Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x12 és 1x13

2011. május 23. 14:00 - Hódos Hajnalka

Alig tértem magamhoz a görög érzékiesség randi után, máris két újabb ökölcsapást kaptam, mindkettőt gyomorba. Sigismundus Sokol rádiós képén azóta röhögök, mióta átküldte, és elhatároztam, ezentúl én is beöltözök tévézéshez, téma szerint. Az Alekosz feleséget keres c. műsorral könnyű dolgom lesz, csak egy kényszerzubbonyt kell szereznem. Szóval, ott tartunk, hogy Alekosz kiszórta a reszlit, elbúcsúzott Olgától és Brigittától, mondaná Balázs, hogy kár értük, de nem akar orbitálisan nagyot hazudni. Az, hogy az öfi címe Tengerre görög! nem sok jót ígér, Alekosz ínycsiklandozó reggelije pláne, az ételek paradoxonok ugyanis. Virsli narancslekvárral, tojás piskótával, jut eszembe nem kér valaki véletlenül egy vaníliasodóval leöntött tojásrántottát?

A reggeli diszharmonikus, és a mai randevút is hasonló szellemben szeretné elkövetni a mi hősünk. Veronikával és Pónival megy randizni, egyszerre, és egy jótanács, fürdőruha legyen nálatok! Alekosz távozása után a két nő megbolondul, sikoltoznak, úristen, megyünk strandra, Veronika visítva leteperi Andit, aztán kiterülnek a füvön, Andi bőg.

Cihelődni kezdenek, Veronika annyira nyomorék, hogy az már fáj, nem talál semmit. Csomó cuccot a hónuk alá vágnak álánatúr és beszállnak az idióta kisbuszba, ahol a Pampalininek öltözött Alekosz várja őket, hogy véletlenül se felejtsük el, milyen öltözékben, mutatom még egyszer:

Gyümölcsmintás hűtőtáskával, másodosztályon zötykölődve utaznak, Balatonvilágosra. Jó magyar szokás szerint, még ki sem gördül a vonat az állomásról, előkerül a kaja, műanyag ételhordóban, pörkölt, kovászos uborka. Az egymás villával való etetésétől mmkk ki tudnék szaladni sikítozva a világegyetemből, de hát az én kapcsolatom az étellel fölsőbb dimenziós és tegnap is megjegyezték, hogy szépen eszem. Amíg ezek vonatoznak, megérkezik a Villába Olivér és Éva. Segíteni. Ez abból áll, hogy nekiesnek Barbinak, miért mászik rá Alekoszra, miért nyomul ennyire, nem biztos, hogy ez kifizetődő. Amit csinál, attól Florest kirázza a hideg. Barbi bőg, jaj most ne vágjon már ilyen fancsali képet és mi ez a fogadj örökbe tekintet?

Amíg Olivérrel beszél a kertben, Magdi Évának önti ki a szívét, majdnem szó szerint, azt várom, hogy mikor buggyan ki a csőtopjából. Magdi egyébként nagyon szeretné elnyerni Alekosz szívét, hiszen ezért jött ide. Még nem meri kimondani, hogy, de bizsereg és nagyon szeret a közelében lenni. Már az is jó, ha csak ennyire ér hozzá, bennem megfogalmazódik egy kérdés, vajon normális-e, hogy még sosem támadt igényem arra, hogy kisujjtól könyékig liánokkal tetováltassam tele a kezem?

Lassan leszállunk, lányok, kezdetét veszi a balatoni randi. Van itt minden, mint a búcsúban, virágmintás kempingszék, pöttyös labda, kockás pléd, Sokol rádió. Gyertek, élvezzük a napsütést! Köntösben? Igen, kávé- és hígfosbarna csíkokkal, sírok. Veronikát be kéne kenni napolajjal, semmi gond, elő van készítve. Mégis problémásan indul a dolog, mert amíg Alekosz a kupakot tekergeti, Veronika akkorát esik hanyatt a kempingszékkel együtt, mint az ólajtó, hát te? Hát te mit csinálsz, nagyon megütötted magad? Pónit is be köll kenyni, hogyne, Veronika nem hagyja annyiban, négyszemközt akar beszélni Alekosszal, csak így mezítláb nyomatják. Ja, semmi, csak kettesben akart lenni. Póni lubickol a vízben és próbálja magára felhívni a figyelmet, de úgy látom, akkor sem sikerülne, ha egy döglött angolnát pörgetne a feje fölött, egy másikkal meg mélytorkozna.

Be is pipul és elkezdi baszogatni Alekoszt, másszon rá Veronikára, hadd lássa, hogy néz ki egy másik nőn. Megbeszélik azt is, hogy a féltékeny és elutasított nőnél veszélyesebb a kielégületlen nő. Veronika kiakad, fogja már vissza magát! Póni elmagyarázza, szándékosan meghúzta magát az első randi után, hogy Alekosznak legyen ideje észrevenni a fától az erdőt, nem akarta ő nézni, ahogy Veronikát napolajozza, de ő is teszteli névadóját. Póni nem cicázik és pontosan ezért nem feküdt le vele az első randin. Pontosan ezért.

A Villába újabb vendég érkezik, Vája, aki kiakad a szobában levő kuplerájon, és beszélget a lányokkal. És kapálni tudnak-e a lányok. (Mélyen hallgatok.) Kapálni? Magdi még csirkét se látott olyat, ami még megy! Csak a hűtőben! De a zöldborsót nagyon szereti, úgyhogy azt majd megy szedni. Kárörvendően felröhögök, a második sor felénél összeszarod magad anyukám és esténként az Iglóhoz fogsz imádkozni! Barbi ne sírjon örökké, mert Alekosz nem szereti a sírós lányokat. Barbi azért sír mert belezúgott fél, hogy elveszíti, mikor vele van, úgy érzi, Alekosz a másik fele. Vája reméli, hogy valami csak összejön. Hát még Barbi! A két randevúzó lány összeugat a kisbuszban, vagy ahogy kommentelőink elnevezték, a Fostalicskában. Elmém utolsó ép sejtjeinek védelmében nem figyelek arra, ha Póni túráztatja magát, most valami olyasmin pörög, hogy Veronika beletapos az ő lelkébe és elkúrja életének fontos pillanatait. Meg le is minősíti.

A randevú egy vacsorával zárul, szépek a lányok, jót tett nekik a napsütés. Alekosz nem érti, miért pont most lettek egymásra féltékenyek. Póni megint beindítja magán a gyújtást, ő végignézte, ahogy Veronika bekrémezte az asztalon, még egyszer nem akart ilyen látványban részesülni, ezért legjobb védekezés a támadás alapon kezdte cseszegetni, meglátjuk, mi sül ki belőle alapon. Kezdem unni a témát. Veronikának az a véleménye, hogy ha egy férfi szimpatikus neki, akkor nem kéri meg, hogy a jelenlétében egy másik nő testét kenegesse és igen, harapni lehet köztük a feszültséget. Alekosz mindkét Menyasszonyt megkérdezi, mit éreznek iránta. Póni egyszer már elmondta, de akkor most elmondja Veronika előtt is, mert így tisztességes, hogy Alekosz egy csepp a tengerben, de neki ő a tenger, akiben szívesen elmerülne.

Veronika inkább kifejezni tudja az érzéseit, mint elmondani. Akkor mutasd ki! De ne Póni előtt, mert megfojtja! Előtte ne, vagy addig kimegy, úgyis toálettre kell mennie. Mámeg a rötyi. Hogy ez ilyen fontos szerepet kap ebben a műsorban, nem gondoltam volna. Veronika úgy érzi, mikor Alekosszal van, szeretne odabújni, megcsókolni, vele szeretne lenni minél többet. Ha nincs vele, akkor rá gondol. Mi érzel most, hogy fogom a kezed? Elkezdett izgulni és hávásán dobog a szíve. Alekosz úgy érzi, hogy ennek a pillantnak folytatódni kell, még ma. Van kedved velem tölteni az éjszakát? Persze, hogy van. Sajnos Póni nem gutaütést, nagyon ki volt bukva, de nem akart nagyjelenetet rendezni.

Veronika gyorsan összekészült és volt egy kis gyomorgörcse. Miután kis papírzacskójával, lila plüss köntösben távozik a Villából, Póni elmeséli, mi történt a randin, ezt csak azért említem meg, mert Póni olyan részleteket sem hagy ki az elbeszélésből, mint hogy Alekoszon tengerkék fecske volt. Valami miatt mindhárman a szaunában szoronganak, Magdi teljesen kikészül, nem is érti, ha Alekosznak egy 19 éves lányra van szüksége, akkor ő mit keres itt? Közben Veronika megérkezik a rezidenciára, ahol a teniszezőnek öltözött Alekosz fogadja. Fejpántbanbazmeg. Te mihez készültél? Ping-pong mecshez. Még egy teniszütőt is odakészített. Hát Veronika nem látja a labdát. Nem baj, ő az a típus, aki azt is megkérdezné egy focimeccsen, hogy megnézzük-e a hosszabbítást is. És mit fogunk csinálni? Alekosz lezuhanyozik, addig Veronika leül az ágyra. Aztán Alekosz is, és alszanak. Aztán mégsem, Veronika úgy érzi magát Alekosz mellett, mint egy Pöttöm Panna.

Reggel fejedelmi reggeli várja őket, Veronika nagyon jól aludt, és Alekosz sokkal aranyosabb, mint kinyalva, pedig értesüléseim szerint pont Veronika az, aki. Alekosz úgy érezte magát, mintha három éve együtt élnének, gördülékeny, összeszokott, egyértelmű volt az egész. Kár, hogy reggel lett. A Villában Magdi dühöng, össze is pakolt, ez neki nem fér bele, neki ilyen férfire nincs szüksége. Barbi csitítja, sikertelenül, Magdi puffog, nem szereti, ha hülyét csinálnak belőle. Veronika hűvös fogadtatásban részesül, Póni köszönésre sem méltatja, de levél érkezik, amitől megenyhülnek a sértett csajok, Alekosz Barbit és Magdit viszi randevúra és megmutatja nekik, hogy él egy görög-magyar úr. Magdinak ettől egyből megváltozik a véleménye, felöltözködnek, mintha a Limbó-hintó videoklipjének forgatásán statisztálnának és elindulnak a randira. Alekosz hajóskapitánynak öltözködve fogadja őket egy hajón, arany sujtásokkal, szörnyű, borzasztó, kegyelem! Éljen a Duna, hajrá Magyarország, most vagyunk a lánchíd alatt, gyerekek! A hajónak egyébként újillata van. Isznak az elkövetkező szerelmekre és arra, Magdi azt kívánta, ma ő aludjon a buszban.

Alekosz nekik is felteszi a sztenderd kérdést, féltékenyek-e egymásra és mit gondolnak a másik két Menyasszonyról. Magdinak itt nincs konkurencia, Andiról ne is beszéljenek, Veronika meg gyerek és nem kész egy komoly kapcsolatra. Aztán titanikoznak, tényleg, ott nyomorognak a hajó orrában, amíg Magdi vigyorogba jajdeszépezik, Alekosz és Barbi titanikozva csókolóznak. Tovább cincálják az idegeinket, kikötnek, egy asztalhoz sétálnak, ó, ezek az igazi dallamok, ez egy kvartett. Miután Alekosz megint előadást tart a fölső tízezrek konyhájáról és sajnálkozik, hogy Magdi nem szereti a kaviárt, vezényel a kvartettnek, majd felkéri a lányokat táncolni. Igen, ez az aztakurvahétszentségit kategória.

Veronika valamilyen titokzatos okból kifolyólag kizárólag a mosdókagylóban mos hajat, aztán visítva csattog elő a fürdőből, mert Vája őket is meglátogatja. Nem derül ki, hogy tudnak-e kapálni, az se, hogy láttak-e már olyan halat ami még úszik, vagy csak halrudacska formájában ismerős nekik ez az élőlény, fú, kéne csukaikrát venni, jut eszembe, felírom. Andrea megint előadja magát, megint elmondja, hogy neki vannak adósságai, de nem a pénz miatt jött ide, még azelőtt jelentkezett a műsorra, hogy Alekosz megnyerte volna a ValóVilágot. Vája szerint Veronika fiatal, nem, ő érettebb itt egyeseknél, Alekosz hozzá illik, nagyon bejön neki és örülne, ha Vája lenne az anyósa.

 

És még mindig kínoznak bennünket, most Alekosz bevezeti a lányokat a golfozás örömeibe. Elég gyakran jár ebbe a klubba, mert szép a fű. Golfoztatok már? Nem. Akkor mesélek. A frissítő mellett megtudhatjuk, hogy egy profi golfozó nem megy a pályára 14 ütő nélkül, az a minimum. A labda 42, 6 gramm, az átmérője? 42. Aztakurva. Akarom mondani, viszlát, és köszi a halakat! A golf mentális sport, nem annyira, mint a sakk, de fejben dől el és a nagy mellek akadályoznak az ütésben, úgyhogy az itt hátrány. Egyébként előny. Veronika és Póni összeugatnak. Veronika ebédel, ezt meg is beszéli az étellel, jövök, nyugi, mindjárt megeszlek! Nem gondoltam volna, hogy fel fogok fedezni egyetlen közös vonást is kettőnkben, megtörtént. Póni söpröget, ezen tör ki a balhé, cseszd meg, eszek. Te cseszd meg. A golfpályán tovább folyik a szerencsétlenkedés, a labdákat Barbi viszi, mert megy a ruhájához, mondjuk neki legalább van annyi esze, hogy leveszi a tűsarkút, mert összelukacsoz mindent. Magdi rogyaszt, hát mit csinálsz, őrület, kaszálsz? Na megmutatom. Alekosz ütésén még a két lány is röhög, aztán Barbi majdnem fejbekúrja az ütővel, jézusom, mondtam hogy menj arrébb, még a labdákat is kiborítottam! A borzasztó perceknek egy újabb szerencsétlenkedés vet véget, mér nem indul az autó, nézzük inkább, mi van a Villában, mert ez már nekem is sok.

Jön Olivér és Éva, jajpuszipuszi, Olivér kénytelen szétültetni a csajokat, mert Póni megint sivít, azon szívja fel magát, hogy Veronika dicsekszik, volt a Balatonon, jól érezte magát, de voltak zavaró körülmények. Póni a kertben is tovább sipít Olivérnek, ő igenis szereti a rendet és nem egy hárpia! De, az. A randevúzóknál is kitör a balhé, mikor Alekosz arra kéri őket, érveljenek amellett, miért vele töltse az éjszakát. Egymás kölcsönös ekézése után oda lyukadnak ki, hogy Magdi gyereke akadály, hogy hogyan, nem figyeltem, mert olyan érzésem van, satuba szorították volna a fejem. A vacsora is cirkusszal kezdődik, ugyanoda akarnak leülni, én fogtam meg először, szerintem meg te vagy a paraszt. Jó, akkor Magdi befejezte ezt az egészet, ő nem csinálja ezt, nem fog egy ilyen ócska nővel szóba állni. Alekosz csitítja, te vagy a tapasztaltabb, tanúsíts tapasztaltságot! Hozd meg az étvágyamat! Magdi enged, bókot is kap Alekosztól, nagyon jól kompatibilizált a hajóval. Az Isten is hajóra teremtette! Barbi meg az apró dolgoknak is tud örülni és figyelmes, de igyekezhetne, mert Magdi pillantásában minden benne van és most fog kialakulni, kivel tölti az éjszakát. Magdi olyan elegánsan eszi kézzel a galamb(?)combot, hogy majd elájulok, Alekosznak tetszik, sejthettem volna. Szétszedi a húst, apukám! Magdi lelkesen beszélni kezd, szereti a pacalt is, evett békacombot is, szilveszterkor meg kengurut. Alekosz és Barbi ezalatt veszettül lábaznak az asztal alatt. Aztán Magdi csendes lesz, mert eszek-iszok, jóllakok!

A vacsora alatt még a következő állatságok hangoznak el, nesztek ömlesztve: a homár olyan omlós, mint Barbi, Alekosz összeizélte a kis mancsát valamivel, Alekosz imádja, mikor Barbi zavartan vihog, Magdi nem lesz féltékeny csak idegesíti, hogy Barbi versenyezni akar. Aztán Barbi önként betérdel a szopóbódéba, mert elkövet egy hibát, beleszól Alekosz monológjába, és most benne maradtak a gondolatok. Többször elnézést kér, hiába. Alekosz Magdit választja, nem tudom, emiatt vagy nem, de különösebben nem is érdekel, Barbi tudta és fog írni egy lottót, magára borítja a vizet, egy mondatával mégis tökéletesen egyetértek. Én is imádom, mikor szexelnek a számban az ízek.

S., köszi.

Címkék: alek
416 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 21:55:36

@gyvy: hé, pénzt és KÖNYVET sosem adunk oda, se kölcsönbe! Tehát ne minősítsd magad könyvnek:P:P:P:P

Újság még lehetsz, azt szeretem többször is kiolvasni:P

MegLepke 2011.05.23. 21:57:26

@szabohajni68: csak mára. Jóccaka! Aludjatok széken!:)

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:57:57

úristn. tényleg, már csak egy hét.
TOMBOLJUNK

Akármi Áron 2011.05.23. 21:58:50

@gyvy: már dömpingben válaszoltam a kicsiny kacsáról sosem jelenik meg, biztos, mert tetszett. A fenébe frontos a gépem is, mert ezt is kigórom az ablakon, de mán!

Hurri Kán 2011.05.23. 21:59:29

@Tordas:
SZALFSZ az mijaz? :)))

@ladyandhenk:
Van is mit. Rengeteg bennem az...információ :DDD

@szabohajni68:
Ha közben a csendőr intézkedik... :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 21:59:53

@Hódos Hajnalka: utána fogsz vmit írni? Persze a CSISZ-en kívül, ami egyszer úgyis jön, csak kíváncsi vok, mert nem bírom nézni:P

Hurri Kán 2011.05.23. 22:00:35

@Akármi Áron:
Nekem is csinált ilyent, a sok hülyeségtő megbokrosodott a KBM.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:02:00

@gyvy: feltételezem, h sok, kicsi, apró betűből áll az a rengeteg információ! Nocsak, így még hasznodat is vehetem:P

Akármi Áron 2011.05.23. 22:03:46

@Hódos Hajnalka: jaj, de kóros vagyok már megint, igazad van,a kutya lemaradt, pedig az érték ez volt benne:DDD
Köszönöm szépen Hajni,zsenge koromban én is mindenre pontosan emlékeztem:)))

Hurri Kán 2011.05.23. 22:04:24

@ladyandhenk:
Azt én nem tudhatom, kinek mi hasznos :PPP

Ha ennek vége, Hajni szerintem a memoárjait kezdi írni :D

Tordas 2011.05.23. 22:04:55

@gyvy: SZerelem A LegFölsőbb SZinteken

Tordas 2011.05.23. 22:05:55

@Hódos Hajnalka: Grace klinika? Szaftos részek következnek.

Akármi Áron 2011.05.23. 22:06:14

@Akármi Áron:
plusz pont: penge vagy még mindig! (ez most komoly)

Hurri Kán 2011.05.23. 22:06:41

@Tordas:
Ahhh, és annak forró az intrója? Egy törökfürdőből közvetítenek bejátszásokat? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:09:00

@gyvy: hát, mégis csak negyedszázados vok, nekem hasznos a sok, apró betű. Lehet, h szeretnék 1 nagy könyvet majd írni a sok, apró betűből, szóval érted:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:10:11

@Hódos Hajnalka: Ötlet lenne, v nem? Jó lenne tudni, mert fontos, h mikor menjek nyaralni:)

Hurri Kán 2011.05.23. 22:10:48

@ladyandhenk:
És milyen vastagra tervezed azt a könyvet? :)))

Hurri Kán 2011.05.23. 22:15:02

@ladyandhenk:
Háború és béke, meg ilyenek? :)))

Hanem aztán tartalom is legyen benne, ne a körítés legyen a sok :P

Akármi Áron 2011.05.23. 22:18:43

@Hódos Hajnalka: csupa gyöngyszemek... még szép, létezik ennél jobb kikötő?DDD Alekosz meg csak rójja a köröket és visítson, ha odaér.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:20:05

@gyvy: inkább az új Eujog könyvünk, potom 1000 oldal körül van:)

És igen, a tartalom nagyon fontos!!!!! Változatos fejezetek kellene bele!

Hurri Kán 2011.05.23. 22:21:37

Most nézem, az a kempingbiciGli nem is az igazi, mert nem az összehajthatós... Ahol egy ménkű nagy csavar, vagy stift, vagy mi a beton rögzítette a vázat, az néha kiesett és akkor ment közben is összehajtódótt a bringa!
Az volt a szép! :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.23. 22:23:25

Aszt mar tudom, hogy senkise vagyok en ahhoz, hogy itt majd akkor legalabb legyek valaki, de telleg egy het es vege a Hajnívónak? :((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:24:53

@gyvy: látod, ez a különbség köztünk, én még ezt nem érhettem meg:D:D:D:D:D:D

Hurri Kán 2011.05.23. 22:26:01

@ladyandhenk:
EUjog az köll mer rendnek muszáj lennie :)))
A bigámijázást aszt mennyivel büntetik most? (a két anyóson túlmenően)...

No ha viszont változatos tartalom kell, akkor nincs mese, neki kell lendülni anyagot gyűjteni a könyvhöz ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:28:45

@gyvy: semmivel:P, egyszerűen érvénytelen a második:)

Tessék anyagot gyűjteni, remélem, ajánlom, h már NE Hajnalka kelljen!:P:P:P:P

Hurri Kán 2011.05.23. 22:30:42

@ladyandhenk:
Az anyagot nem NEKEM kell gyűjteni, nem én akarok könyvet kiadni :DDD
Attól tartok, amit megírnék hasonló témában, nem akadna kiadó, aki kiadná :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:32:13

@gyvy: szólj Jerzsinek, hátha segít neked a könyvet tartalommal megtölteni:), én kinyitom az oldalakat, lapozok is, bizony:D

Akármi Áron 2011.05.23. 22:32:52

@Hódos Hajnalka: A 22:06-os válaszom amindenit jól sikerült, kis mazohista vagyokDDD pedig neked szántam Hajni!
(lábpedál+ nyelvcsapás)
Ma ez a gép nem akar engedelmeskedni nekem, de csoda?:DDD

Hurri Kán 2011.05.23. 22:34:37

@ladyandhenk:
Khm... kegyed el teccik lenni tévedve, annyira nem vagyok modern, hogy J. is szerepeljen benne :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:38:15

@gyvy: jól van na, de aktuális még, v nem? Így nem annyira off:P:P, csak ezért:)Én csak, én csak, én csak...téged, illetve előtted egy 19 éves fiúkát!!!!!!!

Hurri Kán 2011.05.23. 22:40:53

@ladyandhenk:
Állj, állj, lehet nem ittam eleget, de ezt most nem értem :D
J. elmúlt már 19, meg tudtommal ő más ligában focizik, szóval nála hiába próbálkoznál :DDD
Jó is az a 19 éves fiúka, legfeljebb vele is felejthetetlen fülszexben lesz részed :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:45:16

@gyvy: 1, Jerzsi aktuális?
2, ha már szétoffoljuk szegény Hajnalka írását, gondoltam, bevetem Jerzsit, hátha idecsatolható még, ettől már nem lesz off:P Ma úgyis szerepelt a TV-ben, úgyaaaa....

Fülszex?:) hm...

Hurri Kán 2011.05.23. 22:49:00

@ladyandhenk:
Ezt mondom, h nekem nem , én nem ÚGY vagyok bekötve :DDD
Fülszex az Alekosz-specialitás, ha nem tudnád :D
Hajni írását általában az elejétől szétoffoljuk, lásd még Hajni kitételét arra, hogy hol köt ki mindig a téma :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:51:28

@gyvy: jól van na, gondoltam, h szabálykövető leszek:P:P:P

Te jó áramba vagy kötve? Csak h tudjak mivel gépelni majd...

Osztán lassan csucsulni kellene, holnap pedig mindent megteszek egy 19 éves fiúkáért:)

Hurri Kán 2011.05.23. 22:53:06

@ladyandhenk:
Én? Természetesen... bár néha van egy kis kóbor áram :DDD

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.23. 22:53:25

holnap az egyik kép sztem az lesz, amikor Andi a Kis Helységben csücsül papírzsepit szorongatva az ölében és sipítozva osztja az észt kifelé:DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:55:48

@gyvy: Ennek örülök, akkor most már nyugodtan alszom el! Köszi! Jó éjt!

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 23:01:39

Sziasztok én meg visszatértem. Öcsém azzal fogadott, hogy Florekosz kibaszta a pónit, mint macskát szarni.

Hurri Kán 2011.05.23. 23:05:21

@Ayesha:
Így van kérem, zajlik az élet :D

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 23:08:25

@gyvy: hála a magasságos Zeusznak és az ő felhőbodorítóinak. Ha már az intelligensnek látszó Olgát elküldte, nyerjen a Virs Lee.
(mindig kiszúrom magamnak a leghülyébbet:)

Hurri Kán 2011.05.23. 23:11:22

@Ayesha:
Alek helyébe én átverném a tyúkudvart. A végén megmondanám, hogy Olit választom, őt viszem az Olümposz lankáira magammal :DDD
Lenne meglepetés :D

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 23:15:45

@gyvy: aztán elvonulnátok a buszba (ami az Olümposzt szimbolizálja) egy kis nektárvedelésre meg ambróziafogyasztásra.

Hurri Kán 2011.05.23. 23:18:03

@Ayesha:
Van, ami nem tartozik a nyilvánosságra :P

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.23. 23:18:10

@gyvy: joccakblog;)

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 23:22:28

@gyvy: ennyi. Ius primae noctis. Elhálás:)

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 23:31:55

ez a fostos blogmotor nem engedi h jó éjt kívánjak.
Na, mindenkinek dettó.

lac64 2011.05.23. 23:32:40

Andrea az Alkosznak Valóban. Ez nagyobb bunkó, mint a testvérek. Élőben beint, lófaszozik. Hihetetlen, mit művel

Kivétel 2011.05.23. 23:34:11

@Ayesha: egy hete azt álmodtam, hogy ő nyert.... mondjuk rémálom volt, nekem is lehetne jobb dolgom, mint ilyeneket álmodni:))

Albino Vernyul 2011.05.24. 00:13:26

@lac64: Na, es Ancsa tulelte..?!;)

lac64 2011.05.24. 00:22:08

@Albino Vernyul: Csak fél szemmel néztem. Ahogy láttam, volt néhány meleg pillanata, de azt hiszem sikerült megoldania. Majd nézd meg, aztán írd meg, mi a véleményed.

Forest (törölt) 2011.05.24. 00:41:56

Ez az Alekosz akármilyen jelmezt húzhat, tökmindegy, szimplán egy bugaci paraszt.
És elnézést a bugaci parasztoktól, ha úgy érzik, hogy lealekoszoztam őket.

kitikati 2011.05.24. 09:31:35

Két ok miatt érdemes volt bekamerázni a wc-t. Amikor anikó karácsonykor csimpaszkodott Béci nyakába, az meg a két kezével inkább falat támasztotta mert nem mert hozzáérni sem.
A másodikat találjátok ki!

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 09:44:18

@tandora: meg a szépséges lányáé is:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.24. 09:53:49

@tandora: Egyetértek! El a kezeket Steven Tylertől!

@buppi: Csak nem Andrea miatt?

Albino Vernyul 2011.05.24. 09:55:44

Amugy van egy tippem az egyik dontosre, Alek VV4-es dolgaibol.. Anikobol vonjuk ki az eszt, az egyeniseget, a termeszetes szepseget, keverjunk hozza egy kis Szandikat, es megkapjuk Veronikat...

dr. gernika 2011.05.24. 10:15:54

@Ayesha: Virs Lee tényleg hülye, de ahhoz volt esze, hogy csendben maradjon, mikor a többiek egymást szapulták, és ezt biztos Alek is észrevette.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.05.24. 10:28:12

Nekem a második adás óta Veronika a titkos favoritom. Szerintem őt fogja választani.

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 10:31:04

@gernika: igen, szerintem ez is közrejátszott abban, hogy Florekinnyó bent tartja. Szerintem neki ő a kedvence. Nekem is, mert egy hülye picsa, de azért annyira nem, hogy együtt csaholjon a többivel.

GL-581 g 2011.05.24. 10:56:10

"Póni lubickol a vízben és próbálja magára felhívni a figyelmet, de úgy látom, akkor sem sikerülne, ha egy döglött angolnát pörgetne a feje fölött, egy másikkal meg mélytorkozna."

Hát LOL! És egyúttal pfuj, vizuális típus vagyok. :DD
Póni meg az angolna... hát, azért sem osztanának pornó-Oscart. :S

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 11:18:40

@lac64: nem néztem. Mi vót benne?:)

varand 2011.05.24. 11:29:39

@Albino Vernyul: Nem is tudtam ezt!:) Tényleg volt, de csak a háttérből lehetett hallani!:)

Zelefánt 2011.05.24. 11:43:39

@fesztiválozó:
Szerintem a Viziló fog "nyerni".
A Kacsacsőrűnél (aka Virsli) még
az a baktériumtenyészet is felsőbbrendű
volt, amit a kanállal tömködött a fejébe.

dr. gernika 2011.05.24. 11:44:13

@Ayesha: Igen, hülye liba, de valamit tényleg tud.

Albino Vernyul 2011.05.24. 11:48:07

@varand: Belinkeljem Jerzy kepi aszisztalasaval..?!;)

ilovecooking 2011.05.24. 12:16:00

Ha már sajtó szemle, akkor ez is érdekesen hangzik, linkelte már vki?
comment.blog.hu/2011/05/24/szerelem_telefonhivasra
A cikk alcíme önirónia a legfölsőbb szinteken:D

lac64 2011.05.24. 13:23:36

@Ayesha: Pajkos póni megvadult.:)

lac64 2011.05.24. 13:32:42

Alekosznak Való Andreával és Brigittával.

alekosz.rtlklub.hu/video/129897

Norcsesz 2011.05.24. 13:39:00

@gyvy: Adjanak ki életrajzi könyvet is erről a balfékről. Lennének sokan, akik megvennék... Ez a szánalom a legfölsőbb szinteken..

Hurri Kán 2011.05.24. 13:40:52

@Norcsesz:
Most kellene, minél előbb, addig ütni a vasat, amíg meleg :DDD
Lelki szemeim előtt megjelent egy Alekosz író-olvasó találkozó, a Pinaninas moderálásával... ajjaj.... :DDDDD

Norcsesz 2011.05.24. 13:46:39

@gyvy: Tényleg :)))))
Ül ott is egy trónusban, valami maskarában :)) elképzeltem :))) És a lábánál ülve felolvasásokat tartanak a hű alattvalók :)) Jájjj :)))

Hurri Kán 2011.05.24. 13:49:41

@Norcsesz:
Alattvalók nem biztos, h tudnak olvasni :DDD
De a Mester olvas nekik, meg beszélget velük a szopós sellőkről, meg hasonlókról :DDD

Norcsesz 2011.05.24. 13:55:14

@gyvy: Igaz, a felolvasás valószínűbb :D
De mi ez a szopós sellő??? Én azt a részt nem láttam. :)

Hurri Kán 2011.05.24. 13:56:37

@Norcsesz:
A pontyos-zuhanyzós epizódból eredeztettük, szokás szerint kissé elindult mindenkinek a fantáziája, kivéve az enyémet :DDD Talán a vasárnapi öfiben volt, de nemesküszöm meg rá :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.24. 14:01:41

OLGA!!!!!

HOL VAGY?

(egyik szemem sír, másik nevet! - nem láthatom többet, de legalább megmenekült...)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 14:02:00

na. így kell ezt csinálni, ma van a nagy büdös diétám első napja.
délután tervezem megnézni a tegnapi Floretoszt, mert lemaradtam. Meg majd a Pónit is meg szeretném kukkolni:))))

Albino Vernyul 2011.05.24. 14:19:18

Kiegett a szemem.. Vegem, nem lottem ki idejeben a villantasokat... Jaaaaaaaaaaaaj.. Jaaaaaaaaaaaaj...
Na.. Megtekintettem az Alkesznakvalot.. Mit mondjak, Ani most utott.. Szuperul levezette a megvadul luvnyak kakaskodasat.. Jo lesz ez..

rianna 2011.05.24. 14:27:52

Póni, a pajkoséké, a reggeliben is szerepelt, olgával. PP-nek szófosása volt, le tudtam volna ütni, olgát szóhoz sem engedte, de annyit leszűrtem, hogy mindketten harcolnak tovább alekoszért:)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.05.24. 14:28:52

@Albino Vernyul:

Ezt most én is megnéztem utólag a neten, mert Ani szimpatikus, egyértelműen érdekes, szórakoztató, jó ízlésű, kedves műsorvezető. Imádom az ízes kiejtését, remélem azt megtartja akkor is, ha sokra viszi. Mondjuk ez a műsor az bulvár, de remélem ezt hamar kinövi, és igazán jó műsoroknál aszisztálhat. Néha, az ilyen bulvár műsorokból is kinőhetnek gyöngyszemek...

Hurri Kán 2011.05.24. 14:31:48

@rianna:
Attól tartok, a görögnek a falakon kívül sem lesz könnyű a dolga a sok feltüzelt nőstény miatt :DDD
süti beállítások módosítása