Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x12 és 1x13

2011. május 23. 14:00 - Hódos Hajnalka

Alig tértem magamhoz a görög érzékiesség randi után, máris két újabb ökölcsapást kaptam, mindkettőt gyomorba. Sigismundus Sokol rádiós képén azóta röhögök, mióta átküldte, és elhatároztam, ezentúl én is beöltözök tévézéshez, téma szerint. Az Alekosz feleséget keres c. műsorral könnyű dolgom lesz, csak egy kényszerzubbonyt kell szereznem. Szóval, ott tartunk, hogy Alekosz kiszórta a reszlit, elbúcsúzott Olgától és Brigittától, mondaná Balázs, hogy kár értük, de nem akar orbitálisan nagyot hazudni. Az, hogy az öfi címe Tengerre görög! nem sok jót ígér, Alekosz ínycsiklandozó reggelije pláne, az ételek paradoxonok ugyanis. Virsli narancslekvárral, tojás piskótával, jut eszembe nem kér valaki véletlenül egy vaníliasodóval leöntött tojásrántottát?

A reggeli diszharmonikus, és a mai randevút is hasonló szellemben szeretné elkövetni a mi hősünk. Veronikával és Pónival megy randizni, egyszerre, és egy jótanács, fürdőruha legyen nálatok! Alekosz távozása után a két nő megbolondul, sikoltoznak, úristen, megyünk strandra, Veronika visítva leteperi Andit, aztán kiterülnek a füvön, Andi bőg.

Cihelődni kezdenek, Veronika annyira nyomorék, hogy az már fáj, nem talál semmit. Csomó cuccot a hónuk alá vágnak álánatúr és beszállnak az idióta kisbuszba, ahol a Pampalininek öltözött Alekosz várja őket, hogy véletlenül se felejtsük el, milyen öltözékben, mutatom még egyszer:

Gyümölcsmintás hűtőtáskával, másodosztályon zötykölődve utaznak, Balatonvilágosra. Jó magyar szokás szerint, még ki sem gördül a vonat az állomásról, előkerül a kaja, műanyag ételhordóban, pörkölt, kovászos uborka. Az egymás villával való etetésétől mmkk ki tudnék szaladni sikítozva a világegyetemből, de hát az én kapcsolatom az étellel fölsőbb dimenziós és tegnap is megjegyezték, hogy szépen eszem. Amíg ezek vonatoznak, megérkezik a Villába Olivér és Éva. Segíteni. Ez abból áll, hogy nekiesnek Barbinak, miért mászik rá Alekoszra, miért nyomul ennyire, nem biztos, hogy ez kifizetődő. Amit csinál, attól Florest kirázza a hideg. Barbi bőg, jaj most ne vágjon már ilyen fancsali képet és mi ez a fogadj örökbe tekintet?

Amíg Olivérrel beszél a kertben, Magdi Évának önti ki a szívét, majdnem szó szerint, azt várom, hogy mikor buggyan ki a csőtopjából. Magdi egyébként nagyon szeretné elnyerni Alekosz szívét, hiszen ezért jött ide. Még nem meri kimondani, hogy, de bizsereg és nagyon szeret a közelében lenni. Már az is jó, ha csak ennyire ér hozzá, bennem megfogalmazódik egy kérdés, vajon normális-e, hogy még sosem támadt igényem arra, hogy kisujjtól könyékig liánokkal tetováltassam tele a kezem?

Lassan leszállunk, lányok, kezdetét veszi a balatoni randi. Van itt minden, mint a búcsúban, virágmintás kempingszék, pöttyös labda, kockás pléd, Sokol rádió. Gyertek, élvezzük a napsütést! Köntösben? Igen, kávé- és hígfosbarna csíkokkal, sírok. Veronikát be kéne kenni napolajjal, semmi gond, elő van készítve. Mégis problémásan indul a dolog, mert amíg Alekosz a kupakot tekergeti, Veronika akkorát esik hanyatt a kempingszékkel együtt, mint az ólajtó, hát te? Hát te mit csinálsz, nagyon megütötted magad? Pónit is be köll kenyni, hogyne, Veronika nem hagyja annyiban, négyszemközt akar beszélni Alekosszal, csak így mezítláb nyomatják. Ja, semmi, csak kettesben akart lenni. Póni lubickol a vízben és próbálja magára felhívni a figyelmet, de úgy látom, akkor sem sikerülne, ha egy döglött angolnát pörgetne a feje fölött, egy másikkal meg mélytorkozna.

Be is pipul és elkezdi baszogatni Alekoszt, másszon rá Veronikára, hadd lássa, hogy néz ki egy másik nőn. Megbeszélik azt is, hogy a féltékeny és elutasított nőnél veszélyesebb a kielégületlen nő. Veronika kiakad, fogja már vissza magát! Póni elmagyarázza, szándékosan meghúzta magát az első randi után, hogy Alekosznak legyen ideje észrevenni a fától az erdőt, nem akarta ő nézni, ahogy Veronikát napolajozza, de ő is teszteli névadóját. Póni nem cicázik és pontosan ezért nem feküdt le vele az első randin. Pontosan ezért.

A Villába újabb vendég érkezik, Vája, aki kiakad a szobában levő kuplerájon, és beszélget a lányokkal. És kapálni tudnak-e a lányok. (Mélyen hallgatok.) Kapálni? Magdi még csirkét se látott olyat, ami még megy! Csak a hűtőben! De a zöldborsót nagyon szereti, úgyhogy azt majd megy szedni. Kárörvendően felröhögök, a második sor felénél összeszarod magad anyukám és esténként az Iglóhoz fogsz imádkozni! Barbi ne sírjon örökké, mert Alekosz nem szereti a sírós lányokat. Barbi azért sír mert belezúgott fél, hogy elveszíti, mikor vele van, úgy érzi, Alekosz a másik fele. Vája reméli, hogy valami csak összejön. Hát még Barbi! A két randevúzó lány összeugat a kisbuszban, vagy ahogy kommentelőink elnevezték, a Fostalicskában. Elmém utolsó ép sejtjeinek védelmében nem figyelek arra, ha Póni túráztatja magát, most valami olyasmin pörög, hogy Veronika beletapos az ő lelkébe és elkúrja életének fontos pillanatait. Meg le is minősíti.

A randevú egy vacsorával zárul, szépek a lányok, jót tett nekik a napsütés. Alekosz nem érti, miért pont most lettek egymásra féltékenyek. Póni megint beindítja magán a gyújtást, ő végignézte, ahogy Veronika bekrémezte az asztalon, még egyszer nem akart ilyen látványban részesülni, ezért legjobb védekezés a támadás alapon kezdte cseszegetni, meglátjuk, mi sül ki belőle alapon. Kezdem unni a témát. Veronikának az a véleménye, hogy ha egy férfi szimpatikus neki, akkor nem kéri meg, hogy a jelenlétében egy másik nő testét kenegesse és igen, harapni lehet köztük a feszültséget. Alekosz mindkét Menyasszonyt megkérdezi, mit éreznek iránta. Póni egyszer már elmondta, de akkor most elmondja Veronika előtt is, mert így tisztességes, hogy Alekosz egy csepp a tengerben, de neki ő a tenger, akiben szívesen elmerülne.

Veronika inkább kifejezni tudja az érzéseit, mint elmondani. Akkor mutasd ki! De ne Póni előtt, mert megfojtja! Előtte ne, vagy addig kimegy, úgyis toálettre kell mennie. Mámeg a rötyi. Hogy ez ilyen fontos szerepet kap ebben a műsorban, nem gondoltam volna. Veronika úgy érzi, mikor Alekosszal van, szeretne odabújni, megcsókolni, vele szeretne lenni minél többet. Ha nincs vele, akkor rá gondol. Mi érzel most, hogy fogom a kezed? Elkezdett izgulni és hávásán dobog a szíve. Alekosz úgy érzi, hogy ennek a pillantnak folytatódni kell, még ma. Van kedved velem tölteni az éjszakát? Persze, hogy van. Sajnos Póni nem gutaütést, nagyon ki volt bukva, de nem akart nagyjelenetet rendezni.

Veronika gyorsan összekészült és volt egy kis gyomorgörcse. Miután kis papírzacskójával, lila plüss köntösben távozik a Villából, Póni elmeséli, mi történt a randin, ezt csak azért említem meg, mert Póni olyan részleteket sem hagy ki az elbeszélésből, mint hogy Alekoszon tengerkék fecske volt. Valami miatt mindhárman a szaunában szoronganak, Magdi teljesen kikészül, nem is érti, ha Alekosznak egy 19 éves lányra van szüksége, akkor ő mit keres itt? Közben Veronika megérkezik a rezidenciára, ahol a teniszezőnek öltözött Alekosz fogadja. Fejpántbanbazmeg. Te mihez készültél? Ping-pong mecshez. Még egy teniszütőt is odakészített. Hát Veronika nem látja a labdát. Nem baj, ő az a típus, aki azt is megkérdezné egy focimeccsen, hogy megnézzük-e a hosszabbítást is. És mit fogunk csinálni? Alekosz lezuhanyozik, addig Veronika leül az ágyra. Aztán Alekosz is, és alszanak. Aztán mégsem, Veronika úgy érzi magát Alekosz mellett, mint egy Pöttöm Panna.

Reggel fejedelmi reggeli várja őket, Veronika nagyon jól aludt, és Alekosz sokkal aranyosabb, mint kinyalva, pedig értesüléseim szerint pont Veronika az, aki. Alekosz úgy érezte magát, mintha három éve együtt élnének, gördülékeny, összeszokott, egyértelmű volt az egész. Kár, hogy reggel lett. A Villában Magdi dühöng, össze is pakolt, ez neki nem fér bele, neki ilyen férfire nincs szüksége. Barbi csitítja, sikertelenül, Magdi puffog, nem szereti, ha hülyét csinálnak belőle. Veronika hűvös fogadtatásban részesül, Póni köszönésre sem méltatja, de levél érkezik, amitől megenyhülnek a sértett csajok, Alekosz Barbit és Magdit viszi randevúra és megmutatja nekik, hogy él egy görög-magyar úr. Magdinak ettől egyből megváltozik a véleménye, felöltözködnek, mintha a Limbó-hintó videoklipjének forgatásán statisztálnának és elindulnak a randira. Alekosz hajóskapitánynak öltözködve fogadja őket egy hajón, arany sujtásokkal, szörnyű, borzasztó, kegyelem! Éljen a Duna, hajrá Magyarország, most vagyunk a lánchíd alatt, gyerekek! A hajónak egyébként újillata van. Isznak az elkövetkező szerelmekre és arra, Magdi azt kívánta, ma ő aludjon a buszban.

Alekosz nekik is felteszi a sztenderd kérdést, féltékenyek-e egymásra és mit gondolnak a másik két Menyasszonyról. Magdinak itt nincs konkurencia, Andiról ne is beszéljenek, Veronika meg gyerek és nem kész egy komoly kapcsolatra. Aztán titanikoznak, tényleg, ott nyomorognak a hajó orrában, amíg Magdi vigyorogba jajdeszépezik, Alekosz és Barbi titanikozva csókolóznak. Tovább cincálják az idegeinket, kikötnek, egy asztalhoz sétálnak, ó, ezek az igazi dallamok, ez egy kvartett. Miután Alekosz megint előadást tart a fölső tízezrek konyhájáról és sajnálkozik, hogy Magdi nem szereti a kaviárt, vezényel a kvartettnek, majd felkéri a lányokat táncolni. Igen, ez az aztakurvahétszentségit kategória.

Veronika valamilyen titokzatos okból kifolyólag kizárólag a mosdókagylóban mos hajat, aztán visítva csattog elő a fürdőből, mert Vája őket is meglátogatja. Nem derül ki, hogy tudnak-e kapálni, az se, hogy láttak-e már olyan halat ami még úszik, vagy csak halrudacska formájában ismerős nekik ez az élőlény, fú, kéne csukaikrát venni, jut eszembe, felírom. Andrea megint előadja magát, megint elmondja, hogy neki vannak adósságai, de nem a pénz miatt jött ide, még azelőtt jelentkezett a műsorra, hogy Alekosz megnyerte volna a ValóVilágot. Vája szerint Veronika fiatal, nem, ő érettebb itt egyeseknél, Alekosz hozzá illik, nagyon bejön neki és örülne, ha Vája lenne az anyósa.

 

És még mindig kínoznak bennünket, most Alekosz bevezeti a lányokat a golfozás örömeibe. Elég gyakran jár ebbe a klubba, mert szép a fű. Golfoztatok már? Nem. Akkor mesélek. A frissítő mellett megtudhatjuk, hogy egy profi golfozó nem megy a pályára 14 ütő nélkül, az a minimum. A labda 42, 6 gramm, az átmérője? 42. Aztakurva. Akarom mondani, viszlát, és köszi a halakat! A golf mentális sport, nem annyira, mint a sakk, de fejben dől el és a nagy mellek akadályoznak az ütésben, úgyhogy az itt hátrány. Egyébként előny. Veronika és Póni összeugatnak. Veronika ebédel, ezt meg is beszéli az étellel, jövök, nyugi, mindjárt megeszlek! Nem gondoltam volna, hogy fel fogok fedezni egyetlen közös vonást is kettőnkben, megtörtént. Póni söpröget, ezen tör ki a balhé, cseszd meg, eszek. Te cseszd meg. A golfpályán tovább folyik a szerencsétlenkedés, a labdákat Barbi viszi, mert megy a ruhájához, mondjuk neki legalább van annyi esze, hogy leveszi a tűsarkút, mert összelukacsoz mindent. Magdi rogyaszt, hát mit csinálsz, őrület, kaszálsz? Na megmutatom. Alekosz ütésén még a két lány is röhög, aztán Barbi majdnem fejbekúrja az ütővel, jézusom, mondtam hogy menj arrébb, még a labdákat is kiborítottam! A borzasztó perceknek egy újabb szerencsétlenkedés vet véget, mér nem indul az autó, nézzük inkább, mi van a Villában, mert ez már nekem is sok.

Jön Olivér és Éva, jajpuszipuszi, Olivér kénytelen szétültetni a csajokat, mert Póni megint sivít, azon szívja fel magát, hogy Veronika dicsekszik, volt a Balatonon, jól érezte magát, de voltak zavaró körülmények. Póni a kertben is tovább sipít Olivérnek, ő igenis szereti a rendet és nem egy hárpia! De, az. A randevúzóknál is kitör a balhé, mikor Alekosz arra kéri őket, érveljenek amellett, miért vele töltse az éjszakát. Egymás kölcsönös ekézése után oda lyukadnak ki, hogy Magdi gyereke akadály, hogy hogyan, nem figyeltem, mert olyan érzésem van, satuba szorították volna a fejem. A vacsora is cirkusszal kezdődik, ugyanoda akarnak leülni, én fogtam meg először, szerintem meg te vagy a paraszt. Jó, akkor Magdi befejezte ezt az egészet, ő nem csinálja ezt, nem fog egy ilyen ócska nővel szóba állni. Alekosz csitítja, te vagy a tapasztaltabb, tanúsíts tapasztaltságot! Hozd meg az étvágyamat! Magdi enged, bókot is kap Alekosztól, nagyon jól kompatibilizált a hajóval. Az Isten is hajóra teremtette! Barbi meg az apró dolgoknak is tud örülni és figyelmes, de igyekezhetne, mert Magdi pillantásában minden benne van és most fog kialakulni, kivel tölti az éjszakát. Magdi olyan elegánsan eszi kézzel a galamb(?)combot, hogy majd elájulok, Alekosznak tetszik, sejthettem volna. Szétszedi a húst, apukám! Magdi lelkesen beszélni kezd, szereti a pacalt is, evett békacombot is, szilveszterkor meg kengurut. Alekosz és Barbi ezalatt veszettül lábaznak az asztal alatt. Aztán Magdi csendes lesz, mert eszek-iszok, jóllakok!

A vacsora alatt még a következő állatságok hangoznak el, nesztek ömlesztve: a homár olyan omlós, mint Barbi, Alekosz összeizélte a kis mancsát valamivel, Alekosz imádja, mikor Barbi zavartan vihog, Magdi nem lesz féltékeny csak idegesíti, hogy Barbi versenyezni akar. Aztán Barbi önként betérdel a szopóbódéba, mert elkövet egy hibát, beleszól Alekosz monológjába, és most benne maradtak a gondolatok. Többször elnézést kér, hiába. Alekosz Magdit választja, nem tudom, emiatt vagy nem, de különösebben nem is érdekel, Barbi tudta és fog írni egy lottót, magára borítja a vizet, egy mondatával mégis tökéletesen egyetértek. Én is imádom, mikor szexelnek a számban az ízek.

S., köszi.

Címkék: alek
416 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

velorexapáca 2011.05.23. 14:12:26

jajj mire beléptem megelőzött Peti Cs

Caprica99 2011.05.23. 14:15:21

Ahhoz az ominózus jelenethez, miszerint ki kinek a székére akar leülni és ki a parasztabb a két gádzsi közül....

Visszanéztem.
Barbi lép be előbb az étterem ajtaján, odalép a székhez, megfogja és kihúzza, épp ülne le, mire Magdi őnaccsága bele akarja nyomasztani azt a ronda nagy seggét és még ő parasztoz!

Ritka egy nagypofájú, repedtsarkú luvnya, valamelyik cikk szerint külföldön prostiként dolgozik.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.23. 14:31:00

A reggeliből szerintem hiányzott a halas csirke is! :)
Andreának az a legnagyobb gyíkja, hogy túlságosan féltékeny típus.
Az ilyen Sokol rádiónak házilag barkácsolt tartozéka szokott lenni sokszor a hátlaphoz vastag befőttes gumival odaszorított, összeforrasztott 2 db 4.5 V-os laposelem is.
"Szeretem a Pöttöm Pannákat." - erre asszociáltam: www.youtube.com/watch?v=HQyu72wjwL8
A golfozás konkrétan katasztrófa volt, de azért a vonósnégyes se volt kutya!
A titanicos jelenet is egy ótvar nagy giccs volt!

Akármi Áron 2011.05.23. 14:35:18

A tízes mezőnybe tán-tán beférek-e?:-)

locsolóember 2011.05.23. 14:39:08

six(xxx) :DD
Akkor elóvasom.

Akármi Áron 2011.05.23. 14:39:37

@Peter_Cs: Nekem pedig a tejszín szalonnával hiányzott, mert túl szokásos volt a reggeli menű:DDDD

fran7 2011.05.23. 14:44:04

Megnéztem a képeket. S ez elég volt, sőt már sok volt nekem.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.05.23. 14:44:50

Alig vártam a posztot és nem hiába mert ismét megtanultam, hogy ivás és evés közben nem olvasunk Hajni remekműveket. :-)))) Az "esténként az Iglóhoz fogsz imádkozni" félmondatnál majd megfulladtam. Köszi Hajni, imádlak!

Egyébként Vája mi a fenének érdeklődött a kapálás miatt? Csak nem birtokuk van ahol kevés a napszámos?

Akármi Áron 2011.05.23. 14:45:36

Hajni még mindig nyugtalanít, hogy Magdi járatlan a csibe látványában. A jövő héten kisvárosomban (ez komoly) fehér csibe vásár lesz. Lehet, hogy üzenni kék szép, szőke Magdinak hol-mikor-hová? DDD(Bár utoljára Kossuth üzent'48-ban)

Hurri Kán 2011.05.23. 14:48:54

Szokol rádió priceless :DDD

Meg az angolnával mélytorkozó Póni!

Aztakurvahétszencségit :DDD

locsolóember 2011.05.23. 14:49:21

Aki megmondja, milyen cigi van a Sokol mellett, nyer tőlem egy golflabdát.

Bay 2011.05.23. 15:01:12

Csak így elsőre: Magdika(?) übersexi melltartópántja tűnt szembe. Vagy tripla d-ben nincs egy épkézláb darab?

Hurri Kán 2011.05.23. 15:07:11

Ez késssz :DDD
De én azért segítek neki, aki szintén így érez, tegye:
www.hir24.hu/szines/267994/alekosz-show-a-nezok-segitseget-keri-az-rtl.html

Hurri Kán 2011.05.23. 15:08:18

@athos2005:
Asszem olyat én már nem szívtam... Fecske, meg talán Románc? az még megvolt.. Asszem a Románcnak volt drapp doboza, csíkos. Puhadoboz!

Spéter46 2011.05.23. 15:09:50

@locsolóember: TERV, de már nem az 5 ÉVES TERV

Akármi Áron 2011.05.23. 15:09:52

@locsolóember: akkor tájt, mikor Sokol volt a sláger Terv-Fecske-Savaria-Filtol-Porti stb.cigik volt, nem ezek közül volt?

locsolóember 2011.05.23. 15:10:40

@gyvy:
Ez még csak 21, Aurél. :D

Spéter46 2011.05.23. 15:13:46

@locsolóember: Kérem a versenyt eldönteni!

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 15:14:05

ez a Magdi milyen egy tőrölmetszett retkeslábú picsa...:S

Hurri Kán 2011.05.23. 15:14:21

@locsolóember:
Na most jön a golflabdám, vagy sem :)))

rianna 2011.05.23. 15:14:32

sziasztok,
alig vártam már az öfit, elvonási tüneteim voltak az utóbbi két napban:)

Spéter46 2011.05.23. 15:15:47

@Peter_Cs: Ezért nyertem a labdát én!

La Pantera 2011.05.23. 15:15:58

Hajni, nem szép tőled, hogy a macis viccet kihagytad az öfiből!

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 15:18:52

@rianna: Szia Lábak:) futottál ma?:)

rianna 2011.05.23. 15:25:28

@Ayesha: ma még nem, de a hétvégén bicikliztem :)) És ugróköteleztem:)

rianna 2011.05.23. 15:28:55

@Ayesha: de mindezeknek nem sok hatása van, ezért tervezem, hogy az evésről is leszokom.

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 15:30:18

@rianna: én meg buliztam szombaton = táncolás. :)

Hurri Kán 2011.05.23. 15:33:43

@rianna:
Fényevő leszel? :)

@Ayesha:
Akrobatikus rákenroll volt? :)

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 15:34:15

@gyvy: inkább fekapicsás seggrázás.:D

Hurri Kán 2011.05.23. 15:36:42

@Ayesha:
Asse rossz :)))
Tűzugrás volt közbe? Mindezt állatbőrökbe burkolózva? A lándzsát addig leadtad a ruhatárban? Ezek fontos információk, rettenetesen vizuális típus vagyok :D

rianna 2011.05.23. 15:40:17

@gyvy: nincs kizárva:) Volt már rá példa, hogy alig ettem heteken keresztül, de különösebb ok nélkül, csak nem voltam éhes:) Most ezt újra gyakorlatba kell ültessem.

Ayesha amolyan afroamerikaiul rázta, Beyonce-ra gondolj, ne feketeafrikai táncra:D Ugye, Ayi?

Hurri Kán 2011.05.23. 15:41:10

@rianna:
Amíg nem vagyok egzakt információk birtokában, addig mindenfélére gondolok :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.23. 15:42:27

Áztáretkes hétszentségit, hogy enné ki ezeket a dudva!
Ez az utolsó bekezdés az aranyköpésekkel kiirtott a 2 agysejtemből egyet. Most már egysejtűként leszázalékolhat az esztéká.
Nem, egyszerűen röhej. Tegnap fél percet láttam -mielőtt behánytam- épp a villában lógatták csóriék a lábukat, hát ez a lilaköpönyeges... ááá! Honnan szedték össze ezeket a nőket? És vajon Alekosz Delhusa Gjoni eddig eltitkolt zabigyereke? Mentalitásra teljesen.

Jah, bocs, nem nézem, csak olvasom itt Hajnit, így a vizuális élményből csak a berakott képeken keresztül részesülök, de! 3. képen nem tudtam, hogy mit lesegessek inkább: a csaj csuklóig érő tetoválását vagy az Alekosz-idézetekkel borított padlót. Hát komolyan....
Asszem előveszem Surdát és betolom a lejátszóba. Ez a Pimpalini jelmez, meg a 35 évvel ezelőtti balatoni nyaralást, "legvidámabb barakk"-ot idéző hangulat meghozta a kedvem hozzá.

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 15:42:45

@gyvy: állatbőr nem volt, mert én nagyon szar vadász lennék, lándzsával nem engednek be senkit:)))
ja és tüzet nem, de kiömlött piafoltokat ugráltam át:)

locsolóember 2011.05.23. 15:43:15

@gyvy:
Sem. ;)
Spéteré.
Tűsarkúban adom át.

Hurri Kán 2011.05.23. 15:45:09

@Ayesha:
Ja, sok helyen rugalmatlan a személyzet. Én egyszer egy fenyőfát vittem magammal, nem akartak vele beengedni, végül megegyeztünk, leadtam a ruhatárban! Nem vicc! :)

@locsolóember:
Mikor lesz a ceremónia? :)

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 15:45:31

@rianna: végülis igen:)))
Lábak, aggasztasz ezekkel az inkvizítori diéta-ötleteiddel.

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 15:47:01

@gyvy: mit akartál te ott egy fenyőfával?:D

Hurri Kán 2011.05.23. 15:50:15

@Ayesha:
Gyönyörű szép, majdnem három! méteres darab volt, január vége felé, egy kidobott karácsonyfa volt. Igazából fogadás volt, haverom nem hitte el, hogy a Moszkva tértől a Fészekig (Wesselényi utca) el tudom vinni az éjszakai buszon, plusz még be is viszem a helyre. Hát sikerült :DDD

rianna 2011.05.23. 15:53:06

@Ayesha: drága vagy, hogy aggódsz:) De ne félj, csak fenyegetőzöm.

Sokol rádiónk nekünk is volt, elő kell keressem, jól fog mutatni a régi írógépem mellett.

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 15:55:17

@rianna: most olvasom az egyik sminkes blogot csináló lánynál, hogy ő hogyan fegyelmezi magát és hogyan programozta be magát a normális kajálásra meg ilyenekre.:)
linkelem neked privátban.

rianna 2011.05.23. 15:56:44

@Ayesha: én nem is eszem sokat, de már nem megy úgy le, mint régen:) A linket köszönettel veszem.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.05.23. 15:59:46

Tejjessen eggyértelműen kijelentem, hogy mimindent csinálnék, csücsöri!

Norcsesz 2011.05.23. 16:02:54

@Ayesha: Én is megkaphatom azt a linket? Léccilécci :)

readonly 2011.05.23. 16:02:59

Meg volt már valamék leányzó a figurának?

penelope garcia 2011.05.23. 16:06:51

Na, végre!!!!! :)

A prosztó miért úgy harapja az epret, mintha szarból lenne?

Norcsesz 2011.05.23. 16:09:23

@rianna: A szokásos állandó küzdelem.:)

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 16:10:15

@Norcsesz: persze küldöm. De ne ilyen csodamágus dolgokra számítsatok ám:)

Norcsesz 2011.05.23. 16:12:09

@Ayesha: Megérkezett, köszönöm :)

rianna 2011.05.23. 16:15:20

@Ayesha: spam-be, de megjött, köszi

penelope garcia 2011.05.23. 16:16:06

Hoppácska, na MOST derült ki, hogy jól gondoltuk mi, tezsvírek, hogy Magdi nem annyi ám, amennyinek mondja magát. Ha tényleg 25 lenne, nem akadna ki azon, hogy valaki egy 19 évesre hajt.
Úgy van 35 a nő, mint a pinty.
(Ahogyan persze Póni sem 33, hanem inkább 40 lesz az...)

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2011.05.23. 16:17:51

A töküres vasúti kocsi (a közvetlen gyors amúgy meg se áll Világoson) és a töküres stand is feltűnt mindenkinek, ugye? Illetve hogy utóbbin látszik a kameramanus, ahogy a szőkét veszi fel külön...

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 16:18:26

@rianna: spambe. fasza.:)
na majd este leszek.

penelope garcia 2011.05.23. 16:20:42

Ezek rosszul titanikoztak, attól tartok.
Azt úgy kell, ahogy a capribogyó csinálta: lehömbölögni egy deszkáról, és kecsesen integetve elmerülni, hosszan, mélyre, zenei aláfestéssel.
Továbbá az úri közönség táncol.

penelope garcia 2011.05.23. 16:27:32

Jól sejtem, hogy a hivatásos néne meghajtja Alekot, mint Singer a varrógépet?
De ti, akik nézitek, ezt már tudjátok is!!!
Na, vót kex?

Albino Vernyul 2011.05.23. 16:29:40

@penelope garcia: Tippre, csak az utolso maradek luvnyanal mond csutortokot Alek rettegett legpisztolya.. Addig szerintem marad a ful sex, meg ilyesmik..

locsolóember 2011.05.23. 16:32:50

@gyvy:
Megadom a módját, most épp "L" betűs kulcsot faragok egy 3-as swingerből.

nosce 2011.05.23. 16:35:23

Mondjuk elképzelhető, hogy Alek simán meghúzta a jelölteket a buszban, de a 12 karika kedvéért meg személyiségi okok miatt aszondják h nemvót semmi, de akkor márr naggggyonnagggyon jóindulatú vagyok :)

penelope garcia 2011.05.23. 16:35:54

@gyvy:

Ó, én is azonnal segítettem! :)
Elárultam nekik, hogy szegény Alek gyengeelméjű ÉS lúzer, tehát a boldogságra igen kevés az esélye.

Spéter46 2011.05.23. 16:37:21

@Albino Vernyul: A mai randi az egy nagy vízválasztó Alekosz életében. Ha nem lesz elég fürge és a Tahó Magdi a combjai közé
tudja préselni, akkor a kis görögnek annyi, meg egy Bambi. A két hatalmas comb közül, szembe egy óriási seggel már nem lehet kitörni, és a redves Tahó Magdi egyszerűen felszippantja, 9 hónap múlva jön a gyerek.
Én Olivérbe bízom, hogy testével fogja fedezni örök barátját.

Hurri Kán 2011.05.23. 16:38:22

@penelope garcia:
Fülszex vót :D
Meg gondolom Alekosz féle orál-speciál :DD

tede 2011.05.23. 16:38:29

megdugta már valamelyiket?

rianna 2011.05.23. 16:40:21

@locsolóember: három swingerből?:)

@Spéter46: sajnos vizuális típus vagyok, ahogy olvastam, ez mind lejátszódott a szemem előtt :D *hányinger szmájli*

penelope garcia 2011.05.23. 16:40:26

@Ayesha:

Ne tessék titkolózni! A diéta mindenkié. :)

Hurri Kán 2011.05.23. 16:41:00

@locsolóember:
szánom-bánom eme fogyatékosságomat, de elképzelésem sincs, minek az L betűs kulcs egy 3-as swingerből...

@penelope garcia:
no de a bankszámla állapota képes ezt valamelyest kompenzálni, nem?

penelope garcia 2011.05.23. 16:41:10

@gyvy:

Ja, tudom, az ovissal.
De a tahó ribanccal se dugott?

Hurri Kán 2011.05.23. 16:44:01

@penelope garcia:
egyre inkább hajlok affelé, hogy az, hogy Balek senkivel sem nem dug, az nem a partner hibája...
Finggal nem lehet tojást festeni, ha érted, mire gondolok :DDD

penelope garcia 2011.05.23. 16:45:14

@gyvy:

Mondom: lúzer.
Egy év múlva prOlika és Vája kilép Alek életéből, és kézen fogva elsuhannak a nagybüdös iccakába, hónuk alatt az utolsó milliócskával.

penelope garcia 2011.05.23. 16:46:16

@gyvy:

De vajon az RTL tudta, hogy impotens, vagy csak most esik le nekik a tantusz?

Hurri Kán 2011.05.23. 16:46:38

@penelope garcia:
Várjunk...dehát Vája az nem ennek a Taigetoszpozitívnak az anyja?
Vagy mutter lelkes lett a fiatal tűtől, elszedi fijacskája pénzét, oszt tipli?

Spéter46 2011.05.23. 16:47:52

@penelope garcia: Drága Penelope!
Könyörgöm értsd már meg, hogy ez a barom senkit nem tud, NEM TUD megdugni!!!!!!

Hurri Kán 2011.05.23. 16:48:18

@penelope garcia:
Erről nincs megbízható információm. HA mondjuk a vezérkar benne volt a castingban, akkor ki kellett volna, hogy derüljön...

Spéter46 2011.05.23. 16:51:03

@gyvy: Aki Váját megdugja, az minden pénzt megérdemel!

Hurri Kán 2011.05.23. 16:52:35

@Spéter46:
Létezik az a pénz?
Mert Vája nálam már a kétzsákos kategória.

penelope garcia 2011.05.23. 16:52:52

@gyvy:

Anyja. Nagy ügy.
Hát anya az ilyen?

Spéter46 2011.05.23. 16:57:10

@gyvy: 2 db, 110 literes szemetes zsákra gondoltál?
Netán a Kétzsákos Frodóra?

Tordas 2011.05.23. 16:59:07

Veron miért nem volt a VV4-ben? Sokkal szórakoztatóbb lett volna mint Szandika az állandó Sááááányi haza akarok menni, még iskolába is kellett mennem! Nem bííírom, Olivéhhééhhhhééééér! rinyával. Legyen műsora V.-nek.

Hurri Kán 2011.05.23. 16:59:13

@Spéter46:
A 2 db., 110 literes szemeteszsák az tökéletes. :D

Akvyr 2011.05.23. 16:59:17

Gondolkodtam, hogy a takarékszövetkezet viccet hogyan prezentálod majd, de úgy látom elegánsan megkímélted a közönséget :D

Ui: Bár az öfit nem láttam, de ezek szerint a környéken voltam evezni nagyjából ebben az időpontban. Riasztó.

locsolóember 2011.05.23. 17:00:34

@gyvy:
gyvy 2011.05.23. 15:45:09
@locsolóember:
Mikor lesz a ceremónia? :)

Ceremónia-kulcsátadás...
Alek egy "A" betűvel ékített kulcsot akaszt a kiválasztott csáje nyakába -locsolóember egy "L"-betűset, melyet egy 3-as swinger (golfütőfajta) reszelgetésével állít elő.
Na.

mama ottmarad 2011.05.23. 17:01:58

Nem hiszem el ... hígfosbarna csíkos köntös, virágmintás campingszék, Sokol rádió? Ajjajaj, kirabolták Apám bungalóját!

Spéter46 2011.05.23. 17:02:05

@gyvy: ...és bekötitek a szemem!

Hurri Kán 2011.05.23. 17:02:38

@locsolóember:
Köszönöm szépen, kristálytiszta minden.

nosce 2011.05.23. 17:15:59

@mama ottmarad:
az nemtom mennyire jött át de ez a randi meghirdetten egy retro Balcsis randi volt, mert Alek gyerekkorában nem igen jutott el a Balcsira vagy mi a f@szom, és ezért volt korabeli minden...

lobster thermidor 2011.05.23. 17:16:54

Az a helyzet, hogy a közép-amerikai diktátoroktól levetett aranyzsinóros koszosfehér egyenruha, és a hozzá stílusos kiegészítőként rendelt, a BéKáVé dömösi viszonylatán közlekedtetett Hapci nevű átkelőhajójának jegykezelőjétől kölcsönkért matrózsapkába öltöztetett Alekosz láttán, Piszkos Fred kapitány alighanem súlyos epeölést kapott, a rátörő heveny irigységrohamtól.

Különben a tegnapi rész igazán humoros volt. Az a kinyilatkoztatás, melyben Alekosz közölte az őt szájtátva hallgató két nőneművel, hogy a felső tízezrek asztalán mindennapos reggeli étek a kaviár és a tatárbifsztek, na az odabaszott. (ehhez a tételhez esetleg kérném Hajnalka állásfoglalását:D)

Majd a golfpályára tűsarkú cipőben érkező nőfélék előtt tudását fitogtatva ütött egy majdnem luftot, az is nagyon ott volt. Az már szót sem érdemel, hogy a yachton hazafelé Alekosz szokása szerint üvegből itta a Talizmán pezsgőt, persze csak a legfelsőbb szintű úri modor jegyében.
Hozzáteszem, hogy egy decens golfpályáról úgy basszák ki azt aki tűsarkúban cseszi szét a gyepet, mint a macskát xarni.

nosce 2011.05.23. 17:21:39

@lobster thermidor:
"Hozzáteszem, hogy egy decens golfpályáról úgy basszák ki azt aki tűsarkúban cseszi szét a gyepet, mint a macskát xarni."

minden cipővel kib@sznak onnan ami nem golfcipő, mással max az árokparton bóklászhatsz :)

Tordas 2011.05.23. 17:22:38

Azért (is) olyan szarok a randik mert a szereplők civilek és nem tudnak fesztelenül viselkedni úgy,h egy kamerás mindig ott áll tőlük 1 méterre. A villa más, ott elfelejtik,h figyelve vannak.

Tordas 2011.05.23. 17:23:47

Ki lett már tárgyalva a dobhártya szagattó aktus?

lobster thermidor 2011.05.23. 17:24:47

@nosce:

Ez teljesen evidens.
Talán ezért nem viselt kardot, mert lássuk be, a ruházatához az is dukált volna.

lobster thermidor 2011.05.23. 17:30:31

@Tordas:

Neked a fülkinyalás mennyiben visszafogott?
Alekosz a legfelsőbb szintekre juttatja el a nőket, ez az amit ti egyszerű halandók soha nem érthettek meg.

janeausten 2011.05.23. 17:34:27

@lobster thermidor: Hm.... nagyon várom, hogy lássam, és elleshessük a barátommal a technikát... egyelőre ez a történet csak annyiban termékenyítette meg az együttléteinket, hogy a hétvégén egy jól induló csókba is beleröhögtünk, mert egyszerre jutott eszünkbe A., az "uraltam a száját", meg a "milyen vákuumod van"....))))nem is lett belőle semmi...)))))

pause 2011.05.23. 17:35:39

neztem ket reszet,elsonel a kivalasztodasnal belefagyott a boksz:D aztan arra jottem ra hogy a legnagyobbat a keszitok rohogik amikor ezta kismagyar rogvalosagot probaljak atultetni a tevebe:D

Tordas 2011.05.23. 17:43:59

@lobster thermidor: Szerintem neki szerződésben van rögzítve,h nem szexelhet max. csak a döntősökkel mert akkor nem lenne téma. Így megy a találgatás,h impotens, homokos, mindkettő, egyik sem stb.
Viszont amit betiltanék az a Fogaggyörökbe Barbi csókolózását. Annyira nem kompatibilisek egymással, és annyira szarul csinálják, kb. a gőzhenger és az áldozata.

Spéter46 2011.05.23. 17:47:58

@Tordas: Mert Alekosz "nyelvével lezárja a behatolást a szájába."

Spéter46 2011.05.23. 17:49:17

" De a csók előtt letöröltem a száját, mert jártak ott már elegen..."

samba pa ti 2011.05.23. 17:54:27

Szervusz Hajni,

Őszintén sajnállak, hogy kötelezően nézned kell ezt az ostoba, sötét valamit, mert másképp nincs min röhögni a következő nap.
Hál'Istennek, te maradtál a régi, úgyhogy legalább én jól járok.
/ A döglött angolna a mélytorkozással überLOL, kb. fél óra kellett, hogy lenyugodjak a folyamatos rángásból /
Erről a kérdőjel alakú, kretén teknőcről nem is írnék többet,arról viszont igen, hogy az bizony a golf szégyene, hogy ezt a majmot a spanjaival a pálya közelébe engedték.
Jó, hogy nem láttam, mert a készülék bánta volna.
A golf ennél komolyabb sport, többet érdemel, nem is értem mire volt ez jó.
Neked további jókat, kár, hogy ilyen áron kell megmutatni magad.

Spanish VVax 2011.05.23. 18:07:47

balekosz al bundy és peter griffin análisan fogant, törvénytelen gyermeke

janeausten 2011.05.23. 18:09:15

@samba pa ti:
"kár, hogy ilyen áron kell megmutatni magad."

Hajni már korábban megmutatta magát, a Malackarajban, én azért kezdtem a HV-kat olvasni, mert onnan ismerős volt a neve és bírom a stílusát. Nem kell sajnálnod Hajnit, mindenki azt fordítja a hasznára, ami adódik, ő meg különösen jól csinálja. Nem bánnám, ha mondjuk a parlamenti közvetítések hogyvoltozását is elvállalná, szerintem ő még arra is képes lenne, hogy élvezhetővé tegye... és felfedezné a tartalmi rokonságot az A. műsorral. ))))))

dr. gernika 2011.05.23. 18:13:06

"Póni lubickol a vízben és próbálja magára felhívni a figyelmet, de úgy látom, akkor sem sikerülne, ha egy döglött angolnát pörgetne a feje fölött, egy másikkal meg mélytorkozna."

Hajni teneked már teljesen elmentek otthonról, sírok vaze. :DDDD

Akármi Áron 2011.05.23. 18:13:49

@Tordas: ezen én is meditáltam,hogy valamiféle szerződés lehet a dologban, ennyire nem lehet impotentó!
Viszont bármitől függetlenül egy normális, egészséges, bőérett pasinak annyi buksza simitől naná, hogy gebeszkednie kellene csúnyájának:DDD

Spéter46 2011.05.23. 18:14:56

@samba pa ti: Úgy érzem ezt inkább privátban kellett volna!

lobster thermidor 2011.05.23. 18:15:54

@janeausten:

Ahogy fentebb Tordas idézett a nagy tanítótól, lehet hogy ti nem vagytok kompatibilisek a legfelsőbb szintekkel.:))

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 18:23:07

@Spéter46: ha tudnád, miket kapok én privátba.... hajajj. :)

dr. gernika 2011.05.23. 18:26:49

Nem is vettem észre, hogy Barbi belevágott Alek monológjába, csak az tűnt fel, hogy egy ponton már borult minden, lehetett tudni, hogy bukta az estét. Már amennyire ez bukás. A hét végéig úgyis összefekszik még a maradék lányokkal, de minek.

Hurri Kán 2011.05.23. 18:26:51

@supracoger:
Linkeljünk? :DDD

@Hódos Hajnalka:
Egyszer közzétehetnél pár gyöngyszemet :)))

Hurri Kán 2011.05.23. 18:28:35

@Spéter46:
A. semmit nem bíz a véletlenre :D

lobster thermidor 2011.05.23. 18:29:33

@Tordas:

Nyilván kiválasztja a legszebb, és a legalkalmasabb menyecskét, Ványa néni hathatós segítségével.
Elfog a röhögés, ha megindul a fantáziám.
Látom magam előtt, amint a kis Alekosz porontyot ringatják édes hármasban, a vakolatlan falú érdi kúria alagsori garagéból átalakított 60x60 cm-es ablakú lakosztályában.
Trash a javából!

Spéter46 2011.05.23. 18:30:27

@gernika: Azt kérdezed, hogy minek?
Azért mert addig tart a műsor, és valamivel agyon kell ütni az időt. Ettől olcsóbban ez nem megyen :-))

2011.05.23. 18:37:44

Csak én kaparom a falat Prolivér Flores-ezésétől????

2011.05.23. 18:38:56

Lehetne helyette pl. Florekinnyó.
:DDD

Hurri Kán 2011.05.23. 18:41:37

@lobster thermidor:
szép gyermek lesz, annyi szent :DDD

MegLepke 2011.05.23. 18:43:11

Én sokat utaztam vonaton gyerekként, és mindig ettünk is, de pörköltet SSKK senki nem evett. Szendvicset azt igen.
Meg akkor már lángosozni kellett volna a parton, meg Alekosznak felpattanni a kemping bicóra elől a kosárba főtt kukorica, hátul a csomitartón az egyik arajelölt, közben kiabálnák széles vigyorral, hogy: "főőőőtt kukoricát tesséééék! Májz biteeeee!

csikarcsi 2011.05.23. 18:46:23

@Spéter46: Ez kurva jó hozzászólás, nagyon egyetértek.

Hurri Kán 2011.05.23. 18:48:21

@MegLepke:
Volt olyan háromkerekű, pedálos hűtőláda is, amiből annak idején a LEO jégkrémet mérték! Ki emlékszik még? :)

MegLepke 2011.05.23. 18:52:38

@gyvy: rémlik:) Leo volt akkoriban csak. Szerettem:)

janeausten 2011.05.23. 18:53:18

@MegLepke: ))))))))))

Pörköltet soha! Rántott szelet vagy rántott csirke, az igen.
Vessetek a mókusok elé: nekem volt is olyan viaszosvászon huzatú hűtőtáskám, strandra vittük mi is. Mi nem is hűtésre használtuk, inkább csak tárolásra, hangyák, stb. nem másztak bele. Indulás előtt kötelezően kisütöttem több tucat palacsintát, azt imádták a gyerekek, és túl drága lett volna volt a strandon megvenni, így meg szinte még melegen ettük.

2011.05.23. 18:56:19

Én is szerettem a Leo-t. Apum mindig leszállt ha hosszan állt a vonat valahol és hozott a restiből. Azon drukkoltam, hogy ne puncsosat hozzon, mert azt ki nem állhattam. :)

dr. gernika 2011.05.23. 18:57:25

@penelope garcia: Ott a pont.
@Spéter46: Azt nem értem, ha nem dugja meg őket, akkor minek. Nem hiszem el róla, hogy fél éve nem volt nővel, és kibírja, hogy egy ágyban alszik velük, vonaglanak rajta és semmi. Főleg ő, legalábbis az alapján, amit nyomatott magáról végig. Végül is ezért vártam ezt a műsort, hogy kiderüljön róla, mi a stájsz, szerintem a stáb is kíváncsi volt, azért szerződtettek annyi ribit neki. És még így sem...

2011.05.23. 18:59:15

@gernika: Olvastam egyszer valahol, hogy hősünk naponta 2-3x is kiverte magának a villában. Gondolom megszokta, már csak úgy jó neki.

Hurri Kán 2011.05.23. 19:02:31

@MegLepke:
A végére mindig leesett a fa pálcikáról, ami viszont MMKK szálkás volt :)

penelope garcia 2011.05.23. 19:04:19

@gyvy:

óóóóóóóóóóóóóóóó

penelope garcia 2011.05.23. 19:07:48

@gyvy:

És volt a vonatokon az a speciális, valami utas-kocka süti-csoki-nyami, nem tudom, minek nevezzem. Piros, kék, zöld, sárga sztaniolba csomagolva. Csak maszatolva lehetett enni, de milyen isteni volt, jaaaaaaaaj!!!

penelope garcia 2011.05.23. 19:08:24

Tényleg, ma lesz némber-zavarás?
Kötünk fogadásokat?

dr. gernika 2011.05.23. 19:08:35

@lobster thermidor: Főleg ha a greenre is felmegy. Azt nem is figyeltem, megtették?

Hurri Kán 2011.05.23. 19:10:07

@penelope garcia:
Valami rémlik, de nem tudom pontosan mi volt... Kiskoromban édességügyileg nagyanyám által eléggé el voltam kényeztetve, szóval nem nagyon ettem ezeket a gyanús előrecsomagolt truttyokat :) Válogatós voltam.

MegLepke 2011.05.23. 19:10:50

@janeausten: azaz! rántott hús meg sült hús is volt!:)))

Na közvetítsétek lécci a látványelemeket, mert még mindig csak hang van a tévémen.:D

dr. gernika 2011.05.23. 19:10:52

A sofőr tud beszélni?

penelope garcia 2011.05.23. 19:12:34

@gyvy:

Rémlik, mintha a Szamos csinálta volna ezeket, csak akkor még nem volt nagy név, szóval nem is voltak drágák ezek a kockák.
Ma egy akkor csokis, marcipános finomságért tán egy ezrest is elkérnének, mert ugye a név.
De már nem kapható. :(

penelope garcia 2011.05.23. 19:13:49

Szerintem ma Póni megy haza, vagy Barbi. Vagy mindkettő.

Albino Vernyul 2011.05.23. 19:14:36

@tandora: Nos.. A Rock nap vegen Anikonak volt szerencseje eme muveletbe belefutni a furdobe.. Menekulore is fogta legott..;))

velorexapáca 2011.05.23. 19:15:25

..csak arra ennék kíváncsi, hogy most akkor merevedik vagy nem?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 19:16:34

Le a kalappal Andi előtt! Takarít a madár után. A többi is megtenné? Főleg, láttak már madarat?:)

Spéter46 2011.05.23. 19:21:54

"Luxus ételeket ettünk"
" A veled való alvás nekem biztonságot ad"
"Ő nem az a fajta aki itt szexelni fog"

velorexapáca 2011.05.23. 19:23:04

@penelope garcia:
a csokikat, nem a Szamos az utas ellőtó csinálta, ez egy randa szocreál cukrászüzem volt..

dr. gernika 2011.05.23. 19:24:57

@janeausten: Nekünk a hétvégén egyáltalán nem jutott eszünkbe Alekosz, hálistennek, nem is kavart be semmibe. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 19:28:43

És locsol is:) Noha, klóros vízzel! Szakadok a röhögéstől! Legalább vmit csinál vki bent:)

mthrfckr 2011.05.23. 19:29:15

minden "tiszteletem" a szerzőé, aki végignézi ezt a szart és még ennyit tud írni róla. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 19:30:54

Nahát, Barbarát küldené haza?:O Szerintem ő illik a legjobban hozzá...:O

penelope garcia 2011.05.23. 19:33:07

@ladyandhenk:

De ezt ő nem tudja.
Fél éve magyarázzák neki, hogy ő Olimposz ajándéka. Neki a legjobb jár. A randát tehát hazaküldi. A 19 éves pipi, az kell neki.

Hurri Kán 2011.05.23. 19:34:58

@penelope garcia:
És ugyan mihez kezd vele? :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 19:35:29

@penelope garcia: Mert az szép???????? Fene a férfiak gusztusát akkor. Bent marad Andi? Hamar kikészítenék egymást.... bár inkább Ő, mint a másik kettő.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 19:36:31

@gyvy: zsebre teszi:), neki majd úis lesz fotózás, bár inkább ne lenne!

sogeking 2011.05.23. 19:37:00

sírni azért Ani tud a legjobban

B.Andita 2011.05.23. 19:38:10

Na jó, mi ez? Versenyt sirnak ezek a nyomorultak. Ez egyszerűen hihetetlen.

sogeking 2011.05.23. 19:40:11

rájöttem honnan ismerős a lakókocsi, ezt adta el Talma

2011.05.23. 19:41:44

Na sz'sztok! Most kapcsolódtam be, látom Alekosz megint Darcynak öltözött, Lilut meg nagyon utálhatja a smikes, vagy idén trendi lesz a vámpírstyle sminkben is?

Talpig Jimmy 2011.05.23. 19:42:40

valahogy sokkal jobban viseltem Anikó sírdogálásait

dr. gernika 2011.05.23. 19:43:05

@tandora: Á, ennél komolyabb gondok lehetnek, nem tini már.

2011.05.23. 19:43:47

Aztakurva.... nem buta, sőt, intelligens.... na? kiről beszélt a görög hős?

penelope garcia 2011.05.23. 19:45:08

@ladyandhenk:

Nekem sem tecc, de nem is az számít igazán, hanem hogy 19 éves, ovis.

MegLepke 2011.05.23. 19:45:46

@sogeking: igen, ezt mondták is a Kókuszban, hogy az övé volt.

2011.05.23. 19:46:16

@tandora: lehet, hogy igaza van a "görög hősnek", végül is attól függ, kihez mérjük. És ugye Alekosz, hiába is fényezi a sleppje, nem egy géniusz.

penelope garcia 2011.05.23. 19:46:38

@tandora:

Jó kérdés.
Talán valamelyik sakk-hőséről?
Mert sem a műsorban, sem a környékén nincs senki, aki intelligens lenne.

dr. gernika 2011.05.23. 19:47:11

Tuti Virsli fog nyerni, legalább azt húzhatja egy ideig legálisan, a többiért nem kár, ha megsértődnek. Már ha hetero. Még örül is szerintem, hogy Verocs még fiatal a menyasszonyosdihoz.

szabohajni68 2011.05.23. 19:49:45

Sziasztok,eddig csak jól szórakoztam nálatok,de nem bírom ki, hogy meg nem kérdezzem, hátha tudja valaki: MI A FÉSZKES FENÉNEK AKARNAK ENNEK AZ EMBERNEK FELESÉGET KERESNI? Egy termetes plüssmaci elég lenne h. biztonságba érezze magát éjszaka..Az ötéves lányomnál bejön.....Ráadásul maci sem tud főzni,nem szeret takarítani, de Alekosznak nem is mérvadók az ilyen elhanyagolható tulajdonságok, minek az egy feleségnél, hisz Vája mama majd rendezi a dolgokat

Hurri Kán 2011.05.23. 19:52:50

@B.Andita:
Ez irányú képességeiket is megcsillogtatják :)

@szabohajni68:
Plüssmaci nem jó, mert telemegy a nyelve plüssel, miközben nyalogatja a fülét :DDD

szabohajni68 2011.05.23. 19:55:21

@gyvy: EGye fene, legyen rongyból, az mosható... a lényeg, hogy jó NAGY legyen és hozzá lehessen bújni. Ja, ésMagdinak is hívhatják

Soror Formoza 2011.05.23. 19:57:25

Pajkos Poninal szakad a cerna.

2011.05.23. 19:57:36

Szerintem, hogy ha valaki négy nőt akar egyszerre legálisan, akkor azt nem kutyaszorítónak, hanem poligámiának hívják. De ezt én nem tudhatom, mert nem vagyok a legfölsőbb szinteken. :D

MegLepke 2011.05.23. 19:57:39

@sogeking: arról nem szólt a fáma.

Hurri Kán 2011.05.23. 19:58:59

Most osztják a kulcsokat?

szabohajni68 2011.05.23. 20:00:28

Ja, kérem, nehéz egy háremmel. Az egyik rajong,ez baj (miért is?) a másiknak kilóg a szalonna a kapanyél mellől szájából (ez nem baj?), a harmadik céltudatos, loigikus, (ez sem baj), az utolsó súrolja a pedofilia határát ez sem baj? Végig kellett volna döngetni sorban őket, és nem lenne vita,meg nyöglődés

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 20:01:56

@gyvy: feltételezem, h OOOOOLLlLLYYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN:P:P

szabohajni68 2011.05.23. 20:02:04

Homályosítsatok lécci: felső vagy fölső? ??? Miért fölső?

2011.05.23. 20:03:22

@szabohajni68: erre a kérdésedre a választ göröginnyó adhassa csak meg. :D

Hurri Kán 2011.05.23. 20:04:03

@ladyandhenk:
Aztakurvahétszentségit.... Egy ártatlan, patyolat lelkületű 19 éves leányt elvisznek OOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYYAAAAAAAAAN fotózásra? :DDD

sogeking 2011.05.23. 20:04:08

bárkit választ Alek, illeni fog hozzá

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 20:05:02

@penelope garcia: Akkor én vok a hülye, biztosan: )hihi:P

Úgy szeretnék egy agyilag 10 éves szintet megütő fiúcskát, de legyen 19 éves, na, légyszí!!!!

2011.05.23. 20:05:44

@sogeking: francnak kellett kivinni a zöld műanyag kutyákat a villából? Azok is illettek volna hozzá.

szabohajni68 2011.05.23. 20:06:34

Vigasztalhatatlan és kielégítetlen a lelkem válasz nélkül, annyira bánccccsa a fülem az a legfölsőbb,meg a mindég...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 20:06:49

@gyvy: bizony, a média rontja el/meg! Itt nem Alekoszra gondolok, mert Ő biztosan nem:P

sogeking 2011.05.23. 20:07:51

@szabohajni68: nem lehet mindenki nyelvújító:)

szabohajni68 2011.05.23. 20:08:46

Könyörgöm logopédust Virslinak(nek) da én nam is tudooom, szaratlak is mag nam is... nálunk az oviban van loginéni beajánlom neki

sogeking 2011.05.23. 20:09:19

valahol még mindig rabságban tartja Alek a boldogság madarát

szabohajni68 2011.05.23. 20:10:24

És győznek a könnyek: Wao, szeretünk Barbi végigbőghetsz még egy napot

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 20:10:27

Tessen lájkolni a hogyvoltot, ott van kint főoldalon:)

Ne már, nem akarom, h Andi!!!

Hurri Kán 2011.05.23. 20:10:39

@ladyandhenk:
Akkor én kiestem a versenyből... 19 elmúltam már, de agyilag megmaradtam kb. 4 évesnek. Úgy is jó? :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 20:11:44

Anyám, Magdit bent tartani????????????
Ezerszer inkább Pajkos:(

szabohajni68 2011.05.23. 20:12:15

Anyám borogass!!!! Mit akar ettől a csekély értelmű medvebocs Micimackónyi agyú Virslitől?? Póni legalább végig tud mondani egy értelmes mondatot..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 20:12:50

@gyvy: attól függ, h mennyivel lépted túl:P Nálam nem lehetsz idősbbbb:P

szabohajni68 2011.05.23. 20:14:23

Ha ez az agyament tényleg kiengedi a kanárit, beperelem állatkínzásért! A verebek agyonverik szegényt narancskát, pedig az összes h..p..a között neki van a legtöbb agya

forexfelix 2011.05.23. 20:15:03

Ez a görög győzike sose fog asszont találni. Legalább még 30 ilyen párválasztó benne van.

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 20:15:04

@ladyandhenk: nyehhe, tudnád, tegnap mit fogtam.... :D mondjuk, még mindig villog a piros PEDOFÍLIA felirat a szemem előtt........ de leszarom :DDD

Spéter46 2011.05.23. 20:17:26

Barbi többet könnyezik, mint amennyit én egy nap pisilek.

szabohajni68 2011.05.23. 20:17:38

ÉN MEGSZAVAZOM NEKI MAGDIT. Megérdemlik egymást sztem szép páros: egy műveletlen tapló meg egyfélművelt tapló az hány tapló???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 20:19:14

@Hódos Hajnalka: és legalább jó volt?:) Remélem, h megéri azt a feliratot bámulni! :P

@gyvy: Mennyivel is?:)

sogeking 2011.05.23. 20:19:37

@forexfelix: simán, a győztes csaj lenyúlja a pénzét, utána lehet új szériát csinálni:)

Spéter46 2011.05.23. 20:20:04

Magdi jól bírná a "kapirgálást" is Vájával!

Hurri Kán 2011.05.23. 20:20:08

@Hódos Hajnalka:
Kinyúltál a lepényhal alól, és elragadtad? :DDD

Hurri Kán 2011.05.23. 20:20:51

@ladyandhenk:
Azt nem árulhatom el, de Yoda mesternél fiatalabb vagyok :D

szabohajni68 2011.05.23. 20:22:40

IQ nuqu meg IQ minusz az mennyi....

dr. gernika 2011.05.23. 20:23:42

Ezt az eredményt vártam. Meglepő, de Barbi alatt tényleg rezeg a léc, Magdi meg második lesz. Úgyis a csónakszáj "nyer".

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.23. 20:24:19

@forexfelix: Alekosz úgy talál ebben a show-ban párt magának, mint Benkő Dániel! Hol van már Dániel életéből Kovács Andrea?!

szabohajni68 2011.05.23. 20:24:21

Magdi ismeri a kenguru (lehet h kutya volt) húst, de kapirgáló csirkét még nem látott... sztem dicséretet érdemel, na ez az a szint amit nem lehet alámúlni

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 20:24:53

@gyvy: látod, azt sem tudhatod, h én mennyivel vok idősebb, v sem:P:P

szabohajni68 2011.05.23. 20:26:19

Verácska lesz apuci mellett a befutó, bár inkább fogszabályzót kapott volna,mint szilikonszájat. A baj az, hogy a szilikon elmúlik, de a hülyeség marad...

Hurri Kán 2011.05.23. 20:28:22

@ladyandhenk:
Az a baj, amikor elkezdem kiszámolni, az a rohadék német mindÉg megzavar :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.23. 20:28:22

@szabohajni68: Legalább Andi megmenekült attól, hogy pár hétig kötelezően meg kelljen jelennie Alekosszal a kötelező celebpartykon! Ismertséget szerzett, az a lényeg! Andreának csak le kellene lazulnia és nem lenne vele semmi gáz! Amúgy ebből a négyből a legjobban tartja magát 34 éves korára a többiek 25, 25- korához képest.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.23. 20:29:09

@ladyandhenk: Ő volt a Benkő feleséget keres győztese.

ez üres? 2011.05.23. 20:29:31

emléksztek, mikor Sosetoszt bevállalta Szandi, mert tényleg elhitték Olival, hogy nőhiánya van, az első adandó alkalommal leorditotta a tehetségét!ez már előjelzett dolgokat!sztem nem mer jerzy után megnyilvánulni, de a fülesében sem biztatják kintről!milyen röhej lenne, ha levágna 1 db 1percest!

szabohajni68 2011.05.23. 20:31:56

Jogos @Peter_Cs: Jogos a két pont, talán ő így járt jól. Alekosznak nem feleség kell, csak egy agyatlan báb az ágyba, ahhoz pedig Andi túl jó, mert használja az agyát, ráadásul úgy szeret élni,mint egy felnőtt nő, takarít, és főzni is tud. Na ezek ebben a műsorokban kifejezetten hátrányos dolgok

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 20:32:18

@gyvy: Segítek, egy évben születtem a bent maradók közül 2-vel:P

Megjegyzem, azt hittem, h Magdi legalább 33 éves:O Tévedtem.

samba pa ti 2011.05.23. 20:34:04

@janeausten:
Egy cseppet sem féltem, félreérted,
én magunkat sajnálom az ilyen színvonal miatt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.23. 20:37:04

Barbarának olyan a hangja, mint Hegyi Barbarának.

_most_ 2011.05.23. 20:40:31

Jaj szegény Alekosz, mennyire nehezen tudott dönteni, rossz volt nézni milyen kétségek között vergődik, hogy nehogy rossz kezekbe kerüljön a boldogság narancssárga madara. Olivér országos cimborái Szandi meg Dezmondka nagyon megcsinálták bent a bulit, fergeteges volt a hangulat, utoljára Lacit láttam ennyire önfeledten partizni.

Hurri Kán 2011.05.23. 20:41:10

@ladyandhenk:
Azt sem tudom, kik maradtak bent :) Télleg nem tudom :)
Kik maradtak?

2011.05.23. 20:43:22

@ez üres?: Sosetosz. Na ez kész. Visítva röhögök.

Hurri Kán 2011.05.23. 20:47:51

@ladyandhenk:
Hát náluk idősebb vagyok valamivel :) De nem tudom pontosan, hány évesek :)

ez üres? 2011.05.23. 20:47:53

@szabohajni68: Jól szóltál! Csatlakozok! Gyüjtsünk aláirást!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 20:49:49

@gyvy: na, azért ne mondjak már el mindent:) Számold ki! 1986. Ez az utolsó segítségem:) Nincs több, vigyázz, h jól számold ki, ezt 4 éves aggyal is tudni kell!

Hurri Kán 2011.05.23. 20:52:19

@ladyandhenk:
Ez még megy, 4 évesen is volt már annyi eszem, mint most, 9X ennyi idősen :)

ez üres? 2011.05.23. 20:53:11

Hódos Hajnalkának! Könyörgöm add ki ezt az egészet a hozzászólásokkal együtt a végén!Legalább lesz értelme ennek az értelmetlenségnek! Én még olvasás közben eddig nem pisiltem be, de elérted! Köszi!

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 20:53:26

@ladyandhenk: ööö... férjes asszony vagyok.

@gyvy: a lepényhal nem ereszt. pedig kéne.

Akármi Áron 2011.05.23. 20:55:20

@ladyandhenk: Majka a vagány prosztó, nem álltam soha, öntelt, nagyképű, de mireeeeeeee???

Talpig Jimmy 2011.05.23. 20:56:48

@ez üres?: "levágna 1 db 1 percest!"
LOL

szabohajni68 2011.05.23. 20:57:02

Már látom a következő valóságshow címeket: Alekosz válóperes ügyvédet, bejárónót, dadust keres Vera mellé stb. Kizárt, hogy a jövő héttől kezdve ne legyen címlap-man,hiszen egy ilyen egyéniséget kár lenne veszni hagyni. Természetesen Miszhiszti-Éva, és kavarógép Oli, valamint szilikonk Szandi segítségével, hiszen ez az a szinvonal ami eladható

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 20:57:13

@ez üres?: fú, lettél volna itt a szopós sellő éjszakáján... :D
köszi :) a posztok az én, a kommentek nem az én érdemeim :))

@gyvy: jaj most itt vetítesz, mikor most intéztem az öregségi nyugdíjaztatásodat. :DDDD

Hurri Kán 2011.05.23. 20:58:39

@Hódos Hajnalka:
Kapuzárási pánik uralkodott el rajtam... De hát te ezt érted :DDD

ez üres? 2011.05.23. 21:01:32

@tandora: Van még egy kedvencem, sajnos nem saját! Vhol olvastam: Sosetosz mint görög félisten? Akkor születtek ilyenek, ha Zeusz részegen meghágott egy félhülye nimfát! Hát nem aranyos?

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:02:11

izékámingáut.
gyvyvel nem dugunk, hanem ismerjük egymást.
:)))

ööö... az ellenkezőjéről nem hiszem,hogy lesz kámingáut :DDDD

Akármi Áron 2011.05.23. 21:03:09

@szabohajni68: kereken másfél műveletlen-félművelt tapló matematikailag:-)))

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:03:59

@ez üres?: hámongyukezt hermész nevében kikérem magamnak. :)

Hurri Kán 2011.05.23. 21:05:08

@Hódos Hajnalka:
Most szégyellsz aztakurvahétszebcségit???
Vállamon sírni jó volt, most meg letagadsz? :DDDDDD

Hurri Kán 2011.05.23. 21:08:54

@Hódos Hajnalka:
Hát az a szopós sellős éjszaka az felejthetetlen volt... Asszem akkor csak 1 napja voltam másnapos :DDD

szabohajni68 2011.05.23. 21:10:02

@Akármi Áron: Az eredmény szempontjából "hótmindegy" mert a tapló az csak tapló marad, ha műveltnek is mutatja magát. Szerintem.Hiába vesz villát a kezébe,ha ne tud vele enni,hiába mond betanult szavakat, ha nem tudja, mit mond. Szerintem...

szabohajni68 2011.05.23. 21:12:46

@gyvy: Ejnye bejnye, a 18-as karika hol marad:)

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:16:31

@szabohajni68: mindig az. csak ő vérnyomásproblémának híjja. nem kell bedőlni neki.
zárójelben jegyzem meg, nem rossz, khm.

Akármi Áron 2011.05.23. 21:16:54

@szabohajni68: túl komolyra ne vedd:DDDD
Rögvest ki is górtam a számológépet:DDDDDD

szabohajni68 2011.05.23. 21:20:50

Eszméletlenül jól szórakozom veletek-rajtatok. Élmény,hogy vannak még normálisan gondolkodó emberek, bár a VV4 eredményeit nézve azt hittem, csalódok a világban. Azt hittem,én öregedtem ki és itt már csak a hülyék, ordibáló idegbetegek, sz@kavaró "Őszinte" emberek lesznek az emberi érték mutatói. Köszi, hogy visszahoztatok a rendes világban

2011.05.23. 21:22:44

@ez üres?: Az a baj ezzel, hogy benne van, hogy félisten. Még akkor is ha részegen készült. Zeusz az Zeusz. A porontya meg félig Zeusz. Tehát akkor csak Ze. :)

szabohajni68 2011.05.23. 21:24:52

@tandora: Szerintem csak z. z-mint nemecsek

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:25:00

@szabohajni68: hát mi köszönjük.
és még nincs is itt mindenki. :)))

szabohajni68 2011.05.23. 21:28:23

@gyvy: Gondolom a füle, más nem lehet. Ilyen hassal legfeljebb Dionüsszosz a boroshordóval lehetne....

2011.05.23. 21:28:34

@szabohajni68: neeee. nemecseket szeretjük. :)

Hurri Kán 2011.05.23. 21:29:56

@szabohajni68:
Nem inkább a nyelve? Azt legalább már használta :D :D :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 21:36:15

@Hódos Hajnalka: Elveszed tőlem gyvy-t?

Bár, lehet, h ő nekem túl öreg a 4szer 9 évével.

Valaki, aki nem üti meg a 20-at esetleg? Nincs igazi férfi itten?:P

@gyvy: Te meg már le is cserélsz, pedig még meg sem kaptál?

Akármi Áron 2011.05.23. 21:38:31

@gyvy: még morfondírozok a kezén is, ha esetleg ujjacskái lejtettek termékenységi táncot itt-ott a paplan alatt:DDDD

Hurri Kán 2011.05.23. 21:39:53

@ladyandhenk:
Ó, a mi szerelmünk Hajnival (szigorúan plátói) már egy régi történet :)))
De úgy látom, most már bármit mondok, nem fogok jól kijönni :)))
De ha én nem vagyok jó, szívesen megszerzem neked a görög csődör elérhetőségét :)))

MegLepke 2011.05.23. 21:41:46

@ladyandhenk: 36 éves öreg???? mondjuk most én is fiatalabb korosztályban nyomulok.:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 21:42:18

@gyvy: Nem, nekem egy 19 éves, 10 éves agyú picike, feltött szájú pasi kell!!!!!!!!!!!!!:P

Hurri Kán 2011.05.23. 21:43:18

@Akármi Áron:
Arra gondolsz, próbálta levakarni a rozsdát kicsiny...kacsáról, ha már így bor meg szőlő :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:43:32

@gyvy: mondjuk, hozzátehetnéd, hogy a TE szerelmed plátói IRÁNTAM bazmeg, itt rontod az imidzsemet. hallodhülyevagy?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 21:43:55

@MegLepke: Normál esetben az a normál életkor, akivel kezdenék, ha nem lenne párom, de egy ilyen műsorhoz 19 éves fiúka dukál, naa! :D

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:44:32

@ladyandhenk: márpedig nem adom, bocs. :))))) mondjuk, ma késik....

szabohajni68 2011.05.23. 21:44:32

Ajánlok valamit, fogadjátok meg: az én második férjem 9 évvel fiatalabb,mint én. Igy érdemes újrakezdeni!!! Na neki nem kell keresnem a paplan alatt az elérhetőségét.... igaz, nem görög,de csődőr!!!

Akármi Áron 2011.05.23. 21:44:48

@ez üres?: tényleg próbálkozott Szandinál, az meg meghatározta a kezdő löketet, valami olyasmit mondott neki, gyere már szagolgass: DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:46:22

najólvan, mindenkit kitiltok mosmá :DDD

MegLepke 2011.05.23. 21:46:46

@ladyandhenk: éééééééééééééértem! túl álmos vagyok már, no.:)
@szabohajni68: bazmeg, enyém 7-tel fiatalabb nálam, már cserélem is le!:D (neeeeem)

Hurri Kán 2011.05.23. 21:46:54

@ladyandhenk:
Csatlakozom én is a kérdéshez, hogy mivel legyen feltöltve? :D

@Hódos Hajnalka:
Az imidzsrontást szerintem nem bízod Te másra, az megy egyedül is :DDDD

Nem azér Plátói, illetve az, de nem úgy, hanemmer te mivel már férjes asszony vagy, nem akarom széttúrni más ember boldogságát, érted.

Pedig sajog ám a szívem ezerrel, jobb híján borba fojtom bánatomat :DDD

Ámbár ha valaki megvigasztalna :DDD

janeausten 2011.05.23. 21:47:36

Kedveseim, csak mondanám, hogy az elmúlt két órában átéltem három családi drámát, plusz egy hajtépős géplefagyást, ami által a mai délutáni cikkem egy része elszállt, és komolyan gondolkoztam azon, hogy kiugrok az ablakon, de közben végig ki volt nyitva a HV blog, és még így is el-el mosolyodtam rajtatok.... így aztán eljutottam oda, hogy ugorjon a tizedikről, akinek két anyja van, és különben is... még a szar is le van szarva, amíg egy jót tudunk röhögni....)))))

MegLepke 2011.05.23. 21:48:17

@Hódos Hajnalka: nafaszom, ide se jövök többet!:DDD

Akármi Áron 2011.05.23. 21:49:06

@gyvy: arra hát,.... kicsiny kacsáról a rozsdát:DDDDD nagyon jó!

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:49:10

@Akármi Áron: klasszikusokat csak pontosan. szagolj, te kutya!

@gyvy: utállak! :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 21:49:42

@Hódos Hajnalka: ha megunnád, jó lenne, ha nekem adnád, persze, ha nem találok 19 éveskét!

Hurri Kán 2011.05.23. 21:50:46

@Hódos Hajnalka:
És akkor szerelmünk beteljesedik végre? :DDD

szabohajni68 2011.05.23. 21:50:53

@MegLepke: Könyörgöm Lepke, ne szállj el!!!D

Spéter46 2011.05.23. 21:51:35

@szabohajni68: Rosszul írsz, ő nem csődör, hanem csendőr! Az pedig amit fogsz a kézifék. Jó lesz vigyázni!

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:51:52

@ladyandhenk: sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom ezt az állítást, úgymond :DDDD

Hurri Kán 2011.05.23. 21:52:16

@ladyandhenk:
Kikérem magamnak, nem vagyok én egy könyv, hogy csak úgy odaadjanak... ööö...olvasás után :PPP

Hurri Kán 2011.05.23. 21:53:01

@ladyandhenk:
Kikérem magamnak, nem vagyok én egy könyv, hogy csak úgy odaadjanak... ööö...olvasás után :PPP

Tordas 2011.05.23. 21:53:53

Olyan fülledt itt a hangulat mint SZALFSZ intrója.

Akármi Áron 2011.05.23. 21:54:53

@gyvy: arra hát, .....kicsiny kacsáról próbálta a rozsdát vakargatni:DDD nagyon pipec!

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:55:18

a szopós sellő éjszakáján már írtam, de most is igaz, jóvangyerekek, bárhonnan is indulunk, mindig a szopásnál meg a kúrásnál kötünk ki, ja, visszaszámlálás indul egyébként, nem tudom, érzitek-e a gyászt. (á, még ne érezzük. tomboljunk :DD)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 21:55:36

@gyvy: hé, pénzt és KÖNYVET sosem adunk oda, se kölcsönbe! Tehát ne minősítsd magad könyvnek:P:P:P:P

Újság még lehetsz, azt szeretem többször is kiolvasni:P

MegLepke 2011.05.23. 21:57:26

@szabohajni68: csak mára. Jóccaka! Aludjatok széken!:)

Hódos Hajnalka 2011.05.23. 21:57:57

úristn. tényleg, már csak egy hét.
TOMBOLJUNK

Akármi Áron 2011.05.23. 21:58:50

@gyvy: már dömpingben válaszoltam a kicsiny kacsáról sosem jelenik meg, biztos, mert tetszett. A fenébe frontos a gépem is, mert ezt is kigórom az ablakon, de mán!

Hurri Kán 2011.05.23. 21:59:29

@Tordas:
SZALFSZ az mijaz? :)))

@ladyandhenk:
Van is mit. Rengeteg bennem az...információ :DDD

@szabohajni68:
Ha közben a csendőr intézkedik... :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 21:59:53

@Hódos Hajnalka: utána fogsz vmit írni? Persze a CSISZ-en kívül, ami egyszer úgyis jön, csak kíváncsi vok, mert nem bírom nézni:P

Hurri Kán 2011.05.23. 22:00:35

@Akármi Áron:
Nekem is csinált ilyent, a sok hülyeségtő megbokrosodott a KBM.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:02:00

@gyvy: feltételezem, h sok, kicsi, apró betűből áll az a rengeteg információ! Nocsak, így még hasznodat is vehetem:P

Akármi Áron 2011.05.23. 22:03:46

@Hódos Hajnalka: jaj, de kóros vagyok már megint, igazad van,a kutya lemaradt, pedig az érték ez volt benne:DDD
Köszönöm szépen Hajni,zsenge koromban én is mindenre pontosan emlékeztem:)))

Hurri Kán 2011.05.23. 22:04:24

@ladyandhenk:
Azt én nem tudhatom, kinek mi hasznos :PPP

Ha ennek vége, Hajni szerintem a memoárjait kezdi írni :D

Tordas 2011.05.23. 22:04:55

@gyvy: SZerelem A LegFölsőbb SZinteken

Tordas 2011.05.23. 22:05:55

@Hódos Hajnalka: Grace klinika? Szaftos részek következnek.

Akármi Áron 2011.05.23. 22:06:14

@Akármi Áron:
plusz pont: penge vagy még mindig! (ez most komoly)

Hurri Kán 2011.05.23. 22:06:41

@Tordas:
Ahhh, és annak forró az intrója? Egy törökfürdőből közvetítenek bejátszásokat? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:09:00

@gyvy: hát, mégis csak negyedszázados vok, nekem hasznos a sok, apró betű. Lehet, h szeretnék 1 nagy könyvet majd írni a sok, apró betűből, szóval érted:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:10:11

@Hódos Hajnalka: Ötlet lenne, v nem? Jó lenne tudni, mert fontos, h mikor menjek nyaralni:)

Hurri Kán 2011.05.23. 22:10:48

@ladyandhenk:
És milyen vastagra tervezed azt a könyvet? :)))

Hurri Kán 2011.05.23. 22:15:02

@ladyandhenk:
Háború és béke, meg ilyenek? :)))

Hanem aztán tartalom is legyen benne, ne a körítés legyen a sok :P

Akármi Áron 2011.05.23. 22:18:43

@Hódos Hajnalka: csupa gyöngyszemek... még szép, létezik ennél jobb kikötő?DDD Alekosz meg csak rójja a köröket és visítson, ha odaér.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:20:05

@gyvy: inkább az új Eujog könyvünk, potom 1000 oldal körül van:)

És igen, a tartalom nagyon fontos!!!!! Változatos fejezetek kellene bele!

Hurri Kán 2011.05.23. 22:21:37

Most nézem, az a kempingbiciGli nem is az igazi, mert nem az összehajthatós... Ahol egy ménkű nagy csavar, vagy stift, vagy mi a beton rögzítette a vázat, az néha kiesett és akkor ment közben is összehajtódótt a bringa!
Az volt a szép! :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.23. 22:23:25

Aszt mar tudom, hogy senkise vagyok en ahhoz, hogy itt majd akkor legalabb legyek valaki, de telleg egy het es vege a Hajnívónak? :((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:24:53

@gyvy: látod, ez a különbség köztünk, én még ezt nem érhettem meg:D:D:D:D:D:D

Hurri Kán 2011.05.23. 22:26:01

@ladyandhenk:
EUjog az köll mer rendnek muszáj lennie :)))
A bigámijázást aszt mennyivel büntetik most? (a két anyóson túlmenően)...

No ha viszont változatos tartalom kell, akkor nincs mese, neki kell lendülni anyagot gyűjteni a könyvhöz ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:28:45

@gyvy: semmivel:P, egyszerűen érvénytelen a második:)

Tessék anyagot gyűjteni, remélem, ajánlom, h már NE Hajnalka kelljen!:P:P:P:P

Hurri Kán 2011.05.23. 22:30:42

@ladyandhenk:
Az anyagot nem NEKEM kell gyűjteni, nem én akarok könyvet kiadni :DDD
Attól tartok, amit megírnék hasonló témában, nem akadna kiadó, aki kiadná :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:32:13

@gyvy: szólj Jerzsinek, hátha segít neked a könyvet tartalommal megtölteni:), én kinyitom az oldalakat, lapozok is, bizony:D

Akármi Áron 2011.05.23. 22:32:52

@Hódos Hajnalka: A 22:06-os válaszom amindenit jól sikerült, kis mazohista vagyokDDD pedig neked szántam Hajni!
(lábpedál+ nyelvcsapás)
Ma ez a gép nem akar engedelmeskedni nekem, de csoda?:DDD

Hurri Kán 2011.05.23. 22:34:37

@ladyandhenk:
Khm... kegyed el teccik lenni tévedve, annyira nem vagyok modern, hogy J. is szerepeljen benne :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:38:15

@gyvy: jól van na, de aktuális még, v nem? Így nem annyira off:P:P, csak ezért:)Én csak, én csak, én csak...téged, illetve előtted egy 19 éves fiúkát!!!!!!!

Hurri Kán 2011.05.23. 22:40:53

@ladyandhenk:
Állj, állj, lehet nem ittam eleget, de ezt most nem értem :D
J. elmúlt már 19, meg tudtommal ő más ligában focizik, szóval nála hiába próbálkoznál :DDD
Jó is az a 19 éves fiúka, legfeljebb vele is felejthetetlen fülszexben lesz részed :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:45:16

@gyvy: 1, Jerzsi aktuális?
2, ha már szétoffoljuk szegény Hajnalka írását, gondoltam, bevetem Jerzsit, hátha idecsatolható még, ettől már nem lesz off:P Ma úgyis szerepelt a TV-ben, úgyaaaa....

Fülszex?:) hm...

Hurri Kán 2011.05.23. 22:49:00

@ladyandhenk:
Ezt mondom, h nekem nem , én nem ÚGY vagyok bekötve :DDD
Fülszex az Alekosz-specialitás, ha nem tudnád :D
Hajni írását általában az elejétől szétoffoljuk, lásd még Hajni kitételét arra, hogy hol köt ki mindig a téma :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:51:28

@gyvy: jól van na, gondoltam, h szabálykövető leszek:P:P:P

Te jó áramba vagy kötve? Csak h tudjak mivel gépelni majd...

Osztán lassan csucsulni kellene, holnap pedig mindent megteszek egy 19 éves fiúkáért:)

Hurri Kán 2011.05.23. 22:53:06

@ladyandhenk:
Én? Természetesen... bár néha van egy kis kóbor áram :DDD

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.23. 22:53:25

holnap az egyik kép sztem az lesz, amikor Andi a Kis Helységben csücsül papírzsepit szorongatva az ölében és sipítozva osztja az észt kifelé:DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:55:48

@gyvy: Ennek örülök, akkor most már nyugodtan alszom el! Köszi! Jó éjt!

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 23:01:39

Sziasztok én meg visszatértem. Öcsém azzal fogadott, hogy Florekosz kibaszta a pónit, mint macskát szarni.

Hurri Kán 2011.05.23. 23:05:21

@Ayesha:
Így van kérem, zajlik az élet :D

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 23:08:25

@gyvy: hála a magasságos Zeusznak és az ő felhőbodorítóinak. Ha már az intelligensnek látszó Olgát elküldte, nyerjen a Virs Lee.
(mindig kiszúrom magamnak a leghülyébbet:)

Hurri Kán 2011.05.23. 23:11:22

@Ayesha:
Alek helyébe én átverném a tyúkudvart. A végén megmondanám, hogy Olit választom, őt viszem az Olümposz lankáira magammal :DDD
Lenne meglepetés :D

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 23:15:45

@gyvy: aztán elvonulnátok a buszba (ami az Olümposzt szimbolizálja) egy kis nektárvedelésre meg ambróziafogyasztásra.

Hurri Kán 2011.05.23. 23:18:03

@Ayesha:
Van, ami nem tartozik a nyilvánosságra :P

Pink szabadságon (törölt) 2011.05.23. 23:18:10

@gyvy: joccakblog;)

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 23:22:28

@gyvy: ennyi. Ius primae noctis. Elhálás:)

Ayesha (törölt) 2011.05.23. 23:31:55

ez a fostos blogmotor nem engedi h jó éjt kívánjak.
Na, mindenkinek dettó.

lac64 2011.05.23. 23:32:40

Andrea az Alkosznak Valóban. Ez nagyobb bunkó, mint a testvérek. Élőben beint, lófaszozik. Hihetetlen, mit művel

Kivétel 2011.05.23. 23:34:11

@Ayesha: egy hete azt álmodtam, hogy ő nyert.... mondjuk rémálom volt, nekem is lehetne jobb dolgom, mint ilyeneket álmodni:))

Albino Vernyul 2011.05.24. 00:13:26

@lac64: Na, es Ancsa tulelte..?!;)

lac64 2011.05.24. 00:22:08

@Albino Vernyul: Csak fél szemmel néztem. Ahogy láttam, volt néhány meleg pillanata, de azt hiszem sikerült megoldania. Majd nézd meg, aztán írd meg, mi a véleményed.

Forest (törölt) 2011.05.24. 00:41:56

Ez az Alekosz akármilyen jelmezt húzhat, tökmindegy, szimplán egy bugaci paraszt.
És elnézést a bugaci parasztoktól, ha úgy érzik, hogy lealekoszoztam őket.

kitikati 2011.05.24. 09:31:35

Két ok miatt érdemes volt bekamerázni a wc-t. Amikor anikó karácsonykor csimpaszkodott Béci nyakába, az meg a két kezével inkább falat támasztotta mert nem mert hozzáérni sem.
A másodikat találjátok ki!

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 09:44:18

@tandora: meg a szépséges lányáé is:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.24. 09:53:49

@tandora: Egyetértek! El a kezeket Steven Tylertől!

@buppi: Csak nem Andrea miatt?

Albino Vernyul 2011.05.24. 09:55:44

Amugy van egy tippem az egyik dontosre, Alek VV4-es dolgaibol.. Anikobol vonjuk ki az eszt, az egyeniseget, a termeszetes szepseget, keverjunk hozza egy kis Szandikat, es megkapjuk Veronikat...

dr. gernika 2011.05.24. 10:15:54

@Ayesha: Virs Lee tényleg hülye, de ahhoz volt esze, hogy csendben maradjon, mikor a többiek egymást szapulták, és ezt biztos Alek is észrevette.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.05.24. 10:28:12

Nekem a második adás óta Veronika a titkos favoritom. Szerintem őt fogja választani.

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 10:31:04

@gernika: igen, szerintem ez is közrejátszott abban, hogy Florekinnyó bent tartja. Szerintem neki ő a kedvence. Nekem is, mert egy hülye picsa, de azért annyira nem, hogy együtt csaholjon a többivel.

GL-581 g 2011.05.24. 10:56:10

"Póni lubickol a vízben és próbálja magára felhívni a figyelmet, de úgy látom, akkor sem sikerülne, ha egy döglött angolnát pörgetne a feje fölött, egy másikkal meg mélytorkozna."

Hát LOL! És egyúttal pfuj, vizuális típus vagyok. :DD
Póni meg az angolna... hát, azért sem osztanának pornó-Oscart. :S

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 11:18:40

@lac64: nem néztem. Mi vót benne?:)

varand 2011.05.24. 11:29:39

@Albino Vernyul: Nem is tudtam ezt!:) Tényleg volt, de csak a háttérből lehetett hallani!:)

Zelefánt 2011.05.24. 11:43:39

@fesztiválozó:
Szerintem a Viziló fog "nyerni".
A Kacsacsőrűnél (aka Virsli) még
az a baktériumtenyészet is felsőbbrendű
volt, amit a kanállal tömködött a fejébe.

dr. gernika 2011.05.24. 11:44:13

@Ayesha: Igen, hülye liba, de valamit tényleg tud.

Albino Vernyul 2011.05.24. 11:48:07

@varand: Belinkeljem Jerzy kepi aszisztalasaval..?!;)

ilovecooking 2011.05.24. 12:16:00

Ha már sajtó szemle, akkor ez is érdekesen hangzik, linkelte már vki?
comment.blog.hu/2011/05/24/szerelem_telefonhivasra
A cikk alcíme önirónia a legfölsőbb szinteken:D

lac64 2011.05.24. 13:23:36

@Ayesha: Pajkos póni megvadult.:)

lac64 2011.05.24. 13:32:42

Alekosznak Való Andreával és Brigittával.

alekosz.rtlklub.hu/video/129897

Norcsesz 2011.05.24. 13:39:00

@gyvy: Adjanak ki életrajzi könyvet is erről a balfékről. Lennének sokan, akik megvennék... Ez a szánalom a legfölsőbb szinteken..

Hurri Kán 2011.05.24. 13:40:52

@Norcsesz:
Most kellene, minél előbb, addig ütni a vasat, amíg meleg :DDD
Lelki szemeim előtt megjelent egy Alekosz író-olvasó találkozó, a Pinaninas moderálásával... ajjaj.... :DDDDD

Norcsesz 2011.05.24. 13:46:39

@gyvy: Tényleg :)))))
Ül ott is egy trónusban, valami maskarában :)) elképzeltem :))) És a lábánál ülve felolvasásokat tartanak a hű alattvalók :)) Jájjj :)))

Hurri Kán 2011.05.24. 13:49:41

@Norcsesz:
Alattvalók nem biztos, h tudnak olvasni :DDD
De a Mester olvas nekik, meg beszélget velük a szopós sellőkről, meg hasonlókról :DDD

Norcsesz 2011.05.24. 13:55:14

@gyvy: Igaz, a felolvasás valószínűbb :D
De mi ez a szopós sellő??? Én azt a részt nem láttam. :)

Hurri Kán 2011.05.24. 13:56:37

@Norcsesz:
A pontyos-zuhanyzós epizódból eredeztettük, szokás szerint kissé elindult mindenkinek a fantáziája, kivéve az enyémet :DDD Talán a vasárnapi öfiben volt, de nemesküszöm meg rá :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.24. 14:01:41

OLGA!!!!!

HOL VAGY?

(egyik szemem sír, másik nevet! - nem láthatom többet, de legalább megmenekült...)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 14:02:00

na. így kell ezt csinálni, ma van a nagy büdös diétám első napja.
délután tervezem megnézni a tegnapi Floretoszt, mert lemaradtam. Meg majd a Pónit is meg szeretném kukkolni:))))

Albino Vernyul 2011.05.24. 14:19:18

Kiegett a szemem.. Vegem, nem lottem ki idejeben a villantasokat... Jaaaaaaaaaaaaj.. Jaaaaaaaaaaaaj...
Na.. Megtekintettem az Alkesznakvalot.. Mit mondjak, Ani most utott.. Szuperul levezette a megvadul luvnyak kakaskodasat.. Jo lesz ez..

rianna 2011.05.24. 14:27:52

Póni, a pajkoséké, a reggeliben is szerepelt, olgával. PP-nek szófosása volt, le tudtam volna ütni, olgát szóhoz sem engedte, de annyit leszűrtem, hogy mindketten harcolnak tovább alekoszért:)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.05.24. 14:28:52

@Albino Vernyul:

Ezt most én is megnéztem utólag a neten, mert Ani szimpatikus, egyértelműen érdekes, szórakoztató, jó ízlésű, kedves műsorvezető. Imádom az ízes kiejtését, remélem azt megtartja akkor is, ha sokra viszi. Mondjuk ez a műsor az bulvár, de remélem ezt hamar kinövi, és igazán jó műsoroknál aszisztálhat. Néha, az ilyen bulvár műsorokból is kinőhetnek gyöngyszemek...

Hurri Kán 2011.05.24. 14:31:48

@rianna:
Attól tartok, a görögnek a falakon kívül sem lesz könnyű a dolga a sok feltüzelt nőstény miatt :DDD
süti beállítások módosítása