Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x17

2011. május 27. 12:00 - Hódos Hajnalka

Lassan ott tartok, hogy az álomrandi szó puszta hallatára kiver a hideg veríték, de ennél jóval fontosabb, hogy ma este lesz az utolsó öfi, azaz álomrandi Veronikával, szombaton besztof adás és vasárnap megszületik a Végső Döntés, én meg a sarokba vágom a tollat, felrúgom a szobapapucsom a csillárra, bontok egy pezsgőt, még az sem kizárt, hogy kiállok az erkélyre és ugatom a Holdat, de valami lesz, az biztos. Ami ennél is fontosabb, valaki könyörüljön meg rajtam és adjon magyarázatot arra, miért táncolt Jerzsi pólóra húzott melltartóban, komolyan azt hittem, hogy belebolondultam a műsorba és rosszul látok. Percekig röhögök az első mondatokon, a lányok Alekosz rezidenciájába igyekeznek egy közös reggelire. Ez az utolsó reggeli, amit együtt töltünk így, közösen. Lassan végzünk. Még el se kezdtük, döbben meg Veronika. Nem a reggelivel! Remélem, nem csak én látok analógiát e között a párbeszéd és az „egy szép napon mindez a tiéd lesz! A függöny?” között. Olga úgy érzi magát reggeli közben, mintha anyuka lenne, igen, Alekosz az apuka, Veronika az ő felnőtt, már különélő gyerekük, és Alekosz öt perc múlva indul dolgozni. Veronika kiakad, ennél ütősebb mondat, amivel megalázhatta volna, nincs is. Alekosz kicsit gyönyörködik a lányokban, őrület, micsoda két különböző karakter, a két véglet, majd dönt, ma Olgával álomrandizik. Olga reméli, az álomrandiba az éjszaka is beletartozik, mert neki fontos, hogy Alekosszal aludjon. Úristen, Veronika mit fog csinálni egész nap? Takarítani? Hát megvan két óra alatt plafon! Aztán faggatózik, miért mondta Olga, hogy úgy érzi, mintha az anyja lenne, szerinte mindenkibe benne van a gyerek. Hát speciel bennem most nincs, és gondolom, vagyunk ezzel páran. Olga nem látja nőnek Veronikát és a vetélytársat sem látja benne, jól érzi magát vele. Veronika tele van kérdéssel, hova menne Olga szívesen randizni, menne-e Alekosz szüleihez és szexelne-e, vagy csak aludna? Hát, ha Olgának olyan érzése lesz, akár, de reméli, hogy nem lesz.

Amíg a csajok kérdezz-feleleket játszanak, Alekosznak dolga akad. Olivér egy flekkes és viseltesnek tűnő pólóban – gondolom, lezabálta és a mosdóban, csapvízzel, rosszabb esetben nyállal, kamilla illatú papírzsepivel dörzsölgetve próbálta eltüntetni a foltot – érkezik a Neckermann katalógussal, ki kéne választani a szigetet, ahova elutaznak a Végső Döntés után. Kos szimpatikus. Jaj, de frappáns, ennél már csak a hol van? Bolban a jobb.

Kezdetét veszi az álomrandi, dászvidánnyá, Olga szépen van öltözve, olyan nemzeti. Szerintem tragikus, fáradt rózsaszínű, alakra szabott (mű)selyem ruha, az elején holdsarló alakú pihés díszítéssel, ilyen bélés volt a maciban, amit kutyagyermekem szétcsupált. Alekosz konfekcióöltönyben, kezdek fészkelődni, és rossz érzéseim vannak az álomrandival kapcsolatban. A görög és az orosz beszállnak a buszba. Olga érdeklődik, miért hiányzott? Mert sok megbeszéletlen dolog maradt köztük. Csak ezért? Alekosz döntésképtelen, az egyik fiatal, szép, szexi, a másik komoly, határozott, arisztokratikus….na várj, akkor én nem vagyok szép és szexi? Dehogynem. Fogom a fejem, mikor Alekosz távcsővel kikászálódik a buszból, na nézz ide, naplementéig van egy óránk. A Duna partján ácsorognak, nem azért mondom, a bajai sokkal szebb, és akkor a Csertapartról még egy szót sem ejtettem, kinek mi jut, ugye. Olga magassarkúban szerencsétlenkedik a köveken, le nem venné az istennek se, akkor oda az úrinő imidzs, kacsázni próbálnak fél kilós kövekkel, álomrandi bazmeg, nekem ez egy sima kutyaséta szerda délután.

Hogy Veronika ne unatkozzon, vendéget kap, először azt hittem, az anyukája, de nem, a barátnője, a bizalmasa, a műkörmöse. Igen, beleszeretett Alekoszba. Olyan édi. Veronikának minden tetszik benne, a szőrszálak is a mellkasán, azt is bögyörgötte. Remélem, a köldökszöszből nem szőtt magának takarót. Olgával ne is foglalkozzanak, nem választhatja őt, hát húzná maga után, mint egy pudlikutyát! Aztán mégis foglalkoznak vele, beképzelt, hűvös, rafkós és taktikázik! A barátnő bölcs tanáccsal látja el Veronikát, mutasd ki az érzelmeidet, vagy nem is tudom. Alekoszék most sóhajtozva ücsörögnek egy farönkön, ami szemmel láthatóan teljesen véletlenül került oda, és Olga nem ad csókot a naplementébe’ mert jól érzi most magát csók nélkül is. Felcihelődnek, mert Alekosz a vonatokat is imádja, úgyhogy most kivonulnak a pályaudvarra. A pályaudvar felettébb romantikus, pláne a húsz centis gazt imádtam a vágányok mellett, egy koszos padon ücsörögve megbeszélik, ha Oroszországba mennek, csakis vonattal, aztán Alekosz egy percre magára hagyja Olgát, addig várakozzon. Elvonul telefonálni.

Szia, Veronika, honnan tudtad, hogy én vagyok? Onnan, hogy kiírta a telefon. A beszélgetés további részét nem hallottam a rám törő roham miatt. Alekosz szemrebbenés nélkül Olga pofájába hazudik, meglátogattam a fal melletti mellékhelyiséget. Tídididídididí, megérkezik a vonat, Olga foglaljon helyet, nézze meg, Alekosz a rendelkezésére bocsájtatott egy sárga rózsát, nehogy az mondja, még nem kapott virágot, egyébként meg a sziszikocsiban ülnek és ugyanazokat az illatokat érezhetik most, mint Sziszi. Mindezek után Alekosz még azt is bejelenti, hogy meglepetéssel készült, ha jön Demjén és elénekeli a Szerelemvonatot, eret vágok, komolyan. Hát Veronika meg napszúrást kapott és lefeküdt aludni, nem tudom, én hányni szoktam meg fáj a fejem. Épp a halálán volt, mikor megérkeztek Olivérék, hogy lánybúcsút tartsanak neki. Veszett buli lesz, látom előre, a társaság is válogatott, Jerzsi, Anikó és Tordas. Enervált lötyögés után, amit hangos hú huhú kiáltásokkal próbálnak feldobni Tordas tanácsokat ad Veronikának a kertben. Legyen házias, azt szeretik a pasik, meg hát a kémiai dolgokra is figyeljen oda. Na ez nem megy nekem, múltkor is előállítottam a háromféle tisztítószerből egy olyan klórvegyületet a fürdőszobában, amiért akár Nobel-díjat is kaphattam volna, végül is azt nem, de asztmatikus rohamot kaptam, és egy percig nem éreztem úgy, hogy ez bármilyen hatással lett volna a házasságomra. Olivér néha úgy sajnálja szegény Tordit. Életből elégtelen. Amúgy csak arra vágyik, hogy szeresse valaki.

Alekosz meglepetése egy vacsora, hidegtál egy szemmel láthatóan szarrá dermedt gordonblővel és zacskós mexikói zöldségkörettel. Alekosz bókol is. Ennek a lámpának olyan a búrája, mint a tiéd. Rád hasonlít. Hasonlítasz a lámpára. Jó étvágyat! Vacsora közben sajnos beszélgetnek is, Alekosz sajnálja, hogy csalódást okozott, de ő sem tudta, hogy Olga hiányozni fog neki. Amíg benn volt, rejtőzködő volt. Miért, mit gondolt Alekosz, mikor végigjárta mindenkinek a száját nyelőcsövig, hogy ez Olgának jól esett? Miért tárulkozott volna ki? Veronika is ugyanezt mondta, hogy nem áll be a sorba, te is úgy jársz! Ugyanezt játszotta velem! De Alekosz értse már meg, hogy Olga nem játszik. Veronikára terelődik a szó, Olga néha nem látja annyira gyereknek, Alekosznak meg azért tetszik, mert fiatal, tanítható, befolyásolható, irányítható, terelhető. Felvonyítok. Engem hagytak már el ugyanezekkel a szavakkal indokolva, miért a másik köll, csak az is elhangzott, hogy buta is, te meg okos vagy és nem tudok okos nővel együtt élni. A Villában a hangulat a tetőfokára hág, egy apró momentumot kiemelnék, Tordi kérdését Jerzsihez. Mikor táncolsz nekem csippendélt? Csak nekem? Majd ha fizetsz.

Veronika Gombival beszélget, ez önmagában súrolja a sci-fi határait, arról van szó, hogy Olgában és Veronikában egyetlen közös vonás sincs, Olga nagyon erős vetélytárs, ötven-ötven az esély, pont azért, mert annyira különbözőek, de ha Alekosz Olga mellett boldog, akkor Veronika elfogadja. Aztán Jerzsivel vonulnak félre a nyugiba, az alváspóz részletes taglalása után Jerzsi azokra a dolgokra kíváncsi, amitől Veronika nőnek érzi magát. Szereti? Imádja? Felnéz rá, mint férfire? Biztonságban érzi magát? Veronika abszolút nőnek érzi magát mert kis picike, Alekosz magasabb nála, oltalmazva öleli át és azonos a humorérzékük. Egy hullámhosszon pendültök, értem, na partizzunk vissza a többiekhez. Az álomrandin feszt pofáznak, alig győzöm jegyzetelni, Olga szerint Veronikának nem Alekosz tetszik, hanem a folyamat, a játék, amit csinál. Alekosz az istennek nem akarja ezt érteni, és lelkesen arról magyaráz, ő az olyan típusú nőknek, mint Olga bejön, de a Veronika típusú lányok mindÉg elérhetetlenek voltak a számára, és most jön egy ilyen lány és odavan érte! És Olgának miért tetszik ő? Mert sok olyan dolog van benne, ami Olgának fontos. Szerintem az keltette fel az érdeklődésedet, hogy határozottan hasonlítok Leninre! Ez volt az a pillanat, mikor kiálltam az erkélyre, megkapaszkodtam a deszkában és kényszeríteni kellett magam, hogy lassan mélyeket lélegezzek, így csak fél füllel hallottam, hogy lakodalmas rock stílusban énekli, hogy szeretlek én, jöjj vissza hozzám, szeretném lázasan csókolni újraja szád.

Mire megnyugodtam és vissza tudtam ülni a tévé elé, már a rezidencián vannak, Alekosz elnevezett egy csillagot Olgáról, erről a tanúsítványt is megkapja, ne’. Érezd otthon magad. Ez lesz a fekhelyünk. És nem érdekel, hogy én szeretnék-e vagy sem? Itt fogsz aludni és kész. Az öfi végén az álomrandi pokolrandivá válik és Olgáról is kiderül, hogy csak nőbűl van, az összes létező női fasságot elköveti, amivel el lehet érni, hogy egy pasi agyára menjünk öt perc alatt és megkapjuk a frusztrált picsa jelzőt. Olga, hallod, most el ne aludj! Hallod, most kelj föl. Olgának ne mondják meg, hogy mit csináljon, és ha Alekoszt zavarja az öt centi vastag rózsaszirom réteg az ágyon, akkor csinálja egyedül, nem segít. Alekosz szentségel, ki találta ki ilyet, ilyenbe aludni, Jézusom! Segíts kérlek, hallod? Rázzuk le a pitlibe.

Csak sikerül Olgát kicincálni az ágyból, az megsértődve kivonul. Na, hol vagy, gyere, most már lefekhetsz. Olyat nem lehet csinálni, hogy Olgát holnap hazaküldi? Most mi ez a marhaság, és miért haragszik? Olga nem haragszik, csak most látja, milyen Alekosz, és így nem kell neki, amilyen most, ahogy viselkedik, mert csalódott. És nem normális így beszélni egy nővel. Hogy? Hogy beszélek? Olga nem fogja elmagyarázni. De ez is én vagyok! Hát jó! Aztán Alekosz menjen közelebb, mert azért van itt, mert érezni akarja. Alekosz válaszul nyakig betakarózik és hátat fordít Olgának, le mertem volna fogadni, hogy Olga felpattan, felöltözik és hazamegy, de nem.

Köszi, Sigis.

Címkék: alek
558 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:09:58

@avanivi: Isten orizz, meg szetvered a fejem a fokhagymapressel :)

Zelefánt 2011.05.28. 11:10:36

@Hódos Hajnalka:
Holnap este a királyságnak is vége lesz..vagy legalábbis jelentős területi veszteségeket szenved el, ÚGYMOND...
Vagy egyből átváltunk a retro-üzemmódra?...

locsolóember 2011.05.28. 11:11:29

@KancsiPista:
48 kg-os aggyal felszerelkezve az embernek hi-he-tet-le-nül kifinomodnak az érzékszervei.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:11:57

@Hódos Hajnalka: Imadjon a neeeep? Mondom en, h anyakiralyno, hamondom?! Labadat belenk torold, mih?

Soror Formoza 2011.05.28. 11:13:27

@Zelefánt:
Ma este Szall a kakukk... M1-en

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:14:07

@locsolóember: De annyira, hogy meghallja a borat kozeledtet?

locsolóember 2011.05.28. 11:14:34

@Zelefánt:
A Végítélet egy jó könyv.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:16:10

@locsolóember: bogar, nem borat. Borat kene a villaba, elovenne egy gumiokolt, lobalna alek orra elott es mondana neki, h sexy-time ;) ez a fasz meg jejzusomozna, asziszem...

locsolóember 2011.05.28. 11:17:02

@KancsiPista:
A borat arról ismeretes, hogy az állatvilág egyik leghangosabban közlekedő egyede.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:17:50

Viszont valltaska mindenkinek... Menni kell a piacra pityokaert...
Meghaeddigszarisvoltazeletemvoltnehanyjodologamitmegtettem...

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 11:18:00

@Zelefánt: semmi nem tart örökké. akarom mondani a folyó folyik tovább. királynők jönnek, mennek...

@KancsiPista: jó, tudtam, hogy magas labda lesz.

micsoda kibaszás, el kell mennem cigiért. azt hittem, van még egy doboz. mindenki legyen rossz, mire megjövök.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:19:18

ilyen vonatkozasban alekosz is borat. A magyar borat. Kicsit budos, kicsit buta, kicsit kinos, kicsit humortalan - de a mienk :)

locsolóember 2011.05.28. 11:20:04

@csicserierika:
"Nevetséges ez már, nem arisztokratikus."
Alekosz mindenképp.
Úgymond.

locsolóember 2011.05.28. 11:24:06

@Hódos Hajnalka:
Hoztam tegnap egy karton Camelt.
Kő'? ;)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 11:42:39

@locsolóember: most szólsz, mikor már megjártam? egy hideg sör kéne akkor már inkább.

@tandora: jahhát én is leszoktam. már háromszor :D

@gyvy: ajajjj.... szia. :))

Hurri Kán 2011.05.28. 11:46:17

@Hódos Hajnalka:
MA milyen tematikus zenei est lesz? :)))

Erősen gondolkozom egy jóreggeltfröccsön :D

hastáncos · http://www.hastanctanitas.hu 2011.05.28. 11:46:39

vicces volt tegnap héphaisztosz, ahogy az arborétumban mindenre rámutogatva juszt se találta el a növények/állatok neveit! :)
"Nézd verácska liliom!" (íriszra mutatva)
"odass' 1 sas (!!)" (vmi tök más bazzeg)
etc...
annyit röhögtem :D, annyira sötét :)

Soror Formoza 2011.05.28. 11:48:19

@Hódos Hajnalka:
Mark Twain mondta, hogy leszokni nagyon konnyu, neki legalabb ketszazszor sikerult. :D

csicserierika 2011.05.28. 12:00:01

@hastáncos: aztat mi is liliomnak hívjuk felénk :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.05.28. 12:17:48

Drága Olga!

Itt küldöm neked ezt a verset!
Kérlek, mielőtt elhagyod a körletet, olvasd fel búcsúzóul Alekosznak!
Hálám örökké üldözni fog!
Sok szerencsét!

"Az vagy nekem, mint seggnek a tanga, combnak a borosta.”

a vers folytatása itt:
mindenamino.blog.hu/2011/05/28/az_vagy_nekem_mint_seggnek_a_tanga_toth_krisztina

locsolóember 2011.05.28. 12:28:25

@hastáncos:
Héphaisztos sánta volt, és aranykezű.
Ornitológiai szakköny nem volt kéznél.

Hajni: nem szeretem a sört, azzal nem szolgálhatok.

nosce 2011.05.28. 12:36:11

@Zelefánt:
lehet h mást nézünk, pl. a bódottá narancssárga madara..... a narancssárga a kék komplementere, csak úgy mondom, a humor benne megvan ? :)

avanivi 2011.05.28. 12:36:37

@Hódos Hajnalka: Hajni !
13.27perckor ebéd. Megyek teríteni elvágólag vagy hogy a fba.
Hideg sör van ,gyertek::)))

Zelefánt 2011.05.28. 12:39:48

@Soror Formoza:
Hát ja. Meg BL-döntő.
Jól összepárosították a zombik.
A választást azért némileg megkönnyíti, hogy a Kakukk-ot láttam már néhányszor, ezt a döntőt pedig még nem.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 12:42:14

A nagy duettrol senki nem ir hogyvoltot? Megirhatnatok, hogy fszba lehet, hogy egy ilyen csicska sp tovabbjut mondjuk arpa attilaekkal szemben (tudom, egy hete volt aktualis). Meg vagyok botrankozva, miaf@sz van ezzel az orszaggal bmeg?!
Es azer fizessek en tobb adot, hogy a sok segghulyet eltartsam?
Bazmegdeidgesvagyok, megyekisiszokvalamit!

nosce 2011.05.28. 12:45:33

@avanivi:
de csak azért mondod ezt Alekről mert láttad az előzményt és mindenki svazta ahogy csak bírta, csajok pasik mindenki, erről beszéltem h ez volt a mainstream, emiatt meg beállt érzései vannak mindenkinek. De ha nem tudnál róla semmit hanem a lakóbuszban lakna és csak jórucikban látnád és bemutatkozna h ő báró Lónyai Alekosz, és elvinne u.azokra a helyekre ahova most, a lányok nagyrészének nedvesedne a bugyija, már akinek van ugye :)

Zelefánt 2011.05.28. 12:45:42

@nosce:
Ma csak best of... lesz, nem?
Alig hiszem, hogy még egyszer végig tudnám hallgatni Tajgetosz igen mély régiókban gyökerező humorát, arról már nem is beszélve, hogy a legtöbb tréfa csak egyszer mulatságos, és ez a műsor többnyire elsőre sem volt az.

Soror Formoza 2011.05.28. 12:53:56

@Zelefánt:
Igy jartam! Kozos programnak annyi. :D

nosce 2011.05.28. 12:58:35

@KancsiPista:
"Bazmegdeidgesvagyok, megyekisiszokvalamit!"
még nem ittál ? de dúúrva...meg ne pusztulj :)

nosce 2011.05.28. 12:59:38

@Zelefánt:
"Ma csak best of... lesz, nem?"
én nemtom miaf@szom lesz, de zuhog b+...

hastáncos · http://www.hastanctanitas.hu 2011.05.28. 13:02:08

@locsolóember: nem aranykezű (az max. Izolda :)), hanem az arany, ezüst, bronz megmunkálás "főmestere". és ő mutatta meg az embereknek, h hogy kell a tűzzel bánni.
persze csak azért kapta tőlem ezt a "titulust" a görög valóságshow szereplő, mert ő is "sánta" (ezzel jelképezvén impotensségét). ;)
ornitológia kiskönyv meg csak hab lenne a tortán, azt is fejjel lefelé tartaná. :D

Zelefánt 2011.05.28. 13:02:23

@gyvy:
Én borús estéken különösképpen favorizálom a 70-es évek lengyel jazz-rockját, vodkával és jéggel, de be kell vallanom, ez egy magányos műfaj -- legalábbis én hosszú évtizedek óta nem találok ehhez társat magamnak...

(Irányadó nevek: Sadowski / Niemen / SBB / Laboratorium)

Egy ilyen program után kb. egy hétig a szomszédaim sem köszönnek, amit nem is bánok különösképpen.

Hurri Kán 2011.05.28. 13:08:41

@Zelefánt:
Szomszédok terén mélyen átérzem helyzetedet...
Nekem sem köszönnek kb. 8 éve (azóta lakom ott, ahol most), nem tudták feldolgozni azt az élményt, amikor nem sokkal beköltözésem után megpróbáltam hazatérni egy borfesztiválról...

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:09:27

@Zelefánt: :D

@avanivi: aztán nekem a fehérboros pohár a kés hegyétől balra, úgy öt centire legyen!!! :D

@gyvy: ma este nem érek rá.

nosce 2011.05.28. 13:09:42

@Zelefánt:
"(Irányadó nevek: Sadowski / Niemen / SBB / Laboratorium)"

jaja swarovsky télleg, már hallottam :)

nosce 2011.05.28. 13:12:40

@gyvy:
"MA milyen tematikus zenei est lesz? :)))"

nem kérdés, ma valami Kasza tibit csapassá :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:15:18

@nosce: erősen gondolkodtam egy Wagner esten.

Hurri Kán 2011.05.28. 13:15:28

@Hódos Hajnalka:
Bár nem lesz az igazi, de legfeljebb megtartjuk nélküled... :D

@nosce:
Átmenetileg kapok pallosjogot?

Hurri Kán 2011.05.28. 13:21:19

@Zelefánt:
Jah, a másik szomszéd is utál :D

avanivi 2011.05.28. 13:21:56

@nosce: A vv -ban csak simán hülye volt,most pedig alázza a nőket bármilyen escortok is, a ruháiról jobb nem beszélni.
Ha nem a tv-ben szerepel,az utcán a nők észre sem veszi.Hidd el ilyen "álomrandi" nem sok nőnek jön be/ ez lajfesz nem álomrandi/ Nem láttam, hogy kérdezett volna valamelyiktől is valamit, amin viszont nagy hibának tart a lányoknál.

Albino Vernyul 2011.05.28. 13:22:12

@Hódos Hajnalka: Akkor egyedul maradsz itt, mindenki kivandorol a holdra..:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:23:13

Erosen gondolkodtam egy froccson, de vegul metaxa-bomba kombo(!) lett, mingyar megyek anyaval plazazni vagy hovaafaszba, nem fogom unni, mih?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:27:31

bezzeh lilu itt lehetne kolibrinek oltozve...hatha osszeutok vele a plazaaban. Majd jolmmegijedek amikor megmozdul a dzsungeles dekoracio elott..

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:27:58

avanivi, hahó, megjöttem! :)))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:29:28

az lehet, hogy nem vagyok alkesz, megis ugy viselkedek? ..hogy az akcio-reakcio torveny nalam hibadzik..

locsolóember 2011.05.28. 13:30:15

@hastáncos:
Aranykezű= Zeusz villámai, Prométheusz bilincsei, Akhilleusz fegyverei, pácélja, Héliosz szekere stb.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:30:23

@Albino Vernyul: ennyi áldozatot nem volnál képes meghozni?

@KancsiPista: biztos fogod, én is szoktam unni, a nők többségével ellentétben utálok vásárolni.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:30:38

na megyek a rak futyijere mielott azt a kurvanagy remomemat mind felegetem. Csokanyu!

Hurri Kán 2011.05.28. 13:30:46

Egy mambóitáliánót? Valaki? :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:32:29

Gyvy: tancolhatunk este felolem :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:33:37

de lehet, h estere maskepp modosul a tudatom, kipufog ;)

Zelefánt 2011.05.28. 13:34:08

@Hódos Hajnalka:
Én ismerek olyan pasast, aki ha évente egyszer elmegy vásárolni, s talál végre egy neki tetsző cipőt, egyből két párat vesz, hogy abban az évben még véletlenül se kelljen újból nekiindulni...

nosce 2011.05.28. 13:34:42

@gyvy:
"Átmenetileg kapok pallosjogot?"

persze kapsz, első éjszaka joga nem kell ? Akkor viszem :)

Hurri Kán 2011.05.28. 13:37:56

@KancsiPista:
Én benne vagyok :DDD Majd leszóúom a földbe a botomat és jól körültáncoljuk :D

@nosce:
Az megvan, azt megtartottam magamnak :D

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/05/27/alekosz_egyutthalt_veronikaval/
NA most mi van itt? Már a fene se igazodik itten el... :D

nosce 2011.05.28. 13:39:21

@Zelefánt:
"Én ismerek olyan pasast, aki ha évente egyszer elmegy vásárolni, s talál végre egy neki tetsző cipőt, egyből két párat vesz,"

nem azért vesz kettőt, h ha az egxyik nyomja a lábát akkor a másikban jár ? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:39:49

@Zelefánt: ismerek olyan nőt, khm, aki egyszerre veszi meg a tavaszi-nyári cipő-szandál-papucs kollekciót, hogy ne legyen rá gondja. ;) vannak ilyenek, na :))

@nosce: :) ez tényleg jó.

@locsolóember: Szereti Brahms-ot? :))

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:41:01

@gyvy: ebben az esetben lemondom az esti programomat :DDD

Zelefánt 2011.05.28. 13:41:04

@Hódos Hajnalka:
Optimista lehet az életszemlélete.
Vagy lábra nem lehet hízni?...

Hurri Kán 2011.05.28. 13:41:46

@gyvy:
Megnyugodtam, az üzekedőatléta rajta volt :D

Hurri Kán 2011.05.28. 13:42:51

@Hódos Hajnalka:
Ne röhögj B+, télleg van sétabotom, azzal sántikálok fel s alá... Appicsába! :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:44:13

@Zelefánt: oda nem szoktam. akarom mondani, az ismerősöm ismerőse nem szokott.

MegLepke 2011.05.28. 13:44:19

Jó reggelt! Lemaradtam itt mindenről: ebéd, cigi. Nem baj, kajám van. Bótba meg majd lemegyek cigiért.

Hajni, most hogy is lesz ez? Ma lesz ilyen öfis öfi a tévében, tehát erről nem lesz poszt. Holnap este szabadon engedik a madarat, arról hétfőn lesz poszt. Oszt vége? Azt ugyan nem bánom, hogy ennek a szarnak vége, de hogyan tovább Hajni hogyvoltjaival?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 13:45:10

@Zelefánt: Krzysztof Ścierański, Paweł Ścierański, Zbigniew Namýsłowski, ...

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:50:16

@MegLepke: nem tudom Lepi-Tubi, mi lesz, denem is akarok ezen gondolkodni, ahogy lesz, úgy lesz, nem véletlenül lógok itt gyakorlatilag majd' 24 órája.

a vasárnapi Végső Döntés élőben megy, percrő-percre formában, itten, majd lesz róla hivatalos sixx közlemény is :)

Zelefánt 2011.05.28. 13:50:50

@Peter_Cs:
Nocsak. Nekem a "Modern Pentathlon" van meg bakeliten, és nem is rossz kiadás.

De akad blues is, ékes lengyel nyelven (Breakout), de ezt már inkább csak a legelszántabbaknak ajánlom.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:52:05

na küldjetek el posztot írni.

Zelefánt 2011.05.28. 13:57:58

@Hódos Hajnalka:
Aztán nem kihagyni a jó zaftos részeket!...

MegLepke 2011.05.28. 13:58:29

@Hódos Hajnalka: :))) jó, akkor ne gondolkodjunk még. Úgy még sose vót, hogy valahogy ne lett vón.:)

avanivi 2011.05.28. 14:12:29

@Hódos Hajnalka: Jaj de örülök, sok kaprot raktam a főzelékbe remélem szeretitek.
A vihar miatt időnként nincs áramszolgáltatás, mindent kétszer kell írnom. Nagyon nagy a szél és esik az eső.
Az ídőjárás jelentést a Kisalföldről küldtem.

locsolóember 2011.05.28. 14:13:35

@Hódos Hajnalka:
A jóöreg Johannes ideális kíséret egy erkélyről történő holdugatáshoz.
:DD

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 15:09:08

Benéztem mán egy kicsit hozzátok. Retróhoz javasolnám még a Boney M Rasputin c örökzőggyét, küldeném Olgának és mindenkinek aki szereti.

avanivi 2011.05.28. 15:33:30

@gyvy: Az van, hogy Vera utálja a fülszexet,ezért menekül, Alekosz keze végig a paplant igazgatja, kérem az igazi szex alatt ki gondol a paplanra??

Soror Formoza 2011.05.28. 15:46:21

@avanivi:
A fülszex jó, tesztelve van.
Egyetlen buktatója, ha közben Alekoszra gondolsz. Ebben az esetben nem is érdemes elkezdeni. :)
Én a bulira Zorántól a "múlnia kell"-et kérem.

Hurri Kán 2011.05.28. 15:48:41

@avanivi:
Szvsz Vera a fülszex közben Deák Ferencre gondol, ezt megértem valahogy...
Hanem hogy A. mire gondol közben, arra ötletem sincsen...

@Soror Formoza:
Azt én nem tudom, hogy jó -e. No de mindegy, mer' be van már ígérve, ha túl vagyok rajta, ígérem, részletes, kimerítő összefoglalást küldök róla :D

csicserierika 2011.05.28. 15:58:05

@avanivi: most néztem az Alekosznak valót.
Ott sokat sejtetően mind a ketten kiszálltak az ágyikóból és kimentek a kamera sugarából.
A többit rád bízom, már ha bírod fantáziával :)

Soror Formoza 2011.05.28. 16:00:39

@gyvy:
Vigyázz, a te vérnyomásoddal kockázatos ilyen fölsőbb kategóriás kisérleteket végezni :D

Hurri Kán 2011.05.28. 16:02:48

@Soror Formoza:
Már miért lenne az? Ha nagyon ingerszegény a dolog, legfeljebb elalszom közben :D

avanivi 2011.05.28. 16:04:13

@Soror Formoza: @gyvy: Olga hogy fog viszonyulni a fülszexhez?Daszvidannya !

Soror Formoza 2011.05.28. 16:04:33

@gyvy:
Hát erről beszéltem :D

Soror Formoza 2011.05.28. 16:06:13

@avanivi:
Olga megmarad Alekoszmentes övezetnek. :)

Hurri Kán 2011.05.28. 16:08:15

@avanivi:
Hát ők aludtak már együtt, nem? De hogy még csavarjunk egyet a dolgon, össze kéne zárni egy kéjszakára Olgát és Verát, hátha történne valami izgalmas :DDD

@Soror Formoza:
Ez nem akkora kockázat, amiért ne vállalnám be a kísérletet. Hiába, a tudomány érdekében áldozatot kell hozni :)

avanivi 2011.05.28. 16:14:36

@Soror Formoza: De nem volt fülmizu,semmi,A úgy gondolta mint@gyvy: ingerszegény környezet, alszom.

Soror Formoza 2011.05.28. 16:16:03

@gyvy:
Egyes kultúrákban kivégeznének az elalvásért :)

Soror Formoza 2011.05.28. 16:22:25

@avanivi:
Az Olgás éjszakán Alekosznak hisztirohama volt, vagy pánik, vagy besokallt. Félek, hogy az elkövetkezőkben sokszor lesz neki ilyen, ha nem keres segítséget sürgősen.
Nagyon vékony lett neki a cérnája.

avanivi 2011.05.28. 16:37:36

@Soror Formoza: Azt gondolom Olgától fél, minden tekintetben. A hiuságát legyezgetné ez a kapcsolat,de nem meri még két hétre sem vállalni.

MegLepke 2011.05.28. 16:44:37

Van ám új poszt, ha valakit érdekel.

Hurri Kán 2011.05.28. 16:59:21

@Soror Formoza:
Hát az úgy volt, hogy nem nagyon szoktam én elaludni csak úgy, ha a jelölt nem késik annyit, akkor kevesebb pálinkát iszom előtte :D

Soror Formoza 2011.05.28. 18:03:36

@gyvy:
Ne félj, nem is igaz, csak vicceltem ;D
Max. én lennék képes, azt hiszem, nem tudom, majd el jön az az idő is. :)
süti beállítások módosítása