő fordította. Tessék megkövezni.
Na most, ha a hogyvoltokat ennyire megszerettem, vagy feloldottál bennem egy görcsöt, vagy férfi vagy. A választ tudom. Köszönöm.

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 18:45:02

Engusz az én lovaglópálcám a Király L Norbi fikázás óta:D

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 18:45:52

@Albino Vernyul: :DDDD kifelejtetted a ganézás a tanyán és a mérnincsmelómletargia fontos témákat.

csicserierika 2011.05.28. 18:46:28

@Ancilla: értelek, de fel van ez már borulva nagyon régóta.
Engem pl. a menedzserek tiszteletdíjai és a bankárok pofátlan profitjai háborítanak fel.

rianna 2011.05.28. 18:46:40

Azért asse normális, aki a helyszínt kitalálta. Először nem olvastam, hogy olgának nevezte veronkát, és azon csodálkoztam, virslinek miért baj, hogy felcsútra mentek, ő úgysem tudja, miről híres:))

Albino Vernyul 2011.05.28. 18:48:22

Este meg lesz AV Gigivel, aztan holnap Ani/Gigi finale...

Es egy kicsi riport, nemileg ertelmesebb kerdesfeltevovel, mint az atlag..:

www.stop.hu/articles/article.php?id=881414

suzy q 2011.05.28. 18:48:59

@MegLepke:

Ayesha
suzy q
MegLepke
Albino Vernyul

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 18:49:42

@Soror Formoza: Azoknak a férfiaknak köszönd, akik miatt ilyen vagyok.

És a szerelemnek nem kell múlnia, Zorán téved. Örök. :)

csicserierika 2011.05.28. 18:52:40

@Hódos Hajnalka: küGGyed :)
sms-t nem garantálok

Zelefánt 2011.05.28. 18:54:07

@Soror Formoza:
Akkor most Hajnalka férfi?...
(Igaz, ez manapság már nem zárja ki, hogy férjnél van...)
Teljesen összecsomósodott az ormányom...
(Sürgősen be kell áztatnom egy kis rumba, hogy kioldódjon belőle a görcs...)

csicserierika 2011.05.28. 18:54:42

@Spéter46: anyámmal élek, és Babettával járok :) Nekem bejött az élet.
Amúgy ez igaz is volt a múlt században még :)

Hurri Kán 2011.05.28. 18:56:04

@Albino Vernyul:
Lennének további témajavaslataim is, de nem szeretném, hogy Hajni az utolsó előtti napon moderáljon ki :DDD

regress 2011.05.28. 18:56:05

ennek a picsának olyan az orra,mint v.klicskónak.testvérek?

avanivi 2011.05.28. 18:56:18

Ayesha:
suzy q
Albinó Vérnyul
MegLepke
avanivi

csicserierika 2011.05.28. 18:56:22

@Ayesha: csak nem Király L. is a liblinged ?

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 18:56:28

@Zelefánt: én vizuális típus vagyok és nem egy shemale-t képzeltem el:( Hajnit én egy középmagas, formás, göndör hajú (de nem kazalos) nőnek képzelem el, aki hangosan vonyítva röhög, ha jó kedve van.

MegLepke 2011.05.28. 18:56:55

Én pedig ezzel szeretnék az elmúlt fél évről megemlékezni és Hajninak megköszönni. (Remélem, Ancilla is olvassa és ír róla véleményt:))

Történt egyszer fagyos télen
országunknak közepében
tizenhatan együtt laktak,
s a végén Holdat ugattak.

De ne menjünk így előre,
(bár megvan a medve bőre)
tollat fogott egy krónikás,
kinek neve Hajni (mi más?)

Napról napra kis füzettel,
focimezes öltözettel
szakmailag nézett öfit
simogatva néha Pötyit.

Nevettetett sok halandót,
s kanyarított maradandót,
közönsége neki tombolt.
otthonukká vált a hogyvolt.

AKOPaliptikus posztok,
s akárhogyan szorzok-osztok,
fél év idő így nem kevés,
pedig egy sem volt szenvedés.

Jött a hellén, asszonyt keres,
(barátjának feje veres).
Eresszük el a madarat!
Abszurd téma, új feladat...

Krónikásunk nem oly fajta,
hogy egy görög kifog rajta.
Cilinderben irónia,
reszkessen a kolónia!

Varázspálca végén humor,
rázkódik is a sok gyomor,
nevetésük a jutalom.
Lássuk, hol is az italom?

Mindjárt a búcsúnál járunk,
lassan zár a ruhatárunk...
Igyunk egyet a végére
Hajnalka egészségére!

Albino Vernyul 2011.05.28. 18:57:28

@Hódos Hajnalka: Na jo, nekem csak Anival kapcsolatban mukodik jol a memoriam, sokszor a nevemre se emlekszem, a ganezas valahol elmaradt...:)

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 18:57:30

@csicserierika: sosevót. Floretoszkinnyó nyomába se érhet.:)

Spéter46 2011.05.28. 18:58:07

Rafinált vagy, mint Alekosz:-)

Akármi Áron 2011.05.28. 18:58:43

Hú, vihar közeleg, szaladok tankolni, söröcske "szivarka", hosszú lehet az éccaka:-DDDD

csicserierika 2011.05.28. 18:58:55

@avanivi: Ayesha
suzy q
Albinó Vérnyúl
MegLepke
avaivi
csicserierika

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 18:59:12

@MegLepke: Lepikém, csodálatos vagy. Fantasztikus a vers. Mondhatni akopaliptikus.

Hurri Kán 2011.05.28. 18:59:17

@Ayesha:
Alekosz minden fogyatékkosága ellenére legalább nem ad ki tüdőbajos Darth Vaderhez fogható hangokat :D

csicserierika 2011.05.28. 19:00:11

@Ayesha: olvastad, hogy netezhet és mobilozhat is?
Van még remény :)

Albino Vernyul 2011.05.28. 19:02:53

Na ettem egy banant, most egy cseresznyesretes van soron, aztan afonya lekvar jon... Hummm, es meg hol a vacsi...:)

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 19:03:29

@csicserierika: király, összehaverkodom vele:)))

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 19:08:06

@csicserierika: jó, akkor majd kommentben kifejted, mit csináljak a tejámmal és milyen formában :D nyisd az ablakot, megy :))

@MegLepke: megmondtam, hogy nem fogok meghatódni akkóse!!! :)

@Albino Vernyul: határozottan jó témák egyébként :)

Spéter46 2011.05.28. 19:09:39

Lehet, hogy ma este ez a post átmegy csöcsrázdába, mivel köztudott, hogy a férfinép a BL-döntőn lesz. Kéretik ezt megérteni és megbocsátani! ("j." nélkül)

csicserierika 2011.05.28. 19:10:12

@Hódos Hajnalka: ablak nyitva, a többit old meg :)
Már kérdezni szerettem volna, hogy a kamerakrosszban történtekről nem írsz ?

Soror Formoza 2011.05.28. 19:10:14

@Zelefánt:
Nem, én vagyok az. :DDDD

Nem is!

Hurri Kán 2011.05.28. 19:10:48

@Spéter46:
Legalább amíg a tyúkudvar itt kommentel, nyugodtan tudjuk nézni :)

avanivi 2011.05.28. 19:12:36

@MegLepke: Hát !! :)))Lepi nagyon jó !

nosce 2011.05.28. 19:12:58

@Hódos Hajnalka:
másodiknak, tekintettel az ucsó előtti öfire :)
www.youtube.com/watch?v=zZpdN7nIv0A

MegLepke 2011.05.28. 19:14:19

@Hódos Hajnalka: Nem is köll, na. Nekem szabad attól még:))))

Szerintetek egy több éve lejárt pudingpor használható még?:D Édességre vágyom, de tojás nincs itthon, így palacsinta nem lesz. Valami gyors kéne, ez pedig a pudLing.

mama ottmarad 2011.05.28. 19:14:31

Camparit? Kérek. :D

LéKszív Hajnalka, és többiek. Olyan vagyok, mint az egyszeri parasztember az Otello tájelőadásán - megvan?
(Aki felszólt a színpadra: figyállák ám tá ...)
Ha buli van, vagy lesz új blogod, jövök, hozok irsait meg csipszet. Addig is csók belétek.
KÖSZÖNÖM hogy itt lehettem :DDD

nosce 2011.05.28. 19:14:57

@gyvy:
"Alekosz minden fogyatékkosága ellenére legalább nem ad ki tüdőbajos Darth Vaderhez fogható hangokat :D"

de nincs vele, az erő sem :)

nosce 2011.05.28. 19:17:08

@MegLepke:
jutalmul, lemegyek én neked cigiért :)

Zelefánt 2011.05.28. 19:20:04

@Soror Formoza:
Itt minden lehetséges, kiváltképp a lehetetlen.

@MegLepke:
Feltúrtam az egész fűszerszekrényt a konyhában, mire megtaláltam a babérlevelet. (Mivel a forraltbor-szezonnak már vége.)
És most fonom, fonom a koszorút...

mama ottmarad 2011.05.28. 19:20:29

@MegLepke: sztem próbáld ki, ha mégse, megírod a turbófosás-diéta első kötetét, hasonlóan szellemes versben. :)

MegLepke 2011.05.28. 19:20:30

@avanivi: köszike! Örülök, hogy tetszik.:)
@mama ottmarad: mamaaaa! Hiányoztááál!:)
@nosce: ohhh, hát köszi, ez jólesik.:)

MegLepke 2011.05.28. 19:22:18

@Zelefánt: ha jól áll, abban is megyek férjhez!:DDD
@mama ottmarad: hát jó:D

Ancilla 2011.05.28. 19:23:46

@MegLepke: Nagyon kedves és frappáns verset írtál megint, MegLepke!

Szívesen olvas az ember a mai szabadversek korszakában klasszikus felező nyolcasokat és páros rímeket.
És ez a vers ilyen. Szabályos, lüktető, nyelvileg igényes, ötletes, humoros, könnyed - élvezet olvasni.

De nem csupán ezért. Hanem a belőle áradó kedvesség és a Hajnalka iránti szeretet miatt. Úgy foglaltad össze ennek a fél évnek a történetét, hogy mindvégig érezzük: a főszereplő mégis csak Hajnalka volt. Ő fogta össze ezt a kicsinek talán nem is nevezhető csapatot.

Ki vagyunk éhezve a jó írásokra. (Ha már jó műsort nem is kapunk mindig.)
És a jó írások - mint láttuk, tapasztaltuk - olvasóközönséget és közösséget teremtenek.

Spéter46 2011.05.28. 19:24:34

@mama ottmarad: Beszarok! Itt mindenki azt a szar Camparit vedeli?
Próbáljátok meg egyszer a pájinkát!
A fán is az terem.

(H)angolka 2011.05.28. 19:24:36

@Akármi Áron: Így igaz. Nekem tegnap Kancsi Pista hozzászólása (miután A. meghallotta a bogár lépteit, Pista elsiratta Chuck Norrist)hozta meg a kedvemet, hogy belenézzek az öfi-be.Hajni írásain és a kommentelőkén sokkal jobban derülök - finom voltam - halálra röhögöm magam. Az öfi csak felhúz.

Hurri Kán 2011.05.28. 19:25:07

@Zelefánt:
Így van. Már a jövő sem a régi. Mint tudjuk, csak az állandók változnak, a változók soha.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 19:29:18

@nosce: basszus, hogyvolttörténelmi pillanat, még sosem mertem kimondani, de ... szeretem wagnert, úristn :DDD

@mama ottmarad: mamaaaaaaaaaaaa :DDDD
jajdejó! :)

@csicserierika: hát van egy tervem, majd sixx bólint. vagy nem :)

csicserierika 2011.05.28. 19:29:56

@Spéter46: még lekvárból is lehet főzni:)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 19:32:02

@Spéter46: azt szoktunk, de most nincs. hozol azt is? de törkölyt lécci. ha nincs, szívát.
meg akkor már egy kis pogit is. :)

MegLepke 2011.05.28. 19:32:32

@Ancilla: köszönöm Ancilla! Mindig jó volt olvasni a véleményed a verseimről (is).:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 19:32:49

Beatrix és Barbara lesz a mai AlekosznakValóban.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 19:33:03

Zele megint tartja velem a táááááááááávolságot :DDDDD

Akármi Áron 2011.05.28. 19:34:45

@csicserierika: hogy jutok utánad a szavazatommal? Csak facéron lógok itt (a szeren):DDD

Hurri Kán 2011.05.28. 19:34:57

@Hódos Hajnalka:
Mert elbizonytalanítod szegényt... Bánatában rummal oldja az ormánygörcsét :D

Spéter46 2011.05.28. 19:41:40

@Hódos Hajnalka: 3 kamionnal, de hát még mindig nem tudom hová is vigyem?

suzy q 2011.05.28. 19:42:59

na! mondtam, hogy olvassák a hogyvoltot, most neveztebtámadó kobrának alekot balázs.

Hurri Kán 2011.05.28. 19:44:24

@Spéter46:
Egy a lényeg, citromsárga kamionnal vidd :DDD

suzy q 2011.05.28. 19:46:01

egyébként rákosi beszélt úgy, mint alekosz. hogy PL. garatJai. kihangsúlyozva azt, ahol egyébként az összeolvadás miatt nem kéne. mert azt hitte, ettől okosabbnak tűnik.

sogeking 2011.05.28. 19:46:12

hú, de hiányzott Barbara hangja

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 19:47:45

@gyvy: bazmeg, megfulladtam :DDDDDDDDDDD

varand 2011.05.28. 19:47:51

@suzy q: A kobrát és az S-model-t sztem Hajni szabadalmazhatta volna! :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 19:49:49

@varand: most már én is úgy gondolom, hogy igen :DD

fran7 2011.05.28. 19:50:37

@suzy q: Ezt rengetegen csinálják. Túlkompenzálnak. Például a suksük néhol helyes rag, de annyira bele van oltva az emberekbe, hogy ott sem merik használni ahol indokolt. Hallottam ilyet olyantól is akitől az értelmiség elolvadt, mekkora kommunikátor.

Spéter46 2011.05.28. 19:52:05

@gyvy: Narancs-sárgára gondoltam, ezzel is emléket állítva a boldogság bebörtönzött madarának.

sogeking 2011.05.28. 19:53:31

@Albino Vernyul: vagy annyira jó a műsor, vagy annyira rossz, hogy meghozta az étvágyadat:) - esetleg Ani is feltűnt

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 19:53:47

@gyvy: fú, dejóvót azér', emlékszel? :)

Hurri Kán 2011.05.28. 19:55:05

@Spéter46:
BNM-re nagyon köll vigyázni, nehogy egy aquila felcsuticus elragadja röptében :D

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 19:55:41

tudtam, hogy lesz a csókomííííze :DDDD

Zelefánt 2011.05.28. 19:55:54

@suzy q:
Leninre hasonlít, orosz csaja (is) van, és úgy beszél mint Rákosi...?! ÚristN.

@fran7:
Igazad van! Hol a szesz? Csapassuk!

Spéter46 2011.05.28. 19:56:59

Istenem, ha a golfütővel Vercsi pofánbasztavón a kis görögöt, akkor azt hiszen örökbe fogadtam volna, és végrendelkeztem vóna a javára.

fran7 2011.05.28. 19:58:25

@Zelefánt: Én egy kis fröccsöt nyomok. Öregszem.
No meg én is comingoutolok, ma megsütöttem életem első pogácsáját. Mostmár én is lehetek mesehős.

A Látó 2011.05.28. 20:00:23

- Elnézést doktor úr, a bal felső...
- .....
- Micsoda?! Ez a pszichiátria!!!???

mama ottmarad 2011.05.28. 20:01:27

@Spéter46: pont 25 éve ittam meg az utolsó (barack)pálinkát, felejthetetlen ... csak arra emlékszem, hogy azt mondtam: na jó, még ezt az egyet ... a másnapomról nem mesélnék, akopaliptikus és unnaturális volt.
Ha néha iszom, akkor száraz bort, lehetőleg hazait. Étvágygerjesztőnek kitTŰNŐ a Campari, a legfölsőbb szinteken, de nem töményen, ahogy a tinicsicsák isszák, vagy naranccsal, ahogy a sznobok. A Campari kotélalapanyag, de legfőképpen egy olasz nemzeti long drink, azaz megy bele kétszer annyi szóda vagy tonic, sok jég sok citrom - nem édes, inkább keserű.
A JÓ pálinka gyógyszer, nem ital :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:01:42

@John from Dylly_Hous: ez ma a bolondokháza. de élvezzük :)))

Spéter46 2011.05.28. 20:03:01

Hú bassza meg, mekkorát tévedtem. Megértem, ha most kizártok, és tűnhetek a fenébe.
De ez a sok jó csaj teljesen kikészít és összekever.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:03:35

@mama ottmarad: köszönöm a legfölsőbb szinteken, a kámpárit megírtam egyszer a karajra, de Anna aszonta, ilyen geciszar írást még nem látott.
hápersze, mert a szerelem a kámpári iránt elvette az eszemet :))

MegLepke 2011.05.28. 20:03:55

Kicsit eszembe jut erről (főleg a csókom ízéről) a Cyrano, ahogy mondják a fülébe a dolgokat. Csak ott az a szereplő legalább szépfiú volt.

Albino Vernyul 2011.05.28. 20:05:44

@sogeking: Nem, csak regen volt az ebed.. Amugy volt Ani..:)

Zelefánt 2011.05.28. 20:06:01

@fran7:
Csak egyet? És mekkorát?
Vagy olyan állagúvá sikeredett, hogy elment a többitől a kedved?...

Spéter46 2011.05.28. 20:06:01

A narancs nem kompatibilis hozzá.:-)

Spéter46 2011.05.28. 20:07:44

@Hódos Hajnalka: Szóval küldjek inkább karajt? :-))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 20:08:08

@gyvy: :):)

Lenne szíves egyszer válaszolni a nagy udvarlás közben? :)

Hurri Kán 2011.05.28. 20:08:44

@mama ottmarad:
"A JÓ pálinka gyógyszer, nem ital :) "

Kis mennyiségben. Nagy mennyiségben orvosság :D

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:09:48

@Spéter46: :)))) inkább valami szaftosat.

Soror Formoza 2011.05.28. 20:09:52

@Zelefánt:
Erre koccintsunk.
Tegezhetsz is. :)

varand 2011.05.28. 20:10:00

@Hódos Hajnalka: :) Tisztán emlékszem h az atléta+trotyigatyi pontos leíráson is itt fetrengtem először! :)

Hurri Kán 2011.05.28. 20:10:02

@ladyandhenk:
Hogynehogynemárisazonnalintézkedemkéremalássan :D

Zelefánt 2011.05.28. 20:12:57

@MegLepke:
(Már Cyrano a szépfiú fülébe.)
(Nem, nem okoskodom.)
Sőt, van egy japán Csizmás Kandúr rajzfilm a hetvenes évekből, ahol ugyanezt a jelenetet eljátszották...
Kern András volt a macska szinkronja, frenetikus volt...
Hiába, az ifjúság irodalmi nevelését nem lehet elég korán kezdeni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 20:13:05

@gyvy: ideje, számolom az időt:)

Miért érzem azt, h Balázs nem szívesen beszél Alekosszal?:O

Hurri Kán 2011.05.28. 20:15:09

@Soror Formoza:
Hát még, ha elfogy :)

@Zelefánt:
Hófehér az megvan? :)

@ladyandhenk:
Márismárisigyexem csak sok a dolog... Idomárhoz kellett vinni a hintalovamat meg anyámat salakmotoredzésre ;-)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:15:11

@varand: majd egyszer visszaolvasok én is. én a kommenteken fetrengtem sokszor.

sogeking 2011.05.28. 20:16:58

Alek mellet mi az a labda, itt is lesz hűségpróba?

Spéter46 2011.05.28. 20:17:00

@Hódos Hajnalka: Válogatsz itt órák óta, mint anyám tyúkja. Azt se kapsz amiből a lónak is csak egy van!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:17:36

@gyvy: a kávé......... eszembe jutott a kávé.... :DDD

Akármi Áron 2011.05.28. 20:18:06

@csicserierika: igen, köszi.
Látod, amikor beírtam a nickem, hogy szavazok én is Hajni esetleg új posztjára, csak neked címezve egyedül volt a nickem. Ellenben azt szerettem volna, ha a sorba vesz, mint az elején, aki csatlakozott pl. Ayesha, Suzyq, Meglepke, Avanini, Csicserierika. Gondoltam utánad tesz, de nem vett fel a csatlakozókhoz, vagy mán én vagyok debil technokrata:DDD Na secko.... attól még, ha lesz uj poszt ott leszek mindÉÉÉg:-) És köszi

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:19:23

@Spéter46: nem válogatok. kérek. sosem kérdezel. az a baj veled.

Spéter46 2011.05.28. 20:19:52

Most egy kis időre sziasztok! Barca-MU!!!

julcsi29 2011.05.28. 20:20:01

Sziasztok,végre ismét sikerült belépnem :-)
Kicsit kifogott rajtam a technika...
Hajni ismét köszönöm!!!!

fran7 2011.05.28. 20:20:52

@Zelefánt: Szerintem egy félliteres pohárban 1dl bor 4dl szóda, s a meccs függvényében ismétlem.

Hurri Kán 2011.05.28. 20:20:53

@Hódos Hajnalka:
Azzal mi is volt a móka? Az már nem rémlik :)

julcsi29 2011.05.28. 20:21:40

@MegLepke: Gratulálok,tényleg nagyon jó a vers!

Spéter46 2011.05.28. 20:21:40

@Hódos Hajnalka: Ajándék lónak ne nézd a fogát!
Aánlottam Camparit, pogácsát, karajt.
Hát mi a .... kéne?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 20:22:16

@gyvy: most elképzelem, h mennyi dolgod van...:P (nem ma írtam, csak mondom):)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:23:29

@Spéter46: a lófaszt ajánlottál pogit, én mondtam, hogy hozhatnál azt is.
és ha a MU-nak drukkolsz, vissza se gyere! :DDD

Hurri Kán 2011.05.28. 20:24:08

@ladyandhenk:
Valóban, de tegnap megviselt a hidegfront! :D

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:25:01

@julcsi29: üdv, pálinka nincs, mert spéter46 lelépett, campari van, de az doszta. töltsek? :)
ja és MegLepke főz pudingot valami özönvíz előtti tasakból, de abból sztem ne együnk. pszt. :D

Zelefánt 2011.05.28. 20:25:21

@gyvy:
Az volt a trampli?...Már a sztorira nem emlékszem, mert addigra kinőttem a rajzfilmes korszakból -- legalábbis akkoriban úgy véltem...

julcsi29 2011.05.28. 20:25:39

@(H)angolka: Szia,örülök,hogy nem csak nekem tűnt fel,mennyire félrenézte ez a ...a nőszirmot.
Pont eddig a percig bírtam nézni a tegnapi öfit

suzy q 2011.05.28. 20:25:57

@csicserierika:
Ayesha
suzy q
Albinó Vérnyúl
MegLepke
avaivi
csicserierika
Spéter46

MegLepke 2011.05.28. 20:26:22

@Zelefánt: Perszehogy, értem én, és ezt is mondtam.:)
@julcsi29: köszönöm Julcsi, ennek örülök.:)

suzy q 2011.05.28. 20:26:53

@Akármi Áron:
Ayesha
suzy q
Albinó Vérnyúl
MegLepke
avaivi
csicserierika
Spéter46
Akármi Áron

nosce 2011.05.28. 20:27:25

@Hódos Hajnalka:

nah akkor most más, nehogy függő is legyél :)
www.youtube.com/watch?v=doQp_9E3cLo

julcsi29 2011.05.28. 20:28:20

@csicserierika: én is csatlakoznék a névsorhoz ... bennem is Hajni öfijei és ti tartjátok a lelket/lelkesedést egy ideje

Spéter46 2011.05.28. 20:28:40

@Hódos Hajnalka: 3 kamionnal ajánlottam, mégpedig 3 narancs-sárgával. Egyébként a Barcának drukkolok, de tudom akkor is mehetek a picsába, úgy hogy ezt ne is ird meg!

csicserierika 2011.05.28. 20:28:42

@Akármi Áron:
Ayesha
suzy q
MegLepke
Avanini
csicserierika
Akármi Áron

így jó lesz Áronka ? :)

julcsi29 2011.05.28. 20:30:17

@Hódos Hajnalka: köszi,de csak keveset...:-)
Olyan pudingporom nekem is van,esetleg szolidaritásból én is megcsinálom...

csicserierika 2011.05.28. 20:30:25

@julcsi29:
Ayesha
suzy q
MegLepke
Avanini
csicserierika
Akármi Áron
julcsi29

Aki akar, majd folytatja :)

nosce 2011.05.28. 20:30:54

ez meg itt a Snoop Dogg feleséget keres műsorból az összefoglaló és 2:40-nél akit az ölében tart az nem Olga :)
www.youtube.com/watch?v=KnEXrbAQyIo

rianna 2011.05.28. 20:32:17

@Hódos Hajnalka: pálinkát be tudok dobni a közösbe (53 fokos szilva), de én borozni fogok ma este:)

suzy q 2011.05.28. 20:32:18

@sogeking: hehe az egész hogyvolt alek fanklub:)
amúgy az, hogy ki szavaz arra, hogy hajni írjon blogot mmkk mindenről minden nap.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:32:36

@Spéter46: csináljak szenyót a meccsre?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 20:33:59

@gyvy: hm...és még a nők találnak mindenre kifogást:)

nosce 2011.05.28. 20:35:27

@Hódos Hajnalka:
"csináljak szenyót a meccsre?"

ahamm, fuss be meztelenül a pályára mint Jimmy Jump :)

Spéter46 2011.05.28. 20:36:16

Nem kérek! Ettem zsömlét kiflivel. (Moldova)Spórolok az italszámláid kiegyenlítésére.:-)))

Zelefánt 2011.05.28. 20:36:45

@rianna:
Persze, hiszen a háZIPálinkát mi zippeljük...

Hurri Kán 2011.05.28. 20:38:11

@ladyandhenk:
Ugye milyen rossz, amikor akasztják a hóhért? :DDDD

@nosce:
XDDDD

Akármi Áron 2011.05.28. 20:38:35

@suzy q: hú de kösz-mösz:DDD
@csicserierika: na és elől-hátul, orrba-szájba, erre rögvest koccintok is.
Egészségetekre!

MegLepke 2011.05.28. 20:39:30

@Hódos Hajnalka: szerintem nincs baja, mert összesűrűsödött szépen. Körtebefőttet is tettem bele, éppen pihizik a hűtőben. Amúgy meg mindent érted teszek, csak te azt még nem tudod. Semmit sem tudsz. Fogggalmad sincsen az egészről. De majd egyszer. Egyszer mindent megértesz, és akkor majd szeretni fogsz.. és az lesz a legnagyobb dolog. A legnagyobb dolog.:DDDD

Hurri Kán 2011.05.28. 20:40:54

mingyár kezdő(BE)rúgás...

julcsi29 2011.05.28. 20:42:12

@Hódos Hajnalka: nyugtass meg,hogy a CSISZ mellett azért Te is tudod nézni a meccset is :-)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 20:43:21

@gyvy: ezzel azt akartam sugallni, h a nők nem ilyenek...:)

Tehát nincs mentség, tessék írni! A végén még nem írhatsz a könyvbe!:P

sogeking 2011.05.28. 20:43:26

Ronaldinho melyik csapatban játszik?

MegLepke 2011.05.28. 20:43:31

Jujj, Gomes megint nagyon tetszett! A legfölsőbb szinteken! tudom, ez nem az a poszt, de akkor is.:)

nosce 2011.05.28. 20:44:25

@MegLepke:
"Fogggalmad sincsen az egészről. De majd egyszer. Egyszer mindent megértesz, és akkor majd szeretni fogsz.. és az lesz a legnagyobb dolog."

addig is én megenném a körtebefőttet :)

Akármi Áron 2011.05.28. 20:44:39

@Hódos Hajnalka: Ezt köszi, drága Apukám ezzel zárta az ebédet, doszta!!!
Hát hiába alföldi gyökerek....jól esett és doszta:D

Hurri Kán 2011.05.28. 20:45:46

@ladyandhenk:
Sok Scifit olvastál mostanában? :DDD

Írni kéne, mer' izé..beszárad a tinta a patronomban :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:46:12

@julcsi29: ez a meccs az inter-milan kategória, azaz a melyik sarokba hányjak, oppardon.
akkor sem nézném, ha nem lenne csisz :)

nosce 2011.05.28. 20:46:34

@MegLepke:
"Jujj, Gomes megint nagyon tetszett! "

Gomes ? az melyik csapatban jáccik, csatár ? :)

Akármi Áron 2011.05.28. 20:47:28

@csicserierika: Remek lesz, bólintottam!:DDD (Tamási Áron módján)

nosce 2011.05.28. 20:47:45

@gyvy:

és akkor vastagon fog fogni :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 20:48:29

@gyvy: nosza:P

Nagyon ki fogtok utálni, ha a MU-nak drukkolok, de nagyon?:P

MegLepke 2011.05.28. 20:49:02

@julcsi29: :D
@nosce: lásd milyen nagylelkű vagyok: ha kihalászod a pudingból, akkor megnyerted.:)
Gomes török, a Galatasaray kapusa.:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 20:49:57

@nosce: ha beszáradt, annak már mindegy! Ketté kell törni a patront, max ki lehet kaparni a maradék tintát...:P

julcsi29 2011.05.28. 20:51:20

@Hódos Hajnalka: bocsi...szerintem egyikbe se,takarítani kell utána :-)
Csak botor fejjel azt gondoltam,a másiknál még ez is jobb....mert hát ez a vonyítás....minden tiszteletem Neked :-))

sogeking 2011.05.28. 20:51:47

@MegLepke: milyen színű a puding?

nosce 2011.05.28. 20:52:09

@MegLepke:
jah, ősi török név :)

nosce 2011.05.28. 20:54:46

@ladyandhenk:
"a beszáradt, annak már mindegy! "

ha beszáradt akkor fel kell szopni, csak úgy mondom :)

MegLepke 2011.05.28. 20:54:58

@sogeking: fehér. vanília eperdarabokkal.
@nosce: igen:D

Egyébként Alekosz nem látta a Bazi nagy görög laKzit? Fura, hogy soha semmire nem mondta, hogy eredetileg az egy görög szóból származik. És még Vindexet se használ.

sogeking 2011.05.28. 20:56:26

így is van, kisgyerek kapjon sok pontot, mert hosszú a haja

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 20:58:38

@nosce: csak tudnám, honnan tudtok ilyeneket, hogy szeretem a faithless-t :)

Spéter46 2011.05.28. 20:58:40

@MegLepke: Én is vártam, mikor kér egy pohár Xanaxot.

rianna 2011.05.28. 20:58:47

@MegLepke: alekosz portokálosz, jó név lenne neki:)

suzy q 2011.05.28. 21:01:27

jaj nem azért, de mi ezt a dance evolutiont szááázszor jobban adjuk elő, mint gomes.mindig ugyanúúúgy (bocs)

MegLepke 2011.05.28. 21:02:01

@Spéter46: :DDDD
@rianna: ugye? Vajon tudja, mi a kuglóf?:)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 21:02:58

@MegLepke: :DDDD

@ladyandhenk: egyáltalán nem. van, aki nézi, van, aki érti. az utóbbiak általában nem mu drukkerek, ha érted, hogy mondom.

nosce 2011.05.28. 21:04:47

@gyvy:
"Eddig ez a legjobb :D"

Wagnerre a tengeri hörcsögök bevadultak, vagy mi ? :)

rianna 2011.05.28. 21:06:33

@MegLepke: tkp túl új film lehet neki, szerintem még a 80-as éveket tanulmányozza, lásd Terminátor.

nosce 2011.05.28. 21:07:25

unalmas a meccs, messi még nem rugott gólt :)

Hurri Kán 2011.05.28. 21:08:24

@nosce:
Azt nem szeretném :DDD

@ladyandhenk: nem :)

@Spéter46: Annyira méh nem drámai a helyzet. :D

Ja, és hajrá Fradi!!!

nosce 2011.05.28. 21:09:49

@ladyandhenk:

akkor egy igazi vamp vagy :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.28. 21:11:08

Azt akarják mondani, hogy ma és holnap egyáltalán nem találkozik Alekosz a szíve választottjaival?

Nyilván a könnyebb utat választja, hisz csak arról van szó, hogy kivel hiszi, hogy biztosan jól fogja érezni magát a görög szigeten... ez nyilvánvalóan Veronika, aki kevesebbet követel tőle és többet visel el.. ráadásul azt állította róla, hogy szuper szexi és még sohasem nem volt ilyen csaja...

Alekosz nem fog kockáztatni egy morcos Olgát a Görög szigeten, aki kiborul az ő nyilvánvaló hülyeségein.

A kerti bútor meg a 150.000 ft vásárlási utalvány szerintem nem fogja meghatni Olgát, főleg, hogy egy önkényeskedő Alekoszt kapna ráadásnak a nyakába.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 21:11:59

Úgy érzem, valláskritikusként fel kell hívjam az itt, a HogyVolton legújabban kialakult bizarr kultusszal, a lepényhalkultusszal szembeni meglátásaimat.
A kultusz két forrésból táplálkozik, egyrészt Magdi lett arra kárhoztatva, hogy Alekoszék előtt egy döglött ponttyal szexin zuhanyozzon, másrészt Veronikával való tropikáriumi randin, melyben lepényhalakat és rájákat is simogattak Alekosszal.
A kultusz a két aktus egymásra értéséből keletkezett, híve csak az lehet, aki hitelt érdemlően tudja bizonyítani, hogy lepényhallal (röviden: Lhallal) zuhanyozott.
Ez a kultusz céltalan, abszurd és értelmetlen, leginkább a nevetőizmainkat mozgatja meg.

nosce 2011.05.28. 21:13:04

pedro elveszi messi kenyerét vagy valami ilyesmi :)

nosce 2011.05.28. 21:14:09

@Spéter46:
"ahhoz el kéne kapnod. :D"
"MEGVAN"

Hajni ? na végre :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 21:14:12

@sogeking: Mégha semmi eredetiség sincs benne!

sogeking 2011.05.28. 21:14:56

@Peter_Cs: egyetértek, de sajnos nem ülök a zsűriben:)

mama ottmarad 2011.05.28. 21:15:34

@Hódos Hajnalka: igen igen, de ez már csak megmarad a művelt úrinők italának. ;)
A fanyalgók otthagyhatják, majd mi összeöntögetjük, úgymond.

nosce 2011.05.28. 21:17:04

@MegLepke:
"Egyébként Alekosz nem látta a Bazi nagy görög laKzit?"

a bazi nagy lagziig még nem jutott el, még a rettenthetetlen hatása alátt áll :), de lehet vasárnapra már felszívja magát :)

Spéter46 2011.05.28. 21:17:39

@sogeking: Nem Gomes, de Pepe megtette.

nosce 2011.05.28. 21:19:35

@mama ottmarad:
"A fanyalgók otthagyhatják, majd mi összeöntögetjük, úgymond."

már ha gyorsabbak lesztek Évánál :)

rianna 2011.05.28. 21:20:20

@Peter_Cs: ez tetszett, végre egy komolytalan hozzászólás:D

sogeking 2011.05.28. 21:22:37

egy klasszikussal élve: Hol van a fületek? :D

nosce 2011.05.28. 21:23:42

@Peter_Cs:
"A kultusz a két aktus egymásra értéséből keletkezett, híve csak az lehet, aki hitelt érdemlően tudja bizonyítani, hogy lepényhallal (röviden: Lhallal) zuhanyozott."

Ezt bazira rosszul látod, a lepényhal Isten kiválasztott faja, és punktum :)

suzy q 2011.05.28. 21:27:20

@sogeking: ja, én és a részeg barátnőim minden házibuliban:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 21:27:42

@Hódos Hajnalka: kicsi korom óta Bayern rajongó vok:), ha ők nincsenek, jöhet a MU! Én fociztam is, ám...:P, ha érted, h mire mondom...:):):)

sogeking 2011.05.28. 21:27:44

csak mondom, unokatesóm tisztára úgy néz ki mint van der sar :)

Spéter46 2011.05.28. 21:29:12

Nem!
Ha kergettelek volna, akkor hajnal hasadásig kergetlek :-)

Soror Formoza 2011.05.28. 21:29:38

@Peter_Cs:
Szeretem en a viccet, de nem ertem :)

Zelefánt 2011.05.28. 21:30:12

@Hódos Hajnalka:
Még a (leg)végén sikerül jó útra térítened -- micsoda fegyvertény lenne!...

nosce 2011.05.28. 21:32:53

@Zelefánt:
De úgy nem kellene a Zolgának :)

Hurri Kán 2011.05.28. 21:34:05

Hinnye, de jó kis meccs ez :)

suzy q 2011.05.28. 21:34:57

@sogeking: hehe még nem mertük nyilvánosságra hozni, de van sp koreográfiánk is.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 21:34:57

@Peter_Cs: helyes. még! úgy értem, még egy üveggel!

@Zelefánt: betörni valakit, fegyvertény?

@Spéter46: ez most fenyegetés vagy bók?

@ladyandhenk: legjobb barátom is BM drukker. mondjuk, ő bejöhet :DDDD

Zelefánt 2011.05.28. 21:35:03

@Peter_Cs:
A legrövidebb út is egy hosszúlépéssel kezdődik...Vagy nem?...

MegLepke 2011.05.28. 21:35:36

@Peter_Cs: :))) hát igyál még!
@nosce: ha lenne egy kis eszük retekéknek, onnan is csennének monológokat, hogy viccesebb legyen az egész.

Hurri Kán 2011.05.28. 21:36:50

@Peter_Cs:
Jól csinálod, ne hagyd abba!!! :D

@suzy q:
Eccer titokban megnézném ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 21:38:26

@nosce: Nem ám:)

@Hódos Hajnalka: Most meginvitáltál magadhoz?:O Komolyan? Köszi, köszi:P

@gyvy: te meg inkább meccset nézel, jól van..., ennek következményei lesznek...:P

Spéter46 2011.05.28. 21:39:23

Bók. Ugyan miért fenyegetnélek? Lenne bármi okom rá?
Meg akartalak híni egy italra, Te meg elkergettél, mint egy kiszolgált kutyát, amelyik már ugatni sem tud rendesen.:-))))

nosce 2011.05.28. 21:39:28

@MegLepke:

Sztem is jó ötlet lenne :)

Zelefánt 2011.05.28. 21:39:35

@Soror Formoza:
A filmben az egyik bolond, az nem a Christopher Lloyd?..

Hurri Kán 2011.05.28. 21:39:40

@ladyandhenk:
Drága, BL döntő egy évben egyszer van (sokat mondok ha kétszer :DDD), ezt meg kell értened :DDD

sogeking 2011.05.28. 21:39:42

@suzy q: leszek önkéntes tesztnéző :D , de ki az az SP ?

nosce 2011.05.28. 21:41:21

@Spéter46:
"Te meg elkergettél, mint egy kiszolgált kutyát, amelyik már ugatni sem tud rendesen."

de legalább nyalni tud ? :)

nosce 2011.05.28. 21:42:38

@ladyandhenk:
"te meg inkább meccset nézel, jól van..., ennek következményei lesznek...:P"

mondtam én h a felszopás a megoldás :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 21:42:51

@Spéter46: én??? még tangás fotót is küldtem magamról!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 21:43:28

@gyvy: hát, én is csak egyszer vok, csak mondom:), választani kell:P:P:P:P

Spéter46 2011.05.28. 21:43:47

@nosce: Fujjj! Te disznó. Neked mindenről csak az jut az eszedbe. :-)

Hurri Kán 2011.05.28. 21:44:09

@Hódos Hajnalka:
Lehet, hogy azt nem kellett volna...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 21:44:30

@nosce: az hát..., de csak miután a mestertől láttam (te lennél az, kérlek alásan):P:P

Hurri Kán 2011.05.28. 21:44:52

@ladyandhenk:
Mindegy, majd megmagyarázom :DDD

suzy q 2011.05.28. 21:45:06

@sogeking: amelyik nem a fluortomi. a tesznézők szerint még dolgozni kell rajta amúgy, kivéve a chumbawambás részegfetrengésen. állítólag az már jól megy.

Zelefánt 2011.05.28. 21:45:06

@sogeking:
Baszki, ez az SP...ezt én nem mertem megkérdezni, de már egy csomó helyen írtak róla, vagy hivatkoztak rá, illetve szidták mint bokrot...
DE TÉLLEG NEM TUDOM KI A FAX LEHET AZ!!
Itt az igazság pillanata...valaki segítsen...

nosce 2011.05.28. 21:45:53

@ladyandhenk:

"hát, én is csak egyszer vok, csak mondom:), választani kell:P:P:P:P"

miért, annihilálsz utána ?

suzy q 2011.05.28. 21:46:46

@Zelefánt: google a barátod. najó segítek, mert gyanítom, hogy sp-re kiad egy pár találatot.scmitt pált is. www.youtube.com/watch?v=cUenXhQabcI

MegLepke 2011.05.28. 21:47:06

Figyelem! Most fogom enni a pudingot. Ha az elkövetkező órákban nem jelentkeznék, hívjátok hozzám az ügyeletet!

Soror Formoza 2011.05.28. 21:47:38

@Zelefánt:
O az.
Ezt te jobban tudod.
Fel szemmel itt?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 21:48:21

@nosce: nem, utána bevágom a női 'megsértődtem, hagyjál,m te szemétk..g f..., most már szóba sem állok veled soha többet' történetet:)

Spéter46 2011.05.28. 21:48:23

@Zelefánt: huszonéves, magát énekesnek gondoló, tinilányok kedvence, soproni, kedves papa orvos. Mi kell még?
Egy szar kis nyápic!

sogeking 2011.05.28. 21:49:07

@suzy q: talajtorna is van benne?

@Zelefánt: csak annyit tudok, hogy állítólag Iszak Eszter barátja, aki korábban Istenes Ben(ce) barátnője volt, aki egy kapualjban csókolózott VV4 Anikóval

disclaimer:
fent említett nevek egyikéről sem tudom kicsoda, csak minden nevet megjegyzek amit egyszer hallok :D

nosce 2011.05.28. 21:51:15

@ladyandhenk:
"az hát..., de csak miután a mestertől láttam (te lennél az, kérlek alásan):P:P"

persze én vok az, az a titkom h 2 messim is van a csapatban, pápai külön engedéllyel :)

fran7 2011.05.28. 21:51:47

Gomes lábával gyenge, Szirtes meg a kéjenc öregember prototípusa.

nosce 2011.05.28. 21:52:44

@ladyandhenk:
"most már szóba sem állok veled soha többet' történetet:)"

aztán rögtön mondod h gyere bújj hozzám h érezzelek, azé jöttem ide :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 21:53:15

@nosce: de akkor te nyered a Bl-t? :P:P:P

Hogy fogok így tanulni, Ó MESTER?!:D

Zelefánt 2011.05.28. 21:53:20

Nem lehet simán leírni egy kib... nevet?
Minek guglizzak valami fos100-ast?...
Meg linkeljem?...Áhhh...

@MegLepke: A puding tudja már?
Nem fog ellenkezni?

nosce 2011.05.28. 21:53:59

@MegLepke:
a körtebefőttet meghagyod belőle ? :)

sogeking 2011.05.28. 21:54:58

@MegLepke: én most ettem rózsaszínt, de nem tudom milyen íze volt:)

Spéter46 2011.05.28. 21:55:10

@ladyandhenk: Attól mindenképpen több, mivel egyetemista. Átgondolva szerintem a 20 éves. De számít ez!

Barca: 2:1

nosce 2011.05.28. 21:55:42

@ladyandhenk:

na tessék, az egyik messim :)

nosce 2011.05.28. 21:57:12

@Spéter46:
"tgondolva szerintem a 20 éves. De számít ez!"
Ha 4 éves agya van akkor nem számít :)

Zelefánt 2011.05.28. 21:57:26

@nosce:
A körtét már megette a puding, és most valami nagyobbra vetett szemet...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 21:58:29

@Spéter46: ja, nem vok ilyen jól informálva Sp-ből:) Most elárultam tudatlanságom:P

@nosce: sajnos:(:(

Spéter46 2011.05.28. 21:58:32

Bevertem egy pohár Rémy Martint!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 21:58:49

az est nagy kérdése.
miért nem lettem én kritikus?
már úgy értem, mint szakma.

nosce 2011.05.28. 21:59:29

@Zelefánt:
"A körtét már megette a puding, és most valami nagyobbra vetett szemet..."

csak nem lepényhalra ? :)

Spéter46 2011.05.28. 21:59:56

@nosce: Megint kezditek ezt az ökörséget?

rianna 2011.05.28. 21:59:57

@Hódos Hajnalka: mit szeretnél kritizálni?:

nosce 2011.05.28. 22:00:41

@ladyandhenk:

ne sajnáld, ha a MU nyerné a meccset utána megkeresnénk :)

julcsi29 2011.05.28. 22:00:54

@MegLepke: Megvagy még ??? :-)Egyébként jó volt?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 22:01:03

@Hódos Hajnalka: na, ha neked nem jött össze, kényszerítsd rá a gyerkőcöt, h valósítsa meg a te álmaid:P:P:P

Egyébként miért nem?:)

MegLepke 2011.05.28. 22:01:10

@Zelefánt: nem ellenkezett, de nem ízlett.
@nosce: meghagytam hát! hisz megígértem:)
@sogeking: hát egs!:)

@Hódos Hajnalka: te kritikus vagy???

Spéter46 2011.05.28. 22:01:37

@Hódos Hajnalka:Mert nem lopsz elég téliszalámit.

suzy q 2011.05.28. 22:01:47

@Zelefánt: dehát sp az a neve? ennél mi kell több? plusz linkeletem is az egyik számát.

MegLepke 2011.05.28. 22:02:44

@julcsi29: még meg, de nem vót jó:(
@MegLepke: ahha, mellékhatás már van, nem tudok olvasni. Bocs Hajni.

nosce 2011.05.28. 22:03:02

@ladyandhenk:
a verés előtt vagy után ? :)

suzy q 2011.05.28. 22:03:47

@Zelefánt vagyis ez nem kérdés, hanem kijelentés. sp az a neve. na.

rianna 2011.05.28. 22:03:49

@Hódos Hajnalka: az sosem késő, nem kell hozzá előzetes felkészültség:P

@nosce: arra már ott van a pétercsé

Zelefánt 2011.05.28. 22:04:42

@nosce:
A ragadozó pudingok és a Lhalak élettere nem kompatibilis, az előbbi feloldódik az utóbbi közegében, így egyetlen magányos lepényhal sem érezheti magát veszélyben -- kiváltképp, ha egyesületi tag is egyben.

sogeking 2011.05.28. 22:04:44

hajrá Gomes és asszimetrikus hajú táncoslány az apprilből :)

csicserierika 2011.05.28. 22:05:12

menjetek lájblogolni ! Csapassátok :)

sogeking 2011.05.28. 22:05:20

valaki téliszalámit lopott és meg sem kínál?

nosce 2011.05.28. 22:05:31

@rianna:
de hátha abban van a nagy biznicc :), nem is tom petics megél belőle ? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:05:56

@ladyandhenk: na mondjuk ez egy eléggé kibaszott szar poén volt és nemcsak azért, mert nincs gyerekem, de tudd, hány kiló vagy.

@MegLepke: nem, én jóindulatú és konstruktív.

@Spéter46: te meg nem nézed a meccset és nem hozod a kámpárit. meg nem is kergetsz.

Zelefánt 2011.05.28. 22:06:01

@suzy q:
A linkre nem merek rákattintani -- vajon kellőképpen elővigyázatos vagyok-e?...

sogeking 2011.05.28. 22:06:57

@Zelefánt: pedig benne van kedvenc vékony hangú szappanopera szereplőm :)

nosce 2011.05.28. 22:07:17

@sogeking:
téliszalámit nyáron ? :)

rianna 2011.05.28. 22:09:11

@nosce: peticsének elég sok szabad ideje van, nem hiszem, hogy jól él ebből:)
Nem tom, lehet ha pornófilm kritikus lenne, az jobban bejönne a népnek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.28. 22:09:18

@Hódos Hajnalka: oh, akkor elnézést! Meg voltam róla győződve, mert olyan jó humorod van, h tuti, h egy gyermek tud ilyen vidámnak megtartani jó, hosszú távon! Szóval, bocsánat!

nosce 2011.05.28. 22:09:48

@ladyandhenk:
ez valami szadomazo könyv lesz ? :)

MegLepke 2011.05.28. 22:10:34

@nosce: várom!:)
@Hódos Hajnalka: jóvan, csak félreolvastam. vagyis a NEM szót ritkán veszem észre:D

avanivi 2011.05.28. 22:10:55

@Hódos Hajnalka: Igen ez jó kérdés.

Most jöttünk meg ,be kell hoznom a lemaradást olvasásban ...is.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:11:28

@ladyandhenk: én meg meg vagyok győződve arról, hogy kibaszott jó humorom van, de az előbb paraszt voltál, nem jófej. jó, értem én, hogy te alapjáraton ilyen sok vagy, de ne velem. köszi.

nosce 2011.05.28. 22:11:52

nah, asszem beteszek a csapatba 2 Villát is :)

suzy q 2011.05.28. 22:12:16

@Zelefánt: ja, nyugodtan, mert lévai adrienn is benne van. aki a plasztikcicákra jelentkezett a vv4-ben. mondjuk jobb, ha hang nélkül nézed. csak hogy tudd, ki az sp.

Zelefánt 2011.05.28. 22:12:55

Londonban sej, fortyog a botrány...
B3 M1
Matt?...

Spéter46 2011.05.28. 22:13:14

@Hódos Hajnalka: Te csak bolondítasz, pedig én komolyan gondoltam :-)

suzy q 2011.05.28. 22:13:44

@Spéter46: na nem. aki komolyan gondol itt valamit, az én vagyok.

sogeking 2011.05.28. 22:14:07

@nosce: miazhogy.. vagy nyáron mit szokás?

Zelefánt 2011.05.28. 22:14:24

@MegLepke:
Az Alien-t azért láttad, nem?...

Soror Formoza 2011.05.28. 22:14:25

@Zelefánt:
Kezdesz hasonlitani Peti_cs-re :)

nosce 2011.05.28. 22:14:40

@Zelefánt:
csakis kesztyűben klikkelj rá :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:15:35

@Spéter46: tudom. én meg mást gondoltam komolyan :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:16:07

Úristen, mit tettünk Zelével. Sosem bocsátom meg magunknak :DD

nosce 2011.05.28. 22:16:29

@sogeking:
"vagy nyáron mit szokás?"

mit, mit? hát túrista szalámit :)

nosce 2011.05.28. 22:18:45

@MegLepke:
"vagyis a NEM szót ritkán veszem észre:D"

a női nem különben is IGEN, hát azért :)

sogeking 2011.05.28. 22:19:27

@nosce: na, most esett le a poén:) 12 perc :DDDD

Spéter46 2011.05.28. 22:19:52

@Hódos Hajnalka: Mit? Olyan vagy mi nt Anikó a VV-ben. Összetöröd a szívem, aztán még te panaszkodsz. :-)

suzy q 2011.05.28. 22:20:47

@Hódos Hajnalka:hogy a javadat akarom a legfölsőbb szinteken.minndent érted teszek.csak te azt még nem tudod. semmit sem tudsz.foggalmad sincsen az egészről.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:23:26

@Spéter46: A VV-ben Anikónak tört össze a szíve, csak úgy mondom, Lilu hallotta is,mikor összetört, úgyhogy ne gyere nekem itt a hülye szöveggel.
elindultál már? :)

nosce 2011.05.28. 22:23:28

@rianna:
"peticsének elég sok szabad ideje van, nem hiszem, hogy jól él ebből:) "

hát pont az mutataja h jól él h kevés idő alatt megvan a lé :)

a pornót meg csinálni vagy nézni kell nem kritizálni :) Különben is nem hangzik hitelesnek, ha a pornosztárnak beszól a kritikus a 25 cmes botra h kicsi a farkad picim ne eröltesd ezt a pózt :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:24:45

@suzy q: a kedvenc részem kimaradt. a "sakkormajd" :DD

Zelefánt 2011.05.28. 22:25:07

@Soror Formoza:
Amennyiben?

@Hódos Hajnalka: Kéretik még nem leírni...

@nosce: Meg, gondolom, zsákkal a fejemen, bedugott füllel...
Inkább nem is próbálkozom, a tudatlanság, mint tudjuk, erő.

MegLepke 2011.05.28. 22:28:32

@nosce: na még ezt a faszságot aki kitalálta...! Én ha azt mondom, hogy nem, akkor nemet is gondolok. Fordítva már nem biztos.:D

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:28:48

az gáz, ha a harmonikás kölyköt kifejezettem lávolom most már?

@Zelefánt: a saját érdekedben még mindig arra kérlek, ne :)

suzy q 2011.05.28. 22:29:32

@Hódos Hajnalka: mer azt majd élőben mondom el, amikor jössz velem randizni.elviszlek négy napra zalakoarosra. hiszen egész életedben dolgoztál. ennyi jár.

sogeking 2011.05.28. 22:29:34

@Hódos Hajnalka: ha a másik srácot is, akkor igen :)

rianna 2011.05.28. 22:29:40

@nosce: nem te, azért van ideje, mert nem kell folyton szakértenie vallás témában.
A pornós ötlet csak úgy jött, nem tok mit mondani, valószínűleg igazad van:D

Spéter46 2011.05.28. 22:30:05

@Hódos Hajnalka: Én nem ezt a Hajnalkát ismertem! Velem így nem lehet beszélni. Csúnyán beszélsz, gonosz vagy! nekem ilyen Hajnalka nem is kell. Haza akarok menni!

Hová mennék ( a picsán kívül ) mikor nem adtál címet! :-))))

julcsi29 2011.05.28. 22:30:42

@MegLepke:nagyon egyetértek!!! ezzel én is így vagyok...:-)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:32:01

@suzy q: tudom, hogy most azt fogod mondani, nekem semmi nem elég, de én inkább kempingeznék agárdon (nem tudod elképzelni, hogy röhögök)

@sogeking: melyikmásikat?

@rianna: úristen, vissza kell olvasnom, pornóóó???

Soror Formoza 2011.05.28. 22:32:32

@Zelefánt:
Az Lhalas eszmefuttatasod melto folytatasa volt az ovenek.

Durvul a film, innen nem bannam, ha atvaltananak a Taxira, szinte mindenki jelen van ugyanis.

rianna 2011.05.28. 22:33:29

@Hódos Hajnalka: hááát, nosce aszonta vallást kéne kritizáljál, én meg, hogy a pornó népszerűbb műfaj:D De nem én vagyok a hibás:)

sogeking 2011.05.28. 22:34:03

ha Ördög Nóri tud deriválni, én vagyok a Zalatnay

@Hódos Hajnalka: a kelet német focista frizurás slágerénekest

MegLepke 2011.05.28. 22:35:56

@julcsi29: ugye?:)
@Hódos Hajnalka: pörkőtet mindenképpen egyetek a vonaton!

suzy q 2011.05.28. 22:36:41

szerintem a krizbaiteca előbb tanuljon meg helyesen kiejteni angolul, és utána álljon neki énekelni.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:36:54

@Spéter46: Csak ki voltam bukva, mert össze volt cseszve az ágy falevelekkel. Jézusmária!
Én legalább írtam neked levelet.

Hurri Kán 2011.05.28. 22:39:28

Kinek a szíve tört össze?
Verés volt már? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:40:04

@sogeking: én se tudod, bébike. ja, a lászló attila nekem a jegyzeteimben úgy szerepel, hogy a hüjehajú.
és elnézést kérek mindenkitől.

@MegLepke: csak akkor, ha a mama csinálja a nokedlit.

@suzy q: sztem essen ki. juj.

suzy q 2011.05.28. 22:41:16

sztem már az előzőkben kellett volna esnie. erre most gomest rakják. szemeteeeek!!!

Zelefánt 2011.05.28. 22:41:20

@Soror Formoza:
Ki van és hol jelen?...
(Én most csatlakoztam, ti.)

sogeking 2011.05.28. 22:41:31

@Hódos Hajnalka: nincs azzal semmi baj, egy nő nem tudjon deriválni

suzy q 2011.05.28. 22:42:03

mármint gomest rakják ki. nem meg. na.

nosce 2011.05.28. 22:42:32

@ladyandhenk:
örüjjé, megmenekültél egy veréstél, sajna egy jó könyvvel is kevesebb :)

rianna 2011.05.28. 22:42:50

ha megittam egy fél bort, és még semmi bajom, az azt jelenti, hogy alkoholista vagyok?:D

azért sem nézem a csiszt, hiába írtok róla:)

Spéter46 2011.05.28. 22:43:39

@Hódos Hajnalka: Akkor se parancsolgass nekem, és ne hozd fel nekem a fehéroroszokat, még hómezők formájában se.
Tudhatnád, hogy kívülről valóban olyan vagyok, mint a jég, de belül a lelkemben tűz van. Ki is fogok majd nyílni Neked és akkor meglátod!

nosce 2011.05.28. 22:43:58

na mi lett a Gomessel ? A zsiráf látom bejutott :)

MegLepke 2011.05.28. 22:44:33

@nosce: :D
@sogeking: én tudok, de anélkül nem is kaptam vón diplomát. Mondjuk inkább azt, hogy nem gond ha tud, ha nem.:)

nosce 2011.05.28. 22:45:06

@rianna:
"ha megittam egy fél bort, és még semmi bajom,"
és a pornót nézed már ? :)

sogeking 2011.05.28. 22:45:27

@MegLepke: persze, főleg mert csak vicceltem:)

sogeking 2011.05.28. 22:45:59

@nosce: milyen pornó megy, és hol?

suzy q 2011.05.28. 22:46:40

@sogeking: jó mer itt mi egy emberként szavaztunk rá a lakóközösségben.

rianna 2011.05.28. 22:47:06

@nosce: he he. Az m1-et nézem, száll a kakukk fészkére:)

julcsi29 2011.05.28. 22:47:09

Szerintem én valamiről lemaradtam.Éva azt nyilatkozta :Kezdetben bevallom azt hittem, hogy Alek és Veronika csak eljátsszák a szexet, de aztán boldog voltam, hogy láttam a barátom végre megkapta amit akart.” Most akkor tényleg volt sex???A fülön kívül :-))?

Hurri Kán 2011.05.28. 22:47:52

@rianna:
Nem, Te alkoholkedvelő vagy, mivel téged szeretünk :)

@julcsi29:
Ez engem is meglep :D :D :D

suzy q 2011.05.28. 22:47:57

@nosce: még nem tudni. most reklám van. nagyon izgi. be kell jutnia.

nosce 2011.05.28. 22:47:58

@sogeking:
riannánál , még nemtom milyen :)

Zelefánt 2011.05.28. 22:48:29

@rianna:
Bolondokháza itt, ott és mindenütt.

suzy q 2011.05.28. 22:48:48

nem jövök rá kb. fél éve, hogy kell ide fényképet feltölteni...

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 22:49:20

@Spéter46: szóvaé akkor mi lesz azzal a kibaszott madárral már??

@nosce: @sogeking: jóvan, tudtam én :DDDDD

Zelefánt 2011.05.28. 22:49:42

Né, DeVito-nak régen még haja is volt!..
Mennyivel magasabbnak tűnik így...

sogeking 2011.05.28. 22:50:09

@suzy q: indanet -> beállítások -> képeim -> profilkép feltöltése

genevieve 2011.05.28. 22:50:24

nekem a harmonikás fiu tecc...az a vivaldi előadás istenkirály volt:-)

Hajnit meg akarom olvasni minden nap, tovább és tovább a végtelenbe:-)

MegLepke 2011.05.28. 22:51:02

@sogeking: jóvanna:)

Rianka, semmi baj, biztos ettél rendesen és fÖlszítta.

suzy q 2011.05.28. 22:52:01

@sogeking: ott már feltöltöttem, de itt mégse látszik...

Hurri Kán 2011.05.28. 22:53:17

Nahát, kaptam egy mélt, olyan gyönyörű, hogy meg kell osszam veletek:

"a csiga az egy olyan állat, mintha egy kindertojásba egy nedves puncit tettek volna."
:D

rianna 2011.05.28. 22:54:05

@gyvy: azért vagyok alkoholkedvelő mert szerettek, vagy azért szerettek, mert az vagyok?:D

@nosce: hülye:DDD Amúgy mióta dekóderem van, pornócsatornám is van, kb. 3szor tévedtem oda, de roppant unalmas volt. Hajni, Jgérem, itt befejeztem a témát:)

@Zelefánt: politikai dolgokat is szoktam nézni, na az bolondokháza:)

nosce 2011.05.28. 22:54:35

@MegLepke:
meg a száll a kakukk fészkére is itatja magát :)

sogeking 2011.05.28. 22:55:16

@suzy q: valahogy az indát is aktiválnod kell, már nem emlékszem hogyvolt

suzy q 2011.05.28. 22:55:46

jajléci gomes ne essen kiii

Soror Formoza 2011.05.28. 22:55:50

@Zelefánt:
En jelen vagyok; a filmben szereplok is, dupla peldanyban :)

sogeking 2011.05.28. 22:56:28

@Hódos Hajnalka: én csak azért nézek pornót, mert a velveten azt olvastam, hogy az menő:)

suzy q 2011.05.28. 22:56:37

@sogeking: jja tééélleeg. köszi.:)

rianna 2011.05.28. 22:57:33

@suzy q: a kommentbox fölött (felett?), a neved után írja, hogy profil, ott megtalálod, amit keresel:)

Hurri Kán 2011.05.28. 22:57:51

@rianna:
Ha nem szeretnénk, nem alkoholkedvelő lennél, hanem alkoholista :D

@suzy q:
Meg köll adni profilképnek, vagy minek, ha azt akarod, hogy itt is látsszon.

sogeking 2011.05.28. 22:58:00

tabániban csak a salátát szeretem :D

@suzy q: a rajzon te vagy?

suzy q 2011.05.28. 22:59:04

@sogeking: nem, én jobban nézek ki.

suzy q 2011.05.28. 22:59:46

most hallom életemben először tabánit, és mostmár értem, hogy eddig miért nem akartam róla tudomást venni. eh.

Spéter46 2011.05.28. 23:00:31

@Hódos Hajnalka: Veled szeretném elengedni a boldogság narancs-sárga madarát, de az a rohadt Olivér lenyelte az utolsó kulcsot. Így nem maradt nekünk más mint, hogy közösen eregessünk egy két galambot. ( fontos a kereszthuzat )

nosce 2011.05.28. 23:00:48

@gyvy:
ez télleg szép, nem a növényhatározóból van ? :)

MegLepke 2011.05.28. 23:00:49

@nosce: ez igaz. nekem most elkélne egy üveg bor ehhez a Tabánihoz:)

nosce 2011.05.28. 23:01:35

@MegLepke:
inkább deriválnál kétszer ? :)

sogeking 2011.05.28. 23:01:36

már Tabáni is fixál, mint múltkor Vastag Csabi - kicsit visszaveszek a vonzerőmből

rianna 2011.05.28. 23:01:38

@gyvy: igaz:D, fel sem figyeltem erre a nüanszra

suzy q 2011.05.28. 23:01:51

@Spéter46: ez mondjuk nem csoda, mert olivé mindent megeszik, ami a közelében van. vagy jaaa? erre céloztál? hihihi (pajkospónis vihogás)

Hurri Kán 2011.05.28. 23:02:59

@nosce:
Tedd a szívedre a kezed, és válaszolj őszintén: mennyit ittál ma? :)

@rianna:
NA látod :D

Hurri Kán 2011.05.28. 23:03:43

@Spéter46:
Tollakat is eregetsz? :D :D :D

nosce 2011.05.28. 23:04:49

ez a gomes minek sminkelte magát ?

suzy q 2011.05.28. 23:05:41

@nosce: gyíknak. de már elmúlt.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 23:05:54

@genevieve: zsöni baszki, most lett teljes az este :)
a végtelenbe. és tovább :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 23:06:41

mingyágyüvök, csak jegyzetelek veszettül

nosce 2011.05.28. 23:07:20

@gyvy:
lehet ezt a nagy feszkót szárazon kibírni ? :)

suzy q 2011.05.28. 23:07:25

basszus gomes kiesett, mer teca bejutott. fuck. na mindegy legalább gomes jön ma bulizni.

MegLepke 2011.05.28. 23:07:33

@nosce: sőt, integrálnék is!

Ezt nem hiszem már el, hogy ez a Teca még mindig bent van! Ilyen nincs!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 23:08:08

bazmeg, a hüjehajú továbbjut
beszabehu

Hurri Kán 2011.05.28. 23:08:46

@nosce:
Csak mer' a csiga mióta növény? :D

@suzy q: @MegLepke:
Ez melyik meccs amit Ti néztek? :D

sogeking 2011.05.28. 23:08:47

talán Alek holnap visszahívja Gomest

nosce 2011.05.28. 23:09:29

@suzy q:
na a gyíkarc akkor nem jött be...

suzy q 2011.05.28. 23:10:09

@Hódos Hajnalka: a hüjehajú a kiskirályfi?

nosce 2011.05.28. 23:10:32

@gyvy:
"Csak mer' a csiga mióta növény? :D"

jajjjjmárrr Alek is növényhatározóban nézte meg a bogarat :)

suzy q 2011.05.28. 23:11:28

@gyvy: :)) az, ahol nem a barca nyert.

nosce 2011.05.28. 23:11:31

@sogeking:
az együttes beveszi Gomest szólótáncosnak :)

Soror Formoza 2011.05.28. 23:12:59

@Zelefánt:
Igen, en is optimista vagyok :)

Tita nick 2011.05.28. 23:13:22

A múltkor írtam, hogy ha valaki újra ír Alekoszról, az buzi. Megvan a buzzancs!

Zelefánt 2011.05.28. 23:13:50

@Soror Formoza:
Várj, míg sötét lesz --> Duna Tv

nosce 2011.05.28. 23:14:03

@MegLepke:
ne bazd, még aztis ? :)

Hurri Kán 2011.05.28. 23:15:28

@nosce:
Én még nem tartok a tudomány ennyire fölső szintjén, én még az állathatározóban keresem :D