Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x17

2011. május 27. 12:00 - Hódos Hajnalka

Lassan ott tartok, hogy az álomrandi szó puszta hallatára kiver a hideg veríték, de ennél jóval fontosabb, hogy ma este lesz az utolsó öfi, azaz álomrandi Veronikával, szombaton besztof adás és vasárnap megszületik a Végső Döntés, én meg a sarokba vágom a tollat, felrúgom a szobapapucsom a csillárra, bontok egy pezsgőt, még az sem kizárt, hogy kiállok az erkélyre és ugatom a Holdat, de valami lesz, az biztos. Ami ennél is fontosabb, valaki könyörüljön meg rajtam és adjon magyarázatot arra, miért táncolt Jerzsi pólóra húzott melltartóban, komolyan azt hittem, hogy belebolondultam a műsorba és rosszul látok. Percekig röhögök az első mondatokon, a lányok Alekosz rezidenciájába igyekeznek egy közös reggelire. Ez az utolsó reggeli, amit együtt töltünk így, közösen. Lassan végzünk. Még el se kezdtük, döbben meg Veronika. Nem a reggelivel! Remélem, nem csak én látok analógiát e között a párbeszéd és az „egy szép napon mindez a tiéd lesz! A függöny?” között. Olga úgy érzi magát reggeli közben, mintha anyuka lenne, igen, Alekosz az apuka, Veronika az ő felnőtt, már különélő gyerekük, és Alekosz öt perc múlva indul dolgozni. Veronika kiakad, ennél ütősebb mondat, amivel megalázhatta volna, nincs is. Alekosz kicsit gyönyörködik a lányokban, őrület, micsoda két különböző karakter, a két véglet, majd dönt, ma Olgával álomrandizik. Olga reméli, az álomrandiba az éjszaka is beletartozik, mert neki fontos, hogy Alekosszal aludjon. Úristen, Veronika mit fog csinálni egész nap? Takarítani? Hát megvan két óra alatt plafon! Aztán faggatózik, miért mondta Olga, hogy úgy érzi, mintha az anyja lenne, szerinte mindenkibe benne van a gyerek. Hát speciel bennem most nincs, és gondolom, vagyunk ezzel páran. Olga nem látja nőnek Veronikát és a vetélytársat sem látja benne, jól érzi magát vele. Veronika tele van kérdéssel, hova menne Olga szívesen randizni, menne-e Alekosz szüleihez és szexelne-e, vagy csak aludna? Hát, ha Olgának olyan érzése lesz, akár, de reméli, hogy nem lesz.

Amíg a csajok kérdezz-feleleket játszanak, Alekosznak dolga akad. Olivér egy flekkes és viseltesnek tűnő pólóban – gondolom, lezabálta és a mosdóban, csapvízzel, rosszabb esetben nyállal, kamilla illatú papírzsepivel dörzsölgetve próbálta eltüntetni a foltot – érkezik a Neckermann katalógussal, ki kéne választani a szigetet, ahova elutaznak a Végső Döntés után. Kos szimpatikus. Jaj, de frappáns, ennél már csak a hol van? Bolban a jobb.

Kezdetét veszi az álomrandi, dászvidánnyá, Olga szépen van öltözve, olyan nemzeti. Szerintem tragikus, fáradt rózsaszínű, alakra szabott (mű)selyem ruha, az elején holdsarló alakú pihés díszítéssel, ilyen bélés volt a maciban, amit kutyagyermekem szétcsupált. Alekosz konfekcióöltönyben, kezdek fészkelődni, és rossz érzéseim vannak az álomrandival kapcsolatban. A görög és az orosz beszállnak a buszba. Olga érdeklődik, miért hiányzott? Mert sok megbeszéletlen dolog maradt köztük. Csak ezért? Alekosz döntésképtelen, az egyik fiatal, szép, szexi, a másik komoly, határozott, arisztokratikus….na várj, akkor én nem vagyok szép és szexi? Dehogynem. Fogom a fejem, mikor Alekosz távcsővel kikászálódik a buszból, na nézz ide, naplementéig van egy óránk. A Duna partján ácsorognak, nem azért mondom, a bajai sokkal szebb, és akkor a Csertapartról még egy szót sem ejtettem, kinek mi jut, ugye. Olga magassarkúban szerencsétlenkedik a köveken, le nem venné az istennek se, akkor oda az úrinő imidzs, kacsázni próbálnak fél kilós kövekkel, álomrandi bazmeg, nekem ez egy sima kutyaséta szerda délután.

Hogy Veronika ne unatkozzon, vendéget kap, először azt hittem, az anyukája, de nem, a barátnője, a bizalmasa, a műkörmöse. Igen, beleszeretett Alekoszba. Olyan édi. Veronikának minden tetszik benne, a szőrszálak is a mellkasán, azt is bögyörgötte. Remélem, a köldökszöszből nem szőtt magának takarót. Olgával ne is foglalkozzanak, nem választhatja őt, hát húzná maga után, mint egy pudlikutyát! Aztán mégis foglalkoznak vele, beképzelt, hűvös, rafkós és taktikázik! A barátnő bölcs tanáccsal látja el Veronikát, mutasd ki az érzelmeidet, vagy nem is tudom. Alekoszék most sóhajtozva ücsörögnek egy farönkön, ami szemmel láthatóan teljesen véletlenül került oda, és Olga nem ad csókot a naplementébe’ mert jól érzi most magát csók nélkül is. Felcihelődnek, mert Alekosz a vonatokat is imádja, úgyhogy most kivonulnak a pályaudvarra. A pályaudvar felettébb romantikus, pláne a húsz centis gazt imádtam a vágányok mellett, egy koszos padon ücsörögve megbeszélik, ha Oroszországba mennek, csakis vonattal, aztán Alekosz egy percre magára hagyja Olgát, addig várakozzon. Elvonul telefonálni.

Szia, Veronika, honnan tudtad, hogy én vagyok? Onnan, hogy kiírta a telefon. A beszélgetés további részét nem hallottam a rám törő roham miatt. Alekosz szemrebbenés nélkül Olga pofájába hazudik, meglátogattam a fal melletti mellékhelyiséget. Tídididídididí, megérkezik a vonat, Olga foglaljon helyet, nézze meg, Alekosz a rendelkezésére bocsájtatott egy sárga rózsát, nehogy az mondja, még nem kapott virágot, egyébként meg a sziszikocsiban ülnek és ugyanazokat az illatokat érezhetik most, mint Sziszi. Mindezek után Alekosz még azt is bejelenti, hogy meglepetéssel készült, ha jön Demjén és elénekeli a Szerelemvonatot, eret vágok, komolyan. Hát Veronika meg napszúrást kapott és lefeküdt aludni, nem tudom, én hányni szoktam meg fáj a fejem. Épp a halálán volt, mikor megérkeztek Olivérék, hogy lánybúcsút tartsanak neki. Veszett buli lesz, látom előre, a társaság is válogatott, Jerzsi, Anikó és Tordas. Enervált lötyögés után, amit hangos hú huhú kiáltásokkal próbálnak feldobni Tordas tanácsokat ad Veronikának a kertben. Legyen házias, azt szeretik a pasik, meg hát a kémiai dolgokra is figyeljen oda. Na ez nem megy nekem, múltkor is előállítottam a háromféle tisztítószerből egy olyan klórvegyületet a fürdőszobában, amiért akár Nobel-díjat is kaphattam volna, végül is azt nem, de asztmatikus rohamot kaptam, és egy percig nem éreztem úgy, hogy ez bármilyen hatással lett volna a házasságomra. Olivér néha úgy sajnálja szegény Tordit. Életből elégtelen. Amúgy csak arra vágyik, hogy szeresse valaki.

Alekosz meglepetése egy vacsora, hidegtál egy szemmel láthatóan szarrá dermedt gordonblővel és zacskós mexikói zöldségkörettel. Alekosz bókol is. Ennek a lámpának olyan a búrája, mint a tiéd. Rád hasonlít. Hasonlítasz a lámpára. Jó étvágyat! Vacsora közben sajnos beszélgetnek is, Alekosz sajnálja, hogy csalódást okozott, de ő sem tudta, hogy Olga hiányozni fog neki. Amíg benn volt, rejtőzködő volt. Miért, mit gondolt Alekosz, mikor végigjárta mindenkinek a száját nyelőcsövig, hogy ez Olgának jól esett? Miért tárulkozott volna ki? Veronika is ugyanezt mondta, hogy nem áll be a sorba, te is úgy jársz! Ugyanezt játszotta velem! De Alekosz értse már meg, hogy Olga nem játszik. Veronikára terelődik a szó, Olga néha nem látja annyira gyereknek, Alekosznak meg azért tetszik, mert fiatal, tanítható, befolyásolható, irányítható, terelhető. Felvonyítok. Engem hagytak már el ugyanezekkel a szavakkal indokolva, miért a másik köll, csak az is elhangzott, hogy buta is, te meg okos vagy és nem tudok okos nővel együtt élni. A Villában a hangulat a tetőfokára hág, egy apró momentumot kiemelnék, Tordi kérdését Jerzsihez. Mikor táncolsz nekem csippendélt? Csak nekem? Majd ha fizetsz.

Veronika Gombival beszélget, ez önmagában súrolja a sci-fi határait, arról van szó, hogy Olgában és Veronikában egyetlen közös vonás sincs, Olga nagyon erős vetélytárs, ötven-ötven az esély, pont azért, mert annyira különbözőek, de ha Alekosz Olga mellett boldog, akkor Veronika elfogadja. Aztán Jerzsivel vonulnak félre a nyugiba, az alváspóz részletes taglalása után Jerzsi azokra a dolgokra kíváncsi, amitől Veronika nőnek érzi magát. Szereti? Imádja? Felnéz rá, mint férfire? Biztonságban érzi magát? Veronika abszolút nőnek érzi magát mert kis picike, Alekosz magasabb nála, oltalmazva öleli át és azonos a humorérzékük. Egy hullámhosszon pendültök, értem, na partizzunk vissza a többiekhez. Az álomrandin feszt pofáznak, alig győzöm jegyzetelni, Olga szerint Veronikának nem Alekosz tetszik, hanem a folyamat, a játék, amit csinál. Alekosz az istennek nem akarja ezt érteni, és lelkesen arról magyaráz, ő az olyan típusú nőknek, mint Olga bejön, de a Veronika típusú lányok mindÉg elérhetetlenek voltak a számára, és most jön egy ilyen lány és odavan érte! És Olgának miért tetszik ő? Mert sok olyan dolog van benne, ami Olgának fontos. Szerintem az keltette fel az érdeklődésedet, hogy határozottan hasonlítok Leninre! Ez volt az a pillanat, mikor kiálltam az erkélyre, megkapaszkodtam a deszkában és kényszeríteni kellett magam, hogy lassan mélyeket lélegezzek, így csak fél füllel hallottam, hogy lakodalmas rock stílusban énekli, hogy szeretlek én, jöjj vissza hozzám, szeretném lázasan csókolni újraja szád.

Mire megnyugodtam és vissza tudtam ülni a tévé elé, már a rezidencián vannak, Alekosz elnevezett egy csillagot Olgáról, erről a tanúsítványt is megkapja, ne’. Érezd otthon magad. Ez lesz a fekhelyünk. És nem érdekel, hogy én szeretnék-e vagy sem? Itt fogsz aludni és kész. Az öfi végén az álomrandi pokolrandivá válik és Olgáról is kiderül, hogy csak nőbűl van, az összes létező női fasságot elköveti, amivel el lehet érni, hogy egy pasi agyára menjünk öt perc alatt és megkapjuk a frusztrált picsa jelzőt. Olga, hallod, most el ne aludj! Hallod, most kelj föl. Olgának ne mondják meg, hogy mit csináljon, és ha Alekoszt zavarja az öt centi vastag rózsaszirom réteg az ágyon, akkor csinálja egyedül, nem segít. Alekosz szentségel, ki találta ki ilyet, ilyenbe aludni, Jézusom! Segíts kérlek, hallod? Rázzuk le a pitlibe.

Csak sikerül Olgát kicincálni az ágyból, az megsértődve kivonul. Na, hol vagy, gyere, most már lefekhetsz. Olyat nem lehet csinálni, hogy Olgát holnap hazaküldi? Most mi ez a marhaság, és miért haragszik? Olga nem haragszik, csak most látja, milyen Alekosz, és így nem kell neki, amilyen most, ahogy viselkedik, mert csalódott. És nem normális így beszélni egy nővel. Hogy? Hogy beszélek? Olga nem fogja elmagyarázni. De ez is én vagyok! Hát jó! Aztán Alekosz menjen közelebb, mert azért van itt, mert érezni akarja. Alekosz válaszul nyakig betakarózik és hátat fordít Olgának, le mertem volna fogadni, hogy Olga felpattan, felöltözik és hazamegy, de nem.

Köszi, Sigis.

Címkék: alek
558 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.27. 12:07:59

Nahát, kipróbáltam, bejött:)

Szép délutánt Hajni!

velorexapáca 2011.05.27. 12:16:09

jajj
megtisztelően első, egyébként a falmelletitől a hajam égnek állt..

Hurri Kán 2011.05.27. 12:20:00

Alekosz mitől került olyan erős izgalmi állapotba, hogy levette a Szent Atlétatrikót? :D

LillaB 2011.05.27. 12:28:43

nem azért, de Veronikából-pusziszájból- nem nézem ki, hogy tényleg bejön neki ez a fazon.

LillaB 2011.05.27. 12:29:20

Olga meg mégiscsak felsőfokú végzettséget fog szerezni :D Túl jó nő ide

locsolóember 2011.05.27. 12:31:21

A Duna-partiképen tök olyan, mintha Olga feje ki lenne takarva. :)

suzy q 2011.05.27. 12:31:24

de olga miért nem mondja meg neki, hogy a daszvidannya az viszontlátásra? ja, meg alekosz azt mondta, hogy az egy dolog, hogy ő görög, semmi köze a görögökhöz. leonidas szerint sem. tehát akkor jól gondolom, hogy a neckermann szervezte ezt a műsort, hogy népszerűsítse a görög utazásait??

Hurri Kán 2011.05.27. 12:32:47

@ladyandhenk:
Izé, kérdések özönét zúdítottam rád :)

Ha megvan a fejezet címe, elkezdjük az írást? :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 12:37:25

Sziasztok:)

én ezt az öfit tegnap végigkínlódtam:) Leninrandi:D

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2011.05.27. 12:39:03

Díjazandó még:

- Alga, ahogy ugyanabban a pózban görcsöli végig a telefonbeszélgetést
- a görög sofőr, ahogy hallgatja a beszélgetést

Egyébként meg a "sziszikocsiban" nem utazott az illető uralkodó, mert mikor az kész lett, ő már öt éve halott volt. Nem baj. Meg az se, hogy Szobról délutáni napsütésben indulva nem sötétedik be Vácig...

locsolóember 2011.05.27. 12:42:37

@suzy q:
Leonidas véleményére adok. MMKK.

Hurri Kán 2011.05.27. 12:42:43

@Ayesha:
Szia! :)

Leninsmink? Diszkrét Auróra-cirkáló a szemhéjon? Milyen ötlet? :DDD

locsolóember 2011.05.27. 12:44:30

Számomra egyébként nem világos, hogyan kerültek a rózsaszirmok az ágyra.
Ollie szórta a lepedőre? :D

Zelefánt 2011.05.27. 12:44:53

Újra itt...
Visszaeső vagyok.

fran7 2011.05.27. 12:45:36

A Veronikás álomrandin kimennek Hévvel Gödöllőre?

fran7 2011.05.27. 12:48:03

@no-night: S annak mi értelme volt hogy kimentek Vácra álomrandira, majd visszajöttek Rákosrendezőre, hogy elmehessenek Szobig?

noel778 2011.05.27. 12:48:11

Nekem az jutott eszembe, hogy milyen piábol és mennyi kell ahhoz, hogy Alekosz úgy bebasszon, hogy Leninnek lássa magát..

fran7 2011.05.27. 12:49:56

@gyvy: A tűzifát mmkk között rendeld meg. Ha Csepelre mennek nézzék meg Jimmy házát. S Alek énekeljen valamit Jimmytől meg Demis Roussostól valamit görögül.

lobster thermidor 2011.05.27. 12:51:47

Az egész idióta műsorfolyam megkoronázása az lenne, ha Olgát választaná szerencsés arájának a görög félisten, és a nő visszautasítaná.
Vagy akár még az a verzió is lehetséges, hogy Alkexosz aki nem tosz, elnapolja a feleségválasztást, és lehet újabb hetekig izgulni, vajon valóban nem áll fel a görög kukija, vagy csak keveset iszik mostanában.
Bár mint láthattuk, Beloiannisz nagyközség lázban ég, már hűtik az ouzót, és nagy birkasütés is lesz a frigy alkalmából, remélem a késelésről leszoktak mostanában, amiről természetesen nem maradunk le, hála a magasságos eRTéeLnek.

fran7 2011.05.27. 12:51:57

@noel778: A szomorú az, hogy ehhez neki az ásványvíz is elég.

Hurri Kán 2011.05.27. 12:53:19

@fran7:
Hú, mekkora ötlet, tényleg!
És Árpy tercel, Sebastian kontrázik :D
Csak a kakasokat zárják el, nehogy megzavarják az álomrandit :DDD

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2011.05.27. 12:59:31

@fran7: Az indulás nem Rákosrendezőn volt - ott nem dekkolnak ennyit a motorvonatok - hanem Szobon. (Én először Gödre aztán Veresegyházra tippeltem, de az elsőnél nem lehet így kimenni a peronra, a másiknál meg nem így állnak a jelzők.)

Hogy aztán közben hányszor járatták üresen a vonatot a Dunakanyarban, meg dekkoltak Szobon meg Nagymaroson, az már egy másik történet lehet... arról szemérmesen hallgatnak, hogy hol szálltak le a vonatról...

lobster thermidor 2011.05.27. 13:00:55

@fran7:

Ráckeve sem volt még, egy szolid kis horgásztanyával a holtágban.

apolka11 2011.05.27. 13:01:59

rémálomrandi

(Most nem azért, de ha ilyen egy álomrandi, akkor inkább keltsenek fel. Az egy dolog, hogy Alekosz a partner, de legalább valami jó helyre vihették volna őkt, mert ez a pályaudvaron ücsörgés, a kaja, minden borzalom volt.)

Ha meg Csepel, akkor a régi Csepel-műveket javasolnám, retro-háttér, Kőbányai világos, Alekosz végre felvehetne egy lyukacsos atlétát is.

fran7 2011.05.27. 13:03:17

@no-night: Én a veresi vonalon jártam régebben sokat. Nekem rákosrendező ugrott be, de biztos neked van igazad. Ahhoz az állomás nem volt elég rendezett,hogy pesti állomás legyen.

Zelefánt 2011.05.27. 13:03:51

Hogy felhúzta magát ez a terhelt...
Gondolom a vesztét érezte, a karnyújtásnyira heverő csupasz női test látványa válthatta ki belőle ezt az idegbajos reakciót.
Kíváncsi lennék, reggel mi történt...
Van itt valaki online kukkoló?

suzy q 2011.05.27. 13:04:54

jerzy: egy hullámhosszon pendültök. nnna partyzzunk vissza a többiekhez.ja, és alekosznak nem volt elég, hogy áááállandóan azt mondta eegen, de mostmár utánateszi, hogy da.

fran7 2011.05.27. 13:05:56

@apolka11: Lehetnének ezek álomrandik, ha két egymáshoz vonzódó, normális, a nosztalgiavonatot nem számítva relatíve kispénzű emberekkel történne mindez. De hát itt egyik szó sem igaz a helyzetre.

Albino Vernyul 2011.05.27. 13:07:54

@Zelefánt: Nincs online... Ettol megkimeltek a nepet..:)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2011.05.27. 13:07:55

abból az anyagból nekem is kéne amit alekosz szívhat...

apolka11 2011.05.27. 13:08:26

@fran7: Igen, én sem a nagy költekezést értem álomrandi alatt (bár valójában nem értek alatta semmit, hiszen sosem használtam ezt a szót korábban), de itt az alapanyag elég vérszegény, nem ártott volna megtámogatni.

Azért ahhoz nagyobb kaliberű és érdekesebb személyiségek kellenének, hogy egy kőrakáson vagy fahasábon ülve is élvezetes legyen az egész.
Itt se külcsín, se belbecs:)

Akármi Áron 2011.05.27. 13:08:47

@gyvy: :DDD hátha felismerik a kakasokat, nem olyan egyértelmű ez mindig:)

Hajni köldökszöszből takarót szőni munkás lehet, de bizton megéri. Tetszett!:-)

Akármi Áron 2011.05.27. 13:10:25

@Zelefánt: Hétrét, kitartóan is kukkolhatták:DDD
Nem góleredményes ez.

locsolóember 2011.05.27. 13:10:52

@fran7:
Onnan már Szandika és a Mambó sincs messze.

Hurri Kán 2011.05.27. 13:12:23

@Akármi Áron:
Kell az a takaró, hogy le lehessen vele takarni az Lhalat, ha hideg lenne, nehogy megfázzon :D

Akármi Áron 2011.05.27. 13:13:58

@gyvy: Ja, takaráshoz el-en-ged-he-tet-len kemééény idők járnak:DDDD

Hurri Kán 2011.05.27. 13:14:53

Legszebb szieszta-idő van, úgyhogy... :)

Zelefánt 2011.05.27. 13:16:49

@Albino Vernyul:
Lehet, egy egész ázsiai programozó team dolgozik lázasan egész nap, hogy meg legyen az a szűk háromnegyed órányi felvétel, ami egy öfihez feltétlenül szükséges...
Nem értem viszont, hogy miért nem rajzolják meg inkább CGI-vel, hiszen a gépekkel mozgatott bábok kora a filmiparban már rég lejárt...
És még a mozgásának természetellenessége sem tűnne fel senkinek, azt hiszem.

Akármi Áron 2011.05.27. 13:23:42

@gyvy: Akkor kezeket a paplan alá és kellemes pihit!

Akármi Áron 2011.05.27. 13:24:44

@gyvy: Na bassza meg, jól elcsesztem, paplan fölé, pardon-pardon!
Most mán mindegy, így marad!

Hurri Kán 2011.05.27. 13:25:39

@Akármi Áron:
Na ez az...akkó nincs pihi :DDD
Ne mérgelődj, az a geci osztrák a hibás :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.27. 13:26:46

@gyvy: kaptál választ is:) Ha kitaláltad:), segít a párom a szerkesztésben, jó?:P

Hurri Kán 2011.05.27. 13:29:33

@ladyandhenk:
??? Van egy egypetéjű ikertesód??? :DDD
Ma teljes mértékban deviáns és beszámíthatatlan vagyok, csakmondom :DDD

lobster thermidor 2011.05.27. 13:33:48

A fotón tahó Prolivérnek szimplán csak az izzadság ütött át a pólóján, vagy lezabálta magát?

A torz vinnyogó vihogásáról most inkább nem mondok semmit.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.05.27. 13:34:04

"Tedd szét a lábad! Ez az! Jobban, nagyobb terpeszbe! A fenekedet egy kicsit lejjebb, úgy, a lábfejedet meg fordítsd befelé! Ez az, így jó lesz!" ...

folyt itt:
mindenamino.blog.hu/2011/05/27/mit_csinal_toth_krisztina_a_magas_labdaval_kerdezi_brr

A tegnap éjszakai Olga-kínzás után, őszintén nem tudom, hogy kinek ajánlanám szívesen ezt a szöveget kijózanodásra:

Olgának? Olivérnek? A "nagy" Alekosznak?

Akármi Áron 2011.05.27. 13:41:21

@gyvy: pont erre gondoltam én is, én hibás nem lehetek, max. fogyatékos, mert mindig előbb jár a kezem, mint a szám...vagyis az agyam:DDDDD

Vamp-ír 2011.05.27. 13:49:33

az jutott eszembe, hogy az idei nyaraláson - már ha lesz - nem az fogják az ember után kajabálni a helyiek, hogy Szeretlek Magyari! meg Shakira! meg Csá csumi csá! hanem, hogy Szeretlek Álekosz! :(O

Vamp-ír 2011.05.27. 13:50:19

@Akármi Áron: Ez néha jó is tud lenni, nem? :D

Akármi Áron 2011.05.27. 13:52:13

@Vamp-ír: :DDD két gyakran között jó, a van néha is, még szép:-)))

Akármi Áron 2011.05.27. 13:55:10

Na menek nagyanyó veteményébe, megnézzük a növény-gyűjteményét, felismerhetőek-é??DDD
Este csatlakozom a csapathoz!

Vamp-ír 2011.05.27. 14:02:03

Ajánlom, a Hogyan ismerjük fel, hogy érett-e már a kender c. könyvet. :)))

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.27. 14:08:27

@LillaB:

OLGA!!!!! kár, hogy nem vagyok férfi, berohannék a vilába és kimentenélek!

Olyan szempontból mondjuk hasznos volt Olga meggyötrése tegnapelőtt éjjel, hogy legalább már nem fog várni rá odakinn. Minden megtudott az icipici zsebalekoszról, amit tudnia kell, hogy leszarja a fejét.

Aztán Olga látni fogja az öfit is, amikor Alekosz otthagyta a padon a pályaudvaron és elment telefonálni Verocskának. Ami ráadásul előre bele volt írva a forgatókönyvbe, hisz különben, hogy került volna a telefon a villába a konyhypultra... Úgyhogy Olga kijózanítása hamarost megtörténik.

De legyen csak az icipici zsebalekoszé a műanyaglány, amíg annak be nem nő a feje lágya és úgy otthagyja ezt a körülményeskedő zsebhokizót, mint annak a rendje...

Alekosz max. egy mindent eltűrő rabszolgával bírná ki az együttélést, ezt megkaphatta volna Barbitól, de Veronika hamar le fog lépni, talán a legközelebbi cipőtisztítófeladatig kibírja, és még előtte a görög tengerpartot persze...

dr. gernika 2011.05.27. 14:17:44

"Remélem, a köldökszöszből nem szőtt magának takarót"
LOOOOOL

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 14:33:23

@MÁRIA TERÉZIA: ahol majd kunkori hajú nagyorrú görög olajbogyó-bárók káliméráznak neki:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.27. 14:46:23

@Ayesha:

Tulajdonképpen Olivér szervezett egy nőt pár hétre Alekosznak a tengerpartra (mert tengerparti nyaralást a vv4-gyel is nyert... és közben mindenki megszedte magát...

Alekosz, Olivér gondolom sokat keresett, és a volt vv4-es szereplőknek is csurrant-cseppent..

Veronikának viszont egy fél szájfefújásra, vagy mellpótlékvisszavarásra se lesz elég a a 300.000 fts vásárlási utalvány fele, meg a kerti garnitúra, amit előbb le kéne vásárolni és túl kellene adni rajta..

Nagyon olcsón adták magukat a lányok, de Olgának ebből a szereplésből lesz még rendes filmszerepe, na mibe?

Én mindenesetre drukkolok neki!

dr. gernika 2011.05.27. 14:50:05

Nem láttam tegnap, de hálisten, hogy Olgának kinyílt a csipája. Tudtamén, hogy Verocsfogja elvinni a naaaagy főnyereményt.Broáf.

csicserierika 2011.05.27. 14:56:27

szerintem pedig minden okkal történik, előre meg van rendezve a végjáték a fináléig. Alek már tudja, hogy ki lesz az.
Mondom, szerintem. szeretem az összeesküvési elméleteket :)

csicserierika 2011.05.27. 15:00:32

@csicserierika: ja, és ezt az is alátámasztja, hogy azt mondta Alek, hogy azt viszi görögbe, aki kisebb teher a repülőn.
Nem akar túlsúlyt fizetni :)
Méghogy szilikon mell csináltatás ?
Nem fognak egy felesleges fillért sem lehúzni tőle :)

LillaB 2011.05.27. 15:01:29

:) egyes trükkös hírforrások szerint már pánikrohamában a rendőrséget is kihívta

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 15:04:28

@LillaB: ezen nem csodálkozom, a fél év alatt velem is többször előfordult, hogy azt álmodtam, írom a posztot. :)
meg olyan is volt, hogy azt álmodtam, kommentelek, reggel meg kerestem és nem találtam. :))

apolka11 2011.05.27. 15:12:43

Hát, Olga lehet, hogy úrinős, de a második kép épp egy elég fura pillanat, több értelmezése van
Olga lábai elzsibbadtak, Olga hullarészeg

de én a lányomat pont így pisiltetem a játszótéren:)

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 15:19:13

@apolka11: én azt hittem, kakilnia kell.

LillaB 2011.05.27. 15:26:37

@Hódos Hajnalka: én ugyanezt vizsgával! Reggel legnagyobb bánatomra, mégsem mentem még át energetikából :D
pedig igazán, ilyen szemét álom, kétszer ugyanazt :)

nowo 2011.05.27. 15:31:28

Barbaráról,aki azt nyilatkozta,hogy megálmodta rémálmában,hogy Alekosz visszahívja Olgát,és erről be is számolt Alekosznak:
Lehet,hogy ez a szerencsétlen lány adta a tippet annak a beteg állatnak,hogy hívja vissza Olgát???
A nyomorult!
Majdnem 100%-ig biztos vagyok abban,hogy Barbara volt a legőszintébb és vele járt volna a legjobban Alekosz.
Ez a szerencsétlen,szolgalelkű lány élére állította volna Alekosz összes cipőfűzőjét és zokszó nélkül kiszolgálta volna a hajmeresztő,beteges rigolyáit.
Olga és Veronika olyan messze állnak ettől a típustól,hogy elmindhatatlan.

Különösen azt tartom kegyetlen játszmának Alekosz részéről,hogy beerőszakolta a katapultba a lányt,majd elvitte a szülői házba,holott már akkor tudta,hogy el fogja küldeni,méghozzá a múltja miatt.
Ez volt a legaljasabb húzása az egész játék során!!!
Ahogy tegnap szemrebbenés nélkül hazudott Olgának a vasútállomáson,simán elképzelem,hogy Barbarának is hazudott,amikor azt mondta,hogy nem számít a múltja.

Na és ahogy tegnap este viselkedett az ágyban,amikor elkezdett hisztizni a rózsaszirmok miatt...
Komoly pszichiátriai eset volt!!!

Ja,és még Olga valószínű nem látta azt a rész,amikor a cipőjét pucoltatta Veronikával...Akkor mutatta meg először számunkra is az igazi arcát.
Szerintem,ha látta volna,tuti nem ment volna vissza hozzá.
Tegnap nagyon jól megfogalmazta,hogy ahogy Alekosz viselkedett,egy teljesen más embert látott maga előtt,mint addig.

Szerintem tegnap Olga végérvényesen kiábrándult Alekoszból!

Az lesz a csattanó,ha a végén nem is áll oda,hogy kettőjük közül válasszon vasárnap.
Az lesz csak a pofára esés Alekosz részére!

De meg is érdemli,a beteg állatja!

nancsi 2011.05.27. 15:35:06

azért az "Olga olyan a fejed, mint ez a lámpabúra" volt a mélypont. Olga helyébe meghúztam volna a vészféket...

apolka11 2011.05.27. 15:44:20

@nowo: Az nekem is megfordult a fejemben, hogy ha Barbara nem meséli el az álmát, talán meg sem fordul ez az egész A. fejében...

fran7 2011.05.27. 16:18:47

@apolka11: A baj az, hogy itt a hv-n bárki jobb forgatókönyvet írna, mint a retek, de nem biztos, hogy nézettebbet. Még a rajongó Barbinak is jobb ötletei vannak, mint Rubin Kristófnak.

2011.05.27. 16:21:30

@Ayesha: Jesszusom! Ahogy megnyitottam a linket Éva képével indul a cikk, majdnem szívbajt kaptam! :)

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 16:28:16

@beebeer: a többi hasonló cuccos nőnek is kazalhajat csináltak:)

Zuzimama 2011.05.27. 16:28:48

A végét, a hisztit pont nem láttam.
De! Ami még fontos volt: eeegen, DÁ! Kb. olyan, mint a mindÉG. Boááááá....

dr. gernika 2011.05.27. 16:45:23

@beebeer: szüzanyám,még én is megijedtem, pedig figyelmeztettetek. :D

az én rózsám vasutas 2011.05.27. 16:50:03

Nem látok képet a grízes Tordasról
userserve-ak.last.fm/serve/_/46307471/Olivia+NewtonJohn+Sandy.jpg
Pedig a hasonlóság kézzel fogható
Nehéz szívvel de
S -4 pont

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 16:54:13

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Éva a rövid bőrdzsekijeiben, fekete cicanaciban tökre hasonlított rá.

2011.05.27. 17:05:24

@Ayesha: nekem elég volt Éva látványa, a többi képet meg sem néztem. :)

A mai adástól már előre félek egyben biztosítom Hajnit mélységes együttérzésemről. Tervezem, hogy az "álomrandi" dialógjait szó szerint rögzítem, még jól jöhet, az is lehet, hogy elküldöm Tarantinonak, hozzon össze belőle valamit. Már ha tud. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 17:06:25

@beebeer: érdekes testű emberek vannak a képeken, a cuccok között akad 1-2 hordható.De sok az ilyen húdeművészi is.

2011.05.27. 17:08:15

@gernika: ki kellene tenni egy 18-as karikát legalább, Éva mint Medúza, legalább a fodrász-sminkes páros humoránál volt. :))

MegLepke 2011.05.27. 17:17:01

Jajj már, Olgit azért kellett visszahívni, mert csavar kellett a sztoriba. Nem lennék meglepődve, ha így lett volna eleve a szerződése a zoroszlánynak cserébe a letelepedési engedélyért. Virsliset meg bent kellett tartani, mert meghökkentő, szánalmasan nevetséges az örökkévaló affektálása, ráadásul Alekosznak egy lehetőség, hogy végre egy ilyen nőt dugjon meg, akinél egyébként soha nem lett volna esélye. Legalábbis eddig. Nem tartom kizártnak, hogy a végén megdugja Virslis Lányt, aztán Olginak adja a kulcsot, aki nemet mond neki. Így a választottja mégiscsak Barbi lesz. Ez volt az első és egyben utolsó hosszabb eszmefuttatásom e műsorról. Mai randira javaslatom: üljenek ki egy tanyára bicskával, szalonkával, meg egy pálinkával és énekeljék el a Csicsónét...

2011.05.27. 17:28:10

@MegLepke: Ok, jöjjön a Csicsóné, de könyörgöm, 30 percig? Legalább ennyi idő a műsorból az "álomrandi"... Hálás leszek, ha vége lesz, tegnap már olyan voltam, mint a Terka néni a Valami Amerikából, fennhangon anyádpicsájatebarom-oztam, azt hiszem a Sisis résznél... Még szerencse, hogy dolgoztam közben.
Azt hiszem én még egy ilyen felfuvalkodott tudatlan gyökeret nem is láttam, mint Alekosz. Szerencsés ember vagyok.

csicserierika 2011.05.27. 17:34:49

nincs még fent promo a mai öf-ról.
l. történt valami
2. nem történt semmi
3. elfelejtették feltenni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.27. 17:38:09

@MegLepke:

Az milyen volt már, hogy vacsora közben azt mondta neki, a zsebhokizós, hogy eddig mindig olyan lányok vonzódtak hozzá mint Olga (leégett a pofám az icipici Alekosz nagy hazugságától), most viszont egy olyan jó csaj, mint a Vera is vonzódik hozzá életében először, sőt Lelkesedik érte!

Mindezt az Olgával való "álomrandija" közben mondta. Annyira jó, hogy nem velem randizott, mert ha nekem ilyet mond ez kis nárcisztikus fkalap, aki képtelen úgy elmenni egy tükör, vagy ablak mellett, hogy meg ne nézné magát benne, lecsaptam volna, mint a villanyórát. Oszt annyi.

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 17:50:57

@MegLepke: mi van Lepike? leesett a májkroport?

Talpig Jimmy 2011.05.27. 18:01:07

lett volna két jó kép, de az egyikbe Olivér, a másikba Gombi rondított bele :(

csicserierika 2011.05.27. 18:13:13

na, mégis csak felrakták:
most Olgát hívja fel a Veronka randiról.
Mondom én, hogy előre koreografálták.

freemind93 2011.05.27. 18:15:29

megprobaltam, es nem bejott?? ma is sikeres napom van!

freemind93 2011.05.27. 18:29:55

azt egyebkent felvetette mar valaki, hogy ez azert mennyire egy hiteles musor? benko, vv, stb. posztok alatt folyamatosan tema volt, hogy akkor most megrendezett e vagy sem.

ez mara kiment a divatbol, belefasult mindenki, vagy tenyleg evidens az, hogy ember ilyet irni/rendezni nem tud?

Albino Vernyul 2011.05.27. 18:34:23

@freemind93: Ez mar annyira szar, hogy senki nem torodik vele.. Azert az elejen kozrohej volt, hogy Alek fuleben fules volt...:)

fran7 2011.05.27. 18:34:46

@freemind93: Ez itt nem kérdés. Mindenki tudja, hogy megrendezett. Ez kb. annyira természetes, minthogy egy republikánus szerint George Bush jó elnök volt. A Mikulás meg a fűtő bácsi volt az oviban.

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 18:36:27

@fran7: szerintem a mikulás egy kérdés, amire a válasz az, hogy a segged. (mármint nem a tiéd, csak érzékeltettem egy fiktív beszélgetésst:))

csicserierika 2011.05.27. 18:39:30

@Albino Vernyul: a fülesben instrukciókat adnak, hogy hova álljon, mikor kezdjen, de elhiheted, hogy amit mond azt saját szövegkörnyezetből meríti .)

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 18:42:30

@fran7: szánalmas szóvicceim egyike, szóra sem érdemes:)))

fran7 2011.05.27. 18:43:14

@csicserierika: Gáspár Győzőről sem hitte senki, hogy megtanult szöveget nyom le. Akkor még ma sem ment volna le az első rész.

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 18:48:07

valaki tud nekem organizálni Olgáról olyan képet, amit jól ki lehet nagyítani?

csicserierika 2011.05.27. 18:49:02

@fran7: na, de Aleket láttuk fél évig, ott is ilyen hosszan és körülményesen fogalmazott.

freemind93 2011.05.27. 19:01:44

@fran7: jogos, tenyleg arrol van szo, hogy teljesen termeszetes a rendezettseg, hiszen a szerencsetleneken szorakozunk valojaban.

nem tudom, ki, hogy van vele, de en azert olvasom a hogyvoltot e csodas musorrol, mert erdekel hol van a legalja. trash.

freemind93 2011.05.27. 19:08:54

@Ayesha: nem erre szoktak azt mondani, hogy jfgi, avagy a google a baratod? :)

www.sorozatguru.info/wp-content/uploads/2011/05/OLGA.jpg

ez egyebkent vicces, a google (es persze a tobbi) kepkeresovel kapcsolatban, hogy az "olga alekosz" kifezejezesre az elso par tucat kepben szerepel togyan, sarko es obama is :D

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 19:09:23

lilu már megint hogy néz ki? :S

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 19:11:42

@freemind93: jó jó, csak a legtöbb kép amit találtam, pixeles, ha nagyítom. köszönöm azért! ez tökéletes lesz.

amúgy a Házibuliban volt ez a zene, aminek most a zongoratémáját nyomják. Amikor a szülők nyaralni voltak.

freemind93 2011.05.27. 19:14:14

@Ayesha: megkerdezhetem halkan, mire kell? :) hatterkep, poszter, meg akarsz valaki ijeszteni, ... ? :)

Zelefánt 2011.05.27. 19:15:15

Olga megkezdte a hadműveletet, de az első csatát elveszíteni látszik...

Zelefánt 2011.05.27. 19:18:34

@MegLepke: Ha a Kacsacsőr-szerű lényeknél nem volt eddig semmi esélye, akkor ez azt jelentheti, hogy V most előrelépés számára.
Télleg?...Lehet ilyen?

dr. gernika 2011.05.27. 19:21:12

Szerencsétlen Veronika. A barmok kint hagyják a napon a bőrüléses cabriót. :S

Olga milyen vállalhatóan néz ki reggel smink nélkül is!
Amúgy tipice orosz mentalitása van, párom és az anyukája is ilyenek.

Zelefánt 2011.05.27. 19:22:25

Olgának vonat, Kacsacsőrnek Rolls dukál?...
Hú baszki, ezzel a képződménnyel három percet is lehetetlen lenne kibírni bundás indulatok nélkül -- már számomra legalábbis...

Sir Integra 2011.05.27. 19:22:46

Jahogy ez egy teljes SE reklám. Nem baj, nem fáj. Túlzottan.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 19:22:55

@gernika: te is szoktál a pároddal "rángyizni", mint Olgica?

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 19:23:02

Olgán most mi van??? ruha vagy felső bugyival?

dr. gernika 2011.05.27. 19:24:23

@KancsiPista: Tegnáp rángyiztunk. :) Amúgy neki nincs akcentusa, ő itt nőtt fel, az anyukájának viszont ilyen, mint Olgának.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 19:24:54

veronika segget megegette a mubor, hehe! OdacsapnÁk, hogy elmujjon neki, e!

MegLepke 2011.05.27. 19:25:08

@beebeer: :))
@MÁRIA TERÉZIA: jaja, nagggyon ért a nők nyelvén:DDD Ebből a műsorból inkább egy Amerikai pite jellegű szerencsétlenkedést kellett vón összehozni. Az illett volna hozzá és még vicces is lehetett volna. Talán. Bár nem kétlem, hogy megcsinálják még ezt is a végén...

@Ayesha: le bizony:D éppen várom, hogy kész legyen a vacsora, miközben ezek bogarakat elemeznek:D
@Zelefánt: igen, lehet. Neki ez egy jó nő, és soha nem volt még jó nője szerintem. Vagy más se.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 19:26:48

@gernika: Valahogyan nekem szexinek hat ez az akcentus, foleg egy melyebb hangu no szajabol... foleg ha meg a szaja is mely, nem csak a hangja ;)

ilovecooking 2011.05.27. 19:27:00

@Ayesha: Nem tudom, de nekem kellenek azok a lábak, főleg a combjai...

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 19:27:34

máááár elnézést, de rohadjak meg, ha Virsli 48 kiló...a vaskos combok nem erre engednek következtetni. (nem bántom, mert jó az alakja, de 48...)

Zelefánt 2011.05.27. 19:28:18

@gernika:
Kissé labda a feje, de bájos a zákcentusa.

Találtak valami hatlábú fertelmet, ami a sétányon szembemerészkedett velük, ez a barom meg elővett egy rovarhatározót(!), és nekiállt találgatni, mire is hasonlíthat leginkább, a ribi meg elájult, hogy Tajgetosz mennyire ért a rovarokhoz meg a növényekhez!!!...
Eszméletlen (vagyok)! Orvost(!) Pszichiátert(!)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 19:28:59

hat, lehet, hogy hotdogos vera vicces sokak szerint, nekem sokaig nem konyorogne, hogy menjek mar at hozza a szomszedba megnezni a laptopjat... :)

MegLepke 2011.05.27. 19:29:04

@Ayesha: szerintem simán lehet. Én amikor a legvékonyabb voltam, akkor voltam 47 kg. A combom akkor is izmos volt. Ő is pici lány állítólag. ha nincs 160 centi, akkor lehet annyi.

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 19:30:38

@MegLepke: én se vagyok 160 cm, 156 vagyok, de 48 kilós koromban törékeny voltam, nem úgy, mint most.
A lepkecomb lehet izmos, de a virslicomb nem.:))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 19:32:52

@MegLepke: beszeljetek mar meg, kinek milyen formas a combja, feneke, legy szives, nem vagyok meg elegge beindulva :)

csicserierika 2011.05.27. 19:34:04

@ladyandhenk: biztos az Urálon túlró jött és Alek földrajzból is jó :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 19:34:32

alekosz meghallotta a bogar lepteit, aztakuurva!
Chucknorris elmehet a picsbe, itt van alekosz:)

Zelefánt 2011.05.27. 19:35:00

Meg van ez írva előre, kérem.
Most a felfújtszájúval is össze fog egy kissé kapni, "hogy kellőképpen fenntartsa az izgalmat a végkifejlet előtt", ugye.
Romantikus vígjátékok alapsémája ez, az utolsó húsz percben valami félreértéssel éket kell verni az álompár közé, hogy annál nagyobb legyen a hepinessz, amikor a vége-felirat előtt végre egymásra találnak.

Akármi Áron 2011.05.27. 19:37:13

@Ayesha: így igaz, virslicomb, parizer lábak, nagy segg, ilyen fiatal korban.
Én 162 cm vagyok 52 kg jelenleg is (harmincéve legalább) tornáztam, pingpongoztam stb. törékeny alkat vagyok, bár vékony csontozatú.
Nekem sokkal csinosabb Olga és nem azért mert magas, modell alkat, hanem mert arányos.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 19:37:18

@Zelefánt: ha igy van, ahogy irod, akkor ez egy szatiraba fordulo vigjatek, baszkikam

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 19:39:02

@Akármi Áron: én nem voltam soha anorex, de látványosan törékenyebb benyomást keltettem 48 kilósan, mint akár virsli. Most már sajnos nem így van, de az amúgy is 20 éves koromban volt.

dr. gernika 2011.05.27. 19:39:14

Hű de jó csajok az Olga barinői! :)

MegLepke 2011.05.27. 19:39:56

@Ayesha: oké, elhiszem neked. tudod, nálam csak hang van, kép nincs a tévén továbbra sem.:D
@KancsiPista: bocs, ezt nem gondoltam, hogy ennyitől...:)

dr. gernika 2011.05.27. 19:40:27

@Ayesha: Valaha én is voltam 48,5 már elhinni is nehéz, perpill az 58,5-nek is örülnék. De azt hiszem, én is vékonyabb voltam, mint ő. Lehet, nagyon alacsony.

Zelefánt 2011.05.27. 19:40:38

@MegLepke:
Sokat gondolkodtam azon, mivel lehetne értelmet adni ennek a rettenetes sorozatnak, mire végre rájöttem a pofonnál is egyszerűbb megoldásra:
a gépröhögés!
A párbeszédek alá kevert mesterséges közönségreakcióval még külföldre is el lehetne adni abszurd humorú sitcom-ként ezt az izét, és Tajgetoszt is szárnyára vehetné végre a jól megérdemelt világhír.

Akármi Áron 2011.05.27. 19:41:15

@KancsiPista: van ebben az Olgában valami, ami úgy natúr figyelemfelkeltő.
Kifejezetten természetes szép. egyszerű volt reggel, smink nélkül. A két kis gödröcske az arcán bájossá teszi, amikor mosolyog.
Sokat olvastam ma róla, ugyanilyen az egyetemen is, szerény, halk, kissé zárkózott nyilatkoztak a szobatársak.

Zelefánt 2011.05.27. 19:43:09

"Veronika, most bekötöm a szemed, és megmutatom neked...mi fán terem a gravitáció."

MegLepke 2011.05.27. 19:44:56

@Zelefánt: hát ez tényleg olyan. Elképzelem, amint Dolák-Saly felvezeti, mint Winnetout annak idején.:)

2011.05.27. 19:45:23

Űrkutatás, bammeg, űrkutatás???? És mondd csak kicsi csillagom, azt ugyan tudod é, hogy mi az az asztronauta??

2011.05.27. 19:46:30

Ja, sziasztok amúgy. :DDD

csicserierika 2011.05.27. 19:47:54

@tandora: most akkor melyik a Csimpi és ki Tubi Tubi ?

Akármi Áron 2011.05.27. 19:49:25

@Zelefánt: jaj, nem vagy te egy kicsit bogaras:-))))))))
Én azt hittem növényhatározóból nézték ki a bogárkát, mert úgy jött vissza Verához, hogy hoztam egy növényhatározót:-)))

csicserierika 2011.05.27. 19:49:40

@tandora: szia, a kérdés nem neked ment, csak úgy bele az éterbe :)

ilovecooking 2011.05.27. 19:52:15

Tudom már, h honnan volt ismerős Virsli! Teljesen úgy néz ki, mint a Macskafogóból az egyik bérgyilkos patkánycsaj!

2011.05.27. 19:52:25

@csicserierika: huhh, megkönnyebbültem. Akkor abba is hagyom a körtelefonokat a baráti körnek, hogy hátha tudja valaki a választ. :DDD

2011.05.27. 19:53:03

@ilovecooking: hogy neked mennyi eszed van! És tényleg! :)

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 19:53:04

és még a hepigeng is összeáll a Végső Döntésre, sírok.

pojaca 2011.05.27. 19:53:25

@MegLepke: Ha nagyon kívánja a szemed, nézd onlájn: onlinetv.comyr.com/adas1.html

2011.05.27. 19:54:05

@Hódos Hajnalka: és a hipphoppbojsz ugrálja majd körbe őket ha kijönnek kézen fogva.

Hurri Kán 2011.05.27. 19:55:44

@Hódos Hajnalka:
Jó estét, Lady Lumberjack :D

2011.05.27. 19:55:55

Aztaqrva. 100 rugóból 50-et a feketére, 50-et a pirosra. Hínnye, ezt a vakmerőséget...

Zelefánt 2011.05.27. 19:56:17

Alek Bond bevonult a kaszinóba, és most megmutatja, hogyan játszott el egy ötszázast egy vidéki kocsmában, és hogyan nyerte el ezzel az ötvenötnek kinéző ötvennégy éves kocsmárosnő kegyeit.

Hurri Kán 2011.05.27. 19:56:23

@MegLepke:
Ússzintén! Mogyorós ;-)

Hurri Kán 2011.05.27. 19:57:08

@Zelefánt:
Nem. Ugye nem? :DDD

@tandora:
Semmit se bíz a véletlenre :D

Zelefánt 2011.05.27. 19:58:42

@tandora:
Profi és menő, nem?

De a csaj sem volt semmi:
"Te ebben hiszel?"

Huhúúú.

dr. gernika 2011.05.27. 20:00:50

@Hódos Hajnalka: Megkoronázza a műsort,úgymond.

penelope garcia 2011.05.27. 20:01:15

@Ayesha:

Anyám 163 centi alacsony volt 20 évesen, és 48 kiló. HATÁROZOTT combokkal.
Szóval, én elhiszem a csajnak, hogy annyi.

2011.05.27. 20:03:14

Ezeket az ízlésesen villogó neonokat vajon már Talma is használta vagy A. kifejezett kérésére szerelték be?

Zelefánt 2011.05.27. 20:04:27

És most jön az éjszaka, újratöltve.
Végül is Kacsacsőrnek két füle van, felborulna szegény, ha a másik kimaradna.
Vajon minden lyukat (módszeresen) végiglátogat rajta?...
És milyen sorrendben?...

2011.05.27. 20:08:16

@Zelefánt: naggggyon remélem, hogy most nem az orra jön, mert akkor elhányom magam.

csicserierika 2011.05.27. 20:11:24

zongorázni lehet a különbséget a két randi között. Veronkának eléggé odatette az old mobillal, repülővel, kaszinóval, míg Olga csak a vonaton zötyögött.
Így jár, aki nem ad csókot :)

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 20:11:40

Valakinek igénye van arra, hogy Csimpinek vagy Tubi-Tubinak szólítsam?

Akármi Áron 2011.05.27. 20:13:03

Mintha megugrotta volna Veronkát, vagy a főmenű ismét fülszex volt?:-)))Az az indító mozdulat nem volt meg?
(hogy miért nem puceráltam meg rendesen a szeművegem, jaj!)

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 20:18:11

még jó, hogy az Ayeshát maximum AJCSYH-nak lehet becézni.
Itt ülök Olgasminkben, csak fosakodik a gép:(

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 20:21:09

@MegLepke: ennek analógiájára a Youtube lehetne Youtubi.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:23:47

Ha leveszemma pollom, fazok. Ha feloltom, innak meg egy sort...

csicserierika 2011.05.27. 20:24:42

@Ayesha: majd vasárnap megtudjuk, hogy to be or not to be.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:24:57

inkabb felveszem, nem vennem a lelkemre, ha megfaznák

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 20:26:41

@csicserierika: :D

@KancsiPista: nekem meg úgysincs esti programom, hálás lennék érte :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:26:48

gyv, teneked azer nemmadokk sor, mer borozol!0

Hurri Kán 2011.05.27. 20:27:40

@Hódos Hajnalka:
A csimpi az nagyon jó lenne :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:28:16

@Hódos Hajnalka: hásszárbúúsz! Hogy all a polom? Igy al?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:29:09

inget? Ahhoz ember kell, meg a nyakkendohoz!

MegLepke 2011.05.27. 20:30:02

@Hódos Hajnalka: most méééér?:DDDD
@Ayesha: bazmeg, te ma mekkora hülye vagy:DDDD (ez bók volt ám)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:30:19

Olgaval egy baj van, el kell kuldeni fenykepeszhez. Hatha elohivja neki... Cicik

2011.05.27. 20:30:36

@Hódos Hajnalka: a legkisebb nagybátyámat szólítottuk Tibu-Tibu-nak, de neki sem volt igénye rá, ordított is érte eleget velünk.

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 20:31:26

ki a faszom ez a dzsonigold, már elnézést???

csicserierika 2011.05.27. 20:32:55

@Hódos Hajnalka: remélem, hogy a holnapi hv-ban fognak szerepelni a köv. szavak:
sas, kabóca, réti sikló, liliom, méhecske, valamint a Rajna.
Értéket képviselt a mai öf. a legfölsőbb szinteken :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:33:23

Johnnygold? Valami talpas cigimarka..

2011.05.27. 20:33:45

@Hódos Hajnalka: neeeem láttad még???? Napi büntinek kaptam egyszer a linket egy kedves ismerősömtől. Nem bírtam végignézni. A röhögéstől.

Hurri Kán 2011.05.27. 20:33:48

@ladyandhenk:
Természetesen. Most ébredtem :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:34:28

hazajott anya, vegigmegyek az egyenesen oda-vissza neki, oszt jobok visza

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:35:35

addig veracskanak a combjaseggehez hozza ne erjetek, az engem illet

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 20:36:14

@csicserierika: már megbocsáss, de közönséges réti sikló. hát hogy jegyzetelsz te?

@tandora: köll! azonnal! :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:37:42

mijaf.szomat keres johnnygoldnal az a flipcsart, bazeg?? Arra irtak neki fel bisztos fonetikusan az angol reszeket...

csicserierika 2011.05.27. 20:41:24

@Hódos Hajnalka: hoppá, a kabócában bizonytalan voltam. Azt legalább sikerült eltalálnom? Nehéz folyamat ez az állandó tanulás :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:41:28

Liluuuuuuuuuuuuuuuuuu hooool vaaaaagy?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:42:54

A lilu szep, a lilu jo, a lilu minden penzt megeeer. Addide a lilut, a lilutadide, enalilutnekednemadom..

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 20:43:27

@KancsiPista: én a zuhanyzós jelenetnél felsikoltottam és leállítottam. :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:44:27

@Hódos Hajnalka: En is ott kezdtem el onanizalni, te is, baszki!

Soror Formoza 2011.05.27. 20:45:02

@Hódos Hajnalka:
Az a lila liliom nem noszirom (Iris) volt veletlenul? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 20:45:02

egyébként ő is sztárvendéglesz a vasárnapi végső döntésen, csak szólok :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:45:29

@gyvy: f@szt, meg egy kicsit telefonal a regiovezzel. Mingya lebasznak, h nem mosogattam..

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 20:46:11

@csicserierika: a kabócáktól megőrülsz Görögországban. Korfun alapzajnak számít, ahogy cirpegnek.

Hurri Kán 2011.05.27. 20:46:36

Meg kell néznem a vasárnapi műsort :D

@KancsiPista:
Addig igyá még egy kicsit :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:46:50

@Hódos Hajnalka: Nem is merlek, de azer megneznelek egy ilyen dzsinigolddal bezarva egy szoliba ket napra ;)

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 20:48:38

@Soror Formoza: meg van egy másik neve is, majd holnap megkérdezem a mamát, nem jut az eszembe.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:49:30

@gyvy: addig nemmegy kicsit iszok, hanem egy nagyot, kibojtoltem ugyis :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:51:52

na huzok a pek f@szara, keresek valami ertelmes tarsasagot, postas-zoli szomszedom mindig hajlando inni, ugy nez ki, mint hobo, arca mint louisarsmtrong hangja

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.27. 20:52:31

@gernika: Vonzó nő még így is Olga! Olga és barátnői intelligens, vonzó, természetes nők!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:53:05

@Hódos Hajnalka: kemeny lennel, anyuci? Nyuszis papucsoddal kapna a kemeny seggere, mih?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:55:23

@Ayesha: Nem eppen. Inkabb olyan tenacious d tipus ;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:55:57

de a jazzmegaz az meg tellef fasza kis banda volt

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:56:51

Maugyvagyokhogyjolvagyokeszsebretennelek

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 20:57:35

@Ayesha: de figyelj, aszongya keres egy ÉRTELMES társaságot.
hát köszönjük, na :DDD

MegLepke 2011.05.27. 20:57:57

@Peter_Cs: szeva Peti, rég láttalak!:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.27. 20:58:48

na elnezest hogy elek/halok, viszontvalltaska mindenki! Hajni, csullagos otos megint a dolgozatod, mehetek hozzad korrepatalodni? ;) zoli bacsi mikormdolgozik??

2011.05.27. 21:00:38

NagyonOFF. A barátok köztben az új srác a Non-stop-os arc? Aki a magyar robert patiszon? :D Az színész? Vagy ez nem követelmény?

dr. gernika 2011.05.27. 21:00:43

@Peter_Cs: Igen. :)
Évád megkapta a tévéjét, láttad a Reflektorban?

2011.05.27. 21:02:00

Bár .. így jobban belegondolva a színészi képesség az eredeti patiszonnál sem volt soha követelmény. :D

Akármi Áron 2011.05.27. 21:03:05

@KancsiPista: Nem a méret a lényeg:-)))))))

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 21:03:18

@KancsiPista: :DD majd megbeszéljük.

@tandora: az elmúlt hét évben egyetlen békát sem láttam, sajni nemtok segíteni :)

2011.05.27. 21:04:51

@Hódos Hajnalka: nálam sem követelmény, hogy kövessem a cselekményt. Időnként ott marad a tévé, így időnként látom. Most időnként van. De már lényegében csak a Mikit meg az Andrást ismerem. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.27. 21:06:30

Ez a két "álomrandi" maga volt a katasztrófa! Alekosz kőbunkó módon mindkét nőt a másikkal húzta, nyomta a hülyeségeit és besértődött, ha jogos kritika érte. Veronika kapott külön lánybúcsúztató bulit, megfelelő személyekkel ez Olgának is ugyanúgy kijárt volna!!!

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 21:08:34

@tandora: valami rémlik :))

@Peter_Cs: Peti ne túráztasd magad, a két lány egészen más típus, Veronikának élmény kell, pörgés, Olgának inkább intimitás, beszélgetés.
Jól nézett volna ki egy zajos buliban, tényleg...

Hurri Kán 2011.05.27. 21:08:52

A holnapi randira tényleg Steiner Kristóffal megy?

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 21:10:05

@Peter_Cs: Olgusnak beküldték volna a barátnődet, Évát:)))

Akármi Áron 2011.05.27. 21:15:11

@Peter_Cs: ja és minőségileg is nagy különbség volt a két "álomrandi" között. Sokkal!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.27. 21:15:42

@Hódos Hajnalka: Olgához inkább a baráti beszélgetések illenek, az igazságosság nevében bent hagyhatták volna egész éjszakára a barátnőit egy kis eszmecserére.

kitikati 2011.05.27. 21:32:06

@gernika: Mit csilált a Reflektorban? Vezette?

MegLepke 2011.05.27. 21:45:10

@gyvy: hülyegyerek! Kiköptem a bort a röhögéstől!:D

Hurri Kán 2011.05.27. 21:46:14

@MegLepke:
Olvasás közben ne igyál :D

2011.05.27. 21:52:31

@MegLepke: erről jut eszembe. Kéne ide egy pohárnyi bor, hogy nekem is legyen mit kiköpnöm a röhögéstől.
Valami fehér.
Egy chardonnay-re szavazok azt hiszem.
Na egs. :)

dr. gernika 2011.05.27. 21:53:21

@buppi: Dehogy, csak mutatták, ahogy fapofával átveszi a tévét, és mondta hogy Vámpírnaplókat fog nézni rajta.

Hurri Kán 2011.05.27. 21:53:43

@tandora:
Nekem alacsony a vérnyomásom, nekem vöröset kell innom :)

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 21:55:46

@tandora: kámpáridzsúzt tolok. egs.

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 21:57:58

kérek irsait. a hajam is full boglya most.

MegLepke 2011.05.27. 21:59:06

@tandora: én is chardonnayt nyomok - ahogy mindig.:) Akkor igyunk a naaaagy választásra!:D

MegLepke 2011.05.27. 22:00:24

@gernika: ejj, kezdek ittasodni. Azt olvastam, hogy faRpofával:D

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 22:01:11

@MegLepke: lájvblogolom, de pszt. még nem publikus :)

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 22:01:21

Jéjzusom. Tesóm Dopemant hallgat (ez nem gond, mert én is szeretem) de most épp RÉGI VILLARAP megy:D:D:D
Okivagyokapám...

Hurri Kán 2011.05.27. 22:03:02

@MegLepke:
Khm... az a rohadt osztrák, azzal mindig csak a baj van :D

kitikati 2011.05.27. 22:08:39

@gernika: És a médiákos karrier? Arról semmi hír?

2011.05.27. 22:10:02

@MegLepke: oké, ihatunk akár erre is. :)
@gyvy: hmm... na a jövőben én is erre fogom fogni a megveszekedett kadarka mániámat :D
@Hódos Hajnalka: kámpáridzsúz helyett én kámpáritonikot szoktam. Istenkirály az is.

dr. gernika 2011.05.27. 22:10:18

@buppi: Basszus én csak véletlenül láttam a tévében, nem a sajtósa vagyok. :)

kitikati 2011.05.27. 22:14:42

@gernika: Jó duma... véletlenül...Nem szégyen az!

Hurri Kán 2011.05.27. 22:14:54

@tandora:
Lehet arra még 17 másik okot is találni :D

MegLepke 2011.05.27. 22:15:18

@Hódos Hajnalka: oké, halkan mondom (ott leszünk - én biztos!):)
@gyvy: osztrák? mi, ha?

Hurri Kán 2011.05.27. 22:16:03

@MegLepke:
Freudnak hívják a bácsit :D

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 22:19:35

@tandora: akinek a kedvenc csókjelenete úgyszintén a Túl a barátságon c. film csókjelenete, annak mindent elhiszek. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 22:21:31

jóvan. Most irsai helyett öcsém iderakott nekem egy hideg sört. jólesz.

MegLepke 2011.05.27. 22:21:37

@gyvy: óóóóó, hát hogy gondolod, hogy egy végig dolgozott hét és 3 pohár bor után képes vagyok efféle asszociációkra?:D

Hurri Kán 2011.05.27. 22:24:03

@MegLepke:
Határozott véleményem, hogy 3 pohár bor sok esetben javítja a hölgyek asszociációs képességeit ;-)

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 22:25:42

én a nagy duettel zsibbasztom magam (meg a kámpáridzsúzzal), mermostköll, de könyörgöm és most felröhögtem kaszatibin.
drágáim, van ilyen szám, hogy partiarc?
és én erről miért nem tudtam eddig??

és ha van, akkor már csak egy kérdés maradt.
mi okból?

2011.05.27. 22:29:12

www.youtube.com/watch?v=C8-kSUqXlyQ

Csak, hogy mindenki tudja, hogy miről is van szó. :)

2011.05.27. 22:30:57

Én már csak azért zsibbasztom magam a nagy duettel mert még megy a mosógép és gyaníthatólag nem fogja kiteregetni magát a ruha.
És most esett le, hogy ez a szám SP saját szerzeménye volt. Hát, király. :S

MegLepke 2011.05.27. 22:31:28

@gyvy: öööö, lehet:)
@Hódos Hajnalka: én képes vagyok ezt onlány tévén nézni, ha már alig láttam az egész szériát.:) Bizony van, nem olvasol elég velvetet, tavaly promózták ott, majdnem visszamaradtam a fejlődésben, ha nem lennék ennyi idős.

2011.05.27. 22:35:18

Jujj, felnéztem a plafonra. A lámpa fénykörében többféle repülő rovar hancúrozik. Gondolom egy részük csíp is.
Ne bámuljátok a plafont szerintem.

Hurri Kán 2011.05.27. 22:37:45

@tandora:
Nézd a pohár fenekét :)

@Hódos Hajnalka:
Mint az országút :D

Zelefánt 2011.05.27. 22:42:41

Mindenki vedel, mint gödény; még a tévében is isznak...
Én meg gályázom.
Emészt a sárga muskot...irigység.

Aki először lát nagy rózsaszín állatot, amelynek elöl és hátul is van farka, az írjon, ha még tud, és meséljen!

MegLepke 2011.05.27. 22:48:21

@Hódos Hajnalka: én akkor be is írtam, hogy bezzeg a mi időnkben a Manhattan együttes, na az vót a zene!:D
@Zelefánt: ilyenkor dolgozol??? tán escortozol te is?:D

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 22:53:55

@Zelefánt: hagyd a melót a faszba, gyere, megmutatjuk, milyen a szerelem a legfölsőbb szinteken.

@MegLepke: az :)))

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 22:54:21

@MegLepke: bazzzeg Manhattan. Stólbuci és a rosszvagyokdehasználhatatlan.

Lehet h Zelefánt Alekosz cserbenhagyott váltótársa.

Hurri Kán 2011.05.27. 22:55:59

@Ayesha:
Azér ne feledkezzünk meg az AD Stúdióról sem! :D

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 22:57:00

@gyvy: pfuj. Meg a Páratlan páros. tiszta modorparádé.

Hurri Kán 2011.05.27. 22:58:16

@Ayesha:
Látom, nem értékeld a kortárs magyar könnyűzenét. Nem baj, én sem :)

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 23:01:18

@gyvy: :DD az volt a két kicsi félhang egy kottafüzetben?

Hurri Kán 2011.05.27. 23:03:03

@Hódos Hajnalka:
Fogalmam sincs. Én általában papírrepülőt hajtogattam belőle :)

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 23:03:16

@gyvy: én a PP idején 16-17 lehettem. Az AD Studió tagjai meg már akkor elkezdtek vénülni, tehát nem lehettek a korteseim:)))))

@Hódos Hajnalka: jaj Hajni,erre roptad az uraddal?:)

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 23:03:43

jaj meg van az.. kb. ahogy a híd a folyót átöleli nánáná KIS PUHA VÁLLAD ölelem, aztakurva, az mi is?

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 23:06:39

@Hódos Hajnalka: kis puha párna. és az a hipermodrész dobrády ákos meg a szekeres adrien.

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 23:09:46

@gyvy: te velem akarsz kibaszni? :D
nesze
www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU&feature=related

@Ayesha: nem. az kis puha vállad. majmingyá megkeresem :))

Hurri Kán 2011.05.27. 23:11:01

@Ayesha:
Ha lesz itt egy olyan nap, hogy senki nem célozgat előrehaladott koromra, akkor pezsgőt bonok, úgy éjjek :DDD

MegLepke 2011.05.27. 23:12:46

@Ayesha: azaz!:)
@gyvy: nálunk két tábor alakult a két csapatra. Hetedikben komoly pozícióharcok folytak ám!:D

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 23:14:13

@Ayesha: nekem olyan nincs, férjem is most csak kábé. de béreltek egy kisbuszt, amiben nem volt fűtés és kimentek münchenbe '93-ban van halen koncertre (akkor jöttek át először európába) úgyhogy szted én táncoltam manhattan-re vele? :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.27. 23:16:02

@Hódos Hajnalka: A férjed jött át először Európába?:))

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 23:18:34

@gyvy: figyejjbaszki, überelhetetlen :D

www.youtube.com/watch?v=LLAFV8gRjlE

@Ayesha: ööö.... nem. a van halen :D

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 23:26:38

@gyvy: hát nekem ez kimaradt, bocsi. úgyhogy én nyertem és nem ér jönni a lambadával :DD

Hurri Kán 2011.05.27. 23:30:24

@Hódos Hajnalka:
Á, annál van még sokkal, se soooookall jobb :D

Azér én ezzel nem büszkélkednék ám, hogy nem ismerek ilyen zenei alapműveket...

Persze mit várjon az ember attól, aki Bódi Gusztira jár csápolni :DDD

Hurri Kán 2011.05.27. 23:34:05

@Hódos Hajnalka:
Én hálóing nélkül, csaxólok :DDD

Ez megvan? :)
www.youtube.com/watch?v=Obi4iELWJ3Y

Hurri Kán 2011.05.27. 23:37:51

@Hódos Hajnalka:
Az ultimate megtorlás az lesz majd, ha ezeket mind kiírom egy Cd-re, és vasárnap kisorsoljuk itt, a blogon a döntő után :D

HA sok Camparit iszol, mindig ilyen furcsa zenéket hallgatsz? :DDD

Hurri Kán 2011.05.27. 23:40:26

@MegLepke:
Úgy látom, a fiatalkori traumatikus zenei élmények mindenkinél megvoltak :D

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 23:41:41

éééééééés

www.youtube.com/watch?v=0Ihh8IHDYrQ

ezt ordítozva énekelem is :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.27. 23:51:51

jó,nyugodtan lefeküdhet mindenki aludni, már azt ordítom, hogy vamos a bailar, esta vida nueva.... :DDD
most már megvagyok magam is, köszi :DDD

Hurri Kán 2011.05.27. 23:57:03

@MegLepke:
Ha már a Mesternél tartunk, el ne felejtsük EZT:
www.youtube.com/watch?v=dtPuQYrnRwo
:D

Hurri Kán 2011.05.28. 00:03:20

Jóéjt mindegy, kinek :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 00:06:47

@MegLepke: letaglóztál, mint egy barmot :DDD
kész.
MegLepke a mai harc egyetlen túlélője :))))

@Albino Vernyul: na mi? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 00:07:20

......... végre, kitört a vihar.

Albino Vernyul 2011.05.28. 00:08:11

@Hódos Hajnalka: Tivornya.. A zenetol megreszegult holgyemenyek kortanca..:)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 00:11:34

@Albino Vernyul: ők kezdték.... :)

itt most tört ki. ideje volt :)

MegLepke 2011.05.28. 00:12:08

@gyvy: vááááááá:DDDDDDDDD
@Hódos Hajnalka: sejtettem.:) Nem ám csak ilyesmikre buliztam azzé':)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 00:29:59

csináljatok ilyen izét, petíciót, hogy hogyvoltozzam gál noémi ruháit. köszi.

jóccak :)

Albino Vernyul 2011.05.28. 00:30:59

Na csak nektek, bar kozben remegett a kezem az egeren, es Olitol kopkodni tamadt kedvem..:)
Tehat itt jottem ra tegnap, milyen topszli (bocs a magassagban kihivasokkal kuzdo holgyektol;) Veronika.. Aniko 169 centi+kb 4-5 centis sarku cipello, ehhez 49-52 kilo lehet most.. Hat ize, persze, hogy Veronika "vastagnak" tunik..:)

i51.tinypic.com/5x1y13.jpg

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 00:31:38

Jo reggelt kivanok! Ebredni kenemar!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 00:56:29

@Albino Vernyul: egészen kellemes. mint egy lavór lábvíz, de köszönöm. :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 01:06:55

Most akkor itt after hours vane?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 01:08:15

...alljunkosszemintketkicsitaho :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 01:09:26

...osszeosszeosszesszorulaszaam

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 01:11:02

...rajzoljpocsotaplakatnak.. tanithato olajfolt a mamadnak....nezemaspektrumooon...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 01:15:07

kanyrogakifliavajalattennikellmennikell... Felfalpedigalmodbanhittedhogyazittazmasholvan...baaadloveyougotmeonmykneesbaby...helloisthereanybodyoutthere...

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 01:16:39

@Albino Vernyul: az egyik publikus kedvenc számom :)) csakittcsakmostcsakneked :)
www.youtube.com/watch?v=PWgvGjAhvIw

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 01:20:10

Lanyok, ti mennyiert nem undorodnatok, ha alekosz meg akarna csokolni?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 01:20:52

azhat, de hiaba hajnalkadragazokenittnekedbaszod, hanemveszedalapot

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 01:27:06

tudtad, h ez a pezsgo is orosz? :) ez egy allat')))))

Ez a vera meg vagy naonjo szineszno, vagy telleg kajak artatlanlelku

Albino Vernyul 2011.05.28. 01:31:47

@Hódos Hajnalka: Ja, nem rosszak csak kicsit nekem keves benne az elektronika..:)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 01:49:46

@Albino Vernyul: jó, most az van, hogy akartam becsinálni neked zsánmiselzsárt, csak annyira jó, hogy végighallgattam az elmúlt háromnegyed órát :DD

avanivi 2011.05.28. 07:24:11

Ébresztő,hétalvók!!
Micsoda nosztalgia buli volt itt:))))

Jó napot mindenkinek!
www.youtube.com/watch?v=dG8giVJKQPI

Zelefánt 2011.05.28. 07:32:43

@csicserierika:
Most jött rá, hogy miről maradt le...
A fülszex lehet a gyengéje, de ezt eddig
még önmagának sem merte bevallani.

Soror Formoza 2011.05.28. 07:47:46

Csak mondom, hogy az ejszaka volt szex, marmint a buszban. Nagyon ugy latszott, hogy Veronika megmaszta Tajgetosz hegyet.

2011.05.28. 07:54:16

Jujj miről maradtam le itt az éjjel, miután bealudtam a teregetés után? :D
Az már valahol a legalja a dolgoknak, ha előjön a Manhattan... mellesleg ... szégyenfoltom nekem is, de voltam pár koncertjükön. :D

Ezt ébresztőnek szánom. Kéretik nem leköpni a monitort a kávéval röhögés közben. Az egyik tag később Manhattan tag lett. Na, melyik?

www.youtube.com/watch?v=Q7rjunn8rTM&feature=related

Ja, és az Alekosz által prezentált szexet akkor sem fogom elhinni ha saját szememmel látom a behatolás pillanatát. :D

2011.05.28. 08:04:13

@KancsiPista: összeget nem tudok mondani, de van az a pénz, amiért az embernek korpásodik a haja. :D

Soror Formoza 2011.05.28. 08:04:22

@tandora:
Ahogy latni lehetett nem is Alekosz prezentalta. O inkabb olyan "hasznald a testem baby" allapotban turte a sorsat. :D

csicserierika 2011.05.28. 08:05:22

@Zelefánt: vagy csak magát adja mint mindig , és simán önző :)

Zelefánt 2011.05.28. 08:19:50

És görögtűz volt?...

2011.05.28. 08:29:51

@Soror Formoza: és ezt hol lehetett látni?

Zelefánt 2011.05.28. 08:31:59

Kissé olyan ez, mind az állatkertekben, amikor ritka, nehezen szaporítható fajokat próbálnak rávenni némi aktivitásra.
Amennyiben így nézzük, akkor Tajgetosz lehet hogy mégsem gyík, inkább panda.

Zelefánt 2011.05.28. 08:32:59

@tandora:
Csak hogy oda még véletlenül se...ugye.

2011.05.28. 08:34:07

@Zelefánt: szerintem ez az ő esetében nem is baj. Nem siratná senki, ha kihalna a vérvonala. :D

Zelefánt 2011.05.28. 08:44:54

@tandora:
Ne legyünk igazságtalanok.
Aztán meg láthattuk is, hányan próbálkoztak...hm...megLódítani...

nosce 2011.05.28. 08:51:01

Aztakurvahétszentségit micsoda retro afterezés ment itt este :)

nosce 2011.05.28. 08:55:39

@csicserierika:
én értem , 1 hónapja írtam is ide h Éva megbánja majd h nem kavart végül Alekkel, ahogy Aniko is mert ez az Alek amit a sóban domborított (+ főnyeremény + még sok sok pénz) neki is bejönne :), de Alek megkérdezte h nem bánják-e, azok meg h nem, ez van, az élet kemény és büntet :)

2011.05.28. 08:56:28

@Zelefánt: csak ismétlem magam. van az a pénz, amiért az ember lányának korpásodik a haja. Részemről mondjuk az A. által nyert 12 millió még nem az a pénz, de nem vagyunk egyformák. :)

Zelefánt 2011.05.28. 08:57:51

@nosce:
Miért van az, hogy a retro kifejezés kezd lassan a gagyi szar szinonimájává
válni?
Én ezektől az izéktől már akkor is kiütést kaptam, amikor futottak, s egyáltalán nem nemesedtek azáltal, hogy eltelt közben tizenöt-húsz év...
(És az sem lehet mentség, hogy a mostaniak még ezeknél is borzasztóbbak...)

zoranje 2011.05.28. 08:59:11

Hahó Hajnalka!

Bajai vagy???? a partban és a Csertapartban tökéletesen igazad van:)

lac64 2011.05.28. 08:59:20

@Albino Vernyul: És mi volt, komoly vihar, vagy szerencsére Futó Zápor tette tiszteletét? ;)

nosce 2011.05.28. 09:05:20

@tandora:
Aleket csak azért savazza mindenki, mert az volt a vv4-ben a mainstream, adott is rá okot, igaz :). Ez a só alek aki romantikus igaz a pénzt nem ő csengette ki a randikért, a nők 80%-nak bejönne, még az S alakja se látszott, az ágyban meg pont jól jöhet :)

nosce 2011.05.28. 09:06:50

@Zelefánt:
igen, a retro egy understatement :)

Albino Vernyul 2011.05.28. 09:25:01

@lac64: Meg mindig esik.. Amilyen cudar ido lett, ez Eva.. Futo Zapor ma 40 kilometerre leszz tolem..:)

Zelefánt 2011.05.28. 09:27:51

@nosce:
Nem biztos, hogy egyanazt az adást fogjuk.
EZ az Alek "romantikus"? Meg "só"?...
Te jó ég!...A gleccserek csúszását is izgalmasabb figyelemmel követni, és egy Magyar Közlöny is romantikusabb nála, baszki. Az ertéel egy nagy dupla nullával kerestetett x milliót -- és ami igaz, az igaz -- produkált jelentős nézettséget, ám ez utóbbi inkább a lakosság mentális állapotával áll összefüggésben (természetesen magamat is beleszámítva).
A 80 százalék pedig sajátos számítás eredménye lehet, gondolom, csak azokra gondolsz, akik már ránézésre nem hányják össze magukat.

Soror Formoza 2011.05.28. 09:31:17

@tandora:
Ugy ki lettem pakolva, mint valakinek a macskaja. Ennyi ido alatt gyalog is ide ertem volna.
Az Alekosznakvalo zarojelenetei voltak, ha veletlenul nem remalmaim egyiket lattam.

csicserierika 2011.05.28. 09:32:12

@nosce: szerintem kamerán kívül már csak kíváncsiságból is bevállalta volna az Éva, igaz utólag letagadta volna, mert az nem trendi ilyen pasival hancúrozni.

csicserierika 2011.05.28. 09:35:45

@Zelefánt: minden esetre több érzékiség és romantika volt tegnap, mint a vv-ben amikor Gigi-jerzsy nyűglődött hetekig, majd párszor elcsattogtatták a nászt.

Albino Vernyul 2011.05.28. 09:37:27

@nosce: Eva biztos banja, Ancsa biztos, hogy nem..:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 09:54:44

@tandora: dehulevagy :) Eszembe nem jutna mondjuk a vv evat lecsorozni, nagy nyilvanossag elott (foleg), nincs az a penz. Ugyanaz a poszto, mint alekosz, minkettot elkuldenemmegy hipo-kurara es egy het gargarizalas utan megfontolnam, hogy kozel menjek-e hozzajuk. Na a vv aniko eseteben pl mar magatol korpasodna a hajam. DE CSAK AZER, MER BAJAI!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 09:58:08

...nameg a lilut is lesumakolnam, de mint koztudott, csendben kene maradnia, a szokasos affektalas koznen tilos lenne.
Este volt itt olyan retro disco, hogy stillovingyouuu meg szeretlekismegnemistudodiiigyvanez...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:00:28

@csicserierika: Alekosz vegul bekuldte a macit malnaert?? Volt valami?? Mirol maradtam le, jeeezusom?!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 10:03:07

@zoranje: igen, bajai vagyok.

Heló, tud valaki adni egy fejfájáscsillapítót? :))

Soror Formoza 2011.05.28. 10:07:06

Retro disco vagy bucsu buli, de hianyzott egy rudtancos. Nagyon. :)

Zelefánt 2011.05.28. 10:11:02

@KancsiPista:
Mert mindig az a fertelmes ivászat, ugye...A világban meg zajlanak az események, az érzelmek a napfelszín hőmérsékletén izzanak, és minden málnásba jut egy-egy ólálkodó medve...

(Baja amúgy tényleg király hely, csak azt nem értettem, miért egy tálban szolgálják fel a halászlevet és a tésztát a következő fogáshoz...
Így kevesebbet kell mosogatni?...)

csicserierika 2011.05.28. 10:11:31

@KancsiPista: a jelek szerint járt arra, de hogy mi lett a málnával, csak ők tudják :)

csicserierika 2011.05.28. 10:14:14

@Albino Vernyul: pedig terápiás célból rárepülhetne :)

Zelefánt 2011.05.28. 10:15:27

@Soror Formoza:
Már talán esélyes olimpiai csapatot is indíthatna az ország, ha felvennék a sportágak közé, annyira népszerű lett ez a tevékenység mostanság.
(Lassan minden közlekedési tábla rúdjára jut egy-egy ribi...)

Soror Formoza 2011.05.28. 10:21:06

@Zelefánt:
:DDD Nesze neked orszag-image.
En egy bizonyos rudtancosra gondoltam, aki nem is no. :)))

avanivi 2011.05.28. 10:23:28

@nosce: Az A a nők 90%-nak nem jön be, még a mill.nyereménnyel sem.
Buta mint a főd,a romantika és ő az két külön fogalom ,csak magát szereti. Nézd meg micsoda nagy házuk van,de leköltözött a z alagsorba, mert nem tud elviselni senkit.
Gusztustalan,remélem nem látom már gatyában többet.Megiszik egy üveg konyakot, és beszélget magában.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:25:13

zdrasztvujtye, Hájni! Irod a tegnapi ofit? Maris? ;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:26:58

@avanivi: teged ennyire feliheccel egy filizofalo, onmagara igenyes, valasztekosan fogalmazo, stilusos fiatalember? Ejjnyeh...

csicserierika 2011.05.28. 10:29:26

most néztem át a tegnapi retro partyt.
Sehol egy Falco, vagy a Triotól a Da da da
. Az utóbbit heteken keresztül hallgatta a szomszéd kölyök reggeltől estig.
belesült a dobhártyámba.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:30:10

@Zelefánt: biztos ott is Hajnalkadraga dolgozik, neki kellene mosogatnia, es mivel egy valosagos polihisztorrol beszelunk, hat csaknem erhet mindenre ra... ;)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:31:28

@csicserierika: falcotolm meg is hallgatom gyorsan a junge roemert, jo h mondod!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 10:32:13

@csicserierika: :D majd a döntő utáni partin lesz.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:32:45

@Hódos Hajnalka: tegyelma kaveba kis hp-t, nem sokat csal 3-4 centet. Szornyu az ize, de elindul a nap :)

locsolóember 2011.05.28. 10:34:50

@csicserierika:
Jaja, a felcsúti arborétumban növényhatározóból megállapítani egy ízeltlábú faját, aztán egy kisrepülő mellett elúszó "ÁJLÁVJÚ VERONIKA" transzparenst bámulni az tényleg a legfelsőbb szintű romantika csúcsélménye.
Csimpi (ha jól láttam) újra bevetette az előjátékok non plus ultráját, úgy kinyalta Tubitubi fülkagylóját, ahogyan azt csak az igazán szakavatott greek (sex)godok tudják fokozni a fülledt erotikát. :DD

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 10:35:12

@KancsiPista: rég nem bocsátkozom halászlés vitákba.

locsolóember 2011.05.28. 10:37:23

@tandora:
A 12 milla csak egy része a nyereménynek.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:37:36

@Hódos Hajnalka: Tudoood, a kave-palinka trukk. Koleszban erre ebredtem mindig ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 10:41:15

@csicserierika: Érthetetlen. Lehet, hogy egy újabb riportalany megkérdezése nélküli cikk. Amúgy a cikkhez mellékelt fotón úgy néz ki, mint akit elraboltak az idegenek az X-aktákban.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:41:39

@locsolóember: Aszittem, az anyakiralyno egy felvulagosodott ember, oszt kozben alapveto dolgokrol nem tud, mi? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 10:42:04

@KancsiPista: @locsolóember: dehogy teszek kávéba pálinkát, megőrültetek? :))

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 10:43:15

@KancsiPista: anyakirálynő! b+! mindjárt lefejeztetlek :D

avanivi 2011.05.28. 10:43:18

@KancsiPista: Alakosz egy barom,a cipőjével verném a 48 kg agyát, ha velem akarná pucoltatni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 10:44:04

@locsolóember: Ez inkább egy ótvar giccses bénázás!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 10:44:52

@avanivi: ma nagyon idegesnek tűnsz :)))

avanivi 2011.05.28. 10:46:18

@Hódos Hajnalka: Küldöm az aspirint,és főzők ebédet nektek. Mit kértek?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:49:00

@Hódos Hajnalka: Akkor tegyel belem palinkat!
Inkabb te fejezzel le, azt meg elveznem is. Kinek a gijjotinjaba menjunk, hozzad, vagy hozzam?

@avanivi: :) Igazi pajkosponi lehetsz, ha ilyen eros erzelmi megnyilvanulasok tornek felszinre alekosz gondolatara ;) Alekosznak a birotimusara hatassal lennel, nem vitas. Meg zongorazna is neked, kicsit falsul, de romantika, erted!

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 10:49:24

@Zelefánt: biztosan az, kéne tudnom?

@avanivi: tökfőzeléket pörivel (NE sertéscombból :D)

csicserierika 2011.05.28. 10:50:29

@locsolóember: felszabadultabbak voltak mind a ketten, nem úgy mint amikor Olgával voltak.
Mégis egy 25 éves nőnél hány kört kell még futni egy csókért? Nevetséges ez már, nem arisztokratikus.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 10:51:20

@KancsiPista: :))) nem úgy megy az. könyörögjél az életedért, először is.
avanivit meg hagyd főzni, mert kezdek éhes lenni :))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:51:47

en salatalevest ennek, foz valaki?

avanivi 2011.05.28. 10:52:29

@csicserierika: sertéslábszár az igazi:))))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:53:18

@Hódos Hajnalka: ha en egyszer neked konyorognek, azt nem az eletemert tennem mami...

2011.05.28. 10:55:07

@Hódos Hajnalka: 3 kávé ágyban fekve, közben bugyuta rajzfilmek és csillapul némileg. Nálam legalábbis. Bár annyira még nem, hogy komolyabban elgondolkodjak a főzésen/ablakpucoláson. :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:55:18

Az megvan, hogy seta kozben aszongya A, hogy "hallottam valamit!", majd lehajol egy felcentis bogarhoz?

csicserierika 2011.05.28. 10:56:41

@avanivi: na, ezt most mire írtad ? :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 10:56:54

3 kave? Jaejzusom! Azert akarsz nekirontani egy cipovel ennek a szrenecsetlennek :))) Ilyenkor Tarantinos leszel?

2011.05.28. 10:58:37

uhh, nem frissítettem mielőtt írtam, így kb. a 200-al ezelőtti posztra reagáltam. Megyek szóróhamuért.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 10:59:05

@KancsiPista: a mamiért karóba húzás is jár, választhatsz. fejezés előtt vagy után?

@tandora: ó, nálam a főzés megoldódott, avanivi csinál tökfőzeléket pörkölttel.
asszem én egész nap lézengeni fogok.

2011.05.28. 10:59:38

@KancsiPista: neeem én akartam nekirontani cipővel annak a szerencsétlennek. Míg valaki ezt írta, addig én báván bambultam a pókember rajzfilmet. :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:00:33

Hájni, méghálok, ha nem ránygyizunk! Konyorgom az eletemert, vedd el, tied lehet, pucold ki velem a cipoidet, mosd fel a foldet, tepess szet a kutyaddal fojcsa vizbe, vagd leafejem, erted visszanovesztem.
Ird mar megazta kurva ofit, ugyisittlogszbaszki!

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:02:37

@tandora: Pokember rajzfilm? Jezusf@sza, itt senkise maszott meg ki az agybol?? :))

avanivi 2011.05.28. 11:06:29

@KancsiPista: Ne akard,hogy rossz napom legyen nekem ,és a zongorának.

Zelefánt 2011.05.28. 11:07:28

@tandora:
Egy intenzívebb időszakomban (90-es évek eleje-közepe) minden vasárnap délutáni program része volt, hogy készültem felfordulni a másnaposságtól.
Akkoriban ment a Walt Disney-összállítás a tévében, és ez nálam annyira összekapcsolódott a rosszulléttel, hogy még mostanában is, ha meglátom a stúdió logóját, el kell fordítanom a fejemet, mert különben...
(Inkább a végítélet, semmint egy Gumimaci-epizód...brrrr...)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 11:07:43

@KancsiPista: igen, itt lógok, és?? :D
egyelőre itt én parancsolok, a szolgalelkű nép meg imád, bébike. ez a felállás. :D

@tandora: néha jó a semmit csinálni :) pl. ma egész nap, mondjuk :))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:08:34

@tandora: csirket nem kell vagni? Borsot nem kell szedni? Semmi dolgod?! Monyguknekemse :)

@Hódos Hajnalka: hat ha jol atgondolom, elobb a fejemmel foglalkozz, aztan mar a karoba huzas is sima ugy lesz :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:09:58

@avanivi: Isten orizz, meg szetvered a fejem a fokhagymapressel :)

Zelefánt 2011.05.28. 11:10:36

@Hódos Hajnalka:
Holnap este a királyságnak is vége lesz..vagy legalábbis jelentős területi veszteségeket szenved el, ÚGYMOND...
Vagy egyből átváltunk a retro-üzemmódra?...

locsolóember 2011.05.28. 11:11:29

@KancsiPista:
48 kg-os aggyal felszerelkezve az embernek hi-he-tet-le-nül kifinomodnak az érzékszervei.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:11:57

@Hódos Hajnalka: Imadjon a neeeep? Mondom en, h anyakiralyno, hamondom?! Labadat belenk torold, mih?

Soror Formoza 2011.05.28. 11:13:27

@Zelefánt:
Ma este Szall a kakukk... M1-en

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:14:07

@locsolóember: De annyira, hogy meghallja a borat kozeledtet?

locsolóember 2011.05.28. 11:14:34

@Zelefánt:
A Végítélet egy jó könyv.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:16:10

@locsolóember: bogar, nem borat. Borat kene a villaba, elovenne egy gumiokolt, lobalna alek orra elott es mondana neki, h sexy-time ;) ez a fasz meg jejzusomozna, asziszem...

locsolóember 2011.05.28. 11:17:02

@KancsiPista:
A borat arról ismeretes, hogy az állatvilág egyik leghangosabban közlekedő egyede.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:17:50

Viszont valltaska mindenkinek... Menni kell a piacra pityokaert...
Meghaeddigszarisvoltazeletemvoltnehanyjodologamitmegtettem...

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 11:18:00

@Zelefánt: semmi nem tart örökké. akarom mondani a folyó folyik tovább. királynők jönnek, mennek...

@KancsiPista: jó, tudtam, hogy magas labda lesz.

micsoda kibaszás, el kell mennem cigiért. azt hittem, van még egy doboz. mindenki legyen rossz, mire megjövök.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 11:19:18

ilyen vonatkozasban alekosz is borat. A magyar borat. Kicsit budos, kicsit buta, kicsit kinos, kicsit humortalan - de a mienk :)

locsolóember 2011.05.28. 11:20:04

@csicserierika:
"Nevetséges ez már, nem arisztokratikus."
Alekosz mindenképp.
Úgymond.

locsolóember 2011.05.28. 11:24:06

@Hódos Hajnalka:
Hoztam tegnap egy karton Camelt.
Kő'? ;)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 11:42:39

@locsolóember: most szólsz, mikor már megjártam? egy hideg sör kéne akkor már inkább.

@tandora: jahhát én is leszoktam. már háromszor :D

@gyvy: ajajjj.... szia. :))

Hurri Kán 2011.05.28. 11:46:17

@Hódos Hajnalka:
MA milyen tematikus zenei est lesz? :)))

Erősen gondolkozom egy jóreggeltfröccsön :D

hastáncos · http://www.hastanctanitas.hu 2011.05.28. 11:46:39

vicces volt tegnap héphaisztosz, ahogy az arborétumban mindenre rámutogatva juszt se találta el a növények/állatok neveit! :)
"Nézd verácska liliom!" (íriszra mutatva)
"odass' 1 sas (!!)" (vmi tök más bazzeg)
etc...
annyit röhögtem :D, annyira sötét :)

Soror Formoza 2011.05.28. 11:48:19

@Hódos Hajnalka:
Mark Twain mondta, hogy leszokni nagyon konnyu, neki legalabb ketszazszor sikerult. :D

csicserierika 2011.05.28. 12:00:01

@hastáncos: aztat mi is liliomnak hívjuk felénk :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.05.28. 12:17:48

Drága Olga!

Itt küldöm neked ezt a verset!
Kérlek, mielőtt elhagyod a körletet, olvasd fel búcsúzóul Alekosznak!
Hálám örökké üldözni fog!
Sok szerencsét!

"Az vagy nekem, mint seggnek a tanga, combnak a borosta.”

a vers folytatása itt:
mindenamino.blog.hu/2011/05/28/az_vagy_nekem_mint_seggnek_a_tanga_toth_krisztina

locsolóember 2011.05.28. 12:28:25

@hastáncos:
Héphaisztos sánta volt, és aranykezű.
Ornitológiai szakköny nem volt kéznél.

Hajni: nem szeretem a sört, azzal nem szolgálhatok.

nosce 2011.05.28. 12:36:11

@Zelefánt:
lehet h mást nézünk, pl. a bódottá narancssárga madara..... a narancssárga a kék komplementere, csak úgy mondom, a humor benne megvan ? :)

avanivi 2011.05.28. 12:36:37

@Hódos Hajnalka: Hajni !
13.27perckor ebéd. Megyek teríteni elvágólag vagy hogy a fba.
Hideg sör van ,gyertek::)))

Zelefánt 2011.05.28. 12:39:48

@Soror Formoza:
Hát ja. Meg BL-döntő.
Jól összepárosították a zombik.
A választást azért némileg megkönnyíti, hogy a Kakukk-ot láttam már néhányszor, ezt a döntőt pedig még nem.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 12:42:14

A nagy duettrol senki nem ir hogyvoltot? Megirhatnatok, hogy fszba lehet, hogy egy ilyen csicska sp tovabbjut mondjuk arpa attilaekkal szemben (tudom, egy hete volt aktualis). Meg vagyok botrankozva, miaf@sz van ezzel az orszaggal bmeg?!
Es azer fizessek en tobb adot, hogy a sok segghulyet eltartsam?
Bazmegdeidgesvagyok, megyekisiszokvalamit!

nosce 2011.05.28. 12:45:33

@avanivi:
de csak azért mondod ezt Alekről mert láttad az előzményt és mindenki svazta ahogy csak bírta, csajok pasik mindenki, erről beszéltem h ez volt a mainstream, emiatt meg beállt érzései vannak mindenkinek. De ha nem tudnál róla semmit hanem a lakóbuszban lakna és csak jórucikban látnád és bemutatkozna h ő báró Lónyai Alekosz, és elvinne u.azokra a helyekre ahova most, a lányok nagyrészének nedvesedne a bugyija, már akinek van ugye :)

Zelefánt 2011.05.28. 12:45:42

@nosce:
Ma csak best of... lesz, nem?
Alig hiszem, hogy még egyszer végig tudnám hallgatni Tajgetosz igen mély régiókban gyökerező humorát, arról már nem is beszélve, hogy a legtöbb tréfa csak egyszer mulatságos, és ez a műsor többnyire elsőre sem volt az.

Soror Formoza 2011.05.28. 12:53:56

@Zelefánt:
Igy jartam! Kozos programnak annyi. :D

nosce 2011.05.28. 12:58:35

@KancsiPista:
"Bazmegdeidgesvagyok, megyekisiszokvalamit!"
még nem ittál ? de dúúrva...meg ne pusztulj :)

nosce 2011.05.28. 12:59:38

@Zelefánt:
"Ma csak best of... lesz, nem?"
én nemtom miaf@szom lesz, de zuhog b+...

hastáncos · http://www.hastanctanitas.hu 2011.05.28. 13:02:08

@locsolóember: nem aranykezű (az max. Izolda :)), hanem az arany, ezüst, bronz megmunkálás "főmestere". és ő mutatta meg az embereknek, h hogy kell a tűzzel bánni.
persze csak azért kapta tőlem ezt a "titulust" a görög valóságshow szereplő, mert ő is "sánta" (ezzel jelképezvén impotensségét). ;)
ornitológia kiskönyv meg csak hab lenne a tortán, azt is fejjel lefelé tartaná. :D

Zelefánt 2011.05.28. 13:02:23

@gyvy:
Én borús estéken különösképpen favorizálom a 70-es évek lengyel jazz-rockját, vodkával és jéggel, de be kell vallanom, ez egy magányos műfaj -- legalábbis én hosszú évtizedek óta nem találok ehhez társat magamnak...

(Irányadó nevek: Sadowski / Niemen / SBB / Laboratorium)

Egy ilyen program után kb. egy hétig a szomszédaim sem köszönnek, amit nem is bánok különösképpen.

Hurri Kán 2011.05.28. 13:08:41

@Zelefánt:
Szomszédok terén mélyen átérzem helyzetedet...
Nekem sem köszönnek kb. 8 éve (azóta lakom ott, ahol most), nem tudták feldolgozni azt az élményt, amikor nem sokkal beköltözésem után megpróbáltam hazatérni egy borfesztiválról...

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:09:27

@Zelefánt: :D

@avanivi: aztán nekem a fehérboros pohár a kés hegyétől balra, úgy öt centire legyen!!! :D

@gyvy: ma este nem érek rá.

nosce 2011.05.28. 13:09:42

@Zelefánt:
"(Irányadó nevek: Sadowski / Niemen / SBB / Laboratorium)"

jaja swarovsky télleg, már hallottam :)

nosce 2011.05.28. 13:12:40

@gyvy:
"MA milyen tematikus zenei est lesz? :)))"

nem kérdés, ma valami Kasza tibit csapassá :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:15:18

@nosce: erősen gondolkodtam egy Wagner esten.

Hurri Kán 2011.05.28. 13:15:28

@Hódos Hajnalka:
Bár nem lesz az igazi, de legfeljebb megtartjuk nélküled... :D

@nosce:
Átmenetileg kapok pallosjogot?

Hurri Kán 2011.05.28. 13:21:19

@Zelefánt:
Jah, a másik szomszéd is utál :D

avanivi 2011.05.28. 13:21:56

@nosce: A vv -ban csak simán hülye volt,most pedig alázza a nőket bármilyen escortok is, a ruháiról jobb nem beszélni.
Ha nem a tv-ben szerepel,az utcán a nők észre sem veszi.Hidd el ilyen "álomrandi" nem sok nőnek jön be/ ez lajfesz nem álomrandi/ Nem láttam, hogy kérdezett volna valamelyiktől is valamit, amin viszont nagy hibának tart a lányoknál.

Albino Vernyul 2011.05.28. 13:22:12

@Hódos Hajnalka: Akkor egyedul maradsz itt, mindenki kivandorol a holdra..:)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:23:13

Erosen gondolkodtam egy froccson, de vegul metaxa-bomba kombo(!) lett, mingyar megyek anyaval plazazni vagy hovaafaszba, nem fogom unni, mih?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:27:31

bezzeh lilu itt lehetne kolibrinek oltozve...hatha osszeutok vele a plazaaban. Majd jolmmegijedek amikor megmozdul a dzsungeles dekoracio elott..

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:27:58

avanivi, hahó, megjöttem! :)))

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:29:28

az lehet, hogy nem vagyok alkesz, megis ugy viselkedek? ..hogy az akcio-reakcio torveny nalam hibadzik..

locsolóember 2011.05.28. 13:30:15

@hastáncos:
Aranykezű= Zeusz villámai, Prométheusz bilincsei, Akhilleusz fegyverei, pácélja, Héliosz szekere stb.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:30:23

@Albino Vernyul: ennyi áldozatot nem volnál képes meghozni?

@KancsiPista: biztos fogod, én is szoktam unni, a nők többségével ellentétben utálok vásárolni.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:30:38

na megyek a rak futyijere mielott azt a kurvanagy remomemat mind felegetem. Csokanyu!

Hurri Kán 2011.05.28. 13:30:46

Egy mambóitáliánót? Valaki? :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:32:29

Gyvy: tancolhatunk este felolem :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.28. 13:33:37

de lehet, h estere maskepp modosul a tudatom, kipufog ;)

Zelefánt 2011.05.28. 13:34:08

@Hódos Hajnalka:
Én ismerek olyan pasast, aki ha évente egyszer elmegy vásárolni, s talál végre egy neki tetsző cipőt, egyből két párat vesz, hogy abban az évben még véletlenül se kelljen újból nekiindulni...

nosce 2011.05.28. 13:34:42

@gyvy:
"Átmenetileg kapok pallosjogot?"

persze kapsz, első éjszaka joga nem kell ? Akkor viszem :)

Hurri Kán 2011.05.28. 13:37:56

@KancsiPista:
Én benne vagyok :DDD Majd leszóúom a földbe a botomat és jól körültáncoljuk :D

@nosce:
Az megvan, azt megtartottam magamnak :D

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/05/27/alekosz_egyutthalt_veronikaval/
NA most mi van itt? Már a fene se igazodik itten el... :D

nosce 2011.05.28. 13:39:21

@Zelefánt:
"Én ismerek olyan pasast, aki ha évente egyszer elmegy vásárolni, s talál végre egy neki tetsző cipőt, egyből két párat vesz,"

nem azért vesz kettőt, h ha az egxyik nyomja a lábát akkor a másikban jár ? :)

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:39:49

@Zelefánt: ismerek olyan nőt, khm, aki egyszerre veszi meg a tavaszi-nyári cipő-szandál-papucs kollekciót, hogy ne legyen rá gondja. ;) vannak ilyenek, na :))

@nosce: :) ez tényleg jó.

@locsolóember: Szereti Brahms-ot? :))

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:41:01

@gyvy: ebben az esetben lemondom az esti programomat :DDD

Zelefánt 2011.05.28. 13:41:04

@Hódos Hajnalka:
Optimista lehet az életszemlélete.
Vagy lábra nem lehet hízni?...

Hurri Kán 2011.05.28. 13:41:46

@gyvy:
Megnyugodtam, az üzekedőatléta rajta volt :D

Hurri Kán 2011.05.28. 13:42:51

@Hódos Hajnalka:
Ne röhögj B+, télleg van sétabotom, azzal sántikálok fel s alá... Appicsába! :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:44:13

@Zelefánt: oda nem szoktam. akarom mondani, az ismerősöm ismerőse nem szokott.

MegLepke 2011.05.28. 13:44:19

Jó reggelt! Lemaradtam itt mindenről: ebéd, cigi. Nem baj, kajám van. Bótba meg majd lemegyek cigiért.

Hajni, most hogy is lesz ez? Ma lesz ilyen öfis öfi a tévében, tehát erről nem lesz poszt. Holnap este szabadon engedik a madarat, arról hétfőn lesz poszt. Oszt vége? Azt ugyan nem bánom, hogy ennek a szarnak vége, de hogyan tovább Hajni hogyvoltjaival?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.28. 13:45:10

@Zelefánt: Krzysztof Ścierański, Paweł Ścierański, Zbigniew Namýsłowski, ...

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:50:16

@MegLepke: nem tudom Lepi-Tubi, mi lesz, denem is akarok ezen gondolkodni, ahogy lesz, úgy lesz, nem véletlenül lógok itt gyakorlatilag majd' 24 órája.

a vasárnapi Végső Döntés élőben megy, percrő-percre formában, itten, majd lesz róla hivatalos sixx közlemény is :)

Zelefánt 2011.05.28. 13:50:50

@Peter_Cs:
Nocsak. Nekem a "Modern Pentathlon" van meg bakeliten, és nem is rossz kiadás.

De akad blues is, ékes lengyel nyelven (Breakout), de ezt már inkább csak a legelszántabbaknak ajánlom.

Hódos Hajnalka 2011.05.28. 13:52:05

na küldjetek el posztot írni.

Zelefánt 2011.05.28. 13:57:58

@Hódos Hajnalka:
Aztán nem kihagyni a jó zaftos részeket!...

MegLepke 2011.05.28. 13:58:29

@Hódos Hajnalka: :))) jó, akkor ne gondolkodjunk még. Úgy még sose vót, hogy valahogy ne lett vón.:)

avanivi 2011.05.28. 14:12:29

@Hódos Hajnalka: Jaj de örülök, sok kaprot raktam a főzelékbe remélem szeretitek.
A vihar miatt időnként nincs áramszolgáltatás, mindent kétszer kell írnom. Nagyon nagy a szél és esik az eső.
Az ídőjárás jelentést a Kisalföldről küldtem.

locsolóember 2011.05.28. 14:13:35

@Hódos Hajnalka:
A jóöreg Johannes ideális kíséret egy erkélyről történő holdugatáshoz.
:DD

Ayesha (törölt) 2011.05.28. 15:09:08

Benéztem mán egy kicsit hozzátok. Retróhoz javasolnám még a Boney M Rasputin c örökzőggyét, küldeném Olgának és mindenkinek aki szereti.

avanivi 2011.05.28. 15:33:30

@gyvy: Az van, hogy Vera utálja a fülszexet,ezért menekül, Alekosz keze végig a paplant igazgatja, kérem az igazi szex alatt ki gondol a paplanra??

Soror Formoza 2011.05.28. 15:46:21

@avanivi:
A fülszex jó, tesztelve van.
Egyetlen buktatója, ha közben Alekoszra gondolsz. Ebben az esetben nem is érdemes elkezdeni. :)
Én a bulira Zorántól a "múlnia kell"-et kérem.

Hurri Kán 2011.05.28. 15:48:41

@avanivi:
Szvsz Vera a fülszex közben Deák Ferencre gondol, ezt megértem valahogy...
Hanem hogy A. mire gondol közben, arra ötletem sincsen...

@Soror Formoza:
Azt én nem tudom, hogy jó -e. No de mindegy, mer' be van már ígérve, ha túl vagyok rajta, ígérem, részletes, kimerítő összefoglalást küldök róla :D

csicserierika 2011.05.28. 15:58:05

@avanivi: most néztem az Alekosznak valót.
Ott sokat sejtetően mind a ketten kiszálltak az ágyikóból és kimentek a kamera sugarából.
A többit rád bízom, már ha bírod fantáziával :)

Soror Formoza 2011.05.28. 16:00:39

@gyvy:
Vigyázz, a te vérnyomásoddal kockázatos ilyen fölsőbb kategóriás kisérleteket végezni :D

Hurri Kán 2011.05.28. 16:02:48

@Soror Formoza:
Már miért lenne az? Ha nagyon ingerszegény a dolog, legfeljebb elalszom közben :D

avanivi 2011.05.28. 16:04:13

@Soror Formoza: @gyvy: Olga hogy fog viszonyulni a fülszexhez?Daszvidannya !

Soror Formoza 2011.05.28. 16:04:33

@gyvy:
Hát erről beszéltem :D

Soror Formoza 2011.05.28. 16:06:13

@avanivi:
Olga megmarad Alekoszmentes övezetnek. :)

Hurri Kán 2011.05.28. 16:08:15

@avanivi:
Hát ők aludtak már együtt, nem? De hogy még csavarjunk egyet a dolgon, össze kéne zárni egy kéjszakára Olgát és Verát, hátha történne valami izgalmas :DDD

@Soror Formoza:
Ez nem akkora kockázat, amiért ne vállalnám be a kísérletet. Hiába, a tudomány érdekében áldozatot kell hozni :)

avanivi 2011.05.28. 16:14:36

@Soror Formoza: De nem volt fülmizu,semmi,A úgy gondolta mint@gyvy: ingerszegény környezet, alszom.

Soror Formoza 2011.05.28. 16:16:03

@gyvy:
Egyes kultúrákban kivégeznének az elalvásért :)

Soror Formoza 2011.05.28. 16:22:25

@avanivi:
Az Olgás éjszakán Alekosznak hisztirohama volt, vagy pánik, vagy besokallt. Félek, hogy az elkövetkezőkben sokszor lesz neki ilyen, ha nem keres segítséget sürgősen.
Nagyon vékony lett neki a cérnája.

avanivi 2011.05.28. 16:37:36

@Soror Formoza: Azt gondolom Olgától fél, minden tekintetben. A hiuságát legyezgetné ez a kapcsolat,de nem meri még két hétre sem vállalni.

MegLepke 2011.05.28. 16:44:37

Van ám új poszt, ha valakit érdekel.

Hurri Kán 2011.05.28. 16:59:21

@Soror Formoza:
Hát az úgy volt, hogy nem nagyon szoktam én elaludni csak úgy, ha a jelölt nem késik annyit, akkor kevesebb pálinkát iszom előtte :D

Soror Formoza 2011.05.28. 18:03:36

@gyvy:
Ne félj, nem is igaz, csak vicceltem ;D
Max. én lennék képes, azt hiszem, nem tudom, majd el jön az az idő is. :)
süti beállítások módosítása